Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαριανθη μου μετα απο ποσο καιρο πρεπει να παω στον οαεδ για το επιδομα μητροτητας? Αν ξερεις

Με το που πληρωθείς το επίδομα λοχείας από το ΙΚΑ. Δες και τα δικαιολογητικά που έγραψα ότι χρειάζεσαι. Το ΙΚΑ πληρώνει περίπου κάθε 1 και 15 του μήνα. Οπότε δεν θα αργήσεις. Ο ΟΑΕΔ θα σου βάλει τα λεφτά σε 1-2 εβδομάδες. Εμένα περίπου στην εβδομάδα με πλήρωσαν. Και είναι καλό το ποσό!

ΥΓ: Τέλειο το τικεράκι σου! <3

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πέστα ρε κοπέλα μου, έλεος δηλαδή, το κακόμαθα αγκαλιά??? Ε ναι σορυ που δεν το αφήνω να σπαράζει,,,το μόνο που θέλει είναι αγκαλίτσα,,κ τι πειράζει δεν κατάλαβα... ειδικά η πεθερά...το κακόμαθα αγκαλιά,,,να σκάσω από τα νεύρα γιατί του το είπε του άντρα μου μια δυο τρεις κ τώρα μου το λέει κ αυτός συνέχεια...μα η επιστήμη έχει προχωρήσει..ακόμα κ οι κολικοί αμφισβητούνται, το τσαγάκι, όλαααααα,,,

Η πεθερά σου ζει στην εποχή των σπηλαίων! Συγγνώμη κιόλας, δεν την ξέρω προσωπικά την γυναίκα. Αλλά με τσατίζει πολύ όταν λένε τέτοια πράγματα για τις αγκαλιές. Μα να σκεφτούμε το πιο απλό. Μιλάμε για ένα πλάσμα το οποίο έχει εμπειρίες από την ζωή μόλις μερικών ωρών. Είχε συνηθίσει 9 μήνες σε άλλες συνθήκες και τώρα πρέπει να προσαρμοστεί άμεσα σε έναν νέο, άγνωστο κόσμο. Η αγκαλιά και το γάλα της μαμάς είναι τα μόνα που του προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Τα εφόδια δηλαδή για να γίνει ένας υγιής, ανεξάρτητος ενήλικας. Και εμείς θα του τα στερήσουμε; Και ένας αμόρφωτος μπορεί να το σκεφτεί αυτό! Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και έρευνες που το αποδεικνύουν! Σίγουρα η κούραση είναι μεγάλη με το να έχεις αγκαλιά όλη την ημέρα πάνω σου το μωρό, αλλά δεν έγινες γονιός για να ξεκουράζεσαι! Συγγνώμη για το λογύδριο, αλλά με εκνευρίζουν πολύ αυτές οι παλαιολιθικές αντιλήψεις!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια διάβαζα στο ίντερνετ ότι όσο θηλάζεις δεν σου έρχεται περίοδος και άρα δεν μπορείς να μείνεις έγκυος! Ισχύει κάτι τέτοιο; Δηλαδή εγώ που σκεφτόμουν να βάλω μπρος κατά τον Δεκέμβριο, να το ξεχάσω;;; :-(:-(:-(

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια διάβαζα στο ίντερνετ ότι όσο θηλάζεις δεν σου έρχεται περίοδος και άρα δεν μπορείς να μείνεις έγκυος! Ισχύει κάτι τέτοιο; Δηλαδή εγώ που σκεφτόμουν να βάλω μπρος κατά τον Δεκέμβριο, να το ξεχάσω;;; :-(:-(:-(

οτι δεν εχεις περιοδο ισχυει αλλα για συλληψη ξερω πολλες που εμειναν εγκυος ενω θηλαζαν και δεν ειχαν περιοδο οποτε βουρ στο ψητο ρωτα και τον γιατρο σου!

79o6p3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις μια χαρα.Μας ειδε η παιδιατρος σημερα,εφτασε το καρπουζακι 3.900 και 55 ποντους.Για τα σπυρακια μου πε να την πλενω και να την ενυδατωνω με τα προιοντα lipicar που εβαζα και στη δαναη για την ατοπικη δερματιτιδα.Μου πε οτι ης τριων μηνων ειναι πολυ συνηθισμενο αλλα δειχνει και μια προδιαθεση για ατοπικη.Για τα ματακια μου πε μασαζακι οπως ειχε πει κι η νοβεμπεφ.Εγω παντως θα δοκιμασω και το χαμομηλακι που λετε για πιο φυσικο και βλεπουμε.Μαριανθη εγω θηλασα τη μελινα 22 μηνες αλλα στους εφτα μηνες μου ρθε περιοδος.Μολις μπουν οι στερεες τροφες και μειωθει η συχνοτητα του θηλασμοθ συνηθως ερχεται περιοδος.Παντως πολλες κοπελες εχουν μεινει χωρις περιοδο.Ρμενα ειχε τυχει να παω στο γιατρο και να χω ωαριο ενω δεν ειχα περιοδο.Μαριανθη συμφωνω απολυτα στο θεμα αγκαλιας.Ακομη κι αν δεν το ελεγαν οι ερευνες και παλι ολο αγκαλια θα τα χα και δεν παν να λενε...Κι εμενα μαγδα η πεθερα μου τις ιδιες μα..κιες με τη δικια σου.Μ επρηξε να μην υην εχω αγκαλια,να μην κουναω το καροτσι και να μην την ταιζω το βραδυ για να μαθει να κοιμαται.Καλο ε?Τι να πει κανεις?Δε λες τιποτα και τελειωνει η υποθεση.Αρχισατε βολτιτσες?Αντε να δεις ποσο θ ανεβει η ψυχολογια.Κροκετακι μου τι κανετε?Χτυπαει οκταωρα το θηριακι σου?Αντε και στα δικα μας χα χα.Μου φαινεται αν και νησιωτισα αγαπας πολυ τον χειμωνα...δεν εξηγουνται αλλιως τρια χειμωνιατικα τικερακια!!!Φραουλιτσες εγω σου λεγα το κολπο με το μαγουλο και την κουνια.Κι εγω 1.65 και κπντευα βα πεσω ολοκληρη μεσα ειδικα οταν κατεβασαμε το στρωμα.Η δημητρουλαμαλλον εννοεις 58 ποντους ε?Αν ειναι 68 θα βγει σκλερανικοβα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσι κατι ειδα για συγκαμα,μηπως να αλλαζες μαρκα πανες??? εμενα 2 φορες μου ειχε συγκαει ασχημα ο μεγαλος την μια περνουσε ιωση και την αλλη ηταν απο τις πανες!

Crochet μου τι να σου πω δεν ξέρω, το σκέφτηκα και αλλαξα μαρκα για 2 μερες ( βαζω pampers και δοκίμασα τα libero) δεν είδα διαφορά. Αλλά ειχε ήδη τους μύκητες οπότε δεν ξέρω, μπέρδεμα! :rolleyes:Εσένα ποιες σου έκαναν συγκαμα?

c6vNp3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις μια χαρα.Μας ειδε η παιδιατρος σημερα,εφτασε το καρπουζακι 3.900 και 55 ποντους.Για τα σπυρακια μου πε να την πλενω και να την ενυδατωνω με τα προιοντα lipicar που εβαζα και στη δαναη για την ατοπικη δερματιτιδα.Μου πε οτι ης τριων μηνων ειναι πολυ συνηθισμενο αλλα δειχνει και μια προδιαθεση για ατοπικη.Για τα ματακια μου πε μασαζακι οπως ειχε πει κι η νοβεμπεφ.Εγω παντως θα δοκιμασω και το χαμομηλακι που λετε για πιο φυσικο και βλεπουμε.Μαριανθη εγω θηλασα τη μελινα 22 μηνες αλλα στους εφτα μηνες μου ρθε περιοδος.Μολις μπουν οι στερεες τροφες και μειωθει η συχνοτητα του θηλασμοθ συνηθως ερχεται περιοδος.Παντως πολλες κοπελες εχουν μεινει χωρις περιοδο.Ρμενα ειχε τυχει να παω στο γιατρο και να χω ωαριο ενω δεν ειχα περιοδο.Μαριανθη συμφωνω απολυτα στο θεμα αγκαλιας.Ακομη κι αν δεν το ελεγαν οι ερευνες και παλι ολο αγκαλια θα τα χα και δεν παν να λενε...Κι εμενα μαγδα η πεθερα μου τις ιδιες μα..κιες με τη δικια σου.Μ επρηξε να μην υην εχω αγκαλια,να μην κουναω το καροτσι και να μην την ταιζω το βραδυ για να μαθει να κοιμαται.Καλο ε?Τι να πει κανεις?Δε λες τιποτα και τελειωνει η υποθεση.Αρχισατε βολτιτσες?Αντε να δεις ποσο θ ανεβει η ψυχολογια.Κροκετακι μου τι κανετε?Χτυπαει οκταωρα το θηριακι σου?Αντε και στα δικα μας χα χα.Μου φαινεται αν και νησιωτισα αγαπας πολυ τον χειμωνα...δεν εξηγουνται αλλιως τρια χειμωνιατικα τικερακια!!!Φραουλιτσες εγω σου λεγα το κολπο με το μαγουλο και την κουνια.Κι εγω 1.65 και κπντευα βα πεσω ολοκληρη μεσα ειδικα οταν κατεβασαμε το στρωμα.Η δημητρουλαμαλλον εννοεις 58 ποντους ε?Αν ειναι 68 θα βγει σκλερανικοβα.

Ωραιες συμβουλές η πεθερά πολυ ανεπτυγμένο το μητρικό ενστικτο! !:rolleyes: ελεος να δω τι αλλο θ ακουσουμε! Εγω πάντως το μωρακι μου το εχω κατσιασει στα χαδια τωρα που μπορώ! Ειναι και αγορακι μετα θα το κυνηγάω και δεν θα μου καθεται! Χααχαχα

c6vNp3.png

Καλημέρα!!! Ναι καλέ 58....Ένα δε μπορώ να καταλάβω με όλους που λένε μη κάνεις κ εκείνο θα το μάθει το παιδί....τους ζητήσαμε να το κουνάνε;;;εγώ τους αγρίεψα όλους κ δε μου λένε τπτ!όχι ότι είπε κ κανείς κάτι...μια συμβουλή μου έδωσαν. Η μόνη ερώτηση που μου έκαναν κ νευρίαζα ήταν: μήπως δεν έχεις γάλα;;;;;δε βλέπω να τρέχει!!!! Όχι αέρα τρώει το παιδί κ πήγε 4 κιλά!!!!

8NkSp3.png

Καλημερα.Τι κανετε?Ανακοινωθηκαν χθες τα μορια του εσπα,εχω παρα πολλα,μαλλον τις πηραν αλλα τα οριστικα αποτελεσματα βγαινουν στις 14/9.Κανενα αλλο κοριτσι δεν ειχε κανει αιτηση?Ματουσκακι που χαθηκες?Προσπαθεις να μπεις σε αλλον ρυθμο με τον λουκα σου?Κι εγω σκεφτομουν το νινακι στη σαντορινη και ζηλευω λεμε!!!!Τι ωραια δροσια επιασε...τωρα τρελαινομαι για βεραντα και κανει κι ωραια θερμοκρασια για υπνο.Καποια βραδια οπως το χθεσινο ειναο τοσο ξεκουραστα που σηκωνομαι σαν πουλακι ενω καποια αλλα...π.χ προχθεε.Εχετε ακουσει κατι για επεισοδια "νυχτερινου τρομου" σε παιδακια?Μοιαζουν με εφιαλτες αλλα δεν ειναι.Ειχαμε περασει καποια με τη μελινα μικροτερη οταν ειχε μεγαλη υπερενταση κι ενω ειχαμε ηρεμησει το ζησαμε προχθες με τη δαναη.Κλαμα μεσα στον υπνο της και να μην μας καταλαβαινει για να παρηγορηθει.Ειναι ακινδυνο αλλα πολυ δυσκολο για τους γονεις.Τελοσπαντων,χθες κοιμηθηκαμε ολοι πολυ ηρεμα και ηρθαμε στα ισα μας οικογενειακως.Τι μαγειρευετε?Εγω εχω μπριζολες με πατατες αλλα μεσα στο ταψι εβαλα και κολοκυθακια και καροτα κι εγινε λουκουμι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα.Τι κανετε?Ανακοινωθηκαν χθες τα μορια του εσπα,εχω παρα πολλα,μαλλον τις πηραν αλλα τα οριστικα αποτελεσματα βγαινουν στις 14/9.Κανενα αλλο κοριτσι δεν ειχε κανει αιτηση?Ματουσκακι που χαθηκες?Προσπαθεις να μπεις σε αλλον ρυθμο με τον λουκα σου?Κι εγω σκεφτομουν το νινακι στη σαντορινη και ζηλευω λεμε!!!!Τι ωραια δροσια επιασε...τωρα τρελαινομαι για βεραντα και κανει κι ωραια θερμοκρασια για υπνο.Καποια βραδια οπως το χθεσινο ειναο τοσο ξεκουραστα που σηκωνομαι σαν πουλακι ενω καποια αλλα...π.χ προχθεε.Εχετε ακουσει κατι για επεισοδια "νυχτερινου τρομου" σε παιδακια?Μοιαζουν με εφιαλτες αλλα δεν ειναι.Ειχαμε περασει καποια με τη μελινα μικροτερη οταν ειχε μεγαλη υπερενταση κι ενω ειχαμε ηρεμησει το ζησαμε προχθες με τη δαναη.Κλαμα μεσα στον υπνο της και να μην μας καταλαβαινει για να παρηγορηθει.Ειναι ακινδυνο αλλα πολυ δυσκολο για τους γονεις.Τελοσπαντων,χθες κοιμηθηκαμε ολοι πολυ ηρεμα και ηρθαμε στα ισα μας οικογενειακως.Τι μαγειρευετε?Εγω εχω μπριζολες με πατατες αλλα μεσα στο ταψι εβαλα και κολοκυθακια και καροτα κι εγινε λουκουμι.

καλημερα!! ΕΓω εκανα κολοκυθακια με πατατες πιπεριες και δυοσμο, πολυ δροσερο φαγακι μουρλια. Και ενα μπιφτεκι συμπληρωμα για μενα για πρωτεινη μια χαρα! Ρε κοριτσια εχει κολλησει η ζυγαρια στα + 5 και με τιποτα δε πεφτει! Και τρωω πολυ υγιεινα δεν ξερω τι παιζει.:( Πιστευω πρεπει να ισορροπησουν οι ορμονες. ημουν και λεπτουλα οποτε μου φαινεται καπως! ο αντρας μου βεβαια κανει παρτυ με τις καμπυλες γιατι τα εχω παρει στηθος ποπο αλλα εγω με θελω αδυνατη!!! χαχαχα τελοσπαντων βλεπω το θαυματακι μου και ξεχνιεμαι πιστευω θα επανελθω:D

c6vNp3.png

Εδω Αντωνια μου....σας διαβαζω αλλα δεν εχω ορεξη ουτε να γραψω ουτε να σχολιασω....Με πηρε πολυ απο κατω και δεν το περιμενα....Χαδακια στα μωρακια σας....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εδω Αντωνια μου....σας διαβαζω αλλα δεν εχω ορεξη ουτε να γραψω ουτε να σχολιασω....Με πηρε πολυ απο κατω και δεν το περιμενα....Χαδακια στα μωρακια σας....

Μαρούσκα το ξαναζύγισες το λουκουμάκι σου? Μας λείπεις πάντως:roll::roll::roll::roll::roll:

8NkSp3.png

Μεγάλωσε το καρπουζάκι σου! Να το χαίρεσαι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τα επεισόδια ενύπνιου τρόμου είναι επεισόδια ξαφνικής αφύπνισης από τον ύπνο, που αρχίζουν με μια κραυγή πανικού και συνοδεύονται από έντονο φόβο. Εμφανίζονται κατά την μετάβαση από τον ύπνο NREM (ελαφρύς ύπνος) στον ύπνο REM (βαρύς ύπνος, όνειρα). Το άτομο που τα βιώνει όταν ξυπνάει είναι αποδιοργανωμένο, δεν μπορεί να ηρεμήσει από τις προσπάθειες των άλλων και την επόμενη μέρα συνήθως δεν θυμάται το επεισόδιο. Οι ενύπνιοι τρόμοι οφείλονται σε διέγερση του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος. Τα επεισόδια αυτά αποτελούν μεταβατικά αναπτυξιακά φαινόμενα. Η μείωση του άγχους, η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας και η διατήρηση ενός σταθερού προγράμματος ύπνου είναι συνήθως αρκετά για την αντιμετώπισή τους.

Ελπίζω να σε βοήθησα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...