Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Crimai να σου ζησει το αγορακι σου!!!!!

Αντωνια καπως ετσι οπως τα λες ειναι!!! Σιγουρα πρωτομανουλες η αρχη ειναι δυσκολη,μεχρι να προσαρμοστουμε ολοι και οι μεγαλοι και τα μικρα μας στην καινουργια ζωη....καλα για τους αντρες δεν θα πω κατι τωρα γιατι το αγγουρι το τρωμε εμεις.....

Φανταστειτε τι συμβαινει σε ενα σπιτι με αλλα παιδακια,ποιος να πρωτοπρολαβει....τι να πρωτοκανεις.....και εγω στο πρωτο μου παιδακι ειχα σαλταρει,ολα βουνο μου φαινονταν ,μετα στο δευτερο η κουραση συσσωρευμενη ......για μενα μην κανετε στο καπακι δευτερο παιδακι γιατι θα τα φτυσετε....εγω εμεινα εγκυος στον τεταρτο μηνα και επαθα ενα μινι εγκεφαλικο:rolleyes:εκει που πηγα να μπω στη φυσιολογικη ζωη ξανα μανα εγκυος....εκει μου βγηκε ολη η ταλαιπωρια,μετα το δευτερο παιδι,που ητανε και λιγο ζορικο...τωρα στο τριτο ολα καλα..συνηθισα πλεον στα ζορια και δεν πολυπαραπονιεμαι...οχι οτι δεν κουραζομαι απλα εχω μαθει να ζω υπο καθεστως πιεσης και κουρασης.ολα ειναι θεμα συνηθειας.αφου τωρα εχω καποιες στιγμες αδειες και κωλο δεν μπορω να βαλω κατω,θελω συνεχεια κατι να κανω....μαθαινεις να ζεις στην τσιτα,απλα κιαυτο θελει τον χρονο του.....συνηθιζεις σε λιγες ωρες υπνου,συνιθιζεις στο τρεξιμο,στο μαλλι το απλυτο,στα νευρα τα τεντωμενα και η ζωη προχωραει....σεξ? Δεν προλαβαινω καρδια μου...τωρα ξαπλωσα να ξεκουραστω και προσπαθω να ισιωσω την μεση μου και οχι να κανω ακροβατικα στο κρεββατι.θα ερθουν και αυτα με τον καιρο,δεν βιαζομαστε....η μικρη μου και εμενα σημερα ητανε αρκετα ανησυχη,δεν πολυκοιμηθηκε,τωρα κοιμαται απο τις 9 το βραδυ την ξυπνησα στις 12 και συνεχιζει τον υπνο της...κουραστηκε μαλλον απο την αυπνια τοσων ωρων το απογευμα....εχουμε ενα θεματακι με τα κακα της,ποναει το βραδυ οταν τα κανει και κλαιει για κανα δεκαλεπτο...φρικη γιατι ακουγομαστε μεχρι την πλατεια του χωριου!!!!8-):cool:κατα ταλλα καλα,ειχαμε παιδιατρο σημερα απο βαρος σε 35 μερες πηρε 1400 γραμ περιπου και υψος 57 εκ.αιμα εγω δεν εχω απο κατω,αλλα βγαζω κατι καφε υγρα που και που και παντα πρεπει να φοραω σερβιετακι.η κοιλουμπα δεν εχει πεσει πολυ,εχω χασει 21 κιλα και θελω αλλα 10-13 ακομα.κολλησαμε ομως και αυτο με αποθαρρυνει και με κουραζει....η αληθεια ειναι οτι καθε μερα χτυπαω την μπυριτσα μου και κανα γλυκακι,που αλλου να ξεσπασω??στον αντρα μου?αυτο το βαρεθηκα,πολυφορεμενο πια,ουτε αυτος δεν συγκινειτε πλεον με την γκρινια μου....ουφ αντε να ξεπεταχτουνε λιγο να παρουμε καμια ανασα .....υγεια πανω απο ολα στα παιδακια ολου του κοσμου!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Chrimai να σου ζησει κι εσενα το μικρο σου!

Σας διαβαζω αλλα δεν εχω προλαβει να γραψω κοριτσια! Απ οτι βλεπω ολες στην ιδια κατασταση ειμαστε, μεμε εξω και τρεξιμο! Οτι θα περναγα τοσες ωρες τοπλες δεν το πιστευα:rolleyes::rolleyes: Κι εμενα το μωρακι μου εχει γκρινιες μερα παρα μερα περιπου , πανω απο 2 ωρες συνεχομενες δεν εχει κοιμηθει ως τωρα. σιγα σιγα ξεκινησαμε και τις βολτουλες εδω στη γειτονια, ανυπομονω να ξεπεταχτει λιγο να βγαινουμε και περισσοτερο! Εχει κολικους ο κακομοιρης και το βραδυ πεταγεται στον υπνο του. Η κουραση μεγαλη αλλα γλυκια;)

c6vNp3.png

Μαρακι να σας ζησει!!!Πρωτομανουλες υπομονηηηηηη θα περασουν οι δυσκολιες....κρατατε γερα!Διπλη υπομονη σε οσες εχουν δυσκολα παιδια...να κοιμαστε οταν κοιμουνται...κρατατε δυναμεις...βαρια ενα φαι καντε....κι εμεις κλαααααμα τρελο καθε βραδυ....ξυπναω κουρασμενη...πινω διπλο ελληνικο κι αρχιζω δουλειες...τους εκανα το υπογειο παιδοτοπο μπας και παιζουν λιγο εκει κι οχι διπλα μας...ο ανηρ τα εχει παιξει....του βγαινει τρομερη κουραση...ισως ψυχολογικη....κι εγω πρεπει να αντεχω για ολους....καλημερα...το μωρο κοιμαται...ο τριτος επισης....στο πρωτο κοιμομουν μαζι του...τωρα;πρεπει να κανω οσα μπορω....ευτυχως οι αντοχες πολλαπλασιαζονται με καθε παιδι χαχα...καλημερα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Να κανω λιγο φιγουρα την καρπουζελα μου λεγοντας οτι χθες κοιμηθηκε ενα εξαωρο,εφαγε μιση ωρα και μετα υπνο αλλο ενα τετραωρο.Δεν υπαρχει αυτο το παιδακι που μου τυχε.Τι να πω,μακαρι να συνεχισει ετσι.Η χθεσινη βραδια ηταν δωρο στη μανουλα που τα παιξε απ τον πονοκεφαλο...Επισης ποναει ο λαιμος μου και το ενα μου αυτι.Φοβαμαι μην ειναι ιωση και κολλησω το μωρο.Μαρουσκα τι κλαμα ειναι αυτο το βραδινο?Κολικοι?Ολοι σου εκαναν?Ειναι πολυ συχνο στα αγορακια.Αμαν αυτες οι μανες που πρεπει ν αντεχουν για ολους.Εμας επρεπε να χουν στα οπα οπα αλλα...Φιλια σε ολες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

meldan μου τι ωραία που τα λες! Και να ήξερες πόσο κουράγιο μου έδωσες... Νόμιζα ότι είμαι εξωγήινος, όλες οι μανούλες μιλάνε για την απόλυτη ευτυχία κι εγώ γιατί νιώθω κούραση και ευθύνη; Νιώθω τύψεις ότι δεν αγαπάω αρκετά το παιδί μου γιατί δεν νιώθω τόσο απέραντα ευτυχισμένη.

Σήμερα νιώθω πολύ καλυτερα πάντως, δεν πήγε και ο άντρας μου στη δουλειά και έχω βοήθεια. (Η μαμά μου έφυγε τη Δευτέρα). Επίσης ανακάλυψα το άγιο πιστολάκι. Ακούς Ανθή και Μάχη? Αν δεν το έχετε δοκιμασει ακόμα να το κάνετε. Απο εκει που κοιμόταν 20λεπτα τώρα κάνει μερικά 2ωρα μέσα στη μέρα με το πιστολάκι ανοιχτό συνεχόμενα! Προλαβα να κάνω τις δουλειές μου, να σιδερώσω δυο πλυντήρια και να χαλαρώσω και στον καναπέ και να χαζεψω!

Κορίτσια αν δεν ήταν και ο άντρας μου δεν ξέρω τι θα έκανα. Πέρα από την πρακτική βοήθεια, που είναι πολλή, με στηρίζει τόσο ψυχολογικά, με βοηθάει πάρα πολύ αυτό. Και δεν θέλω και να παραπονιέμαι ρε γαμώτο, το κοριτσάκι μου ειναι υγιέστατο, με όρεξη, ο θηλασμός μας πάει πάρα πολύ καλα, βάζει βάρος, κοιμάται και τρίωρα τα βράδια. Δεν ξέρω γιατί με πιάνουν τα ψυχολογικά μου.

Σήμερα πήγαμε πάλι βολτίτσα με το baby wrap στο πάρκο, και πήραμε και τα φρουτα μας μαζί σε ταπεράκι, φάγαμε, απολαύσαμε πράσινο και ήλιο, το μωρό κοιμόταν στην αγκαλιά του μπαμπά της κι εγώ ένιωσα άλλος άνθρωπος..

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Να κανω λιγο φιγουρα την καρπουζελα μου λεγοντας οτι χθες κοιμηθηκε ενα εξαωρο,εφαγε μιση ωρα και μετα υπνο αλλο ενα τετραωρο.Δεν υπαρχει αυτο το παιδακι που μου τυχε.Τι να πω,μακαρι να συνεχισει ετσι.Η χθεσινη βραδια ηταν δωρο στη μανουλα που τα παιξε απ τον πονοκεφαλο...Επισης ποναει ο λαιμος μου και το ενα μου αυτι.Φοβαμαι μην ειναι ιωση και κολλησω το μωρο.Μαρουσκα τι κλαμα ειναι αυτο το βραδινο?Κολικοι?Ολοι σου εκαναν?Ειναι πολυ συχνο στα αγορακια.Αμαν αυτες οι μανες που πρεπει ν αντεχουν για ολους.Εμας επρεπε να χουν στα οπα οπα αλλα...Φιλια σε ολες.

Περαστικά! Αυτο μας έλειπε τώρα να αρρωστήσεις καλοκαιριάτικα.

Φτου φτου το κοριτσάκι σου, 6 ωρο ε? Αυτά είναι!!

c8i6p2.png

Μαρακι να σας ζησει!!!Πρωτομανουλες υπομονηηηηηη θα περασουν οι δυσκολιες....κρατατε γερα!Διπλη υπομονη σε οσες εχουν δυσκολα παιδια...να κοιμαστε οταν κοιμουνται...κρατατε δυναμεις...βαρια ενα φαι καντε....κι εμεις κλαααααμα τρελο καθε βραδυ....ξυπναω κουρασμενη...πινω διπλο ελληνικο κι αρχιζω δουλειες...τους εκανα το υπογειο παιδοτοπο μπας και παιζουν λιγο εκει κι οχι διπλα μας...ο ανηρ τα εχει παιξει....του βγαινει τρομερη κουραση...ισως ψυχολογικη....κι εγω πρεπει να αντεχω για ολους....καλημερα...το μωρο κοιμαται...ο τριτος επισης....στο πρωτο κοιμομουν μαζι του...τωρα;πρεπει να κανω οσα μπορω....ευτυχως οι αντοχες πολλαπλασιαζονται με καθε παιδι χαχα...καλημερα...

Μαρουσκάκι είχα την αίσθηση ότι εσένα ήταν ήσυχο μωράκι. Τι έπαθε τωρα το καημενούλι και κλαίει τα βράδια? Το ματιάσαμε!

Ορίστε, μάνα με τέσσερα παιδιά και βαστάς, μας δίνεις κουράγιο. Ντρεπομαι να γκρινιάζω με ένα μωρό τη στιγμή που εσείς τα βγάζετε πέρα με δύο και τρία και τέσσερα

c8i6p2.png

Ευαγγελια μου να δοκιμασεις επισης τον αγιο απορροφητηρα και την αγια σκουπα.Λιγα λιγα,μην εξαντλησεις ολα τα οπλα μεμιας..χα χα.Ε ρε μωρακια τι μας κανετε?Ποσες φορες ειπα στα αλλα δυο "χιλιες φορες στην κοιλια παρα εξω".Αχ μαρουσκα σε καταλαβαινω,καποια απογευματα που κοιμαται το μωρο εχω τοσο αναγκη να κοιμηθω κι εγω αλλα ειναι πρακτικως αδυνατον.Εσενα δεν κοιμουνται και τα μεγαλα μεσημερι.Εγω προσπαθω να πετυχωτο συνδυασμο καθε μεσηνερι να κοιμουνται ολες.Ευαγγελια μου μπραβο για τη βολτιτσα σας,να το κανετε οσο μπορειτε.Κατι τα πιανει με τον αερα εξω και κοιμουνται.Μπαλκονι εχεις να τη βγαζεις?Μη σρ νοιαζει τιποτα με το θεμα "ευτυχια".Θα νιωσεις με τον καιρο τοση που δε φανταζοσουν οτι υπαρχει.Με τον καιρο ομως.Δε γινεται αυτοματα.Γι αυτο

ο λενε οτι μανα δεν ειναι οποια γενναει αλλα οποια "ανασταινει"-μεγαλωνει ενα παιδι.Σοφα λογια της μανουλας μου.Εγω φερνω απο τωρα στο μυαλο μου τρια κοριτσακια με χρωματιστα μαγιουδακια να παιζουν στη θαλασσα και λιωνω.Του χρονου καλη ωρα.Φιλια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Τα απογευματα θελουν βολτες αλλα χωρις τον αντρα μου που γυρισε στη δουλεια ειναι κουραστικοοοο.Αλλα τι να κανω?Παω να τις ετοιμασω για κουνιες και καφεδακι με την αδελφη μου.Απο τωρα σκεφτομαι τον γυρισμο και την προετοιμασια για βραδινο υπνο και κουραζομαι...Γεια σας.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Kalhspera koritsia mou! mou leipsateee

ma den prolavainw tipotaaaaaa

eixa asximes meres .. etrexa sta nosokomeia me kindino na me kratisoun klamaaaa egww klama kai to moraki sto spiti me tin giagia! ti na pw asximes psixologika stigmes akomi den gennisame kala kala ! Thilazw kanw megalo agona exw pelagosei den prolavainw na mpw na diavasw na ma8w kati kainourio! exw toses apories pano ston thilasmo!

na sas zisoun ta moroulia sas! na exoun ola ygeia! pos 8a ginei na ma8w ta nea sas sta grigora ouffffff klaiei to zoyzoyni moy pali opoia 8elei na me kanei add sto fb as mou steilei minimataki filakia manoulitses mou

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Ευαγγελια μου να δοκιμασεις επισης τον αγιο απορροφητηρα και την αγια σκουπα.Λιγα λιγα,μην εξαντλησεις ολα τα οπλα μεμιας..χα χα.Ε ρε μωρακια τι μας κανετε?Ποσες φορες ειπα στα αλλα δυο "χιλιες φορες στην κοιλια παρα εξω".Αχ μαρουσκα σε καταλαβαινω,καποια απογευματα που κοιμαται το μωρο εχω τοσο αναγκη να κοιμηθω κι εγω αλλα ειναι πρακτικως αδυνατον.Εσενα δεν κοιμουνται και τα μεγαλα μεσημερι.Εγω προσπαθω να πετυχωτο συνδυασμο καθε μεσηνερι να κοιμουνται ολες.Ευαγγελια μου μπραβο για τη βολτιτσα σας,να το κανετε οσο μπορειτε.Κατι τα πιανει με τον αερα εξω και κοιμουνται.Μπαλκονι εχεις να τη βγαζεις?Μη σρ νοιαζει τιποτα με το θεμα "ευτυχια".Θα νιωσεις με τον καιρο τοση που δε φανταζοσουν οτι υπαρχει.Με τον καιρο ομως.Δε γινεται αυτοματα.Γι αυτο

ο λενε οτι μανα δεν ειναι οποια γενναει αλλα οποια "ανασταινει"-μεγαλωνει ενα παιδι.Σοφα λογια της μανουλας μου.Εγω φερνω απο τωρα στο μυαλο μου τρια κοριτσακια με χρωματιστα μαγιουδακια να παιζουν στη θαλασσα και λιωνω.Του χρονου καλη ωρα.Φιλια.

Δηλαδή πιστολάκι, σκούπα, αποροφητηρα τα ηρεμεί αποτελεσματικά; Για τον αποροφητηρα κάπου το διάβασα αλλά μου φάνηκε αστείο να πω την αλήθεια. Σημερα ευτυχώς κάπως καλύτερα τα πήγαμε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Εκείνο που με κουράζει πολυ, ειναι τη νύχτα...... Ουφ υπομονή...

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Βρε κορίτσια να σας πω.... Σημερα όλη μέρα κανω κατι διάρροιες.:oops: 3-4 φορές έγινε. Ένα τω μεταξύ αν δεν τρέξω τουαλέτα, παίζει να μου φύγουν στο δρόμο :oops: . Δεν νιώθω κάποιο αλλο σύμπτωμα, όπως ας πούμε πόνο στην κοιλιά. Προφανώς κατι με εχει πειράξει ε; Και δεν ξερω και ποιον να ρωτήσω :? .. Αν συνεχιστεί και αυριο θα πάρω τη Μαία μου. Επειδή θηλάζω με τρόμαξε λιγο.

Απο κιλά πως είστε; Εγω είμαι -8 δλδ έχασα επιπλέον απο αυτα που είχα παρει με την εγκυμοσύνη αλλά 2 κιλά... Σε 3 μερες μισό κιλό χάνω περίπου. Δεν μπορώ να πω πάντως ότι δεν τρώω.

Κατι ακομα. Ψάχνω θηλαστρο να πάρω. Οχι κατι πολυ ακριβό αλλά οχι και της πλάκας. Βρήκα αυτο εδώ http://www.skroutz.gr/s/2192635/Medela-Mini-Electric.html

Το εχει καμία;

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Σας διαβάζω και περιμένω να πέσει η νύχτα μπας και έρθει η ηρεμία σπίτι μας!!! Η μικρή μας τη μέρα είναι ένα αγγελουδι... Μόλις περνάει το μεσημέρι σιγά σιγά αλλάζει... Τα ξημερώματα δίνει ρεσιτάλ... Μουγκριζει... Και κάνει θορυβους... Που σε κάνουν να αναρωτιέσαι... Είναι δυνατόν αυτό το πλάσματα κι να κάνει έτσι?? Και όμως... Χτες από τις 3 μέχρι τις 8 το πρωί ήμουν ξυπνια να την κοιτάω να υποφέρει και να μην μπορώ να κάνω τπτ.... Medlan είσαι πολύ τυχερή με τα ωραρια της μικρής σου.... Ευαγγελία μου η Medlan σου τα έγραψε παραπάνω πολύ σωστά.. Τα ίδια ακριβώς θα σου έγραφα και εγώ.... Εγώ μέσα σε όλα συγχυζομουν πολύ και με τον άντρα μου... Θυμωνα με το παραμικρό... Αυτός για να μην μαλωνουμε δεν ερχόταν πολύ σπίτι... Εγώ πύραυλος... Ένα θα σου πω... Τους πρώτους 2 μήνες σκεφτόμουν το διαζύγιο.... Σιγά σιγά όμως όλα άλλαξαν... Και εγω..και οι ορμόνες... Και το μωρό... Τώρα ήξερα τι με περιμένει. Ήμουν υποψιασμενη.. Το μόνο που με στεναχωρει είναι που ζηλεύει η μικρή μου... Εγώ έδωσα πιπιλα από χτες.... Δεν γινόταν άλλο όλη μέρα στο στήθος.. Οι θηλες μου είχαν γίνει άσπρες από το μουλιασμα. Καλό βράδυ σε όλες..... Υπομονή... Θα έρθουν καλύτερες νύχτες....

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Άνθη και εγώ της Medela έχω το mini swing.. Είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία. Αυτό το έχει μια φίλη μου και είναι πολύ ευχσριστημενη... Και το χρησιμοποιεί καθημερινά λόγω εργασίας. Μην πάρεις το χειροκίνητο.. Είναι θάνατος. Μου το έδωσε μια γνωστή μου πριν γεννησω.. Και δεν το άντεχα.

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Μαρουσκάκι είχα την αίσθηση ότι εσένα ήταν ήσυχο μωράκι. Τι έπαθε τωρα το καημενούλι και κλαίει τα βράδια? Το ματιάσαμε!

Ορίστε, μάνα με τέσσερα παιδιά και βαστάς, μας δίνεις κουράγιο. Ντρεπομαι να γκρινιάζω με ένα μωρό τη στιγμή που εσείς τα βγάζετε πέρα με δύο και τρία και τέσσερα

Οχι κοπελα μου αρνι ειναι το αγορι μου...μονο το βραδυ τα κανει αυτα αλλα μετα κοιμαται πενταωρα....ειχα και γκρινιαρικα....καμιιιιιιια σχεση λεμε....δοξα τω Θεω.

..

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...