Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ε τοτε αγαπη σου εκανε καλη δουλεια ο γιατρος.εμενα γιατρος στο δημοσιο νοσοκομειο ητανε,μπορει και ειδικευομενος να μεωεραψε στο τελος:mad:τι να πεις!!ευτυχως που ειναι πολυ χαμηλα οντως....

Τόσα λεφτά πήγε η εγκυμοσύνη σχεδόν 4 χιλιαρικακια αν δεν έκανε και καλή δουλειά.θα τον είχα σκίσει..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι τρωτε σημερα?Εμεις μακαρονια με κιμα,εχω απο χθες κιμα και θα βρασω φρεσκα μακαρονια.Παω για σιδερο να μη μαζευονται.Η δουλεια που απεχθανομαι πιο πολυ απ το σιδερο ειναι να φυλαω τα σιδερωμενα ρουχα στις ντουλαπες.Το μωρο κοιμαται αλλα οχι βαθια,κουνιεται.Νοβεμπερ μεγαλη κυριακη σας περιμενει.Ωραια θα ναι,εγω ψοφαω για τετοια.Μπηκα τωρα κι ειδα τα ρουχα της ναγιοραλ και τα θελω ολα για τα κοριτσια Μ αρεσει πουλεγα οτι φετος το χειμωνα θα χω εγω προτεραιοτητα γιατι περυσι δεν πηρα τιποτα...Ποσο απολαμβανω να χουν ομως αυτες καινουρια κιωραια ρουχα δε λεγεται..

Εμείς έχουμε κοτόπουλο ala cream. Με ρυζακι..αν και κορίτσια να σας πω κάτι εγώ δεν έχω και πολύ όρεξη μου έχει κοπεί διψάω απλά πολύ..Και μάλλον τα έχω χάσει όλα τα κιλά και τα 16 δεν έχω ζυγιστει βέβαια αλλά ήτο βλέπω βέβαια η χαλάρωση Καλά κρατεί μόνο με γυμναστική αυτό..Να σας ρωτήσω κάτι φοβάμαι επειδή δεν έχω και πολύ όρεξη για φαγητό μην αυτό επηρεάσει και το θηλασμό ξέρετε κάτι τέτοιο;

ewKwp3.png

οχι απο το στηθος μου οταν πινει εχω θεμα κ το βγαζει δεν ξερω γιατι

Και εμένα μου έβγαζε κάποιες φορές αλλά πρέπει να τον αφήνει αρκετή ώρα να ρευτει εγώ την κρατάω όρθια κανένα τεταρτακι ..

ewKwp3.png

Μαχη μου κοτοπουλο αλα κρεμ με ρυζι?Απ τα αγαπημενα μου και χω πολυ καιρο να το φτιαξω.Τελεια ιδεα για το σαβ.κο.Ξαθε μια ωρα η αθηνουλα ε?Και μενα τα πρωινα δεν καλοκοιμαται,απ το μεσημερι και μετα στρωνει.Χθες κοιμηθηκε γι απογευμα 5-9 και μαλιστα εγω την ξυπνησα και μετα το βραδυ ανα τρεις- τεσσερις ωρες.Ουτε εγω πολυπειναω αλλα φοβαμαι οτι ναι επηρεαζεται ο ιηλασμος γι αυτο κοιτα να τρως λιγο αλλα συχνα.Κι εμενα η κοιλια πολυ χαλαρη αλλα εμενα μου μενουν κι αλλα πεντε κιλα να χασω.Νοβεμπερ τελικα το πορτ μπεμπε στο αυτοκιν που το στερωνεις?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Και εμείς μια απο τα ίδια/... πωπω κορίτσια τι ξενύχτι πάλι......με 1 ώρα ύπνο. Ουσιαστικά έμεινε ξύπνια πολλές ωρεςςςς... δλδ απο τις 3 τα ξημερώματα... εως τις 12 το πρωι περίπου. Κάτι 10λεπτα κοιμήθηκε και μετά ξύπναγε κλαίγοντας και να ζητάει φαί... μετά να κατουριέται... μετά να κάνει κακά.... είχαμε δρομολόγια... μπάνιο για αλλαγή... κουζίνα για το γάλα (ευτυχώς που έχω κάνει άντληση και έχω απόθεμα αλλιώς δεν την πάλευα)... και ξανά πίσω στο δωμάτιο για τάισμα. Και μετά πάλιτα ίδια απο την αρχή. Ο άντρας μου και εγώ πάθαμε μεγάλο σοκ...... ! Σας έχουν αρχίσει οι κολικοί;; Εγώ προσπαθώ να το διαχωρίσω αλλα το μωρό απο την ημέρα που γύρησε σπίτι μετά απο τη νοσηλεία του... είχε γενικά την υπερκινητικότητα.. δηλαδή τεντωνε και λυγιζε πόδια.. και τώρα δεν με βοηθάει να καταλάβω μήπως άρχισαν οι κολικοί. Τέτοια θέματα με τόσες πολλές ώρες άυπνο τα αντιμετωπίζετε;; Κατάφερε να ηρεμισει μάλλον βάζοντας του το πιστολάκι .. η απλά εξαντλήθηκε εντελώς και χαλάρωσε.

Εν τωμεταξύ δεν σας είπα οτι η παιδίατρος που μας σύστησαν... απο την πρωτη στιγμή δεν μου γέμισε το μάτι ούτε του άντρα μου.... διότι οποτε την περνουμε τηλ να την ρωτησουμε για το παιδί... μας μιλά με γενικότητες..! Σήμερα πήρα τη μαία.. η οποία ήταν πολύ πιο κατατοπιστική και φυσικά λέει οτι πιθανόν άρχισαν οι κολικοί... και μου είπε κάποιους τρόπους για να την ηρεμώ... ενώ η παιδίατρος... τι να πω... οτι να ναι. Θα την αλλάξω όμως..... γιατί θα ασφαλίσω το παιδί αργότερα στου άντρα μου το ταμείο και αναγκαστικά ΄φευγουμε απο ΕΥΟΠΥ που ειναι αυτή...

Δεν ξερετε ποσο πολύ υπομονή κάνω..... κλαίω.. τρελένομαι με το παιδί μου..... γιατί δεν μπορώ να μπώ στην ψυχολογία του και αντιθετα εκείνο δεν μπορεί να μου δείξει ακριβώς τι νιώθει. :-(:-(:-(:-( Επιστρέφει και στη δουλειά του ο άντρας μου απο Δευτέρα... θα λείπει και 24ωρα και με εχει πιάσει πανικόςςςςςςς

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Κοριτσόπουλα....

διάβαζα τα ποστ κ δεν το πίστευα,,,συμβαίνει κ σε άλλους αυτό... μίλησα κ με άλλες κοπέλες σχετικά με την ανάκτηση του βάρους των μωρών κ συνήθως συμβαίνει σε μας τις έμπειρες συγκρίνοντας πάντα με τα προηγούμενα παιδιά.. κ γω σε πρόγραμμα προσπαθούσα να το βάλω μη ξυπνώντας το τη νύχτα που χτυπούσε μέχρι κ 7ωρά....τώρα το ξυπνάω ανά τρίωρο κ τελικά έμαθε να ξυπνάει από μόνο του... πάει ο δικός μου ύπνος... κ αυτό γιατί μπορεί να μην ξανακοιμηθεί!!! οπότε καταλαβάινετε...

τώρα με χτύπησαν οι ορμόνες,,, πήγα σε πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού για να συζητήσω με κάποιον επιστήμονα για τα θέματα μου, για την ανάκτηση βάρους κ γιατί ε΄γινε αυτό, με έβαλε να θηλάσω μπροστά της, συζητήσαμε όλες τις απορίες,,, συμπέρασμα, δίνω όσο συχνά θέλει το μωρό ότι υπάρχει διαθέσιμο δλδ και τα δύο στήθη άδειασμα (δηλαδή συνέχεια), το ξυπνάω τη νύχτα στις 3-4 ώρες, ξεχνάω την πιπίλα,,, κ ναι όταν θα χορτάσει θα κοιμηθεί πολύ, γιατί εμένα τη μέρα δεν κοιμάται κ πολύ,,, αλλά παθαίνει αυτό που είπε μια άλλη κοπέλα,,, αποκοιμιέται στο στήθος χωρίς να έχει χορτάσει κ όταν ξυπνάει κλαίει κ άντε πάλι τάισμα , κ.ο.κ.... οπότε είμαι μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας, έχασα την αυτοπεποίθησή μου, ξεσπάω στη μανα μου κ στον άντρα μου κλασικά, κλαίω ασύστολα,,, μόλις ελεγα έτσι light θα τη βγάλω???? η γιατρός αυτή λοιπόν μου είπε ότι πρέπει να αφοσιωθώ στο νέο μωρό, είναι η σειρά του, πρέπει να γίνει η πρώτη μου προτεραιότητα για αυτό το διάστημα κ να μη νιώθω συνέχεια ενοχές για το μεγάλο μου... αυτό μου το είχε πει κ η NOVEMBER κάποια στιγμή που είχα απορία στην εγκυμοσύνη πώς θα φερθώ ...δεν είναι εύκολο όμως, θέλω να είμαι συνέχεια μαζί με τον μεγάλο,,κόλλησα???τελωσπάντων, όλοι μου λένε να φροντίσω το μωρό μου κ τις δουλειές θα με βοηθήσουν,,, η μαμα μου, οι θείες μου επιστρατεύτηκαν... ο άντρας μου πνίγεται στη δουλειά κ δεν μπορεί να κάνει πολλά... κ αυτό με απογοητεύει... αυτό με ρίχνει κι άλλο... προχτές το μωρό όοοοολη μέρα κοιμόταν μόνο 10λεπτα,,, μπορεί να το τρέλανα από τη χάλια ψυχολογία μου...

ΑΣΧΕΤΟ, απο χτες τον βάζω μπρούμυτα κ κοιμάται πιο πολύ κ πιο βαθιά,,, τολμηρό??? αλλά όταν ξυπνάει θυμώνει γιατί δεν μπορεί να κουνηθεί.!!!

κορίτσια, σας ευχαριστώ ξανά κ μόνο που τα γράφω εδώ νιώθω καλύτερα, ξέρω ότι με κατανοείτε...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Και εμείς μια απο τα ίδια/... πωπω κορίτσια τι ξενύχτι πάλι......με 1 ώρα ύπνο. Ουσιαστικά έμεινε ξύπνια πολλές ωρεςςςς... δλδ απο τις 3 τα ξημερώματα... εως τις 12 το πρωι περίπου. Κάτι 10λεπτα κοιμήθηκε και μετά ξύπναγε κλαίγοντας και να ζητάει φαί... μετά να κατουριέται... μετά να κάνει κακά.... είχαμε δρομολόγια... μπάνιο για αλλαγή... κουζίνα για το γάλα (ευτυχώς που έχω κάνει άντληση και έχω απόθεμα αλλιώς δεν την πάλευα)... και ξανά πίσω στο δωμάτιο για τάισμα. Και μετά πάλιτα ίδια απο την αρχή. Ο άντρας μου και εγώ πάθαμε μεγάλο σοκ...... ! Σας έχουν αρχίσει οι κολικοί;; Εγώ προσπαθώ να το διαχωρίσω αλλα το μωρό απο την ημέρα που γύρησε σπίτι μετά απο τη νοσηλεία του... είχε γενικά την υπερκινητικότητα.. δηλαδή τεντωνε και λυγιζε πόδια.. και τώρα δεν με βοηθάει να καταλάβω μήπως άρχισαν οι κολικοί. Τέτοια θέματα με τόσες πολλές ώρες άυπνο τα αντιμετωπίζετε;; Κατάφερε να ηρεμισει μάλλον βάζοντας του το πιστολάκι .. η απλά εξαντλήθηκε εντελώς και χαλάρωσε.

Εν τωμεταξύ δεν σας είπα οτι η παιδίατρος που μας σύστησαν... απο την πρωτη στιγμή δεν μου γέμισε το μάτι ούτε του άντρα μου.... διότι οποτε την περνουμε τηλ να την ρωτησουμε για το παιδί... μας μιλά με γενικότητες..! Σήμερα πήρα τη μαία.. η οποία ήταν πολύ πιο κατατοπιστική και φυσικά λέει οτι πιθανόν άρχισαν οι κολικοί... και μου είπε κάποιους τρόπους για να την ηρεμώ... ενώ η παιδίατρος... τι να πω... οτι να ναι. Θα την αλλάξω όμως..... γιατί θα ασφαλίσω το παιδί αργότερα στου άντρα μου το ταμείο και αναγκαστικά ΄φευγουμε απο ΕΥΟΠΥ που ειναι αυτή...

Δεν ξερετε ποσο πολύ υπομονή κάνω..... κλαίω.. τρελένομαι με το παιδί μου..... γιατί δεν μπορώ να μπώ στην ψυχολογία του και αντιθετα εκείνο δεν μπορεί να μου δείξει ακριβώς τι νιώθει. :-(:-(:-(:-( Επιστρέφει και στη δουλειά του ο άντρας μου απο Δευτέρα... θα λείπει και 24ωρα και με εχει πιάσει πανικόςςςςςςς

πωπω ανθή τα ίδια περνάμε....όταν σκέφτομαι ότι όοοοοολα αυτά κρατάνε πολύ λίγο, τότε μόνο ηρεμώ.... δε θα είναι για πάντα...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Αυτο το μαξιλαρακι που λες πεντε χρονια το εχω και δεν προκειται να το αποχωριστω ποτε.ειναι το δερμα που εχει ραφτει σκ@τα,κανονικα θελει πλαστικη στο σημειο εκεινο να τσιτωθει το δερμα να μην κανει αυτο το μαξιλαρι.....αλλα δεν ξαναμπαινω στην διαδικασια χειρουργειου στο αμεσο μελλον!! Επιπλεον πεντε χρονια εχω να νιωσω την περιοχη γυρω απο την τομη.ειναι παντα μουδιασμενη και ετσι θα ειναι για παντα νομιζω γιατι απο μεσα εχουν κοπει νευρικες αποληξεις και αισθητηρια νευρα. Μην αγχωνεσαι λοιπον, θα ειναι για να σου θυμιζει οτι εφαγες μαχαιρι καποια στιγμη στη ζωη σου.Τοσο απλα...

Μου έχει σηκωθει το μαλλί με αυτό που μου λες!δεν εχω ραμματα...ελπίζω να αργει η επούλωση...στην αρχή ήταν πολύ φουσκωμενο κ μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικο!θα δούμε!από βδομαδα θα παω να με δει!πλαστική εχει κάνει:confused::confused::confused:

8NkSp3.png

Μου έχει σηκωθει το μαλλί με αυτό που μου λες!δεν εχω ραμματα...ελπίζω να αργει η επούλωση...στην αρχή ήταν πολύ φουσκωμενο κ μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικο!θα δούμε!από βδομαδα θα παω να με δει!πλαστική εχει κάνει:confused::confused::confused:

κορίτσια κ μένα φουσκωμένο είναι το σημείο κ έτσι θα μείνει όπως κ στην προηγούμενη ,,, ειδικά όταν παχαίνω...σαν να μπλοκάρεται το λίπος εκεί... πάνω από τομή κάτω από τομή...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

κορίτσια κ μένα φουσκωμένο είναι το σημείο κ έτσι θα μείνει όπως κ στην προηγούμενη ,,, ειδικά όταν παχαίνω...σαν να μπλοκάρεται το λίπος εκεί... πάνω από τομή κάτω από τομή...

Τι???? ντοινγκ! εμένα μόνο από πάνω είναι!εχει ξεφουσκώσει βέβαια αλλά παραμένει...εγκεφαλικό λέεεμε!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Τι???? ντοινγκ! εμένα μόνο από πάνω είναι!εχει ξεφουσκώσει βέβαια αλλά παραμένει...εγκεφαλικό λέεεμε!

8NkSp3.png

Καλε και εγω αυτο ειχα παθει τις πρωτες 15 μερες,την αφηνα να κοιμαται γιατι ητανε ησυχη και νομιζα οτι ητανε χορτατη και της εφτανε το γαλα μου οταν επινε.μετα την πρωτη παιδιατρικη εξεταση που μου ειπε ο γιατρος οτι δεν εχει βαλει ικανοποιητικο βαρος φρικαρα! Νομιζα οτι τα εκανα ολα τελεια:( γιαυτο τωρα αναγκαζομαι να την ξυπναω στο τριωρο θελει δεν θελει,για να παρει βαρος και να ταιζετε σωστα.οποτε και αλλες το περναμε αυτο,δεν ειναι κατι μη συνηθισμενο....αρκει που το διαπιστωνουμε και μπορουμε να το διορθωσουμε...

Νομίζω ότι στις αρχές επειδή τα μικρούλια μας ήταν αδύναμα και δεν μπορούσαν να φάνε πολύ, για αυτό κοιμόντουσαν συνέχεια. Οι πολλές ώρες ύπνου δεν ήταν δείγμα ότι χόρταιναν, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Ότι δεν είχαν δυνάμεις να ξυπνήσουν και να φάνε. Και εμένα ο παιδίατρος με το που φύγαμε από την κλινική μου είπε πως αν δεν ξυπνάει το Αναστασάκι από μόνο του το πολύ στις 3 ώρες θα την ξυπνάω. Την πρώτη εβδομάδα ήταν σκέτο μαρτύριο. Διότι όταν χαλάς σε κάποιον τον ύπνο του, μετά είναι μέσα στα νεύρα και καθόλου συνεργάσιμος. Αλλά επειδή η δικιά μου ήταν μόλις 2 κιλάκια, δεν μας έπαιρνε να κάνουμε διαφορετικά. Στις 10 μέρες πάνω που την ζυγίσαμε και είδαμε ότι πήρε τα πάνω της, μου είπε να χαλαρώσω και να την αφήνω να κοιμάται όσο θέλει. Τώρα, ένα μήνα μετά, έχω ξεχάσει πλέον τα 3ωρα... χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ομολογουμενως δυσκολες καταστασεις και στεναχωρες....αλλα ειπαμε μονο σε θεματα υγειας χανουμε το χαμογελο μας, σε τιποτα αλλο.Τωρα συγνωμη αλλα θα ριξω λιγο νερο στο κρασι και θα πω και μια δικη μου μ@κακια χωρις να θελω να κανω λιγοτερο σοβαρο το θεμα του αντρα σου: ο δικος μου το μονο που σκεφτεται ειναι πως θα κανουμε σεξ:rolleyes: μου τα εχει κανει τουμπανο που λενε...εγω εχω την κουραση μου και αυτος τον πονο του,ποτε θα γ@μ?σει......του λεω χθες με πονανε πολυ τα ποδια μου και αυτος μου λεει και εμενα τα @@@δια μου:lol::lol: Ο καθενας με τον πονο του καταλαβες?? Πισω μου σε εχω σατανα.....

Κυριολεκτικά όμως ο καθένας με τον πόνο του! Και του άντρα σου ο πόνος είναι ανεξέλεγκτος! Μήπως στοχεύει και για επόμενο παιδάκι;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Το οτι κοιμουνται πολλες ωρες τα παιδια δεν ειναι παντα καλο στην αρχη της ζωης τους γιατι χανουνε γευματα και αυτο δεν το θελουμε για την αναπτυξη τους.μερικα μωρα βυθιζονται σε ληθαργο για καποιους λογους,περα απο το να ξεκουραστουν.αρα το οτι εχουμε ησυχα μωρα δεν σημαινει οτι δεν τα ξυπναμε,καθε τρεις ωρες πρεπει να τρωνε υποχρεωτικα,εκτος απο την νυχτα.αυτο το πλανο αλλαζει μετα τους 2-3 μηνες,μετα το αφηνεις να φτιαξει το δικο του προγραμμα και εσυ ακολουθας.αυτα μου τα εχει πει ο ντοκ μου,δεν κανω την εξυπνη μην παρεξηγηθω και εχουμε ολες κατι ορμονες αστα βραστα....:rolleyes::rolleyes:

Αχ τώρα είδα ότι και εσύ έγραψες κάτι ανάλογο. Σόρυ, δεν το πρόσεξα. Μη νομίζεις ότι ήθελα να το παίξω έξυπνη! :tongue:

Εμένα ο γιατρός στις 10 μέρες μου είπε να χαλαρώσω με τα ξυπνήματα. Ίσως επειδή ανά 10ήμερο ελέγχουμε το βάρος της. Οπότε και στασιμότητα στα κιλά της να υπάρχει θα το προλάβουμε έγκαιρα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!ειμαστε μια χαρούλα ευτυχώς αρχίσαμε να παίρνουμε βάρος..και εμένα είναι πολύ ήσυχος στην αρχή τον αφηνα να κοιμαται και όταν ζητούσε έδινα στήθος έπινε όμως μόνο το πρώτο του γάλακτος που είναι νερό ξεδιψουσε κοιμόταν πάλι και δεν παχαινε(η παιδίατρος το είπε) μου είπε να το βγάζω με θήλαστρο και να του το δίνω για να δούμε πόσο πίνει και όλα καλα,πίνουμε απο μέχρι 110 γραμ.

Εχω μόνο ένα θεματάκι...Το γάλα που του δίνω με το μπιμπερο το δέχεται πολύ καλα, όταν όμως πίνει απο το στηθος κ πίνει πολύυυυυ μόλις τον βάζω να ρευτεί το βγάζει όλο.Είναι το ίδιο γάλα δεν καταλαβαίνω τι ίνεται..μήπως παίρνει πολύ αέρα?Τι να κάνω?

Μήπως τρώει λαίμαργα και του πέφτει πολύ; Δηλαδή τρώει περισσότερο από όσο χωράει το στομάχι του;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...