Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Χαιρομαι να ακουω αισιοδοξες πρωτομανουλες....αντι να δινω εγω κουραγιο μου δινετε εσεις που παμε ωρε......τι κανεις στους μυκητες;;;ποια κοπελα ειχε ρωτησει για τα κακα;κι εμενα δυο φορες τη μερα κανει μπολικα τις υπολοιπες εχει πανες γεματες τσισα μονο ...η παιδιατρος ειπε απο μια φορα τη βδομαφα ως δεκα φορες τη μερα ειναι φυσιολογικο σε θηλαζον βρεφος...

ασε μωρε το κακομοιρο κατακοκκινος ο κωλαρακος του.και τον αλλαζω και ολη την ωρα σκεψου!θελει στεγνωμα με πιστολακι να μη μενει καθολου υγρασια και μας εδωσε ο γιατρος μια κρεμα για μυκητες και μια αναπλαστικη και βλεπουμε πως θα παει. ευτυχως δεν δειχνει να ποναει, εγω εβαλα τα κλαμματα οταν ειδα πως ειναι!:cry:

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Μόλις κατάφερα να ξεκλεψω μισή ωρίτσα να φάω, κοιμήθηκε επιτέλους η μικρή αν και τη βλέπω κουνιεται και θα ξυπνήσει σε λίγο. Πολύ ανήσυχη είναι τελευταία, ούτε στην αγκαλιά δεν ησυχάζει. Μόνο στο κρεβάτι με ξαπλωτό θηλασμό χαλαρώνει και κοιμάται. Εγώ ευτυχώς είμαι καλύτερα ψυχολογικά, περασα κι εγώ τα baby blues αν και ευτυχώς σχετικά ελαφριά. Βρηκαμε και καινουριο σπιτι, επιτελους, δυο μηνες ψαχναμε. Μας αρεσε πολυ, οικογενειακη πολυκατοικια, ομορφη γειτονια. 1 Οκτωβρη μπαινουμε κ μας περιμενει μετακομιση με νεογεννητο κ χωρις βοηθεια. Ανυπομονω να ξεμπερδεψουμε, να γινουν ολα και να απολαυσουμε χειμωνα στο κανουριο σπιτι με το μωρο μας.

Μαρουσκακι κι εγω ετσι ηξερα, αν ανακτησει βαρος γεννησης δεν τα ξυπναμε τα βραδια. Ουτε εγω την ξυπναω, και γενικα δεν αγχωνομαι με το βαρος της, βλεπω οτι ειναι ενα παιδι ζωηρο με πολλες πανες, τη θηλαζω οποτε θελει χωρις πιπιλα, και εμπιστευομαι το ενστικτο μου. Μην σκεφτεσαι βλακειες, εισαι η μανα προτυπο με τοσα αγορια μεσα στο σπιτι. Λιγο οι ορμονες λιγο η κουραση λογικο που επεσες ψυχολογικα, ολες τα ιδια περναμε.

meldan μου και november, καλα το καταλαβατε ο αντρας μου δεν ειναι Ελληνας. Ειναι σπανια αυτη νοοτροπια σε αντρες στην Ελλαδα, αν και υπαρχει, κι οσο περνανε τα χρονια και περισσοτερο. Ο αντρας μου εχει περασει το μεγαλυτερο μερος της ζωης του στην Αγγλια και εχει καταγωγη απο την Αφρικη. Ω ναι, το κοριτσακι μας ειναι mixed race και δεν χορταινω να τη βλεπω με τα σαρκωδη χειλακια της και τα μπουκλακια της. Ονομα αποφασισαμε, θα την πουμε Ειρηνη (Irene). Διπλη υπηκοοτητα, ελληνικη και βρετανικη.

meldan μου ζορικο πραγμα οι επαγγελματικες δυσκολιες. Ευχομαι να το ξεπερασετε συντομα. Πολυ καλα λες, υγεια να υπαρχει κ ολα τα αλλα θα βρουνε το δρομο τους

c8i6p2.png

Σήμερα δοκιμάζω να τον ξυπνάω για να τρώε στο τρίωρο, με αποτέλεσμα να μην θέλει, να μην τρώει καλά, κι επίσης να κοιμάται λγότερο...Μπορεί να το προκάλεσα εγώ βέβαια που είμαι τόσο πεσμένη...Πιο άσχημα νιώθω για το βάρος του, ότι φταίω που τον άφηνα να κοιμάται και δεν τον ξυπνούσα μες στη μέρα, αλλά δεν είχα άλλο τέτοιο παιδί, όλα ξυπνούσαν στην ώρα τους κι έκλαιγαν να φάνε...Πρώτη φορά έχω τέτοιο ήσυχο μωρό...Ναι, ναι, τώρα στο τέταρτο και μετά από ένα μήνα λοχείας μου βγήκε το ενοχικό μου κι η επίδραση των ορμονών....Αν ήταν το πρώτο μου νομίζω θα είχα καταρρεύσει....να θηλάζω, να είναι ήσυχο και να μη βάζει βάρος?Χαλαρά...θα είχα καταρρεύσει!Πόσο δύσκολο να είσαι πρωτομανούλα ....Αντωνία, καμιά φυσικά δεν έχει δικαίωμα να κρίνει καμιά άλλη, εννοείται, πάντα λέμε τη γνώμη μας καλοπροαίρετα κα θέλοντας να βοηθήσουμε....Ποπάκι, ελπίζω να είσαι καλύτερα (εγώ σκτ είμαι!!)...Είμαι με τρία παιδιά, πήρε η μαμά μου το μεγάλο, δε θα την πάλευα με τα 4 ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕΡΙ!Με λυπήθηκαν και το απόγευμα θα πάρουν τα μεσαία και θα φέρουν το Γρηγόρη να έχω παρέα...Και Μαριάνθη μου, ναι, έχει μέρες που μαλώνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, όπως χθες, φτάνεις στα όριά σου και τα περνάς....Μια αποτυχία πολύτεκνη νιώθω μετά από ένα μήνα...Αυτά, ψυχανάλυση τέλος....:|

Βρε marouskaki μου τι πεσμένη ψυχολογία είναι αυτή; Εσύ που είσαι το υπόδειγμα χαράς, δύναμης και υπομονής για όλες μας... Τρόμαξα διαβάζοντάς σε! Δεν είσαι καθόλου αποτυχημένη! Ίσα ίσα που είσαι πολύ άξια μανούλα! Καταφέρνεις τόσα πράγματα με 4 παιδιά! Μην υποβαθμίζεις την προσφορά σου! Τώρα όσον αφορά το ότι δεν πήρε κιλάκια ο Λουκάς, θυμήσου το Αναστασάκι. Και μένα η δικιά μου σε όλη την περίοδ της εγκυμοσύνης ήταν πάντα πίσω στα κιλά της. Τι να κάνουμε δηλ; Κάποια μωράκια είναι έτσι, κάποια αλλιώς. Σου κάνει αρκετές πάνες με κακάκια; Αυτό έχει σημασία. Αν σου κάνει τουλάχιστον 4 το 24ωρο σημαίνει ότι χορταίνει και άρα αυτές είναι οι δυνατότητές του. Να το μπουκώσεις με το ζόρι το παιδί; Άσε που αν πεινούσε, δεν θα ήταν τόσο ήσυχο. Οπότε μην το βλέπεις αρνητικά. Πάρε τον μικρούλη σου, βγες μια βόλτα, φάε κάτι γλυκό (που βοηθάει στην πεσμένη ψυχολογία) και θα δεις όλα καλά θα πάνε!:D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Μόλις κατάφερα να ξεκλεψω μισή ωρίτσα να φάω, κοιμήθηκε επιτέλους η μικρή αν και τη βλέπω κουνιεται και θα ξυπνήσει σε λίγο. Πολύ ανήσυχη είναι τελευταία, ούτε στην αγκαλιά δεν ησυχάζει. Μόνο στο κρεβάτι με ξαπλωτό θηλασμό χαλαρώνει και κοιμάται. Εγώ ευτυχώς είμαι καλύτερα ψυχολογικά, περασα κι εγώ τα baby blues αν και ευτυχώς σχετικά ελαφριά. Βρηκαμε και καινουριο σπιτι, επιτελους, δυο μηνες ψαχναμε. Μας αρεσε πολυ, οικογενειακη πολυκατοικια, ομορφη γειτονια. 1 Οκτωβρη μπαινουμε κ μας περιμενει μετακομιση με νεογεννητο κ χωρις βοηθεια. Ανυπομονω να ξεμπερδεψουμε, να γινουν ολα και να απολαυσουμε χειμωνα στο κανουριο σπιτι με το μωρο μας.

Μαρουσκακι κι εγω ετσι ηξερα, αν ανακτησει βαρος γεννησης δεν τα ξυπναμε τα βραδια. Ουτε εγω την ξυπναω, και γενικα δεν αγχωνομαι με το βαρος της, βλεπω οτι ειναι ενα παιδι ζωηρο με πολλες πανες, τη θηλαζω οποτε θελει χωρις πιπιλα, και εμπιστευομαι το ενστικτο μου. Μην σκεφτεσαι βλακειες, εισαι η μανα προτυπο με τοσα αγορια μεσα στο σπιτι. Λιγο οι ορμονες λιγο η κουραση λογικο που επεσες ψυχολογικα, ολες τα ιδια περναμε.

meldan μου και november, καλα το καταλαβατε ο αντρας μου δεν ειναι Ελληνας. Ειναι σπανια αυτη νοοτροπια σε αντρες στην Ελλαδα, αν και υπαρχει, κι οσο περνανε τα χρονια και περισσοτερο. Ο αντρας μου εχει περασει το μεγαλυτερο μερος της ζωης του στην Αγγλια και εχει καταγωγη απο την Αφρικη. Ω ναι, το κοριτσακι μας ειναι mixed race και δεν χορταινω να τη βλεπω με τα σαρκωδη χειλακια της και τα μπουκλακια της. Ονομα αποφασισαμε, θα την πουμε Ειρηνη (Irene). Διπλη υπηκοοτητα, ελληνικη και βρετανικη.

meldan μου ζορικο πραγμα οι επαγγελματικες δυσκολιες. Ευχομαι να το ξεπερασετε συντομα. Πολυ καλα λες, υγεια να υπαρχει κ ολα τα αλλα θα βρουνε το δρομο τους

ποσο καιρο εβλεπα το τικερακι κι ηθελα να σε ρωτησω για το χρωμα....ναι που να βρεις Ελληνα να βοηθα τοσο...με το καλο η μετακομιση στο σπιτακι σας...μανικι με τη μικρη αλλα μια φορα θα γινει....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Δεν εχουμε καλες εξελιξεις στο θεμα της δουλειας.Ο αντρας μου δε μπορει να κοιμηθει τα βραδια ενω δουλευει ολη μερα.Σημερα σκεφτεται να πει οτι σταματαει οριστικα.Σκεφτεται χιλια δυο,μεχδι να φυγουμε απ αυτο το σπιτι,μεχρι να βγαλει αδεια ταξι για να δουλευει μονος του,τι να σας λεω?Απ την αλλη δε θελει να παταιτηθει απι τα δικαιωματα του σε επιχειρηση τοσων χρονων και κοπων αλλα δε μπορουν να βρουν ακρη.Σκοτωνονται.Αστα.Κι αυτου του κακομοιρη το μονο που του δινει δυναμη ειναι η οικογενεια μας.Ανοιγει την πορτα κι αμεσως τρεχουν κι οι δυο πανω για φιλια και παιχνιδια και λιγο ξεχνιεται.Αλλα ειπαμε,ειναι θεμα δουλειας,μονο για θεμα υγειας επιτρεπω στον εαυτο μου να καταρρευσει,για τιποτα αλλο.

Αχ αυτοί οι μπαμπάδες... Ευτυχώς που έχει και εσάς να παίρνει κουράγιο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

ασε μωρε το κακομοιρο κατακοκκινος ο κωλαρακος του.και τον αλλαζω και ολη την ωρα σκεψου!θελει στεγνωμα με πιστολακι να μη μενει καθολου υγρασια και μας εδωσε ο γιατρος μια κρεμα για μυκητες και μια αναπλαστικη και βλεπουμε πως θα παει. ευτυχως δεν δειχνει να ποναει, εγω εβαλα τα κλαμματα οταν ειδα πως ειναι!:cry:

Απαπα ο δολιος...κ μες στην καψα κ πιστολακι...ευτυχως δεν ποναει....εμας κατι κοκκινο μας ειχαν δωσει στο Φανη αλλα ειναι για πιο μεγαλα παιδακια....βαμμα μαγγανιου

...δε θυμσμαι....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Βρε marouskaki μου τι πεσμένη ψυχολογία είναι αυτή; Εσύ που είσαι το υπόδειγμα χαράς, δύναμης και υπομονής για όλες μας... Τρόμαξα διαβάζοντάς σε! Δεν είσαι καθόλου αποτυχημένη! Ίσα ίσα που είσαι πολύ άξια μανούλα! Καταφέρνεις τόσα πράγματα με 4 παιδιά! Μην υποβαθμίζεις την προσφορά σου! Τώρα όσον αφορά το ότι δεν πήρε κιλάκια ο Λουκάς, θυμήσου το Αναστασάκι. Και μένα η δικιά μου σε όλη την περίοδ της εγκυμοσύνης ήταν πάντα πίσω στα κιλά της. Τι να κάνουμε δηλ; Κάποια μωράκια είναι έτσι, κάποια αλλιώς. Σου κάνει αρκετές πάνες με κακάκια; Αυτό έχει σημασία. Αν σου κάνει τουλάχιστον 4 το 24ωρο σημαίνει ότι χορταίνει και άρα αυτές είναι οι δυνατότητές του. Να το μπουκώσεις με το ζόρι το παιδί; Άσε που αν πεινούσε, δεν θα ήταν τόσο ήσυχο. Οπότε μην το βλέπεις αρνητικά. Πάρε τον μικρούλη σου, βγες μια βόλτα, φάε κάτι γλυκό (που βοηθάει στην πεσμένη ψυχολογία) και θα δεις όλα καλά θα πάνε!:D

Αχ λιονταρακι μου...και οι καουμποισες μςλαγχολουν!!!!Βολτες σε μια βδομαδα....ειμαι και τελειομανες λιονταρι δε μπορω να μην ολοκληρωσω τον εγκλεισμο μας!!!!Τσισα μπολικα τη μερα...κακα δυο φορες τη μερα...τωρα νυσταζει κ μονο χασμουριεται το αρνι...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ευχαριστω κοριτσακια για το ενδιαφερον.Ζορικα τα πραγματα.Τωρα που μιλησαμε μου πε οτι συμφωνησαν να αφησουν τα πραγματα ως εχουν ως τα χριστουγεννα για να μην παρθουν βιαστικεςαποφασεις και ξαναβλεπουμε.Τι να πω δε ξερω.Τοσα χρονια,τοσος κοπος δε θελω να πανε στραφι,ειναι και μια δουλεια που του αρεσει και κανει πολυ καλα.Ειμαστε τωρα για αβεβαια νεα ανοιγματα μεσα στην κριση με τρια παιδια?Θα δουμε.Εγω παντως ως μαμα με τρια παιδια νιωθω ικανη και δυνατη.Το περιμενα πιο βουνο τον πρωτο καιρο αλλα το οτι το μωρο ειναι ησυχο μου το κανε πιο ευκολο.Εκει που νιωθω ενοχες ειναι τι βραδυ που ξαπλωνω και σκεφτομαι ποσες φορες ξεσπασα αδικα στα μεγαλα,ποσες φορες υστεριασα χανοντας την ψυχραιμια μου κι εκανα κακο στην ψυχολογια τους.Ειναι παιδακια συνεργασιμα και πατα πολυ τρυφερα προς το μωρο και γω να φωναζω "μπες στο αυτοκινητο,βγες,κατεβα,προχωρα,σταματα...μεσα στην ενταση.Δεν μου αρεσει να φωναζω αλλα το κανω ειδικα οταν μαλωνουν μεταξυ τους ολη μερα για το τιποτα.Τιποτα για μας,γι αυτες υπαρχει λογος αλλα ποιος καθεται να μπει στο μυαλο τους οταν εχει μωρο 25 ημερων στην αγκαλια?Ρωτησα τη μελινα τι της αρεσει πιο πολυ απ οσα κανουμε και μου πε το οτι δινουμε χιλια φιλια τη μερα κι οι βολτες.Τη ρωτησα τι δεν της αρεσει και μου απαντησε οτι κανω συνεχεια δουλειες και καμια φορα φωναζω....

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αχ λιονταρακι μου...και οι καουμποισες μςλαγχολουν!!!!Βολτες σε μια βδομαδα....ειμαι και τελειομανες λιονταρι δε μπορω να μην ολοκληρωσω τον εγκλεισμο μας!!!!Τσισα μπολικα τη μερα...κακα δυο φορες τη μερα...τωρα νυσταζει κ μονο χασμουριεται το αρνι...

Είναι λίγες οι πάνες... Παρόλα αυτά μην απογοητεύεσαι λιονταρίνα μου! Θα τα καταφέρεις και με αυτό το παιδάκι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ευαγγελια μου μας ελυσες την απορια.Οι ελληνες εχουν προχωρησει κι εχουν ψιλοαλλαξει νοοτροπια αλλα μεχρι να φτασουν στο σημειο που περιγραφεις εχουν...καιρο.Καλε μαρουσκακι το τικερακι δεν το χα προσεξει,τωρα το δα που το πες.Κριστη μου ποναω μονο που το σκεφτομαι το κατακοκκινο κωλαρακι αλλα αφου λες οτι δεν ποναει παλι καλα.Κροκετακι μου πεταστικα στο μωρακι σου.Μασκουλες σε τοσο νινι,ποπο οντως ποσο να προφυλαχθεις οταν εχεις κι αλλα παιδια?Κι εμας η μπεμπα δυο φορες την εχει γλυτωσει και μαλιστα απι

ο βαρβατες ιωσεις.Βρε κοριτσια καπου ειχε γραψει η χαμπιμπι οτι κινδυνευσε να νοσηλευτει κι οτι περασε δυσκολα με το μωρο και τις γιαγιαδες.Ελπιζω κοριτσι να σαι καλα τωρα σπιτι σου Καποια μην τα διαβαζω το βραδυ που ξυπναω για το μωρο και μετα λεω τα διαβασα η τα δα στον υπνο μου?Ο τι να ναι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα δοκιμάζω να τον ξυπνάω για να τρώε στο τρίωρο, με αποτέλεσμα να μην θέλει, να μην τρώει καλά, κι επίσης να κοιμάται λγότερο...Μπορεί να το προκάλεσα εγώ βέβαια που είμαι τόσο πεσμένη...Πιο άσχημα νιώθω για το βάρος του, ότι φταίω που τον άφηνα να κοιμάται και δεν τον ξυπνούσα μες στη μέρα, αλλά δεν είχα άλλο τέτοιο παιδί, όλα ξυπνούσαν στην ώρα τους κι έκλαιγαν να φάνε...Πρώτη φορά έχω τέτοιο ήσυχο μωρό...Ναι, ναι, τώρα στο τέταρτο και μετά από ένα μήνα λοχείας μου βγήκε το ενοχικό μου κι η επίδραση των ορμονών....Αν ήταν το πρώτο μου νομίζω θα είχα καταρρεύσει....να θηλάζω, να είναι ήσυχο και να μη βάζει βάρος?Χαλαρά...θα είχα καταρρεύσει!Πόσο δύσκολο να είσαι πρωτομανούλα ....Αντωνία, καμιά φυσικά δεν έχει δικαίωμα να κρίνει καμιά άλλη, εννοείται, πάντα λέμε τη γνώμη μας καλοπροαίρετα κα θέλοντας να βοηθήσουμε....Ποπάκι, ελπίζω να είσαι καλύτερα (εγώ σκτ είμαι!!)...Είμαι με τρία παιδιά, πήρε η μαμά μου το μεγάλο, δε θα την πάλευα με τα 4 ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕΡΙ!Με λυπήθηκαν και το απόγευμα θα πάρουν τα μεσαία και θα φέρουν το Γρηγόρη να έχω παρέα...Και Μαριάνθη μου, ναι, έχει μέρες που μαλώνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, όπως χθες, φτάνεις στα όριά σου και τα περνάς....Μια αποτυχία πολύτεκνη νιώθω μετά από ένα μήνα...Αυτά, ψυχανάλυση τέλος....:|

Μαρουσκακι Εσύ είσαι υπόδειγμα μάνας αγάπη μου χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ προς τις άλλες μανούλες..Είναι δυνατόν με τόσους άντρες τόσες δουλειές τόσα που σε βρήκαν στην εγκυμοσύνη και εσύ εκεί να το παλευειες να σε πάρει από κάτω..Να ξεσπασεις όσο θες το χρειαζόμαστε νομίζω εγώ κάθε φορά που κλαίω μετά νοιώθω πιο ωραία σαν να έχω ξαλαφρωσει..Που να ξέρεις βρε μαρουσκακι ότι πρέπει να τον ξυπνήσεις και εμένα αν κοιμόταν δεν θα την ξυπναγα αφού δεν παραπονιέται..Όσο για τις πάνες εγώ πήρα την παιδίατρο και μου είπε ότι και καθόλου κακά να μην μου κάνει ας πούμε να μην αγχωνομαι στον θηλασμό έτσι είναι και εμένα εδώ και δύο μέρες μου κάνει πολύ λίγα κακά και κανονικά τσισακια..δηλ με την λογική της πάνας και εμένα που μου κάνει λίγο τι σημαίνει ότι δεν χορταίνει;Αφού δεν παραπονιέται όμως...

ewKwp3.png

Μαρούσκα για να μην στεναχωριεσαι τσαμπα να ξαναζυγισεις το παιδί στην ίδια ζυγαρια.έτσι λεγανε κ στη αδερφή μου κ το μωρο μια χαρα επαιρνε βαρος ( στις 14 αυγουστου γεννησε κ αυτη)

κ εμενα ειχαν κανει λαθος κ φαινοταν ότι έχασε το μωρο

8NkSp3.png

Επίσης να πω ότι στο βιβλίο της Πατσουρου που με βοηθησε παρα πολύ κ σχεδόν απ έξω το χα μαθει πριν γεννησω...λέει ότι τα νεογεννητα τη μερα να τα ξυπναμε καθε 2 ώρες κ το βράδυ καθε 3....λίγο υπερβολικό το βρήκα αλλα ετσι έλεγε.η δικια μου ξυπνουσε μονη της καθε 2 πρωι βραδυ

8NkSp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Εδώ είμαι και εγω. Με το μωρό κρεμασμένο στο βυζι :P αλλιως δεν ηρεμει. Πάντως δεν το κάνει παντα. Άμα χορτάσει με αφήνει και κοιμάται... Τωρα ομως το έριξε πολυ στον ύπνο απο χθες δλδ ξύπναγε έτρωγε κοιμόταν και τωρα δεν μπορει να κλείσει τε μάτια της. Προτιμά το πιπιλισμα. πονάνε και οι θηλές μου.. Εκει που έβλεπα να επανέρχονται... Κάπου ηρεμούν αλλά τις πιο πολλές φορές πονάνε βʼ.

Για τα κακακια που λέτε, 2-3 φορές την ημέρα κάνει αλλά πολλααααα τσίσα ρε παιδι μου. Φάγαμε και εγω και ο άντρας μου απο 2 καλές ρουκέτες με κακά και τσίσα στο μπάνιο την ωρα που την αλλάζαμε. Γελάσαμε παρά πολυ που τα βλέπαμε να πετάγονται σαν συντριβάνακι. Χεχε :lol::lol:

Σημερα την ζύγισα, είμαστε στα 450 γραμμάρια μέσα αε μια βδομαδα και κατι. Δεν είναι πολλα η ιδεα μου ειναι;

Σας ζηλεύω που τα μπεμπακια σας κοιμούνται αρκετά. Εμένα παραπάνω απο 3 ωρες δεν κοιμάται. Άλλες φορές μου ξυπνάει στη 1 ωρα, άλλη στις 2 αλλά οχι μετα απο 3. Ειναι και ανυπόμονη. Αν δεν της δώσεις επιτόπου να φάει, χτυπιέται σαν τρελή.

Τέλος να σας ρωτησω... Θέλω να βρω τον παπά να ερθει να μας δώσει μισή ευχή να βγούμε στο 20ημερο αλλά κάπου διάβασα πως δεν υπάρχει μισή ευχή και ότι το ίδιο που λένε στο 20ημερο, το ίδιο και στο 40ημερο. Κοιτάχτε αρχικά δεν είμαι και πολυ φαν αυτού (των ευχών κλπ)... Έβγαινα έξω χωρίς ευχές κλπ αλλά ο άντρας μου επιμένει όποτε........!!!!!

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλησπέρα σε όλες! Εγινα κι εγώ ξαφνικά μανούλα Αυγούστου κι εκτός από τα συναισθήματα με πλημμύρισαν και οι απορίες! Κυρίως με αγχώνει η αποστείρωση, κατά πόσο την κάνω όπως πρέπει. Εχω τα μπιμπερο της philips avent και μεχρι σημερα τα πλένω αφου τα αποσυναρμολογήσω σε τρία μέρη (δοχείο, δαχτυλίδι, θηλη). Μετα συβαρμολογώ τη θηλή με το δαχτυλιδι και αποστειρώνω σε δυο μερη (θηλη-δαχτυλιδι και δοχειο). Μολις τελειωσει η αποστειρωση τοποθετω το καπακι πανω απο τη θηλη-δαχτυλιδι και βιδωνω με το δοχειο.

Κάνω κατι λαθος; Εσεις πως αποστειρωνετε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...