Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα Κοριτσια!!!! τι κανετε ??? καλως μας ηρθαν η καινουργιες!!!

Κοριτσια και μενα τα συμπτωματα επιμενουν και με ταλαιπωρουν αντε να κλεισουμε 14 η εβδομαδα να τα αφησουμε πισω μας!

Εγω θα γεννησω Μητερα τα 2 πρωτα τα γεννησα Λητω αλλα αλλαξα γιατρο οποτε και νοσοκομειο!

Απο κιλα πως πατε??? εγω ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι δεν εχω παρει ουτε 1!!!!!!!!! βεβαια προσεχω παρα πολυ δεν τρωω καθολου γλυκα και η αληθεια ειναι οτι αμα εχεις 2 να σε τρεχουν που να προλαβεις να φας! αμα ερθει και το τριτο θα γινω κοκκαλο!!!! εγω αυχενικη εχω 11 φεβρουαριου!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμένα κάτι λίγα συμπτώματα που είχα πάνε κι αυτά...

κατί τραβήγματα, κάτι πόνοι περιόδου, λίγο ευαίσθητο στήθος πάνε

δε νιώθω απολύτως τίποτα....

γι'αυτό χτες μπηκά με αγωνία στον υπέρηχο

αλλά ήταν εκεί και η καρδιά χτυπούσε πολύ γρήγορα 180 παλμούς!

κιλά εννοείτε δεν έχω πάρει είμαι σε διατροφή για διαβήτη κύησης

αυχενική 12/02

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

κατ'εμέ

ιδανική διαφορά για τα παιδιά είναι όσο λιγότερο τόσο καλύτερο

κάνουν καλή παρέα και συννενοούνται

για τους γονείς τουλάχιστον 2,5 ιδανικά 3 χρόνια

έχει βγάλει το μεγάλο τη πάνα, συννενοείται για να ξέρεις τι θέλει

και μπορεί να φάει μόνο του....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

εμένα κάτι λίγα συμπτώματα που είχα πάνε κι αυτά...

κατί τραβήγματα, κάτι πόνοι περιόδου, λίγο ευαίσθητο στήθος πάνε

δε νιώθω απολύτως τίποτα....

γι'αυτό χτες μπηκά με αγωνία στον υπέρηχο

αλλά ήταν εκεί και η καρδιά χτυπούσε πολύ γρήγορα 180 παλμούς!

κιλά εννοείτε δεν έχω πάρει είμαι σε διατροφή για διαβήτη κύησης

αυχενική 12/02

Με το καλό το μωρό σου σου σου εύχομαι! Απ'ότι βλέπω είσαι ''παλιά καραβάνα'' !:D Σε ευχαριστώ για το κατατοπιστικό σου μήνυμα! Με βοήθησες τόσο! Όσο για την επισκληρίδιο... θα βάλω τα δυνατά μου! :confused:

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

ΜανούλεςΑυγούστου 2015!

-Margaritaki ?/8

-Stogiaki 6/8 ☺ αυχενική

-Crochetmania 5-8/8 ☺καρδούλα

-November rain 9/8☺ καρδούλα

-Μέλι 9/8

-Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8☺καρδούλα

-Magda18 14/8 ☺καρδούλα

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

-Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺καρδούλα

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-ARCA 24/8☺καρδούλα

-Lolita ?/8

Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Biscomania ?/8

Καλημέρα κι από μένα!Είμαι χάλια με πολύ πονοκέφαλο, αλλά ήρθα στη δουλειά, αφού δεν δικαιούμαστε άδεια λόγω εκλογών....:roll::roll::roll: Μέλι, καλωσήρθες στη μεγάλη μας παρέα και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!Αχ κορίτσια, ξεπεράσαμε την 20άδα....Όσες δεν έχετε τικεράκια πλιζ πλιζ πλιζ βάλτε γιατί θα χαθούμε λέμε...Πόσο είναι η μια, πόσο η άλλη, ποια έχει κορίτσι, ποια αγόρι κλπ....:wink::wink::wink: Όσο για διαφορά ηλικίας...Εγώ έχω και μικρή (20 μήνες) και μεγάλη (3 χρόνια)....Δαγκωτό ψηφίζω τη μεγάλη γιατί με τα δυο πρώτα έφαγα μεγάλη πίκρα..Ήταν και ίδιο φύλο, μεγάλος ανταγωνισμός, κλπ.Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν όταν μάθαινε το 2,5χρονο την τουαλέτα κι ο μικρός ήταν 6 μηνών...απαπα λέμε!Από την άλλη κι αυτό που λέει η Αντωνία σωστό είναι...ξεμαθαίνεις και μετά ξανά από την αρχή...Τι να πω, για κάθε οικογένεια είναι διαφορετικά, παίζει ρόλο ο χαρακτήρας και το φύλο των παιδιών, ο χαρακτήρας των γονέων...Η οικογένεια με τα τρία που λες μέσα σε ένα χρόνο...Για φαντάσου το λίγο....Θρίλερ!!Για μένα δηλαδή, κάποια μπορεί να έχει άλλες αντοχές...Αυχενική μεθαύριο...για να δούμε!Α, εγώ το είπα και στα τρία παιδιά ο δε μεγάλος χθες ζήτησε άδεια να το πει στους φίλους του...Και γυρνάει το μεσημέρι μου λέει μαμά το είπα σε όλη την τάξη:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: κι επίσης στην ορθογραφία μου έγραψε ευχές ΚΑΙ η δασκάλα του χιχιχιχι...

Marouskaki κι εγώ καρδούλα! :tongue:

gHTSp2.png

Μαρουσκακι εμενα δεν με πειραζουν οι αλλαγες στα παραμυθια.Ετσι κιαλλιως ολο δικες μου παραλλαγες τους λεω.Πως να ξεστομισεις οτι ο μπαμπας αφησε τα παιδακια στο δασος η οτι ο υζακ σκοτωσε το γιγαντα αφου του χε παρει πριν τα λεφτα?Απορω πως αυτες οι ιστοριες εγιναν κλασικες και μεγαλωσαν τοσες γενιες.Κροκετ μπραβο για τα κιλακια σου,θαυμαζω την εγκρατεια σοτ.Διαφωνωομως οτι με δυο παιδια δεν προλαβ να φας.Ενταξει κι εγω με τοσο τρεξιμο δεν τρωω παντα κυρια στοτραπεζι με τυρι και σαλατα αλλα οτανγουργουριζει η κοιλια δε μπορω να την αγνοησω.Ειτε στο ορθιο,ειτε μεσα απ την κατσαρολα παντως νηστικη δε θα μεινω.Στι θεμα φαγητο δε μπορω αυτες που δεν τρωνε τιποτα και ισχυριζ οτι τρωνε τον αμπακο,τυπου σκορδα.Ελεγε τις προαλλες οτι εφαγε για πρωι τρεις ζαμπονοτυροπιτες.Οκ εχεις κορμαρα και να την χαιρεσαι αλλα παραδεξου οτι θελει κοπο και θυσιες,μην παραμυθιαζεις τον κοσμο.Ποπo chrimai κθ εσυ εχεις γεννησεθ χωρις επισκληρηδιο?Θελεθ κοτσια να το κανεις,εγω πινω νερι στο ονομα του αγιου ανθρωπου που την ανακαλυψε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Marouskaki κι εγώ καρδούλα! :tongue:

ΜανούλεςΑυγούστου 2015!

-Margaritaki ?/8

-Stogiaki 6/8☺αυχενική

-Crochetmania 5-8/8 ☺καρδούλα

-November rain 9/8☺ καρδούλα

-Μέλι 9/8 ☺ καρδούλα

-Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8☺καρδούλα

-Magda18 14/8 ☺καρδούλα

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

-Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺καρδούλα

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-ARCA 24/8☺καρδούλα

-Lolita ?/8

Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Biscomania ?/8

Άρπα κι εσύ την καρδούλα σου μελάκι!!Πάω να ψάξω τώρα τις αυχενικές...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκακι εμενα δεν με πειραζουν οι αλλαγες στα παραμυθια.Ετσι κιαλλιως ολο δικες μου παραλλαγες τους λεω.Πως να ξεστομισεις οτι ο μπαμπας αφησε τα παιδακια στο δασος η οτι ο υζακ σκοτωσε το γιγαντα αφου του χε παρει πριν τα λεφτα?Απορω πως αυτες οι ιστοριες εγιναν κλασικες και μεγαλωσαν τοσες γενιες.Κροκετ μπραβο για τα κιλακια σου,θαυμαζω την εγκρατεια σοτ.Διαφωνωομως οτι με δυο παιδια δεν προλαβ να φας.Ενταξει κι εγω με τοσο τρεξιμο δεν τρωω παντα κυρια στοτραπεζι με τυρι και σαλατα αλλα οτανγουργουριζει η κοιλια δε μπορω να την αγνοησω.Ειτε στο ορθιο,ειτε μεσα απ την κατσαρολα παντως νηστικη δε θα μεινω.Στι θεμα φαγητο δε μπορω αυτες που δεν τρωνε τιποτα και ισχυριζ οτι τρωνε τον αμπακο,τυπου σκορδα.Ελεγε τις προαλλες οτι εφαγε για πρωι τρεις ζαμπονοτυροπιτες.Οκ εχεις κορμαρα και να την χαιρεσαι αλλα παραδεξου οτι θελει κοπο και θυσιες,μην παραμυθιαζεις τον κοσμο.Ποπo chrimai κθ εσυ εχεις γεννησεθ χωρις επισκληρηδιο?Θελεθ κοτσια να το κανεις,εγω πινω νερι στο ονομα του αγιου ανθρωπου που την ανακαλυψε.

Αχ ναι ρε συ...εκείνος ο Κοντορεβυθούλης πχ...Χάνσελ και Γκρέτελ....απαπα....

Κι εγώ μαζί σου ότι μια χαρά τρώω άμα θέλω και με τρία παιδιά, αμέεεεε!:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοίτα, στο νοσοκομείο δεν είναι θέμα έχω κότσια γιατί απλώς δεν κάνουν επισκληρίδιο....Κι όμως είναι υ-πέ-ρο-χη εμπειρία η γέννα χωρίς αναισθησία (χωρίς να θέλω να μειώσω την καισαρική-μακάρι καμιά γυναίκα να μην την χρειάζονταν-)απλώς υπέροχη...Καλά Αντωνία, μη βαράς:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσουδια!!! Εγω ειμαι σπιτι,εκανα δουλιτσες με μετρο και τωρα ξεκουραζομαι λιγο μεχρι να παω να παρω τα παιδια απο τον παιδικο.

Marouskaki ο γιος σου ολα τα λεφτα.Ειδες ποσο αθωα ειναι τα παιδια?πολυ γελασα παντως!!!:):)Στη δουλεια σου τι φασισμος ειναι αυτος βρε παιδι μου?δηλαδη λογω ιδιαιτεροτητας δεν μπορουν να κανουν εξαιρεση στις εγκυμονουσες?η' μηπως δεν μπηκες καν στη διαδικασια να τους ρωτησεις? Πωπω σε 2 μερες αυχενικη?Εχω τοση αγωνια που ειναι σαν να την κανω εγω!Αντε κοριτσι ανοιξε μας το δρομο για τα ευχαριστα νεακια των αυχενικων!!

Crochetmania γιατι κανεις τοσο αργα αυχενικη?Μηπως υπερηχογραφικα γεννας αργοτερα? Γιατι δεν συμβαδιζουν οι ημερομηνιες που εχεις δωσει με την ημερομηνια της αυχενικης.Αυτην την εξεταση την κανουν 11-13 βδομαδα και οχι 14η.Εσυ στις 11 φεβρουαριου θα εισαι 14 εβδομαδων.Αρα μηπως εχεις αλλη ΠΗΤ? Στο τικερακι σου γραφεις 5-8 Αυγουστου.Με τον γιατρο σου δεν εχετε μιλησει συγκεκριμενα?

Μελι καλωσορισες και εσυ κοριτσι μου!Τι συμπτωση!εχουμε την ιδια ΠΗΤ και την ιδια ημερομηνια για αυχενικη (27/1):P:pΕυχομαι να σου πανε ολα καλα!Καλα κανεις και κοιμασαι μεχρι το μεσημερι( για μενα μεσημερι ειναι οι ωρες σου αφου ξυπναω 6.30) ,κοιμησου τωρα γιατι σε λιγους μηνες θα τα ξεχασεις αυτα.Οσον αφορα το Ελενα ουτε εγω μενω Αθηνα καρδια μου!!

Magda να ζησετε ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι και να δειτε τα παιδια σας να μεγαλωνουν γερα και δυνατα:wink:

Marianthy εγω παλι αν σου πω οτι την εχω καταβρει με τις ελιες!!!Τρωω τις καλαμων,σχεδον καθε μερα 10-15, και μου ανακουφιζουν το στομαχι γιατι ειναι ξινες.Αλλη ανωμαλια και αυτη!Εμ δεν βρισκεις ακρη με εμας τις γυναικες....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Να καλωσορίσω κι εγώ με τις σειρά μου τις καινούργιες της παρέας κορίτσια καλοστέριωτα τα μωράκια σας!!! Εγώ είμαι χάλια στομαχικά!!! 'Έχω συνέχεια ανακατωσούρες στομαχόπονους νευρόπονους πονάκια κι όλα τα σχετικά. Την Κυριακή γιόρταζε ο σύζυγος και πήγαμε σ' ένα πολύ ωραίο εστιατόριο με πολύ καλό φαγητό. Ε όπως τα φαγα έτσι τα βγαλα μόλις φτάσαμε σπίτι τρείς φορές εμετό έκανα κι από τότε είμαι χάλια... Κούραση και υπνηλία τρομερή και σήμερα είχα κάτι περίεργους πόνους λίγο μέση λίγο κοιλιά και μ' έπιασε μιά ανησυχία ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά ευτυχώς τώρα συνήλθα. Την Πέμπτη πάω γιατρό για υπέρηχο και αν όλα είναι καλά που το ελπίζω με όλη μου την ψυχή 9 Φεβρουαρίου πάμε για αυχενική. Πάντως στον μικρό δεν είχα τέτοια συμπτώματα το στομάχι δεν με είχε ενοχλήσει ούτε 1 φορά. Αυτά ήταν τα νέα μου φιλιά!!!!:wink:

Vagelio μου και εγω σαν εσενα ημουνα με τα στομαχικα σου αλλα ευτυχως περνανε βλεπω σιγα σιγα μετα την 11η βδομαδα.Οντως καθε εγκυμοσυνη δεν ειναι ιδια τελικα,παρολο που γενναει η ιδια μανα.Και εγω στο πρωτο μου υπεφερα απο πολλα και διαφορα,η δευτερη καλυτερη μπορω να πω,τωρα για τη τριτη θα σας πω τον Σεπτεμβρη...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ ναι ρε συ...εκείνος ο Κοντορεβυθούλης πχ...Χάνσελ και Γκρέτελ....απαπα....

Κι εγώ μαζί σου ότι μια χαρά τρώω άμα θέλω και με τρία παιδιά, αμέεεεε!:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοίτα, στο νοσοκομείο δεν είναι θέμα έχω κότσια γιατί απλώς δεν κάνουν επισκληρίδιο....Κι όμως είναι υ-πέ-ρο-χη εμπειρία η γέννα χωρίς αναισθησία (χωρίς να θέλω να μειώσω την καισαρική-μακάρι καμιά γυναίκα να μην την χρειάζονταν-)απλώς υπέροχη...Καλά Αντωνία, μη βαράς:tongue::tongue::tongue:

Κοπελια εσυ εισαι μαζοχα δεν υπαρχει περιπτωση να μην εισαι!δεν εχω γεννησει φυσιολογικα αλλα απο κατι βιντεακια που εχω δει,οι κοπελες σφαδαζουν σαν να μην υπαρχει αυριο:roll: Στις καισσαρικες μου ποναγα ενα μηνα! Εκεινη την ωρα που γινετε το πραμα σου σαν....πηγαδι δεν πονας???Συγνωμη κιολας για τις shocking περιγραφες...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοπελια εσυ εισαι μαζοχα δεν υπαρχει περιπτωση να μην εισαι!δεν εχω γεννησει φυσιολογικα αλλα απο κατι βιντεακια που εχω δει,οι κοπελες σφαδαζουν σαν να μην υπαρχει αυριο:roll: Στις καισσαρικες μου ποναγα ενα μηνα! Εκεινη την ωρα που γινετε το πραμα σου σαν....πηγαδι δεν πονας???Συγνωμη κιολας για τις shocking περιγραφες...

Χαχα, με πέθανες, άκου σαν πηγάδι!Λοιπόν, καταρχήν, κι εγώ όταν βλέπω τέτοια βιντεάκια-δεν συμβουλεύω ΚΑΜΙΑ να το κάνει φυσικά-πιάνεται το στομάχι μου....Όταν συμβαίνει όμως είσαι απόλυτα συγκεντρωμένη ή έστω πρέπει να είσαι!Επίσης όταν φτάσει να γίνει το πηγάδι που λες έχουν τελειώσει οι πόνοι μανάρι μου (οι πόνοι είναι μέχρι να έχεις τελεία διαστολή), τότε ξέρεις ότι ξεκινάνε οι εξωθήσεις και κοντεύεις να συναντήσεις το μωρό σου, το γράφω κι ανατριχιάζω....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσουδια!!! Εγω ειμαι σπιτι,εκανα δουλιτσες με μετρο και τωρα ξεκουραζομαι λιγο μεχρι να παω να παρω τα παιδια απο τον παιδικο.

Marouskaki ο γιος σου ολα τα λεφτα.Ειδες ποσο αθωα ειναι τα παιδια?πολυ γελασα παντως!!!:):)Στη δουλεια σου τι φασισμος ειναι αυτος βρε παιδι μου?δηλαδη λογω ιδιαιτεροτητας δεν μπορουν να κανουν εξαιρεση στις εγκυμονουσες?η' μηπως δεν μπηκες καν στη διαδικασια να τους ρωτησεις? Μη βαρέσεις αλλά φυσικά δε ρώτησα.Δε θέλω να δώσω σε κανέναν δικαίωμα να πει ότι εκμεταλλεύομαι την κατάστασή μου!Πωπω σε 2 μερες αυχενικη?Εχω τοση αγωνια που ειναι σαν να την κανω εγω!Αντε κοριτσι ανοιξε μας το δρομο για τα ευχαριστα νεακια των αυχενικων!!ήδη έχουμε μια καλή αυχενική, μαρή δεν κοιτάς λίγο το πινακάκι, χαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Αχ πότε θα αρχίσετε να βλέπετε φύλο να του βάλω λίγο χρώμα??Πολύ μουντό είναι!!

Crochetmania γιατι κανεις τοσο αργα αυχενικη?Μηπως υπερηχογραφικα γεννας αργοτερα? Γιατι δεν συμβαδιζουν οι ημερομηνιες που εχεις δωσει με την ημερομηνια της αυχενικης.Αυτην την εξεταση την κανουν 11-13 βδομαδα και οχι 14η.Εσυ στις 11 φεβρουαριου θα εισαι 14 εβδομαδων.Αρα μηπως εχεις αλλη ΠΗΤ? Στο τικερακι σου γραφεις 5-8 Αυγουστου.Με τον γιατρο σου δεν εχετε μιλησει συγκεκριμενα?Κι εμένα μου έκανε εντύπωση η ημερομηνία της Κρόκετ...

Μελι καλωσορισες και εσυ κοριτσι μου!Τι συμπτωση!εχουμε την ιδια ΠΗΤ και την ιδια ημερομηνια για αυχενικη (27/1):P:pΕυχομαι να σου πανε ολα καλα!Καλα κανεις και κοιμασαι μεχρι το μεσημερι( για μενα μεσημερι ειναι οι ωρες σου αφου ξυπναω 6.30) ,κοιμησου τωρα γιατι σε λιγους μηνες θα τα ξεχασεις αυτα.Οσον αφορα το Ελενα ουτε εγω μενω Αθηνα καρδια μου!!

Magda να ζησετε ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι και να δειτε τα παιδια σας να μεγαλωνουν γερα και δυνατα:wink:

Marianthy εγω παλι αν σου πω οτι την εχω καταβρει με τις ελιες!!!Τρωω τις καλαμων,σχεδον καθε μερα 10-15, και μου ανακουφιζουν το στομαχι γιατι ειναι ξινες.Αλλη ανωμαλια και αυτη!Εμ δεν βρισκεις ακρη με εμας τις γυναικες....

Κι εμένα με τραβάνε τα ξινά...σήμερα έχω μπάμιες, μιαμ μιαμ άσχετο!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...