Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

chrimai να σου ζήσει!!!

Μαντάτα πάει πέρασε το δύσκολο!!!Τώρα θα το ευχαριστηθείς το μωρουδέλι!!!

Εμένα το μικρό έχει ίωση κ νοσηλευτηκαμε για μια μέρα...λοιμωξη του ανωτερου αναπνευστικού έχει και βασανιζεται το πουλάκι μου με συναχι κ πονο στο λαιμουδάκι του.

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεννησα σήμερα 10:50 το πρωι....ολα πηγαν τέλεια. Σε 2 ωρες τον ειχα βγάλει...ο πονος ο ίδιος...η αναρρωση καλύτερη απο ολες τις γεννες μου...μπορω και κάθομαι!!!

3555 kg και 51 cm. Αλλος ενας ερωτας!

Nα σου ζήσει κορίτσι!! Πω πω γέννα σε δυο ώρες, τι ωραία πράγματα. Γερός να είναι, να τον χαιρεστε!

c8i6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια... Τώρα χαλάρωσα λίγο και είπα να σας στείλω νεάκια. Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα.... :D:D:D:D

Πήραμε το κοριτσάκι μας πάλι πίσω στο σπίτι.... ΄Επεσε στο 10 ο ίκτερος, Τετάρτη θα πάμε για μια προληπτική μέτρηση πάλι αλλά δεν μας φοβίζει τίποτα πλέον. Πόσο την χαίρομαι να ξέρατε.... :oops::oops::oops:

Μπράβο Ανθή μου, πάει πέρασε κι αυτό. Αντε καλές αγκαλίτσες τώρα!

c8i6p2.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Εδώ είμαστε κι εμείς, μεγαλώνουμε. Ηρθε η μαία πάλι σήμερα, σε τρεις μέρες πήραμε 190γρ και 1 πόντο ύψος. Τρωει σαν τρελό αυτό το μωρό, σήμερα ειδικά δεν κοιμήθηκε πάνω από μισή ώρα συνεχόμενα, με τρέλανε. Μάλλον περνάει άλμα ανάπτυξης. Το βραδυ κοιμόμαστε αγκαλιτσα, αλλιώς δεν ηρεμεί.

Το στήθος μου βαρύ και ασήκωτο, έχω γίνει πάμελα άντερσον. Και στάζω ρε κορίτσια, εχω αγοράσει 2 ειδη επιθεμάτων και καλά αδιαβροχα και δεν ξερω τι. Μούσκεμα γίνομαι πάλι. Νιώθω σαν δαρμένη αγελάδα.... Ζορίζομαι λίγο είναι η αλήθεια, κάνουν πάρτυ και οι ορμόνες.

c8i6p2.png

chrimai να σου ζήσει!!!

Εμένα το μικρό έχει ίωση κ νοσηλευτηκαμε για μια μέρα...λοιμωξη του ανωτερου αναπνευστικού έχει και βασανιζεται το πουλάκι μου με συναχι κ πονο στο λαιμουδάκι του.

Περαστικά σας!! Τι ψυχούλα μωρέ κι αυτό, ταλαιπωρήθηκε

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Γεννησα σήμερα 10:50 το πρωι....ολα πηγαν τέλεια. Σε 2 ωρες τον ειχα βγάλει...ο πονος ο ίδιος...η αναρρωση καλύτερη απο ολες τις γεννες μου...μπορω και κάθομαι!!!

Αντεεεε είδες που ανησυχούσες;; Μπραβο που πήγαν όλα καλα. Να σου ζήσει, γερό και καλότυχο πάντοτε... :D

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες.

Εμείς όλα καλά..... προσαρμοζόμαστε. Το μωρό μου τώρα που έπεσε ο ίκτερος, είναι πολύ πιο ευδιάθετο... ξυπνάει αμέσως. Νομίζω οτι 2 φορές ξύπνησε μόνο του στο 3ωρο πάνω. Χθές απλά τα ξημερώματα που ξυπνήσαμε να φάμε, το μωρό γκρίνιαζε πολύ και μετά το φαγητό. Κράτησε 3 ωρες ξύπνιο .. στην αρχή σνησύχησα... σαν πρωτομανούλα νόμιζα μην πονούσε. Την άλλαξα 2 φορές μέσα στο 3ωρο, και μεσα σε ολη αυτη τη διάρκεια, την άφηνα στο πορτ μπεμπέ ή την έπερνα αγκαλιά, έκλαιγε και ρούφαγε τα χεράκια της σαν να πεινουσε. Είχε φάει όμως και μάλιστα πολύ καλά. Έφαγε και συμπλήρωμα γιατί οι θηλές μου απο το πιπίλισμα τα παιξαν πάλι. Τελικά μου ειπαν απο την κλινική, πως απλά θέλει να κάθεται να πιπιλάει. Κάποια στιγμή κοιμήθηκε και μου το ξανάκανε σήμερα το απόγευμα πάλι. Αυτή τη φορά για κανα 4ωρο. Κορίτσια εγώ περιμένω την παιδίατρο την Πέμπτη στο σπίτι και θα τη ρωτήσω εάν μπορώ να της δίνω πιπίλα. Εσείς τι άποψη έχετε; Νομίζω πως είναι νωρίς.... αλλά δεν ξερω και απο την άλλη... :|:|:confused::confused::confused::confused:

s-event.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Εδώ είμαστε κι εμείς, μεγαλώνουμε. Ηρθε η μαία πάλι σήμερα, σε τρεις μέρες πήραμε 190γρ και 1 πόντο ύψος. Τρωει σαν τρελό αυτό το μωρό, σήμερα ειδικά δεν κοιμήθηκε πάνω από μισή ώρα συνεχόμενα, με τρέλανε. Μάλλον περνάει άλμα ανάπτυξης. Το βραδυ κοιμόμαστε αγκαλιτσα, αλλιώς δεν ηρεμεί.

Το στήθος μου βαρύ και ασήκωτο, έχω γίνει πάμελα άντερσον. Και στάζω ρε κορίτσια, εχω αγοράσει 2 ειδη επιθεμάτων και καλά αδιαβροχα και δεν ξερω τι. Μούσκεμα γίνομαι πάλι. Νιώθω σαν δαρμένη αγελάδα.... Ζορίζομαι λίγο είναι η αλήθεια, κάνουν πάρτυ και οι ορμόνες.

Αχου το μωρεεε εμένα χθέ που βγήκε απο κλινική... βγήκε με 2900.... απο 2980 που γεννήθηκε. Είχε χάσει ολη τη βδομάδα 200 γραμμάρια στο σύνολο αλλά τα πέρνει πάλι.

Απο φαγητό ναιιιι... που το βάζουν τοσο πολύ;;; χεχε. όσο για το στήθος που λες... και εγώ τα ίδια αντιμετωπίζω... στάζει αλλά και πονάει κι ολας απο το πρηξιμο... αλλά σήμερα ας πούμε το ένιωσα πιο άδειο... λες και μου πήρε όλο το γάλα η μικρή. Εσύ αυτό το καταλαβαίνεις καθόλου ή συνεχώς είναι βαρύ και ασηκωτο;

s-event.png

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες.

Εμείς όλα καλά..... προσαρμοζόμαστε. Το μωρό μου τώρα που έπεσε ο ίκτερος, είναι πολύ πιο ευδιάθετο... ξυπνάει αμέσως. Νομίζω οτι 2 φορές ξύπνησε μόνο του στο 3ωρο πάνω. Χθές απλά τα ξημερώματα που ξυπνήσαμε να φάμε, το μωρό γκρίνιαζε πολύ και μετά το φαγητό. Κράτησε 3 ωρες ξύπνιο .. στην αρχή σνησύχησα... σαν πρωτομανούλα νόμιζα μην πονούσε. Την άλλαξα 2 φορές μέσα στο 3ωρο, και μεσα σε ολη αυτη τη διάρκεια, την άφηνα στο πορτ μπεμπέ ή την έπερνα αγκαλιά, έκλαιγε και ρούφαγε τα χεράκια της σαν να πεινουσε. Είχε φάει όμως και μάλιστα πολύ καλά. Έφαγε και συμπλήρωμα γιατί οι θηλές μου απο το πιπίλισμα τα παιξαν πάλι. Τελικά μου ειπαν απο την κλινική, πως απλά θέλει να κάθεται να πιπιλάει. Κάποια στιγμή κοιμήθηκε και μου το ξανάκανε σήμερα το απόγευμα πάλι. Αυτή τη φορά για κανα 4ωρο. Κορίτσια εγώ περιμένω την παιδίατρο την Πέμπτη στο σπίτι και θα τη ρωτήσω εάν μπορώ να της δίνω πιπίλα. Εσείς τι άποψη έχετε; Νομίζω πως είναι νωρίς.... αλλά δεν ξερω και απο την άλλη... :|:|:confused::confused::confused::confused:

Καλησπερα.η χρηση πιπιλας μπορει να οδηγησει σε συγχυση θηλων η το μωρο να χανει γευματα.προτεινεται μετα τις 40 μερες.απο κει κ περα εξαρταται κ αν θελεις να τη χρησιμοποιει το μωρο σου

Να σου ζησει κοριτσι μου!!!!! εεε λογικο μονο 2ωρες αφου πηγες με διαστολη 4 :rolleyes:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

chrimai να σου ζήσει!!!

Περαστικα κοριτσι μου γρηγορη αναρρωση στο νινακι

79o6p3.png

Αχου το μωρεεε εμένα χθέ που βγήκε απο κλινική... βγήκε με 2900.... απο 2980 που γεννήθηκε. Είχε χάσει ολη τη βδομάδα 200 γραμμάρια στο σύνολο αλλά τα πέρνει πάλι.

Απο φαγητό ναιιιι... που το βάζουν τοσο πολύ;;; χεχε. όσο για το στήθος που λες... και εγώ τα ίδια αντιμετωπίζω... στάζει αλλά και πονάει κι ολας απο το πρηξιμο... αλλά σήμερα ας πούμε το ένιωσα πιο άδειο... λες και μου πήρε όλο το γάλα η μικρή. Εσύ αυτό το καταλαβαίνεις καθόλου ή συνεχώς είναι βαρύ και ασηκωτο;

Ου μια χαρά, ανακτήσατε βαρος γέννησης! Ασε κι εμένα τρώει όλη την ώρα, αφου τελειώσει βγαζει και γουλίτσες, λέω παραέφαγε θα κοιμηθεί. Τη βάζω να ρευτεί και μετά θελει κι ααλλο! Eυυχώς τα βράδια θα κοιμηθεί κανενα δίωρο τρίωρο γιατί μέσα στη μέρα ούτε μισάωρο.

Μπα άδειο δεν το νιώθω, εκτος και αν εχει μολις φάει, μετά γεμίζει πάλι. Ειναι πολύ πολύ ευαίσθητο, με τις αλλαγές θερμοκρασίας πονάνε οι.θηλές, αρχιζω να τρεμω και τετοια ωραία

c8i6p2.png

Κοριτσακι μου να σου ζησει!!!Καλως δεχτηκατε τον ερωτα σας!Παντα γερός και δυνατός!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

chrimai να σου ζήσει!!!

ωχ μωρε το καημενουλι!περαστικα....μα πως αρρωσταινουμε μεσα στο καλοκαιρι ρε γαμωτο!!!:-(

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

ανθη μου εγω με αποκλειστικο θηλασμο που κανω εδωσα πιπιλα την 21η ημερα...βεβαια μεχρι σημερα δεν την πολυθελει...υπαρχουν στιγμες που θα την πιπιλησει λιγο και αλλες που θελει πιπιλα μονο το στηθος...αυτο συμβαινει μονο τα βραδυα απο τις 11 μεχρι τις 1 που πιστευω πως περνα κατι πονακια γιατι μαζευει και τεντωνει ποδαρακια....υπιος πονος ομως γιατι με το που την βαλω στο στηθος ηρεμει...οποτε δεν μπορω να μην της προσφερω αυτο που θελει!Γενικα μετα τις 20 ημερες θα δειτε διαφορα ...θα αρχισετε να ηρεμητε και εσεις και τα μωρακια σιγα σιγαΕγω επελεξα να δωσω πιπιλα για αυτον ακριβως το λογο..μαθαινε να

Ευαγγελια μου θελει χρονο το στηθος να αρχισει να μαθαινε...και γω το βραδυ αν η μικρη δεν ξυπνησει στις 4 ωρες να φαει εχω θεμα ιδικα με το δεξι που γεμιζει και ποναει. Επισης προς το τελος της ημερας και γω τα νιωθω αδεια αλλα εχουν γιατι οταν την βαζω πνιγεται ή της φευγουν τα γαλατα...οποτε αρχιζει το στηθος να συνηθιζει σιγα σιγα ;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...