Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κυριολεκτικά όμως ο καθένας με τον πόνο του! Και του άντρα σου ο πόνος είναι ανεξέλεγκτος! Μήπως στοχεύει και για επόμενο παιδάκι;

Μπα και αυτος εχει κλαταρει! Απλα η μεγαλη αποχη τον εχει βαρεσει στο κεφαλι μου φαινεται χαχαχα!!!:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ψυχραιμία δε λες τίποτα. Κολικούς εχει τελικα..... Πλανταζει απο τον πόνο το καψερο.. :-( για 2η φορά ομως κατάφερα να το ηρεμήσω με τον ήχο απο το πιστολάκι. Μακάρι να πιάνει αυτο και να μην ηρεμίσε κατα τύχη. Πήραμε και κατι σταγόνες που ανακουφίζουν. Για να δούμε τωρα......

Παιζει πολυ αυτο το πιστολακι βλεπω βρε κοριτσια!τοσο αποτελεσματικο ειναι? Αυριο που θα λουσω μαλλι και θα το χτενισω θα βαλω το πιστολακι κοντα της να δω αντιδρασεις χιχιχι:P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

κορίτσια κ μένα φουσκωμένο είναι το σημείο κ έτσι θα μείνει όπως κ στην προηγούμενη ,,, ειδικά όταν παχαίνω...σαν να μπλοκάρεται το λίπος εκεί... πάνω από τομή κάτω από τομή...

Και εμενα κανει ενα σαμαρακι πανω απο την τομη και οταν ημουνα στα αδυνατα μου αυτο εκει παρεμενε,οποτε το πηρα αποφαση οτι ειναι το νεο μου αποκτημα μαζι με τα παιδια μου:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαχη μου κοτοπουλο αλα κρεμ με ρυζι?Απ τα αγαπημενα μου και χω πολυ καιρο να το φτιαξω.Τελεια ιδεα για το σαβ.κο.Ξαθε μια ωρα η αθηνουλα ε?Και μενα τα πρωινα δεν καλοκοιμαται,απ το μεσημερι και μετα στρωνει.Χθες κοιμηθηκε γι απογευμα 5-9 και μαλιστα εγω την ξυπνησα και μετα το βραδυ ανα τρεις- τεσσερις ωρες.Ουτε εγω πολυπειναω αλλα φοβαμαι οτι ναι επηρεαζεται ο ιηλασμος γι αυτο κοιτα να τρως λιγο αλλα συχνα.Κι εμενα η κοιλια πολυ χαλαρη αλλα εμενα μου μενουν κι αλλα πεντε κιλα να χασω.Νοβεμπερ τελικα το πορτ μπεμπε στο αυτοκιν που το στερωνεις?

Το πορτ μπεμπε εχει ζωνη να δενει στο αυτοκινητο,ολα καλα,τον χειμωνα τωρα που θα ειμαστε στα πηγαινε ελα θα το ξεκουτιανω το παιδακι!τι να κανουμε ομως??βαρυνε η σκατουλα και μεχρι να την κατεβασω στο αμαξι πιανεται το χερι μου,γιατι και το πορτ μπεμπε ζυγιζει κανα 3-4 κιλα!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Παιζει πολυ αυτο το πιστολακι βλεπω βρε κοριτσια!τοσο αποτελεσματικο ειναι? Αυριο που θα λουσω μαλλι και θα το χτενισω θα βαλω το πιστολακι κοντα της να δω αντιδρασεις χιχιχι:P

Κι ομως ναι!!!! ΚΑι εγω στην αρχή όταν το έμαθα, γελούσα.... Δεν το πίστευα. Ομως κάνει δουλειά. Άμα πιάσει και σε εσένα αυριο, να του βάζεις τον ήχο απο you tube .... Μη χαλάς και ένα καρό ρεύμα ;)

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ξέρετε το έθιμο που όταν σαραντίσει το μωρό το πας επίσκεψη σε 3 σπίτια; Για δώστε μερικές πληροφορίες...

Αυτο ειναι τοπικο εθιμο.εγω μενω Θρακη και νομιζω οτι ειναι εθιμο ανατολ.Μακεδονιας και Θρακης.γιατι εγω που εχω καταγωγη απο Στερεα Ελλαδα δεν ειχα ακουσει ποτε γιαυτο,και επειδη δεν το γνωριζα δεν το εκανα σε κανενα μου παιδι παρολο που μενω 5 χρονια στον Εβρο.αν δεν κανω λαθος πας σε 3 φιλικα-συγγενικα σπιτια με το μωρο και σας κερνανε γλυκο για να ειναι γλυκια η ζωη του,σας δινουν λεφτα(κερματα) για να ειναι σιδερενιο και φαι νομιζω για να μην πεινασει ποτε:confused::confused:κατι τετοια ακουσα απο κατι φιλες που το εχουνε κανει εδω.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια δε σας ξεχασα απλα ηθελα να προσαρμοστω θα σας διαβασω το απογευμα και θα σας πω λεπτομερειες της γεννας. 2 μερες γεννουσα.. 25 γεννησα τελικα 3.380 γρ. Εναν κουκλο τον κοιταω και δεν το πιστευω.

UstLp3.png

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας κορίτσια! Ένα άγχος-ότι-κάτι-κάνω-λάθος λιγότερο! Χρησιμοποιώ γυάλινα μπιμπερό αλλά πλαστικά μπουκάλια αποθήκευσης μητρικού γάλακτος. Προς το παρόν παλεύουμε θηλασμό-άντληση-συμπλήρωμα με τεχνητό γάλα (φουλ λάντζα δηλαδή σε πλύσιμο και αποστείρωση!), με την ελπίδα στο μέλλον να καταφέρουμε αποκλειστικό θηλασμό. Για να δούμε.. Καλή δύναμη σε όλες μας!

Διαφημίσεις

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49-cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49-cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!-2500 gr-48 cm-Φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/08-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980- 02/08- κοριτσάκι! - 2870 gr β 50 cm - ?. Τ.

-Cristi84.- 03/08-αγοράκι!-3200--gr-51--cm-?.T.

-ARCA-04/08---κοριτσάκι!-2965--gr---52 cmβ--K.T.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm β K.T.

-Meldan - 06/08---κοριτσάκι!-3060--gr ---50--cm - Φ.Τ.

-Elafi-08/08---κοριτσάκι!-3280 gr-51 cm-Φ.T.

-Popaki---10/08-κοριτσάκι!-3350--gr -50,5 cm-K.T.

-Magda18---10/08---αγοράκι!-4100 gr-53 cm-K.T.

-lonestar-10/08-αγοράκι!---3600gr-50 cm---Φ.T.

-habibi---10/08---αγοράκι! -2900--gr-49 cm---Φ.T.

-madata80-11/08---αγοράκι!-3120 gr---? cm-K.T.

-Evangelia_kapa-15/8 κοριτσάκι!-3860gr-55 cm-Φ.Τ.

-AnthiP. -17/08---κοριτσάκι!-2980 gr-? cm-Φ.Τ.

-Chrimai -25/8 αγοράκι!-3555gr - 51cm - Φ.Τ.

-Litsaballet - 25/8 αγοράκι! - 3380gr - ?cm - ?.T.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Κοιμηθηκαμε,ξυπνησαμε,εκανα μπανακι και σε κανα διωρο θα παμε στο παιδικο παρτυ που σας ελεγα.Πηγα χθες μπενετον για δωρακια και πηρα τις πρωτες φορμες των κοριτσιων για χειμωνα.Τη δευτερα βγαινουν τα αποτελεσματα του εσπα κι εχω αγχος να τις παρουν γιατι στους δημοσιους που χα κανει αιτησεις δεν μας πηραν .Μαγδα μου δυσκολη η κατασταση που περιγραφεις αλλα αν εφαρμοσεις αυτα που σου πε η συμβουλος γρηγορα θα παρει το μωρο τα πανω σου και το ιδιο και η ψυχολογια σου.Παντως καλα κανεις και ξεσπας,μην τα κρατας μεσα σου,ο περιγυρος τωρα πρεπει να δειξει κατανοηση.Η μεγαλη δυσκολια ειναι το αλλο σου παιδακι,καταλαβαινω την ψυχολογια σου,πως να το "βαλεις λιγο στην ακρη" και να ασχοληθεις με το μωρο?Κι εμενα θα μου υαν βουνο,κανε μικρες παραχωρησεις για λιγο καιρο.Μαρουσκακι που με ρωταγες αν ξυπναω τη μπεμπα.Οχι δεν την ξυπναω.Εχω δει οτι κανει ενα βραδινο πενταωρο κι ενα τετραωρο το απογευμα.Αυτο ει αι το συνηθες προγραμμα και δεν το αλλαζω,τα πρωινα ομως τρωει πολυ γιατι κοιμαται 1-2 ωρες και μετα ξυπναει.Την εχω ζυγισει κιολας κι εχει παρεο γυρω στα 800 γραμμ απ το βαρος εξοδου απ το μαιευτηριο οποτε νομιζω οτι ειναι καλα.Το προσωπακι της εχει γεμισει σπιθουρακια,μαλλον ειναι απ τη ζεστη,τα γαλατα και την τριβη πανω μου.Θα ρθει η παιδιατρος τη δευτερα και θα μου πει.Επισης το ενα της ματακι ειναι συνεχεια θγρο κι εχει πολυ τσιμπλα.Στο διπλανο μωρο ειχαν βρει φραξη του δακρυικου πορου-λετε να το χουμε κι εμεις?Θα δουμε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Κοιμηθηκαμε,ξυπνησαμε,εκανα μπανακι και σε κανα διωρο θα παμε στο παιδικο παρτυ που σας ελεγα.Πηγα χθες μπενετον για δωρακια και πηρα τις πρωτες φορμες των κοριτσιων για χειμωνα.Τη δευτερα βγαινουν τα αποτελεσματα του εσπα κι εχω αγχος να τις παρουν γιατι στους δημοσιους που χα κανει αιτησεις δεν μας πηραν .Μαγδα μου δυσκολη η κατασταση που περιγραφεις αλλα αν εφαρμοσεις αυτα που σου πε η συμβουλος γρηγορα θα παρει το μωρο τα πανω σου και το ιδιο και η ψυχολογια σου.Παντως καλα κανεις και ξεσπας,μην τα κρατας μεσα σου,ο περιγυρος τωρα πρεπει να δειξει κατανοηση.Η μεγαλη δυσκολια ειναι το αλλο σου παιδακι,καταλαβαινω την ψυχολογια σου,πως να το "βαλεις λιγο στην ακρη" και να ασχοληθεις με το μωρο?Κι εμενα θα μου υαν βουνο,κανε μικρες παραχωρησεις για λιγο καιρο.Μαρουσκακι που με ρωταγες αν ξυπναω τη μπεμπα.Οχι δεν την ξυπναω.Εχω δει οτι κανει ενα βραδινο πενταωρο κι ενα τετραωρο το απογευμα.Αυτο ει αι το συνηθες προγραμμα και δεν το αλλαζω,τα πρωινα ομως τρωει πολυ γιατι κοιμαται 1-2 ωρες και μετα ξυπναει.Την εχω ζυγισει κιολας κι εχει παρεο γυρω στα 800 γραμμ απ το βαρος εξοδου απ το μαιευτηριο οποτε νομιζω οτι ειναι καλα.Το προσωπακι της εχει γεμισει σπιθουρακια,μαλλον ειναι απ τη ζεστη,τα γαλατα και την τριβη πανω μου.Θα ρθει η παιδιατρος τη δευτερα και θα μου πει.Επισης το ενα της ματακι ειναι συνεχεια θγρο κι εχει πολυ τσιμπλα.Στο διπλανο μωρο ειχαν βρει φραξη του δακρυικου πορου-λετε να το χουμε κι εμεις?Θα δουμε.

Αντωνια μου και εμενα εχει σπιθουρακια στα μαγουλα απο τον ιδρωτα ειναι,τα ειχανε και τα αλλα μου παιδια το πρωτο διμηνο και μου ειχε πει ο παιδιατρος να της καθαριζω το προσωπο με γαζες αποστειρωμενες βρεγμενες με χαμομηλι και να τριβω απαλα τα μαγουλακια.αυτο κανω και τωρα και βλεπω μερα με τη μερα βελτιωση,εξαλλου πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο να τα εχουν γιατι ακομα δεν εχουν ρυθμιστει οι ιδρωτοποιοι αδενες και γιαυτο βγαζουν σπυρακια αλλα φευγουν αυτα,το εχω δει το σεναριο σε κανα μηνα περιπου.οσο για το ματακι το ειχε ο γιος μου αυτο που λες,αν θυμαμαι καλα του καθαριζα το ματι με natural tears και πιεζα την εσωτερικη γωνια του ματιου εκει που ειναι ο δακρυικος πορος ,κατι σαν μασαζακι με την γαζα για να ανοιξει σιγα σιγα .οντως σε δυο βδομαδες τελος οι τσιμπλες.......ειναι συνηθες και αυτο στα βρεφακια!αποτι βλεπεις λιγο πολυ ολα τα εχουμε περασει,οσα πιο πολλα παιδια εχεις τοσο πιο πολλες γνωσεις:-Pευχομαι να περασετε καλα στο παρτυ,και εσυ να χαλαρωσεις.εμεις αυριο εχουμε μινι ταξιδι και εχω ετοιμασει ολοκληρη βαλιτσα με πραγματα μαζι...:-P:-Pπου ξερεις τι θα προκυψει,πρεπει να ειμαι ετοιμοπολεμη χαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημέρα σε όλες τις μανούλες

εδώ είμαι κι εγώ σας διαβάζω αλλά το λαπτοπ του σπιτιού τα χει παίξει

από τα παιδιά και για να γράψεις σ΄αυτό το πληκτρολόγιο θέλει προσπάθεια και υπομονή

λίτσαballet να σου ζήσει...γεννήσαμε την ίδια μέρα!

μη μου πείς ότι γέννησες κι εσύ στο Έλενα?

ο μικρός είναι ήσυχος

όλο κοιμάται πρώι και βράδυ

έχω χορτάσει ύπνο και ξεκούραση

είναι σαν να μην υπάρχει μωρό στο σπίτι

έχω τόσα πολλά να σχολιάσω

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Καλημερα.Λιτσακι να σου ζησει ο κουκλος.Σημερα κλεινουμε κι εμεις ενα μηνα ζωης μεσα στην αγκαλια της μανουλας.Μονο που τι καρπουζακι ετοιμαζεται να παει στη θεια κι οι υπολοιποι παμε θαλασσααα.Ειμαι και μια χαρα απο κατω οποτε θα βουτηξω και τα υσαλαβουτηξω με τις κοριτσαρες μου.Ωραια χθες στο παρτυ,η μπεμπα κυρια με τα ολα της,με τζην φορεμα και κορδελα στο μαλλι!!!!!Νοβεμπερ καλη εκδρομη,καλα να περασετε.Ευχαριστω και για τις πληροφοριες περι σπυριων και τσιμπλων- οντως πολλα παιδια-πολλες εμπειριες.Κριμαι κι εσενα ησυχος,τι γινεται μ αυτα τα τριτα παιδια-μαλλον ο θεος λυπαται τις τριτομανουλες και μας στελνει αγγελουδια.Σας καλημεριζω και σας φιλω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...