Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

Τι μου κάνετε; Εμείς μια χαρά! Θέλω την εμπειρία σας. Το Αναστασάκι το τελευταίο διάστημα έχει φάει τρομερό κόλλημα μαζί μου. Το τοποθετώ χρονικά από τότε που ξεκινήσαμε τον θηλασμό. Θέλει συνέχεια είτε να είναι στην αγκαλιά μου, είτε στο βυζί μου. Στον μπαμπά της βάζει τα κλάματα. Συμβαίνει και σε εσάς;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σε όλες τις μανούλες

εδώ είμαι κι εγώ σας διαβάζω αλλά το λαπτοπ του σπιτιού τα χει παίξει

από τα παιδιά και για να γράψεις σ΄αυτό το πληκτρολόγιο θέλει προσπάθεια και υπομονή

λίτσαballet να σου ζήσει...γεννήσαμε την ίδια μέρα!

μη μου πείς ότι γέννησες κι εσύ στο Έλενα?

ο μικρός είναι ήσυχος

όλο κοιμάται πρώι και βράδυ

έχω χορτάσει ύπνο και ξεκούραση

είναι σαν να μην υπάρχει μωρό στο σπίτι

έχω τόσα πολλά να σχολιάσω

Ευχατιστω κοριτσια μου.. οχι δε μενω αθηνα.. μαριανθη φ.τ 51 cm...... καποια εγραψε για καποιο επιδομα απο οαεδ πως λεγετε ξερετε? Γιατι εγω μονο για το 6 μηνο ξερω

UstLp3.png

Λιτσακι να σου ζήσει ο μπέμπης..Καλά είμαι πολύ χαρούμενη εμείς σήμερα μετά από 31 μέρες βγήκαμε.Από το σπίτι και πήγαμε σε ένα καφέ ωραιο και ήρθαν και κάτι φίλοι μας και περάσαμε άψογα..Η μπεμπουλα μου κοιμήθηκε και όταν σηκώθηκε έβγαλα το στήθος έβαλα και ένα σεντονακι από πάνω και θηλασαμε και ήταν υπέροχα και μετά πάλι νάνι το μωρό μου..δίπλα μας ήταν.άλλη μια κοπέλα με τον 3 μηνών γιο της και αυτή το ίδιο με τον θηλασμό..Τι τέλεια εικόνα..περάσαμε πολύ ωραία και εμείς και η μπεμπουλα.Και το είχα άγχος.Αλλά.Όλα καλά είχα ανάγκη να ντυθώ να βαφτω να βγω έξω..Σας ζαλισα Αλλά το είχα άγχος πως θα είναι αν θα κάτσει και τέτοια..

ewKwp3.png

γεια σας μανουλες ! εγω 11 αυγουστου γεννησα στο πινακακι γραφει 10. Κανω πολυ μεγαλο αγωνα θηλασμου !Καθε μια ωρα μην σας πω! Το στηθος μου κανει οτι ναναιιιι... το παλευω παραπολυ ομως! Στο fb εχει σχετικες ομαδες με μανουλες που βοηθανε παραπολυ με λεπτομεριες αναλυτικες ! να σας πω την αληθεια δεν σας προλαβαινω εδω το μωρακι ειναι καρφιτσα πανω μου! το βλεπει ο κοσμος κ το κατακρινει κιολας εδω μου ειπαν να κοψω τον θηλασμο να ηρεμησουμε ολοι ψυχολογικα ! μονο το δικο μου ειναι ετσι? δεν νομιζω! Φιλακια πολλα

mI14p3.png

vEpEp3.png

Ευχατιστω κοριτσια μου.. οχι δε μενω αθηνα.. μαριανθη φ.τ 51 cm...... καποια εγραψε για καποιο επιδομα απο οαεδ πως λεγετε ξερετε? Γιατι εγω μονο για το 6 μηνο ξερω

Εγώ το είχα γράψει. Επίδομα μητρότητας λέγεται

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Λιτσακι να σου ζήσει ο μπέμπης..Καλά είμαι πολύ χαρούμενη εμείς σήμερα μετά από 31 μέρες βγήκαμε.Από το σπίτι και πήγαμε σε ένα καφέ ωραιο και ήρθαν και κάτι φίλοι μας και περάσαμε άψογα..Η μπεμπουλα μου κοιμήθηκε και όταν σηκώθηκε έβγαλα το στήθος έβαλα και ένα σεντονακι από πάνω και θηλασαμε και ήταν υπέροχα και μετά πάλι νάνι το μωρό μου..δίπλα μας ήταν.άλλη μια κοπέλα με τον 3 μηνών γιο της και αυτή το ίδιο με τον θηλασμό..Τι τέλεια εικόνα..περάσαμε πολύ ωραία και εμείς και η μπεμπουλα.Και το είχα άγχος.Αλλά.Όλα καλά είχα ανάγκη να ντυθώ να βαφτω να βγω έξω..Σας ζαλισα Αλλά το είχα άγχος πως θα είναι αν θα κάτσει και τέτοια..

Ήταν μέχρι να σπάσει ο πάγος!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

γεια σας μανουλες ! εγω 11 αυγουστου γεννησα στο πινακακι γραφει 10. Κανω πολυ μεγαλο αγωνα θηλασμου !Καθε μια ωρα μην σας πω! Το στηθος μου κανει οτι ναναιιιι... το παλευω παραπολυ ομως! Στο fb εχει σχετικες ομαδες με μανουλες που βοηθανε παραπολυ με λεπτομεριες αναλυτικες ! να σας πω την αληθεια δεν σας προλαβαινω εδω το μωρακι ειναι καρφιτσα πανω μου! το βλεπει ο κοσμος κ το κατακρινει κιολας εδω μου ειπαν να κοψω τον θηλασμο να ηρεμησουμε ολοι ψυχολογικα ! μονο το δικο μου ειναι ετσι? δεν νομιζω! Φιλακια πολλα

Όχι, μην αγχώνεσαι. Και η δικιά μου κολλημένη με το βυζί είναι! :tongue:

Και προς θεού, μην σταματήσεις για αυτό τον θηλασμό! Μπόρα είναι και θα περάσει!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49-cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49-cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!-2500 gr-48 cm-Φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/08-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980- 02/08- κοριτσάκι! - 2870 gr β 50 cm - ?. Τ.

-Cristi84.- 03/08-αγοράκι!-3200--gr-51--cm-?.T.

-ARCA-04/08---κοριτσάκι!-2965--gr---52 cmβ--K.T.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm β K.T.

-Meldan - 06/08---κοριτσάκι!-3060--gr ---50--cm - Φ.Τ.

-Elafi-08/08---κοριτσάκι!-3280 gr-51 cm-Φ.T.

-Popaki---10/08-κοριτσάκι!-3350--gr -50,5 cm-K.T.

-Magda18---10/08---αγοράκι!-4100 gr-53 cm-K.T.

-lonestar-10/08-αγοράκι!---3600gr-50 cm---Φ.T.

-habibi---11/08---αγοράκι! -2900--gr-49 cm---Φ.T.

-madata80-11/08---αγοράκι!-3120 gr---? cm-K.T.

-Evangelia_kapa-15/8 κοριτσάκι!-3860gr-55 cm-Φ.Τ.

-AnthiP. -17/08---κοριτσάκι!-2980 gr-? cm-Φ.Τ.

-Chrimai -25/8 αγοράκι!-3555gr - 51cm - Φ.Τ.

-Litsaballet - 25/8 αγοράκι! - 3380gr - 51cm - Φ.T.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια βοηθεια!!!εχω πυρετο αλλα δενξερω αν ειναι κανονικος η ορμονικο ζεσταινομαι υπερβολικα εχω πονοκεφαλο κ πυρετο 37.8. Τι νασ κανω νασ μην κολλησω το μωρο.τι μπορει να ειναι???

LMb5p2.png

Καλησπέρα και απο εμένα. Οι κολικοι δεν μας αφήνουν σε ηρεμία. Ειδικά αυτές τις ωρες. Κατι δραστικό που να ηρεμεί υπάρχει; Της δίνω σταγόνες anti-gas, και λιγο τσαγακι που και που, της κανω και μασάζ, της έβαλα και ζεστη κομπρεςα αλλά λίγα πράγματα :-(:-( αυτή τη θερμαντική κρέμα της frezyderm την εχει παρει καμία σας; Η πείτε μου τι αλλο θα έκανε δουλειά. Τη λυπάμαι μωρε.... Προσπαθεί να αφήσει αέρια η να κάνει κακά αλλά τίποτα... :-( το εντερακι της κάνει γκλου γκλου συνέχεια .... :-(:-(

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις γυρισαμε κατα τις πεντε απ το μπανακι μας.Περασαμε παρα πολυ ωραια,η θαλασσα λαδι,η μελινα ξεσαλωσε κι εγω επαιξα πολυ με το δαναουλι μοθ.Μου χε λειψει αποκλειστικος χρονος μαζι τους και με τον αντρουλη.Παραλαβαμε και την καρπουζελα μας κι ολα καλα.Μαχη μου μπραβο στην αθηνουλα και σε σενα και για την βολτα και για τον θηλασμο.Θα δεις ποσο θα σου λυσει τα χερια ο θηλασμος εξω.Ουτε συμπραγκαλα ουτε τιποτα.Μαριανθη μου τη μυρωδια της μανουλας δεν την αλλαζουν ευκολα τα μωρακια .Ολα τα μωρα μυριζουν τη μαμα αλλα ειδικα τα θηλαζοντα βρεφακια ρουφανε αυυη τη μυρωδια του σωματος.Βεβαια ειναι δυσκολο το να μην καθεται πουθενα,ειδικα τον μπαμπα της πρεπει να τον συνηθισει.Habibi πολυ χαιρομαι που σε ακουω καλα γιατι στο τελευταιο μηνυμα ελεγες για νοσηλειες και τετοια.Ελπιζω ολα να ναι πισω σας.Απολαυσε το θηλασμο και μην ακους κανεναν.Εμεις το βραδυ περιμενουμε τους κουμπαρους μας για εθνικη μπασκευ και σουβλακια.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαντατα εγω περασα ιωση με 38 πυρετο,πρησμενη αμυγδαλη και πολυ πονοκεφαλο αλλα το μωρο δεν κολλησε.Μου πε η παιδιατρος οτι θα μιλαγαμε ξανα αν ο πυρετος εφταβε 38.5 αλλα ευτυχως δεν εφτασε.Μου πε οτι το μωρο πιθανοτατα δε θα κολλησει λογω θηλασμου κι οτι εγω θα περασω την ιωση ελαφρια παλι λογω θηλασμου κι επεσε μεσα και στα δυο.Εγω σε δυο μερες ημουν περδικι χωρις φαρμακα,μονο ντεπον στον πολυ πονοκεφαλο.Δε θυμαμαι αν θηλαζεις.Περαστικα,μιλα με την παιδιατρο η το γυναικολογο σου για το τι επιτρεπεται να παρεις σε περιπτωση θηλασμου.Παντως κυκλοφορει πολυ αυτη η ιωση,εμας κολλαγε ο ενας μετα τον αλλο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ανθουλα μου πολυ το λυπαμαι το μωρακι σου αλλα δε ξερω τιππτα για κολικους για να σε βοηθησω.Σιγουρα ομως ειναι κολικοι?Την πιανουν κλαματα και πονοι καθε μερα περιπου ιδια ωρα?Αν ειναι το εντερακι της το προβλημα π.χ λογω δυσκοιλιοτητας τοτε δεν ειναι κολικοι.Δε ξερω κοριτσακι μου κατι αλλο να σου πω,πολυ θεμα να κλαιει απαρηγορητο το μωρακι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ανθουλα μου πολυ το λυπαμαι το μωρακι σου αλλα δε ξερω τιππτα για κολικους για να σε βοηθησω.Σιγουρα ομως ειναι κολικοι?Την πιανουν κλαματα και πονοι καθε μερα περιπου ιδια ωρα?Αν ειναι το εντερακι της το προβλημα π.χ λογω δυσκοιλιοτητας τοτε δεν ειναι κολικοι.Δε ξερω κοριτσακι μου κατι αλλο να σου πω,πολυ θεμα να κλαιει απαρηγορητο το μωρακι.

Πλαντάζει στο κλάμα. Ναι συνήθως προς το απόγευμα την πιάνει έως βράδυ. εγω νόμιζα άκουγα το έντερο. Ακούγεται ένα κλου κλου στην κοιλια........... Μμμμμ είδες πήγα να το παίξω έξυπνη αλλά νόμιζα απο το έντερο προέρχεται ο θόρυβος. Τι να πω........ Η παιδίατρος κολικό διέγνωσε... Αλλά μέσω τηλεφώνου!!!!!!!!!!! Εχει όλα αυτα τα σημάδια πάντως. Δίπλωμα ποδιών.... Πρησμένη κοιλιά.... Κλάμα δυνατό που σταματάει και έρχεται για κάποια ωρα.... Δίσκοιλιοτητα δεν εχει. Κάνει κακά απλώς νομιζω η συχνότητα μειώθηκε. Έκανε το μεσημέρι αλλά μέχρι στιγμής 1 φορά έκανε σημερα

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Μαντατα εγω περασα ιωση με 38 πυρετο,πρησμενη αμυγδαλη και πολυ πονοκεφαλο αλλα το μωρο δεν κολλησε.Μου πε η παιδιατρος οτι θα μιλαγαμε ξανα αν ο πυρετος εφταβε 38.5 αλλα ευτυχως δεν εφτασε.Μου πε οτι το μωρο πιθανοτατα δε θα κολλησει λογω θηλασμου κι οτι εγω θα περασω την ιωση ελαφρια παλι λογω θηλασμου κι επεσε μεσα και στα δυο.Εγω σε δυο μερες ημουν περδικι χωρις φαρμακα,μονο ντεπον στον πολυ πονοκεφαλο.Δε θυμαμαι αν θηλαζεις.Περαστικα,μιλα με την παιδιατρο η το γυναικολογο σου για το τι επιτρεπεται να παρεις σε περιπτωση θηλασμου.Παντως κυκλοφορει πολυ αυτη η ιωση,εμας κολλαγε ο ενας μετα τον αλλο.

Πηρα τη παιδιατρο κ μου ειπε οτι επειδη πινει το γαλα μου δεν θα κολλησει το μωρο.τωρα εχω 37.2 πωπω παναγιτσα μου μην παθουν κατι...

Ευχαριστω για την απαντηση

Aαα κκατι αλλο αποτις 3 κοιμαται κ ειναι 8 ενω ξυπναει καθε 3 ωρες να φαει...εχω αγχωθει πολυυυυυυ

LMb5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...