Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κατσε να βρεθει πρωτα νονος-α γιατι ακομα κανεις δεν εχει προσφερθει να γινει:(:( και πολυ με στεναχωρει αυτο....στα αλλα μου παιδια απο την κοιλια που τα ειχα μας ειχανε προτεινει για κουμπαριες.τωρα τιποτα ακομα:confused::confused:Εννοειτε οτι μετα το Πασχα ως το καλοκαιρι θα ηθελα να κανω την βαφτιση.....

Εμεις ακριβως το αναποδο...στα δυο πρωτα κανεις για νονος...στο τριτο το ειχαν κλεισει πριν καν μεινω κ τωρα;;;πεντε προτασεις ηδη....ντοινγκ....καποιος συγγενης παιζει ως σεναριο;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε διωχνουμε χαχα....φυγε....κι εγω παστιτσιο....μεχρι τωρα καναμε επαναληψη με τον μεγαλο αγγλικα αυριο αρχιζουν Παναγια μου επιτελους κι απο σημερα και το ποδοσφαιρο των δυο μεγαλων ουφ!!!Καμια δραστηριοτητα για πενταχρονα εχει;;;;χαχαχαχαχα.....Παει το καλοκαιρι....ξουυυυυττττ λεμεεεεε.....

Αν σου πω οτι και εγω θελω να χειμωνιασει??παρολο που λατρευω το καλοκαιρι,αυτη τη φορα θελω να μαζευτουμε σπιτακι μας να μπουμε σε μια σειρα.ισως γιατι ητανε ζορικο αυτο το καλοκαιρι και με κουρασε(κοιλουμπα,μεση,ορμονες,κτ ) κλπ κλπ....του χρονου θαναι καλυτερο καλοκαιρι ελπιζω με τα τρια μου παιδακια,ξεπεταγμενη και η μικρη......να κανουμε και κανα μπανιο η' διακοπες βρε αδερφε και εμεις σαν ανθρωποι!!δραστηριοτητα για πενταχρονο: εγω θα στειλω τον υιο ταε κβοντο και κολυμβητηριο....αυριο ξεκινανε εγγραφες!! Εχουμε και εναρξη του παιδικου σταθμου που θα παει η μεσαια μου,αυριο αγιασμος και απο Τεταρτη μειον ενα παιδι στο σπιτι...;);););)και στις 11/9 θα κανω παρτυ με την μπεμπουλα....καφεδες και shopping!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μμμμμ ναι συμφωνώ. Ομως πχ εχει απο τις 7 το πρωί ξύπνια έως τωρα και όσο και να έφαγε, πάλι τα χεράκια στο στόμα βάζει. Στο στήθος ειναι και στήθος δεν χορταίνει. Ήπιε και συμπλήρωμα. ΚΑι πάλι τα ίδια. 2 ωρες ύπνο εχω κάνει..... :-( τι εχει πάθει ....... :-(:sad:

Δωσε πιπιλα αγαπη,τα χερακια θα τα βαζουνε παντα στο στομα,αυτο δεν σημαινει οτι παντα πεινανε....πιπιλισμα θελουν να κανουν...οπως μεσα στην κοιλια που πιπιλανε το δακτυλο,ετσι και εξω κανουν μηχανικα αυτη τη κινηση στο στοματακι τους.αν οποτε την βλεπεις να πιπιλιζει της δινεις βυζι,τοτε να προσλαβεις και δυο γυναικες να σου μαγειρευουν,καθαριζουν,πλενουν κλπ....εδω η μεσαια μου ακομα τα χερια στο στομα τα βαζει:mad::mad:ποσο μαλλον το βρεφος που δεν ξερει να κανει κατι αλλο...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κοριτσια

Ανθη μου αν δινεις τοσο πολυ συμπληρωμα το γαλα σου με τον καιρο θα λιγοστευει και θα κοπει γιατι δεν του δινεις αρκετο ερεθισμα για να παραγευαι πρεπει να κοψεις σταδιακα το συμπληρωμα και να δινεις στηθος αν βλεπεις οτι παλι βαζει χερια στο στομα δωσε παλι στηθος!και μενα μου το κανει αυτο.δεν ειναι οτι δεν χορταινουν τους αρεδει να θηλαζουν σαν πιπιλα.στα λεω με ολο το θαρρος γιατι ειχες πει σου αρεσει να θηλαζεις.μημ απο αγνοια χασεις το παιγνιδι

Εμεις πηγαμε γιατρο και εχουμε παρει καλο βαρος και υψος και πηρα τα πανω μου και γω

Θηλαζουμε φουλ αλλα μου χει πληγωσει πολυ το 1στηθος εχω κανει ραγαδα μια τρυπα να!μου πε ο γιατρος δεν εχω καντιντα μονο λανολινη να βαζω αλλα νομιζω τιποτα δεν κανει.καμια ιδεα κοριτσια;

Εμενα ο παιδιατρος απο το πρωτο παιδι μου ειχε πει οτι πριν τις δυο-δυομιση ωρες και τρεις μην σου πω το στηθος δεν εχει μαζεψει γαλα θρεπτικο για να χορτασει,οποτε πριν τις δυο ωρες να δινω πιπιλα να χαλαρωνει το μωρο,να αφηνω και εγω το στηθος να γεμισει,αν ειναι ανησυχο και θελει κατι να πιπιλισει.στο πρωτο παιδι επειδη ειχα και περισσευμα χρονου δεν κοιταγα το ρολοι,επρατα οπως μου εβγαινε,τωρα δεν παιζει να ειμαι ολη την ωρα με τα βυζια εξω προκειμενου να μην δωσω πιπιλα.αφου παιρνει βαρος,δεν κλαιει δινω βυζι στις 2,5-3 ωρες περιπου.εχει τυχει και στο δυωρο πολλες φορες αλλα οχι πιο πριν.καταρχας ποναωωωωωωω και δευτερον νιωθω οτι ακομα ειναι νεροζουμι το γαλα μου πριν το δυωρο

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τελικα η δαναη που ξυπνησε 11.30 ξανακοιμαται και η μελινα ακομη στριφογυρναει.Τι καρπουζακι κοιμαται.Περιμενω ν αποκοιμηθει κι η μεγαλη (αν παρει ειδηση οτι σηκωθηκα θα ρθει απο πισω) για να σηκωθω για σιδερο.Το πρωι εκανα μια δουλεια που χα αχτι.Εβγαλα ολα τα υφασματα του καναπε και τα πλυνα στι πλυντηριο και τον υπολοιπο τον επλυνα με ζεστο νερι και καρπεξ.Μετα τον τραβηξα και σκουπισα-σφουγγαρισα απο κατω.Το ευχαριστηθηκα.Εκει τρωμε,εκει βλεπουμε τηλεοραση,εκει ολα οποτε θελει συχνα.Η επομενη μεγαλη επιχειρηση ειναι τζαμια-παντζουρια.Ενα αλλο που ευχαριστιεμαι ειναι να ναι γεματα ντουλαπια και ψυγειο.Νοβεμπερ ωραια τα τρια πακετα μακαρονια,τι ενα,να το μαγειρεψεις και μετα να ξεμεινεις?Εγω ειμαι της νοοτροπιας του αντρα σου σε πραγματα που δε χαλανε.Το απογευμα θα παμε επισκεψη στον πεθερο που δεν πηγαμε χθες.Μαρουσκακι αυτο με το στηθος οτι ειναι για ολα...απορω καμια φορα τα μωρα που πινουν μονο ξενο πως τα ηρεμουν?Γιατι δε μπορεις να σαι μ ενα μπουκαλι συνεχεια.Πραγματικα πως παρηγοριουνται οταν κλαινε?Προφανωε αγκαλιτσες και πιπιλα.Ενω εμεις βυζι για τα παντα.Ειναι και τζαμπα και αποτελεσματικο.

Καλε παρε και καμια γυναικα να σε βοηθησει??τι θα κανουνε και αυτες,θα πεινασουνε??:P:p χαρας στο κουραγιο σου,τα λεγαμε πριν γεννησουμε κανα διμηνο για τις γενικες καθαριοτητες,τα λεμε και τωρα!καλε τι παστροθοδωρες ειμαστε?και εγω κωλο δεν βαζω ολη μερα,αλλα παντζουρια και παραθυρα??απαπα ασε χειμωνας ερχεται μια και καλη την ανοιξη χαχαχαχα εξαλλου δεν ερχεται πλεον η πεθερα στο σπιτι να με επιτηρησει οποτε δεν εχω προβλημα;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Πολλλλλες φορες το σκςφτηκα κι εγω....πως τα ηρεμουν ντε!!!Ωπππ σε επιασε κι εσενα η τρελα του καθαρισματος;;;μα με τι χαιρομαστε ωρες ωρες ε;;;

Κι εμεις της νοοτροπιας βροχοσυζυγου...να εχω παντα δευτερο για καβαντζα!

Καλε πεντε ραφια με καβατζες εχω που θα τα βαλω??και συνεχιζει να μου φερνει....ειπαμε οχι και ετσι!εντωμεταξυ εμεις καθε μερα το σουπερμαρκετ θα το επισκεφτουμε,ολο και κατι θυμαμαι οτι μου λειπει,οποτε δεν ειναι οτι παμε μια φορα στις δεκαπεντε και πρεπει να εχω πολυ αποθεματικο

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,,, μπήκα μετά από καιρό!!! πολύ χαίρομαι που διάβασα νέα σας, βλέπω ότι πάνω κάτω για τα ίδια προβληματιζόμαστε! Να πω καταρχήν συγχαρητήρια στη Μελι για την ευχάριστη εξέλιξη που είχε!!! Με το καλό!!!

Λοιπον,,, εγώ χάθηκα γιατί παλεύω για μια βδομάδα να αυξήσω το βάρος του μωρού μου... ήρθε ο γιατρός κ το βρήκε ότι δεν έχει βάλει επαρκές βάρος... κ γω που με τόση αυτοπεποίθηση θήλαζα καμαρωτα,,, παιδιά,, σε 10 μέρες από το την έξοδο από το μαιευτήριο πήρε μόνο 80 γραμμάρια!!! σοκ έπαθα,,, βάλθηκα να θηλάζω σαν τρελή ανά μία ώρα, ανά μισή ώρα,,, να το ξυπνάω το βράδυ εκεί που κοιμοταν το γλυκούλι μου, αγχώθηκα,,,, αυτό να κλαίει ασταμάτητα από το πρωί (ευτυχώς το βράδυ κοιμάται),,,βάλαμε κ πιπίλα μήπως κοιμηθεί, γιατί δεν κοιμόταν,,,όλη μέρα,,,με το που το ακουμπάω στο κρεβάτι ξαναξυπνάει!!! τα νευράκια μου!!! σήμερα μετά από μια εβδομάδα ξαναπήγα για ζύγισμα πιστέυοντας ότι έγινε θαύμα,,,κ πάλι,,,μετά από 1 εβδομάδα σκλήρής δουλειάς πήρε μόνο 140 γραμμάρια.. οπότε με εντολή γιατρού από σήμερα ξεκίνησα το γερό μπουκωμα,,, κ άρχισε λίγο να ηρεμεί,,,κομμένη κ η πιπίλα,,νεύρα του έφερνε,,, τα απογέυματα καταλαβαίνω τη γκρίνια, είναι ενα δίωρο που κλαίει κλαιει κλαίει,,, μετά μπανάκι, θηλασμός κ περνάει... σκέφτομαι να παω σε σύμβουλο θηλασμού αύριο μήπως μου πει καμιά γνώμη... μέχρι τώρα θήλαζα ένα στήθος κάθε γεύμα,,,τώρα μπουκώνω κ τα δύο... όχι 10 κ 10 λεπτά, 20 κ 20 ή παραπάνω... με αυτό το σύστημα άρχισε να κοιμάται κ να ηρεμεί... δεν ξέρω,,, να πω την αλήθεια πέρασε κ από το μυαλό μου το ξένο για να μην αποτρελαθούμε οικογενειακώς...έστω ένα γέυμα για να αναπτυχθεί,,,τι σκατά μου συνέβη,,, τον άλλο γιο τον τάιζα κανονικά κ θέριεψε αμέσως,,, ο μικρός τώρα μετά από 22 μέρες κ δεν έφτασε ακόμα το βάρος γέννησης,,, τι λέτε οι έμπειρες???

Με το μεγάλο μου γιο καλύτερα πάμε, αλλά έχω γίνει 1000 κομμάτια, θέλει εμένα να τον κάνω μπάνιο, εμένα να του φτιάχνω το γάλα, εμένα για ύπνο... αχχχχ,,, εμένα για βόλτα που δεν μπορώ,,,κρίμα κ αυτός... ο άντρας μου σηκώνει τα χέρια ψηλά,,,, ευτυχώς τον πήρε στο χωριό του για 3 μέρες...

κορίτσια μου αλήθεια πολύ χαίρομαι που σας διαβάζω... πριν 4 μέρες πήγα επιτέλους για καφέ με τον αντρούλη μου, στο καφέ δίπλα από το σπίτι για 20 λεπτά,,, ένιωσα άνθρωπος... νταξει πάω κ στο σούπερ κ στο φούρνο...μέχρι εκεί...ααα κ βόλτα με το αυτοκίνητο,,, αρκούν προς το παρόν για την ψυχική μου υγεία...αχ

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Μπράβο στο Αναστασάκι σου Μαριάνθη!

Λοιπόν την Παρασκευη 40ίζουμε και δε θα μαζευόμαστε από τις βόλτες!Όχι άλλο σπίτι καλοκαιριάτικα!!!!

Και αφού φίλες μου το βυζί είναι για όλα.... η μικρή μου ήταν στο βυζί από τη 13.30 μεχρι τις 17.30!!!! κ τώρα κοιμάται...

Έχω το παρακάτω πρόβλημα!!!

Το μωρό κοιμάται πάνω μου και μόλις πάω να την βάλω στη κούνια κλαίει!!!!Κ όλο το βράδυ γίνεται αυτό το πήγαινε έλα!Τώρα κοιμαται στο κρεβάτι μου γιατί την θήλαζα πλάγια ξαπλωμένη κ καταφερα να φύγω!Τί να κάνω;;;;;

Το ειχα με την μεσαια μου αυτο....εγω δεν μπορεσα να κανω τιποτα απλα περιμενα κανα 2-3 μηνες να μεγαλωσει και το εκοψε μονη της εφοσον ξεπεταχτηκε λιγακι....ειμασταν αυτοκολλητες στην κυριολεξια,μαλλον μετα με βαρεθηκε και κοιμοτανε και μονη της....χαχαχαχα πλακα κανω το ξερω ειναι λιγακι εξοντωτικο αλλα μετα τους τρεις μηνες ειδα χαιρι εγω....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμεις ακριβως το αναποδο...στα δυο πρωτα κανεις για νονος...στο τριτο το ειχαν κλεισει πριν καν μεινω κ τωρα;;;πεντε προτασεις ηδη....ντοινγκ....καποιος συγγενης παιζει ως σεναριο;;;

Δεν εχει αναφερει κανεις τιποτα ακομα...τα αδερφια μας εχουνε βαφτισει αγορια παντως:( ειδομεν.....εχουμε ακομη καιρο!!!!εσεις Νοεμβρη ε? Σουπερ,καλη ιδεα αν εχετε βρει και νονο βεβαια;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,,, μπήκα μετά από καιρό!!! πολύ χαίρομαι που διάβασα νέα σας, βλέπω ότι πάνω κάτω για τα ίδια προβληματιζόμαστε! Να πω καταρχήν συγχαρητήρια στη Μελι για την ευχάριστη εξέλιξη που είχε!!! Με το καλό!!!

Λοιπον,,, εγώ χάθηκα γιατί παλεύω για μια βδομάδα να αυξήσω το βάρος του μωρού μου... ήρθε ο γιατρός κ το βρήκε ότι δεν έχει βάλει επαρκές βάρος... κ γω που με τόση αυτοπεποίθηση θήλαζα καμαρωτα,,, παιδιά,, σε 10 μέρες από το την έξοδο από το μαιευτήριο πήρε μόνο 80 γραμμάρια!!! σοκ έπαθα,,, βάλθηκα να θηλάζω σαν τρελή ανά μία ώρα, ανά μισή ώρα,,, να το ξυπνάω το βράδυ εκεί που κοιμοταν το γλυκούλι μου, αγχώθηκα,,,, αυτό να κλαίει ασταμάτητα από το πρωί (ευτυχώς το βράδυ κοιμάται),,,βάλαμε κ πιπίλα μήπως κοιμηθεί, γιατί δεν κοιμόταν,,,όλη μέρα,,,με το που το ακουμπάω στο κρεβάτι ξαναξυπνάει!!! τα νευράκια μου!!! σήμερα μετά από μια εβδομάδα ξαναπήγα για ζύγισμα πιστέυοντας ότι έγινε θαύμα,,,κ πάλι,,,μετά από 1 εβδομάδα σκλήρής δουλειάς πήρε μόνο 140 γραμμάρια.. οπότε με εντολή γιατρού από σήμερα ξεκίνησα το γερό μπουκωμα,,, κ άρχισε λίγο να ηρεμεί,,,κομμένη κ η πιπίλα,,νεύρα του έφερνε,,, τα απογέυματα καταλαβαίνω τη γκρίνια, είναι ενα δίωρο που κλαίει κλαιει κλαίει,,, μετά μπανάκι, θηλασμός κ περνάει... σκέφτομαι να παω σε σύμβουλο θηλασμού αύριο μήπως μου πει καμιά γνώμη... μέχρι τώρα θήλαζα ένα στήθος κάθε γεύμα,,,τώρα μπουκώνω κ τα δύο... όχι 10 κ 10 λεπτά, 20 κ 20 ή παραπάνω... με αυτό το σύστημα άρχισε να κοιμάται κ να ηρεμεί... δεν ξέρω,,, να πω την αλήθεια πέρασε κ από το μυαλό μου το ξένο για να μην αποτρελαθούμε οικογενειακώς...έστω ένα γέυμα για να αναπτυχθεί,,,τι σκατά μου συνέβη,,, τον άλλο γιο τον τάιζα κανονικά κ θέριεψε αμέσως,,, ο μικρός τώρα μετά από 22 μέρες κ δεν έφτασε ακόμα το βάρος γέννησης,,, τι λέτε οι έμπειρες???

Με το μεγάλο μου γιο καλύτερα πάμε, αλλά έχω γίνει 1000 κομμάτια, θέλει εμένα να τον κάνω μπάνιο, εμένα να του φτιάχνω το γάλα, εμένα για ύπνο... αχχχχ,,, εμένα για βόλτα που δεν μπορώ,,,κρίμα κ αυτός... ο άντρας μου σηκώνει τα χέρια ψηλά,,,, ευτυχώς τον πήρε στο χωριό του για 3 μέρες...

κορίτσια μου αλήθεια πολύ χαίρομαι που σας διαβάζω... πριν 4 μέρες πήγα επιτέλους για καφέ με τον αντρούλη μου, στο καφέ δίπλα από το σπίτι για 20 λεπτά,,, ένιωσα άνθρωπος... νταξει πάω κ στο σούπερ κ στο φούρνο...μέχρι εκεί...ααα κ βόλτα με το αυτοκίνητο,,, αρκούν προς το παρόν για την ψυχική μου υγεία...αχ

Καθε γεννα, καθε παιδι ειναι διαφορετικα.οπως και τα αδερφια που βγαινουν απο την ιδια κοιλια,ειναι διαφορετικα!μπουκωμα??? Μπουκωμα....γιατι οχι? Εγω αν κοιμαται δεν αφηνω να περασει τριωρο χωρις να εχει φαει,την ξυπναω συνεχεια για μπουκωμα.μονο απο τις 12 το βραδυ και μετα δεν την ξυπναω ,το κανει μονη της αυτο.Τις υπολοιπες ωρες την μπουκωνω να ειναι χορτατη.αυτο τους ηρεμει..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Αν σου πω οτι και εγω θελω να χειμωνιασει??παρολο που λατρευω το καλοκαιρι,αυτη τη φορα θελω να μαζευτουμε σπιτακι μας να μπουμε σε μια σειρα.ισως γιατι ητανε ζορικο αυτο το καλοκαιρι και με κουρασε(κοιλουμπα,μεση,ορμονες,κτ ) κλπ κλπ....του χρονου θαναι καλυτερο καλοκαιρι ελπιζω με τα τρια μου παιδακια,ξεπεταγμενη και η μικρη......να κανουμε και κανα μπανιο η' διακοπες βρε αδερφε και εμεις σαν ανθρωποι!!δραστηριοτητα για πενταχρονο: εγω θα στειλω τον υιο ταε κβοντο και κολυμβητηριο....αυριο ξεκινανε εγγραφες!! Εχουμε και εναρξη του παιδικου σταθμου που θα παει η μεσαια μου,αυριο αγιασμος και απο Τεταρτη μειον ενα παιδι στο σπιτι...;);););)και στις 11/9 θα κανω παρτυ με την μπεμπουλα....καφεδες και shopping!!

Κι εμείς για ταεκβον ντο σκεφτήκαμε ρε συ, κολυμβητήριο δεν έχει εδώ κλειστό (ούτε ανοιχτό και γι αυτό δυο μήνες τώρα τους πηαινοφέρνει σε διπλανή πόλη ο ανήρ ο καημένος:evil::evil::evil:)έχει πάει ξανά ο γιος σου ή πρώτη φορά φέτος?Εμένα από τώρα στεναχωριέται που οι μεγάλοι θα έχουν μπάλα και θα είναι μόνος το απόγευμα...Το επχείρημα ''θα είσαι με το Λουκά'' δεν έπιασε γιατί ''ο Λουκάς δε θα παίζει μαζί μου'':?:?:? Αχ καλό μήνα και καλή αρχή στη Γ σας!!!Καλά...στις 11/9 μόνο πάρτυ????Και μόνο εσύ?Όλες οι καλοκαιρινοβασανισμένες μάνες μαζί σου χαχα!!Εγώ ονερεύομαι νέα εσώρουχα, θα τα πετάξω όλα λέμε!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Δωσε πιπιλα αγαπη,τα χερακια θα τα βαζουνε παντα στο στομα,αυτο δεν σημαινει οτι παντα πεινανε....πιπιλισμα θελουν να κανουν...οπως μεσα στην κοιλια που πιπιλανε το δακτυλο,ετσι και εξω κανουν μηχανικα αυτη τη κινηση στο στοματακι τους.αν οποτε την βλεπεις να πιπιλιζει της δινεις βυζι,τοτε να προσλαβεις και δυο γυναικες να σου μαγειρευουν,καθαριζουν,πλενουν κλπ....εδω η μεσαια μου ακομα τα χερια στο στομα τα βαζει:mad::mad:ποσο μαλλον το βρεφος που δεν ξερει να κανει κατι αλλο...

Αν εννοείς βάζει το δάχτυλο (αντίχειρα) στο στόμα πες μου...μου είπαν τη λύση κι έπιασε τόσο στο δεύτερο γιο μου που το έκανε ως τα 6 :shock::shock::shock::shock: όσο και στην ανηψιά μου!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Δεν εχει αναφερει κανεις τιποτα ακομα...τα αδερφια μας εχουνε βαφτισει αγορια παντως:( ειδομεν.....εχουμε ακομη καιρο!!!!εσεις Νοεμβρη ε? Σουπερ,καλη ιδεα αν εχετε βρει και νονο βεβαια;)

Αυτό ότι άμα βαφτίσεις αγόρι δεν κάνει κορίτσι και καλά κάποια στιγμή να μη βρεθούν κι αγαπηθούν...εγώ έχω βαφτίσει ένα κορίτσι (τώρα 11 ετών) κι ένα αγοράκι (8,5 ετών τώρα)...Για ρώτα κανά παπά για σίγουρα....Γιατί είναι δύσκολοι καιροί για κουμπαριές, δεν το αποφασίζει ο άλλος εύκολα..Θέλω πολύ ως το Νοέμβριο ναι, τσινάει ο σύζυγος μιας και εγώ ξέρω ποια θέλω νονά από 1/12/14 που έμαθα για το μωρό αλλά έχουμε και προτάσεις από τη μεριά του συζύγου οπότε...περιμένω να κατασταλάξει μέσα του η ιδέα....:| Κατά τ' άλλα δεν έχω πολλά να οργανώσω αφού θέλω βάφτιση κλειστή μόνο με γονείς, αδέρφια μας και νονές των άλλων τριών...Έτσι έκανα στον τρίτο κι ήταν η πιο ωραία μας βάφτιση...Μέχρι κι εγώ που τότε δεν πολυπίστευα (κι ο άντρας μου το ίδιο) είχαμε πει...τώρα καταλάβαμε το μυστήριο!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...