Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Πλαντάζει στο κλάμα. Ναι συνήθως προς το απόγευμα την πιάνει έως βράδυ. εγω νόμιζα άκουγα το έντερο. Ακούγεται ένα κλου κλου στην κοιλια........... Μμμμμ είδες πήγα να το παίξω έξυπνη αλλά νόμιζα απο το έντερο προέρχεται ο θόρυβος. Τι να πω........ Η παιδίατρος κολικό διέγνωσε... Αλλά μέσω τηλεφώνου!!!!!!!!!!! Εχει όλα αυτα τα σημάδια πάντως. Δίπλωμα ποδιών.... Πρησμένη κοιλιά.... Κλάμα δυνατό που σταματάει και έρχεται για κάποια ωρα.... Δίσκοιλιοτητα δεν εχει. Κάνει κακά απλώς νομιζω η συχνότητα μειώθηκε. Έκανε το μεσημέρι αλλά μέχρι στιγμής 1 φορά έκανε σημερα

Και εμένα με κολικους μου μοιάζουν. Στην δικιάμου ππάντως ότι και να κάνω, πονάει. Οπότε την παίρνω απλά αγκαλιτσα για να ανακουφιστει

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηρα τη παιδιατρο κ μου ειπε οτι επειδη πινει το γαλα μου δεν θα κολλησει το μωρο.τωρα εχω 37.2 πωπω παναγιτσα μου μην παθουν κατι...

Ευχαριστω για την απαντηση

Aαα κκατι αλλο αποτις 3 κοιμαται κ ειναι 8 ενω ξυπναει καθε 3 ωρες να φαει...εχω αγχωθει πολυυυυυυ

Νομίζω δεν είναι καλό το ότι κοιμάται τόσες ώρες. Καλύτερα να την ξυπνησεις

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ε ξυπνα το βρε αν αγχωνεσαι να δεις αν ειναι ζεστο αλλα ισχυει αυτο που σου πε η παιδιατρος.Αφου θηλαζει δε θα κολλησει απο σενα,αλλα αν αρρωστησει καποιος αλλος μπορει να το κολλησει.Εμενα μου πε αν υπαρχει αλλος αρτωστος στο σπιτι να φοραει μασκα και το μωρο να ναι συνεχεια σε αλλο δωματιο.Εμενα ηταν αδυνατον με αλλα δυο παιδια αλλα εσυ μ ενα ειναι αλλιως.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Σήμερα ξύπνησα κ έχει κρύο!! μετά την χτεσινή κάψα!!! Παναγιά μου τι ήταν κ αυτό!!! Μόλις αρχίσαμε τις βολτούλες μας με το μικρό! Βγήκαμε χτες πρώτη φορά όλη μαζί για το πάρκο κ ο μεγάλος με το ποδηλατό του! Είχε καμάρι ότι ήταν με τον αδερφό του! όποιο γνωστό έβρισκε έλεγε δείτε τόν!!χαχααχχαα

Κατα τα άλλα ο μικρός προσπαθεί ν αμεγαλώσει... δεν ξέρω αν πήρε βάρος, πάντως εγώ ταίζω κ ταίζω κ ταίζω,,ειδικά το απόγευμα που υπάρχει μια απίστευτη γκρίνια,,,μέχρι κ στο καρότσι μέσα έκλαιγε...τι να πω...κολικοί? αλλά όχι από τους κλασικούς, τους άλλους τους μεταμοντέρνους που λένε ότι οι κολικοί προέρχονται από τις πολλές εικόνες που βλέπει το μωρό κ ο εγκέφαλος δεν μπορεί να τις επεξεργαστεί,,,γιατί από εντερικά δεν έχουμε θέματα...

ο μεγάλος σχολειο κ γω λίγο καφέ μέχρι να αρχίσω τις δουλίτσες μου!

Κάποια κοπέλα είπε ότι κλαίει το μωρό στην αγκαλιά του άντρα της.., να δηλώσω ότι ο μπέμπης μου στη δικιά μου κλαίει λιγότερο, κ στου μπαμπά λίγο περισσότερο,,, η μυρωδιά μας είναι αξεπέραστη!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

καλημερα κοριτσια

εγω μολις καταφερα να κοιμησω τον μπεμπη με πιπιλα.

θελει ολη την ωρα αγκαλια,οταν ειναι ξυπνιος και δεν τρωει δεν καθεται με τιποτα ουτε στο ριλαξ ουτε στην καλαθουνα ουτε στο κρεββατι.μονο αγκαλια.αν το κανω εγω αγκαλιες αρχιζει και με γλυφει ενω τον εχω ταισει μολις πριν.αν τον παρει αλλος δεν τον γλυφει.ολοι μου λενε οτι τον κακομαθα ηδη.αλλα νομιζω καπου διαβασα οτι μετα τους 3 μηνες καταλαβαινουν και κακομαθαινουν.τι να πω...

ειναι και ολιγουπνος.εχω και γω την εντυπωση πως εχει ποναλακια σφιγγεται και κανει ηχηρες κλανιες και γκρινιαζει(οταν δεν ειναι αγκαλια)αλλα δεν κλαιει ισως γιατι δεν τον αφηνω?αν δεν κλαιει δεν ειναι κολικοι?

εγω ψυχολογικα ειμαι καλυτερα.βρηκαμε λιγο τις ισορροπιες μας με τον αντρα μου που τις ειχαμε χασει..

ωρες ωρες βεβαια το χανω και ψιλοαπελπιζομαι ειδικα οταν κουτουλαω απο τη νυστα και κοιμαμαι ενω θηλαζω και ο μπεμπης ματι γαριδα.

ασχετο:τις πιπιλες μετα την αποστειρωση μεσα στον αποστειρωτη τις αφεινω.ξερετε ποσο μενουν αποστειρωμενες και ποσο διατηρουνται στο ψυγειο?

κατα τα αλλα επαθα παλι αποφραξη πορου γιατι θηλαζα πλαι τον μπεμπη και αποκοιμηθηκα και το πλακωσα το στηθος.

ανθη μηπως του δινειςξενο γαλα?μηπως το πειραζει το ξενο ?δυσανεξια στη λακτοζη ή αλλεργια στην πρωτεινη τ αγελαδινου?

εμενα επειδη βγαζει συχνα γουλιες μου πε η παιδιατρος αν δω και επιδινωνεται η κατασταση να κοψω τα γαλακτοκομικα.

madata και γω λογω στηθους εκανα πυρετο 38 πριν 2βδομαδες και πλακωθηκα στα ντεπον και μου περασε.δεν πρεπει να το αφησεις να παει πανω απο 38,5 μου πε ο γυναικολογος γιατι λεει τοτε το γαλα ειναι τοξικο.βεβαια εχω διαβασει οτι δεν πειραζει να θηλαζεις οσο πυρετο κι αν εχεις γιατι το μωρο ειναι προστατευμενο με το γαλα παιρνοντας τα αντισωματα που δημιουργει ο οργανισμος σου για την αρρωστια σου.

να παιρνεις χιλιαρι ντεπον.

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

εγω μολις καταφερα να κοιμησω τον μπεμπη με πιπιλα.

θελει ολη την ωρα αγκαλια,οταν ειναι ξυπνιος και δεν τρωει δεν καθεται με τιποτα ουτε στο ριλαξ ουτε στην καλαθουνα ουτε στο κρεββατι.μονο αγκαλια.αν το κανω εγω αγκαλιες αρχιζει και με γλυφει ενω τον εχω ταισει μολις πριν.αν τον παρει αλλος δεν τον γλυφει.ολοι μου λενε οτι τον κακομαθα ηδη.αλλα νομιζω καπου διαβασα οτι μετα τους 3 μηνες καταλαβαινουν και κακομαθαινουν.τι να πω...

ειναι και ολιγουπνος.εχω και γω την εντυπωση πως εχει ποναλακια σφιγγεται και κανει ηχηρες κλανιες και γκρινιαζει(οταν δεν ειναι αγκαλια)αλλα δεν κλαιει ισως γιατι δεν τον αφηνω?αν δεν κλαιει δεν ειναι κολικοι?

εγω ψυχολογικα ειμαι καλυτερα.βρηκαμε λιγο τις ισορροπιες μας με τον αντρα μου που τις ειχαμε χασει..

ωρες ωρες βεβαια το χανω και ψιλοαπελπιζομαι ειδικα οταν κουτουλαω απο τη νυστα και κοιμαμαι ενω θηλαζω και ο μπεμπης ματι γαριδα.

ασχετο:τις πιπιλες μετα την αποστειρωση μεσα στον αποστειρωτη τις αφεινω.ξερετε ποσο μενουν αποστειρωμενες και ποσο διατηρουνται στο ψυγειο?

κατα τα αλλα επαθα παλι αποφραξη πορου γιατι θηλαζα πλαι τον μπεμπη και αποκοιμηθηκα και το πλακωσα το στηθος.

ανθη μηπως του δινειςξενο γαλα?μηπως το πειραζει το ξενο ?δυσανεξια στη λακτοζη ή αλλεργια στην πρωτεινη τ αγελαδινου?

εμενα επειδη βγαζει συχνα γουλιες μου πε η παιδιατρος αν δω και επιδινωνεται η κατασταση να κοψω τα γαλακτοκομικα.

madata και γω λογω στηθους εκανα πυρετο 38 πριν 2βδομαδες και πλακωθηκα στα ντεπον και μου περασε.δεν πρεπει να το αφησεις να παει πανω απο 38,5 μου πε ο γυναικολογος γιατι λεει τοτε το γαλα ειναι τοξικο.βεβαια εχω διαβασει οτι δεν πειραζει να θηλαζεις οσο πυρετο κι αν εχεις γιατι το μωρο ειναι προστατευμενο με το γαλα παιρνοντας τα αντισωματα που δημιουργει ο οργανισμος σου για την αρρωστια σου.

να παιρνεις χιλιαρι ντεπον.

Καλημερα αυτο με τα ποναλακια ξεκινησαμε να εχουμε και εμεις σα να θελει να κανει κακα και να μη μπορει και ξεκιναει και κλαιει και τον τριβω στην πλατουλα.. δε ξερω αν ειναι κολικοι

UstLp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ με αυτό τον θηλασμό θα τα ζήσω όλα πάντως! Πρώτα η καθυστερημένη έναρξη, μετά η μαστίτιδα και τώρα πληγωμένες θηλές!!! Είμαι συνεχώς με τα βυζιά έξω και τα παντζούρια χαμηλωμένα (είμαστε ισόγειο). Βάζω και μια κρεμούλα της frezyderm και ελπίζω σύντομα να επανέλθουν. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να διακόψεις τον θηλασμό, όπως διάβασα στο ίντερνετ. Έκανα τόσο κόπο να τον κατακτήσω... Κατά τα άλλα κλείνουμε σήμερα 1 εβδομάδα αποκλειστικού θηλασμού. Η μικρή κολλημένη πάνω μου και εγώ να νιώθω ότι η καθυστερημένη έναρξη του θηλασμού μας πήγε αναπτυξιακά πίσω. Όσο ήσυχο μωράκι ήταν στις αρχές, τώρα... Φλερτάρω μάλιστα έντονα και με την ιδέα της πιπίλας, αν και ξέρω ότι θα το μετανιώσω...

Lonestar: Όποιος λέει ότι οι αγκαλιές κακομαθαίνουν τα μωρά, ζει εκτός τόπου και χρόνου. Όλες οι σύγχρονες ψυχολογικές έρευνες δείχνουν ότι τα μωρά χρειάζονται διαρκώς αγκαλιές για να μπορέσουν να σνεξαρτητοποιηθούν.

magda18: Πέτυχε ρε συ το τικερακι σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Πλαντάζει στο κλάμα. Ναι συνήθως προς το απόγευμα την πιάνει έως βράδυ. εγω νόμιζα άκουγα το έντερο. Ακούγεται ένα κλου κλου στην κοιλια........... Μμμμμ είδες πήγα να το παίξω έξυπνη αλλά νόμιζα απο το έντερο προέρχεται ο θόρυβος. Τι να πω........ Η παιδίατρος κολικό διέγνωσε... Αλλά μέσω τηλεφώνου!!!!!!!!!!! Εχει όλα αυτα τα σημάδια πάντως. Δίπλωμα ποδιών.... Πρησμένη κοιλιά.... Κλάμα δυνατό πουι στταματάει και έρχεται για κάποια ωρα.... Δίσκοιλιοτητα δεν εχει. Κάνει κακά απλώς νομιζω η συχνότητα μειώθηκε. Έκανε το μεσημέρι αλλά μέχρι στιγμής 1 φορά έκανε σημερα

Καλημερα κοριτσια! ανθη μου κι εμενα καθε μερα σαν να ειναι κουρδισμενο γυρω στις 8 σπαραζει το μικρουλι και ευτυχως δεν κραταει πολυ κανενα μισαωρο. μονο αγκαλιτσα το κραταω και του μιλαω δεν μπορω νατου κανω κατι αλλο και πολυ στεναχωριεμαι αλλα ελπιζω να περασει γρηγορα.

meldan το χαμομηλακι ειναι φαρμακο για τα σπιθουρακια, εμενα βγαζει στο λαιμο απο γαλα μαλλον που μαζευεται στις διπλιτσες και τον βοηθαει πολυ. και στο ποπουδακι του βαζω και θα το καθιερωσω και εξω αν δεν μπορω να τον πλυνω, με ενα βαμβακακι ειναι οτι πρεπει αντι για μωρομαντηλο.Ευτυχως ειναι καλυτερα οι μυκητες αλλα ρε γμτ μαλλον εχει ομφαλοκηλη, αυριο θα παμε στο γιατρο να το επιβεβαιωσουμε.

habibi μην ακους κανενα για το θηλασμο πολλες φορες κι εμενα ειναι συνεχεια στο στηθοςειδικα οι μεγαλυτερες γυναικες δεν το καταλαβαινουν με τιποτα θεωρουν οτι δεν χορταινει οτι το γαλα σου δεν ειναι καλο και ενα καρο ασχετα. αλλα τι να πεις τετοια τους ελεγαν τοτε αυτα ξερουν. μη μασας συνεχισε!!:P

c6vNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ με αυτό τον θηλασμό θα τα ζήσω όλα πάντως! Πρώτα η καθυστερημένη έναρξη, μετά η μαστίτιδα και τώρα πληγωμένες θηλές!!! Είμαι συνεχώς με τα βυζιά έξω και τα παντζούρια χαμηλωμένα (είμαστε ισόγειο). Βάζω και μια κρεμούλα της frezyderm και ελπίζω σύντομα να επανέλθουν. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να διακόψεις τον θηλασμό, όπως διάβασα στο ίντερνετ. Έκανα τόσο κόπο να τον κατακτήσω... Κατά τα άλλα κλείνουμε σήμερα 1 εβδομάδα αποκλειστικού θηλασμού. Η μικρή κολλημένη πάνω μου και εγώ να νιώθω ότι η καθυστερημένη έναρξη του θηλασμού μας πήγε αναπτυξιακά πίσω. Όσο ήσυχο μωράκι ήταν στις αρχές, τώρα... Φλερτάρω μάλιστα έντονα και με την ιδέα της πιπίλας, αν και ξέρω ότι θα το μετανιώσω...

Lonestar: Όποιος λέει ότι οι αγκαλιές κακομαθαίνουν τα μωρά, ζει εκτός τόπου και χρόνου. Όλες οι σύγχρονες ψυχολογικές έρευνες δείχνουν ότι τα μωρά χρειάζονται διαρκώς αγκαλιές για να μπορέσουν να σνεξαρτητοποιηθούν.

magda18: Πέτυχε ρε συ το τικερακι σου!

Πέστα ρε κοπέλα μου, έλεος δηλαδή, το κακόμαθα αγκαλιά??? Ε ναι σορυ που δεν το αφήνω να σπαράζει,,,το μόνο που θέλει είναι αγκαλίτσα,,κ τι πειράζει δεν κατάλαβα... ειδικά η πεθερά...το κακόμαθα αγκαλιά,,,να σκάσω από τα νεύρα γιατί του το είπε του άντρα μου μια δυο τρεις κ τώρα μου το λέει κ αυτός συνέχεια...μα η επιστήμη έχει προχωρήσει..ακόμα κ οι κολικοί αμφισβητούνται, το τσαγάκι, όλαααααα,,,

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Πήραμε ευχή την Παρασκευή κ είμαστε όλο βόλτες!

Η μικρή έχει μάθει να νανουρίζεται στην αγκαλιά μου κ εκείνες οι στιγμές νομίζω ότι είναι οι ωραιότερες της ζωής μου!Έγώ έχω κακομάθει όχι το μωρουδέλι μου!!!

Το παιδί πήγε 4 κιλά κ πήρε 10 πόντους...68 εκατοστα η Δημητρούλα μας!!!!

Μάγδα εσύ μου είπες να ακουμπάω το μάγουλο στο μαγουλό της όταν την βάζω στη κούνια;;;

Δεν το έχω καταφέρει κ κολλάω το στήθος!!!1.65 είμαι κ πως να το κάνω το ακροβατικό!!!!

8NkSp3.png

Καλημερα κοριτσια! ανθη μου κι εμενα καθε μερα σαν να ειναι κουρδισμενο γυρω στις 8 σπαραζει το μικρουλι και ευτυχως δεν κραταει πολυ κανενα μισαωρο. μονο αγκαλιτσα το κραταω και του μιλαω δεν μπορω νατου κανω κατι αλλο και πολυ στεναχωριεμαι αλλα ελπιζω να περασει γρηγορα.

meldan το χαμομηλακι ειναι φαρμακο για τα σπιθουρακια, εμενα βγαζει στο λαιμο απο γαλα μαλλον που μαζευεται στις διπλιτσες και τον βοηθαει πολυ. και στο ποπουδακι του βαζω και θα το καθιερωσω και εξω αν δεν μπορω να τον πλυνω, με ενα βαμβακακι ειναι οτι πρεπει αντι για μωρομαντηλο.Ευτυχως ειναι καλυτερα οι μυκητες αλλα ρε γμτ μαλλον εχει ομφαλοκηλη, αυριο θα παμε στο γιατρο να το επιβεβαιωσουμε.

habibi μην ακους κανενα για το θηλασμο πολλες φορες κι εμενα ειναι συνεχεια στο στηθοςειδικα οι μεγαλυτερες γυναικες δεν το καταλαβαινουν με τιποτα θεωρουν οτι δεν χορταινει οτι το γαλα σου δεν ειναι καλο και ενα καρο ασχετα. αλλα τι να πεις τετοια τους ελεγαν τοτε αυτα ξερουν. μη μασας συνεχισε!!:P

Κοριτσι κατι ειδα για συγκαμα,μηπως να αλλαζες μαρκα πανες??? εμενα 2 φορες μου ειχε συγκαει ασχημα ο μεγαλος την μια περνουσε ιωση και την αλλη ηταν απο τις πανες!

79o6p3.png

Πέστα ρε κοπέλα μου, έλεος δηλαδή, το κακόμαθα αγκαλιά??? Ε ναι σορυ που δεν το αφήνω να σπαράζει,,,το μόνο που θέλει είναι αγκαλίτσα,,κ τι πειράζει δεν κατάλαβα... ειδικά η πεθερά...το κακόμαθα αγκαλιά,,,να σκάσω από τα νεύρα γιατί του το είπε του άντρα μου μια δυο τρεις κ τώρα μου το λέει κ αυτός συνέχεια...μα η επιστήμη έχει προχωρήσει..ακόμα κ οι κολικοί αμφισβητούνται, το τσαγάκι, όλαααααα,,,

Καλε αντε που κακομαθαινουν!!!!!

ετυχε μερα να τον εχω ολη μερα αγκαλια αμα ποναει το νινακι και το βλεπεις να ηρεμει μονο στην αγκαλια σου τι??? θελουν μανουλα ρε κοριτσια!!! να μυρισουν να παρηγορηθουν!

η παιδιατρος μας μας εδωσε σιροπακι για τους κολλικους το Infacolic κοριτσια ειδα μεγαλη διαφορα!!!! το βραδυ χτυπαμε 8ωρα!!! ρωτηστε τους παιδιατρους σας ειναι εντελως ακινδυνα!!! βοηθανε πολυ ειναι αμαρτια να πεδευονται τα μωρακια!!!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...