Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαρουσκα τι εννοεις κλιση προς τα δεξια το κορμακι του?και εμενα εχει μια ελαφρια ραιβοιιποποδια λογω θεσης στη μητρα αλλα αυτο διορθωνεται μονο του σε κανα εξαμηνο.κατι τετοιο και εσεις?και το φυσημα στην καρδουλα?ολα αυτα που αναφερες παντως διορθωνονται με τον καιρο....

Ίσως είναι αυτό που γράφεις, δε μου είπε τον ιατρικό όρο η γιατρός...Λόγω θέσης στη μήτρα μου είπε, αλλά θα το δούμε μήνα με το μήνα.Κι εγώ έχω φύσημα, κι ο Αντρίκος...Δεν ξέρω γιατί με πήρε τόσο από κάτω, οι ορμόνες μάλλον...Για το ΣΑΒΘ...γενικά στα θηλάζοντα είναι μικρότερος ο κίνδυνος, αλλά όντως γι' αυτό δεν το θέλουν το μπρούμυτα.Καλά, αυτό κι αν είναι λαχείο, απαπαπα!Όσο για τον πολύωρο ύπνο...εσένα ξυπνάει συχνά μανάρι μου γι' αυτό πήρε και μπόλικο βάρος, εμάς τα υπναρούδικα....μινιόν!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχω πολλά νέα! Καταρχήν το μωρό πήρε πιπίλα!!!Μου είπε η πεθερά μου να στάξω πάνω γάλα κ έπιασε το κόλπο!Χάλια να βλέπω το μωρό με την πιπίλα, άλλα τι να κάνω!!!Επίσης κοιμάται κ στη κούνια του!!!όχι όλες τις ώρες αλλά κάναμε μια αρχή!

Χθες πήγα να του κάνω ορό για τις μύξες κ μου έμεινε...έπαθε άπνοια.Δε γράφω λεπτομέρειες γιατί είναι πολύ δυσάρεστο...

Ποπάκι όταν γέννησα κ γύρισα σπίτι έκλαιγα κάθε μέρα!!!Κοιτούσα το μωρό και δεν μπορούσα να σταματήσω!ο άντρας μου είχε ανησυχήσει!Μου βγήκε όλο το παραπονο για όλο αυτό το καιρό που προσπαθούσα για τα αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης και τις αρνητικές χοριακες!Για τις ορμόνες που έπαιρνα.Τότε έπρεπε να προσπαθώ και να δείχνω δυνατή και μου βγήκε τώρα. Μέχρι τώρα κοιτάω την κόρη μου και σκέφτομαι πόσο το λαχταρησα αυτό το παιδί και το κλαμα ποταμι!

Επίσης να πω ότι να βγάζω το βυζί και να θηλάζω είναι ότι πιο εύκολο!Είναι ηρωίδες οι κοπέλες που βγάζουν γάλα με το θήλαστρο για μια μέρα πρέπει να το κάνω και το σκέφτομαι! Ο θηλασμός είναι ωραίος και καλός σε λογικά πλαίσια όμως!Μη τρελαθούμε...και τα παιδιά που δεν θήλασαν μια χαρα παιδάκια είναι!Και εγώ σε αυτα ανηκω...

Αφού πήρε πιπίλα και κοιμάται και στην κούνια κάνατε προόδους χαχα!Κι εγώ παιδί που δε θήλασα επίσης...Η μαμά μου λέει ότι τις μάτωνα τις θηλές οπότε εγκατέλειψε το σπορ!:mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εμενα δεν ητανε καν ησυχη, ετρωγε τις πρωτες 40 μέρες ανα μιση - 1 ωρα μερα νύχτα. Μετα τις 40 μέρες τουλάχιστον αρχισε να κοιμάται καλύτερα αλλά την μερα συνεχίζει το ιδιο βιολί. Απλά ητανε αδυναμο ,ωρακι στην αρχη λόγω βαρους κ πιθανώς συνηθησε βα τρωει ετσι ή απλά είναι λιγόφαγη όπως ημουνα κ εγω μωρό ( την είχα σκασει τη μανα μου που χορταινα με 20-30μλ).

Κι εγώ των 30 μλ ήμουν και για να τα φάω και να κοιμηθώ παρακαλώ με πήγαιναν βόλτες στην εξοχή, αμέ (αυτό το dna πέρασα στο μεγάλο μου γι' αυτό μου ψήνει το ψάρι στα χείλη...)....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τώρα που πήγαμε κι εμείς παιδίατρο να συμπληρώσω σε όσα γράφει η Αλεξανδρούλα παρακάτω...Εμένα Μαγδάκι μου πήρε μόνο 570 γραμμάρια.Αν ήταν το πρώτο μου παιδάκι, θα φλέρταρα πολύ έντονα με την ιδέα του μπιμπερό νομίζω.Συνηθισμένη σε παιδιά που τον πρώτο μήνα ζωής τους έπαιρναν από 1-1,6 κιλά μου ήρθε κάπως.... Καταλήξαμε με την παιδίατρο ότι αφού δεν είναι θέμα παραγωγής μάλλον είναι θέμα ήσυχου παιδιού που κοιμάται πολύ και δεν κλαίει.Οπότε θα τον ταίζω το πολύ στο τρίωρο (πλην νύχτας)και βλέπουμε.Κι εμένα σαν μ.ό. δε βγαίνει ούτε 150 γρ τη βδομάδα....:rolleyes: Κατά τ' άλλα πήρε 4 εκατοστά κ έχει μια κλίση όλο το κορμάκι του προς τα δεξιά και το ένα ποδαράκι, μάλλον λόγω θέσης στη μήτρα, λογικά θα στρώσει μόνο του...Η αλήθεια είναι ότι σε συνδυασμό με το φυσηματάκι στην καρδούλα και εγώ είχα φύσημα και στα 18 μου εξαφανίστηκε. Λέγεται αναπτυξιακό φύσημα και φεύγει από μόνο του. Δεν είναι τίποτα, απλά όταν θα βιώνει έντονα τα συναισθήματα θα πονάει η καρδούλα του ΠΟΛΥ...όλα αυτά με στεναχώρησαν κάπως, αλλά τα αποδίδω στις ορμόνες που τόσο καιρό δεν έδειξαν τα δόντια τους και θα αντιμετωπίσουμε το καθετί όταν και να προκύψει.LONESTAR, αν το θέμα προέκυψε με τρίτους...χ@στηκες και προχωράς, αν είναι με το σύζυγο...τα ξαναλέμε...Ο ερχομός του παιδιού είναι μεγάλη δοκιμασία... Καλό βράδυ κορίτσια!Αύριο μόνη με τα 4 όλη μέρα και νύχτα, παρακαλάτε να μαλώσουν κάτω από 5 φορές γτ δεν αντέχω άλλο!:?:-?:?:-?:?:-? Δηλ το έχεις σίγουρο ότι θα μαλώσουν απλώς ελπίζεις για λιγότερο από 5 φορές;!:shock:

Αφού είναι υγιές και δραστήριο, νομίζω δεν πειράζει που δεν πήρε κιλά. Άλλωστε τα παιδάκια που θηλάζουν έχουν διαφορετικές καμπύλες ανάπτυξης, σωστά; Είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Έχω πολλά νέα! Καταρχήν το μωρό πήρε πιπίλα!!!Μου είπε η πεθερά μου να στάξω πάνω γάλα κ έπιασε το κόλπο!Χάλια να βλέπω το μωρό με την πιπίλα, άλλα τι να κάνω!!!Επίσης κοιμάται κ στη κούνια του!!!όχι όλες τις ώρες αλλά κάναμε μια αρχή!

Χθες πήγα να του κάνω ορό για τις μύξες κ μου έμεινε...έπαθε άπνοια.Δε γράφω λεπτομέρειες γιατί είναι πολύ δυσάρεστο...

Ποπάκι όταν γέννησα κ γύρισα σπίτι έκλαιγα κάθε μέρα!!!Κοιτούσα το μωρό και δεν μπορούσα να σταματήσω!ο άντρας μου είχε ανησυχήσει!Μου βγήκε όλο το παραπονο για όλο αυτό το καιρό που προσπαθούσα για τα αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης και τις αρνητικές χοριακες!Για τις ορμόνες που έπαιρνα.Τότε έπρεπε να προσπαθώ και να δείχνω δυνατή και μου βγήκε τώρα. Μέχρι τώρα κοιτάω την κόρη μου και σκέφτομαι πόσο το λαχταρησα αυτό το παιδί και το κλαμα ποταμι! Είπαμε αυτές οι ορμόνες μας έχουν τρελάνει!

Επίσης να πω ότι να βγάζω το βυζί και να θηλάζω είναι ότι πιο εύκολο!Είναι ηρωίδες οι κοπέλες που βγάζουν γάλα με το θήλαστρο για μια μέρα πρέπει να το κάνω και το σκέφτομαι! Ο θηλασμός είναι ωραίος και καλός σε λογικά πλαίσια όμως!Μη τρελαθούμε...και τα παιδιά που δεν θήλασαν μια χαρα παιδάκια είναι!Και εγώ σε αυτα ανηκω...

Αχ ψυχούλα μου... Τώρα είναι καλά το μωράκι σου;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Αφού πήρε πιπίλα και κοιμάται και στην κούνια κάνατε προόδους χαχα!Κι εγώ παιδί που δε θήλασα επίσης...Η μαμά μου λέει ότι τις μάτωνα τις θηλές οπότε εγκατέλειψε το σπορ!:mrgreen::mrgreen:

Επειδή δεν θήλασες εσύ, είσαι τώρα τόσο μεγάλος οπαδός του θηλασμού, ε;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κι εγώ των 30 μλ ήμουν και για να τα φάω και να κοιμηθώ παρακαλώ με πήγαιναν βόλτες στην εξοχή, αμέ (αυτό το dna πέρασα στο μεγάλο μου γι' αυτό μου ψήνει το ψάρι στα χείλη...)....

Και εμένα βόλτες με το αμάξι μου έκαναν κάθε βράδυ αλλιώς δεν κοιμόμουν! Πόσο μοιάζουμε marouskaki μου!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Εγώ χθες είχα μια δύσκολη νύχτα. Το Αναστασάκι άρχισε τα κόλπα. Ξυπνούσε ανά μία ώρα για να φάει, αλλά δεν ξυπνούσε κανονικά. Ήταν μισοκοιμισμένη. Και φυσικά σε αυτή την κατάσταση δεν μπορούσε να φάει καλά και δεν χόρταινε! Δεν έπιανε και εύκολα την θηλή, με αποτέλεσμα να κλαίει κιόλας. Πολύ ταλαιπωρία. Το αποτέλεσμα ήταν να ξυπνήσει στις 7 το πρωί και μέσα σε δέκα λεπτά να έχει αδειάσει και τα δύο στήθη...:shock: Τώρα κοιμάται και η μαμά απολαμβάνει το πρωινό της! Καλή συνέχεια σε όλες!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ίσως είναι αυτό που γράφεις, δε μου είπε τον ιατρικό όρο η γιατρός...Λόγω θέσης στη μήτρα μου είπε, αλλά θα το δούμε μήνα με το μήνα.Κι εγώ έχω φύσημα, κι ο Αντρίκος...Δεν ξέρω γιατί με πήρε τόσο από κάτω, οι ορμόνες μάλλον...Για το ΣΑΒΘ...γενικά στα θηλάζοντα είναι μικρότερος ο κίνδυνος, αλλά όντως γι' αυτό δεν το θέλουν το μπρούμυτα.Καλά, αυτό κι αν είναι λαχείο, απαπαπα!Όσο για τον πολύωρο ύπνο...εσένα ξυπνάει συχνά μανάρι μου γι' αυτό πήρε και μπόλικο βάρος, εμάς τα υπναρούδικα....μινιόν!:tongue::tongue::tongue:

Καλημεραααα!!!!εμενα μου εχει πει ο ντοκ αμα δεν ξυπναει στο τριωρο(που δεν παιζει αυτο) να την ξυπναω εγω.μεχρι τους 2-3 πρωτους μηνες,γιαυτο παιρνει βαρος.εσυ δεν τον ξυπνας? Τον αφηνεις να κοιμαται μεχρι να ξυπνησει μονος του? μου κανει εντυπωση που ακουω που τα αφηνετε(δεν το λεω προσωπικα για σενα) να κοιμουνται 4-5-6 ωρες(μεσα στη μερα παντα).το βρεφακι δεν το αφηνουμε χωρις γαλατακι πανω απο 3 ωρες,πρεπει να ταιζετε συχνα....μονο ετσι παιρνει βαρος...εμενα την μονη φορα που θα την ξυπνησω επειδη την εχει παρει ο βαθυς υπνος ειναι στις 12 τη νυχτα και με δυσκολια ξυπναει αλλα πρεπει να το κανω....(δεν την αφηνω να κοιμηθει κιας μην πειναει,τρωγοντας ανοιγει η ορεξη χαχαχα). Και παρολο που κουτουλαω και εγω απο τη νυστα :mrgreen:τα μωρα- παιδια θελουν προγραμμα....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πινω το καφεδακι μου μπαλκονατο ξεκινησα τον ζεστο καφε γιατι το πρωι εχει ψυχρα σε συνδιασμο με την αυπνια μεχρι και ζακετα φορεσα χαχα η παλιογρια ,η μεσαια στον παιδικο,ο μεγαλος κοιμαται και η μπουμπουκα μολις αποκοιμηθηκε πριν 5 λεπτα στην αγκαλια μου:) τι τελειο συναισθημα!!!!

Μαριανθη μου ο πρωτος καιρος με το μωρο στο σπιτι ειναι δυσκολος για μερικες,για αλλες περιεργος,για αλλες κατι αλλο.....ολα θελουν τον χρονο τους.η καθεμια περναει την δικη της δυσκολια μην νομιζεις δεν εισαι η μονη που "ταλαιπωρειται" αν αυτο σε ανακουφιζει λιγο....μακαρι να ητανε ολα αγγελικα πλασμενα και να θηλαζανε να κανανε κακα και νανι αλλα που??εγω ειχα θεμα με τα κακα της,τωρα εστρωσε λιγακι αλλα και παλι δεν επαναπαυομαι,καθε μερα το εχω στο μυαλο μου οτι θα την πιασουν σφαχτες και θα υποφερει μεχρι να κανει κακα....αλλα και αυτο θα περασει μεγαλωνοντας...αλλα ειναι τα προβληματα που καμια οικογενεια μην τα ζησει,τα μωρακια μας ειναι σουπερ μωρακια και προσπαθουν να μαθουν τον κοσμο εξω απο την κοιλια της μανουλας....πρεπει νατους δωσουμε χρονο να το καταφερουν γιατι 9 μηνες ξερανε κατι αλλο,ξερεις τι σοκ εχουνε φαεικαι αυτα τωρα??Υπομονη σε ολες τις μανες ωρε!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλημερα και καλο μηνα να εχουμε!

Σας διαβαζω συχνα αλλα δεν προλαβαινω να γραφω.

Μελακιιιιιιι!!!!!! Συγχαρητηρια κοριτσι μου, τι ευχαριστα νεα αυτα... Να μπαινεις κι εδω να μας λες νεα της εγκυμοσυνης να χαιρομαστε.

Μαριανθη μου μπραβο ρε κοριτσι για την επιμονη και υπομονη σου και συγχαρητηρια για την προοδο που εκανε το Αναστασακι σας. Τα δυσκολα περασαν, τωρα καθε μερα θα ειναι και μια μικρη νικη στο θεμα του θηλασμου.

Ανθη και Μαχη, τι κανετε πρωτομανουλες? Βαστατε γερα και κουραγιο σε ολες μας.

meldan μου μπραβο κοριτσι μου, και βολτες και δουλειες και βαφτισια και ολα τα προλαβαινεις. Μου αρεσει πολυ και το ονομα που σκεφτεστε, το σκεφτομουν κι εγω, και αν ξανακανω κοριτσι θα πεσει παλι στο τραπεζι.

Μαρουσκακι τι κανουν οι αντρες της ζωης σου? Αντε τωρα παει και το καλοκαιρι, θα αρχισουν τα σχολεια και οι δραστηριοτητες και θα ξαλαφρωσετε λιγο οι πολυτεκνες.

Εμεις ειμαστε καλα, δεν πηραμε βαρος ομως μια εβδομαδα τωρα. Η μαια το θεωρησε φυσιολογικο, και λογω ζεστης και επειδη την προηγουμενη εβδομαδα εβαλε πολυ βαρος.

Με τους θηλασμους συνεχιζουμε δυναμικα, και λιιιγο μου φαινεται βελτιωθηκαν τα πραγματα με την τρελη ροη. Σαν να μου φαινεται μαλακωσε λιγο και το στηθος, ακομα Παμελα Αντερσον ειμαι βεβαια, αλλα μετα που εβγαλε το μεγαλο μεγεθος σιλικονης. Κανουμε καμια βολτιτσα καθε μερα με το wrap που της αρεσει πολυ, και εχω θηλασει σε παρκα και παγκακια, αλλα ζοριζομαι λιγο γιατι εχω και μεγαλο στηθος, δεν ειναι ευκολο να το κανω διακριτικα.

Τι λετε ρε κοριτσια, λόχεια ακομα και στο μηνα? Εγω ειμαι 17 μερες τωρα και δεν μειωθηκαν καθολου, αηδια πια, βαρεθηκα τις σερβιετες και την αιματιλα :?

Και ψυχολογικα ειμαι καπως καλυτερα. Αρχισα λιγο να παιρνω τα πανω μου, το βραδυ με ολη την κουραση της ημερας πεφτω λιγο. Ο αντρας μου ειναι το στηριγμα μου, οι δυο μας ειμαστε, χωρις αλλη βοηθεια. Πριν παει στη δουλεια το πρωι, σηκωνεται αξημερωτα να μου φτιαξει πρωινο να μου το φερει στο κρεβατι που θηλαζω, να φτιαξει και μεσημεριανο. Και το μεσημερι ερχεται απο τη δουλεια για να φαμε μαζι, να μου ετοιμασει και σαλατα και να μου φερει το πιατο στο χερι. Και μετα παλι καπακι επιστρεφει στη δουλεια. Αυτος σουπερ μαρκετ, αυτος μαγειρεματα, αυτος και τις περισσοτερες δουλειες του σπιτιου, αυτος και τα αλλαγματα της μικρης οταν ειναι στο σπιτι. Χωρις αυτον δεν ξερω τι θα εκανα...

Εγω εξακολουθω να ειμαι με ενα βυζι εξω, κοιμαται πολυ λιγο μεσα στη μερα αλλα αρκετα τις νύχτες, τουλαχιστον τριωρα, οποτε κοιμαμαι κι εγω αρκετα. Τωρα περναει και αρκετες ωρες που δεν τρωει ουτε κοιμαται, απλα θελει αγκαλια και χαζευει και κοιταει γύρω της. Αρχίσαμε να διαβάζουμε και βιβλίο, το πρώτο της. Οταν της διαβαζω με κοιτααααει με προσηλωση, προφανως αναρωτιεται τι λεω τόσην ώρα! Στο στομα μου επικεντρωνεται, και διαβαζουμε πολυ ωρα χωρις να δυσανασχετει.

Ρε κορίτσια, απορώ πως συζητάτε απο τώρα και για τα επομενα παιδιά. Με κούφανες Μαριάνθη που σκεφτεσαι πότε να ξεκινήσετε πάλι προσπάθειες. Μωρέ μπράβο αποθέματα δυνάμεων! Εγώ μετά τον επώδυνο τοκετό που είχα και την ταλαιπωρία των πρώτων ημερών με το νεογέννητο, ούτε σαν σκέψη δεν μου περνάει από το μυαλό.

Υπαρχουν τετοιοι αντρες την σημερον ημερα?ο αντρας σου ειναι Ελληνας η' ξενος??γιατι δεν εχω δει ποτε κανεναν Ελληναρα να τα κανει αυτα τα ωραια!!:rolleyes:και εμενα στο πρωτο παιδι βοηθαγε,αλλα οχι και πρωινο στο κρεββατι!!Θα κανω μια δημοσκοπηση στο cafe να μου πειτε τις αποψεις σας γιατι πραγματικα Υποκλινομαι στον Ευαγγελιοσυζυγο:-D

Αυτο κιαν ειναι λαχειο κοριτσακι....καλα για να μην πω τωρα στο τριτο παιδι που σηκωνομαστε καμια Κυριακη και φτιαχνω καφε για να ανοιξει το ματι και μου λεει δεν μου φτιαχνεις και εμενα κανα καφεδακι??:twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσια.Μαριανθη μου χρονια πολλα με καθυστερηση και χρονια πολλα και στην αθηνουλα της μαχης.Πολυ ωραιο ονομα μαχη μου.Αρχισε να σου κοιμαται λιγο παραπανω ε?Αντε και σε πενταωρα τωρα.Εμενα η μπεμπα αρχισε να κανει πιο σπανια κακακια και ζοριζεται η κοιλιτσα της.Χθες εκανε τρεις φορες γιατι δεν ειχε κανει δυο μερες.Ευαγγελια μου μπραβο στον αντρουλη σου για την τοση βοηθεια και με δουλεια μαζι και με τις εξωτερικες δουλειες...μπραβο σας ετσι παντα να αλληλουποστηριζεστε,ειστε και μονα σας εκει.Ο αντρας σου ειναι ελληνας η γερμανος?Της διαβαζεις απο τωρα της ζουζουνας?Ξεφτερι θα την κανεις.Εχετε αποφασισει ονοματακι?Μαριανθη μου αρχισες να βρισκεις ρυθμο με το θηλασμο?Ολα αυτα που περιγραφεις,οτι παρολο που χει φαει,ειναι γκρινιαρουλα η δεν κοιμαται,ειναι φυσιολογικα,ολα τα μωρακια τα κανουν.Κι εμενα σηνερα ειναι ξυπνια απο τις 6.20 το πρωι.Πρισπαθει να κοιμηθει αλλα κατι τη ζοριζει.Οταν ειναι ετσι,την κανω μπανακι και χαλαρωνει πολυ.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Νοβεμπερ καλημερα.Γελαω γιατι ειχαμε την ιδια απορια για τον αντρα της ευαγγελιας.Δυσκολο να ναι ελληνας,αν ειναι ομως υποκλινομαι στην μανουλα του που τον μεγαλωσε ετσι.Ο δικος μου καφεδακι μου φτιαχνει βροχουλα και φρυγανιες με μερεντα αλλα να μαγειρεψει μεσημεριανο απ το χαραμα δε νομιζω να το δωουτε με δεκα παιδια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Πινω το καφεδακι μου μπαλκονατο ξεκινησα τον ζεστο καφε γιατι το πρωι εχει ψυχρα σε συνδιασμο με την αυπνια μεχρι και ζακετα φορεσα χαχα η παλιογρια ,η μεσαια στον παιδικο,ο μεγαλος κοιμαται και η μπουμπουκα μολις αποκοιμηθηκε πριν 5 λεπτα στην αγκαλια μου:) τι τελειο συναισθημα!!!!

Μαριανθη μου ο πρωτος καιρος με το μωρο στο σπιτι ειναι δυσκολος για μερικες,για αλλες περιεργος,για αλλες κατι αλλο.....ολα θελουν τον χρονο τους.η καθεμια περναει την δικη της δυσκολια μην νομιζεις δεν εισαι η μονη που "ταλαιπωρειται" αν αυτο σε ανακουφιζει λιγο....μακαρι να ητανε ολα αγγελικα πλασμενα και να θηλαζανε να κανανε κακα και νανι αλλα που??εγω ειχα θεμα με τα κακα της,τωρα εστρωσε λιγακι αλλα και παλι δεν επαναπαυομαι,καθε μερα το εχω στο μυαλο μου οτι θα την πιασουν σφαχτες και θα υποφερει μεχρι να κανει κακα....αλλα και αυτο θα περασει μεγαλωνοντας...αλλα ειναι τα προβληματα που καμια οικογενεια μην τα ζησει,τα μωρακια μας ειναι σουπερ μωρακια και προσπαθουν να μαθουν τον κοσμο εξω απο την κοιλια της μανουλας....πρεπει νατους δωσουμε χρονο να το καταφερουν γιατι 9 μηνες ξερανε κατι αλλο,ξερεις τι σοκ εχουνε φαεικαι αυτα τωρα??Υπομονη σε ολες τις μανες ωρε!!!

Ευχαριστώ november rain μου! Μου δίνεις κουράγιο! Βασικά ανυπομονώ για την περίοδο που η μικρή θα μου σκάει και κανένα χαμόγελο. Ταλαιπωρούμαστε που ταλαιπωρούμαστε, τουλάχιστον να αλληλεπιδράμε και λίγο με τα μικρούλια μας!

Αν σε παρηγορεί, το βράδυ κοιμάμαι με κλειστά παράθυρα και πικεδένια κουβέρτα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Υπαρχουν τετοιοι αντρες την σημερον ημερα?ο αντρας σου ειναι Ελληνας η' ξενος??γιατι δεν εχω δει ποτε κανεναν Ελληναρα να τα κανει αυτα τα ωραια!!:rolleyes:και εμενα στο πρωτο παιδι βοηθαγε,αλλα οχι και πρωινο στο κρεββατι!!Θα κανω μια δημοσκοπηση στο cafe να μου πειτε τις αποψεις σας γιατι πραγματικα Υποκλινομαι στον Ευαγγελιοσυζυγο:-D

Αυτο κιαν ειναι λαχειο κοριτσακι....καλα για να μην πω τωρα στο τριτο παιδι που σηκωνομαστε καμια Κυριακη και φτιαχνω καφε για να ανοιξει το ματι και μου λεει δεν μου φτιαχνεις και εμενα κανα καφεδακι??:twisted:

Εμένα δεν είναι σαν της Ευαγγελίας, αλλά βοηθάει. Και πλυντήριο θα βάλει, και θα μαγειρέψει, και θα σκουπίσει, και εξωτερικές δουλειές θα κάνει. Αλλά τώρα τελευταία προτιμώ να του δίνω να κρατάει το μωρό και να κάνω εγώ τις δουλειές για να ξεφεύγω λίγο από αυτή την ρουτίνα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...