Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ανατριχιαζω αλλη μια φορα!κοριτσι μου ειμαι πολυ περηφανη για σενα...και στο λεει μια μαμα που θηλαζει πανω απο 4 χρονια συνολικα χαχα!!!!Μην κανεις πισω τωρα....τι πειραζει η μεγαλη θηλη καλε;θα μας τρελανουν;;;;να ηταν επιπεδη αντε...αλλα μεγαλη;;;;δωσε βυζο ολεεεεεεεεεεεεεε!!!υπομονη κι υπομονη....μετα τις πρωτες μερες θα ειστε καλυτερα....ενας μηνας οδυσσειας τωρα αρχθζουν τα καλυτερααααα!!!!και παλι μπραββββββββοοοοοοοο μαμακα!!!!!

Σε ευχαριστώ ρε Marouskaki για τα καλά σου λόγια!

Για την θηλή και εμένα μου φάνηκε κουλό, αλλά έτσι μου είπε. Ότι είναι μεγάλη για το στοματάκι της και ότι ίσως δυσκολευτούμε. Μου θυμίζει, πάντως, τότε στις αρχές που λέγαμε για τους γυναικολόγους μας ότι ο καθένας προτείνει και κάτι διαφορετικό. Το ίδιο τώρα και με τις μαίες. Όπως επίσης η μια μαία μου είπε ότι δεν κάνει να δίνω τίποτα στο μωρό εκτός από μητρικό γάλα σε αυτή την ηλικία, ενώ αυτή μου είπε να της δίνω τσαγάκι για τους κολικούς!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριανθη με συγκινησες και πθο πολυ με συγκινει το αναστασακι.Φανταζομαι αυτο το μικρο στοματακι,αμαθο και ανυποψιαστο για ο τι συμβαινει,να σε ψαχνει, να ψαχουλευει και να προσπαθει να βτει τροπο να ταιστει απο τη μανουλα και τρελαινομαι.Μπραβο και στις δυο,μπραβο και στον μπαμπα για την υποστηριξη.Ειδες που παντα οι ειδικοι εχουν κατι περισσοτερο να πουν και να κανουν?Μπραβο μαριανθη μου που δεν τα παρατησες,οι προσπαθεια σου τωρα ανταμειβεται.Σας φιλω

Σε ευχαριστώ Meldan μου για τα καλά σου λόγια! Το Αναστασάκι ήταν ζόρικο σήμερα και αντιδραστικό. Αλλά την τελευταία φορά που την έβαλα αντιστάθηκε ελάχιστα και μετά κοιμήθηκε κιόλας πιπιλίζοντας! Και είχε εμένα από πάνω να της λέω "είδες που στα έλεγα ότι το βυζάκι θα σου αρέσει πιο πολύ από το μπιμπερό; Να την ακούς άλλη φορά την μανούλα!" χαχα Ο μπαμπάς μας πολύ υποστήριξη! Ευτυχώς που έχω και αυτόν στο πλάι μου και κάθε φορά που πήγαινα να παρατήσω το θέμα του θηλασμού, με επανέφερε! Σε ποιους ειδικούς αναφέρεσαι;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ειδικους εννοω τις μαιες που πηγες σημερα καη με την εμπειρια τιυς καταφεραν να καμψουν το κλαμα και την αντιδραση του μωρου και να το κανουν να θηλασει.Εμεις και οποιος αλλος σε συμβουλευε μονο θεωρητικα τα λεγαμε,στην πραξη ομως?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Σε ευχαριστώ ρε Marouskaki για τα καλά σου λόγια!

Για την θηλή και εμένα μου φάνηκε κουλό, αλλά έτσι μου είπε. Ότι είναι μεγάλη για το στοματάκι της και ότι ίσως δυσκολευτούμε. Μου θυμίζει, πάντως, τότε στις αρχές που λέγαμε για τους γυναικολόγους μας ότι ο καθένας προτείνει και κάτι διαφορετικό. Το ίδιο τώρα και με τις μαίες. Όπως επίσης η μια μαία μου είπε ότι δεν κάνει να δίνω τίποτα στο μωρό εκτός από μητρικό γάλα σε αυτή την ηλικία, ενώ αυτή μου είπε να της δίνω τσαγάκι για τους κολικούς!

Οχι τσαγια ρε κ μακακιες....εμενα μου το ειπε η παιδιατρος στο νοσοκομειο να δινω τσαι να μην αφυδατωνεται

..τι λες κοπελια θα αφησουμε το βυζο να πιουμε κιντερτε;;;;;οχι τσαι δε χρειαζεται τπτ περα απο το γαλα σου για εξι ολοκληρα μηνακια τπτ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ειδικους εννοω τις μαιες που πηγες σημερα καη με την εμπειρια τιυς καταφεραν να καμψουν το κλαμα και την αντιδραση του μωρου και να το κανουν να θηλασει.Εμεις και οποιος αλλος σε συμβουλευε μονο θεωρητικα τα λεγαμε,στην πραξη ομως?

Η αλήθεια είναι αυτή. Και οι δυο μαίες που πήγα τσακ μπαμ την βάλανε την μικρή στο στήθος. Ενώ εγώ ταλαιπωρόμουν τόσο καιρό. Αν ξέρεις τα κόλπα, όλα είναι πιο εύκολα!;)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Οχι τσαγια ρε κ μακακιες....εμενα μου το ειπε η παιδιατρος στο νοσοκομειο να δινω τσαι να μην αφυδατωνεται

..τι λες κοπελια θα αφησουμε το βυζο να πιουμε κιντερτε;;;;;οχι τσαι δε χρειαζεται τπτ περα απο το γαλα σου για εξι ολοκληρα μηνακια τπτ....

Και εγώ έτσι ήξερα. Ότι τους πρώτους 6 μήνες δεν δίνεις τίποτε άλλο, εκτός από μητρικό γάλα. Αλλά αυτή μου είπε ε σιγά δεν πειράζει... Ίσως είναι της παλιάς σχολής. Γιατί και η μάνα μου μού είπε για αυτό το κιντερτε...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μπράβο στο Αναστασάκι σου Μαριάνθη!

Λοιπόν την Παρασκευη 40ίζουμε και δε θα μαζευόμαστε από τις βόλτες!Όχι άλλο σπίτι καλοκαιριάτικα!!!!

Και αφού φίλες μου το βυζί είναι για όλα.... η μικρή μου ήταν στο βυζί από τη 13.30 μεχρι τις 17.30!!!! κ τώρα κοιμάται...

Έχω το παρακάτω πρόβλημα!!!

Το μωρό κοιμάται πάνω μου και μόλις πάω να την βάλω στη κούνια κλαίει!!!!Κ όλο το βράδυ γίνεται αυτό το πήγαινε έλα!Τώρα κοιμαται στο κρεβάτι μου γιατί την θήλαζα πλάγια ξαπλωμένη κ καταφερα να φύγω!Τί να κάνω;;;;;

8NkSp3.png

Λοιπόν την Παρασκευη 40ίζουμε και δε θα μαζευόμαστε από τις βόλτες!Όχι άλλο σπίτι καλοκαιριάτικα!!!!

Και αφού φίλες μου το βυζί είναι για όλα.... η μικρή μου ήταν στο βυζί από τη 13.30 μεχρι τις 17.30!!!! κ τώρα κοιμάται...

Το μωρό κοιμάται πάνω μου και μόλις πάω να την βάλω στη κούνια κλαίει!!!!Κ όλο το βράδυ γίνεται αυτό το πήγαινε έλα!Τώρα κοιμαται στο κρεβάτι μου γιατί την θήλαζα πλάγια ξαπλωμένη κ καταφερα να φύγω!Τί να κάνω;;;;;

Σκέφτηκες να κοιμηθείτε αγκαλίτσα; Εγώ το έχω κάνει πολλές φορές. Όχι για όλο το βράδυ, απαραίτητα. Για μερικές ώρες. Ίσα να είσαι σίγουρη ότι κοιμάται εντελώς. Και μετά την αφήνεις στην κούνια της

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σκέφτηκες να κοιμηθείτε αγκαλίτσα; Εγώ το έχω κάνει πολλές φορές. Όχι για όλο το βράδυ, απαραίτητα. Για μερικές ώρες. Ίσα να είσαι σίγουρη ότι κοιμάται εντελώς. Και μετά την αφήνεις στην κούνια της

Αγκαλίτσα κοιμόμαστε...αυτό είναι το πρόβλημα!!!Οση ώρα και να κοιμάται μόλις την ακουμπήσω στη κουνια ξυπνάει!

8NkSp3.png

Κοιτα...λες και μονη σου οτι την ειχες πανω σου για 4ωρες....ολοκληρες!!!η μυρωδια σου ποτισε πανω της χαχα....που να κοιμηθει μακρια σου;;;;ολα το κανουν αυτο που λες...εγω τον κραταω να κοιμηθει καλα κ μετα τον αφηνω στο κρεβατι.πιανει οκτω στις δεκα φορες...αν βαλεις καμια μπλουζα σου φορεμενη στο ξρεβατι του;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν τρώει σε κάθε γευμα συμπλήρωμα. Αλλά δείτε τι γίνεται τώρα. Καταρχάς διαβάζω τα σχόλια σας γενικότερα. Το μωρο μου το θελω μόνο στο στήθος μου να είναι. όπως όλες όμως οι πρωτομανούλες φαντάζομαι περνάνε κάτι ανάλογο δλδ οτι ... μήπως το γάλα μου δεν φτάνει; Οκ.. το αναρωτήθηκα. Μα έχω όμως γάλα και μπόλικο. Χθες δλδ οπως θήλαζε και της έφυγε η θηλή... το στήθος μου έβγαζε γάλα, Και την παω με εναλλάγες... μια το ενα μια το αλλο... στο ίδιο τάισμα αυτά. όμως τι γινεται τώρα, έχω μι παιδίατρο που έχει τη δική της άποψη, έχω μια μαία που εχει διαφορετική άποψη. Η μία με προέτρεψε να δίνω συμπλήρωμα αν δεν νιώθω οτι χορταίνει η άλλη μου εθπε να προσπαθώ μόνο με το στήθος και αν θέλω να κάνω άντληση 1-2 φορές τη μέρα.. Σήμερα ομως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. όπως σας είπα... είχε ξυπνήσει στις 7.. κατάφερε να κοιμηθεί γύρω στη 1. Έφαγε 3-4 φορές... τα κλάματα έβαλα γιατί το πουλάκι μου δεν ήξερα τι έχει πάθει και πονούσε και το στήθος μυο φριχτά γιατί ρούφαγε λες και δεν θα την ξαναταιζα. όλο τα χεράκια στο στόμα αλλά και να τεντώνει να λυγίζει πόδια... να λεω... μηπως εχουν αρχίσει οι κολικοί.... Και πέρνω τελικα την παιδίατρο η οποία μου λεει μηπως εχει κανενα γαστρεντορολογικο πρόβλημα... ή μήπως αναπτύσεται. Για κολικούς μάλλον όχι. Και ετσι μου ειπε να της δώσω τσαγάκι. ίσα που το έφτιαξα.... και για καλή μου τύχη το μωρό κοιμήθηκε χωρίς να το πιεί. Σήμερα την ζύγισα... και το συμπέρασμα μου είναι πως περνάει αυτό το άλμα ανάπτυξης. Την περασμένη Πέμπτη ήταν 2910 και σήμερα 3280 περίπου. Πήρε αρκετά θα έλεγα κατα τη δικη μου αποψη. Με μπερδέυουν ομως και αυτοι οι γιατροί - παιδίατροι - μαίες. Ο καθε ενας λεει τα δικά του και τα εχω παίξει..... Δεν ξέρω ποιόν να πιστέψω. μάλλον μόνη μου πρέπει να βγάζω την άκρη. Ετσι μου κάνανε και με τον ικτερο... ο ενας ελεγε να νοσηλευτεί.. ο αλλος.. ελεγε κρατήστε την στο φώς... ο παραπέρα έλεγε το φώς δεν κάνει δουλεια΄... και τρέχα γύρευε. Τι στο καλό δλδ........ μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό; :mad::-(:-(:-(

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κοιτα...λες και μονη σου οτι την ειχες πανω σου για 4ωρες....ολοκληρες!!!η μυρωδια σου ποτισε πανω της χαχα....που να κοιμηθει μακρια σου;;;;ολα το κανουν αυτο που λες...εγω τον κραταω να κοιμηθει καλα κ μετα τον αφηνω στο κρεβατι.πιανει οκτω στις δεκα φορες...αν βαλεις καμια μπλουζα σου φορεμενη στο ξρεβατι του;;;

Μαρούσκα και το βρακί μου θα κρεμάσω αν χρειαστεί :o:o:o:o

8NkSp3.png

Κοριτσια μου ολα καλα κ απο εμας!!!το μονο προβληματακι μας ειναι οτι καποιες φορες μετα το φαγητο του δεν κανει απλα γουλιτσες αλλα ρουκετες / εμετο κ αυτο δεν ειναι πολυ καλο.συμβαινει σε καμια σας???

LMb5p2.png

Ωραίο όνομα το Μαργαρίτα! Αλήθεια κορίτσια για πότε σκέφτεστε την βάφτιση; Εμείς λέμε για τον Μάιο του 2016

Κατσε να βρεθει πρωτα νονος-α γιατι ακομα κανεις δεν εχει προσφερθει να γινει:(:( και πολυ με στεναχωρει αυτο....στα αλλα μου παιδια απο την κοιλια που τα ειχα μας ειχανε προτεινει για κουμπαριες.τωρα τιποτα ακομα:confused::confused:Εννοειτε οτι μετα το Πασχα ως το καλοκαιρι θα ηθελα να κανω την βαφτιση.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια μου ολα καλα κ απο εμας!!!το μονο προβληματακι μας ειναι οτι καποιες φορες μετα το φαγητο του δεν κανει απλα γουλιτσες αλλα ρουκετες / εμετο κ αυτο δεν ειναι πολυ καλο.συμβαινει σε καμια σας???

Συμβαινει συχνα;ρωτα τον παιδιατρο σας.ο τριτος μου το εκανε...εκοψσ τα γαλακτοκομικα για μηνες κι ηταν καλυτερα.γοπ ειχε....πεΡΣτικα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...