Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Γλυκές μου Αυγουστιάτικες μανούλες! Εδώ Μέλι μανούλα Απριλίου 2016! Θα σας τα πω! Αρχικά όμως να ευχηθώ! Να σας ζήσουν τα Νεογέννητα μωράκια σας και με το καλό τα μικρούλια που αναμένονται! Και οοολες οι μανούλες γερές δυνατές και κάθε ευτυχία στις οικογένειες σας! Μετά από πολύ καιρό λοιπόν (και πολλές μέρες διακοπών) μπήκα να σαως ανακοινώσω για την ανεβασμένη μου χοριακη! !!!! Άλλωστε πριν τρεις μήνες , εκείνο το βρωμοπασχα το χειρότερο της ζωής μου, όταν μου συμπαρασταθηκατε και με γεμίσατε με γλυκά μηνύματα, έταξα στον εαυτό μου να φανώ δυνατή και σε εσάς μια ανεβασμένη χοριακη τον Αύγουστο ! Μην τάξεις που λένε! Όλα καλά και ελπίζουμε με τον καλό μου ξανά και κάνουμε σχέδια για τον Απρίλη που θα μας ερθει! Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα και την υποστήριξη σας που ήταν σημαντικός λίθος βοήθειας και μαζί με αυτούς των κοντινών μου ανθρωπων απόκτησα στήριγμα και στάθηκα ξανά ορθια. Ξέρω ότι θα χαρείτε με τη χαρά μου! Γιαυτο δεν κρατήθηκα η άτιμη και έτρεξα να σας το ανακοινώσω! Μόλις γύρισα από διακοπές και έκανα χοριακη χθες βράδυ και σήμερα θα μιλήσω με τον γιατρό για να κανονιστούμε και δεν το πιστεύω και πετάω και οοοολα καλά ! Σας φιλώ και σας εύχομαι χίλια καλά στη κάθε μια σας από καρδιάς!

Μέλι, τί ωραία νέα είναι αυτά!!!Το χες πει κ έτσι έγινε κορίτσι μου!εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη κ τον Απρίλη να είσαι μια ευτυχισμενη μανουλα!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!!

βλέπω όλες πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα έχουμε.Εγώ ήμουν αρκετά προετοιμασμένη ότι οι πρώτοι μήνες θα είναι δύσκολοι.Η μικρή ευτυχως δεν εκανε ακροαστικα κ οι μυξουλες σιγα σιγα υποχωρούν.

Λοιπόν εμένα μπορεί να κοιμηθεί κ 3 ώρες αν είναι πάνω μου!κ το βραδυ ετσι κοιμόμαστε.Που καταλαβαινει ότι τι βαζω στο κρεβατι δεν ξέρω.Το πολύ να μεινει μιση ώρα (συνηθως αρχιζει να κλαιει στο 10λεπτο)σφουγγαριζω με δόσεις, μαγειρευω με δόσεις, τρώω με το παιδί στο χέρι και αν κάνω μπάνιο κ προλάβω να ξεπλυθώ πριν κλάψει είναι επιτυχία!

Σήμερα λοιπόν μόλις την παίρνει ο ύπνος την πάω στη κουνια κ σε δεκα λεπτα που κλαιει την ξαναπαιρνω...κ αυτο γινεται απο το πρωί!

Δεν με εχει πάρει από κάτω καθόλου!εχω γαιδουρινή υπομονή!να σημειώσω ότι για να βγώ με το παιδί πρεπει να σαραντίσουμε γοατί εχει κόλλημα ο αντρας μου!αυτο με εχει φρικαρει πιο πολυ αλλα υπομονη ως την αλλη παρασκευή!

8NkSp3.png

Γεια σας κοριτσια

Καταφερα να διαβασω αρκετες σελιδες.συγχαρητηρια στα κοριτσια που γεννησαν!

Δεν προλαβαινω να κανω τιποτα... ο μπεμπης μες την μερα δεν κοιμαται σχεδων καθολου..δουλειες στο σπιτι δεν κανω τα κανει ολα η μανα μου και ο αντρας μου..το βραδυ δεν καλοκοιμαται εχει ποναλακια και βρισκει παρηγορια μονο στο στηθος.. δεν με πειραζει φοβαμαι ομως μην αποκοιμηθω και μου πεσει..μολις τον βαλω στην κουνια ξυπνα.επαθα και αποφραξη πορων και στα 2στηθη και εκανα δεκατα και αγχωθηκα.τον εβαζα σε καθε γευμα και απο τα 2 στηθη γιατι ειχα διαβασει οτι ετσι πρεπει στην αρχη,δηλαδη ετρωγε απο το ενα ,κοιμοταν,τον αλλαζα γιατι παντα τα κανει οταν τρωει ,και μετα τον εβαζα στο αλλο .ετσι δεν αδειαζε το στηθος και την πατησα.τωρα δινω μονο το το ενα την φορα κι αν δεν κοιμαται με τιποτα δινω το αλλο.

Εσεις πως το κανετε;δινετε και τα 2;

Φοβαμαιην το ξαναπαθω..

Επισης οι θηλες μου ακομα πονανε εχω βαλει τονους πορελαν αλλα τιποτα..δεν με νοιαζει βεβαια μετα τον πονο της αποφραξης πορου οι θηλες δεν ειναι τιποτα.ο θηλασμος ειναι ενα απο τα λιγα πραγματα που με κανουν να νιωθω καλα.

Η διαθεση μου εμενα οταν γυρισα σπιτι ηταν χαλια.πολυ κλαμα και αγχος.δεν αναγνωριζα τον εαυτο μου.θεωρουσα πριν οτι θα μαι πολυ χαλαρη.αμ δε.. βιωσα τα baby blues πολυ εντονα και δεν το ειχα φανταστει οτι θα μπορουσα να το παθω εγω αυτο.τεσπα τωρα ειμαι καλυτερα ας πουμε..ακομα βεβαια καποια πραγματα μου φαινονται βουνο.οπ ως το να βγουμε εξω με το μωρο,το να το κανω μονη μου μπανιο,το οτι ο αντρας μου και η μανα μου γυρναν απο βδομαδα στη δουλεια και θα μαι μονη μου το πρωι..δεν με αναγνωριζω

KPOzp2.png deXnp3.png

Γεια σας κοριτσια

Καταφερα να διαβασω αρκετες σελιδες.συγχαρητηρια στα κοριτσια που γεννησαν!

Δεν προλαβαινω να κανω τιποτα... ο μπεμπης μες την μερα δεν κοιμαται σχεδων καθολου..δουλειες στο σπιτι δεν κανω τα κανει ολα η μανα μου και ο αντρας μου..το βραδυ δεν καλοκοιμαται εχει ποναλακια και βρισκει παρηγορια μονο στο στηθος.. δεν με πειραζει φοβαμαι ομως μην αποκοιμηθω και μου πεσει..μολις τον βαλω στην κουνια ξυπνα.επαθα και αποφραξη πορων και στα 2στηθη και εκανα δεκατα και αγχωθηκα.τον εβαζα σε καθε γευμα και απο τα 2 στηθη γιατι ειχα διαβασει οτι ετσι πρεπει στην αρχη,δηλαδη ετρωγε απο το ενα ,κοιμοταν,τον αλλαζα γιατι παντα τα κανει οταν τρωει ,και μετα τον εβαζα στο αλλο .ετσι δεν αδειαζε το στηθος και την πατησα.τωρα δινω μονο το το ενα την φορα κι αν δεν κοιμαται με τιποτα δινω το αλλο.

Εσεις πως το κανετε;δινετε και τα 2;

Φοβαμαιην το ξαναπαθω..

Επισης οι θηλες μου ακομα πονανε εχω βαλει τονους πορελαν αλλα τιποτα..δεν με νοιαζει βεβαια μετα τον πονο της αποφραξης πορου οι θηλες δεν ειναι τιποτα.ο θηλασμος ειναι ενα απο τα λιγα πραγματα που με κανουν να νιωθω καλα.

Η διαθεση μου εμενα οταν γυρισα σπιτι ηταν χαλια.πολυ κλαμα και αγχος.δεν αναγνωριζα τον εαυτο μου.θεωρουσα πριν οτι θα μαι πολυ χαλαρη.αμ δε.. βιωσα τα baby blues πολυ εντονα και δεν το ειχα φανταστει οτι θα μπορουσα να το παθω εγω αυτο.τεσπα τωρα ειμαι καλυτερα ας πουμε..ακομα βεβαια καποια πραγματα μου φαινονται βουνο.οπ ως το να βγουμε εξω με το μωρο,το να το κανω μονη μου μπανιο,το οτι ο αντρας μου και η μανα μου γυρναν απο βδομαδα στη δουλεια και θα μαι μονη μου το πρωι..δεν με αναγνωριζω

Εχω χάσει τον λογαριασμο ποιο στηθος δίνω, αν δίνω 1 ή κ τα 2!!!!άν δεις όλες τα ίδια λέμε!θα τα καταφέρεις κ μόνη σου να είσαι σίγουρη!

8NkSp3.png

Γλυκές μου Αυγουστιάτικες μανούλες! Εδώ Μέλι μανούλα Απριλίου 2016! Θα σας τα πω! Αρχικά όμως να ευχηθώ! Να σας ζήσουν τα Νεογέννητα μωράκια σας και με το καλό τα μικρούλια που αναμένονται! Και οοολες οι μανούλες γερές δυνατές και κάθε ευτυχία στις οικογένειες σας! Μετά από πολύ καιρό λοιπόν (και πολλές μέρες διακοπών) μπήκα να σαως ανακοινώσω για την ανεβασμένη μου χοριακη! !!!! Άλλωστε πριν τρεις μήνες , εκείνο το βρωμοπασχα το χειρότερο της ζωής μου, όταν μου συμπαρασταθηκατε και με γεμίσατε με γλυκά μηνύματα, έταξα στον εαυτό μου να φανώ δυνατή και σε εσάς μια ανεβασμένη χοριακη τον Αύγουστο ! Μην τάξεις που λένε! Όλα καλά και ελπίζουμε με τον καλό μου ξανά και κάνουμε σχέδια για τον Απρίλη που θα μας ερθει! Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα και την υποστήριξη σας που ήταν σημαντικός λίθος βοήθειας και μαζί με αυτούς των κοντινών μου ανθρωπων απόκτησα στήριγμα και στάθηκα ξανά ορθια. Ξέρω ότι θα χαρείτε με τη χαρά μου! Γιαυτο δεν κρατήθηκα η άτιμη και έτρεξα να σας το ανακοινώσω! Μόλις γύρισα από διακοπές και έκανα χοριακη χθες βράδυ και σήμερα θα μιλήσω με τον γιατρό για να κανονιστούμε και δεν το πιστεύω και πετάω και οοοολα καλά ! Σας φιλώ και σας εύχομαι χίλια καλά στη κάθε μια σας από καρδιάς!

Μελι μου δεν φανταζεσαι ποσο χαρηκα με τα καλα σου νεα.σε εφερνα συχνα στο νου μου..ολα να πανε καλα και να χεις το μωρακι σου τον απριλη! Να μπαινεις να μας λες νεα

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Εχω θηλάσει 2 παιδιά αποκλειστικά αλλα με αυτον εδω δε ξέρω τι γίνεται...τον θηλαζα ολη μερα και δε χορταινε....τωρα ζητησα να του δώσουν ξενο και το ηπιε μονορούφι...και ξεραθηκε....ειναι δυνατον να μη του φτάνει το γαλα μου....τα ακουγα και δε το πιστεύα....

Τι θα κανω? Απο τη δυναμη που ρουφαγε μου εχει τραυματισει τις θηλες. Ελπίζω να καταφερω να τον χορτασω...το γάλα μου ακομα δεν έχει κατέβει...

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Εχω θηλάσει 2 παιδιά αποκλειστικά αλλα με αυτον εδω δε ξέρω τι γίνεται...τον θηλαζα ολη μερα και δε χορταινε....τωρα ζητησα να του δώσουν ξενο και το ηπιε μονορούφι...και ξεραθηκε....ειναι δυνατον να μη του φτάνει το γαλα μου....τα ακουγα και δε το πιστεύα....

Τι θα κανω? Απο τη δυναμη που ρουφαγε μου εχει τραυματισει τις θηλες. Ελπίζω να καταφερω να τον χορτασω...το γάλα μου ακομα δεν έχει κατέβει...

Ρουφαει ετσι αχορταγα γτ δεν βρισκει οσο θελει....γι αυτο σε τραυματισε κιολας...οταν καλοκατεβει το γαλα σου θα στρωσει....αν πεφτεις συχνα στο λουκι του ξενου δε θα κατεβει ευκολα ε;τα ξερεις μην στα λεω εγω....πειναλας ο τριτος χαχα...εμ ειναι και τρισημισι κιλα μωρο ντε!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εχω χάσει τον λογαριασμο ποιο στηθος δίνω, αν δίνω 1 ή κ τα 2!!!!άν δεις όλες τα ίδια λέμε!θα τα καταφέρεις κ μόνη σου να είσαι σίγουρη!

Φραου κ λοουνσταρ

....ενα στηθος τη φορα..εγω βαζω στη μπλουζα ενα τσιμπιδακι για να θυμαμαι απο ποιο θα φαει την επομενη φορα...εχει τυχει να δωσω κ το αλλο στηθος αλλα αυτο σπανια θα το κανετε....μονο στις φασεις ταχειας αναπτυξης...η πρωτη ειναι στις πεντε βδομαδες...η αν εχει αδειασει το ενα και δειχνει να θελει κι αλλο...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49-cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49-cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!-2500 gr-48 cm-Φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/08-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980- 02/08- κοριτσάκι! - 2870 gr – 50 cm - ?. Τ.

-Cristi84.- 03/08-αγοράκι!-3200--gr-51--cm-?.T.

-ARCA-04/08---κοριτσάκι!-2965--gr---52 cm–--K.T.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm – K.T.

-Meldan - 06/08---κοριτσάκι!-3060--gr ---50--cm - Φ.Τ.

-Elafi-08/08---κοριτσάκι!-3280 gr-51 cm-Φ.T.

-Popaki---10/08-κοριτσάκι!-3350--gr -50,5 cm-K.T.

-Magda18---10/08---αγοράκι!-4100 gr-53 cm-K.T.

-lonestar-10/08-αγοράκι!---3600gr-50 cm---Φ.T.

-habibi---10/08---αγοράκι! -2900--gr-49 cm---Φ.T.

-madata80-11/08---αγοράκι!-3120 gr---? cm-K.T.

-Evangelia_kapa-15/8 κοριτσάκι!-3860gr-55 cm-Φ.Τ.

-AnthiP. -17/08---κοριτσάκι!-2980 gr-? cm-Φ.Τ.

-Chrimai -25/8 αγοράκι!-3555gr – 51cm – Φ.Τ.

Εγκυούλες... ακόμη!

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000-gr

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-Maria06--31/8 κοριτσάκι!-3100 gr

Marouskaki μην αγχώνεσαι. Όσο μπορώ θα ξαναναλάβω το πινακάκι μας!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

όσο ήμουν στο μαιευτήριο δεν ειχα γάλσ για 4 μέρες κ εδινα κ ξενο... όταν γυρισαμε σπίτι το θηλαζα καθε 1 ώρα για να χορτασει...τις τελευταίες 15 μερες μπορω να πω ότι κατεβηκε το γαλα...μπορεί να συμβαινει κ σε σενα...

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Νινακι σου ναι πρωτογνωρος ο θηλασμος εξω?Στη νεφελη δεν το κανες ε?Εγω εχω θηλασει παντου,μεχρι και στι προαυλιο εκκλησιας που χαμε γαμο,μεχρι και στον οαεδ.Το στηθος μου ειναι μικρο κι ευκολο και μ ενα σντονακι φαινοταν λες και το κοιμιζω.Εσενα πως ειναι το στηθος?Εσυ νιωθεις που εκτεθειμενη η εισαι ανετα?Ο αντρας σου θα το ξεπερασει σε λιγο καιρο αν εσυ νιωθεις καλα και δεν εισαι αμηχανη.Εμενα στο μαιευτηριο ο αντρας υης διπλανης μου ειπε"Ποπο εδω τα πετανε ολες εξω λες και δεν τρεχει τιποτα και στις παραλιες το παιζετε ντροπαλες"!!!!!Πως δεν βριστηκαμε δε ξερω,καλα που ελειπε ο αντρας μου...Οσο υπαρχουν τετοια μυαλα μενουμε πισω.Παντως σκεφτομουν οτι ειμαστε τοσες κοπελες εδω μεσα κι ολες θηλαζουμε η προσπαθουμε.Καμια δε θεωρησε το ξενο γαλα δεδομενο οπως παλια.Εχει γινει προοδος στο θεμα.

στην Νεφελη βγηκα εξω μετα τις 40 ημερες γιατι ηταν και Γεναρης και 3 φορες που ετυχε να θηλασω μπηκα στο αμαξι...μετα τους 2 μηνες μεχρι να μπουν οι στερεες εβγαζα αποκλειστικα με θηλαστρο οποτε το εβγαζα σπιτι και το επαιρνα μαζι και ετσι εν θηλασα ποτε εξω ...θα του περασει που θα παει!Απλα θεωρει οτι ο Ελληνας κοιταει το στηθος και οχι την πραξη και οτι ειμαστε πισω σε αυτο ....και εγω εχω μικρο στηθος και με το πανακι που βαζω πανω μου δεν φαινεται τιποτε!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Μπραβοοοο!!!Χαρηκα πολυ κοριτσακι μου!Ολα καλα να σου πανε και να εχεις μια τελειωμηνη εγκυμοσυνη!!!Να μπαινεις να μας λες νεα σου ;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!

Μου λειψατε τόσο πολύ! Αλλά το είχα και τόσο ανάγκη να αποστασιωποιηθω... Πραγματικά ήμουν στα όρια της κατάθλιψης. Ο θηλασμός μου είχε γίνει εμμονή ιδέα. Έκλαιγα όλη μέρα. Ευτυχώς εκείνες οι μαύρες μέρες περασαν. Βγηκα βολτες, ασχοληθηκα με αλλα θεματα και ηρεμησα. Αποφασισα κιολας να σταματησω τις προσπαθειες του θηλασμου και να απενοχοποιησω τον εαυτο μου. Σήμερα ομως η μέρα μου ξεκίνησε πολύ αισιόδοξα για αυτό και αποφάσισα να επιστρέψω στο καφενέ μας. Για πρώτη φορά το Αναστασακι κατάφερε να θηλασει! Για κανένα 10λεπτο στην αρχή κατάπινε, μετά μόνο πιπιλουσε και στο τέλος την πήρε και ο ύπνος! Ξέρω ότι αυτό ήταν μόνο ή αρχή κι ότι με περιμένει ένας δύσκολος ακόμη δρόμος. Αλλά πλέον έχω ελπίδες, κουράγιο και θέληση! Αχ τι απίστευτη ευτυχία!

Τα νέα σας δεν τα ξέρω. Ελπιζω όλες να είστε καλά με τα μωρακια σας

Κοριτσακι μου πραγματικα εινσαι η μονη που γνωριζω και εχει παλεψει τοσο για τον θηλασμο....μονο και μονο απο αυτο αξιζεις 1000 μπραβο!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

κοριτσακια μου και εμεις ειμαστε μια χαρα!η Νεφελιτσα μου εχει αρχισει να βρισκει τους ρυθμους της πια και με την μικρη παει μια χαρα!

Η μπεμπα μου ειναι πολυ ηρεμη,...τρωει και κοιμαται ολη μερα!το βραδυ κοιμαται 5ωρα συνεχομενα απλα περναει κατι πονακια μεταξυ 11 με 1 και αυτο γιατι ολη μερα δεν κανει κακα της και τα κανει εκεινη την ωρα κανα δυο φορες...αλλα δεν κλαιει η καημενουλα απλα θελει αγκαλιτσα!

Βγαινουμε εξω καθε μερα και τα πρωινα τις περνω με το αμαξι και πηγαινουμε σε καμια φιλη ή στη μαμα μου ή στην πεθερα μου!

Επισης εχει αρχισει να συνηθιζει και την πιπιλα!Περιμενω πως και πως την αλλη Δευτερα να φυγουμε διακοπες να κανω και κανενα μπανιο και οταν με το καλο γυρισω θα πεσει διαιτα....χαχαχαχα...γιατι προς το παρον δεν μπορω να χασω γραμμαριο!Η ζυγαρια εχει κολησει στα 68...ελεος....10 κιλα πηρα...εχασα 5 και τα αλλα 5 δεν λενε να πεσουν με τιποτα!Θελω ομως να παω στα 60...και επειδη γυμναστηριο δεν παιζει να μπορεσω να ξαναπαω με 2 παιδια σκεφτομαστε να παρουμε ενα διαδρομο να κανουμε και οι 2!

Φιλακια σε ολλες και υπομονη με τα μωρακια...πστευω μετα τις 40 ημερες ολα αρχιζουν να παιρνουν τον ρυθμο τους!;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...