Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

κοριτσακια μου και εμεις ειμαστε μια χαρα!η Νεφελιτσα μου εχει αρχισει να βρισκει τους ρυθμους της πια και με την μικρη παει μια χαρα!

Η μπεμπα μου ειναι πολυ ηρεμη,...τρωει και κοιμαται ολη μερα!το βραδυ κοιμαται 5ωρα συνεχομενα απλα περναει κατι πονακια μεταξυ 11 με 1 και αυτο γιατι ολη μερα δεν κανει κακα της και τα κανει εκεινη την ωρα κανα δυο φορες...αλλα δεν κλαιει η καημενουλα απλα θελει αγκαλιτσα!

Βγαινουμε εξω καθε μερα και τα πρωινα τις περνω με το αμαξι και πηγαινουμε σε καμια φιλη ή στη μαμα μου ή στην πεθερα μου!

Επισης εχει αρχισει να συνηθιζει και την πιπιλα!Περιμενω πως και πως την αλλη Δευτερα να φυγουμε διακοπες να κανω και κανενα μπανιο και οταν με το καλο γυρισω θα πεσει διαιτα....χαχαχαχα...γιατι προς το παρον δεν μπορω να χασω γραμμαριο!Η ζυγαρια εχει κολησει στα 68...ελεος....10 κιλα πηρα...εχασα 5 και τα αλλα 5 δεν λενε να πεσουν με τιποτα!Θελω ομως να παω στα 60...και επειδη γυμναστηριο δεν παιζει να μπορεσω να ξαναπαω με 2 παιδια σκεφτομαστε να παρουμε ενα διαδρομο να κανουμε και οι 2!

Φιλακια σε ολλες και υπομονη με τα μωρακια...πστευω μετα τις 40 ημερες ολα αρχιζουν να παιρνουν τον ρυθμο τους!;)

διακοπές;;;; απλά προσκυνώ!!είσαι η καλύτερη!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια

Καταφερα να διαβασω αρκετες σελιδες.συγχαρητηρια στα κοριτσια που γεννησαν!

Δεν προλαβαινω να κανω τιποτα... ο μπεμπης μες την μερα δεν κοιμαται σχεδων καθολου..δουλειες στο σπιτι δεν κανω τα κανει ολα η μανα μου και ο αντρας μου..το βραδυ δεν καλοκοιμαται εχει ποναλακια και βρισκει παρηγορια μονο στο στηθος.. δεν με πειραζει φοβαμαι ομως μην αποκοιμηθω και μου πεσει..μολις τον βαλω στην κουνια ξυπνα.επαθα και αποφραξη πορων και στα 2στηθη και εκανα δεκατα και αγχωθηκα.τον εβαζα σε καθε γευμα και απο τα 2 στηθη γιατι ειχα διαβασει οτι ετσι πρεπει στην αρχη,δηλαδη ετρωγε απο το ενα ,κοιμοταν,τον αλλαζα γιατι παντα τα κανει οταν τρωει ,και μετα τον εβαζα στο αλλο .ετσι δεν αδειαζε το στηθος και την πατησα.τωρα δινω μονο το το ενα την φορα κι αν δεν κοιμαται με τιποτα δινω το αλλο.

Εσεις πως το κανετε;δινετε και τα 2;

Φοβαμαιην το ξαναπαθω..

Επισης οι θηλες μου ακομα πονανε εχω βαλει τονους πορελαν αλλα τιποτα..δεν με νοιαζει βεβαια μετα τον πονο της αποφραξης πορου οι θηλες δεν ειναι τιποτα.ο θηλασμος ειναι ενα απο τα λιγα πραγματα που με κανουν να νιωθω καλα.

Η διαθεση μου εμενα οταν γυρισα σπιτι ηταν χαλια.πολυ κλαμα και αγχος.δεν αναγνωριζα τον εαυτο μου.θεωρουσα πριν οτι θα μαι πολυ χαλαρη.αμ δε.. βιωσα τα baby blues πολυ εντονα και δεν το ειχα φανταστει οτι θα μπορουσα να το παθω εγω αυτο.τεσπα τωρα ειμαι καλυτερα ας πουμε..ακομα βεβαια καποια πραγματα μου φαινονται βουνο.οπ ως το να βγουμε εξω με το μωρο,το να το κανω μονη μου μπανιο,το οτι ο αντρας μου και η μανα μου γυρναν απο βδομαδα στη δουλεια και θα μαι μονη μου το πρωι..δεν με αναγνωριζω

. Εμένα μου πε η μαία αλλά και η παιδίατρος να την βάζω και στα 2 σε κάθε τάισμα. Ένα 20λεπτο στο ένα και όσο παρει στο αλλο. Με ανακούφισε αυτο γιατι αν μάζευε πολυ γάλα με πονούσε

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κοριτσακι μου πραγματικα εινσαι η μονη που γνωριζω και εχει παλεψει τοσο για τον θηλασμο....μονο και μονο απο αυτο αξιζεις 1000 μπραβο!!!

Με συγκινείς! :) Σε ευχαριστώ!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια για τους κολικούς τι κάνετε; Ο γιατρός μου συνέστησε το Biogaia αλλά διαφορά δεν είδα. Διάβασα στο ίντερνετ ότι τα χαϊδεύουμε στην κοιλίτσα για να ζεσταθεί ή ότι κουνάμε κυκλικά τα ποδαράκια. Τα κάνω όλα, αλλά τίποτα. Δεν γκρινιάζει, υποφέρει αθόρυβα και την λυπάμαι την καημενούλα...

Άλλη ερώτηση. Εσάς τα μικρά σας μένουν καθόλου ξύπνια κατά την διάρκεια της ημέρας; Η δικιά μου ήδη από την δεύτερη εβδομάδα της ζωής της, και κάθε μέρα όλο και περισσότερο, μένει 3-4 ώρες ξύπνια. Είναι ήρεμη, αλλά κάθε μισή ώρα θέλει να φάει. Μέχρι που εξαντλείτε από την κούραση και αρχίζει την ψιλογκρίνια μέχρι να κοιμηθεί...

Σήμερα την ζυγίσαμε και αισίως έφθασε τα 3550!! Το οποίο σημαίνει ότι το ξένο γάλα μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! Πλέον μόνο το γαλατάκι μου με μπιμπερό και ελπίζω σύντομα να μπορεί από το στήθος! Γιούπι!!!!

Και μιας και είχα δώσει πληροφορίες για τα δικαιολογητικά των επιδομάτων κυοφορίας και λοχείας, θα σας πω τώρα για το επίδομα του ΟΑΕΔ. Πρώτα πρέπει να πληρωθείτε το επίδομα λοχείας από το ΙΚΑ. Με το χαρτί που θα πάρετε από εκεί πάτε στον ΟΑΕΔ. Θα χρειαστείτε επιπλέον:

1. φωτοτυπία ταυτότητας
  2. φωτοτυπία των βιβλιαριών υγείας (ατομικό και οικογενειακό)
  3. το χαρτί του ΙΚΑ (πρωτότυπο και φωτοτυπία)
  4. φωτοτυπία από το βιβλιάριο υγείας την σελίδα που σημείωσαν από το ΙΚΑ με τις ημερομηνίες των αδειών σας καθώς και όποια άλλη αναρρωτική άδεια έχετε πάρει
  5. βεβαίωση εργοδότη (μπορείτε να βρείτε αντίγραφο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ)

Πιθανόν να σας ζητήσουν και βεβαίωση από τον λογιστή του εργοδότη σας με τα ένσημα του Ιουνίου, γιατί δεν φαίνονται ακόμη στο ΙΚΑ. Το επίδομα αυτό το παίρνετε 2-3 εβδομάδες μετά αφότου κάνετε τα χαρτιά σας. Επιπλέον, δικαιούστε 6μηνη άδεια με αποδοχές από τον ΟΑΕΔ. Εγώ επειδή δεν θα την πάρω, δεν ξέρω για αυτήν τι δικαιολογητικά χρειάζεται

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια για τους κολικούς τι κάνετε; Ο γιατρός μου συνέστησε το Biogaia αλλά διαφορά δεν είδα. Διάβασα στο ίντερνετ ότι τα χαϊδεύουμε στην κοιλίτσα για να ζεσταθεί ή ότι κουνάμε κυκλικά τα ποδαράκια. Τα κάνω όλα, αλλά τίποτα. Δεν γκρινιάζει, υποφέρει αθόρυβα και την λυπάμαι την καημενούλα...

Άλλη ερώτηση. Εσάς τα μικρά σας μένουν καθόλου ξύπνια κατά την διάρκεια της ημέρας; Η δικιά μου ήδη από την δεύτερη εβδομάδα της ζωής της, και κάθε μέρα όλο και περισσότερο, μένει 3-4 ώρες ξύπνια. Είναι ήρεμη, αλλά κάθε μισή ώρα θέλει να φάει. Μέχρι που εξαντλείτε από την κούραση και αρχίζει την ψιλογκρίνια μέχρι να κοιμηθεί...

Σήμερα την ζυγίσαμε και αισίως έφθασε τα 3550!! Το οποίο σημαίνει ότι το ξένο γάλα μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! Πλέον μόνο το γαλατάκι μου με μπιμπερό και ελπίζω σύντομα να μπορεί από το στήθος! Γιούπι!!!!

Και μιας και είχα δώσει πληροφορίες για τα δικαιολογητικά των επιδομάτων κυοφορίας και λοχείας, θα σας πω τώρα για το επίδομα του ΟΑΕΔ. Πρώτα πρέπει να πληρωθείτε το επίδομα λοχείας από το ΙΚΑ. Με το χαρτί που θα πάρετε από εκεί πάτε στον ΟΑΕΔ. Θα χρειαστείτε επιπλέον:

1. φωτοτυπία ταυτότητας
  2. φωτοτυπία των βιβλιαριών υγείας (ατομικό και οικογενειακό)
  3. το χαρτί του ΙΚΑ (πρωτότυπο και φωτοτυπία)
  4. φωτοτυπία από το βιβλιάριο υγείας την σελίδα που σημείωσαν από το ΙΚΑ με τις ημερομηνίες των αδειών σας καθώς και όποια άλλη αναρρωτική άδεια έχετε πάρει
  5. βεβαίωση εργοδότη (μπορείτε να βρείτε αντίγραφο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ)

Πιθανόν να σας ζητήσουν και βεβαίωση από τον λογιστή του εργοδότη σας με τα ένσημα του Ιουνίου, γιατί δεν φαίνονται ακόμη στο ΙΚΑ. Το επίδομα αυτό το παίρνετε 2-3 εβδομάδες μετά αφότου κάνετε τα χαρτιά σας. Επιπλέον, δικαιούστε 6μηνη άδεια με αποδοχές από τον ΟΑΕΔ. Εγώ επειδή δεν θα την πάρω, δεν ξέρω για αυτήν τι δικαιολογητικά χρειάζεται

για δοκιμασε να της βαλεις στη κοιλιτσα πανω απο τα ρουχα της ενα πανακι που το εχεις ζεστανει με το σιδερο...εγω ετσι κάνω κ πιανει

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς ειμαστε ακόμα στο μαιευτήριο...αυριο βγαίνουμε...ο μικρός βγήκε ζόρικος...εχει χάσει 300 γρ κι ακόμα δεν εχει βάλει βάρος...τον θηλαζω και με πονάνε οι θηλες αλλα το γαλα μου δεν έχει κατέβει ακόμα...3ο εικοσιτετραωρο και το στήθος δεν εχει πρηστεί καθόλου...

Δε του αρέσει καθόλου η αλλαγή πάνας και κλαίει τρομαγμένος....

Ουτε της δικιας μου της αρεσει η αλλαγη πανας,τσιριζει με λεπτη γυναικεια φωνη:mrgreen::mrgreen: σαν να λεει αντε τελειωνε...με επρηξες...:mrgreen::mrgreen:

Καλε τι ωραια φωτο ειναι αυτη?το μωρακι σου ειναι?τι γλυκο πιτσικοπακι ειναι αυτο?μια τρελα!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και εμας τα απογευματα μας πιανει μια γκρινιτσα...ο λογος??αν τον ηξερα θα σας ελεγα....τα κανω ολα,τα παντα ολα....αλλα τελικα καταλαβα οτι οτι και να κανω αυτη θα γκρινιαξει οποτε το εχω παρει αποφαση οτι τα απογευματα μας θα ειναι αγκαλια για κανα δυωρο!!!!σημερα την πηγα βολτα με το καροτσι το απογευμα και οντως ητανε καλυτεραβεβαια πεινασε γρηγορα και γυρισα σπιτι γρηγορα.αρα μαλλον βολτες θελει το κοριτσι:):):) περπατησα κανα εικοσαλεπτο και πονανε τα ποδια μου τωρα:twisted: η απολυτη αγυμνασια:evil: λεω και εγω κατι μου φταιει και δεν ειμαι καλα....η αγυμνασια μου φταιει,σαν να εχω φαει ξυλο στα ποδια χαχαχαχα!!ευτυχως σημερα εκανε πολλα κακα και ανακουφιστηκε γιατι δυο μερες τωρα εκανε λιγα και την εβλεπα ειχε δυσφορια....! Νωρις το απογευμα εφτιαξα γιουβαρλοσουπα για αυριο και μου την φαγανε ολη τωρα το βραδυ:twisted::twisted:οποτε παλι μαγειρεμα αυριο,τα νευρα μου.....και εχω κανονισει να ερθει κοπελα να μου βαψει το μαλλι το πρωι!!!να δουμε ποτε θα προλαβω...ευτυχως θα ειναι και ο συζυγος σπιτι,εχει να φαει χωσιμο........ξεκινησε και την δουλεια οποτε τα πρωινα μας ειναι μια ομορφια:twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσια.Καποιος μας μουτζωσε,δεν εξηγειται διαφιρετικα.Δευτερη ιωση που περναμε οικογενειακως απο τοτε που γεννησα,δηλ μεσα σε 25 μερες.Εγω με αυτι-λαιμο-πυρετο,ο αβτρας μου πυρετο και πονο στα κοκαλα και τα κοριτσια βηχα,μυξα και εμετο.Ο αντρας μου μου χει σπασει τα νευρα γιατι οταν περναει ιωση κανει λες και πεθαινει.Ειπε κι η παιδιατρος να βαι απομονωμενος γιατι εκανε ψηλοτερο πυρετο και παλευω μονη μου.Γονατισα ομως.Το βραδυ το καρπουζακι αψογο αλλα οι αλλες δυο με επρηξαν εναλλαξ.Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι νομιζουν οτιεμεις οι μαμαδες ειμαστε super women και πρεπει να περνανε ολα απ τα χερια μας οπως και να μαστε...απο τη συνεννοηση με την παιδιατρο μεχρι η συνεννοηση με το μπαμπα μου να ψωνισει σουπερ μαρκετ και φαρμακειο,θηλασμος,καθαριοτητα τα παντα ολα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μελακι μου κι εγω οπως πολλα κοριτσια σε σκεφτομουν συχνα και περιμενα με ανυπομονησια ενα τετοιο μηνυμα.Εχω και το βιτσθο οποτε εχω χρονο να διαβαζω παλια μας μηνυματα και διαβαζα και τα δικα σου.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε οπως τα ονειρευεστε και να κρατησετε τον απριλιο ενα υγιεστατο μπεμπακι που θα σας κανει να "ξεχασετε" οσες δυσκολιες περασατε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαριανθη μου πολυ χαιρομαι που επανηλθες και μαλιστα με τοσο ανεβασμενη ψυχολογια.Μακαρι να συνεχισετε ετσι με το θηλασμο γιατι αξιζει ολη αυτη η προσπαθεια που εκανες να χει καλα αποτελεσματα για το αναστασακι σου.Φιλια πολλα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Κριμαι μου δε ξερω τι να σου πω για το γαλα.Νομιζα οτι το τριτο εικοσιτετραωρο κατεβαινει το γαλα σε ολες μας αλλα μαλλον δεν ισχυει.Παιζει απο οργανισμο σε οργανισμο βα κατεβει αργοτερα,δεν ξερω.Τι σου λενε οι μαιες στο μαιευτηριο?Βαζε τον εσυ οσο συχνοτερα μπορεις στο στηθος να σου ενεργοποιησει την παραγωγη και ως τοτε δινε και λιγο συμπληρωμα.Δε νομιζω να καβει τοσο κακο.Υπομονη και φιλια.Υπεροχη φωτογραφια του νικολα σου,για φαγωμα ειναι...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Νοβεμπερ τα καταφερες με το μαλλι?Εγω πηγα χθες κομμωτηριο.Εχω παρατηρησει οτι σε νυχια και μαλλια εχουμε εναν συγχρονισμο χα χα.Νινακι αντε να φυγετε να ξεφυγετε.Καλο το νεφελακι με τη μπεμπα ε?Αχ αυτη η ζυγαρια,θα την κρυψω και θα ξαναζυγιστω σε δυο εβδομαδες.Ετσι κι αλλιως εχω μαζεψει πολυ σε ποντους κι ας μην κατεβαινουν τα κιλα γιατι βλεπω οτι μπαινω σε παλια ρουχα.Εσυ απολαυσε και τις διακοπουλες και διαιτα μετα.Lonestar περνας κι εσυ τα δυσκολα που περιγραφουν εδω κι αλλες πρωτομανουλες.Υπομονη,ειναι η φαση προσαρμογης,ολα θα περασουν.Ειναι καλο που χεις και βοηθεια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσια.Καποιος μας μουτζωσε,δεν εξηγειται διαφιρετικα.Δευτερη ιωση που περναμε οικογενειακως απο τοτε που γεννησα,δηλ μεσα σε 25 μερες.Εγω με αυτι-λαιμο-πυρετο,ο αβτρας μου πυρετο και πονο στα κοκαλα και τα κοριτσια βηχα,μυξα και εμετο.Ο αντρας μου μου χει σπασει τα νευρα γιατι οταν περναει ιωση κανει λες και πεθαινει.Ειπε κι η παιδιατρος να βαι απομονωμενος γιατι εκανε ψηλοτερο πυρετο και παλευω μονη μου.Γονατισα ομως.Το βραδυ το καρπουζακι αψογο αλλα οι αλλες δυο με επρηξαν εναλλαξ.Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι νομιζουν οτιεμεις οι μαμαδες ειμαστε super women και πρεπει να περνανε ολα απ τα χερια μας οπως και να μαστε...απο τη συνεννοηση με την παιδιατρο μεχρι η συνεννοηση με το μπαμπα μου να ψωνισει σουπερ μαρκετ και φαρμακειο,θηλασμος,καθαριοτητα τα παντα ολα.

Όντως κάποιος σας μούτζωσε! Περαστικά σας βρε κορίτσι μου και κουράγιο! Πράγματι οι μαμάδες είναι super women! Το θυμάμαι και από την δική μου μαμά. Ακόμη και άρρωστη, όλα από το χέρι της περνούσαν. Αν πάλι κρεβατονόταν, το σπίτι έμοιαζε να καταρρέει...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

κοριτσακια μου και εμεις ειμαστε μια χαρα!η Νεφελιτσα μου εχει αρχισει να βρισκει τους ρυθμους της πια και με την μικρη παει μια χαρα!

Η μπεμπα μου ειναι πολυ ηρεμη,...τρωει και κοιμαται ολη μερα!το βραδυ κοιμαται 5ωρα συνεχομενα απλα περναει κατι πονακια μεταξυ 11 με 1 και αυτο γιατι ολη μερα δεν κανει κακα της και τα κανει εκεινη την ωρα κανα δυο φορες...αλλα δεν κλαιει η καημενουλα απλα θελει αγκαλιτσα!

Βγαινουμε εξω καθε μερα και τα πρωινα τις περνω με το αμαξι και πηγαινουμε σε καμια φιλη ή στη μαμα μου ή στην πεθερα μου!

Επισης εχει αρχισει να συνηθιζει και την πιπιλα!Περιμενω πως και πως την αλλη Δευτερα να φυγουμε διακοπες να κανω και κανενα μπανιο και οταν με το καλο γυρισω θα πεσει διαιτα....χαχαχαχα...γιατι προς το παρον δεν μπορω να χασω γραμμαριο!Η ζυγαρια εχει κολησει στα 68...ελεος....10 κιλα πηρα...εχασα 5 και τα αλλα 5 δεν λενε να πεσουν με τιποτα!Θελω ομως να παω στα 60...και επειδη γυμναστηριο δεν παιζει να μπορεσω να ξαναπαω με 2 παιδια σκεφτομαστε να παρουμε ενα διαδρομο να κανουμε και οι 2!

Φιλακια σε ολλες και υπομονη με τα μωρακια...πστευω μετα τις 40 ημερες ολα αρχιζουν να παιρνουν τον ρυθμο τους!;)

πω πω 5ωρα σου κοιμαται ε? εμενα ζητημα 2 ωριτσες συνεχομενα, αλλα ολοι λενε οτι στρωνει μετα οποτε υπομονη! με τα κιλα κι εγω κολλησα, ειχα παρει 10 εχασα τα 5 κι εδω και 2 βδομαδες κολλημενη η ζυγαρια!! Κοριτσια εχω ενα αλλο θεμα, μου συγκαηκε το μωρακι ενω το αλλαζω συνεχεια ρε γμτ, και παντα το πλενω ποτε με μωρομαντηλα. Μου ειπε ο γιατρος να στεγνωνω το ποπουδακι με πιστολακι να μη κραταει καθολου υγρασια αλλα και παλι δεν εχει βελτιωθει ιδιαιτερα. Κρεμουλα αλλαγης πανας του βαζω καθε φορα, καμια ιδεα τι να κανω??

c6vNp3.png

ολα μαζι σας επεσαν! περαστικα και υπομομονη!!!:)

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...