Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Σας έχει τύχει τα μικρούλια σας να ξυπνάνε ανά μία ώρα για φαγητό και να κοιμούνται το πολύ 45 λεπτά ανάμεσα στα γεύματα; Είναι φυσιολογικό; Είναι τα λεγόμενα άλματα ανάπτυξης;

ναι πρεπει να ειναι αλμα αναπτυξης και νομιζω ειναι στην 5η εβδομαδα το πρωτο ;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

chrochet πως ειναι ο μεσαιος?

meldan?ειστε καλυτερα?πηγατε στην κουμπαρα σας?

βροχουλα πως ειναι ο αντρας σου?

crimai?και εγω το επαθα και εκανα κομπρεσες με ζεστο νετο...ζεστα ντους και μαλαξεις...το καλυτερο ειναι θηλαστρο ομως!

αχ μην μου λετε για κιλα....μην μου λετε για κιλα!!!Αν δεν σταματησει η βουλιμια που με εχει πιασει με βλεπω να ανεβαινει η ζυγαρια αντι να κατεβαινει!Σημερα για πρωτη φορα απο την ημερα που γεννησα δεν ειχα ορεξη να φαω...χαχαχα

Χτες πηγαμε για καφεδακι με την αδελφη μου που ηρθε μετα απο ενα μηνα διακοπων και το βραδυ βγηκαμε με τους γονεις μου!Παντως νιωθω τυχερη που η μπεμπα μου ειναι τοσο καλη ...ολο τρωει και κοιμαται...μου αφηνει χρονο με την μεγαλη...να κοιμηθω και να κανω τις δουλειες μου!Καμια σχεση με την πρωτη μου που νεογεννητη θυμαμαι ηταν ολο ξυπνια :tongue: Η νεφεςλη ειναι πολυ καλη μαζι της...ολο την φιλαει και την προσεχει..μακαρι να ειναι ετσι!Περιμενω πως και πως να φυγουμε την αλλη Δευτερα!Το εχουμε ολοι αναγκη!Το αλλο Σαββατο εχουμε και εμεις γαμο ενος καλου φιλου και μετα τραπεζι αλλα θα τις παρω και τις 2! :rolleyes:

Επισης για το θηλασμο....το αριστερο μου στηθος εχει αρχισει να προσαρμοζεται το δεξι ομως γεμιζει και πρηζεται και αν δεν το αδειασει καλα η μικρη με ποναει!Εσεις που ειστε κοντα στον μηνα πως ειναι το στηθος σας με το θηλασμο?

Τωρα παμε να ετοιμαστουμε να παμε καμια βολτουλα!Φιλακια σε ολες

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Γεια σας.Τι κανετε?Εμεις πριν λιγο γυρισαμε.Ειμαστε ολοι καλα εκτος απο ελαχιστα συναχακια.Περασαμε πολυ ωραια στη βαφτιση,το ευχαριστηθηκαμε μικροι-μεγαλοι.Παρελαβα και το κατπουζακι απ την αδελφη μου.Οπως παντα κυρια...δε δημιουργησε προβλημα.Κοιμισμενη την πηρα κι ακομη κοιμαται.Σημερα ενιωσα πολυ ομορφη και περηφανη μανουλα.Την δειξαμε σ ολους σε φωτογραφιες-κλασικοι χαζογονεις με τα ολα μας.Νοβεμπερ συνηλθε ο αντρας σου?Μη βαζεις κακο με το νου σου,η αυπνια και η κουραση εχουν συνεπειες καποια στιγμη.Αυτο θα ναι,περαστικα του.Μαρουσκακι με την ευτυχια ξεχνας και την αυπνια και τα δυσκολα ολα?Κι εγω για λιγες μερες μπορω,μετα γινομαι γκρινιαρα.Πολυ δυσκολο μου φαινεται κι εμενα το 40 ημερο αλλα ο καθενας με τα πιστευω του.Καλα μποτε κιολας,μ αρρσει που τα κανονισες απο τωρα.Μαριανθη μου τι κανει το μωρο?Ηπιε γαλατακι σου σημερα?Εγω εχω τουμπανιασει,εχω να τη θηλασω απ τις δεκα το πρωι.Χρονια πολλα στον αντρουλη σου και καλα μηνογενεθλια στη μπεμπα.Δεν ειναι η μπεμπα στη φωτο ε?Ειπα επειδη δεν δειχνει κεφαλι μηπως ειναι το αναστασακι.Κροκετ περαστικα στο μικρο σου.Κυκλοφορει πολυ αυτη η ιωση τελικα.Σημετα εχω μια ελπιδα τα κοριτσια να κοιμηθουν κατα τις δεκα,λογικα ειναι κουρασμενες.Τους εχω γεμισει τωρα τη μπανιερα και παιζουν.Παω σιγα σιγα να τις βγαλω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μπραβο βρε νινακι,πολυ καλα σ ακουω (περα απ τα νευρα για τα κιλα).Μπραβο οι αγαπημενες αδελφουλες.Κι εμενα και οι δυο βγαζουν φοβερη τρυφεροτητα προς το μωρο.Και καλα τη μελινα την περιμενα γιατι ειναι ετσι ο χαρακτηρας της αλλα τη μικρη τη φοβομουν γιατι ειναι κολλημενη με μενα κι ελεγα οτι θα ζηλευει αλλα τιποτα.Μπορει να ναι και νωρις και να μας αρχισουν τις ζηλιες οταν το μωρο αρχιζει να κανει τα δικα του και να τραβαει την προσοχη.Αν και πιστευω οτι μεχρο τοτε θα χει γινει μερος της πραγματικοτητας τους και δε θα χουμε προβλημα.Εγω γυρισα με σχεδια να βαλω πλυντηρια και να σιδερωσω ο τι μπορω αλλα λεω επιτελους κι αυριο μερα ειναι,ν αραξω ενα απογευμα.Αυτο θα κανω.Παω να φτιαξω ενα φρεντο καπουτσινο ντεκαφεινε λογω καρπουζελας και να κατσω οσο μ αφησουν.Φιλια πολλα σε ολες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Α κοριτσακια δε σας ειπα.Του χρινου τετοια μερα θα γιορταζει η μπεμπα μας.Αποφασισαμε (σχεδον) να τη βγαλουμε Αλεξανδρα απο τον πεθερο μου.Πως σας φαινεται?Εμενα μου αρεσει πολυ.Ο μονος μας ενδοιασμος ειναι οτι αν καποια στιγμη "τυχει" εβα τεταρτο κι ειναι γιος δε θα βγει αλεξανδρος που ταν κι ο διακαης ποθος του πεθερου μου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Πως είστε; Καλά σας βλέπω όλες παρά τα ξενύχτια και την κούραση. Και εγώ... πολύ ξενύχτι ...... αλλά η αντοχές καλά κρατούν. Είμαστε ήσυχες σε γενικές γραμμές απλώς το βράδυ δεν κοιμάται εύκολα. Επίσης...... τι μανία έχει το βράδυ να κάνει κακά απο 2 φορές τουλάχιστον ενώ όλη μέρα είναι οκ; Μονο τσισάκια δηλαδή. :rolleyes::rolleyes: Πάντως βρε κορίτσια δεν ξέρω τι έχω λατέψει περισσότερο πάνω της. Τα πάντα όλα!!!!!!!! Δεν μπορώ να την χορτάσω ποτέ....... Την άλλη Κυριακή πρώτα ο θεός κλείνουμε 20 μέρες και ανυπομονώ να βγούμε βολτούλα. Δεν σας κρύβω οτι εγω μπούχτησα μέσα στο σπίτι αλλά λίγο ακόμα έμεινε. Πως περασαν οι μερες ομως.... σαν χθες θυμαμαι οτι μπήκα στο μαιευτήριο και την άλλη μέρα το πρωί γέννησα το θαυματάκι.

Για κιλά σας τα είπα τα δικά μου. Απορώ ομως γιατί εμένα δεν έχει ανοίξει η όρεξη οπως εσάς;;;; Τρώω κανονικά όπως πρίν και οι ποσότητες ίδιες.

Για ονόματα που λέτε... εμείς σκεφτόμαστε το όνομα Μαρκέλα να της δώσουμε...... είναι άσχετο όνομα αλλά να έχει και 2ο ... ή της μαμάς μου (πολύ πιθανόν) που λέγεται κων/να ή της πεθεράς μου (που μάλλον δεν θέλει) που είναι Βασιλική. Αλλά νωρίς είναι ακόμα για την τελική απόφαση.

Έχετε υπολογίσει περίπου πόσο τρώνε τα νινάκια μας; Δλδ εγω επειδη της δίνω και συπλήρωμα.... τα 60 Ml δεν της φτάνουν. Ετσι φτιάχνω 90 Ml και πίνει και απο το δικό μου μετά για κανα 10 λεπτο. Ετσι εκανα σήμερα σε 2 γεύματα γιατί ένιωθα το στήθος μου εντελώς άδειο και το "αφησα" να γεμίσει. Θα ο δώ και απο μεθαύριο που θα έρθει το θήλαστρο που έχω παραγγείλει.

Σας αφήνω... ξυπνάει το πουλάκι μου σε λίγο και θα θέλει να φάει....! Είναι λάιμαργηηηηη..... :cool::D:D:D

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλησπέρα κορίτσια. Πως είστε; Καλά σας βλέπω όλες παρά τα ξενύχτια και την κούραση. Και εγώ... πολύ ξενύχτι ...... αλλά η αντοχές καλά κρατούν. Είμαστε ήσυχες σε γενικές γραμμές απλώς το βράδυ δεν κοιμάται εύκολα. Επίσης...... τι μανία έχει το βράδυ να κάνει κακά απο 2 φορές τουλάχιστον ενώ όλη μέρα είναι οκ; Μονο τσισάκια δηλαδή. :rolleyes::rolleyes: Πάντως βρε κορίτσια δεν ξέρω τι έχω λατέψει περισσότερο πάνω της. Τα πάντα όλα!!!!!!!! Δεν μπορώ να την χορτάσω ποτέ....... Την άλλη Κυριακή πρώτα ο θεός κλείνουμε 20 μέρες και ανυπομονώ να βγούμε βολτούλα. Δεν σας κρύβω οτι εγω μπούχτησα μέσα στο σπίτι αλλά λίγο ακόμα έμεινε. Πως περασαν οι μερες ομως.... σαν χθες θυμαμαι οτι μπήκα στο μαιευτήριο και την άλλη μέρα το πρωί γέννησα το θαυματάκι.

Για κιλά σας τα είπα τα δικά μου. Απορώ ομως γιατί εμένα δεν έχει ανοίξει η όρεξη οπως εσάς;;;; Τρώω κανονικά όπως πρίν και οι ποσότητες ίδιες.

Για ονόματα που λέτε... εμείς σκεφτόμαστε το όνομα Μαρκέλα να της δώσουμε...... είναι άσχετο όνομα αλλά να έχει και 2ο ... ή της μαμάς μου (πολύ πιθανόν) που λέγεται κων/να ή της πεθεράς μου (που μάλλον δεν θέλει) που είναι Βασιλική. Αλλά νωρίς είναι ακόμα για την τελική απόφαση.

Έχετε υπολογίσει περίπου πόσο τρώνε τα νινάκια μας; Δλδ εγω επειδη της δίνω και συπλήρωμα.... τα 60 Ml δεν της φτάνουν. Ετσι φτιάχνω 90 Ml και πίνει και απο το δικό μου μετά για κανα 10 λεπτο. Ετσι εκανα σήμερα σε 2 γεύματα γιατί ένιωθα το στήθος μου εντελώς άδειο και το "αφησα" να γεμίσει. Θα ο δώ και απο μεθαύριο που θα έρθει το θήλαστρο που έχω παραγγείλει.

Σας αφήνω... ξυπνάει το πουλάκι μου σε λίγο και θα θέλει να φάει....! Είναι λάιμαργηηηηη..... :cool::D:D:D

Καλησπερα.αυτοο που λες για το στηθος δεν ισχυει.αφηνοντας το στηθος ανενεργο παιρνει το μηνυμα οτι δε χρειαζεται να παραγει αλλο.η λυση ειναι το μωρο στο στηθος συχνα.συγνωμη για την παρεμβαση

Α κοριτσακια δε σας ειπα.Του χρινου τετοια μερα θα γιορταζει η μπεμπα μας.Αποφασισαμε (σχεδον) να τη βγαλουμε Αλεξανδρα απο τον πεθερο μου.Πως σας φαινεται?Εμενα μου αρεσει πολυ.Ο μονος μας ενδοιασμος ειναι οτι αν καποια στιγμη "τυχει" εβα τεταρτο κι ειναι γιος δε θα βγει αλεξανδρος που ταν κι ο διακαης ποθος του πεθερου μου.

Τεταρτο???να τυχει???οπα λεμε,αυτα ειναι:rolleyes: μαρη ακομα δεν σαραντισες και κανεις τετοιες σκεψεις?εγω ουτε στην φαντασια μου δεν την επιτρεπω αυτην τη σκεψη να περασει χαχαχαχα...;) παντως ωραιο ονομα το Αλεξανδρα...μεχρι ναρθει ο γιος αγαπη εχει ο Θεος....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμενα τα παιδια μου εχουν πει σε ολους οτι θα την ονομασουμε Μαργαριτα:Pαπο που δεν ξερω:rolleyes: μαλλον επειδη και η μεσαια μου εχει ονομα λουλουδιου και θελουν και την μικρουλα μας κατι τετοιο.εμενα μου αρεσει πολυ και θα πεισω και τον συζυγο...α!! Σας ειπα? το ονομα της καρακαξας πεθερας δεν θα μπει χιχιχιχι,θα φαει μεγαλη ηττα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Νινακι , Αντωνια ,Μαρουσκα λιγο καλυτερα ο συζυγος.χθες τα χρειαστηκα να σας πω την αληθεια και στεναχωρηθηκα πολυ το βραδυ...και σημερα παραπονεθηκε για την ατονια που εχει και για τον αυχενα του:confused::confused: γιαυτο και τον αφησα να ξεκουραστει πιο πολυ.ουτε γκρινιες δεν εκανα αστον να συνελθει γιατι ανησυχησα πολυ εχθες.αφου περασε απτο μυαλο μου η σκεψη τι θα κανω μονη με τρια παιδια??:confused:το ξερω ακουγεται ηλιθιο αλλα το σκεφτηκα και αυτο....και πελαγωσα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!

Το Αναστασάκι μου κλείνει σήμερα ένα μήνα ζωής! Επίσης έχει γενέθλια ο μπαμπάς της! Δύο πολύ σημαντικοί λόγοι για να το γιορτάσουμε! Ελάτε, σας κερνάμε!

[ATTACH]1659[/ATTACH]

[ATTACH]1660[/ATTACH]

Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και το παιδακι σας.μιαμ μιαμ τι ωραια τουρτιτσα!!!!αλλα ουτε κατα διανοια δεν την αγγιζω,μια απτα ιδια κολλησε η ζυγαρια και την μισω:mad:

Θελω αλλα 9 κιλα να χασω ειμαι στα -21.κολλησαμε εδω και πολλεεεεςςςςς μερες:mad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερουδια!!!!!Σημερα κλεινουμε 4εβδομαδες με το τεταρτο θησαυρακι μας!!!!Εβαλα κοκκινιστο στη χυτρα και πινω καπουτσινακι!Βροχουλα μετα απο τοση απραγια και ξαφνικα ενα μηνα στην τρεχαλα λογικο να κουραστηκε ο αντρουλης σου.Πιεση μετρησε;Ειναι καλυτερα τωρα;;;Θελει λιγο νταντεμα κι αυτος μωρεεε...Κροκετακι κι εσυ αρρωστο αγορακι;;;Μασκες αυγουστιατικα ρε παιδι μου τι να πεις....Περαστικα στην αγορινα σου...Αντωνια ευχομαι σημερα να ειναι μια αλλη, καλη μερα να απολαυσεις τη βαφτιση και την επανοδο της παρεας σου...μας εχεις πει ποσο δεμενοι ειστε...ειμαι σιγουρη θα σε ανεβασει πολυ!εμενα ηρθαν η αδερφη μου οικογενειακως αυτες τις μερες κ τα παιδια χαιρονται τα ξδερφια τους κι εμεις την παρεα μεγαλων χαχα!!!Αυριο φευγει ο αυγουστος που εφερε στις περισσοτερες τα μωρα μας....φανταζομαι κι εσεις οπως κι εγω νιωθετε πολυ πολυ ευτυχισμενες....οι πρωτομανουλες κ πολυ πολυ κουρασμενες χιχι...εγω παλι ενω τα βραδια κουτουλαω και κοιμαμαι οπως λιγες ωρες νιωθω ντουρασελ...ανυπομονω για 10/9 που σαραντιζουμεεεεε!Βροχουλα σημερα σειρα σας!Καλη ανατροφη κ εσυ σιδερενια απο δω κ περα!!!!Καπουτσινακι τελος...παμε για εργασιααααα!!!!

Σευχαριστω μαναρι,και εσενα λιγο σου εμεινε και μετα βουρ εξω......για δουλειες περισσοτερο να υποθεσω ε? σουπερ μαρκετ κλπ κλπ.εγω αν δεν πηγαινω να ψωνιζω μονη μου,ο αντρας μου μου φερνει συνεχεια ασχετα πραγματα,του λεω ενα πακετο μακαρονια μου φερνει τρια:confused: μα καλα κατοχη εχουμε χρυσε μου??αστο καλυτερα να παω μονη μου,δεν εχω και που να τα βαλω τοσα που μου φερνει:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πάλι με τα κιλά ασχολούμαστε; Ε είμαστε απίστευτες! Εμένα μου έμειναν αλλά 2,5 κιλά που δεν λένε να φύγουν...

Γυναικες παιδι μου τι περιμενεις? ολο κατι μας φταιει....:mad::-x

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγω ετοιμασα ψαροσουπα για αυριο,το αγαπημενο φαγητο του γιου μου και ετοιμασα πιπεριες στο ταψι για γεμιστα να φτιαξω αυριο για την Τριτη....μουλιασαν τα χερια μου στα νερα ολη μερα σημερα!!!!

Αντωνια μου περασες ομορφα σημερα,μπραβο ρε κοριτσι μου χρειαζεται και αυτο.εμεις εχουμε βαφτιση την Κυριακη και γενεθλια το Σαββατο.....μαζι με την μπεμπουλα παντα;)

Νινακι θα περασετε ωραια στις διακοπες σας,σιγουρα...μπραβο και στην κορουλα σου που αγαπαει την αδερφουλα και εμενα τα δικα μου ετσι ειναι και νιωθω πολυ ωραια μαυτο!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...