Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,,, μπήκα μετά από καιρό!!! πολύ χαίρομαι που διάβασα νέα σας, βλέπω ότι πάνω κάτω για τα ίδια προβληματιζόμαστε! Να πω καταρχήν συγχαρητήρια στη Μελι για την ευχάριστη εξέλιξη που είχε!!! Με το καλό!!!

Λοιπον,,, εγώ χάθηκα γιατί παλεύω για μια βδομάδα να αυξήσω το βάρος του μωρού μου... ήρθε ο γιατρός κ το βρήκε ότι δεν έχει βάλει επαρκές βάρος... κ γω που με τόση αυτοπεποίθηση θήλαζα καμαρωτα,,, παιδιά,, σε 10 μέρες από το την έξοδο από το μαιευτήριο πήρε μόνο 80 γραμμάρια!!! σοκ έπαθα,,, βάλθηκα να θηλάζω σαν τρελή ανά μία ώρα, ανά μισή ώρα,,, να το ξυπνάω το βράδυ εκεί που κοιμοταν το γλυκούλι μου, αγχώθηκα,,,, αυτό να κλαίει ασταμάτητα από το πρωί (ευτυχώς το βράδυ κοιμάται),,,βάλαμε κ πιπίλα μήπως κοιμηθεί, γιατί δεν κοιμόταν,,,όλη μέρα,,,με το που το ακουμπάω στο κρεβάτι ξαναξυπνάει!!! τα νευράκια μου!!! σήμερα μετά από μια εβδομάδα ξαναπήγα για ζύγισμα πιστέυοντας ότι έγινε θαύμα,,,κ πάλι,,,μετά από 1 εβδομάδα σκλήρής δουλειάς πήρε μόνο 140 γραμμάρια.. οπότε με εντολή γιατρού από σήμερα ξεκίνησα το γερό μπουκωμα,,, κ άρχισε λίγο να ηρεμεί,,,κομμένη κ η πιπίλα,,νεύρα του έφερνε,,, τα απογέυματα καταλαβαίνω τη γκρίνια, είναι ενα δίωρο που κλαίει κλαιει κλαίει,,, μετά μπανάκι, θηλασμός κ περνάει... σκέφτομαι να παω σε σύμβουλο θηλασμού αύριο μήπως μου πει καμιά γνώμη... μέχρι τώρα θήλαζα ένα στήθος κάθε γεύμα,,,τώρα μπουκώνω κ τα δύο... όχι 10 κ 10 λεπτά, 20 κ 20 ή παραπάνω... με αυτό το σύστημα άρχισε να κοιμάται κ να ηρεμεί... δεν ξέρω,,, να πω την αλήθεια πέρασε κ από το μυαλό μου το ξένο για να μην αποτρελαθούμε οικογενειακώς...έστω ένα γέυμα για να αναπτυχθεί,,,τι σκατά μου συνέβη,,, τον άλλο γιο τον τάιζα κανονικά κ θέριεψε αμέσως,,, ο μικρός τώρα μετά από 22 μέρες κ δεν έφτασε ακόμα το βάρος γέννησης,,, τι λέτε οι έμπειρες???

Με το μεγάλο μου γιο καλύτερα πάμε, αλλά έχω γίνει 1000 κομμάτια, θέλει εμένα να τον κάνω μπάνιο, εμένα να του φτιάχνω το γάλα, εμένα για ύπνο... αχχχχ,,, εμένα για βόλτα που δεν μπορώ,,,κρίμα κ αυτός... ο άντρας μου σηκώνει τα χέρια ψηλά,,,, ευτυχώς τον πήρε στο χωριό του για 3 μέρες...

κορίτσια μου αλήθεια πολύ χαίρομαι που σας διαβάζω... πριν 4 μέρες πήγα επιτέλους για καφέ με τον αντρούλη μου, στο καφέ δίπλα από το σπίτι για 20 λεπτά,,, ένιωσα άνθρωπος... νταξει πάω κ στο σούπερ κ στο φούρνο...μέχρι εκεί...ααα κ βόλτα με το αυτοκίνητο,,, αρκούν προς το παρόν για την ψυχική μου υγεία...αχ

Όπως λέει κι η βροχούλα δεν είναι ίδια όλα τα παιδιά, όλες αυτό κάνουμε, συγκρίνουμε με τα άλλα μας παιδάκια...Εσύ έβλεπες το μωρό να υποφέρει, να κλαίει όλη μέρα, τελοσπάντων, κάτι να έχει??Ή μόνο λόγω ζυγίσματος αγχώθηκες?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλό μήνα σε όλες!!!

Το μωράκι μας κοιμήθηκε εξαωράκι σερί 00.00-06.00, θήλασε κα ξανακοιμήθηκε!Σε λίγο θα ξυπνήσω τους άλλους τρεις, ο μεγάλος αρχίζει αγγλικά κι οι άλλοι δυο θέλουν να πάνε στον παππού και τη γιαγιά-δε με πειράζει καθόλου!!:tongue:-Δουλειές πολλές δεν έχω, σιδέρωσα χθες, σκούπισα, σφουγγάρισα χθες, παστίτσιο έχει ακόμη, κάτι ψιλοδουλίτσες, πλυντήρια τέτοια!Καλημέρα!Καλή αρχή στα παιδάκια που θα πάνε παιδικό!!!:P:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια.Μπαλκονατη με καφεδακι,πρωτη μερα που επιθυμησα ελληνικο καφεδακι.Ολοι κοιμουνται,απομενει καμια ωτιτσα ησυχιας κι απολαυσης.Αρχιζουν κιολας οι παιδικοι?Καλη αρχη λοιπον νοβεμπερ στο γαρυφαλλακι σου.Εχω κανει τα χαρτια μου κι εγω κι ουτε ξερω ακομη αν την πηραν.Στον κοσμο μου.Δεν εχω καταλαβει οτι εφτασε 1 η σεπτεμβρη.Καλο μηνα να χουμε.Μαρουσκα τα μεγαλα θα συνεχισουν κολυμβητηριο το χειμωνα?Αφου παει που παει ο αντρας σου γιατι δεν παει κι ο μικρος?Λογω αποστασης και ταλαιπωριας?Επισης και για μπαλα που θελει?Ειναι μικρος?Εδω τα παιρνουν απο τεσσερα.Εμενα που λατρευε περυσι τη ρυθμικη τωρα μου πε οτι δε θελει να παει και με κουφανε.Μαγδα μου ειναι ενα αγχος το να μην παιρνει βαρος το μωρο αλλα μην τρελαινεσαι.Τα θηλαζοντα βρεφη εχουν αλλους ρυθμους.Συνεχισε το συχνο ταισμα και ξαναβλεπεις σε λιγες μερες.Ο μεγαλος σου σε διεκδικει πολυ ε?Ολες οι αντιδρασεις των παιδιων μου φαινονται λογικες.Ειναι η ελλειψη αποκλειστικοτητας που βιωνει τωρα.Συνεχισε κι εσυ τις μικρες εξοδους που κανεις για να παιρνεις ανασες.Εμεις για βαφτιση λεμε για του χρονου τον ιουνιο.Προτασεις για κουμπαρια δυο αλλα καμια δε με ενθουσιαζει.Εχω καλομαθει γιατι ως τωρα οι κουμπαριες μας ειναι με πολυ αγαπημενους φιλους με πολυ συχνες επαφες και δεσιμο και οι καινουριες μου φαι ονται συμβιβασμος.Θ αρχισω μου φαινεται κουμπαρά απο τωρα για τα εξοδα γιατι δε θελω με τιποτα να επηρεασει τις διακοπες μας οικονομικα.Φετος καηκαμε στην πολη,του χρονου δικαιουμαστε διακοπααααρες κι ας ειναι η βαφτιση πιο κλειστη και περιορισμενη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Φραουλιτσες ενα κολπο που εκανα οταν τα αφηνα στην κουνια.Εσκυβα πολυ απο πανω την ωρα που το αφηνα,ακουμπουσα το μαγουλο μου στο μαγουλο του και τα χερια μου για λιγα λεπτα πανω στο κορμακι για να μη νιωσειοτι το αφησα.Μετα απο δυο τρια λεπτα που νιωθα οτι χαλαρωνει κι αφηνεται,εφευγα και κοιμοταν.Δοκιμασε το και πες μου.Να δεις να το κανω αυτο οταν μεγαλωσε και κατεβασα θεση στο στρωμα....Λιγο ακομα σκυψιμο και θα μ επαιρνε το βαρος μες στην κουνια.Τι κοροιδια ετρωγα απ τον αντρα μου χα χα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσια.Μπαλκονατη με καφεδακι,πρωτη μερα που επιθυμησα ελληνικο καφεδακι.Ολοι κοιμουνται,απομενει καμια ωτιτσα ησυχιας κι απολαυσης.Αρχιζουν κιολας οι παιδικοι?Καλη αρχη λοιπον νοβεμπερ στο γαρυφαλλακι σου.Εχω κανει τα χαρτια μου κι εγω κι ουτε ξερω ακομη αν την πηραν.Στον κοσμο μου.Δεν εχω καταλαβει οτι εφτασε 1 η σεπτεμβρη.Καλο μηνα να χουμε.Μαρουσκα τα μεγαλα θα συνεχισουν κολυμβητηριο το χειμωνα?Αφου παει που παει ο αντρας σου γιατι δεν παει κι ο μικρος?Λογω αποστασης και ταλαιπωριας?Επισης και για μπαλα που θελει?Ειναι μικρος?Εδω τα παιρνουν απο τεσσερα.Εμενα που λατρευε περυσι τη ρυθμικη τωρα μου πε οτι δε θελει να παει και με κουφανε.Μαγδα μου ειναι ενα αγχος το να μην παιρνει βαρος το μωρο αλλα μην τρελαινεσαι.Τα θηλαζοντα βρεφη εχουν αλλους ρυθμους.Συνεχισε το συχνο ταισμα και ξαναβλεπεις σε λιγες μερες.Ο μεγαλος σου σε διεκδικει πολυ ε?Ολες οι αντιδρασεις των παιδιων μου φαινονται λογικες.Ειναι η ελλειψη αποκλειστικοτητας που βιωνει τωρα.Συνεχισε κι εσυ τις μικρες εξοδους που κανεις για να παιρνεις ανασες.Εμεις για βαφτιση λεμε για του χρονου τον ιουνιο.Προτασεις για κουμπαρια δυο αλλα καμια δε με ενθουσιαζει.Εχω καλομαθει γιατι ως τωρα οι κουμπαριες μας ειναι με πολυ αγαπημενους φιλους με πολυ συχνες επαφες και δεσιμο και οι καινουριες μου φαι ονται συμβιβασμος.Θ αρχισω μου φαινεται κουμπαρά απο τωρα για τα εξοδα γιατι δε θελω με τιποτα να επηρεασει τις διακοπες μας οικονομικα.Φετος καηκαμε στην πολη,του χρονου δικαιουμαστε διακοπααααρες κι ας ειναι η βαφτιση πιο κλειστη και περιορισμενη.

Καλημεραααα!Το κολυμβητηριο δυστυχως κλεινει το χειμωνα.Ποδοσφαιρο τα παιρνουν απο μεγαλα νηπια οποτε μονο το ταε σκεφτηκαμε να ξεδινει....Για παιδικο θα σε ειδοποιησουν...αυτη τη βδομαδα ξεκινουν τα παιδακια τα παλια που προσαρμοζονται ευκολα κ μετα καλουν τα καινουρια παιδακια.Παρε ενα τηλ ομως νσ δεις αν την πηραν.Καλη επιτυχια!Για του χρονου διακοπες εμεις λεμε για μπανγκαλοου σε καμπινγκ διπλα στη θαλασσα ολο το καλοκαιρι αλλα δεν ξερω τιμες θα δουμε.ο ανηρ μου ειπε ως πολυτεκνοι δικαιουμαστε δεη να πληρωνουμε το εν τριτο την κιλιβατωρα....σουπερ;;;χαχα....ασχετο το θυμηθηκα γτ εγραψα τιμες!καλα το σκηνικο με το σκυψιμο...ολα τα λεφτα...το τι σκαρφιζομαστε ομως για να κοιμηθουν....στο Γρηγ που ηταν στραβοξυλο στον υπνο ειχαμε παρει κουνια -οχι πσιδικη κουνια που κουνιεσαι κανινικη- στην οποια καθομουν εγω με το Γ αγκαλια για να κοιμαται....ωχ Παναγια μου απορω μετα το Γ πως εκανα αλλα παιδια χαχαχα....πλακιτσα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου ολα καλα κ απο εμας!!!το μονο προβληματακι μας ειναι οτι καποιες φορες μετα το φαγητο του δεν κανει απλα γουλιτσες αλλα ρουκετες / εμετο κ αυτο δεν ειναι πολυ καλο.συμβαινει σε καμια σας???

Καλημερα! εμενα κανει συχνα γουλιες και πολλες φορες βγαζει πολυ πραγμα, αλλα οχι με ορμη απλα ανοιγει το στοματακι του και βγαινει γαλα. μου ειπε ο γιατρος οτι δεν ειναι γοπ απλα τρωει λαιμαργα και παραπανω απ οτι χωραει το στομαχακι του.Τρωει οντως λυσσασμενα εντωμεταξυ σκεψου βαζει περιπου 50 γρ την ημερα το θηριακι μονο με θηλασμο:D

marouskaki γαλακτοκομικα εκοψες και γιαουρτι?εγω εκοψα το γαλα και ειναι λιγο καλυτερα απο πονακια το μικρο

εσεις οι παλιες, τα μωρακια οντως στρωνουν μολις σαραντισουν?εννοω απο υπνο και συχνοτητα γευματων!εμεις ειμαστε ακομα με φαι ανα 1.30-2 ωρες μπορει και πιο συχνα!

επισης κοριτσια εχω λιγο ακρατεια και με εχει πιασει τρομος, εχει καμια σας??:confused:

ουφ κατα τ αλλα περιμενω να σαραντισω να παμε καμια βολτα, μεχρι τωρα τον βγαζουμε λιγο με το καροτσι εδω στη γειτονια:D:D

c6vNp3.png

Κορίτσια δεν τρώει σε κάθε γευμα συμπλήρωμα. Αλλά δείτε τι γίνεται τώρα. Καταρχάς διαβάζω τα σχόλια σας γενικότερα. Το μωρο μου το θελω μόνο στο στήθος μου να είναι. όπως όλες όμως οι πρωτομανούλες φαντάζομαι περνάνε κάτι ανάλογο δλδ οτι ... μήπως το γάλα μου δεν φτάνει; Οκ.. το αναρωτήθηκα. Μα έχω όμως γάλα και μπόλικο. Χθες δλδ οπως θήλαζε και της έφυγε η θηλή... το στήθος μου έβγαζε γάλα, Και την παω με εναλλάγες... μια το ενα μια το αλλο... στο ίδιο τάισμα αυτά. όμως τι γινεται τώρα, έχω μι παιδίατρο που έχει τη δική της άποψη, έχω μια μαία που εχει διαφορετική άποψη. Η μία με προέτρεψε να δίνω συμπλήρωμα αν δεν νιώθω οτι χορταίνει η άλλη μου εθπε να προσπαθώ μόνο με το στήθος και αν θέλω να κάνω άντληση 1-2 φορές τη μέρα.. Σήμερα ομως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. όπως σας είπα... είχε ξυπνήσει στις 7.. κατάφερε να κοιμηθεί γύρω στη 1. Έφαγε 3-4 φορές... τα κλάματα έβαλα γιατί το πουλάκι μου δεν ήξερα τι έχει πάθει και πονούσε και το στήθος μυο φριχτά γιατί ρούφαγε λες και δεν θα την ξαναταιζα. όλο τα χεράκια στο στόμα αλλά και να τεντώνει να λυγίζει πόδια... να λεω... μηπως εχουν αρχίσει οι κολικοί.... Και πέρνω τελικα την παιδίατρο η οποία μου λεει μηπως εχει κανενα γαστρεντορολογικο πρόβλημα... ή μήπως αναπτύσεται. Για κολικούς μάλλον όχι. Και ετσι μου ειπε να της δώσω τσαγάκι. ίσα που το έφτιαξα.... και για καλή μου τύχη το μωρό κοιμήθηκε χωρίς να το πιεί. Σήμερα την ζύγισα... και το συμπέρασμα μου είναι πως περνάει αυτό το άλμα ανάπτυξης. Την περασμένη Πέμπτη ήταν 2910 και σήμερα 3280 περίπου. Πήρε αρκετά θα έλεγα κατα τη δικη μου αποψη. Με μπερδέυουν ομως και αυτοι οι γιατροί - παιδίατροι - μαίες. Ο καθε ενας λεει τα δικά του και τα εχω παίξει..... Δεν ξέρω ποιόν να πιστέψω. μάλλον μόνη μου πρέπει να βγάζω την άκρη. Ετσι μου κάνανε και με τον ικτερο... ο ενας ελεγε να νοσηλευτεί.. ο αλλος.. ελεγε κρατήστε την στο φώς... ο παραπέρα έλεγε το φώς δεν κάνει δουλεια΄... και τρέχα γύρευε. Τι στο καλό δλδ........ μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό; :mad::-(:-(:-(

Και εγώ σε άλμα ανάπτυξης θα το απέδιδα, αφού σε τόσο μικρό διάστημα πήρε τόσα γραμμάρια. Αν και διάβαζα στο ίντερνετ ότι τα άλματα αυτά ξεκινούν την 4η εβδομάδα. Πάντως καλύτερα από την κάθε μαμά δεν ξέρει κανείς το μωρό της. Οπότε στην τελική κάνε ότι κρίνεις εσύ καλύτερο. Οι ειδικοί πάντοτε θα έχουν διαφορετικές γνώμες και θα μπλέξεις. Το ζω αυτές τις μέρες με τον θηλασμό. Στους κολικούς πετρώνει η κοιλίτσα, λυγίζουν και τεντώνουν χεράκια και ποδαράκια, ζορίζονται και πολλές φορές κλαίνε απαρηγόρητα. Επίσης έχουν και αέρια...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κατσε να βρεθει πρωτα νονος-α γιατι ακομα κανεις δεν εχει προσφερθει να γινει:(:( και πολυ με στεναχωρει αυτο....στα αλλα μου παιδια απο την κοιλια που τα ειχα μας ειχανε προτεινει για κουμπαριες.τωρα τιποτα ακομα:confused::confused:Εννοειτε οτι μετα το Πασχα ως το καλοκαιρι θα ηθελα να κανω την βαφτιση.....

Αυτό το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό το διάστημα. Περιμένουμε να προσφερθεί κάποιος ή ρωτάμε εμείς; Γιατί μπορεί κάποιος να θέλει να γίνει νουνός, αλλά να σκέφτεται ότι θα έχουν ήδη βρει νουνό και να ντρέπεται να το ζητήσει...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα! εμενα κανει συχνα γουλιες και πολλες φορες βγαζει πολυ πραγμα, αλλα οχι με ορμη απλα ανοιγει το στοματακι του και βγαινει γαλα. μου ειπε ο γιατρος οτι δεν ειναι γοπ απλα τρωει λαιμαργα και παραπανω απ οτι χωραει το στομαχακι του.Τρωει οντως λυσσασμενα εντωμεταξυ σκεψου βαζει περιπου 50 γρ την ημερα το θηριακι μονο με θηλασμο:D

marouskaki γαλακτοκομικα εκοψες και γιαουρτι?εγω εκοψα το γαλα και ειναι λιγο καλυτερα απο πονακια το μικρο

εσεις οι παλιες, τα μωρακια οντως στρωνουν μολις σαραντισουν?εννοω απο υπνο και συχνοτητα γευματων!εμεις ειμαστε ακομα με φαι ανα 1.30-2 ωρες μπορει και πιο συχνα!

επισης κοριτσια εχω λιγο ακρατεια και με εχει πιασει τρομος, εχει καμια σας??:confused:

ουφ κατα τ αλλα περιμενω να σαραντισω να παμε καμια βολτα, μεχρι τωρα τον βγαζουμε λιγο με το καροτσι εδω στη γειτονια:D:D

Ειχα κοψει τα παντα οπου υπηρχε γαλα...τυρια γιαουρτια γλυκα βουτυρο τα παντα...ειχα χασει εφτα κιλα αφου δεν ειχα τι να φαω....τοτε εμαθα να τρωω κουβερτουρα για γλυκο....γουλιες βγαζουν ολα...οι ρουκετες θελουν ψαξιμο...αν ειναι πολυ συχνες οχι νσ τυχει μια φορα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αυτό το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό το διάστημα. Περιμένουμε να προσφερθεί κάποιος ή ρωτάμε εμείς; Γιατί μπορεί κάποιος να θέλει να γίνει νουνός, αλλά να σκέφτεται ότι θα έχουν ήδη βρει νουνό και να ντρέπεται να το ζητήσει...

Φυσικα κ μπορεις να το προτεινεις εσυ...καλημερουδια!Πρωτα ειθισται να ρωτησεις τον κουμπαρο που σας στςφανωσε και αν δε μπορει(εμας πχ ειχε ηδη βαφτισει δυο παιδακια κ δε μπορουσε)τοτε ρωτατε αλλον...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,,, μπήκα μετά από καιρό!!! πολύ χαίρομαι που διάβασα νέα σας, βλέπω ότι πάνω κάτω για τα ίδια προβληματιζόμαστε! Να πω καταρχήν συγχαρητήρια στη Μελι για την ευχάριστη εξέλιξη που είχε!!! Με το καλό!!!

Λοιπον,,, εγώ χάθηκα γιατί παλεύω για μια βδομάδα να αυξήσω το βάρος του μωρού μου... ήρθε ο γιατρός κ το βρήκε ότι δεν έχει βάλει επαρκές βάρος... κ γω που με τόση αυτοπεποίθηση θήλαζα καμαρωτα,,, παιδιά,, σε 10 μέρες από το την έξοδο από το μαιευτήριο πήρε μόνο 80 γραμμάρια!!! σοκ έπαθα,,, βάλθηκα να θηλάζω σαν τρελή ανά μία ώρα, ανά μισή ώρα,,, να το ξυπνάω το βράδυ εκεί που κοιμοταν το γλυκούλι μου, αγχώθηκα,,,, αυτό να κλαίει ασταμάτητα από το πρωί (ευτυχώς το βράδυ κοιμάται),,,βάλαμε κ πιπίλα μήπως κοιμηθεί, γιατί δεν κοιμόταν,,,όλη μέρα,,,με το που το ακουμπάω στο κρεβάτι ξαναξυπνάει!!! τα νευράκια μου!!! σήμερα μετά από μια εβδομάδα ξαναπήγα για ζύγισμα πιστέυοντας ότι έγινε θαύμα,,,κ πάλι,,,μετά από 1 εβδομάδα σκλήρής δουλειάς πήρε μόνο 140 γραμμάρια.. οπότε με εντολή γιατρού από σήμερα ξεκίνησα το γερό μπουκωμα,,, κ άρχισε λίγο να ηρεμεί,,,κομμένη κ η πιπίλα,,νεύρα του έφερνε,,, τα απογέυματα καταλαβαίνω τη γκρίνια, είναι ενα δίωρο που κλαίει κλαιει κλαίει,,, μετά μπανάκι, θηλασμός κ περνάει... σκέφτομαι να παω σε σύμβουλο θηλασμού αύριο μήπως μου πει καμιά γνώμη... μέχρι τώρα θήλαζα ένα στήθος κάθε γεύμα,,,τώρα μπουκώνω κ τα δύο... όχι 10 κ 10 λεπτά, 20 κ 20 ή παραπάνω... με αυτό το σύστημα άρχισε να κοιμάται κ να ηρεμεί... δεν ξέρω,,, να πω την αλήθεια πέρασε κ από το μυαλό μου το ξένο για να μην αποτρελαθούμε οικογενειακώς...έστω ένα γέυμα για να αναπτυχθεί,,,τι σκατά μου συνέβη,,, τον άλλο γιο τον τάιζα κανονικά κ θέριεψε αμέσως,,, ο μικρός τώρα μετά από 22 μέρες κ δεν έφτασε ακόμα το βάρος γέννησης,,, τι λέτε οι έμπειρες???

Με το μεγάλο μου γιο καλύτερα πάμε, αλλά έχω γίνει 1000 κομμάτια, θέλει εμένα να τον κάνω μπάνιο, εμένα να του φτιάχνω το γάλα, εμένα για ύπνο... αχχχχ,,, εμένα για βόλτα που δεν μπορώ,,,κρίμα κ αυτός... ο άντρας μου σηκώνει τα χέρια ψηλά,,,, ευτυχώς τον πήρε στο χωριό του για 3 μέρες...

κορίτσια μου αλήθεια πολύ χαίρομαι που σας διαβάζω... πριν 4 μέρες πήγα επιτέλους για καφέ με τον αντρούλη μου, στο καφέ δίπλα από το σπίτι για 20 λεπτά,,, ένιωσα άνθρωπος... νταξει πάω κ στο σούπερ κ στο φούρνο...μέχρι εκεί...ααα κ βόλτα με το αυτοκίνητο,,, αρκούν προς το παρόν για την ψυχική μου υγεία...αχ

Ο μεγάλος σου γιος έχει γενέθλια σήμερα; Μου αρέσει που δεν άλλαξες το τικεράκι του μικρού και σε έχει φτάσει στις 44 εβδομάδες! χαχα Θα έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Φυσικα κ μπορεις να το προτεινεις εσυ...καλημερουδια!Πρωτα ειθισται να ρωτησεις τον κουμπαρο που σας στςφανωσε και αν δε μπορει(εμας πχ ειχε ηδη βαφτισει δυο παιδακια κ δε μπορουσε)τοτε ρωτατε αλλον...

Εμάς ο κουμπάρος μας προσφέρθηκε ήδη να βαφτίσει την μικρή. Εγώ όμως δεν θέλω. Όχι γιατί δεν τον συμπαθώ. Αλλά γιατί τον τελευταίο χρόνο έχει μετακομίσει εξωτερικό, όπου θα μείνει τουλάχιστον 5 χρόνια και με προοπτική για μόνιμα. Θέλω ο νουνός του παιδιού μου να έχει επαφές μαζί του και να το βλέπει όσο το δυνατόν πιο συχνά. Όχι μια φορά το χρόνο και να στέλνει μόνο δώρα. Ο κουμπάρος μας είναι πολύ καλός και τον αγαπάμε. Αλλά τα έφερε έτσι η ζωή που έπρεπε να φύγει

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια που θηλάζετε θέλω τα "φώτα" σας. Από χθες ξεκίνησα σχεδόν αποκλειστικά τον θηλασμό. Αλλά εγώ είχα μάθει να βλέπω τα ml στο μπιμπερό και να ξέρω πότε χόρταινε. Τώρα πρέπει να εκπαιδευτώ σε νέα δεδομένα και αγχώθηκα. Φοβάμαι μην χάσει κιλά. Είναι που είναι μικροκαμωμένη, μην την πάω πίσω λόγο της απειρίας μου. Πως καταλαβαίνω λοιπόν ότι χόρτασε; Ο παιδίατρος μου είπε αν κάνει πολλές λερωμένες πάνες. Η δικιά μου όμως είναι κάπως δυσκοίλια και αργεί. Μέχρι τότε, πως θα ξέρω ότι είναι εντάξει; Λογικά αν πεινάει ακόμη θα είναι νευρική και θα κλαίει, σωστά; Επίσης, όταν σταματάει να καταπίνει και απλώς πιπιλάει την θηλή, αυτό τι σημαίνει; Συγγνώμη αν σας φαίνομαι ότι κατέβηκα από τα βουνά μετά από τόσες μέρες με το μωρό, αλλά ειλικρινά νιώθω ότι ξαναξεκίνησα από την αρχή και πρέπει να τα μάθω όλα πάλι...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια που θηλάζετε θέλω τα "φώτα" σας. Από χθες ξεκίνησα σχεδόν αποκλειστικά τον θηλασμό. Αλλά εγώ είχα μάθει να βλέπω τα ml στο μπιμπερό και να ξέρω πότε χόρταινε. Τώρα πρέπει να εκπαιδευτώ σε νέα δεδομένα και αγχώθηκα. Φοβάμαι μην χάσει κιλά. Είναι που είναι μικροκαμωμένη, μην την πάω πίσω λόγο της απειρίας μου. Πως καταλαβαίνω λοιπόν ότι χόρτασε; Ο παιδίατρος μου είπε αν κάνει πολλές λερωμένες πάνες. Η δικιά μου όμως είναι κάπως δυσκοίλια και αργεί. Μέχρι τότε, πως θα ξέρω ότι είναι εντάξει; Λογικά αν πεινάει ακόμη θα είναι νευρική και θα κλαίει, σωστά; Επίσης, όταν σταματάει να καταπίνει και απλώς πιπιλάει την θηλή, αυτό τι σημαίνει; Συγγνώμη αν σας φαίνομαι ότι κατέβηκα από τα βουνά μετά από τόσες μέρες με το μωρό, αλλά ειλικρινά νιώθω ότι ξαναξεκίνησα από την αρχή και πρέπει να τα μάθω όλα πάλι...

Μαριάνθη γεια σου εκτός από τα κακά που δείχνουν ότι έχει φάει αν δεν κλαίει δεν θα θέλει βυζί επίσης αν δεν θέλει να φάει θα στρίβει το κεφάλακι της εμένα έτσι κάνει αν δεν θέλει να φάει απλά δεν τρώει τώρα αν απλώς πιπιλίζει μπορεί να νυστάζει ή να ανακουφίζεται αν καταπίνει γκλουπ γκλουπ σημαίνει ότι τρώει ειδάλλως χαλαρώνει αποκοιμιέται χιλιάδες λόγοι.. Μπράβο για την προσπάθεια σας :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κοριτσια μου καλημερα και καλο μηνα να εχουμε!

Σας διαβαζω συχνα αλλα δεν προλαβαινω να γραφω.

Μελακιιιιιιι!!!!!! Συγχαρητηρια κοριτσι μου, τι ευχαριστα νεα αυτα... Να μπαινεις κι εδω να μας λες νεα της εγκυμοσυνης να χαιρομαστε.

Μαριανθη μου μπραβο ρε κοριτσι για την επιμονη και υπομονη σου και συγχαρητηρια για την προοδο που εκανε το Αναστασακι σας. Τα δυσκολα περασαν, τωρα καθε μερα θα ειναι και μια μικρη νικη στο θεμα του θηλασμου.

Ανθη και Μαχη, τι κανετε πρωτομανουλες? Βαστατε γερα και κουραγιο σε ολες μας.

meldan μου μπραβο κοριτσι μου, και βολτες και δουλειες και βαφτισια και ολα τα προλαβαινεις. Μου αρεσει πολυ και το ονομα που σκεφτεστε, το σκεφτομουν κι εγω, και αν ξανακανω κοριτσι θα πεσει παλι στο τραπεζι.

Μαρουσκακι τι κανουν οι αντρες της ζωης σου? Αντε τωρα παει και το καλοκαιρι, θα αρχισουν τα σχολεια και οι δραστηριοτητες και θα ξαλαφρωσετε λιγο οι πολυτεκνες.

Εμεις ειμαστε καλα, δεν πηραμε βαρος ομως μια εβδομαδα τωρα. Η μαια το θεωρησε φυσιολογικο, και λογω ζεστης και επειδη την προηγουμενη εβδομαδα εβαλε πολυ βαρος.

Με τους θηλασμους συνεχιζουμε δυναμικα, και λιιιγο μου φαινεται βελτιωθηκαν τα πραγματα με την τρελη ροη. Σαν να μου φαινεται μαλακωσε λιγο και το στηθος, ακομα Παμελα Αντερσον ειμαι βεβαια, αλλα μετα που εβγαλε το μεγαλο μεγεθος σιλικονης. Κανουμε καμια βολτιτσα καθε μερα με το wrap που της αρεσει πολυ, και εχω θηλασει σε παρκα και παγκακια, αλλα ζοριζομαι λιγο γιατι εχω και μεγαλο στηθος, δεν ειναι ευκολο να το κανω διακριτικα.

Τι λετε ρε κοριτσια, λόχεια ακομα και στο μηνα? Εγω ειμαι 17 μερες τωρα και δεν μειωθηκαν καθολου, αηδια πια, βαρεθηκα τις σερβιετες και την αιματιλα :?

Και ψυχολογικα ειμαι καπως καλυτερα. Αρχισα λιγο να παιρνω τα πανω μου, το βραδυ με ολη την κουραση της ημερας πεφτω λιγο. Ο αντρας μου ειναι το στηριγμα μου, οι δυο μας ειμαστε, χωρις αλλη βοηθεια. Πριν παει στη δουλεια το πρωι, σηκωνεται αξημερωτα να μου φτιαξει πρωινο να μου το φερει στο κρεβατι που θηλαζω, να φτιαξει και μεσημεριανο. Και το μεσημερι ερχεται απο τη δουλεια για να φαμε μαζι, να μου ετοιμασει και σαλατα και να μου φερει το πιατο στο χερι. Και μετα παλι καπακι επιστρεφει στη δουλεια. Αυτος σουπερ μαρκετ, αυτος μαγειρεματα, αυτος και τις περισσοτερες δουλειες του σπιτιου, αυτος και τα αλλαγματα της μικρης οταν ειναι στο σπιτι. Χωρις αυτον δεν ξερω τι θα εκανα...

Εγω εξακολουθω να ειμαι με ενα βυζι εξω, κοιμαται πολυ λιγο μεσα στη μερα αλλα αρκετα τις νύχτες, τουλαχιστον τριωρα, οποτε κοιμαμαι κι εγω αρκετα. Τωρα περναει και αρκετες ωρες που δεν τρωει ουτε κοιμαται, απλα θελει αγκαλια και χαζευει και κοιταει γύρω της. Αρχίσαμε να διαβάζουμε και βιβλίο, το πρώτο της. Οταν της διαβαζω με κοιτααααει με προσηλωση, προφανως αναρωτιεται τι λεω τόσην ώρα! Στο στομα μου επικεντρωνεται, και διαβαζουμε πολυ ωρα χωρις να δυσανασχετει.

Ρε κορίτσια, απορώ πως συζητάτε απο τώρα και για τα επομενα παιδιά. Με κούφανες Μαριάνθη που σκεφτεσαι πότε να ξεκινήσετε πάλι προσπάθειες. Μωρέ μπράβο αποθέματα δυνάμεων! Εγώ μετά τον επώδυνο τοκετό που είχα και την ταλαιπωρία των πρώτων ημερών με το νεογέννητο, ούτε σαν σκέψη δεν μου περνάει από το μυαλό.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...