Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Η καρπουζελα κοιμαται πανω μου και πανω που πηγαινα να την αφησω εκανε κακα.Τι κανετε εσεις?Τα αφηνετε η τα αλλαζετε?Να επιλεξω καθαριοτητα η την ησυχια μου?Χα χα!!!Παω να την αλλαξω γιατι ετσι κι αλλιως με κακα πανω απο μισαωρο δε θα κοιμηθει...φιλια

Δυστυχώς την αλλάζω και μετά εύχομαι να ξανακοιμηθεί γρήγορα. Φοβάμαι για συγκάματα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς έχουμε κοτόπουλο ala cream. Με ρυζακι..αν και κορίτσια να σας πω κάτι εγώ δεν έχω και πολύ όρεξη μου έχει κοπεί διψάω απλά πολύ..Και μάλλον τα έχω χάσει όλα τα κιλά και τα 16 δεν έχω ζυγιστει βέβαια αλλά ήτο βλέπω βέβαια η χαλάρωση Καλά κρατεί μόνο με γυμναστική αυτό..Να σας ρωτήσω κάτι φοβάμαι επειδή δεν έχω και πολύ όρεξη για φαγητό μην αυτό επηρεάσει και το θηλασμό ξέρετε κάτι τέτοιο;

Η marouskaki είχε πει ότι και χάλια διατροφή να κάνεις, η ποιότητα του γάλακτος δεν αλλοιώνεται... Δεν το λέω επειδή είναι ειδική, αλλά επειδή είχε ξανασυζητηθεί το θέμα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Και εμείς μια απο τα ίδια/... πωπω κορίτσια τι ξενύχτι πάλι......με 1 ώρα ύπνο. Ουσιαστικά έμεινε ξύπνια πολλές ωρεςςςς... δλδ απο τις 3 τα ξημερώματα... εως τις 12 το πρωι περίπου. Κάτι 10λεπτα κοιμήθηκε και μετά ξύπναγε κλαίγοντας και να ζητάει φαί... μετά να κατουριέται... μετά να κάνει κακά.... είχαμε δρομολόγια... μπάνιο για αλλαγή... κουζίνα για το γάλα (ευτυχώς που έχω κάνει άντληση και έχω απόθεμα αλλιώς δεν την πάλευα)... και ξανά πίσω στο δωμάτιο για τάισμα. Και μετά πάλιτα ίδια απο την αρχή. Ο άντρας μου και εγώ πάθαμε μεγάλο σοκ...... ! Σας έχουν αρχίσει οι κολικοί;; Εγώ προσπαθώ να το διαχωρίσω αλλα το μωρό απο την ημέρα που γύρησε σπίτι μετά απο τη νοσηλεία του... είχε γενικά την υπερκινητικότητα.. δηλαδή τεντωνε και λυγιζε πόδια.. και τώρα δεν με βοηθάει να καταλάβω μήπως άρχισαν οι κολικοί. Τέτοια θέματα με τόσες πολλές ώρες άυπνο τα αντιμετωπίζετε;; Κατάφερε να ηρεμισει μάλλον βάζοντας του το πιστολάκι .. η απλά εξαντλήθηκε εντελώς και χαλάρωσε.

Εν τωμεταξύ δεν σας είπα οτι η παιδίατρος που μας σύστησαν... απο την πρωτη στιγμή δεν μου γέμισε το μάτι ούτε του άντρα μου.... διότι οποτε την περνουμε τηλ να την ρωτησουμε για το παιδί... μας μιλά με γενικότητες..! Σήμερα πήρα τη μαία.. η οποία ήταν πολύ πιο κατατοπιστική και φυσικά λέει οτι πιθανόν άρχισαν οι κολικοί... και μου είπε κάποιους τρόπους για να την ηρεμώ... ενώ η παιδίατρος... τι να πω... οτι να ναι. Θα την αλλάξω όμως..... γιατί θα ασφαλίσω το παιδί αργότερα στου άντρα μου το ταμείο και αναγκαστικά ΄φευγουμε απο ΕΥΟΠΥ που ειναι αυτή...

Δεν ξερετε ποσο πολύ υπομονή κάνω..... κλαίω.. τρελένομαι με το παιδί μου..... γιατί δεν μπορώ να μπώ στην ψυχολογία του και αντιθετα εκείνο δεν μπορεί να μου δείξει ακριβώς τι νιώθει. :-(:-(:-(:-( Επιστρέφει και στη δουλειά του ο άντρας μου απο Δευτέρα... θα λείπει και 24ωρα και με εχει πιάσει πανικόςςςςςςς

Ψυχραιμία μανούλα! Αν νιώθεις ότι η παιδίατρος δεν σε καλύπτει, άλλαξέ τη άμεσα! Μην περιμένεις να ασφαλιστεί στου άντρα σου. Όλες εμείς οι νέες πρωτομανούλες χρειαζόμαστε πάντα κάποιον ειδικό που να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος να μας απαντάει τις απορίες και να μας ηρεμεί. Αν δεν κάνει αυτή την δουλειά, τότε δρόμο. Δεν θα χαλιέσαι και θα στεναχωριέσαι. Εμένα η δικιά μου όταν έχει κολικούς, εκτός από τέντωμα και μάζεμα χεριών και ποδαριών έχει και πέτρωμα στην κοιλιά και γενικά μια δυσφορία. Είναι και αυτά σημάδια για να τα ξεχωρίζεις

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσόπουλα....

διάβαζα τα ποστ κ δεν το πίστευα,,,συμβαίνει κ σε άλλους αυτό... μίλησα κ με άλλες κοπέλες σχετικά με την ανάκτηση του βάρους των μωρών κ συνήθως συμβαίνει σε μας τις έμπειρες συγκρίνοντας πάντα με τα προηγούμενα παιδιά.. κ γω σε πρόγραμμα προσπαθούσα να το βάλω μη ξυπνώντας το τη νύχτα που χτυπούσε μέχρι κ 7ωρά....τώρα το ξυπνάω ανά τρίωρο κ τελικά έμαθε να ξυπνάει από μόνο του... πάει ο δικός μου ύπνος... κ αυτό γιατί μπορεί να μην ξανακοιμηθεί!!! οπότε καταλαβάινετε...

τώρα με χτύπησαν οι ορμόνες,,, πήγα σε πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού για να συζητήσω με κάποιον επιστήμονα για τα θέματα μου, για την ανάκτηση βάρους κ γιατί ε΄γινε αυτό, με έβαλε να θηλάσω μπροστά της, συζητήσαμε όλες τις απορίες,,, συμπέρασμα, δίνω όσο συχνά θέλει το μωρό ότι υπάρχει διαθέσιμο δλδ και τα δύο στήθη άδειασμα (δηλαδή συνέχεια), το ξυπνάω τη νύχτα στις 3-4 ώρες, ξεχνάω την πιπίλα,,, κ ναι όταν θα χορτάσει θα κοιμηθεί πολύ, γιατί εμένα τη μέρα δεν κοιμάται κ πολύ,,, αλλά παθαίνει αυτό που είπε μια άλλη κοπέλα,,, αποκοιμιέται στο στήθος χωρίς να έχει χορτάσει κ όταν ξυπνάει κλαίει κ άντε πάλι τάισμα , κ.ο.κ.... οπότε είμαι μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας, έχασα την αυτοπεποίθησή μου, ξεσπάω στη μανα μου κ στον άντρα μου κλασικά, κλαίω ασύστολα,,, μόλις ελεγα έτσι light θα τη βγάλω???? η γιατρός αυτή λοιπόν μου είπε ότι πρέπει να αφοσιωθώ στο νέο μωρό, είναι η σειρά του, πρέπει να γίνει η πρώτη μου προτεραιότητα για αυτό το διάστημα κ να μη νιώθω συνέχεια ενοχές για το μεγάλο μου... αυτό μου το είχε πει κ η NOVEMBER κάποια στιγμή που είχα απορία στην εγκυμοσύνη πώς θα φερθώ ...δεν είναι εύκολο όμως, θέλω να είμαι συνέχεια μαζί με τον μεγάλο,,κόλλησα???τελωσπάντων, όλοι μου λένε να φροντίσω το μωρό μου κ τις δουλειές θα με βοηθήσουν,,, η μαμα μου, οι θείες μου επιστρατεύτηκαν... ο άντρας μου πνίγεται στη δουλειά κ δεν μπορεί να κάνει πολλά... κ αυτό με απογοητεύει... αυτό με ρίχνει κι άλλο... προχτές το μωρό όοοοολη μέρα κοιμόταν μόνο 10λεπτα,,, μπορεί να το τρέλανα από τη χάλια ψυχολογία μου...

ΑΣΧΕΤΟ, απο χτες τον βάζω μπρούμυτα κ κοιμάται πιο πολύ κ πιο βαθιά,,, τολμηρό??? αλλά όταν ξυπνάει θυμώνει γιατί δεν μπορεί να κουνηθεί.!!!

κορίτσια, σας ευχαριστώ ξανά κ μόνο που τα γράφω εδώ νιώθω καλύτερα, ξέρω ότι με κατανοείτε...

Εδώ μέσα πάντα γίνεται online ψυχοθεραπεία. Ίσως αν έλεγες σε μια γιαγιά ή στις θείες σου να ασχοληθούν 100% με τον μεγάλο σου τον γιο, ώστε να μη νιώθει παραμελημένος να σου φύγουν και εσένα οι τύψεις και να μπορέσεις να δοθείς ολοκληρωτικά στο μικρούλη

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Χθες είχα μια δύσκολη μέρα. Το Αναστασάκι μάλλον περνούσε πάλι άλμα ανάπτυξης. Ήθελε συνεχώς να τρώει και να είναι στο στήθος και όταν πήγαινα να την αφήσω έκλαιγε και άντε πάλι από την αρχή. Ακόμη και βόλτα με το αυτοκίνητο και το καρότσι που την βγάλαμε, δεν την ζάλισε καθόλου για να κοιμηθεί. Το μάτι γαρίδα, τα νεύρα της μαμάς σπασμένα. Και δεν ήθελε ούτε την αγκαλιά του μπαμπά για να χαλαρώσω λίγο... Το βράδυ την πήρα αγκαλίτσα και κοιμηθήκαμε παρέα. Τώρα δεν ξέρω αν έφταιγε το ότι ήταν κομμάτια ή το ότι ήταν στην αγκαλιά μου αλλά κοιμήθηκε 4ωρο και ξύπνησε μόνο μια φορά! Ο καλύτερος ύπνος εδώ και μέρες! Θα το καθιερώσω! Και τώρα το μεσημέρι την ξαναπήρα αγκαλιά και κοιμηθήκαμε 2 ώρες! Σούπερ!!! Εσείς τι γνώμη έχετε για το cosleeping;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Μαγδακι αχ!!!Κι εγω το ιδιο βλεπω.Τριτη μερα σημερα που τον βαζω να τρωει στο τριωρο βλεπω οτι επειδη τον ξυπναω τρωει λιγο κ μετα ξανααποκοιμιεται και δωστου εγω να τον ξυπναω κι αυτος να μην τρωει....Επισης εκει που εμενε ξυπνιος μια ωρα και μετα κοιμοταν δυο τρεις ωρες τωρα μενει ξυπνιος δυο κ κοιμαται μια ωρα.σιγουρα για καποια κοριτσια η μια ωρα ειναι σουπερ γτ τα δικα τους δεν τις αφηνουν σε χλωρο κλαρι αλλα εγω εχω αλλα τρια να νοιαστω κι ενα καρο δουλειες μαζι με αυτους....οποτε....Βεγγος!Αλλα δε βλεπω να τρωει...ισα ισα αυτο που γραφω...πεντε λεπτα κι εγκατακειπει...κι αντε μετα παλι κ παλι...καθε παιδι κι αλλο αγχος ρε παιδι μου...σιγουρα το μωρο ειναι προτεραιοτητα αλλα και τα αλλα να τα αναλαβει αλλος εξολοκληρου δεν ξερω ποσο στεκει.Σε μια βδομαδα αρχιζω βολτες απογευμα με δυο τρεις τεσσερις οσους δεν εχουν κατι αλλο να κανουν τελος....Μεσα θα με τρελανουν για χαπια θα ειμαι κι εγω που λεει η Αντωνια....Αληθεια ουτε εσυ την ξυπνας αντωνια;κατι εγραψες για υπνο 5-9 κι εγω τετοια εκανα το μωρο ειχε κανει στανταρ προγραμμα σχεδον απο μονο του φυσικα και τωρα το εχω ζαλισει ξυπνααααααααα Λουκαααααα που ειναι ο Λουκαααααααας;;;;Λουκααααααα ξυπνααααα!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας μανούλες αυγουστιάτικες!

Εγώ είμαι μανούλα Ιουλίου αλλά είδα οτι συζητάτε πολύ για το θηλασμό και είπα να μπω και στη δικιά σας την παρέα!

Ο μπέμπης μας γεννήθηκε 25 Ιουλίου με κτ, και είχαμε και μεις θέμα με το βάρος όπως διαβάζω και από άλλες κοπέλες. έχασε πολύ βάρος στο νοσοκομείο και μετά με τα χίλια ζόρια να πάρει τα πάνω του. Κλάμα εγώ δεν φαντάζεστε. Και να πρέπει να τον ξυπνάω το βράδυ να φάει γιατί μου είπαν ότι μέχρι να ανακτήσει το βάρος γέννησης + 200 γρ να τον ταίζω κάθε 2 ώρες τη μέρα κ 3 τη νύχτα από την έναρξη του θηλασμού. Και να είναι κάποια βράδια που από την εξάντληση να μην μπορώ εγώ να ξυπνήσω και άλλα που να μην μπορώ να ξυπνησω το μωρό, γιατί ήταν σαν σε λήθαργο. Τώρα τα πάμε καλύτερα, παίρνει βάρος σιγά σιγά. Υπομονή κορίτσια, εγώ ήδη βλέπω διαφορά μέρα με τη μέρα.

Πάντως θέλει υποστηρικτικό περιβάλλον ο θηλασμός. Εμένα έχει εγκατασταθεί η μαμά μου εδώ γιατί είμαστε μόνοι με τον άντρα μου εδώ και τα κάνει όλα εκείνη. Ο άντρας μου όταν δεν δουλεύει τα κανει αυτός. Μου είπαν, εσένα δουλειά σου είναι να θηλάζεις, σε φάση όλα τα άλλα τα αναλαμβάνουν εκείνοι και κυρίως η μαμά μου.

Πάντως βρε κορίτσια, τι να πω, τι αγάπη ατελείωτη είναι αυτή. Νιώθω ότι αυτό το μωρό το περίμενα από πάντα.:D:D:D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Γεια σας μανούλες αυγουστιάτικες!

Εγώ είμαι μανούλα Ιουλίου αλλά είδα οτι συζητάτε πολύ για το θηλασμό και είπα να μπω και στη δικιά σας την παρέα!

Ο μπέμπης μας γεννήθηκε 25 Ιουλίου με κτ, και είχαμε και μεις θέμα με το βάρος όπως διαβάζω και από άλλες κοπέλες. έχασε πολύ βάρος στο νοσοκομείο και μετά με τα χίλια ζόρια να πάρει τα πάνω του. Κλάμα εγώ δεν φαντάζεστε. Και να πρέπει να τον ξυπνάω το βράδυ να φάει γιατί μου είπαν ότι μέχρι να ανακτήσει το βάρος γέννησης + 200 γρ να τον ταίζω κάθε 2 ώρες τη μέρα κ 3 τη νύχτα από την έναρξη του θηλασμού. Και να είναι κάποια βράδια που από την εξάντληση να μην μπορώ εγώ να ξυπνήσω και άλλα που να μην μπορώ να ξυπνησω το μωρό, γιατί ήταν σαν σε λήθαργο. Τώρα τα πάμε καλύτερα, παίρνει βάρος σιγά σιγά. Υπομονή κορίτσια, εγώ ήδη βλέπω διαφορά μέρα με τη μέρα.

Πάντως θέλει υποστηρικτικό περιβάλλον ο θηλασμός. Εμένα έχει εγκατασταθεί η μαμά μου εδώ γιατί είμαστε μόνοι με τον άντρα μου εδώ και τα κάνει όλα εκείνη. Ο άντρας μου όταν δεν δουλεύει τα κανει αυτός. Μου είπαν, εσένα δουλειά σου είναι να θηλάζεις, σε φάση όλα τα άλλα τα αναλαμβάνουν εκείνοι και κυρίως η μαμά μου.

Πάντως βρε κορίτσια, τι να πω, τι αγάπη ατελείωτη είναι αυτή. Νιώθω ότι αυτό το μωρό το περίμενα από πάντα.:D:D:D

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Εμείς βασικά είμαστε μανούλες Ιουλίου και Αυγούστου μαζί. Γιατί αρκετές από μας για τους χ λόγους γεννήσαμε Ιούλιο. Και εμένα η μικρή μου γεννήθηκε ελλιποβαρής (2500kg) και έχασε και μισό κιλό φεύγοντας από την κλινική. Οπότε και εμείς είχαμε πρόγραμμα ανά 3 ώρες να την ξυπνάω για τάισμα. Πράγματι, είναι πολύ δύσκολο αλλά είναι από τις θυσίες που πρέπει να κάνουμε σαν μάνες! Εσένα το πρώτο σου παιδάκι είναι; Είδα ότι μένεις Γερμανία. Ισχύει; Και μια άλλη κοπέλα του καφενέ μας μένει Γερμανία

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49-cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49-cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!-2500 gr-48 cm-Φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/08-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980- 02/08- κοριτσάκι! - 2870 gr – 50 cm - ?. Τ.

-Cristi84.- 03/08-αγοράκι!-3200--gr-51--cm-?.T.

-ARCA-04/08---κοριτσάκι!-2965--gr---52 cm–--K.T.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm – K.T.

-Meldan - 06/08---κοριτσάκι!-3060--gr ---50--cm - Φ.Τ.

-Elafi-08/08---κοριτσάκι!-3280 gr-51 cm-Φ.T.

-Popaki---10/08-κοριτσάκι!-3350--gr -50,5 cm-K.T.

-Magda18---10/08---αγοράκι!-4100 gr-53 cm-K.T.

-lonestar-10/08-αγοράκι!---3600gr-50 cm---Φ.T.

-habibi---10/08---αγοράκι! -2900--gr-49 cm---Φ.T.

-madata80-11/08---αγοράκι!-3120 gr---? cm-K.T.

-Evangelia_kapa-15/8 κοριτσάκι!-3860gr-55 cm-Φ.Τ.

-AnthiP. -17/08---κοριτσάκι!-2980 gr-? cm-Φ.Τ.

-Chrimai -25/8 αγοράκι!-3555gr – 51cm – Φ.Τ.

Marouskaki έσβησα τις υπόλοιπες κοπέλες γιατί δεν είχε νόημα. Έχουν καιρό να εμφανιστούν

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ψυχραιμία μανούλα! Αν νιώθεις ότι η παιδίατρος δεν σε καλύπτει, άλλαξέ τη άμεσα! Μην περιμένεις να ασφαλιστεί στου άντρα σου. Όλες εμείς οι νέες πρωτομανούλες χρειαζόμαστε πάντα κάποιον ειδικό που να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος να μας απαντάει τις απορίες και να μας ηρεμεί. Αν δεν κάνει αυτή την δουλειά, τότε δρόμο. Δεν θα χαλιέσαι και θα στεναχωριέσαι. Εμένα η δικιά μου όταν έχει κολικούς, εκτός από τέντωμα και μάζεμα χεριών και ποδαριών έχει και πέτρωμα στην κοιλιά και γενικά μια δυσφορία. Είναι και αυτά σημάδια για να τα ξεχωρίζεις

Ψυχραιμία δε λες τίποτα. Κολικούς εχει τελικα..... Πλανταζει απο τον πόνο το καψερο.. :-( για 2η φορά ομως κατάφερα να το ηρεμήσω με τον ήχο απο το πιστολάκι. Μακάρι να πιάνει αυτο και να μην ηρεμίσε κατα τύχη. Πήραμε και κατι σταγόνες που ανακουφίζουν. Για να δούμε τωρα......

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

cristie συγκαμα εχει τπ μωρο?κι εμενα ειχε απο το μαιευτηριο..του βαλα σουντοκρεμ σε 3 μερες εφυγε.αλλα δεν ειναι για καθε αλλαγη πανας γιατι ειναι πολυ βαρια κρεμα, μονο για το γερο συγκαμα.σε καθε αλλαγη βαζω λιγη φρεζιντερμ.επισης θελει πλυσιμο με νερο σκετο χωρις αφρολουτρο χλιαρο προς κρυο.εγω δεν τον πλενω τωρα καθε φορα με νερο γιατι τον λοιπαμαι(ειναι συνηθως κοιμησμενος)και βαζω μωρομαντηλα αλλα δεν εχει ξανασυγκαψει.παντως για μυκητες που ειπες πως το ξερεις εχει ασπρακια πανω το συγκαμα?βαζεις ντακταριν?

μαχη φραουλιτσες νοβεμπερ και γω εχω ενα φουσκωματακι στη μια μερια τις τομης γυρω στα 2 εκ αλλα εχει υποχωρησει σε σχεση με πριν δεν νομιζω οτι ειναι χηλοειδες αυτο ρε κοριτσια θα φυγει.ο γιατρος μου πε πως αυτο το ειδος ραμματων(πλαστικη με συρραπτικο τα ραματα)δεν αφηνουν σημαδι.

madata και μενα βγαζει γουλιες σχεδων συνεχεια αν δεν ρευτει και τον αφησω ξυπνιο στο κρεβατακι του αλλα ο γιατρος ειπε εναι φυσιολογικο.εμετος μου ειπε ειναι αυτη η ρουκετα η πολυ μεγαλη ποσοτητα.η ποσοτητα μεταξυ γουλιας και ρουκετας επισης ειναι αναγωγη και δε μας πειραζει.και μενα ειναι πολυ λαιμαργος νομιζει οτι θα του παρω το βυζι και ρουφαει γρηγορα γρηγορα

οσον αφορα το βαρος που προβληματιζονται πολλα κοριτσιαας πω και την δικη μου εμπειρια:στο μαιευτηριο εχασε πανω απο 10% ο γιατρος του μαιευτηριου (εντελως μαλ...ς)ουτε το καταλαβε εγω ρωτουσα καθε μερα και στο εξητηριο που μου λεγε ολα τελεια φευγετε του το λεω το κοιταει 1η φορα μαλλον και μου λεει ε καλα ταιζε το ανα 3 ωρες τη μερα.ο μπεμπης ολο κοιμοταν τον ξυπνουσα για 3 μερες μεχρι να παμε στον δικο μας παιδιατρο ανα 2 ωρες τη μερα αλλα απο το τελος του θηλασμου και τη νυχτα ανα 3 μετα ο γιατρος μας μου ειπε οτι αφου σε 3 μερες εβαλε 200 γρ την νυχτα να τπον ξυπνω ανα 5ωρο και τη μερα ανα 3 ωρο.εμενα ομως ηταν κοντα 3,5 κιλα.

απο τοτε ομως κοριτσια δηλαδη 7 ημερων δεν ξανακοιμηθηκε ποτε πανω απο 3 ωρες μερα ή νυχτα. συνηθως τη νυχτα κξυπνα μετα το πρωτο 2ωρο η 3ωρο καθε μιση με μια ωρα,τη μερα κατι αναλογο μια φορα θα κοιμηθει πολυ.ολη την υπολοιπη ωρα αγκαλιες και φαι.

KPOzp2.png deXnp3.png

Μαχη μου κοτοπουλο αλα κρεμ με ρυζι?Απ τα αγαπημενα μου και χω πολυ καιρο να το φτιαξω.Τελεια ιδεα για το σαβ.κο.Ξαθε μια ωρα η αθηνουλα ε?Και μενα τα πρωινα δεν καλοκοιμαται,απ το μεσημερι και μετα στρωνει.Χθες κοιμηθηκε γι απογευμα 5-9 και μαλιστα εγω την ξυπνησα και μετα το βραδυ ανα τρεις- τεσσερις ωρες.Ουτε εγω πολυπειναω αλλα φοβαμαι οτι ναι επηρεαζεται ο ιηλασμος γι αυτο κοιτα να τρως λιγο αλλα συχνα.Κι εμενα η κοιλια πολυ χαλαρη αλλα εμενα μου μενουν κι αλλα πεντε κιλα να χασω.Νοβεμπερ τελικα το πορτ μπεμπε στο αυτοκιν που το στερωνεις?

Tο πορτ μπεμπε εχει ζωνη και το δενω στο αυτοκινητο.τον χειμωνα με τα κρυα το καψερο θα το εχω στο περα δωθε:(αλλα τι να κανω ?Μιλατε για χαλαροτητα? Πλαδαροτητα!!!μπουτια κοιλια να δουμε ποτε θα στρωσουν.αλλα χωρις γυμναστικη τι περιμενω να γινει κανα θαυμα???:mad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσόπουλα....

διάβαζα τα ποστ κ δεν το πίστευα,,,συμβαίνει κ σε άλλους αυτό... μίλησα κ με άλλες κοπέλες σχετικά με την ανάκτηση του βάρους των μωρών κ συνήθως συμβαίνει σε μας τις έμπειρες συγκρίνοντας πάντα με τα προηγούμενα παιδιά.. κ γω σε πρόγραμμα προσπαθούσα να το βάλω μη ξυπνώντας το τη νύχτα που χτυπούσε μέχρι κ 7ωρά....τώρα το ξυπνάω ανά τρίωρο κ τελικά έμαθε να ξυπνάει από μόνο του... πάει ο δικός μου ύπνος... κ αυτό γιατί μπορεί να μην ξανακοιμηθεί!!! οπότε καταλαβάινετε...

τώρα με χτύπησαν οι ορμόνες,,, πήγα σε πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού για να συζητήσω με κάποιον επιστήμονα για τα θέματα μου, για την ανάκτηση βάρους κ γιατί ε΄γινε αυτό, με έβαλε να θηλάσω μπροστά της, συζητήσαμε όλες τις απορίες,,, συμπέρασμα, δίνω όσο συχνά θέλει το μωρό ότι υπάρχει διαθέσιμο δλδ και τα δύο στήθη άδειασμα (δηλαδή συνέχεια), το ξυπνάω τη νύχτα στις 3-4 ώρες, ξεχνάω την πιπίλα,,, κ ναι όταν θα χορτάσει θα κοιμηθεί πολύ, γιατί εμένα τη μέρα δεν κοιμάται κ πολύ,,, αλλά παθαίνει αυτό που είπε μια άλλη κοπέλα,,, αποκοιμιέται στο στήθος χωρίς να έχει χορτάσει κ όταν ξυπνάει κλαίει κ άντε πάλι τάισμα , κ.ο.κ.... οπότε είμαι μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας, έχασα την αυτοπεποίθησή μου, ξεσπάω στη μανα μου κ στον άντρα μου κλασικά, κλαίω ασύστολα,,, μόλις ελεγα έτσι light θα τη βγάλω???? η γιατρός αυτή λοιπόν μου είπε ότι πρέπει να αφοσιωθώ στο νέο μωρό, είναι η σειρά του, πρέπει να γίνει η πρώτη μου προτεραιότητα για αυτό το διάστημα κ να μη νιώθω συνέχεια ενοχές για το μεγάλο μου... αυτό μου το είχε πει κ η NOVEMBER κάποια στιγμή που είχα απορία στην εγκυμοσύνη πώς θα φερθώ ...δεν είναι εύκολο όμως, θέλω να είμαι συνέχεια μαζί με τον μεγάλο,,κόλλησα???τελωσπάντων, όλοι μου λένε να φροντίσω το μωρό μου κ τις δουλειές θα με βοηθήσουν,,, η μαμα μου, οι θείες μου επιστρατεύτηκαν... ο άντρας μου πνίγεται στη δουλειά κ δεν μπορεί να κάνει πολλά... κ αυτό με απογοητεύει... αυτό με ρίχνει κι άλλο... προχτές το μωρό όοοοολη μέρα κοιμόταν μόνο 10λεπτα,,, μπορεί να το τρέλανα από τη χάλια ψυχολογία μου...

ΑΣΧΕΤΟ, απο χτες τον βάζω μπρούμυτα κ κοιμάται πιο πολύ κ πιο βαθιά,,, τολμηρό??? αλλά όταν ξυπνάει θυμώνει γιατί δεν μπορεί να κουνηθεί.!!!

κορίτσια, σας ευχαριστώ ξανά κ μόνο που τα γράφω εδώ νιώθω καλύτερα, ξέρω ότι με κατανοείτε...

Αγαπη μην το βαζεις μπρουμυτα το μωρο,αντε μεχρι να το παρει ο υπνος και μετα γυρνατο στο τεταρτο.μην γινει καμια μ@λακια το λεω και ανατριχιαζω:-(.Οι τυψεις ειναι δεδομενο οτι υπαρχουν,στο ψητο τωρα.πολυ σωστα σου ειπανε οτι προτεραιοτητα εχει το βρεφος,οπως αφοσιωθηκες στο πρωτο σου παιδακι ετσι εχει σειρα αυτο.εγω αρχιζω και συνερχομαι,απενοχοποιουμαι,η λογικη λεει οτι το βρεφος με εχει απολυτη αναγκη,οποτε σκαω και κολυμπαω:Dοχι αποκλειστικα να ασχοληθει καποιος αλλος με το μεγαλο σου δεν μου αρεσει,τα παιδια εχουν αναγκη τους γονεις τους οχι τους τριτους ακομα κιαν του αφιερωνεις μονο μια ωρα την ημερα.με τιποτα δεν μπορω να αφησω τα παιδια μου σε ξενα χερια,μπορει να μην ειμαι 100% διπλα τους αλλα και μονο που τα εχω στο σπιτι μου ειναι υπεραρκετο....αυτο αρκει και σε αυτα.να ειναι στον χωρο τους με τους γονεις τους.δεν μιλαω για ολιγοημερες διακοπες με παππουδες,μιλαω για την καθημερινοτητα τους.και ας μην φοβομαστε τοσο πολυ πια,και αλλα παιδακια μεγαλωσαν με αδερφακια μικροτερα,ας μαθουν οτι ειναι μερος της ζωης τους το μωρο και η μαμα πρεπει να το φροντισει.νομιζω εμεις τα μεγαλοποιουμε με το μυαλο μας,με τις χαλια ορμονες μας και με την κουραση της λεχωνας....οποτε τυψεις τελος,ωρα για δραση.μου πηρε κανα μηνα να το επεξεργαστω μεσα μου και αλλαζω σκεψεις ....κανω πιο λογικες σκεψεις

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ψυχραιμία δε λες τίποτα. Κολικούς εχει τελικα..... Πλανταζει απο τον πόνο το καψερο.. :-( για 2η φορά ομως κατάφερα να το ηρεμήσω με τον ήχο απο το πιστολάκι. Μακάρι να πιάνει αυτο και να μην ηρεμίσε κατα τύχη. Πήραμε και κατι σταγόνες που ανακουφίζουν. Για να δούμε τωρα......

Εγώ της δίνω biogaia+βιταμίνη d και είδα βελτίωση

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αγαπη μην το βαζεις μπρουμυτα το μωρο,αντε μεχρι να το παρει ο υπνος και μετα γυρνατο στο τεταρτο.μην γινει καμια μ@λακια το λεω και ανατριχιαζω:-(.Οι τυψεις ειναι δεδομενο οτι υπαρχουν,στο ψητο τωρα.πολυ σωστα σου ειπανε οτι προτεραιοτητα εχει το βρεφος,οπως αφοσιωθηκες στο πρωτο σου παιδακι ετσι εχει σειρα αυτο.εγω αρχιζω και συνερχομαι,απενοχοποιουμαι,η λογικη λεει οτι το βρεφος με εχει απολυτη αναγκη,οποτε σκαω και κολυμπαω:Dοχι αποκλειστικα να ασχοληθει καποιος αλλος με το μεγαλο σου δεν μου αρεσει,τα παιδια εχουν αναγκη τους γονεις τους οχι τους τριτους ακομα κιαν του αφιερωνεις μονο μια ωρα την ημερα.με τιποτα δεν μπορω να αφησω τα παιδια μου σε ξενα χερια,μπορει να μην ειμαι 100% διπλα τους αλλα και μονο που τα εχω στο σπιτι μου ειναι υπεραρκετο....αυτο αρκει και σε αυτα.να ειναι στον χωρο τους με τους γονεις τους.δεν μιλαω για ολιγοημερες διακοπες με παππουδες,μιλαω για την καθημερινοτητα τους.και ας μην φοβομαστε τοσο πολυ πια,και αλλα παιδακια μεγαλωσαν με αδερφακια μικροτερα,ας μαθουν οτι ειναι μερος της ζωης τους το μωρο και η μαμα πρεπει να το φροντισει.νομιζω εμεις τα μεγαλοποιουμε με το μυαλο μας,με τις χαλια ορμονες μας και με την κουραση της λεχωνας....οποτε τυψεις τελος,ωρα για δραση.μου πηρε κανα μηνα να το επεξεργαστω μεσα μου και αλλαζω σκεψεις ....κανω πιο λογικες σκεψεις

βροχουλα ακριβως οπως τα λες ειναι!τα παιδια εχουν αναγκη τους γονεις τους οι υπολοιποι ειναι συμπληρωμα και δεν πρεπει να αναλαμβανουν την ανατροφη τους.αυτο το "παρκαρισμα" στους παππουδες που συνηθιζουμε στη Ελλαδα το σιχαινομαι.και φυσικα οφειλουμε να τα προσαρμοζουμε στις συνθηκες, στο μελλον δεν θα ειναι ολα βολικα γι αυτα η ζωη απαιτει να προσαρμοζεσαι για να επιβιωσεις.

lonestar ειναο μυκητας ρε γμτ του κανω θεραπεια με αλοιφουλες κα οπως λες πλυσιμο μονο με νερακι και ειναι καπως καλυτερα το δολιο

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...