Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εδω και εγω να μην ξεχνιομαστε!!!

Ευαγγελια μπορει να εχει πονακια σε πιο ηπια μορφη γιαυτο και οι μορφασμοι και η ανησυχια.και εμενα μετα απο 3-4 βδομαδες τωρα θυμηθηκε στα κακα της η' λιγο πιο πριν οτι ποναει.δεν μου κανει κολικους αλλα μια φορα την ημερα εχουμε την γκρινια μας για ενα δεκαλεπτο πριν τα κακα,και την λυπαμε πολυ ρε κοριτσια:(:( μειωθηκε και η συχνοτητα που τα κανει και μου τα κανει μαζεμενα και πολλα,οποτε πλανταζει το μαναρακι μου.....οσο για το κλαμα που εριξες ειναι ακομα οι ορμονες χαλια,θελει καιρο να ηρεμησει το σωμα μας και το μυαλο μας για να λειτουργουμε φυσιολογικα.δεν ειναι πρωτοτυπο αυτο που βιωσες,εγω τις πρωτες δεκα μερες ηθελα μονο να κλαιω και δεν ξερω το γιατι....συσσωρευονται πολλα που δεν ξερουμε οτι τα εχουμε μεσα μας και μετα σαν να γινεται εκρηξη στα ξαφνικα....εγω εχω μαρσιπο αλλα δεν βολευομαι να την εχω συνεχεια πανω μου,πρεπει να κανω συνεχεια δουλειες.στις βολτες μας καροτσι και παλι καροτσι....ασε που εχει αρχισει η πλατη μου λιγο να με τσιμπαει απο το πανω κατω που την κανω πολλες φορες μεχρι να την παρει ο υπνος...και που να παρει βαρος να δουμε ποσο θα αντεξει η μεση μου:rolleyes:

Μαντατα μου οσον αφορα το Ρεψιμο: εμενα τις πιο πολλες φορες θα ρευτει,αλλα αν δω οτι στο πενταλεπτο δεν ρευεται τοτε προσπαθω να την ξυπνησω για να το κανει,αλλα και παλι τιποτα τοτε την αφηνω να κοιμηθει στο πλαι ωστε αν βγαλει γουλιες να πεσουν στο κρεβατι.θα τα εχουμε και αυτα μερικες φορες θα βγαλουν και το γαλατακι τους,δεν ρευονται παντα ειδικα με τον θηλασμο.με το ξενο γαλα ρευονται πιο πολυ....

Ανθη μου οτι ειναι καλυτερο για το παιδακι σου θα γινει.σε λιγο καιρο θα ειναι ολα μια αναμνηση μακρινη.το ξερω οτι σου λειπει το παιδακι σου,λιγο χρονο ακομα για να στρωσει το πραγμα και να εισαστε αχωριστοι μετα.

Μαρουσκα μηπως επειδη βλεπει ο τριτος οτι σας αποσπα την προσοχη με αυτα που κανει,συνεχισει περισσοτερο να σας προκαλει και να ασχολειται με το μωρο?καμια φορα και οι τιμωριες οριοθετουν τα παιδια γιατι το χαιδεμα το "εκμεταλευονται" οταν βλεπουν τους γονεις σε ευαλωτη θεση.εγω λογω κουρασης βαζω και τις τιμωριες μας,δεν τα αφηνω να με καβαλησουν στο σβερκο τωρα που εχω ενα νεογεννητο στο σπιτι και θελω ηρεμια.πρεπει να καταλαβουν οτι οπως τους κανω ολα τα χατηρια και αυτα πρεπει να υπακουουν στους κανονες που βαζω.δεν βρισκω αλλη ακρη παντως....ολα χρειαζονται τελικα....

Αντωνια μου πολυ χαιρομαι που τολματε βολτουλες με την μικρουλα.και εμεις καθε μερα ολο και καπου θα παμε για 2-3 ωρες,ευτυχως ειναι καλο μωρακι και μας το επιτρεπει:):):)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου βροχουλα.Τι κανεις?Καλα σε ακουω.Πατε κι εσεις τις βολτιτσες σας ε?Ενα απο τα λιγα καλα του να γεννας νταλα καλοκαιρι ειναι οτι εχεις περιθωρια απ τον καιρο για βολτες.Εγω απ τη μια ξελαμπικαρω εξω αλλα απ τη αλλη δεν εχω καθε μερα την ορεξη και το κουραγιο να ετοιμασω παιδια και πραγματα.Ασε που τις κανω μπανιο το μεσημερι κι αν παμε βολτα πρεπει το βραδυ να τις ξανακανω και που ορεξη?Ευαγγελια μου ειναι οι ορμονες που σε κανουν να αντιδρας ετσι "υπερβολικα" σε κατι απλο.Εγω το χα παθει στην εγκυμοσυνη,δε μπορουσα να ελεγξω τις αντιδρασεις μου,οπως περιγραφεις.Δεν ειναι κατι,θα σου περασει,απλως δωσε χρονο στον εαυτο σου να συνελθει.Εμεις με τα περισσοτερα παιδακια δεν εχουμε περιθωριο για τετοιες αντιδρασεις,τα συσσωρευουμε μεσα μας κι ειναι μερικες φορες επικινδυνο.Εγω καμια φορα τα βαζω με τον αντρα νου γιατι σε θεματα διαπαιδαγωγησης εχουμε διαφορετικες αποψεις και μπερδευουμε τα παιδια.Εκεινος ειναι υπερβολικος στην προστασια,ειναι ολη μερα "μην ανεβαινεις στον καναπε,μην κρυβρσαι κατω απ το κρεβατι,δωσε μου το χερι σου κτλ" ενω εγωειμαι χαλαρη και πιστευω οτι αν εχουν κατακτησει κατι δε μπορεις να τους το παιρνεις πισω.Ευαγγελια ωραιος ο μαρσιπος αλλα ακριβως αυτο δεν ηθελα,να ναι μπελαλιδικος γιατι δεν εχω υπομονη και γι αυτο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Γεια σου βροχουλα.Τι κανεις?Καλα σε ακουω.Πατε κι εσεις τις βολτιτσες σας ε?Ενα απο τα λιγα καλα του να γεννας νταλα καλοκαιρι ειναι οτι εχεις περιθωρια απ τον καιρο για βολτες.Εγω απ τη μια ξελαμπικαρω εξω αλλα απ τη αλλη δεν εχω καθε μερα την ορεξη και το κουραγιο να ετοιμασω παιδια και πραγματα.Ασε που τις κανω μπανιο το μεσημερι κι αν παμε βολτα πρεπει το βραδυ να τις ξανακανω και που ορεξη?Ευαγγελια μου ειναι οι ορμονες που σε κανουν να αντιδρας ετσι "υπερβολικα" σε κατι απλο.Εγω το χα παθει στην εγκυμοσυνη,δε μπορουσα να ελεγξω τις αντιδρασεις μου,οπως περιγραφεις.Δεν ειναι κατι,θα σου περασει,απλως δωσε χρονο στον εαυτο σου να συνελθει.Εμεις με τα περισσοτερα παιδακια δεν εχουμε περιθωριο για τετοιες αντιδρασεις,τα συσσωρευουμε μεσα μας κι ειναι μερικες φορες επικινδυνο.Εγω καμια φορα τα βαζω με τον αντρα νου γιατι σε θεματα διαπαιδαγωγησης εχουμε διαφορετικες αποψεις και μπερδευουμε τα παιδια.Εκεινος ειναι υπερβολικος στην προστασια,ειναι ολη μερα "μην ανεβαινεις στον καναπε,μην κρυβρσαι κατω απ το κρεβατι,δωσε μου το χερι σου κτλ" ενω εγωειμαι χαλαρη και πιστευω οτι αν εχουν κατακτησει κατι δε μπορεις να τους το παιρνεις πισω.Ευαγγελια ωραιος ο μαρσιπος αλλα ακριβως αυτο δεν ηθελα,να ναι μπελαλιδικος γιατι δεν εχω υπομονη και γι αυτο.

Καλησπερα.συγνωμη για τη σφηνα.για κτ πιο απλο κ οικονομικο για μαρσιπο υπαρχει το ring sling.εχω απο το αστερακι.η μικρη μου το αγαπησε μεγαλωνοντας.κ αν πιστευεις οτι θα σε βολεψει το Mai tai φαινεται καλο.αν ψαξεις μαρσιποι αστερακι στο google θα το βρεις.αν εισαι αθηνα μπορεις να πας κ να τα δοκιμασεις κιολας να δεις τι σε βολευει

40 εβδομαδων σήμερα. Διαστολή στο 4 αλλα δε λέει να βγει...οποτε λογω διαβητη κύησης δε θα περιμένουμε αλλο...Αυριο μπαίνω για πρόκληση....πολυ αγχος πολλη αγωνια....νιωθω οτι δεν εχω κουράγιο περασω τους πονους για 3η φορά...φοβάμαι μην έχει κατι το μωρό μου...και νιώθω τύψεις που στεναχωτιομουν ολο το σκ που δεν θα βγει λιονταράκι τελικά γιατί δεν εκανα την πρόκληση τη Παρασκευή...

Πολλη περιεργη ψυχολογία εχω...μια νευρικοτητα....θα ξεκινησουμε με σπάσιμο των νερών και η ωκυτοκινη θα μπει μετά.....χωρίς επισκληρηδιο. ...θα τα δω ολα κωλυομενα πάλι....ουφ ανάσες....ήρθε η ωρα μου ...αργότερα απο οτι περιμέναμε αλλα ηρθε....

Να πανε όλα καλα αυτο μονο....3η φορα και ο φόβος πιο μεγαλος...

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

40 εβδομαδων σήμερα. Διαστολή στο 4 αλλα δε λέει να βγει...οποτε λογω διαβητη κύησης δε θα περιμένουμε αλλο...Αυριο μπαίνω για πρόκληση....πολυ αγχος πολλη αγωνια....νιωθω οτι δεν εχω κουράγιο περασω τους πονους για 3η φορά...φοβάμαι μην έχει κατι το μωρό μου...και νιώθω τύψεις που στεναχωτιομουν ολο το σκ που δεν θα βγει λιονταράκι τελικά γιατί δεν εκανα την πρόκληση τη Παρασκευή...

Πολλη περιεργη ψυχολογία εχω...μια νευρικοτητα....θα ξεκινησουμε με σπάσιμο των νερών και η ωκυτοκινη θα μπει μετά.....χωρίς επισκληρηδιο. ...θα τα δω ολα κωλυομενα πάλι....ουφ ανάσες....ήρθε η ωρα μου ...αργότερα απο οτι περιμέναμε αλλα ηρθε....

Να πανε όλα καλα αυτο μονο....3η φορα και ο φόβος πιο μεγαλος...

Με το καλό.... μήν ανησυχείς για τίποτα. όλα καλά...

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλησπέρα κορίτσια... Τώρα χαλάρωσα λίγο και είπα να σας στείλω νεάκια. Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα.... :D:D:D:D

Πήραμε το κοριτσάκι μας πάλι πίσω στο σπίτι.... ΄Επεσε στο 10 ο ίκτερος, Τετάρτη θα πάμε για μια προληπτική μέτρηση πάλι αλλά δεν μας φοβίζει τίποτα πλέον. Πόσο την χαίρομαι να ξέρατε.... :oops::oops::oops:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κριμαι μου με το καλο και με οσο το δυνατον λιγοτερους πονους.Θα πονεσεις σιγουρα,τα ξερεις απ τα αλλα σου παιδακια,τι να λεμε αλλα να σκεφτεσαι οτι ηρθε η ωρα να γνωρισεις τον νικολα σου.Τι θα χει καλε το παιδακι σου,υγιεστατο θα ναι απλως τωρα σε εχουν πιασει ολες οι τελευταιες περιεργες σκεψεις.Σξεψου τον μονο πανω στην αγκαλια σου αμεσως μετα τοπρωτο του κλαματακι και κρατα στα δυσκολα την εικονα αυτη.Δε φιλω και ευχομαι να πανε ολα τελεια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ανθη μου πολυ χαιρομαι που την εχεις αγκαλιτσα.Σημερα αντθ γθα το φορμακι θα κοιμηθεις αγκαλια με το αγαπημενο σου κορμακι...Μακαρι να μην ξαναχωριστειτε ποτε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλησπερα.συγνωμη για τη σφηνα.για κτ πιο απλο κ οικονομικο για μαρσιπο υπαρχει το ring sling.εχω απο το αστερακι.η μικρη μου το αγαπησε μεγαλωνοντας.κ αν πιστευεις οτι θα σε βολεψει το Mai tai φαινεται καλο.αν ψαξεις μαρσιποι αστερακι στο google θα το βρεις.αν εισαι αθηνα μπορεις να πας κ να τα δοκιμασεις κιολας να δεις τι σε βολευει

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Επειδη δε συνηθιζω αγορες μεσω ιντερνετ μηπως ξερεις καποιο μαγαζι στην αθηνα με αναλογα ειδη?Π.χ το λητω η καποιο αλλο πολυκαταστημα θα ειχε?Θα ψαξω παντως και στο αστερακι γιατι το χω ακουσει απο πολλες μαμαδες.Ευχαριστω

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Κριμαι μου με το καλο το αγορακι σου....ειναι αυτο που ειπε η Αντωνια,λογω καταστασης κανεις τετοιες σκεψεις.απο αυριο ολα θα ειναι μαγικα!!!

Αντωνια μου ναι παμε βολτουλες,αυτο με τα αλλα δυο ισχυει και εγω τα κανω μπανιο το μεσημερι οποτε το βραδυ ειμαι διστακτικη σε εξοδους,συν του οτι εχω να φτιαξω φαγητο για την επομενη,δουλειες διαφορες κλπ κλπ...με κουραζουν και μονο με την σκεψη και τα σκασμενα ειναι ντουρασελ...δεν χαμπαριαζουν καθολου....αυτο που ειπε η μαρουσκα οτι κοβει απο το καφε Αυγουστου τι ητανε??ισχυει η' καταλαβα λαθος?εχει δυο μερες να μπει.....μαρουσκα με τεσσερα αγορια σε καταλαβαινω απολυτα,εχεις τα δικια σου καισυ.φιλακια!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσια.Πως ειμαστε σημερα?Μειωμενη η κινηση και σημερα στο καφε μας.Εγω το πρωι εφτθαξα νυχακια ημιμονιμο κι αφησα πρωτη φορα τον αντρα μου και με τις τρεις'

-ενταξει επιβιωσε.Την παρασκευη θα βαψω και μαλλακια για βα ανεβαινει λιγο η ομαδα Την κυριακη βαφτιζει η κουμπαρα μου τη μπεμπα της κι αποφασισα να παω κι εγω αλλα χωρις το μωρο.Θα βαι η πρωτη αποπειρα να μεινει με την αδελφη μου.Vikib κοιταξα τα ρινγκ σλινγκ στο αστερακι κι ενθουσιαστηκα,θα παρω να κλεισω ραντεβου για να μου δειξουν αναλυτικα τις οδηγιες.Και στα αλλα μου παιδακια ηθελα να παρω αλλα το αμελουσα.Τωρα δε μου γλυτωνει,οι συμβατικοι μαρσιποι που χρησιμοποιουσα ηταν μουφα;τωρα μου αρεσει πολυ η ιδεα να "φοραω" τη μπεμπα μου και να χω και τα χερια ελευθερα.Τι τρωτε σημερα?Εμεις μακαρονια με κιμα.Παλι κολλησε η ζυγαρια ενω προσεχω.Εχω μειβει στα συν εφτα αλλα παρολα αυτα νιωθω καλα,μονο λιγο η κοιλιτσα πεταει.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Επειδη δε συνηθιζω αγορες μεσω ιντερνετ μηπως ξερεις καποιο μαγαζι στην αθηνα με αναλογα ειδη?Π.χ το λητω η καποιο αλλο πολυκαταστημα θα ειχε?Θα ψαξω παντως και στο αστερακι γιατι το χω ακουσει απο πολλες μαμαδες.Ευχαριστω

Μπορεις να πας κ απο κοντα.εχει τηλεφωνα επικοινωνιας.γραφω απο το κιν κ δεν μπορω να στα βαλω.υπαρχουν κ αλλες μαρκες τετοιου τυπου.εχω δει κ σε mothercare κ σε μαγαζια για θηλασμο

Καλησπερα...βροχουλα μου πλακιτσα εκανα...πως λεμε εκοψα τα γλυκα ε εγω επειδη δεν πολυμπαινω ειπα εκοψα τον καφε....κριμαι με το καλο ο μικρος...πραγματικα ευχομαι να μη ζοριστεις καθολου!!!! Δεν εχω και πολυ χρονο...ο μικρος συνεχιζει να ειναι πολυ καλος αλλα εχω τους αλλους τρεις να αναπληρωνουν....αντωνια το αστερακι σλινγκ ειναι σουπερ...και τα βιντεο με οδηγιες κατατοπιστικοτατα....δε διαβασα αλλο τιποτα....καλο βραδυ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεννησα σήμερα 10:50 το πρωι....ολα πηγαν τέλεια. Σε 2 ωρες τον ειχα βγάλει...ο πονος ο ίδιος...η αναρρωση καλύτερη απο ολες τις γεννες μου...μπορω και κάθομαι!!!

3555 kg και 51 cm. Αλλος ενας ερωτας!

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...