Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτςι μου. Σπίτι είμαστε.... Σημερα ξαναπήραμε για μέτρηση... Ανέβηκε μια μονάδα δυστηχως. Εχει 15... Και μου παν να της δώσω ξένο γάλα μέχρι το βράδυ απόψε που θα ξαβαπαμε. Αν ανεβεί στο 16 τοτε μένει μεςα Ένα 24ωρο :cry:Το μικρακι ταλαιπωρείται απο τις πρώτες μερες της Ζωής του :|:cry::cry:.

αν χρειαστει βρε αγαπη να μεινει ας μεινει...τα περισσοτερα μωρακια κανουν ικτερο!1 το πολυ 2 μερες θα το κρατησουν...δωστου ξενο μπας και κατεβει και βγαζε το δικο σου συνεχεια για να μην σου μειωθει το γαλα!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα πέρα γα πέρα!Ερημιά...Φραουλίτσα, ευχαριστώ μανάρι μου, αλλά έκλεισε, θα είναι Λουκάς!Να που μάθαμε όμως κάτι, ευχαριστώωωω!Λαβ, στην τρεχάλα κι εσύ ε?ΓΟΠ, έκοψες τόσα και συνεχίζει?Θα το ψάξεις άλλο?Ανθή, βλακεία έκαναν και την έβγαλαν προχθές και τώρα σας τυραννάνε μέσα έξω!Όσο μπορείς δίνε και δικό σου, να μην μειωθεί η παραγωγή! Καλό κουράγιο!Λόουνσταρ, να σας ζήσει το μπεμπάκι σας, θα βάλω πινακάκι!Ευαγγελία, είναι αρχή, αργότερα δε θα τρέχει με αυτό το ρυθμό, είναι μέχρι να εδραωθεί ο θηλασμός το πολύ!Μέλνταν, Κρόκετ, μανούλες...έκοψα τον καφέ αυγούστου, χαχα, αραιά και πού πια, ο τρίτος τα ίδια, η υπομονή εξαντλείται, αλλά κρατάω ακόμα λίγο, ο ανήρ στα κόκκινα μαζί του...Ο μικρός άρχισε κολικούς, δεν ξέρω, κάθε βράδυ άμα δεν πιάσει 00.30 δεν κοιμάται κι αυτό με ουρλιαχτά κανα δίωρο κι εμένα να προσκυνάω από κούραση...Σήμερα 3 εβδομάδων....αντέχω μέσα ακόμη!Μάγδα...τι να πω....σε νιώθω, σε καταλαβαίνω, σε συμπονώ....Εμένα μόνο όταν είναι απασχολημένος έξω με τα παιδιά της γειτονιάς δεν γκρινιάζει, αλλιώς όλη μέρα και για όλα και συνέχεια γύρω από το μικρό...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49-cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49-cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!-2500 gr-48 cm-Φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/08-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980- 02/08- κοριτσάκι! - 2870 gr – 50 cm - ?. Τ.

-Cristi84.- 03/08-αγοράκι!-3200 gr-51 cm-?.T.

-ARCA-04/08- κοριτσάκι!-2965 gr- 52 cm K.T.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm – K.T.

-Meldan - 06/08- κοριτσάκι!-3060 gr - 50 cm - Φ.Τ.

-Elafi- 08/08- κοριτσάκι!-3280 gr-51 cm-Φ.T.

-Popaki -10/08-κοριτσάκι!-3350 gr -50,5 cm- K.T.

-Magda18 -10/08- αγοράκι!-4100 gr-53 cm-K.T.

-lonestar-10/08-αγοράκι!- 3600 gr-50 cm- Φ.T.

-habibi -10/08- αγοράκι! -2900 gr-49 cm- Φ.T.

-madata80-11/08- αγοράκι!-3120 gr- ? cm-K.T.

-Evangelia_kapa-15/8 κοριτσάκι!-3860 gr-55 cm-Φ.Τ.

- AnthiP. -17/08- κοριτσάκι!-2980 gr-? cm-Φ.Τ.

Εγκυούλες... ακόμη!

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000-gr

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-3100 gr

Με το καλό σε Κριμάι και Λίτσα!!!Άντε, έφτασε ο καιρός!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις μια χαρα.Χαθηκα δυο μερες γιατι καναμε βολτουλες.Η μπεμπα πολυ καλη,συνεχιζει το καλο της προγραμμα,μου χει κανει μεχρι κι εξαωρα υπνου.Οι μεγαλες πολυ καλες προς το μωρο,αλλαξαν κι αυτες παραστασεις με το εξω,χορτασαν και τον μπαμπα τους.Μαρουσκακι τι εννοεις οτι εκοψες τον καφε αυγουστου?Οτι δεν πολυμπαινεις λογω τρεξιματος η σταματας οριστικα?Νινακι καλως την δεχθηκες τη νεφελιτσα,καλη συμβιωση τωρα.Ανθη μου οντως ταλαιπωρια και για το μικρο και για σας.Μηπως ειναι καλυτερα να μεινει να τελειωνετε.Ευαγγελια εγω νομιζω οτι εχω τα επιθεματα της κικο.Με βολευουν,συγκρατουν μια σχετικη ποσοτητα.Για τα κακα τωρα...μολις ξυπναει την παω κατευθειαν μπανιο πριν τη θηλασω.Την αλλαζω σχεδον παντα πανα γιατι και κακα να μην εχει,εχει πολλα τσισα.Μετα τρωει κι αν ξαβ

ξανακανει πολλα κακα την ξανααλλαζω αλλιως οχι.Τις τελευταιες δυο μερες εχει σταματησει να κανει κακα μετα απο καθε γευμα,πριν ημασταν στην κατασταση που περιγραφεις,ξανα στηθος και ξανα κοιμισμα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ευαγγελια μου κανατε και βολτουλα ε?Μπραβο.Το wrap που λες ειναι μαρσιπος τυπου sling?Κοριτσια εχει καμια αλλη τετοιο μαρσιπο?Θελω να παρω αλλα βολευουν?Γενικως με ρωτανε ολοι τι δωρο θελω για το μωρο και δε ξερω,νιωθω οτι τα χουμε ολα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Τελικα έμεινε μέσα το κοριτσάκι μου.... :| χθες έφτασε 18 το βράδυ όποτε έμεινε μέσα. Σημερα πήγε 14... Περιμένουμε και την απογευματινή μέτρηση και αν ειναι οκ αυριο πρωί θα βγούμε. Ξερω ότι ο ίκτερος είναι φυσιολογικός και τα περισσότερα μωράκια κάνουν, γι αυτο και δεν είμαι πανικοβλημενη. Γάλα βγάζω εννοείται και πέρνει και το ξένο. Ευχομαι να βοηθήσει και αυτο να την πάρουμε πιο γρήγορα πίσω. Μέσα σε 3 μερες συνήθισα την παρουσία της στο σπίτι και ξαφνικά την αποχωρίστηκα ομως.. :| τη νύχτα κοιμήθηκα με το φορμάκι της πάνω στο μαξιλάρι για να την μυριΖω... Μακάρι να μπορούσα όλη μέρα να είμαι στην κλινική μαζί της αλλά λόγω ότι ειναι μονάδα έκ των πραγμάτων δεν γινεται. Αυτα τα νέα...... Κορίτσια σας διαβάζω όλες όσο μπορώ. Το στήθος και εμένα πλυμηρα.... Γεμίζει το επίθεμα σε χρόνο ντε τε που λένε. Εγω ευχάριστα το αντιμετωπιΩ γιατι λατρεύω να την θηλάζω.... Ευτυχώς και οι θηλές μου ειναι πολυ καλύτερα και δεν χρησιμοποιώ τις ψεύτοθηλες..

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Μανουλες καλησπερα!!!! Την τεταρτη βγηκαμε απο την εντατικη κ ειμαστε μια χαρα!!!!προσπαθουμε να ξεχασουμε αυτες τις 10 μερες αλλα δοξα το θεο πλεον ολα καλα.το λουλουδακι μου ειναι πολυ ησυχο τον ξυπναω να φαει καθε 3 ωρες κ δεν κλαιει σχεδον καθολου👍.κοιμομαστε μπορω να πω μια χαρα το μονο μου θεμα ειναι οτι δεν ρευεται ευκολα μπορει κ καθολου κ οταν τον ξαπλωνω παντα στο πλαι βγαζει αρκετο γαλατακι.τι να κανω για να ρευεται??απο κακα παμε πολυ καλα 😀😀 μπορει κ 8 φορες!! Τελος καλο ολα καλα.φιλια σε ολες...💋💋💋💋💋

LMb5p2.png

?...Ευχομαι να βοηθήσει και αυτο να την πάρουμε πιο γρήγορα πίσω. Μέσα σε 3 μερες συνήθισα την παρουσία της στο σπίτι και ξαφνικά την αποχωρίστηκα ομως.. :| τη νύχτα κοιμήθηκα με το φορμάκι της πάνω στο μαξιλάρι για να την μυριΖω... Μακάρι να μπορούσα όλη μέρα να είμαι στην κλινική μαζί της αλλά λόγω ότι ειναι μονάδα έκ των πραγμάτων δεν γινεται. ...

Πολύ συγκινήθηκα κ έκλαψα. ...:cry: κ εγώ έτσι θα κοιμόμουν...εύχομαι να πάρεις το κοριτσάκι σου γρήγορα στην αγκαλιά σου!!

Μανουλες καλησπερα!!!! Την τεταρτη βγηκαμε απο την εντατικη κ ειμαστε μια χαρα!!!!προσπαθουμε να ξεχασουμε αυτες τις 10 μερες αλλα δοξα το θεο πλεον ολα καλα.το λουλουδακι μου ειναι πολυ ησυχο τον ξυπναω να φαει καθε 3 ωρες κ δεν κλαιει σχεδον καθολου👍.κοιμομαστε μπορω να πω μια χαρα το μονο μου θεμα ειναι οτι δεν ρευεται ευκολα μπορει κ καθολου κ οταν τον ξαπλωνω παντα στο πλαι βγαζει αρκετο γαλατακι.τι να κανω για να ρευεται??απο κακα παμε πολυ καλα 😀😀 μπορει κ 8 φορες!! Τελος καλο ολα καλα.φιλια σε ολες...💋💋💋💋💋

Μπράβο κορίτσι μου!!!

Θήλαζεις; Γιατί αν θήλαζε ις δεν είναι απαραίτητο να ρευτεί γιατί το γάλα είναι πολύ εύπεπτο. Εγω θηλάζω κ ο παιδίατρος μου έχει πει να τον κρατάω 10 λεπτά στη αγκαλιά μου όρθιο, αν δεν ρευτεί δε πειράζει..εγώ βέβαια τον κρατάω κανα 20 λεπτό γιατί κ μένα μου βγάζει γουλιτσες μερικές φορές.

Διαφημίσεις

Ευαγγελια μου κανατε και βολτουλα ε?Μπραβο.Το wrap που λες ειναι μαρσιπος τυπου sling?Κοριτσια εχει καμια αλλη τετοιο μαρσιπο?Θελω να παρω αλλα βολευουν?Γενικως με ρωτανε ολοι τι δωρο θελω για το μωρο και δε ξερω,νιωθω οτι τα χουμε ολα.

Nαι meldan μου είναι τύπου sling, και πήραμε αυτό http://www.didymos.de/en/Babywearing/DIDYMOS-Baby-Wrap-Sling-Double-Face-Anthracite-7.html

Μας το σύστησε μια σύμβουλος sling εδώ στη Γερμανία, και αφού μας έδειξε ένα σωρό είδη sling και wrap και carrier, καταλήξαμε σε αυτόν τον τύπο γιατί δίνει πάρα πολύ καλή στήριξη και αίσθηση στα μωρά. Και όταν το χρησιμοποιήσαμε η μικρουλα κοιμόταν ευτυχισμένη, το καταευχαριστήθηκε. Είναι το πιο μπελαλιδικο απο ολα για να το βάλεις, αλλά μετά από δυο τρεις φορές το μαθαινεις και το κάνεις γρήγορα. Καρότσι προς το παρόν δεν πήραμε εφόσον πήραμε αυτό.

c8i6p2.png

Μπράβο κορίτσι μου πάει πέρασε κι αυτό, άντε να τον χαρείτε τώρα στο σπιτάκι σας και να τα ξεχάσετε όλα!

c8i6p2.png

Τελικα έμεινε μέσα το κοριτσάκι μου.... :| χθες έφτασε 18 το βράδυ όποτε έμεινε μέσα. Σημερα πήγε 14... Περιμένουμε και την απογευματινή μέτρηση και αν ειναι οκ αυριο πρωί θα βγούμε. Ξερω ότι ο ίκτερος είναι φυσιολογικός και τα περισσότερα μωράκια κάνουν, γι αυτο και δεν είμαι πανικοβλημενη. Γάλα βγάζω εννοείται και πέρνει και το ξένο. Ευχομαι να βοηθήσει και αυτο να την πάρουμε πιο γρήγορα πίσω. Μέσα σε 3 μερες συνήθισα την παρουσία της στο σπίτι και ξαφνικά την αποχωρίστηκα ομως.. :| τη νύχτα κοιμήθηκα με το φορμάκι της πάνω στο μαξιλάρι για να την μυριΖω... Μακάρι να μπορούσα όλη μέρα να είμαι στην κλινική μαζί της αλλά λόγω ότι ειναι μονάδα έκ των πραγμάτων δεν γινεται. Αυτα τα νέα...... Κορίτσια σας διαβάζω όλες όσο μπορώ. Το στήθος και εμένα πλυμηρα.... Γεμίζει το επίθεμα σε χρόνο ντε τε που λένε. Εγω ευχάριστα το αντιμετωπιΩ γιατι λατρεύω να την θηλάζω.... Ευτυχώς και οι θηλές μου ειναι πολυ καλύτερα και δεν χρησιμοποιώ τις ψεύτοθηλες..

Αντε κοριτσάκι μου, κάνε υπομονή και σύντομα θα την έχεις πάλι κοντά σου. Αυτό να είναι μόνο και άλλη φορά να μη χρειαστεί νοσηλεία στη ζωή της! Με το καλό να την έχετε πάλι σπιτι

c8i6p2.png

Κοριτσάκια μου η μπουμπού μου είναι λίγο ανήσυχη από χθες. Το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε σχεδόν καθόλου, ξυπνάει πολύ συχνά και μέσα στη μέρα και θέλει στήθος ενώ δεν πολυπεινάει, ετσι να το πιπιλάει. Μόνο στην αγκαλιά κοιμάται βαθιά και μόλις τη βάζω στο κρεβατάκι της ανησυχεί πάλι. Ακόμα και όταν θηλάζει τη βλέπω ανήσυχη, τεντώνει την πλατούλα της (μαζί και τη θηλή μου), κάνει μορφασμούς, μαζεύει τα ποδαράκια της. Στους κολικούς τα τεντώνουν, δεν τα μαζεύουν ε?

Εγώ είμαι λιγάκι κουρασμένη, τα μάτια μου έχουν μπει μέσα! Εχασα και όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και αρχισα να κατεβαίνω. Με ανησυχεί λίγο αυτό, δεν θέλω να χάσω παραπάνω, αλλά τρώω τις συνηθισμένες μου ποσοτητες, δεν πεινάω να φάω πιο πολύ. Και τα γλυκάκια μου τα τρώω, και το φαγητο μου ως συνήθως. Με βλέπω όμως στις φωτογραφίες και βλεπω τα μαγουλα μου ρουφηγμένα.

Απο τη μέρα που γέννησα η ψυχολογία μου ήταν σούπερ, δεν έκλαψα και δεν στεναχωρέθηκα ούτε μια φορά. Ε σήμερα έκλαψα για όλες τις μέρες μαζεμένα, μαζί και για τους επόμενους μήνες. Μια νορμάλ διαφωνία είχαμε με τον άντρα μου και αρχισα να κλαίω και σταματημό δεν είχα. Για ώρες κυριολεκτικά. Ανοιξαν οι βρύσες, πρήστηκαν τα μάτια μου, κι ενώ τη διαφωνία την ξέχασα, το κλάμα μου ήταν αδύνατο να το σταματήσω.

c8i6p2.png

Αχ ανθουλα δυσκολος ο αποχωρισμος απο το μωρακι σου αλλα να σκεφτεσαι οτι ειναι για πολυ λιγο και δεν ειναι ευτυχως κατι σοβαρο οποτε ολα καλα...Μαντατα μου μακαρι να μπορεσεις συντομα ν αφησεις πισω σου τις δυσκολες μερες και να κοιταξεις μπροστα στα ομορφα που σας περιμενουν με το μπεμπη σας.Κι εμενα σπανια ρευεται με το μητρικο γαλα.Μαρουσκακι σου αρχισε κολικους το λουκανικακι?Μου αρεσε και το παυλος αλλα μου αρεσει το ονομα να σημαινει κατι για τους γοβ

νεις.Λοβ και κολικους και ΓΟΠ μαζι?Πως να ησυχασει το μωρο,πως να ησυχασεις και συ?Τραβας και ζορι με τη μεγαλη,φοβερος συνδυασμος.Υπομονη μανες..κρατατε γερα!!!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...