Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ευαγγελια μου κανατε και βολτουλα ε?Μπραβο.Το wrap που λες ειναι μαρσιπος τυπου sling?Κοριτσια εχει καμια αλλη τετοιο μαρσιπο?Θελω να παρω αλλα βολευουν?Γενικως με ρωτανε ολοι τι δωρο θελω για το μωρο και δε ξερω,νιωθω οτι τα χουμε ολα.

meldan μου εγω πηρα αυτο http://www.babaslings.com/

το πηρα απο το Ρεα αλλα το ειδα και στο ηρα

Οσο για την Σαντορινη....χαχαχα...ο αντρας μου ειναι ο "μπροστα"??? γιατι εγω θα τρεχω παλι....:rolleyes: Παντως το εχουμε ολοι αναγκη και ελπιζω να καταφερουμε να παμε και να εχουμε και καλο καιρο :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με την Νεφελιτσα μια χαρα τα παμε προς το παρον....εχω αρχισει να ηρεμω και γω απο τις ορμονες :tongue: η μικρη εχει καλυτερους ρυθμους!Βγαινουμε βολτουλες και τα απογευματα!

η μπεμπα μονο να ηρεμησει η καημενουλα λιγο με αυτο που την πιανει το βραδυ και θα ειμαστε οκ!παντως με το που παει 1 ακριβως κοιμαται ...σιγουρα πονακια ειναι αλλα ευτυχως χωρις κλαμμα...απλα εχει ανυσηχια!

Διαιτα δεν μπορω να κανω με τιποτα!Δεν μπορω να μαζεψω το στομα μου!Κρατιεμαι πως και πως να μην κανω κανενα τσιγαρακι :rolleyes:

Τσαντιστηκα και με τον αντρα μου 2 μερες τωρα γιατι θηλασα το μωρο στην καφετερεια βαζοντας βεβαια πανω μου την κουβερτουλα της μικρης αλλα μου εκανε ολοκληρη ιστορια οτι με κοιτανε (που κανενας δεν κοιταζε) και να παω στο αμαξι!Που ειναι δηλαδη το κακο???Λεει ο Ελληνας ειναι πονηρος και δεν κοιταει την πραξη αλλα το στηθος....ελεος δηλαδη!

Παω να φτιαξω μια Φανουροπιττα τωρα μιας και αυριο ειναι του Αγ.Φανουριου και εχουμε διπλα μας την εκκλησια!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Γεια κι απο το κοριτσοσπιτι μας.Κριμαι μου να σου ζησει ονεος σου ερωτας,γερος και δυνατος.Μαρουσκα χαιρομαι που δεν σταματησες στα "σοβαρα" τον καφε.Μια μικρη δοση που και που κανει καλο.Αλλωστε ποιος μας καταλαβαινει καλυτερα απο τις ομοιοπαθουσες και συμπασχουσες μανουλες ιουλιου-αυγουστου?Το αστερακι σλινγκ το καπαρωσα ως δωρο απο τον μπαμπα μου.Παει αυτο,εκλεισε.Ευαγγελια μου η μαια που ηρθε δε σου δωσε καμια συμβουλη για το στηθος?Μηπως επειδη τρωει συβεχεια το μωρο σου χει προκαλεσει υπερπαραγωγη,γιατι ειναι κι αυτο θεμα που καπως ρυθμιζεται.Ενταξει,νομιζω ολες μουσκευουμε σουτιεν και φανελακια αλλα σε πιο λογικα πλαισια νομιζω.Το δικο σου μου ακουγεται πιο υπερβολικο.Σημερα ξεπατωθηκσ στις δουλειες και πονεσα απο κατω,ειχα πολυ καιρο να πονεσω.Με το αιμα πως πατε?Εγω συνηθως εχω υγρα και φοραω σερβιετακια αλλα μια στο τοσο με θυμαται το αιμα και γινομαι χαλια.Φραουλιτσες περαστικα στο μωρακι σου,ποπο ιωση τοσο μικρο...υπομονη κανε.Η μαχη εχει χαθει πολλες μερες,σκεφτιμαι και τη μαριανθη,ελπιζω να ναι καλα κι αυτη και το αναστασακι.Ανθη εγω της δινω πιπιλα απο πολυ νωρις,καποιρς φορες αποκοιμιεται ετσι,καποιες δεν τη θελει,παντως δεν μας επηρεασε στο θηλασμο.Νινακι εσυ λες οτι δε μπορεις να κοψεις το φαγητο,εγω που χω κοψει τα παντα και δε χανω γραμμαριο?Κολλησε η ζυγαρια στο 64.5,τα νευρα μου με τοσο θηλασμο και με προσεκτικο φαγητο τι φταιει?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Νινακι σου ναι πρωτογνωρος ο θηλασμος εξω?Στη νεφελη δεν το κανες ε?Εγω εχω θηλασει παντου,μεχρι και στι προαυλιο εκκλησιας που χαμε γαμο,μεχρι και στον οαεδ.Το στηθος μου ειναι μικρο κι ευκολο και μ ενα σντονακι φαινοταν λες και το κοιμιζω.Εσενα πως ειναι το στηθος?Εσυ νιωθεις που εκτεθειμενη η εισαι ανετα?Ο αντρας σου θα το ξεπερασει σε λιγο καιρο αν εσυ νιωθεις καλα και δεν εισαι αμηχανη.Εμενα στο μαιευτηριο ο αντρας υης διπλανης μου ειπε"Ποπο εδω τα πετανε ολες εξω λες και δεν τρεχει τιποτα και στις παραλιες το παιζετε ντροπαλες"!!!!!Πως δεν βριστηκαμε δε ξερω,καλα που ελειπε ο αντρας μου...Οσο υπαρχουν τετοια μυαλα μενουμε πισω.Παντως σκεφτομουν οτι ειμαστε τοσες κοπελες εδω μεσα κι ολες θηλαζουμε η προσπαθουμε.Καμια δε θεωρησε το ξενο γαλα δεδομενο οπως παλια.Εχει γινει προοδος στο θεμα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τώρα ηρέμησε λίγο η μικρή από το πρωί και κοιμήθηκε, υπολογίζω κανα μισάωρο μέχρι να ξυπνήσει πάλι. Πολλή ανησυχία ρε κορίτσια, τι γίνεται? Ελπίζω σύντομα να περάσει αυτή η φαση γιατι θα τα παίξω. Ακόμα και όταν θηλαζει ανήσυχη είναι, τεντώνεται, στριφογυρνάει, ζορίζεται... Ευτυχώς τα βράδια κοιμάται λίγο παραπάνω. Μου βγάζει και αρκετές γουλίτσες. Ανησυχώ η μάνα!

meldan μου η μαία είπε ότι είναι φυσιολογικό και θα περάσει σιγά σιγά το θεμα που έχω με το γάλα. Μέσα στη μέρα κάπως καταφέρνω να το ρυθμίσω γιατί θηλάζει συχνά και αδειάζω, αλλά τη νύχτα γίνομαστε λούτσα. Το πρωί ξυπνάω και αλλάζω σεντόνια.

Γενικά ζορίζομαι λίγο κορίτσια. Δεν θέλω να γίνομαι γκρινιάρα και προσπαθω να υπενθυμίζω στον εαυτο μου ότι άλλες κάνουν δίδυμα, ή έχουν τρια και τέσσερα παιδιά όπως εσείς και τα βγαζουν πέρα μια χαρά κι εγώ με ένα βρεφάκι και παραπονιέμαι? Αλλά οι ορμόνες μου κάνουν πάρτυ, μου έρχεται να κλαίω συχνά, είμαι με ενα βυζι εξω και ενα μωρό στην αγκαλιά όλη την ώρα και αναρωτιέμαι έτσι θα είναι απο εδω και πέρα?

Μου λείπει και ο άντρας μου, δεν έχουμε χρόνο σαν ζευγάρι και μου έχει λείψει αυτό. Μου λείπει και το σεξ!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τώρα ηρέμησε λίγο η μικρή από το πρωί και κοιμήθηκε, υπολογίζω κανα μισάωρο μέχρι να ξυπνήσει πάλι. Πολλή ανησυχία ρε κορίτσια, τι γίνεται? Ελπίζω σύντομα να περάσει αυτή η φαση γιατι θα τα παίξω. Ακόμα και όταν θηλαζει ανήσυχη είναι, τεντώνεται, στριφογυρνάει, ζορίζεται... Ευτυχώς τα βράδια κοιμάται λίγο παραπάνω. Μου βγάζει και αρκετές γουλίτσες. Ανησυχώ η μάνα!

meldan μου η μαία είπε ότι είναι φυσιολογικό και θα περάσει σιγά σιγά το θεμα που έχω με το γάλα. Μέσα στη μέρα κάπως καταφέρνω να το ρυθμίσω γιατί θηλάζει συχνά και αδειάζω, αλλά τη νύχτα γίνομαστε λούτσα. Το πρωί ξυπνάω και αλλάζω σεντόνια.

Γενικά ζορίζομαι λίγο κορίτσια. Δεν θέλω να γίνομαι γκρινιάρα και προσπαθω να υπενθυμίζω στον εαυτο μου ότι άλλες κάνουν δίδυμα, ή έχουν τρια και τέσσερα παιδιά όπως εσείς και τα βγαζουν πέρα μια χαρά κι εγώ με ένα βρεφάκι και παραπονιέμαι? Αλλά οι ορμόνες μου κάνουν πάρτυ, μου έρχεται να κλαίω συχνά, είμαι με ενα βυζι εξω και ενα μωρό στην αγκαλιά όλη την ώρα και αναρωτιέμαι έτσι θα είναι απο εδω και πέρα?

Μου λείπει και ο άντρας μου, δεν έχουμε χρόνο σαν ζευγάρι και μου έχει λείψει αυτό. Μου λείπει και το σεξ!

καλησπέρα κορίτσια Ευαγγελία μου ενα θα σου πω δεν προλαβαίνω ούτε τουαλέτα να πάω είμαι συνέχεια με ένα βυζι απέξω είναι κολλημένη πάνω μου γκρινιάζει ενώ δένει έχει κολικούς ..Δεν κοιμόμαστε κάθε 1,5ωρα ξυπνάει..Πολύ σας χαίρομαι που κοιμούνται τα παιδάκια σας γιατί δεν σας κρύβω οτιβτα έχω παίξει..Είμαι όλη την ώρα σε ένα κρεβάτι να θηλάζω και να προσπαθώ να την κοίμηση..Ούτε φαγητό δεν μπορώ να κάνω..μακάρι να αλλάξει..πιπίλα δεν θέλει την πετάει..

ewKwp3.png

καλησπέρα κορίτσια Ευαγγελία μου ενα θα σου πω δεν προλαβαίνω ούτε τουαλέτα να πάω είμαι συνέχεια με ένα βυζι απέξω είναι κολλημένη πάνω μου γκρινιάζει ενώ δένει έχει κολικούς ..Δεν κοιμόμαστε κάθε 1,5ωρα ξυπνάει..Πολύ σας χαίρομαι που κοιμούνται τα παιδάκια σας γιατί δεν σας κρύβω οτιβτα έχω παίξει..Είμαι όλη την ώρα σε ένα κρεβάτι να θηλάζω και να προσπαθώ να την κοίμηση..Ούτε φαγητό δεν μπορώ να κάνω..μακάρι να αλλάξει..πιπίλα δεν θέλει την πετάει..

Αχχ Μαχη μου! Είμαστε πολλές τελικά δεν είμαι μόνη! Ούτε εμένα κοιμάται μέσα στη μέρα, την παίρνει ο υπνος πάνω μου για λίγο, αν την βάλω στο κρεβατάκι της ξυπνάει. Κοιμάται μέσα στη μέρα μισάωρα ανά δυο ώρες περίπου και τη νύχτα ευτυχώς κοιμάται δυο τρεις ώρες συνεχόμενες και ξυπνάει να θηλάσει για καμιά ώρα. Εσείς ούτε βράδυ κοιμάστε? Κι εμένα γκρινιάζει, μέσα στην ανησυχία είναι. Το βράδυ το μόνο που με έσωσε είναι που τη θηλάζω ξαπλωτή, ηρεμεί έτσι και κοιμάται και κοιμάμαι κι εγώ.

Δεν με κουράζει που θηλάζει συχνά, με κουράζει αυτή η ανησυχία που έχει, δεν στεκεται πουθενά, δεν ξέρω τι να την κάνω για να την ηρεμήσω. Την λυπάμαι κιόλας δείχνει σαν να ζορίζεται, ουτε όρθια ούτε ξαπλωτή ανακουφίζεται, και πάνω μου που την έχω παλι κλαίει. Ούτε εγώ προλαβαίνω να μαγειρέψω φυσικά, ο άντρας μου πριν φύγει για τη δουλειά μου φτιάχνει πρωινό και μαγειρεύει και κατι για το μεσημέρι. Και στα 20λεπτα ύπνου δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω, να πάω τουαλέτα? Να απλώσω κανένα πλυντήριο? Να σιδερώσω? Να φάω καμιά μπουκιά?

Κουράγιο μάνες! Θα βελτιωθούν τα πράγματα που θα πάει.. Πότε λένε ρυθμίζεται λιγο το προγραμμα τους, στο σαραντισμό?

c8i6p2.png

Αχχ Μαχη μου! Είμαστε πολλές τελικά δεν είμαι μόνη! Ούτε εμένα κοιμάται μέσα στη μέρα, την παίρνει ο υπνος πάνω μου για λίγο, αν την βάλω στο κρεβατάκι της ξυπνάει. Κοιμάται μέσα στη μέρα μισάωρα ανά δυο ώρες περίπου και τη νύχτα ευτυχώς κοιμάται δυο τρεις ώρες συνεχόμενες και ξυπνάει να θηλάσει για καμιά ώρα. Εσείς ούτε βράδυ κοιμάστε? Κι εμένα γκρινιάζει, μέσα στην ανησυχία είναι. Το βράδυ το μόνο που με έσωσε είναι που τη θηλάζω ξαπλωτή, ηρεμεί έτσι και κοιμάται και κοιμάμαι κι εγώ.

Δεν με κουράζει που θηλάζει συχνά, με κουράζει αυτή η ανησυχία που έχει, δεν στεκεται πουθενά, δεν ξέρω τι να την κάνω για να την ηρεμήσω. Την λυπάμαι κιόλας δείχνει σαν να ζορίζεται, ουτε όρθια ούτε ξαπλωτή ανακουφίζεται, και πάνω μου που την έχω παλι κλαίει. Ούτε εγώ προλαβαίνω να μαγειρέψω φυσικά, ο άντρας μου πριν φύγει για τη δουλειά μου φτιάχνει πρωινό και μαγειρεύει και κατι για το μεσημέρι. Και στα 20λεπτα ύπνου δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω, να πάω τουαλέτα? Να απλώσω κανένα πλυντήριο? Να σιδερώσω? Να φάω καμιά μπουκιά?

Κουράγιο μάνες! Θα βελτιωθούν τα πράγματα που θα πάει.. Πότε λένε ρυθμίζεται λιγο το προγραμμα τους, στο σαραντισμό?

Σπανια κοιμάται 2ιωρα και 3ιωρα το βράδυ ανά 1,5ειναι όρθια για να φάει αλλα μετά για να την κοίμηση μας παίρνει πολύ ώρα..άσε που για να νανουριστει θέλει στηθος..σου λέω δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα ούτε τουαλέτα πραγματικά..Δεν ξέρω πότε αλλάζουν αν είναι στις 40 μέρες αλλά είναι πολύ κουραστικό αλλά τι να κάνεις πέρα από υπομονή..Και εμένα μου την έχει δώσει Κανά δυο φορές και έχω βάλει κάτι κλάματα άστα να πάνε λίγο οι ορμόνες λίγο η κούραση ..Καλά δεν το συζητώ ότι δεν υπάρχει χρόνος για τον εαυτό μου αυτό το ξεχνάμε ..

ewKwp3.png

Κοριτσακια με καθε καλη διαθεση να δωσψ

ω μια συμβουλη στις πρωτομανουλες.Γκρινιαξτε και κλαψτε και ηεσπαστε αν εχετε φτασει στα ορια σας και μοιραστε αρμοδιοτητες οπου μπορειτε,αντρα,μαμα η φιλη.Μην προσπαθειτε να ανταποκριθειτε στο στερεοτυπο "γεννησα κι ειμαι σουπερ ευτυχισμενη,αγαπω το μωρο πιο πολυ απι οτιδηποτε κι ολα ειναι τελεια".Αν σου κατσει μωρο που δεν κοιμαται οπως εσας κι οπως σ εμενα τις δυο πρωτες φορες τοτε περνας μεγαλο πακετο.Εγω την πρωτη φορα ημουν στα χαμενα,κουρασμενη οπως εσεις απο την αυπνια και συναισθηματικα ημουν "καπως".Με ρωταγε συβεχεια μια θεια αν τωρα που εγινα μανα υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο στον κοσμο για μενα κι αλλα τετοια κι εγω ενιωθα "λιγη",οτι δεν αγαπω αρκετα το μωρο μου.Αυτα που σας περιγραφουμε κι εμεις εδω μεσα,ο τρελος ερωτας για τα παιδια,ερχεται με τον καιρο και με το δεσιμο.Μπορει να φαινεται οτι εμεις τα καταφερνουμε με πολλα παιδια αλλα εγω εχω να πω οτι μου κατσε καλο μωρο.Αφου κοιμαται πολλες ωρες και τρωει καλα μου αφηνεη καποιο χρονο να ανταπεξελθω.Παντως τις αλλες δυο φορες ημουν κι εγω ακριβως στην κατασταση που λετε,δεν προλαβαινα ουτε μπανιο,ουτε τουαλετα γιατι κοιμοταν μισαωρα.Υπομονη καντε και θα αλλαξει προγραμμα αργα η γρηγορα.Ευαγγελια μου σιγα σιγα και χωρις να το καταλαβετε θα ξαναβρειτε ρυθμους με τον αντρα σου και στο σεξ και σε αλλους τομεις.Ειναι πολυ νωρις κι ειστε τωρα λιγο χαμενοι,θα ξαναβρεθουν σιγουρα οι ισορροπιες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσακια με καθε καλη διαθεση να δωσψ

ω μια συμβουλη στις πρωτομανουλες.Γκρινιαξτε και κλαψτε και ηεσπαστε αν εχετε φτασει στα ορια σας και μοιραστε αρμοδιοτητες οπου μπορειτε,αντρα,μαμα η φιλη.Μην προσπαθειτε να ανταποκριθειτε στο στερεοτυπο "γεννησα κι ειμαι σουπερ ευτυχισμενη,αγαπω το μωρο πιο πολυ απι οτιδηποτε κι ολα ειναι τελεια".Αν σου κατσει μωρο που δεν κοιμαται οπως εσας κι οπως σ εμενα τις δυο πρωτες φορες τοτε περνας μεγαλο πακετο.Εγω την πρωτη φορα ημουν στα χαμενα,κουρασμενη οπως εσεις απο την αυπνια και συναισθηματικα ημουν "καπως".Με ρωταγε συβεχεια μια θεια αν τωρα που εγινα μανα υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο στον κοσμο για μενα κι αλλα τετοια κι εγω ενιωθα "λιγη",οτι δεν αγαπω αρκετα το μωρο μου.Αυτα που σας περιγραφουμε κι εμεις εδω μεσα,ο τρελος ερωτας για τα παιδια,ερχεται με τον καιρο και με το δεσιμο.Μπορει να φαινεται οτι εμεις τα καταφερνουμε με πολλα παιδια αλλα εγω εχω να πω οτι μου κατσε καλο μωρο.Αφου κοιμαται πολλες ωρες και τρωει καλα μου αφηνεη καποιο χρονο να ανταπεξελθω.Παντως τις αλλες δυο φορες ημουν κι εγω ακριβως στην κατασταση που λετε,δεν προλαβαινα ουτε μπανιο,ουτε τουαλετα γιατι κοιμοταν μισαωρα.Υπομονη καντε και θα αλλαξει προγραμμα αργα η γρηγορα.Ευαγγελια μου σιγα σιγα και χωρις να το καταλαβετε θα ξαναβρειτε ρυθμους με τον αντρα σου και στο σεξ και σε αλλους τομεις.Ειναι πολυ νωρις κι ειστε τωρα λιγο χαμενοι,θα ξαναβρεθουν σιγουρα οι ισορροπιες.

Meldan μου όπως τα λες είναι άσε τρελαίνεσαι ώρες ώρες από την κούραση και την αϋπνία νοιώθω ότι θα πέσω πάνω σε καμία πόρτα..Αλλά είπαμε υπομονή τι να κάνουμε..Όχι μόνο το sex δεν περνάει από το μυαλό μου αλλά από την κούραση και την εξάντληση ούτε καν που θέλω..Είναι το πιο όμορφο μου έχει συμβεί στην ζωή μου και είμαι φουλ ευτυχισμένη με την κόρη μου την λατρεύω αλλά.Δεν μπορώ να πω ότι είναι και κουραστικό όλο αυτό δηλ δεν είναι όλα τέλεια ώρες ώρες..Και τώρα σας γράφω γιατί κοιμάται ένα δίωρο ολόκληρο Για να.δούμε.Τι θα δούμε το βράδυ...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μαχη μου σε καταλαβαινω.Το χω δει το εργο δυο φορες,ελεγα μα υπαρχει νεογεννητο που δεν κοιμαται?Σε καθε μισαωρο υπνο ελεγα κι εγω τι να πρωτοκανω...Παλι μια απο τα ιδια περιμενα καθ τα χα κανει στο μυαλο μου βουνο αλλα αυτη μου βγηκε ησυχη και υπναρου και μ εσωσε.Θυμαμαι παντως οτι οταν πηγαιναμε βολτα με το καροτσι κοινοντουσαν περισσοτερο.Ο αερας εξω τους αρεσε.Για δοκιμαστε καμια βολτιτσα.Εμεις σημερα ειμαστε 20 ημερων!!!!Εχω κοριτσια ενα πονοκεφαλο απο το μεσημερι...δε μπορω ουτε να μιλησω.Σημερα ειχα μπριζολες με πατατες,αυριο τι φτιαχνουμε παλι?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Νινακι σου ναι πρωτογνωρος ο θηλασμος εξω?Στη νεφελη δεν το κανες ε?Εγω εχω θηλασει παντου,μεχρι και στι προαυλιο εκκλησιας που χαμε γαμο,μεχρι και στον οαεδ.Το στηθος μου ειναι μικρο κι ευκολο και μ ενα σντονακι φαινοταν λες και το κοιμιζω.Εσενα πως ειναι το στηθος?Εσυ νιωθεις που εκτεθειμενη η εισαι ανετα?Ο αντρας σου θα το ξεπερασει σε λιγο καιρο αν εσυ νιωθεις καλα και δεν εισαι αμηχανη.Εμενα στο μαιευτηριο ο αντρας υης διπλανης μου ειπε"Ποπο εδω τα πετανε ολες εξω λες και δεν τρεχει τιποτα και στις παραλιες το παιζετε ντροπαλες"!!!!!Πως δεν βριστηκαμε δε ξερω,καλα που ελειπε ο αντρας μου...Οσο υπαρχουν τετοια μυαλα μενουμε πισω.Παντως σκεφτομουν οτι ειμαστε τοσες κοπελες εδω μεσα κι ολες θηλαζουμε η προσπαθουμε.Καμια δε θεωρησε το ξενο γαλα δεδομενο οπως παλια.Εχει γινει προοδος στο θεμα.

Εγω προς το παρών την θήλασα μια φορά στο αυτοκίνητο αλλά να σου πω κατι....... δεν με νοιαζει αν χρειαστει κάπου εξω να την θηλάσω και κοιτάνε. Για το αίμα που λές..... εγώ 2-3 πρώτες μέρες εννοείται είχα υπερβολικά πολύ..... ασε δε το γέλιο που έριξα οταν αντίκρυσα τι ταιράστιες σερβιέτες - πάνες που μου έδωσαν στο μαιευτήριο. Καλέ αυτές δεν χωράνε στο βρακί... χαχαχα :lol::lol: ... όμως δέν έχω πολύ αίμα πλέον..... Μειώνεται. Πάλι καλά. Απλώς έχω το τράβηγμα απο κάτω..... Για τον θηλασμό..... συμφωνώ... μα υπάρχει ομοφότερο πράγμα απο αυτό; Λατρεύω να την κοιτάω να θηλάζει. Δεν ξέρω δείχνει μεγαλύτερη ευχαρίστιση στο βυζί παρά οταν αραιά και πού της δίνω το συμπλήρωμα.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Ευαγγελία μου ξέρεις τι κατάλαβα; Ναι μεν οι ορμόνες κάνουν πάρτυ, αλλά για εμας τις πρωτομανούλες είναι τα πράγματα σίγουρα ζόρικα στην αρχή. Θέλει υπομονή .... άλλωστε θεωρώ πως σε κανα 20ημερο θα ηρεμίσουν τα μωράκια.... Εμένα κάπως έχει μάθει να ξυπνάει και απο μόνη της πάνω στο 3ωρο. Πάλι καλά γιατι πρίν και λόγω ίκτερου, τρόμαζα να την ξυπνήσω. Η γκρίνια μεγάλη και για μένα...... ειδικα με το θεμα οτι θέλει να κάθεται με τις ωρες να πιπιλάει την θηλή. Σήμερα εκλεισε 5 ωρες ξύπνια....... γιατί με τίποτα δεν ηρεμουσε. Αναγκάστηκα να ξαπλώσω εντελώς στο πλάι και να την εχω ετσι να πιπιλάει γιατι τα παιξα και εκτος των αλλων.. με επερνε ο υπνος. Οταν χαλάρωνε,..... την εβγαζα απο το στήθος.... κοιμοταν κανα 5λεπτο και μετα το περνε χαμπάρι και ξανα μανα απο την αρχή...!! Η γκρίνια μου απερίγραπτη... τα νευρα μου... χάλια... οχι για το μωρό... αλλά και με τον άντρα μου τσακώνομαι.... δλδ με εκείνον τα βάζω.... άνευ λόγου και αιτίας. Τον εχω εκτοπίσει και στο σαλόνι για να ειμαι με το παιδι στην κρεβατοκάμαρα. Όταν τραβάω ζόρι, τον ξυπνάω την νύχτα. Που θα πάει.... θα προσαρμοστούμε. Υπομονή θέλει.....

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κοριτσια αυτη η φαση που διανυουμε ειναι αχαρη,μαλλον εχει τη χαρη της αλλα την εκτιμας αργοτερα,οταν καταφερεις να ξεκουραστεις.Δεν ειναι τυχαιο που οι δευτερονανουλες και πανω ειχαμε ολες επιθυμησει τη μωρουδιλα και τη βρεφικη φαση.Παντως να σκεφτεστε οτι τα ωραια ειναι μπροστα σας.Να δειτε ποσο διαφορετικες θα στε κι εσεις και τα μωρα τα χριστουγεννα.Θα περασετε τις πρωτες σας γιορτες ως κανονικη οικογενεια,θα χετε ξαναμπει σε ρυθμους με τους αντρες σας,μετα θα λεμε για τα πρωτα γελια,τα πρωτα δοντακια,τις στερεες τροφες,τα μπουσουληματα κι ετσι χωρις να το καταλαβουμε θα φτασουμε στα πρωτα γενεθλια,κι ως τοτε ολες θα στε τρελες και παλαβες με τα μικρακια σας και καποιες θ αρχισουν να αναπολουν αυτα που ζουμε τωρα και θα σκεφτονται για δευτερο.Ετσι δεβ εγιβε και με τις εγκυμοσυνες μας?Ολο δε μπορω,κουραστηκα,αντε να γεννησω και μετα μας λειπουν οι κοιλιτσες μας.Φιλια κοριτσια και καλους υπνους...καλα μη βαρατε,αστεια κανω.Καλες αυπνιες...και καλο ξημερωμα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...