Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

ΜανούλεςΑυγούστου 2015!

-Margaritaki ?/8

-Stogiaki 6/8 ☺ αυχενική

-Crochetmania 5-8/8 ☺καρδούλα

-November rain 9/8☺ καρδούλα

-Μέλι 9/8

-Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8☺καρδούλα

-Magda18 14/8 ☺καρδούλα

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

-Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺καρδούλα

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-ARCA 24/8☺καρδούλα

-Lolita ?/8

Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Biscomania ?/8

Καλημέρα κι από μένα!Είμαι χάλια με πολύ πονοκέφαλο, αλλά ήρθα στη δουλειά, αφού δεν δικαιούμαστε άδεια λόγω εκλογών....:roll::roll::roll: Μέλι, καλωσήρθες στη μεγάλη μας παρέα και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!Αχ κορίτσια, ξεπεράσαμε την 20άδα....Όσες δεν έχετε τικεράκια πλιζ πλιζ πλιζ βάλτε γιατί θα χαθούμε λέμε...Πόσο είναι η μια, πόσο η άλλη, ποια έχει κορίτσι, ποια αγόρι κλπ....:wink::wink::wink: Όσο για διαφορά ηλικίας...Εγώ έχω και μικρή (20 μήνες) και μεγάλη (3 χρόνια)....Δαγκωτό ψηφίζω τη μεγάλη γιατί με τα δυο πρώτα έφαγα μεγάλη πίκρα..Ήταν και ίδιο φύλο, μεγάλος ανταγωνισμός, κλπ.Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν όταν μάθαινε το 2,5χρονο την τουαλέτα κι ο μικρός ήταν 6 μηνών...απαπα λέμε!Από την άλλη κι αυτό που λέει η Αντωνία σωστό είναι...ξεμαθαίνεις και μετά ξανά από την αρχή...Τι να πω, για κάθε οικογένεια είναι διαφορετικά, παίζει ρόλο ο χαρακτήρας και το φύλο των παιδιών, ο χαρακτήρας των γονέων...Η οικογένεια με τα τρία που λες μέσα σε ένα χρόνο...Για φαντάσου το λίγο....Θρίλερ!!Για μένα δηλαδή, κάποια μπορεί να έχει άλλες αντοχές...Αυχενική μεθαύριο...για να δούμε!Α, εγώ το είπα και στα τρία παιδιά ο δε μεγάλος χθες ζήτησε άδεια να το πει στους φίλους του...Και γυρνάει το μεσημέρι μου λέει μαμά το είπα σε όλη την τάξη:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: κι επίσης στην ορθογραφία μου έγραψε ευχές ΚΑΙ η δασκάλα του χιχιχιχι...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ατιμη meldan μας ανοιγεις την ορεξη με τις ιδεες σου!εγω αυριο...φασολαδα,ελιες σαρδελιτσα!!!

Αχ μην ακούω για ελιές... Είχα χτες σπανακόρυζο και είπα να φάω και μερικές ελίτσες... Εντάξει παίζει 10 η ώρα το βράδυ να τις χώνεψα... Πολύ βαριές ρε παιδί μου αυτές οι ελιές!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημέρα!!! θα προσπαθήσω για τικεράκι!!! άντε να δούμε... και μεις σήμερα κλείνουμε 4 χρόνια από τον πολιτικό γάμο! αλλά δε βλέπω να κάνουμε τίποτα με τέτοια αηδία που περνάω τα απογεύματα κ τα βράδια...για να το απολαύσω πρέπει να είναι πρωι- δηλαδή κοπάνα από δουλεια!!! εμένα μου κάθεται βαριά μέχρι κ η σόδα....χααχαχχαχααχ

να ζήσετε marianthi27!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Γειά σας και χαρά σε όλες τις μανούλες και εύχομαι σε όλες καλή και τελειόμηνη κύηση! Νέα στο παρεντς και στο φορου εδώ. Για πρώτη μου φορά μανούλα στη 12η εβδομάδα και διαβάζω και παρηγοριέμαι που έχουμε λίγο πολύ τα ίδια συμπτώματα. Η χαρά μεγάλη καθώς η πρώτη μου κύηση ήταν ανεμβρυϊκή μα τώρα όλα πάνε καλά (αν εξαιρέσουμε την κυστική ίνωση που εμφανίστηκε σε εμένα) αλλα δεν ανησυχούμε και ανυπομονούμε για την αυχενική διαφάνεια που θα φανεί το μικρό ανθρωπάκι μας (και ίσως και το φύλο) Κάνουμε υπομονή για τις 27/1. Μετεκλογικά λοιπόν! Τώρα θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας για το εξής. Ο γιατρός μου, είναι σε ιδιωτικό και εγώ θέλω να γεννήσω στο Έλενα, όμως δεν έχω βρεί κάποιον ακόμα λόγω του οτι έχω ΠΗΤ 9/8. Έχω πάρει τηλ. τρείς γιατρούς που μου πρότειναν γνωστές και φίλες, αλλα θα είναι και οι τρείς σε διακοπές και δεν με αναλαμβάνουν... :roll: Τι θα μου προτείνατε σαν επόμενη κίνηση? Θα εκτιμούσα εμπειρία σας γνώμη ή πληροφορία. :)

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου και να μην έχεις κανένα πρόβλημα! Επειδή μένω στην επαρχία δεν ξέρω ούτε από γιατρούς, ούτε από την κλινική. Αυτό που θα σκεφτόμουν όμως να κάνω θα ήταν να ρωτήσω στο ίδιο το Έλενα με ποιους γιατρούς συνεργάζεται και να τους τηλεφωνήσω. Εντάξει δεν είναι ότι καλύτερο να πας σε έναν γιατρό τον οποίο δεν σου έχει συστήσει κάποιος, αλλά στην φάση που βρίσκεσαι... Δεδομένου και ότι θέλεις να γεννήσεις εκεί...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!! θα προσπαθήσω για τικεράκι!!! άντε να δούμε... και μεις σήμερα κλείνουμε 4 χρόνια από τον πολιτικό γάμο! αλλά δε βλέπω να κάνουμε τίποτα με τέτοια αηδία που περνάω τα απογεύματα κ τα βράδια...για να το απολαύσω πρέπει να είναι πρωι- δηλαδή κοπάνα από δουλεια!!! εμένα μου κάθεται βαριά μέχρι κ η σόδα....χααχαχχαχααχ

να ζήσετε marianthi27!

Χρόνια σας πολλά! Σας εύχομαι να έχετε την υγεία σας πάνω από όλα και κάθε μέρα να είστε περισσότερο ερωτευμένοι από την προηγούμενη! Με το καλό να υποδεχθείτε και το μωράκι σας!

Ευχαριστώ για τις ευχές σου, αν και εμείς γιορτάζουμε τον άλλο μήνα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Χρόνια σας πολλά! Σας εύχομαι να έχετε την υγεία σας πάνω από όλα και κάθε μέρα να είστε περισσότερο ερωτευμένοι από την προηγούμενη! Με το καλό να υποδεχθείτε και το μωράκι σας!

Ευχαριστώ για τις ευχές σου, αν και εμείς γιορτάζουμε τον άλλο μήνα!

Αχ ότι ναναι είμαι...!!!! όκ whatever!!! ευχαριστώ για ευχές!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημερα κοριτσια.Αφησα τη μελινα σχολειο,γυρισα,η δαναη κοιμαται ακομη κι εγω ξαναξαπλωσα!Ετδι κι αλλιως σημερα δεν θα κανω πολλες δουλιτσες και απο φαγητο θα φτιαξω ταπεινες φακες.Τα σουτζουκακια που εκαναν το μπεμπε της μαριανθης να κλοτσησει,θα τα κανω αυριο.Βρε κοριτσια νευριασα με το σχολειο της μελινας γιατι τους εμαθαν ενα τραγουδακι που λεγεταθ "τα δεκα αραπακια".Ειναι δυνατον?Την ειπα σημερα στη δασκαλα και χαμογελαγε αμηχανα.Ενταξει μη το παιζω και απολυτα αντιρατσιστρια,εχω και γω τα θεματακια μου,αλλα "αραπακια"?Μελι μου καλωσηρθες καικαλη εγκυνοσυνη.Μελι φωναζω χαιδευτικα τη μεγαλη μου λογω ονοματος (μελινα) αλλα και λογω γλυκας!Για το θεμα του Ελενα δεν εχω ιδεα.Μαγδα να ζησετε,να στε παντα δεμενοι και ευτυχισμενοι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσια.Αφησα τη μελινα σχολειο,γυρισα,η δαναη κοιμαται ακομη κι εγω ξαναξαπλωσα!Ετδι κι αλλιως σημερα δεν θα κανω πολλες δουλιτσες και απο φαγητο θα φτιαξω ταπεινες φακες.Τα σουτζουκακια που εκαναν το μπεμπε της μαριανθης να κλοτσησει,θα τα κανω αυριο.Βρε κοριτσια νευριασα με το σχολειο της μελινας γιατι τους εμαθαν ενα τραγουδακι που λεγεταθ "τα δεκα αραπακια".Ειναι δυνατον?Την ειπα σημερα στη δασκαλα και χαμογελαγε αμηχανα.Ενταξει μη το παιζω και απολυτα αντιρατσιστρια,εχω και γω τα θεματακια μου,αλλα "αραπακια"?Μελι μου καλωσηρθες καικαλη εγκυνοσυνη.Μελι φωναζω χαιδευτικα τη μεγαλη μου λογω ονοματος (μελινα) αλλα και λογω γλυκας!Για το θεμα του Ελενα δεν εχω ιδεα.Μαγδα να ζησετε,να στε παντα δεμενοι και ευτυχισμενοι.

meldan ευχαριστούμε.

έχεις δίκιο με τα αραπάκια,,,και γω τα παίρνω με πολλά τραγούδια στον παιδικό σταθμό, ακόμα και με τα απλά παραμυθάκια, ειδικά τα κλασικά...ο κακός ο λύκος έχει μεταλλαχτεί, έγινε σκέτος λύκος και είναι ευαίσθητος και ζητάει συγνώμες, εννοείται δεν τρώει γουρουνάκια και γιαγιάδες...

από που να αρχίσω...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Σήμερα ξύπνησα νωρίς νωρίς 10:00 :tongue: Βλέπετε εμένα με έχει βαρέσει ο ύπνος κατακέφαλα και συνήθως ξυπνάω κατα τις 12.... Τώρα είμαι στο στάδιο που ευτυχώς πέρασαν οι ζαλάδες, έχω ελάχιστες καούρες πιά αλλα για κάποιο λόγο τη νύχτα κοπανιέμαι σαν λουκουμάς στο τηγάνι. Συν οι εφιάλτες! :roll: Όλα για καλό λέω!!! Λοιπόν τώρα για το Έλενα λέω να ψαχτώ λιγουλάκι ακόμα. Αν έχει κάποια κανα νέο να μου πει σχετικά καλοδεχούμενο. Μα καμιά δεν θα γεννήσει στο Έλενα? Μόνη σαν το λεμόνι θα είμαι???? -Magda και Marianthi27 πάντα ευτυχισμένες στιγμές σας εύχομαι γεμάτες αγάπη!- Σε όλες καλημέρα και θα επανέλθω με νεότερα!

gHTSp2.png

meldan ευχαριστούμε.

έχεις δίκιο με τα αραπάκια,,,και γω τα παίρνω με πολλά τραγούδια στον παιδικό σταθμό, ακόμα και με τα απλά παραμυθάκια, ειδικά τα κλασικά...ο κακός ο λύκος έχει μεταλλαχτεί, έγινε σκέτος λύκος και είναι ευαίσθητος και ζητάει συγνώμες, εννοείται δεν τρώει γουρουνάκια και γιαγιάδες...

από που να αρχίσω...

Καλέ θα σας μπατσίσω...Τι πειράζει που ο λύκος έγινε καλός?Εσείς ξέρετε κανένα ζώο να είναι κακό άμα δεν νιώσει απειλούμενο?Ένα από τα πολύ όμορφα παραμύθια-βραβευμένο -του Τριβιζά είναι τα τρία μικρά λυκάκια όπου εκεί είναι κακό το γουρούνι και τελικά γίνονται φίλοι...Τι καλύτερο??Για τα αραπάκια...αυτό το τραγούδι μου αρέσει πολύ...ποτέ δεν το είχα δει ρατσιστικά, έχετε δίκιο, τώρα που το λέτε, αλλά φαντάζομαι κι οι δασκάλες δεν το έκαναν επί τούτου...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλέ θα σας μπατσίσω...Τι πειράζει που ο λύκος έγινε καλός?Εσείς ξέρετε κανένα ζώο να είναι κακό άμα δεν νιώσει απειλούμενο?Ένα από τα πολύ όμορφα παραμύθια-βραβευμένο -του Τριβιζά είναι τα τρία μικρά λυκάκια όπου εκεί είναι κακό το γουρούνι και τελικά γίνονται φίλοι...Τι καλύτερο??Για τα αραπάκια...αυτό το τραγούδι μου αρέσει πολύ...ποτέ δεν το είχα δει ρατσιστικά, έχετε δίκιο, τώρα που το λέτε, αλλά φαντάζομαι κι οι δασκάλες δεν το έκαναν επί τούτου...

marouskaki συμφωνώ για Τριβιζά!ωραιότατο!εκτός κατεστημένου!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Εγώ θα γεννήσω στο Έλενα Μέλι

δεν το αλλάζω με τίποτα...και στα 2 προηγούμενα εκεί γέννησα

δυστυχώς όμως κι εγώ μόλις χτες γνώρισα το νέο μου γιατρό

πριν είχα το κο Γαζή αλλά δυστυχως μόλις συνταξιοδοτήθηκε

μετά από έρευνα λοιπόν στο φόρουμ (γιατί κι εγώ δεν έχω καμμία γνωστή

με εμπειρία στο Έλενα) κατέληξα στα εξής ονόματα:

από παλιούς Αλεξάτος - Ροσολύμος

και από νέους Κολιόπουλος και Σούλος

ξέκινησα με το κο Κολιόπουλο αλλά δύστυχώς μίλησα στο τηλέφωνο

και μου είπε ότι δεν μπορεί να με ανάλαβει...

εχει πολύ φόρτο εργασίας και δεν προλαβαίνει ούτε αυτές που έχει

αναλάβει να παρακολουθήσει...

(αλήθεια είπε γιατί ούτε ραντεβού δεν εβρισκα να κλείσω μαζί του)

μετά χτες που πήγα για να κάνω απλό υπέρηχο στα εξωτερικά

ήθελαν να τους δώσω όνομα γιατρού που με παρακολουθεί

έτσι πήγα στα πρωινά ιατρεία και γνώρισα το κο Σούλο

πολύ νέος στα 38 σε σχέση με το προήγουμενο που είχα αλλά

πιο μοντέρνος και γενικά πολύ άνετος στη συζήτηση

μου έκανε τον υπέρηχο με ηρέμησε και γενικά φάνηκε πολύ σχολαστικός

με τις εξετάσεις και το ιστορικό....

μου είπε ότι σχεδιάζει να πάρει άδεια μια εβδομάδα τον Αύγουστο

την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου μιας και γιορτάζει όπως μου είπε

(τον λένε Παναγιώτη)

εγώ έχω ΠΗΤ βάση περιόδου 22/08 αλλά βάση υπερήχου 26/08

το καλό είναι ότι δεν πήρε χρήματα

στα απογευματινά του δέχεται κάθε Πέμπτη με 36 ευρώ

ενώ οι παλιοί που έχουν γίνει πλέον διευθυντές όπως και ο Γαζής που είχα

παίρνουν 75 ευρώ.....και θέλουν να σε βλέπουν κάθε μήνα....

αυτός μπορεί να με βλέπει και πρωινά με κόστος 5 ευρώ η καθόλου

και επειδή είναι τρίτη εγκυμοσύνη και είμαστε αρκετά στριμωγμένοι αυτή τη περίοδο λέω να συνεχίσω μ'αυτόν και βλέπουμε

ελπίζω να είναι εδώ όταν θα γεννήσω

μου είπε ότι μπορεί να αναβάλει και την άδεια του αν δεί ότι

έχω προοπτικές για νωρίτερα....

επίσης οι γιατροί που σου ανέφερα όπως και ο Γαζής

δεν έχουν ταρίφα....δηλαδή δεν θα σου ζητήσουν χρήματα για τη γέννα

με βάση εμπειρίες προηγούμενων που γέννησαν μαζί τους...

αυτά από τη δική μου έρευνα...

επίσης

επείδη γυρίζω χρόνια τώρα στο Έλενα και έχω πετύχει γενικά γιατρούς

και στους τοκετούς μου ....δεν είχα καλή εμπειρία (από αυτά που είδα σε συμπεριφορές) από Δάγκλα και Παπαδή....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

τελευταίο χωρίς να θέλω να σε τρομάξω....

να ξέρεις ότι στο Έλενα αν πας για φυσιολογικό....

ξέχνα την επισκληρίδιο....

αν πας για καισαρική προετοιμάσου για ολική.....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...