Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Μαριανθη μου χρονια πολλα με καθυστερηση και χρονια πολλα και στην αθηνουλα της μαχης.Πολυ ωραιο ονομα μαχη μου.Αρχισε να σου κοιμαται λιγο παραπανω ε?Αντε και σε πενταωρα τωρα.Εμενα η μπεμπα αρχισε να κανει πιο σπανια κακακια και ζοριζεται η κοιλιτσα της.Χθες εκανε τρεις φορες γιατι δεν ειχε κανει δυο μερες.Ευαγγελια μου μπραβο στον αντρουλη σου για την τοση βοηθεια και με δουλεια μαζι και με τις εξωτερικες δουλειες...μπραβο σας ετσι παντα να αλληλουποστηριζεστε,ειστε και μονα σας εκει.Ο αντρας σου ειναι ελληνας η γερμανος?Της διαβαζεις απο τωρα της ζουζουνας?Ξεφτερι θα την κανεις.Εχετε αποφασισει ονοματακι?Μαριανθη μου αρχισες να βρισκεις ρυθμο με το θηλασμο?Ολα αυτα που περιγραφεις,οτι παρολο που χει φαει,ειναι γκρινιαρουλα η δεν κοιμαται,ειναι φυσιολογικα,ολα τα μωρακια τα κανουν.Κι εμενα σηνερα ειναι ξυπνια απο τις 6.20 το πρωι.Πρισπαθει να κοιμηθει αλλα κατι τη ζοριζει.Οταν ειναι ετσι,την κανω μπανακι και χαλαρωνει πολυ.

Νομίζω πως ναι έχουμε πάρει τον αέρα και εγώ και η μικρή με τον θηλασμό. Βέβαια έχω διαβάσει ότι θέλει 40 μέρες για να εδραιωθεί ο θηλασμός, οπότε έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας. Εγώ όταν ζορίζεται την σηκώνω στον ώμο και της δίνω φιλάκια στο κεφάλι. Τότε βγάζει κάτι κραυγούλες ανακούφισης. Το μπάνιο η δικιά μου το μισεί. Για αυτό και την κάνουμε μόνο 2-3 φορές την εβδομάδα. Ευχαριστώ και για τις ευχές!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.

Εγώ χθες είχα μια δύσκολη νύχτα. Το Αναστασάκι άρχισε τα κόλπα. Ξυπνούσε ανά μία ώρα για να φάει, αλλά δεν ξυπνούσε κανονικά. Ήταν μισοκοιμισμένη. Και φυσικά σε αυτή την κατάσταση δεν μπορούσε να φάει καλά και δεν χόρταινε! Δεν έπιανε και εύκολα την θηλή, με αποτέλεσμα να κλαίει κιόλας. Πολύ ταλαιπωρία. Το αποτέλεσμα ήταν να ξυπνήσει στις 7 το πρωί και μέσα σε δέκα λεπτά να έχει αδειάσει και τα δύο στήθη...:shock: Τώρα κοιμάται και η μαμά απολαμβάνει το πρωινό της! Καλή συνέχεια σε όλες!

Μαριάνθη μου και εμένα μια από τα ίδια τρώει κοιμάται και όταν ξυπνάει το πολύ σε 1,5 ώρα ξυπνάει πάω να την ταΐσω και είναι κοιμισμένη και δεν τρώει Καλά και πάμε πάλι τα ίδια .Τι γίνεται συγχρονισμενες είναι τα κοριτσάκια μας;

ewKwp3.png

Βρε κορίτσια έχω μια απορία με τα καμάκια εμένα δεν κάνει τόσα όσο στην αρχή σε κάθε πάνα κάνει πολύ λίγο και γεμάτες γεμάτες Κανά δυο μόνο..Και δεν ζορίζεται για κάτι φυσιολογικό είναι αυτό που κάνει λιγότερα;Και εμένα ο άντρας μου βοηθάει παρά πολύ και ειδικά τώρα μαγειρεύει κιόλας..Πριν δεν έκανε Γιατί μπορούσα να τα κάνω εγώ αλλά τώρα κάνει σχεδόν τα πάντα ο καλός μου..

ewKwp3.png

Μαρουσκακι μου λογικο να χεις πεσει.Κι εμενα οταν μου επισημαινει οτιδηποτε η παιδιατρος για τα παιδακια μου οσο ασημαντο κι αν ειναι,το σκεφτομαι και αγχωνομαξ.Για το φυσημα ξερω κι εγω οτι δεν ειναι τιποτα,τωρα για την κλιση δε ξερω,εσυ το χες παρατηρησει?Λογικα ειναι απ αυτα ππυ φτιαχνουν μονα τους.Κι εμενα στη δαναη μου χε πει οτι ειναι στραβα τα ποδαρακια της οταν περπατησε αλλα ισιωσαν μονα τους.Ποπακι απο αυτα που λες εγω καταλαβαινω οτι παλεψες πολυ το θεμα του θηλασμου.Εδω κανεις δεν κρινει κανεναν,ποσο μαλλον το μαρουσκακι που πιστευω οτι ειναι παντα καλοπροαιρετη.Ακομη κι αν δεν το παλευες για τον χ ψ λογκ και παλι δεν θα επρεπε να μας πεφτει λογος.Ειπαμε,της καθεμιας το παιδι ειναι δικο της και πραττει οπως νομιζει.Δεν ειναι μονο ο θηλασμος κριτηριο για μια μανα.Και για μενα θα μπορουσε καποιος να σκεφτει οτι ειμαι ανευθυνη που πηγα δεκα ημερων μωρο στην παραλια κι αλλος να σκεφτοταν οτι εκανα καλα γιατι σκεφτηκα και τ αλλα μου παιδια.Δε χρειαζεται να απολογουμαστε σε κανεναν ουτε να σε ακολουθουν ενοχικα συναισθηματα,οπως λες.Ελπιζω συντομα να εισαι καλυτερα ψυχολογικα και να απολαυσεις το μωρο σου.Lonestar ολοι επηρεαζομαστε απο εξωτερικα γεγονοτα αλλα πρεπει γρηγορα να συνερχομαστε,να βλεπουμε τα πραγματα στην πραγματικη τους διασταση και να δινουμε αξια και σημασια εκει που πρεπει.Εγω παλι ειμαι "καπως" λογω της δουλειας του αντρα μου,ζουμε μεσα στην αβεβαιοτητα για το αυριο αλλα δεν πρεπει να το αφησω να με ριξει τελειως γιατι θα το καταλαβουν τα κοριτσια και δε θελω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαριάνθη μου και εμένα μια από τα ίδια τρώει κοιμάται και όταν ξυπνάει το πολύ σε 1,5 ώρα ξυπνάει πάω να την ταΐσω και είναι κοιμισμένη και δεν τρώει Καλά και πάμε πάλι τα ίδια .Τι γίνεται συγχρονισμενες είναι τα κοριτσάκια μας;

:tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα δοκιμάζω να τον ξυπνάω για να τρώε στο τρίωρο, με αποτέλεσμα να μην θέλει, να μην τρώει καλά, κι επίσης να κοιμάται λγότερο...Μπορεί να το προκάλεσα εγώ βέβαια που είμαι τόσο πεσμένη...Πιο άσχημα νιώθω για το βάρος του, ότι φταίω που τον άφηνα να κοιμάται και δεν τον ξυπνούσα μες στη μέρα, αλλά δεν είχα άλλο τέτοιο παιδί, όλα ξυπνούσαν στην ώρα τους κι έκλαιγαν να φάνε...Πρώτη φορά έχω τέτοιο ήσυχο μωρό...Ναι, ναι, τώρα στο τέταρτο και μετά από ένα μήνα λοχείας μου βγήκε το ενοχικό μου κι η επίδραση των ορμονών....Αν ήταν το πρώτο μου νομίζω θα είχα καταρρεύσει....να θηλάζω, να είναι ήσυχο και να μη βάζει βάρος?Χαλαρά...θα είχα καταρρεύσει!Πόσο δύσκολο να είσαι πρωτομανούλα ....Αντωνία, καμιά φυσικά δεν έχει δικαίωμα να κρίνει καμιά άλλη, εννοείται, πάντα λέμε τη γνώμη μας καλοπροαίρετα κα θέλοντας να βοηθήσουμε....Ποπάκι, ελπίζω να είσαι καλύτερα (εγώ σκτ είμαι!!)...Είμαι με τρία παιδιά, πήρε η μαμά μου το μεγάλο, δε θα την πάλευα με τα 4 ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕΡΙ!Με λυπήθηκαν και το απόγευμα θα πάρουν τα μεσαία και θα φέρουν το Γρηγόρη να έχω παρέα...Και Μαριάνθη μου, ναι, έχει μέρες που μαλώνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, όπως χθες, φτάνεις στα όριά σου και τα περνάς....Μια αποτυχία πολύτεκνη νιώθω μετά από ένα μήνα...Αυτά, ψυχανάλυση τέλος....:|

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκακι μου λογικο να χεις πεσει.Κι εμενα οταν μου επισημαινει οτιδηποτε η παιδιατρος για τα παιδακια μου οσο ασημαντο κι αν ειναι,το σκεφτομαι και αγχωνομαξ.Για το φυσημα ξερω κι εγω οτι δεν ειναι τιποτα,τωρα για την κλιση δε ξερω,εσυ το χες παρατηρησει?Λογικα ειναι απ αυτα ππυ φτιαχνουν μονα τους.Κι εμενα στη δαναη μου χε πει οτι ειναι στραβα τα ποδαρακια της οταν περπατησε αλλα ισιωσαν μονα τους.Ποπακι απο αυτα που λες εγω καταλαβαινω οτι παλεψες πολυ το θεμα του θηλασμου.Εδω κανεις δεν κρινει κανεναν,ποσο μαλλον το μαρουσκακι που πιστευω οτι ειναι παντα καλοπροαιρετη.Ακομη κι αν δεν το παλευες για τον χ ψ λογκ και παλι δεν θα επρεπε να μας πεφτει λογος.Ειπαμε,της καθεμιας το παιδι ειναι δικο της και πραττει οπως νομιζει.Δεν ειναι μονο ο θηλασμος κριτηριο για μια μανα.Και για μενα θα μπορουσε καποιος να σκεφτει οτι ειμαι ανευθυνη που πηγα δεκα ημερων μωρο στην παραλια κι αλλος να σκεφτοταν οτι εκανα καλα γιατι σκεφτηκα και τ αλλα μου παιδια.Δε χρειαζεται να απολογουμαστε σε κανεναν ουτε να σε ακολουθουν ενοχικα συναισθηματα,οπως λες.Ελπιζω συντομα να εισαι καλυτερα ψυχολογικα και να απολαυσεις το μωρο σου.Lonestar ολοι επηρεαζομαστε απο εξωτερικα γεγονοτα αλλα πρεπει γρηγορα να συνερχομαστε,να βλεπουμε τα πραγματα στην πραγματικη τους διασταση και να δινουμε αξια και σημασια εκει που πρεπει.Εγω παλι ειμαι "καπως" λογω της δουλειας του αντρα μου,ζουμε μεσα στην αβεβαιοτητα για το αυριο αλλα δεν πρεπει να το αφησω να με ριξει τελειως γιατι θα το καταλαβουν τα κοριτσια και δε θελω.

Αυτά είναι άμα είσαι μανούλα, να έχεις τις στεναχώριες σου και να πρέπει να το κρύβεις για τα παιδιά...Είχατε καμιά εξέλξη με το συνεργάτη και το μαγαζί?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Βρε μαρουσκα τι να σου λεω τωρα,οτι δεν εισαι αποτυχια αλλα αξιεπαινη.Ελπιζω βαθια μεσα σου να χεις αυτην την επιγνωση.Αν ενιωθες αποτυχημενη μανα δεν πιστευω οτι θα θελες τοσο κι αλλο παιδακι.Το οτι εβαλε ενα μηνα λιγοτερο βαρος δεν σημαινει κατι,αυτα που λεγες στην μαγδα για το βαρος του μπεμπη της ισχυουν και για σενα.Απ τη στιγμη που ειναι ησυχο και χορτατο (αλλιως δε θα κοιμοταν τοσες ωρες) δεν πηγε το μυαλο σου οτι επρεπε να το ξυπνας.Δεν ειναι και κατι που δε διορθωνεται,μην αυτομαστιγωνεσαι κοριτσακι μου.Αν ηταν ετσι οι αποτυχημενεςανες,να φροντιζουν το μωρο,τον τριτο που ζηλευει,τον μεγαλο που χρειαζεται επαναληψη,να σηκωνονται αξηνερωτα για καθαριοτητα,να εχουν παντα φαγητο και πολλα πολλα αλλα,τοτε ποιες ειναι οι επιτυχημενες?Τελειοτητα στη μητροτητα δεν υπαρχει,μονο προσπαθεια και παλι προσπαθεια.Ρλα μαρουσκα μου συνελθε.Εχεις βεβαια δικαιωμα κι εσυ η "ντουρασελ"να πεφτεις.Σημερα ειναι μια τετοια μερα,ελπιζω αυριο να ναι διαφορετικη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Δεν εχουμε καλες εξελιξεις στο θεμα της δουλειας.Ο αντρας μου δε μπορει να κοιμηθει τα βραδια ενω δουλευει ολη μερα.Σημερα σκεφτεται να πει οτι σταματαει οριστικα.Σκεφτεται χιλια δυο,μεχδι να φυγουμε απ αυτο το σπιτι,μεχρι να βγαλει αδεια ταξι για να δουλευει μονος του,τι να σας λεω?Απ την αλλη δε θελει να παταιτηθει απι τα δικαιωματα του σε επιχειρηση τοσων χρονων και κοπων αλλα δε μπορουν να βρουν ακρη.Σκοτωνονται.Αστα.Κι αυτου του κακομοιρη το μονο που του δινει δυναμη ειναι η οικογενεια μας.Ανοιγει την πορτα κι αμεσως τρεχουν κι οι δυο πανω για φιλια και παιχνιδια και λιγο ξεχνιεται.Αλλα ειπαμε,ειναι θεμα δουλειας,μονο για θεμα υγειας επιτρεπω στον εαυτο μου να καταρρευσει,για τιποτα αλλο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Σήμερα δοκιμάζω να τον ξυπνάω για να τρώε στο τρίωρο, με αποτέλεσμα να μην θέλει, να μην τρώει καλά, κι επίσης να κοιμάται λγότερο...Μπορεί να το προκάλεσα εγώ βέβαια που είμαι τόσο πεσμένη...Πιο άσχημα νιώθω για το βάρος του, ότι φταίω που τον άφηνα να κοιμάται και δεν τον ξυπνούσα μες στη μέρα, αλλά δεν είχα άλλο τέτοιο παιδί, όλα ξυπνούσαν στην ώρα τους κι έκλαιγαν να φάνε...Πρώτη φορά έχω τέτοιο ήσυχο μωρό...Ναι, ναι, τώρα στο τέταρτο και μετά από ένα μήνα λοχείας μου βγήκε το ενοχικό μου κι η επίδραση των ορμονών....Αν ήταν το πρώτο μου νομίζω θα είχα καταρρεύσει....να θηλάζω, να είναι ήσυχο και να μη βάζει βάρος?Χαλαρά...θα είχα καταρρεύσει!Πόσο δύσκολο να είσαι πρωτομανούλα ....Αντωνία, καμιά φυσικά δεν έχει δικαίωμα να κρίνει καμιά άλλη, εννοείται, πάντα λέμε τη γνώμη μας καλοπροαίρετα κα θέλοντας να βοηθήσουμε....Ποπάκι, ελπίζω να είσαι καλύτερα (εγώ σκτ είμαι!!)...Είμαι με τρία παιδιά, πήρε η μαμά μου το μεγάλο, δε θα την πάλευα με τα 4 ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕΡΙ!Με λυπήθηκαν και το απόγευμα θα πάρουν τα μεσαία και θα φέρουν το Γρηγόρη να έχω παρέα...Και Μαριάνθη μου, ναι, έχει μέρες που μαλώνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, όπως χθες, φτάνεις στα όριά σου και τα περνάς....Μια αποτυχία πολύτεκνη νιώθω μετά από ένα μήνα...Αυτά, ψυχανάλυση τέλος....:|

Μarouskaki ψυχραιμια μανουλα με 4 παιδακια δεν γινεται να ειναι κακια! Εδω ενα κανουν τους το μεγαλωνουν αλλοι και παλι γκρινιαζουν, εσυ τοσο καιρο ολα τα καταφερνεις με τον αντρουλη σου μια χαρα. Που να το ψυλλιαστεις οτι δεν κανει να κοιμαται τοσο?κι εγω παρτυ θα εκανα!! εμενα ξυπναει ανα 1- 1,5 ωρα για φαι το λιγουρακι με αποτελεσμα να κανει κακα του 10φορες τη μερα και να παθει μυκητες!μεχρι τωρα ειχαμε 2 μαραθωνιους θηλασμους-μιλαμε για 15-20 ωρες χωρις υπερβολη στο στηθος :confused::confused:λα καποια θεματακια θα εχουν δε γινεται αλλιως.ολα καλα θα πανε μανουλες θα τα καταφερουμε!!!

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Δεν εχουμε καλες εξελιξεις στο θεμα της δουλειας.Ο αντρας μου δε μπορει να κοιμηθει τα βραδια ενω δουλευει ολη μερα.Σημερα σκεφτεται να πει οτι σταματαει οριστικα.Σκεφτεται χιλια δυο,μεχδι να φυγουμε απ αυτο το σπιτι,μεχρι να βγαλει αδεια ταξι για να δουλευει μονος του,τι να σας λεω?Απ την αλλη δε θελει να παταιτηθει απι τα δικαιωματα του σε επιχειρηση τοσων χρονων και κοπων αλλα δε μπορουν να βρουν ακρη.Σκοτωνονται.Αστα.Κι αυτου του κακομοιρη το μονο που του δινει δυναμη ειναι η οικογενεια μας.Ανοιγει την πορτα κι αμεσως τρεχουν κι οι δυο πανω για φιλια και παιχνιδια και λιγο ξεχνιεται.Αλλα ειπαμε,ειναι θεμα δουλειας,μονο για θεμα υγειας επιτρεπω στον εαυτο μου να καταρρευσει,για τιποτα αλλο.

meldan μου κουραγιο, οπως λες τα θεματα υγειας ειναι αυτα που δε λυνονται.σε καταλαβαινω ομως κι εμεις απο οικονομικα εχουμε μεγαλο ζορι αλλα οτι μπορουμε κανουμε

c6vNp3.png

Βρε μαρουσκα τι να σου λεω τωρα,οτι δεν εισαι αποτυχια αλλα αξιεπαινη.Ελπιζω βαθια μεσα σου να χεις αυτην την επιγνωση.Αν ενιωθες αποτυχημενη μανα δεν πιστευω οτι θα θελες τοσο κι αλλο παιδακι.Το οτι εβαλε ενα μηνα λιγοτερο βαρος δεν σημαινει κατι,αυτα που λεγες στην μαγδα για το βαρος του μπεμπη της ισχυουν και για σενα.Απ τη στιγμη που ειναι ησυχο και χορτατο (αλλιως δε θα κοιμοταν τοσες ωρες) δεν πηγε το μυαλο σου οτι επρεπε να το ξυπνας.Δεν ειναι και κατι που δε διορθωνεται,μην αυτομαστιγωνεσαι κοριτσακι μου.Αν ηταν ετσι οι αποτυχημενεςανες,να φροντιζουν το μωρο,τον τριτο που ζηλευει,τον μεγαλο που χρειαζεται επαναληψη,να σηκωνονται αξηνερωτα για καθαριοτητα,να εχουν παντα φαγητο και πολλα πολλα αλλα,τοτε ποιες ειναι οι επιτυχημενες?Τελειοτητα στη μητροτητα δεν υπαρχει,μονο προσπαθεια και παλι προσπαθεια.Ρλα μαρουσκα μου συνελθε.Εχεις βεβαια δικαιωμα κι εσυ η "ντουρασελ"να πεφτεις.Σημερα ειναι μια τετοια μερα,ελπιζω αυριο να ναι διαφορετικη.
Κι εγω τη Μαγδα σκεφτομουν και το αγορακι της....Αλλα ξερεις πως ειναι σε πιανει αυτο το εγω φταιω-ειδικα οταν θηλαζεις αφου εσυ εισαι η μονη υπευθυνη για το τι πηρε κι οχι το ξενο γαλα-και πεφτεις στα πατωματα.....Ξερω οτι διορθωνεται αλλα να...παλιοορμονες...καποια στιγμη επρεπε να το περασω κι εγω...δε γινεται σαραντα μερες να πεταω...επισης αυτο που γραφεις για τον αντρα σου που ξεχνιεται με τα κοριτσακια σας...εμενα τα τρια εχουν ξεφυγει τοσο που ο αντρας μου δε θελει να σχολασει μερες μερες...σημερα λες δε μπορουσε να γυρισει απο το πατρικο του;αλλα δε θελει...δεν αντεχει τα μαλωματα τους αλλο...και δεν τον αδικω...κι εγω κουραστηκα...ε...ολα μαζι συνθετουν μια ωραια εικονα που εφτιαξα για μενα ως μαμα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αυτο θα κανει τελικα;θα φυγει;νομιζα ο αλλος ηθελε να φυγει....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μarouskaki ψυχραιμια μανουλα με 4 παιδακια δεν γινεται να ειναι κακια! Εδω ενα κανουν Ποτους το μεγαλωνουν αλλοι και παλι γκρινιαζουν, εσυ τοσο καιρο ολα τα καταφερνεις με τον αντρουλη σου μια χαρα. Που να το ψυλλιαστεις οτι δεν κανει να κοιμαται τοσο?κι εγω παρτυ θα εκανα!! εμενα ξυπναει ανα 1- 1,5 ωρα για φαι το λιγουρακι με αποτελεσμα να κανει κακα του 10φορες τη μερα και να παθει μυκητες!μεχρι τωρα ειχαμε 2 μαραθωνιους θηλασμους-μιλαμε για 15-20 ωρες χωρις υπερβολη στο στηθος :confused::confused:λα καποια θεματακια θα εχουν δε γινεται αλλιως.ολα καλα θα πανε μανουλες θα τα καταφερουμε!!!
Χαιρομαι να ακουω αισιοδοξες πρωτομανουλες....αντι να δινω εγω κουραγιο μου δινετε εσεις που παμε ωρε......τι κανεις στους μυκητες;;;ποια κοπελα ειχε ρωτησει για τα κακα;κι εμενα δυο φορες τη μερα κανει μπολικα τις υπολοιπες εχει πανες γεματες τσισα μονο ...η παιδιατρος ειπε απο μια φορα τη βδομαφα ως δεκα φορες τη μερα ειναι φυσιολογικο σε θηλαζον βρεφος...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...