Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερααααα!!!Χρονια πολλα για τον αντρουλη σου Μαριανθακι και για τον ενα μηνα της γλυκιας κορουλας σου!!!Αυτο που λες για τα ξυπνηματα μοιαζει οντως με το πρωτο αλμα αναπτυξης.Λιγες μερες κραταει...Εγω εχω ακριβως αυτο που περιγραφει το Νινακι κι ακριβως στο ιδιο στηθος!!!!Ενω το αριστερο ειναι μαλακο κ οκ το δεξι πρηζεται και πονα, πιστευω θα προσαρμοστει κι αυτο οποτε κανω υπομονη!Ανθη...το τι θα βγαλεις με το θηλαστρο δεν ειναι ενδειξη του τι παιρνει το μωρακι,επισης καλυτερο θηλαστρο απο το στομα της κορης σου δεν υπαρχει.Οσο θηλαζει τοσο θα παραγεις....Βροχουλα μου περιμενω να σαραντισω για να αρχισουν οι βολτες αγαπη μου οχι το σουπερ χαχα...στο σουπερ παει εκεινος απο παντα,ειναι εξπερ χαχα....Μηπως ο ανηρ κανενα αυχενικο ρε συ;;Σημερα καλυτερα;;;Νταντεμα θελει να συνελθει ο καημενος...Κι εγω πολλες σκεφτομαι βλακειες του στυλ αν παθει κατι...ολες νομιζω....Νινακι σουπερ η σχεση που δημιουργουν το Νεφελακι με τη μικρα...ετσι να παει!Ευτυχως κι εμενα το πολυ εντονο που εβγαζε ο τριτος περασε και μου αρεσει που τα παιδια δεν ειναι αμετοχα και ξερουν για το μωρο πως ηρεμει, τι παιχνιδια του αρεσουν οταν τον εχουμε κατω στο γυμναστηριο για να μην κλαιει...Απο χθες αρχισα να του βαζω και το σιντι Μαριζα Κωχ με παιδικα τραγουδια που το ακουγα κι εγω παιδι σε κασετα βεβαια...που σιντι τη δεκαετια του ογδοντα χαχα!!!!!Αντωνια η καρπουζελα ειναι πολυ υπακουη κορη κ λυπαται τη μαμακα!!!Το Αλεξανδρα πολυ ωραιο και το Στεφανια που ειχες πει καποια στιγμη μου αρεσει αλλα εννοειται οτι βαζετε οτι σας αρεσει.Καλα το τεταρτο λετε λετε εγω σε εχω σιγουρακι για ποκυτεκνη, δεν γλιτωνεις με τιποτα σου λεω!!!!!Καλημερα σε ολες! Τα αγορια βγηκαν χθες με τα ξαδερφακια και κοιμουνται το ιδιο κανει κι ο μικρος Λουκααααααααςςςςςς.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

chrochet πως ειναι ο μεσαιος?

meldan?ειστε καλυτερα?πηγατε στην κουμπαρα σας?

βροχουλα πως ειναι ο αντρας σου?

crimai?και εγω το επαθα και εκανα κομπρεσες με ζεστο νετο...ζεστα ντους και μαλαξεις...το καλυτερο ειναι θηλαστρο ομως!

αχ μην μου λετε για κιλα....μην μου λετε για κιλα!!!Αν δεν σταματησει η βουλιμια που με εχει πιασει με βλεπω να ανεβαινει η ζυγαρια αντι να κατεβαινει!Σημερα για πρωτη φορα απο την ημερα που γεννησα δεν ειχα ορεξη να φαω...χαχαχα

Χτες πηγαμε για καφεδακι με την αδελφη μου που ηρθε μετα απο ενα μηνα διακοπων και το βραδυ βγηκαμε με τους γονεις μου!Παντως νιωθω τυχερη που η μπεμπα μου ειναι τοσο καλη ...ολο τρωει και κοιμαται...μου αφηνει χρονο με την μεγαλη...να κοιμηθω και να κανω τις δουλειες μου!Καμια σχεση με την πρωτη μου που νεογεννητη θυμαμαι ηταν ολο ξυπνια :tongue: Η νεφεςλη ειναι πολυ καλη μαζι της...ολο την φιλαει και την προσεχει..μακαρι να ειναι ετσι!Περιμενω πως και πως να φυγουμε την αλλη Δευτερα!Το εχουμε ολοι αναγκη!Το αλλο Σαββατο εχουμε και εμεις γαμο ενος καλου φιλου και μετα τραπεζι αλλα θα τις παρω και τις 2! :rolleyes:Χαρά στο κουράγιο σου!

Επισης για το θηλασμο....το αριστερο μου στηθος εχει αρχισει να προσαρμοζεται το δεξι ομως γεμιζει και πρηζεται και αν δεν το αδειασει καλα η μικρη με ποναει!Εσεις που ειστε κοντα στον μηνα πως ειναι το στηθος σας με το θηλασμο? Εγώ παρότι δεν θηλάζω ακόμη αλλά βγάζω ανά 2 ώρες με το θήλαστρο μπορώ να πω ότιι κάθε στήθος βγάζει περίπου την ίδια ποσότητα. 30-35ml το αριστερό, γύρω στο 30ml το δεξί

Τωρα παμε να ετοιμαστουμε να παμε καμια βολτουλα!Φιλακια σε ολες

Καλά να περάσετε!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαριανθη μου τι κανει το μωρο?Ηπιε γαλατακι σου σημερα?Εγω εχω τουμπανιασει,εχω να τη θηλασω απ τις δεκα το πρωι.Χρονια πολλα στον αντρουλη σου και καλα μηνογενεθλια στη μπεμπα.Δεν ειναι η μπεμπα στη φωτο ε?Ειπα επειδη δεν δειχνει κεφαλι μηπως ειναι το αναστασακι

Το Αναστασάκι από τότε που επέστρεψα στο καφενέ μόνο 2 φορές έπιασε στήθος. Την μια για κανένα 10λεπτο και την άλλη για καναδυο λεπτά. Ο γιατρός λέει ότι είναι απογοητευμένη γιατί ενώ ξέρει ότι το στήθος είναι πιο ωραίο θυμάται που δεν μπορούσε να το πιάσει και το αποφεύγει. Τώρα μπορεί να το πιάσει, αλλά είναι πεσμένη ψυχολογικά και δεν κάνει προσπάθειες. Εγώ πάντως δεν τα παρατάω. Συνεχίζω όλη μέρα και όλη νύχτα να την βάζω στο στήθος και να την ενθαρρύνω (λέξη δεν θα καταλαβαίνει, αλλά μόνο ο τόνος της φωνής αρκεί). Σήμερα θα πάω και στην μαία που μας έκανε τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής να ζητήσω βοήθεια και το απόγευμα θα πάω σε ένα σεμινάριο με τεχνικές θηλασμού. Αν μου μπει κάτι στο μυαλό, θα σκάσω αν δεν το καταφέρω. Ποντιακό κεφάλι, τι να πεις;... χαχα. Στην φωτογραφία όχι δεν είναι το Αναστασάκι. Από το ίντερνετ την βρήκα. Φοβάμαι να δημοσιεύσω στο ίντερνετ φώτο της, με τόσα που γίνονται...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Α κοριτσακια δε σας ειπα.Του χρινου τετοια μερα θα γιορταζει η μπεμπα μας.Αποφασισαμε (σχεδον) να τη βγαλουμε Αλεξανδρα απο τον πεθερο μου.Πως σας φαινεται?Εμενα μου αρεσει πολυ.Ο μονος μας ενδοιασμος ειναι οτι αν καποια στιγμη "τυχει" εβα τεταρτο κι ειναι γιος δε θα βγει αλεξανδρος που ταν κι ο διακαης ποθος του πεθερου μου.

Αλεξάνδρα λένε την αγαπημένη μου γιαγιά! Οπότε, επικροτώ!

Το τέταρτο παιδί είναι θεωρητικό ρε συ. Ενώ η μπέμπα έχει σάρκα και οστά! Αν κάνετε και άλλο και βγει και αγόρι, μπορείτε να του δώσετε δεύτερο όνομα το Αλέξανδρος

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Πως είστε; Καλά σας βλέπω όλες παρά τα ξενύχτια και την κούραση. Και εγώ... πολύ ξενύχτι ...... αλλά η αντοχές καλά κρατούν. Είμαστε ήσυχες σε γενικές γραμμές απλώς το βράδυ δεν κοιμάται εύκολα. Επίσης...... τι μανία έχει το βράδυ να κάνει κακά απο 2 φορές τουλάχιστον ενώ όλη μέρα είναι οκ; Μονο τσισάκια δηλαδή. :rolleyes::rolleyes: Πάντως βρε κορίτσια δεν ξέρω τι έχω λατέψει περισσότερο πάνω της. Τα πάντα όλα!!!!!!!! Δεν μπορώ να την χορτάσω ποτέ....... Την άλλη Κυριακή πρώτα ο θεός κλείνουμε 20 μέρες και ανυπομονώ να βγούμε βολτούλα. Δεν σας κρύβω οτι εγω μπούχτησα μέσα στο σπίτι αλλά λίγο ακόμα έμεινε. Πως περασαν οι μερες ομως.... σαν χθες θυμαμαι οτι μπήκα στο μαιευτήριο και την άλλη μέρα το πρωί γέννησα το θαυματάκι.

Για κιλά σας τα είπα τα δικά μου. Απορώ ομως γιατί εμένα δεν έχει ανοίξει η όρεξη οπως εσάς;;;; Τρώω κανονικά όπως πρίν και οι ποσότητες ίδιες.

Για ονόματα που λέτε... εμείς σκεφτόμαστε το όνομα Μαρκέλα να της δώσουμε...... είναι άσχετο όνομα αλλά να έχει και 2ο ... ή της μαμάς μου (πολύ πιθανόν) που λέγεται κων/να ή της πεθεράς μου (που μάλλον δεν θέλει) που είναι Βασιλική. Αλλά νωρίς είναι ακόμα για την τελική απόφαση.

Έχετε υπολογίσει περίπου πόσο τρώνε τα νινάκια μας; Δλδ εγω επειδη της δίνω και συπλήρωμα.... τα 60 Ml δεν της φτάνουν. Ετσι φτιάχνω 90 Ml και πίνει και απο το δικό μου μετά για κανα 10 λεπτο. Ετσι εκανα σήμερα σε 2 γεύματα γιατί ένιωθα το στήθος μου εντελώς άδειο και το "αφησα" να γεμίσει. Θα ο δώ και απο μεθαύριο που θα έρθει το θήλαστρο που έχω παραγγείλει.

Σας αφήνω... ξυπνάει το πουλάκι μου σε λίγο και θα θέλει να φάει....! Είναι λάιμαργηηηηη..... :cool::D:D:D

Πολύ τρώει ρε συ! Εμένα τρώει 60ml. Το ξέρω γιατί βγάζω με θήλαστρο. Σε σπάνιες περιπτώσεις και για μία ή δύο φορές την ημέρα θα φάει 90-100. Βέβαια παίζουν ρόλο και τα κιλά. Εμένα ας πούμε τώρα έφτασε τα 3550. Μπορεί να είναι μικρή ακόμη για πιο μεγάλες ποσότητες

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Τεταρτο???να τυχει???οπα λεμε,αυτα ειναι:rolleyes: μαρη ακομα δεν σαραντισες και κανεις τετοιες σκεψεις?εγω ουτε στην φαντασια μου δεν την επιτρεπω αυτην τη σκεψη να περασει χαχαχαχα...;) παντως ωραιο ονομα το Αλεξανδρα...μεχρι ναρθει ο γιος αγαπη εχει ο Θεος....

Εγώ από την μέρα της γέννησης ρώτησα τον γιατρό μου σε πόσους μήνες μπορώ να ξαναμείνω έγκυος...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εμενα τα παιδια μου εχουν πει σε ολους οτι θα την ονομασουμε Μαργαριτα:Pαπο που δεν ξερω:rolleyes: μαλλον επειδη και η μεσαια μου εχει ονομα λουλουδιου και θελουν και την μικρουλα μας κατι τετοιο.εμενα μου αρεσει πολυ και θα πεισω και τον συζυγο...α!! Σας ειπα? το ονομα της καρακαξας πεθερας δεν θα μπει χιχιχιχι,θα φαει μεγαλη ηττα...

Ωραίο όνομα το Μαργαρίτα! Αλήθεια κορίτσια για πότε σκέφτεστε την βάφτιση; Εμείς λέμε για τον Μάιο του 2016

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσακια.Τι κανετε?Εμεις μια χαρα.Εφυγε ο μπαμπας με τη μελινα για σουπερ,το καρπουζακι αποκοιμισμενο στο στηθος κι η δαναη κοιμαται ακομη-πτωμα απο χθες χα χα.Πολυ κουραση περασε-κουνιες,χορος,παγωτα,μπαλονια-οσο να πεις ειχε δυσκολο προγραμμα-δικαιουται ενα δεκατετραωρο υπνο!!!! Ε ρε τι με περιμενει το μεσημερι.Φαγητο εχω-παστιτσιο οποτε σηκωνομαι για δουλειες και το απογευμα οπωσδηποτε σιδερο.Μαρουσκα θεμα χρονου ειναι να το ξεπερασει τελειως ο τριτος κι απ οτι λες ειναι σε καλο δρομο.Εχουμε ενα ριλαξ κουνια που λεω να το ανεβασω γιατι δε ξερω που να βαζω το μωρο οταν ειναι ξυπνιο αλλα μονο που κανω εικονα τις μεγαλες ν ανεβαινουνκαι να μαλωνουν..το καθυστερω.Για το τεταρτο που λες το πιστευω κι εγω οτι θα το κανουμε καποια στιγμη.Εσεις χωρατε στο αυτοκιν να πατε βολτα ολοι μαζι η θελετε μινι βαν χα χα?Νοβεμπερ η διαφορα με τους αντρες μας-καλα να ναι παναγια μου-ειναι οτι αν νιωσουν ατονια η κατι παρεμφερες τους αφηνουμε να παρουν ανασα,ενω εμεις...Εγω με γαστρεντεριτιδα εγκυος με δυο παιδια και δεν αλλαξα κατι.Τελοσπαντων,ναι μαυρες σκεψεις ολες κανουμε,να δωσει ο θεος να μεινουν μονο σκεψεις.Πειτε καμια ιδεα για φαγητο,κολλησαμε στα ιδια.Οχι οτι με πολυνοιαζει βεβαια σ αυτην την φαση αλλα ετσι να φανε και τα παιδια κατι αλλο.Μαρουσκα το στεφανια το χει πει το νινακι.Εγω ελεγα ναταλια ή ηλιαννα.Νοβεμπερ πολυ γλυκο το μαργαριτα,μυριζει ανοιξη!!!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαριανθη κρατα γερα,συνεχισε τον αγωνα σου,πολυ μ αρεσεις ετσι που χεις πεισμωσει.Κλασικο λιονταρακι.Ευχομαι να μαθεις σημερα κατι που θα σε βοηθησει.Μετα απο φυσ τοκ λογικα ξαναμενεις εγκυος οποτε θες ε?Η μαγδα εχει να μπει καιρο,προφανως τρεχει κι αυτη.Διωξτε με καλε,μεσημεριασε κι εγω ακομη με καφε και κους κους.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Το Αναστασάκι από τότε που επέστρεψα στο καφενέ μόνο 2 φορές έπιασε στήθος. Την μια για κανένα 10λεπτο και την άλλη για καναδυο λεπτά. Ο γιατρός λέει ότι είναι απογοητευμένη γιατί ενώ ξέρει ότι το στήθος είναι πιο ωραίο θυμάται που δεν μπορούσε να το πιάσει και το αποφεύγει. Τώρα μπορεί να το πιάσει, αλλά είναι πεσμένη ψυχολογικά και δεν κάνει προσπάθειες. Εγώ πάντως δεν τα παρατάω. Συνεχίζω όλη μέρα και όλη νύχτα να την βάζω στο στήθος και να την ενθαρρύνω (λέξη δεν θα καταλαβαίνει, αλλά μόνο ο τόνος της φωνής αρκεί). Σήμερα θα πάω και στην μαία που μας έκανε τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής να ζητήσω βοήθεια και το απόγευμα θα πάω σε ένα σεμινάριο με τεχνικές θηλασμού. Αν μου μπει κάτι στο μυαλό, θα σκάσω αν δεν το καταφέρω. Ποντιακό κεφάλι, τι να πεις;... χαχα. Στην φωτογραφία όχι δεν είναι το Αναστασάκι. Από το ίντερνετ την βρήκα. Φοβάμαι να δημοσιεύσω στο ίντερνετ φώτο της, με τόσα που γίνονται...

Υποκλινομαι στο πεισμα σου ....Γι αυτο λεω τι μανες ειμαστε για τα παιδια μας φαινεται απο τις πρωτες μερες της ζωης τους....Μπραβο κοριτσακι μου που το παλευεις τοσο καιρο!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια.Τι κανετε?Εμεις μια χαρα.Εφυγε ο μπαμπας με τη μελινα για σουπερ,το καρπουζακι αποκοιμισμενο στο στηθος κι η δαναη κοιμαται ακομη-πτωμα απο χθες χα χα.Πολυ κουραση περασε-κουνιες,χορος,παγωτα,μπαλονια-οσο να πεις ειχε δυσκολο προγραμμα-δικαιουται ενα δεκατετραωρο υπνο!!!! Ε ρε τι με περιμενει το μεσημερι.Φαγητο εχω-παστιτσιο οποτε σηκωνομαι για δουλειες και το απογευμα οπωσδηποτε σιδερο.Μαρουσκα θεμα χρονου ειναι να το ξεπερασει τελειως ο τριτος κι απ οτι λες ειναι σε καλο δρομο.Εχουμε ενα ριλαξ κουνια που λεω να το ανεβασω γιατι δε ξερω που να βαζω το μωρο οταν ειναι ξυπνιο αλλα μονο που κανω εικονα τις μεγαλες ν ανεβαινουνκαι να μαλωνουν..το καθυστερω.Για το τεταρτο που λες το πιστευω κι εγω οτι θα το κανουμε καποια στιγμη.Εσεις χωρατε στο αυτοκιν να πατε βολτα ολοι μαζι η θελετε μινι βαν χα χα?Νοβεμπερ η διαφορα με τους αντρες μας-καλα να ναι παναγια μου-ειναι οτι αν νιωσουν ατονια η κατι παρεμφερες τους αφηνουμε να παρουν ανασα,ενω εμεις...Εγω με γαστρεντεριτιδα εγκυος με δυο παιδια και δεν αλλαξα κατι.Τελοσπαντων,ναι μαυρες σκεψεις ολες κανουμε,να δωσει ο θεος να μεινουν μονο σκεψεις.Πειτε καμια ιδεα για φαγητο,κολλησαμε στα ιδια.Οχι οτι με πολυνοιαζει βεβαια σ αυτην την φαση αλλα ετσι να φανε και τα παιδια κατι αλλο.Μαρουσκα το στεφανια το χει πει το νινακι.Εγω ελεγα ναταλια ή ηλιαννα.Νοβεμπερ πολυ γλυκο το μαργαριτα,μυριζει ανοιξη!!!

Θυμομουν οτι ειχες πει ενα ονομα που μου αρεσε πολυ...το Ηλιαννα ηταν τοτε χαχα.Νινακι τη γνωμη μου για το Στεφανια την ειπα!Βαφτιση αν συμφωνησει ο αντρας μου θελω ως το Νοεμβριο, με το ζορι κρατιεμαι....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαριανθη κρατα γερα,συνεχισε τον αγωνα σου,πολυ μ αρεσεις ετσι που χεις πεισμωσει.Κλασικο λιονταρακι.Ευχομαι να μαθεις σημερα κατι που θα σε βοηθησει.Μετα απο φυσ τοκ λογικα ξαναμενεις εγκυος οποτε θες ε?Η μαγδα εχει να μπει καιρο,προφανως τρεχει κι αυτη.Διωξτε με καλε,μεσημεριασε κι εγω ακομη με καφε και κους κους.

Σε διωχνουμε χαχα....φυγε....κι εγω παστιτσιο....μεχρι τωρα καναμε επαναληψη με τον μεγαλο αγγλικα αυριο αρχιζουν Παναγια μου επιτελους κι απο σημερα και το ποδοσφαιρο των δυο μεγαλων ουφ!!!Καμια δραστηριοτητα για πενταχρονα εχει;;;;χαχαχαχαχα.....Παει το καλοκαιρι....ξουυυυυττττ λεμεεεεε.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πολύ τρώει ρε συ! Εμένα τρώει 60ml. Το ξέρω γιατί βγάζω με θήλαστρο. Σε σπάνιες περιπτώσεις και για μία ή δύο φορές την ημέρα θα φάει 90-100. Βέβαια παίζουν ρόλο και τα κιλά. Εμένα ας πούμε τώρα έφτασε τα 3550. Μπορεί να είναι μικρή ακόμη για πιο μεγάλες ποσότητες

Μμμμμ ναι συμφωνώ. Ομως πχ εχει απο τις 7 το πρωί ξύπνια έως τωρα και όσο και να έφαγε, πάλι τα χεράκια στο στόμα βάζει. Στο στήθος ειναι και στήθος δεν χορταίνει. Ήπιε και συμπλήρωμα. ΚΑι πάλι τα ίδια. 2 ωρες ύπνο εχω κάνει..... :-( τι εχει πάθει ....... :-(:sad:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Γεια σας κοριτσια

Ανθη μου αν δινεις τοσο πολυ συμπληρωμα το γαλα σου με τον καιρο θα λιγοστευει και θα κοπει γιατι δεν του δινεις αρκετο ερεθισμα για να παραγευαι πρεπει να κοψεις σταδιακα το συμπληρωμα και να δινεις στηθος αν βλεπεις οτι παλι βαζει χερια στο στομα δωσε παλι στηθος!και μενα μου το κανει αυτο.δεν ειναι οτι δεν χορταινουν τους αρεδει να θηλαζουν σαν πιπιλα.στα λεω με ολο το θαρρος γιατι ειχες πει σου αρεσει να θηλαζεις.μημ απο αγνοια χασεις το παιγνιδι

Εμεις πηγαμε γιατρο και εχουμε παρει καλο βαρος και υψος και πηρα τα πανω μου και γω

Θηλαζουμε φουλ αλλα μου χει πληγωσει πολυ το 1στηθος εχω κανει ραγαδα μια τρυπα να!μου πε ο γιατρος δεν εχω καντιντα μονο λανολινη να βαζω αλλα νομιζω τιποτα δεν κανει.καμια ιδεα κοριτσια;

KPOzp2.png deXnp3.png

Ανθη μου γιατι δεν επιμενεις στα 60 μλ ξενο για να πειναει και να τρωει περισσοτερο απο το δικο σου?Κι εμενα αν η μπεμπα ηυπνησει για καποιο λογο στη μια ωρα και δειχνει να ξαναπειναει,νιωθω το στηθος αδειο και μαλακο,αλλα μολις το πιασει με το στοματακι-ταναλια (ετσι το λεω) αμεσως καταλαβαινω οτι ξαναρχεται γαλατακι και μαλιστα φουσκωνει αμεσως και το αλλο στηθος.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...