Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Με επεισαν στο μαιευτήριο να του δωσουμε ενα γευμα ξενο γιατι αν δεν επαιρνε βάρος δε θα φευγαμε...το ηπιε μονορούφι παρολο που τον θηλαζα ολη μερα....κοιμηθηκε το μεσημέρι και σε 3 ωρες που ξυπνησε κατέβηκε το γάλα μου και ειχα πρηστεί...σήμερα γεμισα γρομπαλακια ειδικα στο ενα στήθος

Ειναι γεμάτο σε διάφορα μεγέθη

τον θηλαζω και ταυτόχρονα κανω μαλαξεις αλλα μονο ξεπρηστηκε λιγο.....καμια ιδέα πως να τα διαλυσω? Το έπαθε καμία?

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κριμαι εγω το επαθα τις δυο πρωτες φορες.Την υριτη φορα ειχα προνοησει κι ειχα παρει μαζι μου το θηλαστρο κι εβγαζα συνεχεια για να ξεπρηζομαι.Ηταν και τα δυο μου στηθη πρησμενα και παραμορφωμενα για καμια εβδομαδα και μετα συνηλθαν.Οι μαλαξεις δεν μου εκαναν τιποτα ουσιαστικο.Το θηλαστρο μου τα αποσυμφορηζε και με ανακουφιζε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Με επεισαν στο μαιευτήριο να του δωσουμε ενα γευμα ξενο γιατι αν δεν επαιρνε βάρος δε θα φευγαμε...το ηπιε μονορούφι παρολο που τον θηλαζα ολη μερα....κοιμηθηκε το μεσημέρι και σε 3 ωρες που ξυπνησε κατέβηκε το γάλα μου και ειχα πρηστεί...σήμερα γεμισα γρομπαλακια ειδικα στο ενα στήθος

τον θηλαζω και ταυτόχρονα κανω μαλαξεις αλλα μονο ξεπρηστηκε λιγο.....καμια ιδέα πως να τα διαλυσω? Το έπαθε καμία?

Θήλαστρο για απισυμφορηση κορίτσι....κι εγώ είχα γρομπαλακι όταν πρηζοταν το στήθος....αλλα θηλαζοντας το μωρο έφυγε...αφου κατέβηκε το γάλα όλα θα στρώσουν σιγά σιγά....καλους θηλασμους Νικολα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια.Καποιος μας μουτζωσε,δεν εξηγειται διαφιρετικα.Δευτερη ιωση που περναμε οικογενειακως απο τοτε που γεννησα,δηλ μεσα σε 25 μερες.Εγω με αυτι-λαιμο-πυρετο,ο αβτρας μου πυρετο και πονο στα κοκαλα και τα κοριτσια βηχα,μυξα και εμετο.Ο αντρας μου μου χει σπασει τα νευρα γιατι οταν περναει ιωση κανει λες και πεθαινει.Ειπε κι η παιδιατρος να βαι απομονωμενος γιατι εκανε ψηλοτερο πυρετο και παλευω μονη μου.Γονατισα ομως.Το βραδυ το καρπουζακι αψογο αλλα οι αλλες δυο με επρηξαν εναλλαξ.Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι νομιζουν οτιεμεις οι μαμαδες ειμαστε super women και πρεπει να περνανε ολα απ τα χερια μας οπως και να μαστε...απο τη συνεννοηση με την παιδιατρο μεχρι η συνεννοηση με το μπαμπα μου να ψωνισει σουπερ μαρκετ και φαρμακειο,θηλασμος,καθαριοτητα τα παντα ολα.

Κανένας δε σας μούτζωσε...χαχα...παλι θα σου πω για το διαβολακι που βάζει προβλήματα στις οικογένειες....κρατα γερά....γτ ισχύει αυτό που έγραψε η Μαριάνθη...αν η μαμά δεν είναι καλά το σπίτι καταρρέει...τοσο απλά....κι επίσης το κακό ας πούμε με πολλά παιδιά....μπορεο το ημερών παιδάκι να είναι αγγελούδι αλλά υπάρχουν κι αλλα να κλαψουν να ζητήσουν να γκρινιαξουν το οποίο ισούται με κούραση γονιών...κυριως μανούλας...εμενα δυο βραδια με ξύπνησε ο τρίτος...χθες ο δεύτερος δυο ώρες πριν το μωρο...ξάπλωσα μαζί του για λίγο κοιμήθηκε πήγα έβαλα πλυντήριο και ύπνο ως το θηλασμό μικρού...τις πρώτες μέρες είναι κούραση μετά συνηθίζεις να κοιμάσαι σπαστά...και έρχονται και βραδια που τυχαίνει να μη θέλει κανείς τίποτα και στανιαρεις χαχα...να έχουμε να περιμένουμε...καλο βράδυ σε όλες...το αρνάκι κοιμάται από τις οκτώ για να δούμε τι πρόγραμμα θα βγάλει σήμερα...το τι ελληνική σειρά κ ταινία βλέπω ως τις δώδεκα μια που ξεκινά τον μεγάλο ύπνο (5ωρο) δε λέγεται αλλιώς δεν αντέχω νυσταζωωω...κιλά μείον οκτωμισι αλλά δυόμισι για χάσιμο κι όσο πάει.μαλλι κούρεμα 10 Σεπτεμβρίου...εκλεισε...με γεια στις φρεσκικουρεμενοβαμνενες

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σου μαρουσκακι.Ποσο μου αρεσει η δροσια που αρχισε να χει τα βραδια,κανεις ωραιο υπνο...οποιος κοιμαται τελοσπαντων.Εγω δυο βραδια κοιμαμαι με τη μελινα και κατα τις εξι το πρωι ερχεται και μας βρισκει η δαναη,δηλ τρια ατομα σ ενα ημιδιπλο και διπλα μαε το μωρο στο πορτ μπεμπε.Το καρπουζακι σημερα κοιμαται απ τις εφτα το απογευμα.Ειπα να την ξυπνησω κατα τις δεκα για να μου κανει ενα νυχτερινο πενταωρο αλλα τη λυπηθηκα.Τωρα παω κι εγω να ξαπλωσω αν και πιστευω οτι σε καμια ωρα θα με ξυπνησει.Απο την ιωση ειμαστε ολοι καλυτερα,τα κοριτσια ελαχιστο βηχα κι ο μπαμπας απυρετος πηγε για δουλεια.Αυριο βαφτιζει η κουμπαρουλα μου την μπεμπιτα της και αν πανε ολα καλα θα παμε.Ανυπομονω πολυ γιατι θα μαζευτουμε μετα απο αρκετο καιρο -λογω διακοπων -ολοι οι φιλοι κι οι γνωστοι.Το καρπουζακι θα παει πακετακι στην αδελφη μου οποτε θα μαι χαλαρη.Αυτα αν δεν προκυψει κανενα τρελο παλι.Μθα χαρα τα πας με τα κιλα,η ουρα σου μεινε.Ξεκολλησε κι η δικη μου ζυγαρια και μ εδειξε μειον ενα κιλακι ακομη-μετα απο μια ολοκληρη εβδομαδα,μπορει και παραπανω.Καληνυχτα σε ολες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου μαρουσκακι.Ποσο μου αρεσει η δροσια που αρχισε να χει τα βραδια,κανεις ωραιο υπνο...οποιος κοιμαται τελοσπαντων.Εγω δυο βραδια κοιμαμαι με τη μελινα και κατα τις εξι το πρωι ερχεται και μας βρισκει η δαναη,δηλ τρια ατομα σ ενα ημιδιπλο και διπλα μαε το μωρο στο πορτ μπεμπε.Το καρπουζακι σημερα κοιμαται απ τις εφτα το απογευμα.Ειπα να την ξυπνησω κατα τις δεκα για να μου κανει ενα νυχτερινο πενταωρο αλλα τη λυπηθηκα.Τωρα παω κι εγω να ξαπλωσω αν και πιστευω οτι σε καμια ωρα θα με ξυπνησει.Απο την ιωση ειμαστε ολοι καλυτερα,τα κοριτσια ελαχιστο βηχα κι ο μπαμπας απυρετος πηγε για δουλεια.Αυριο βαφτιζει η κουμπαρουλα μου την μπεμπιτα της και αν πανε ολα καλα θα παμε.Ανυπομονω πολυ γιατι θα μαζευτουμε μετα απο αρκετο καιρο -λογω διακοπων -ολοι οι φιλοι κι οι γνωστοι.Το καρπουζακι θα παει πακετακι στην αδελφη μου οποτε θα μαι χαλαρη.Αυτα αν δεν προκυψει κανενα τρελο παλι.Μθα χαρα τα πας με τα κιλα,η ουρα σου μεινε.Ξεκολλησε κι η δικη μου ζυγαρια και μ εδειξε μειον ενα κιλακι ακομη-μετα απο μια ολοκληρη εβδομαδα,μπορει και παραπανω.Καληνυχτα σε ολες.

ωχ περαστκα σας και υπομονη! και μενα ο μεσαιος με βηχα ειναι και μασκακια! τα μωρα μας κανουν το ιδιο ακριβως ωραριο??? και μενα σημερα απο τις 7 το απογευμα ξυπησε 11 και τωρα ξανακοιμαται και παω και εγω να την πεσω

Chrimai θηλαστρο με τις μαλαξεις δεν καταφερνεις και πολλα!

σημερα ειδα διαφορα με τους κολλικους μονο 3 ωριτσες ηταν ανησυχως και αυτο μερα που παλευεται! μακαρι να συνεχισει ετσι! Φιλια κοριτσακια καλο βραδυ!

79o6p3.png

Περαστικα σας Αντωνια μου και crochet στην οικογενεια...μολις ξαπλωσα και εγω.....εμενα μου εχει πει ο ντοκ να την ξυπναω καθε τρεις ωρες,ειχε πιει γαλατακι στις 8 το απογευμα και τωρα στις 11 την ξυπνησα εγω,δεν ξυπναγε με τιποτα,αλλα δεν την αφησα να κοιμηθει.τελικα μισοξυπνησε,ηπιε γαλα και παλι νανι....τωρα το βραδυ θα την αφησω να ξυπνησει μονη της οποτε πεινασει,την ημερα το παμε τριωρο μεχρι να φτασει 2-3 μηνων.μετα μονη της οποτε ξυπναει,εντολη γιατρου!! Εμενα ο αντρας μου δεν ητανε πολυ καλα τωρα το βραδυ,μου λεει οτι εχει ατονια και ζαλιζεται.Παναγιτσα μου λεω,τι γινετε?? Το μυαλο μου πηγε στο εγκεφαλικο γιατι λεει οτι δεν ειχε καθολου δυναμη στα χερια....τωρα γυρναει απο καναπε σε καναπε,δεν τον παιρνει ο υπνος...ανησυχω!πιστευω οτι επαθε υπερκοπωση ενα μηνα τωρα,δεν θελω να σκεφτομαι κατι αλλο:(

Αυριο παω για σαραντισμο!!!γιουπι!!!!!!! Crimai θηλαστρο κοριτσι μου σε ολες βλεπω εχει τυχει αυτο,αποσυμφορησε το στηθος....σας φιλω καληνυχτα:tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερουδια!!!!!Σημερα κλεινουμε 4εβδομαδες με το τεταρτο θησαυρακι μας!!!!Εβαλα κοκκινιστο στη χυτρα και πινω καπουτσινακι!Βροχουλα μετα απο τοση απραγια και ξαφνικα ενα μηνα στην τρεχαλα λογικο να κουραστηκε ο αντρουλης σου.Πιεση μετρησε;Ειναι καλυτερα τωρα;;;Θελει λιγο νταντεμα κι αυτος μωρεεε...Κροκετακι κι εσυ αρρωστο αγορακι;;;Μασκες αυγουστιατικα ρε παιδι μου τι να πεις....Περαστικα στην αγορινα σου...Αντωνια ευχομαι σημερα να ειναι μια αλλη, καλη μερα να απολαυσεις τη βαφτιση και την επανοδο της παρεας σου...μας εχεις πει ποσο δεμενοι ειστε...ειμαι σιγουρη θα σε ανεβασει πολυ!εμενα ηρθαν η αδερφη μου οικογενειακως αυτες τις μερες κ τα παιδια χαιρονται τα ξδερφια τους κι εμεις την παρεα μεγαλων χαχα!!!Αυριο φευγει ο αυγουστος που εφερε στις περισσοτερες τα μωρα μας....φανταζομαι κι εσεις οπως κι εγω νιωθετε πολυ πολυ ευτυχισμενες....οι πρωτομανουλες κ πολυ πολυ κουρασμενες χιχι...εγω παλι ενω τα βραδια κουτουλαω και κοιμαμαι οπως λιγες ωρες νιωθω ντουρασελ...ανυπομονω για 10/9 που σαραντιζουμεεεεε!Βροχουλα σημερα σειρα σας!Καλη ανατροφη κ εσυ σιδερενια απο δω κ περα!!!!Καπουτσινακι τελος...παμε για εργασιααααα!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγώ το έπαθα. Να κάνεις καυτά μπάνιο. Βασικά να ρίχνεις πολύ ζεστό νερό στο στήθος. Και να πάρεις νούροφρεν

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κανένας δε σας μούτζωσε...χαχα...παλι θα σου πω για το διαβολακι που βάζει προβλήματα στις οικογένειες....κρατα γερά....γτ ισχύει αυτό που έγραψε η Μαριάνθη...αν η μαμά δεν είναι καλά το σπίτι καταρρέει...τοσο απλά....κι επίσης το κακό ας πούμε με πολλά παιδιά....μπορεο το ημερών παιδάκι να είναι αγγελούδι αλλά υπάρχουν κι αλλα να κλαψουν να ζητήσουν να γκρινιαξουν το οποίο ισούται με κούραση γονιών...κυριως μανούλας...εμενα δυο βραδια με ξύπνησε ο τρίτος...χθες ο δεύτερος δυο ώρες πριν το μωρο...ξάπλωσα μαζί του για λίγο κοιμήθηκε πήγα έβαλα πλυντήριο και ύπνο ως το θηλασμό μικρού...τις πρώτες μέρες είναι κούραση μετά συνηθίζεις να κοιμάσαι σπαστά...και έρχονται και βραδια που τυχαίνει να μη θέλει κανείς τίποτα και στανιαρεις χαχα...να έχουμε να περιμένουμε...καλο βράδυ σε όλες...το αρνάκι κοιμάται από τις οκτώ για να δούμε τι πρόγραμμα θα βγάλει σήμερα...το τι ελληνική σειρά κ ταινία βλέπω ως τις δώδεκα μια που ξεκινά τον μεγάλο ύπνο (5ωρο) δε λέγεται αλλιώς δεν αντέχω νυσταζωωω...κιλά μείον οκτωμισι αλλά δυόμισι για χάσιμο κι όσο πάει.μαλλι κούρεμα 10 Σεπτεμβρίου...εκλεισε...με γεια στις φρεσκικουρεμενοβαμνενες

Εγώ πάλι κοιμάμαι σχεδόν κάθε φορά που κοιμάται η μικρή. Το πλεονέκτημα του να έχεις μόνο ένα παιδί...!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Πάλι με τα κιλά ασχολούμαστε; Ε είμαστε απίστευτες! Εμένα μου έμειναν αλλά 2,5 κιλά που δεν λένε να φύγουν...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Περαστικα σας Αντωνια μου και crochet στην οικογενεια...μολις ξαπλωσα και εγω.....εμενα μου εχει πει ο ντοκ να την ξυπναω καθε τρεις ωρες,ειχε πιει γαλατακι στις 8 το απογευμα και τωρα στις 11 την ξυπνησα εγω,δεν ξυπναγε με τιποτα,αλλα δεν την αφησα να κοιμηθει.τελικα μισοξυπνησε,ηπιε γαλα και παλι νανι....τωρα το βραδυ θα την αφησω να ξυπνησει μονη της οποτε πεινασει,την ημερα το παμε τριωρο μεχρι να φτασει 2-3 μηνων.μετα μονη της οποτε ξυπναει,εντολη γιατρου!! Εμενα ο αντρας μου δεν ητανε πολυ καλα τωρα το βραδυ,μου λεει οτι εχει ατονια και ζαλιζεται.Παναγιτσα μου λεω,τι γινετε?? Το μυαλο μου πηγε στο εγκεφαλικο γιατι λεει οτι δεν ειχε καθολου δυναμη στα χερια....τωρα γυρναει απο καναπε σε καναπε,δεν τον παιρνει ο υπνος...ανησυχω!πιστευω οτι επαθε υπερκοπωση ενα μηνα τωρα,δεν θελω να σκεφτομαι κατι αλλο:(

Αυριο παω για σαραντισμο!!!γιουπι!!!!!!! Crimai θηλαστρο κοριτσι μου σε ολες βλεπω εχει τυχει αυτο,αποσυμφορησε το στηθος....σας φιλω καληνυχτα:tongue:

Πως είναι σήμερα ο άντρας σου; Ελπίζω όντως να είναι μόνο υπερκόπωση και να μην είναι τίποτα σοβαρότερο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερουδια!!!!!Σημερα κλεινουμε 4εβδομαδες με το τεταρτο θησαυρακι μας!!!!Εβαλα κοκκινιστο στη χυτρα και πινω καπουτσινακι!Βροχουλα μετα απο τοση απραγια και ξαφνικα ενα μηνα στην τρεχαλα λογικο να κουραστηκε ο αντρουλης σου.Πιεση μετρησε;Ειναι καλυτερα τωρα;;;Θελει λιγο νταντεμα κι αυτος μωρεεε...Κροκετακι κι εσυ αρρωστο αγορακι;;;Μασκες αυγουστιατικα ρε παιδι μου τι να πεις....Περαστικα στην αγορινα σου...Αντωνια ευχομαι σημερα να ειναι μια αλλη, καλη μερα να απολαυσεις τη βαφτιση και την επανοδο της παρεας σου...μας εχεις πει ποσο δεμενοι ειστε...ειμαι σιγουρη θα σε ανεβασει πολυ!εμενα ηρθαν η αδερφη μου οικογενειακως αυτες τις μερες κ τα παιδια χαιρονται τα ξδερφια τους κι εμεις την παρεα μεγαλων χαχα!!!Αυριο φευγει ο αυγουστος που εφερε στις περισσοτερες τα μωρα μας....φανταζομαι κι εσεις οπως κι εγω νιωθετε πολυ πολυ ευτυχισμενες....οι πρωτομανουλες κ πολυ πολυ κουρασμενες χιχι...εγω παλι ενω τα βραδια κουτουλαω και κοιμαμαι οπως λιγες ωρες νιωθω ντουρασελ...ανυπομονω για 10/9 που σαραντιζουμεεεεε!Βροχουλα σημερα σειρα σας!Καλη ανατροφη κ εσυ σιδερενια απο δω κ περα!!!!Καπουτσινακι τελος...παμε για εργασιααααα!!!!

Πλέον ναι και εγώ νιώθω πολύ πολύ ευτυχισμένη! Όχι ότι και πριν δεν ήμουν. Απλά με είχε πάρει πολύ από κάτω το θέμα του θηλασμού και δεν μπορούσα να απολαύσω όλα τα υπόλοιπα! Από κούραση όχι πολύ θα έλεγα. Ευτυχώς έχω βολικό και ήσυχο μωράκι. Αχ βρε marouskaki πως αντέχεις να μένεις μέσα 40 μέρες; Χαρά στο κουράγιο σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Το Αναστασάκι μου κλείνει σήμερα ένα μήνα ζωής! Επίσης έχει γενέθλια ο μπαμπάς της! Δύο πολύ σημαντικοί λόγοι για να το γιορτάσουμε! Ελάτε, σας κερνάμε!

post-37166-14825440936098_thumb.jpg

post-37166-14825440936243_thumb.jpg

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σας έχει τύχει τα μικρούλια σας να ξυπνάνε ανά μία ώρα για φαγητό και να κοιμούνται το πολύ 45 λεπτά ανάμεσα στα γεύματα; Είναι φυσιολογικό; Είναι τα λεγόμενα άλματα ανάπτυξης;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...