Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Λοιπον τερμα η κλαψα απο μενα...αλλωστε δε με παιρνει να ειμαι χαλια και πολλες μερες...ευχαριστω για τη συμπαρασταση...παω να τον ξαναξυπνησω ρε γμτ....το δολιο....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια. Εδώ είμαι και εγω. Με το μωρό κρεμασμένο στο βυζι :P αλλιως δεν ηρεμει. Πάντως δεν το κάνει παντα. Άμα χορτάσει με αφήνει και κοιμάται... Τωρα ομως το έριξε πολυ στον ύπνο απο χθες δλδ ξύπναγε έτρωγε κοιμόταν και τωρα δεν μπορει να κλείσει τε μάτια της. Προτιμά το πιπιλισμα. πονάνε και οι θηλές μου.. Εκει που έβλεπα να επανέρχονται... Κάπου ηρεμούν αλλά τις πιο πολλές φορές πονάνε βʼ.

Για τα κακακια που λέτε, 2-3 φορές την ημέρα κάνει αλλά πολλααααα τσίσα ρε παιδι μου. Φάγαμε και εγω και ο άντρας μου απο 2 καλές ρουκέτες με κακά και τσίσα στο μπάνιο την ωρα που την αλλάζαμε. Γελάσαμε παρά πολυ που τα βλέπαμε να πετάγονται σαν συντριβάνακι. Χεχε :lol::lol:

Σημερα την ζύγισα, είμαστε στα 450 γραμμάρια μέσα αε μια βδομαδα και κατι. Δεν είναι πολλα η ιδεα μου ειναι;

Σας ζηλεύω που τα μπεμπακια σας κοιμούνται αρκετά. Εμένα παραπάνω απο 3 ωρες δεν κοιμάται. Άλλες φορές μου ξυπνάει στη 1 ωρα, άλλη στις 2 αλλά οχι μετα απο 3. Ειναι και ανυπόμονη. Αν δεν της δώσεις επιτόπου να φάει, χτυπιέται σαν τρελή.

Τέλος να σας ρωτησω... Θέλω να βρω τον παπά να ερθει να μας δώσει μισή ευχή να βγούμε στο 20ημερο αλλά κάπου διάβασα πως δεν υπάρχει μισή ευχή και ότι το ίδιο που λένε στο 20ημερο, το ίδιο και στο 40ημερο. Κοιτάχτε αρχικά δεν είμαι και πολυ φαν αυτού (των ευχών κλπ)... Έβγαινα έξω χωρίς ευχές κλπ αλλά ο άντρας μου επιμένει όποτε........!!!!!

Άνθη μου και εμένα μην νομίζεις ότι κοιμάται πάνω από 2 ώρες και 3 σπάνια όλο ξυπνάει και επίσης είναι κρεμασμένη από το βυζι μου..μ'έχει τρελάνει..Εγώ όταν πήρα τηλ για την μισή ευχή να έρθουν στην ενορία μου είπε εκεί ο παπάς ότι.Δεν υπάρχει λέει μισή ευχή υπάρχει ευχή που μπορείς να την πάρεις από την πρώτη μέρα και να βγεις έξω και φαντάσου ότι εμένα δεν μου ήρθε στις 20μερες ήρθε 2 μέρες πριν και μετά στις 40 μέρες θα πάμε εμείς στην εκκλησία ..Επίσης όταν ήρθε και διάβαζε την ευχή μας ρώτησε αν ξέρουμε το όνομα που θα την πούμε να το πούμε και έτσι την διάβασε με το όνομα της..

ewKwp3.png

Ερώτηση στα κορίτσια που έκαναν καισαρική...

Πάνω από την τομή είχα πρήξιμο κ ακόμα δεν έχει φύγει τελείως...είναι σαν ένα μικρό μαξιλαράκι κατα μήκος της τομής.

Το έχει πάθει κάποια κοπέλα;

8NkSp3.png

Σήμερα δοκιμάζω να τον ξυπνάω για να τρώε στο τρίωρο, με αποτέλεσμα να μην θέλει, να μην τρώει καλά, κι επίσης να κοιμάται λγότερο...Μπορεί να το προκάλεσα εγώ βέβαια που είμαι τόσο πεσμένη...Πιο άσχημα νιώθω για το βάρος του, ότι φταίω που τον άφηνα να κοιμάται και δεν τον ξυπνούσα μες στη μέρα, αλλά δεν είχα άλλο τέτοιο παιδί, όλα ξυπνούσαν στην ώρα τους κι έκλαιγαν να φάνε...Πρώτη φορά έχω τέτοιο ήσυχο μωρό...Ναι, ναι, τώρα στο τέταρτο και μετά από ένα μήνα λοχείας μου βγήκε το ενοχικό μου κι η επίδραση των ορμονών....Αν ήταν το πρώτο μου νομίζω θα είχα καταρρεύσει....να θηλάζω, να είναι ήσυχο και να μη βάζει βάρος?Χαλαρά...θα είχα καταρρεύσει!Πόσο δύσκολο να είσαι πρωτομανούλα ....Αντωνία, καμιά φυσικά δεν έχει δικαίωμα να κρίνει καμιά άλλη, εννοείται, πάντα λέμε τη γνώμη μας καλοπροαίρετα κα θέλοντας να βοηθήσουμε....Ποπάκι, ελπίζω να είσαι καλύτερα (εγώ σκτ είμαι!!)...Είμαι με τρία παιδιά, πήρε η μαμά μου το μεγάλο, δε θα την πάλευα με τα 4 ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕΡΙ!Με λυπήθηκαν και το απόγευμα θα πάρουν τα μεσαία και θα φέρουν το Γρηγόρη να έχω παρέα...Και Μαριάνθη μου, ναι, έχει μέρες που μαλώνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, όπως χθες, φτάνεις στα όριά σου και τα περνάς....Μια αποτυχία πολύτεκνη νιώθω μετά από ένα μήνα...Αυτά, ψυχανάλυση τέλος....:|

Προσπαθω να φανταστω τι γινεται στο σπιτι σου με 3 αγορια μεγαλα(τον βενιαμιν δεν τον βαζω γιατι δεν ειναι ενεργος ακομα).απαπαπα......εδω εγω με δυο,διαφορετικου φυλλου και μεσα στο σπιτι λυσσανε φανταζομαι εσυ τι τραβας!!!ηρωας,μονο αυτο εχω να πω!!αντε και σε δεκα μερουλες θα ανασανεις λιγο......πρεπει να εχεις πολυυυυυυυ υπομονη παντως.εμενα μου ερχεται ωρες ωρες να τα δειρω παντως,εσυ πως την παλευεις δεν ξερω.ειναι και οι ορμονες ακομα χαλια που σε κουραζει αυτο πιο πολυ.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Βρε μαρουσκα τι να σου λεω τωρα,οτι δεν εισαι αποτυχια αλλα αξιεπαινη.Ελπιζω βαθια μεσα σου να χεις αυτην την επιγνωση.Αν ενιωθες αποτυχημενη μανα δεν πιστευω οτι θα θελες τοσο κι αλλο παιδακι.Το οτι εβαλε ενα μηνα λιγοτερο βαρος δεν σημαινει κατι,αυτα που λεγες στην μαγδα για το βαρος του μπεμπη της ισχυουν και για σενα.Απ τη στιγμη που ειναι ησυχο και χορτατο (αλλιως δε θα κοιμοταν τοσες ωρες) δεν πηγε το μυαλο σου οτι επρεπε να το ξυπνας.Δεν ειναι και κατι που δε διορθωνεται,μην αυτομαστιγωνεσαι κοριτσακι μου.Αν ηταν ετσι οι αποτυχημενεςανες,να φροντιζουν το μωρο,τον τριτο που ζηλευει,τον μεγαλο που χρειαζεται επαναληψη,να σηκωνονται αξηνερωτα για καθαριοτητα,να εχουν παντα φαγητο και πολλα πολλα αλλα,τοτε ποιες ειναι οι επιτυχημενες?Τελειοτητα στη μητροτητα δεν υπαρχει,μονο προσπαθεια και παλι προσπαθεια.Ρλα μαρουσκα μου συνελθε.Εχεις βεβαια δικαιωμα κι εσυ η "ντουρασελ"να πεφτεις.Σημερα ειναι μια τετοια μερα,ελπιζω αυριο να ναι διαφορετικη.

Καλε και εγω αυτο ειχα παθει τις πρωτες 15 μερες,την αφηνα να κοιμαται γιατι ητανε ησυχη και νομιζα οτι ητανε χορτατη και της εφτανε το γαλα μου οταν επινε.μετα την πρωτη παιδιατρικη εξεταση που μου ειπε ο γιατρος οτι δεν εχει βαλει ικανοποιητικο βαρος φρικαρα! Νομιζα οτι τα εκανα ολα τελεια:( γιαυτο τωρα αναγκαζομαι να την ξυπναω στο τριωρο θελει δεν θελει,για να παρει βαρος και να ταιζετε σωστα.οποτε και αλλες το περναμε αυτο,δεν ειναι κατι μη συνηθισμενο....αρκει που το διαπιστωνουμε και μπορουμε να το διορθωσουμε...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Δεν εχουμε καλες εξελιξεις στο θεμα της δουλειας.Ο αντρας μου δε μπορει να κοιμηθει τα βραδια ενω δουλευει ολη μερα.Σημερα σκεφτεται να πει οτι σταματαει οριστικα.Σκεφτεται χιλια δυο,μεχδι να φυγουμε απ αυτο το σπιτι,μεχρι να βγαλει αδεια ταξι για να δουλευει μονος του,τι να σας λεω?Απ την αλλη δε θελει να παταιτηθει απι τα δικαιωματα του σε επιχειρηση τοσων χρονων και κοπων αλλα δε μπορουν να βρουν ακρη.Σκοτωνονται.Αστα.Κι αυτου του κακομοιρη το μονο που του δινει δυναμη ειναι η οικογενεια μας.Ανοιγει την πορτα κι αμεσως τρεχουν κι οι δυο πανω για φιλια και παιχνιδια και λιγο ξεχνιεται.Αλλα ειπαμε,ειναι θεμα δουλειας,μονο για θεμα υγειας επιτρεπω στον εαυτο μου να καταρρευσει,για τιποτα αλλο.

Ομολογουμενως δυσκολες καταστασεις και στεναχωρες....αλλα ειπαμε μονο σε θεματα υγειας χανουμε το χαμογελο μας, σε τιποτα αλλο.Τωρα συγνωμη αλλα θα ριξω λιγο νερο στο κρασι και θα πω και μια δικη μου μ@κακια χωρις να θελω να κανω λιγοτερο σοβαρο το θεμα του αντρα σου: ο δικος μου το μονο που σκεφτεται ειναι πως θα κανουμε σεξ:rolleyes: μου τα εχει κανει τουμπανο που λενε...εγω εχω την κουραση μου και αυτος τον πονο του,ποτε θα γ@μ?σει......του λεω χθες με πονανε πολυ τα ποδια μου και αυτος μου λεει και εμενα τα @@@δια μου:lol::lol: Ο καθενας με τον πονο του καταλαβες?? Πισω μου σε εχω σατανα.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μarouskaki ψυχραιμια μανουλα με 4 παιδακια δεν γινεται να ειναι κακια! Εδω ενα κανουν τους το μεγαλωνουν αλλοι και παλι γκρινιαζουν, εσυ τοσο καιρο ολα τα καταφερνεις με τον αντρουλη σου μια χαρα. Που να το ψυλλιαστεις οτι δεν κανει να κοιμαται τοσο?κι εγω παρτυ θα εκανα!! εμενα ξυπναει ανα 1- 1,5 ωρα για φαι το λιγουρακι με αποτελεσμα να κανει κακα του 10φορες τη μερα και να παθει μυκητες!μεχρι τωρα ειχαμε 2 μαραθωνιους θηλασμους-μιλαμε για 15-20 ωρες χωρις υπερβολη στο στηθος :confused::confused:λα καποια θεματακια θα εχουν δε γινεται αλλιως.ολα καλα θα πανε μανουλες θα τα καταφερουμε!!!

Καλα ρε κοριτσι ποτε προλαβες να πας τουαλετα,να φας κατι να κοιμηθεις λιγο?και κατεβαζες γαλα η' την αφηνες πανω σου για πιπιλα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

ασε μωρε το κακομοιρο κατακοκκινος ο κωλαρακος του.και τον αλλαζω και ολη την ωρα σκεψου!θελει στεγνωμα με πιστολακι να μη μενει καθολου υγρασια και μας εδωσε ο γιατρος μια κρεμα για μυκητες και μια αναπλαστικη και βλεπουμε πως θα παει. ευτυχως δεν δειχνει να ποναει, εγω εβαλα τα κλαμματα οταν ειδα πως ειναι!:cry:

Ωχ το πωπουδακι του !!!! κριμα μωρε....περαστικα σας...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Μόλις κατάφερα να ξεκλεψω μισή ωρίτσα να φάω, κοιμήθηκε επιτέλους η μικρή αν και τη βλέπω κουνιεται και θα ξυπνήσει σε λίγο. Πολύ ανήσυχη είναι τελευταία, ούτε στην αγκαλιά δεν ησυχάζει. Μόνο στο κρεβάτι με ξαπλωτό θηλασμό χαλαρώνει και κοιμάται. Εγώ ευτυχώς είμαι καλύτερα ψυχολογικά, περασα κι εγώ τα baby blues αν και ευτυχώς σχετικά ελαφριά. Βρηκαμε και καινουριο σπιτι, επιτελους, δυο μηνες ψαχναμε. Μας αρεσε πολυ, οικογενειακη πολυκατοικια, ομορφη γειτονια. 1 Οκτωβρη μπαινουμε κ μας περιμενει μετακομιση με νεογεννητο κ χωρις βοηθεια. Ανυπομονω να ξεμπερδεψουμε, να γινουν ολα και να απολαυσουμε χειμωνα στο κανουριο σπιτι με το μωρο μας.

Μαρουσκακι κι εγω ετσι ηξερα, αν ανακτησει βαρος γεννησης δεν τα ξυπναμε τα βραδια. Ουτε εγω την ξυπναω, και γενικα δεν αγχωνομαι με το βαρος της, βλεπω οτι ειναι ενα παιδι ζωηρο με πολλες πανες, τη θηλαζω οποτε θελει χωρις πιπιλα, και εμπιστευομαι το ενστικτο μου. Μην σκεφτεσαι βλακειες, εισαι η μανα προτυπο με τοσα αγορια μεσα στο σπιτι. Λιγο οι ορμονες λιγο η κουραση λογικο που επεσες ψυχολογικα, ολες τα ιδια περναμε.

meldan μου και november, καλα το καταλαβατε ο αντρας μου δεν ειναι Ελληνας. Ειναι σπανια αυτη νοοτροπια σε αντρες στην Ελλαδα, αν και υπαρχει, κι οσο περνανε τα χρονια και περισσοτερο. Ο αντρας μου εχει περασει το μεγαλυτερο μερος της ζωης του στην Αγγλια και εχει καταγωγη απο την Αφρικη. Ω ναι, το κοριτσακι μας ειναι mixed race και δεν χορταινω να τη βλεπω με τα σαρκωδη χειλακια της και τα μπουκλακια της. Ονομα αποφασισαμε, θα την πουμε Ειρηνη (Irene). Διπλη υπηκοοτητα, ελληνικη και βρετανικη.

meldan μου ζορικο πραγμα οι επαγγελματικες δυσκολιες. Ευχομαι να το ξεπερασετε συντομα. Πολυ καλα λες, υγεια να υπαρχει κ ολα τα αλλα θα βρουνε το δρομο τους

Τι ειναι το mixed race??μια μιξη ας πουμε χρωματων?τα μαλλακια της εχουν και μπουκλες:confused:πρωτη φορα ακουω βρεφακι με μπουκλα!!! Καλε εχει πολυ μαλλι δηλαδη?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Βρε marouskaki μου τι πεσμένη ψυχολογία είναι αυτή; Εσύ που είσαι το υπόδειγμα χαράς, δύναμης και υπομονής για όλες μας... Τρόμαξα διαβάζοντάς σε! Δεν είσαι καθόλου αποτυχημένη! Ίσα ίσα που είσαι πολύ άξια μανούλα! Καταφέρνεις τόσα πράγματα με 4 παιδιά! Μην υποβαθμίζεις την προσφορά σου! Τώρα όσον αφορά το ότι δεν πήρε κιλάκια ο Λουκάς, θυμήσου το Αναστασάκι. Και μένα η δικιά μου σε όλη την περίοδ της εγκυμοσύνης ήταν πάντα πίσω στα κιλά της. Τι να κάνουμε δηλ; Κάποια μωράκια είναι έτσι, κάποια αλλιώς. Σου κάνει αρκετές πάνες με κακάκια; Αυτό έχει σημασία. Αν σου κάνει τουλάχιστον 4 το 24ωρο σημαίνει ότι χορταίνει και άρα αυτές είναι οι δυνατότητές του. Να το μπουκώσεις με το ζόρι το παιδί; Άσε που αν πεινούσε, δεν θα ήταν τόσο ήσυχο. Οπότε μην το βλέπεις αρνητικά. Πάρε τον μικρούλη σου, βγες μια βόλτα, φάε κάτι γλυκό (που βοηθάει στην πεσμένη ψυχολογία) και θα δεις όλα καλά θα πάνε!:D

Το οτι κοιμουνται πολλες ωρες τα παιδια δεν ειναι παντα καλο στην αρχη της ζωης τους γιατι χανουνε γευματα και αυτο δεν το θελουμε για την αναπτυξη τους.μερικα μωρα βυθιζονται σε ληθαργο για καποιους λογους,περα απο το να ξεκουραστουν.αρα το οτι εχουμε ησυχα μωρα δεν σημαινει οτι δεν τα ξυπναμε,καθε τρεις ωρες πρεπει να τρωνε υποχρεωτικα,εκτος απο την νυχτα.αυτο το πλανο αλλαζει μετα τους 2-3 μηνες,μετα το αφηνεις να φτιαξει το δικο του προγραμμα και εσυ ακολουθας.αυτα μου τα εχει πει ο ντοκ μου,δεν κανω την εξυπνη μην παρεξηγηθω και εχουμε ολες κατι ορμονες αστα βραστα....:rolleyes::rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσακια για το ενδιαφερον.Ζορικα τα πραγματα.Τωρα που μιλησαμε μου πε οτι συμφωνησαν να αφησουν τα πραγματα ως εχουν ως τα χριστουγεννα για να μην παρθουν βιαστικεςαποφασεις και ξαναβλεπουμε.Τι να πω δε ξερω.Τοσα χρονια,τοσος κοπος δε θελω να πανε στραφι,ειναι και μια δουλεια που του αρεσει και κανει πολυ καλα.Ειμαστε τωρα για αβεβαια νεα ανοιγματα μεσα στην κριση με τρια παιδια?Θα δουμε.Εγω παντως ως μαμα με τρια παιδια νιωθω ικανη και δυνατη.Το περιμενα πιο βουνο τον πρωτο καιρο αλλα το οτι το μωρο ειναι ησυχο μου το κανε πιο ευκολο.Εκει που νιωθω ενοχες ειναι τι βραδυ που ξαπλωνω και σκεφτομαι ποσες φορες ξεσπασα αδικα στα μεγαλα,ποσες φορες υστεριασα χανοντας την ψυχραιμια μου κι εκανα κακο στην ψυχολογια τους.Ειναι παιδακια συνεργασιμα και πατα πολυ τρυφερα προς το μωρο και γω να φωναζω "μπες στο αυτοκινητο,βγες,κατεβα,προχωρα,σταματα...μεσα στην ενταση.Δεν μου αρεσει να φωναζω αλλα το κανω ειδικα οταν μαλωνουν μεταξυ τους ολη μερα για το τιποτα.Τιποτα για μας,γι αυτες υπαρχει λογος αλλα ποιος καθεται να μπει στο μυαλο τους οταν εχει μωρο 25 ημερων στην αγκαλια?Ρωτησα τη μελινα τι της αρεσει πιο πολυ απ οσα κανουμε και μου πε το οτι δινουμε χιλια φιλια τη μερα κι οι βολτες.Τη ρωτησα τι δεν της αρεσει και μου απαντησε οτι κανω συνεχεια δουλειες και καμια φορα φωναζω....

Η περιγραφη σου με τα παιδια και ολο το σκηνικο που μας γραφεις ειναι σαν να βλεπω εμενα στην καθημερινοτητα μου...καρμπον μια απο τα ιδια....και σε συναισθηματα και σε αντιδρασεις!παλι καλα δεν ειμαι η μονη που νιωθει ενοχες :(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Εδώ είμαι και εγω. Με το μωρό κρεμασμένο στο βυζι :P αλλιως δεν ηρεμει. Πάντως δεν το κάνει παντα. Άμα χορτάσει με αφήνει και κοιμάται... Τωρα ομως το έριξε πολυ στον ύπνο απο χθες δλδ ξύπναγε έτρωγε κοιμόταν και τωρα δεν μπορει να κλείσει τε μάτια της. Προτιμά το πιπιλισμα. πονάνε και οι θηλές μου.. Εκει που έβλεπα να επανέρχονται... Κάπου ηρεμούν αλλά τις πιο πολλές φορές πονάνε βʼ.

Για τα κακακια που λέτε, 2-3 φορές την ημέρα κάνει αλλά πολλααααα τσίσα ρε παιδι μου. Φάγαμε και εγω και ο άντρας μου απο 2 καλές ρουκέτες με κακά και τσίσα στο μπάνιο την ωρα που την αλλάζαμε. Γελάσαμε παρά πολυ που τα βλέπαμε να πετάγονται σαν συντριβάνακι. Χεχε :lol::lol:

Σημερα την ζύγισα, είμαστε στα 450 γραμμάρια μέσα αε μια βδομαδα και κατι. Δεν είναι πολλα η ιδεα μου ειναι;

Σας ζηλεύω που τα μπεμπακια σας κοιμούνται αρκετά. Εμένα παραπάνω απο 3 ωρες δεν κοιμάται. Άλλες φορές μου ξυπνάει στη 1 ωρα, άλλη στις 2 αλλά οχι μετα απο 3. Ειναι και ανυπόμονη. Αν δεν της δώσεις επιτόπου να φάει, χτυπιέται σαν τρελή.

Τέλος να σας ρωτησω... Θέλω να βρω τον παπά να ερθει να μας δώσει μισή ευχή να βγούμε στο 20ημερο αλλά κάπου διάβασα πως δεν υπάρχει μισή ευχή και ότι το ίδιο που λένε στο 20ημερο, το ίδιο και στο 40ημερο. Κοιτάχτε αρχικά δεν είμαι και πολυ φαν αυτού (των ευχών κλπ)... Έβγαινα έξω χωρίς ευχές κλπ αλλά ο άντρας μου επιμένει όποτε........!!!!!

Καλε ουτε εμενα κοιμαται 3 ωρες συνεχομενες:confused: καθε τρεις ωρες την ταιζω,αυτη μπορει να εχει κοιμηθει στο ενδιαμεσο μιση ωρα,την υπολοιπη ωρα την περναμε αγκαλια!!μπορει ομως και να κοιμηθει 2 ωρες...εκει ειμαι ευτιχισμενη!οσο για την μιση ευχη,ναι στις 20 μερες ερχεται στο σπιτι και δεν ειναι η ιδια ευχη με του σαραντισμου.στον σαραντισμο εμενα πηρε το μωρο και το διαβαζε μπροστα στο ιερο....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα σε όλες! Εγινα κι εγώ ξαφνικά μανούλα Αυγούστου κι εκτός από τα συναισθήματα με πλημμύρισαν και οι απορίες! Κυρίως με αγχώνει η αποστείρωση, κατά πόσο την κάνω όπως πρέπει. Εχω τα μπιμπερο της philips avent και μεχρι σημερα τα πλένω αφου τα αποσυναρμολογήσω σε τρία μέρη (δοχείο, δαχτυλίδι, θηλη). Μετα συβαρμολογώ τη θηλή με το δαχτυλιδι και αποστειρώνω σε δυο μερη (θηλη-δαχτυλιδι και δοχειο). Μολις τελειωσει η αποστειρωση τοποθετω το καπακι πανω απο τη θηλη-δαχτυλιδι και βιδωνω με το δοχειο.

Κάνω κατι λαθος; Εσεις πως αποστειρωνετε;

Πολυ σωστα το κανεις.εχω αποστειρωσει τα ιδια μπιμπερο πολλεςςςςςςς φορες στο παρελθον ετσι ακριβως.θα σου προτεινα ομως να χρησιμοποιεις γυαλινα μπιμπερο,γιατι το πλαστικο αλλοιωνεται με τον καιρο με τις πολλες υψηλες θερμοκρασιες και ειναι αποικια μικροβιων το πλαστικο σαν υλικο.....καλη δυναμη!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ερώτηση στα κορίτσια που έκαναν καισαρική...

Πάνω από την τομή είχα πρήξιμο κ ακόμα δεν έχει φύγει τελείως...είναι σαν ένα μικρό μαξιλαράκι κατα μήκος της τομής.

Το έχει πάθει κάποια κοπέλα;

Αυτο το μαξιλαρακι που λες πεντε χρονια το εχω και δεν προκειται να το αποχωριστω ποτε.ειναι το δερμα που εχει ραφτει σκ@τα,κανονικα θελει πλαστικη στο σημειο εκεινο να τσιτωθει το δερμα να μην κανει αυτο το μαξιλαρι.....αλλα δεν ξαναμπαινω στην διαδικασια χειρουργειου στο αμεσο μελλον!! Επιπλεον πεντε χρονια εχω να νιωσω την περιοχη γυρω απο την τομη.ειναι παντα μουδιασμενη και ετσι θα ειναι για παντα νομιζω γιατι απο μεσα εχουν κοπει νευρικες αποληξεις και αισθητηρια νευρα. Μην αγχωνεσαι λοιπον, θα ειναι για να σου θυμιζει οτι εφαγες μαχαιρι καποια στιγμη στη ζωη σου.Τοσο απλα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αυτο το μαξιλαρακι που λες πεντε χρονια το εχω και δεν προκειται να το αποχωριστω ποτε.ειναι το δερμα που εχει ραφτει σκ@τα,κανονικα θελει πλαστικη στο σημειο εκεινο να τσιτωθει το δερμα να μην κανει αυτο το μαξιλαρι.....αλλα δεν ξαναμπαινω στην διαδικασια χειρουργειου στο αμεσο μελλον!! Επιπλεον πεντε χρονια εχω να νιωσω την περιοχη γυρω απο την τομη.ειναι παντα μουδιασμενη και ετσι θα ειναι για παντα νομιζω γιατι απο μεσα εχουν κοπει νευρικες αποληξεις και αισθητηρια νευρα. Μην αγχωνεσαι λοιπον, θα ειναι για να σου θυμιζει οτι εφαγες μαχαιρι καποια στιγμη στη ζωη σου.Τοσο απλα...

Εγώ κορίτσια πάντως δεν έχω κανένα μαξιλαράκι στην περιοχή εκεί μόνο μουδιασμένο το νοιώθω..Επίσης εμένα η καισαρική μου είναι πολύ πολύ χαμηλά και μου έκανε εντύπωση δεν ήξερα ότι γινόταν τόσο χαμηλά..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...