Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Η μπουμουκα βαραει 4ωρα απο χτες!

Κοριτσια τα πρωινα την βαζω μπρουμητα και δεν λεει να ξυπνησει...την παρακολουθω συνεχεια βεβαια...το βραδυ ανασκελα ή στο πλαι!

Χτες καναμε την πρωτη μας βολτα!Πηγαμε και αλλαξαμε 2 δωρακια και γυρησαμε!Κοιμοταν βεβαια η κυρια του καλου καιρου στο καροτσι και μετα την ταισα στις 11 και μεχρι τις 1 το ματι γαριδα!!!Ξαναξυπνησε μετα στις 3 και στις 7 ...μακαρι να μου το παει ετσι στα 4ωρα !!! :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πιπιλα τελικα της chicco δεν την θελει μονο της mam θελει το 0-2 μηνων...πηγα να παρω της avent που ειχα στην μεγαλη μου αλλα ειναι 0-6 και ειναι μεγαλη για τοσο μωρουλη ενω της mam το 0-2 ειναι μικρο!

Βεβαια δεν την θελει συνεχεια...καποιες φορες την παιρνει και καποιες αλλες με τιποτα...πρωτιμαει το ζεστο μυρωδατο ζιζακι της μανουλας αλλα ευτυχως αυτο την πιανει μονο τα βραδυα οποτε εχουμε την δυνατοτητα να το πεταμε εξω :tongue:

Σημερα θα παμε για μια ακομη αλλαγη και βολτουλα αλλα περιμενουμε τον μπαμπα μας το απογευμα να παμε ολοι μαζι!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Πηγα σήμερα στο γιατρό...βλέπει διαστολή 2 αλλα τράχηλο σκληρό. Αν θελω μπορουμε να κάνουμε πρόκληση αυριο αλλιως ξαναπαω τη Δευτέρα και το συζητάμε...προτιμουσα να βγει λιονταράκι ο γιος μου αλλά απο οτι φαίνεται εχει αποφάσισει να βγει παρθένος. Τη Κυριακή αλλάζει το ζώδιο ... αποφάσισα να τον περιμενω λιγες μέρες ακομα. Εχω κάνει πρόκληση χωρις επισκληρηδιο και λεω να την αποφυγω οσο μπορώ....

Κοριτσι και εγω μια απο τα ιδια θα περιμενουμε μεχρι τεταρτη αλλιως μπαινω και εγω με προκληση και δε θελω καθολου. Μακαρι να αποφασισουν να βγουν μονα τους μαλλον βολευτηκαν..

UstLp3.png

Κορίτσια καλησπέρα. Χθες βγήκαμε με τη Μπέμπα μας αλλά με επιφύλαξη γιατι είχε 12 ικτερο και σημερα την ξαναπήραμε για μέτρηση και δυστηχως ανέβηκε στο 14. Μου σύστησαν να της δίνει σε κάθε τάισμα λιγο ξένο και λιγο απο το δικό μου γάλα, φυσικα να την εχω σε φωτεινό μέρος και αυριο να ξαναπάμε πάλι το απόγευμα για μέτρηση. Αν δεν εχει πέσει, θα την κρατήσουν ένα 24ωρο στη λαμπα. Αχ νομιζω χθες δεν έπρεπε να βγούμε. Ο παιδίατρος λέει ότι δεν έπρεπε, το μαιευτήριο λέει τα αντίθετα, η μαία μου εχει άλλη άποψη και τρέχα γύρευε. Προσπαθώ και είμαι εντελώς ψύχραιμη να μην με παρει απο κάτω γιατι ταλαιπωρείτε το μικρακι πήγαινε έλα... !! Κατα τα αλλά η όρεξη της εχει ανοίξει για τα καλα, τρώει παρά πολυ κάθε 2-3 ωρες. Οι θηλές μου επανέρχονται απο τον τραυματισμό. Είμαι πλήρως εξοντώμενη, άυπνη απορώ πως ακομα στέκομαι, εγω που δεν άντεχα ποτε τα ξενύχτια. Εχω και τη μέση μου που πονάει φοβερά... Αλλά ρε κορίτσια χαλάλι της μπέμπας μου, που δεν τη χορταίνω ποτε να ποτε. :-D:-D για τα κιλά που λέγατε, τα 6 που πήρα αυτα έχασα ομως με τον θηλασμό πειναω συνέχεια. Βλέπω να μην χάνω ομως πρεπει.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κορίτσια καλησπέρα. Χθες βγήκαμε με τη Μπέμπα μας αλλά με επιφύλαξη γιατι είχε 12 ικτερο και σημερα την ξαναπήραμε για μέτρηση και δυστηχως ανέβηκε στο 14. Μου σύστησαν να της δίνει σε κάθε τάισμα λιγο ξένο και λιγο απο το δικό μου γάλα, φυσικα να την εχω σε φωτεινό μέρος και αυριο να ξαναπάμε πάλι το απόγευμα για μέτρηση. Αν δεν εχει πέσει, θα την κρατήσουν ένα 24ωρο στη λαμπα. Αχ νομιζω χθες δεν έπρεπε να βγούμε. Ο παιδίατρος λέει ότι δεν έπρεπε, το μαιευτήριο λέει τα αντίθετα, η μαία μου εχει άλλη άποψη και τρέχα γύρευε. Προσπαθώ και είμαι εντελώς ψύχραιμη να μην με παρει απο κάτω γιατι ταλαιπωρείτε το μικρακι πήγαινε έλα... !! Κατα τα αλλά η όρεξη της εχει ανοίξει για τα καλα, τρώει παρά πολυ κάθε 2-3 ωρες. Οι θηλές μου επανέρχονται απο τον τραυματισμό. Είμαι πλήρως εξοντώμενη, άυπνη απορώ πως ακομα στέκομαι, εγω που δεν άντεχα ποτε τα ξενύχτια. Εχω και τη μέση μου που πονάει φοβερά... Αλλά ρε κορίτσια χαλάλι της μπέμπας μου, που δεν τη χορταίνω ποτε να ποτε. :-D:-D για τα κιλά που λέγατε, τα 6 που πήρα αυτα έχασα ομως με τον θηλασμό πειναω συνέχεια. Βλέπω να μην χάνω ομως πρεπει.

Ανθή μου καλησπέρα, τι έγινε τελικά με την μπουμπούκα σου? Σπιτάκι σας είστε? Περαστικά και στη μικρούλα και καλή αναρρωση και σε σένα, σε καταλαβαίνω κι εγώ έτσι άυπνη είμαι μέρες. Πώς πάτε τώρα με τον ίκτερο?

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια μου!

Τι εγινε, χαθήκαμε όλες ε? Όσο ήμασταν εγκυες είχαμε χρόνο, τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε!

Εμεις είμαστε καλά, μεγαλώνουμε! Κάθε μέρα βάζει βάρος η μικρή, έπεσε και ο αφαλός μας. Χθες το βράδυ για πρώτη φορά μου έκανε τρίωρα ύπνου, τι ωραία που ήταν που κοιμήθηκα λίγο παραπάνω. Και σήμερα κάναμε την πρώτη μας βόλτα, πήγαμε σε ένα μεγάλο πάρκο με το wrap, την κουβαλούσε ο μπαμπάς της και το ευχαριστήθηκαν και οι δυο. Εχει και υπέροχη μέρα, μετα τη βόλτα φάγαμε στο μπαλκόνι και οι τρεις ταυτόχρονα :tongue:

Κοριτσια να σας ρωτήσω, τα αλλάζετε τα μωρά όταν κοιμούνται? Εχω ενα θεματάκι με αυτό, γιατί πολύ συχνα όταν θηλάζω το μωρό κάνει κακά. Μετά το θηλασμό όμως πέφτει σε ωραίο βαθυ ύπνο και κλαιει όταν την αλλάζω, ξυπνάει και σπαράζει στο κλάμα και μετά ξανα μανά από την αρχή με θηλασμούς για να ηρεμήσει και να κοιμηθεί. Το βράδυ ειδικά που προσπαθώ να κοιμηθώ όσο γινεται περισσότερο είναι δύσκολο.

Κι ένα άλλο θεματάκι που έχω, στάζω γάλα ρε κορίτσια! Γίνομαι μούσκεμα, οταν γεμίζει το στήθος και μεχρι να το αποσυμφορήσει το μωρό στάζει σαν βρύση. Τα βράδια ξυπνάω με πυτζάμες και σεντόνια μούσκεμα. Σουτιέν, μπλούζες, το ιδιο το μωρό, όλα βρεγμένα. Πείτε μου ότι θα περάσει σύντομα μόλις ρυθμιστεί η παραγωγή...

c8i6p2.png

Καλησπερα κορίτσια μου!

Τι εγινε, χαθήκαμε όλες ε? Όσο ήμασταν εγκυες είχαμε χρόνο, τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε!

Εμεις είμαστε καλά, μεγαλώνουμε! Κάθε μέρα βάζει βάρος η μικρή, έπεσε και ο αφαλός μας. Χθες το βράδυ για πρώτη φορά μου έκανε τρίωρα ύπνου, τι ωραία που ήταν που κοιμήθηκα λίγο παραπάνω. Και σήμερα κάναμε την πρώτη μας βόλτα, πήγαμε σε ένα μεγάλο πάρκο με το wrap, την κουβαλούσε ο μπαμπάς της και το ευχαριστήθηκαν και οι δυο. Εχει και υπέροχη μέρα, μετα τη βόλτα φάγαμε στο μπαλκόνι και οι τρεις ταυτόχρονα :tongue:

Κοριτσια να σας ρωτήσω, τα αλλάζετε τα μωρά όταν κοιμούνται? Εχω ενα θεματάκι με αυτό, γιατί πολύ συχνα όταν θηλάζω το μωρό κάνει κακά. Μετά το θηλασμό όμως πέφτει σε ωραίο βαθυ ύπνο και κλαιει όταν την αλλάζω, ξυπνάει και σπαράζει στο κλάμα και μετά ξανα μανά από την αρχή με θηλασμούς για να ηρεμήσει και να κοιμηθεί. Το βράδυ ειδικά που προσπαθώ να κοιμηθώ όσο γινεται περισσότερο είναι δύσκολο.

Κι ένα άλλο θεματάκι που έχω, στάζω γάλα ρε κορίτσια! Γίνομαι μούσκεμα, οταν γεμίζει το στήθος και μεχρι να το αποσυμφορήσει το μωρό στάζει σαν βρύση. Τα βράδια ξυπνάω με πυτζάμες και σεντόνια μούσκεμα. Σουτιέν, μπλούζες, το ιδιο το μωρό, όλα βρεγμένα. Πείτε μου ότι θα περάσει σύντομα μόλις ρυθμιστεί η παραγωγή...

Αν δεν εχει κανει κακα το βραδυ δεν τον αλλαζω καθε φορα γευμα παρα γευμα αν και εμενα και που ξυπναει,μετα ξανακοιμαμαι χωρις κανενα προβλημα,δεν φορας επιθεματα??? μολις εδρυωθει ο θηλασμος θα φτιαξει και αυτο

79o6p3.png

Αν δεν εχει κανει κακα το βραδυ δεν τον αλλαζω καθε φορα γευμα παρα γευμα αν και εμενα και που ξυπναει,μετα ξανακοιμαμαι χωρις κανενα προβλημα,δεν φορας επιθεματα??? μολις εδρυωθει ο θηλασμος θα φτιαξει και αυτο

Φοράω επιθέματα βαμβακερά που έφτιαξα μόνη μου αλλά εδώ μιλάμε για τρελή ποσότητα γάλακτος, μουλιάζουν τα επιθέματα, το σουτιέν, η μπλουζα και το φορμάκι του μωρού ταυτόχρονα. Λέω να στείλω τον άντρα μου στο φαρμακείο να αγοράσει άλλα, μπας και δω διαφορά. Έχεις να προτείνεις καμιά μαρκα?

c8i6p2.png

Καλησπερα.να χαιρεστε τα παιδακια σας.με το καλο αν εμεινε κ καμια μανουλα αυγουστου.πολυ χαιρομαι που σιγα σιγα κοριτσια απο την πρωτη προσπαθεια γινονται μανουλες.ευαγγελια φτιαχνει το πραγμα αλλα εγω τωρα αρχισα να μη λερωνομαι καθολου.υπαρχουν κ πλενομενα στο εμποριο ισως κρατανε κτ παραπανω αλλα δεν εχω εμπειρια.χρησιμοποιω της κικο.τα νουκ πολυ πλαστικο μου φανηκαν.μαλλον ετυχε οταν τα χρησιμοποιησα να πληγωθουν οι θηλες.οσο μπορεις ομως να αναπνεει το στηθος

Διαφημίσεις

Ανθή μου καλησπέρα, τι έγινε τελικά με την μπουμπούκα σου? Σπιτάκι σας είστε? Περαστικά και στη μικρούλα και καλή αναρρωση και σε σένα, σε καταλαβαίνω κι εγώ έτσι άυπνη είμαι μέρες. Πώς πάτε τώρα με τον ίκτερο?

Καλησπέρα κοριτςι μου. Σπίτι είμαστε.... Σημερα ξαναπήραμε για μέτρηση... Ανέβηκε μια μονάδα δυστηχως. Εχει 15... Και μου παν να της δώσω ξένο γάλα μέχρι το βράδυ απόψε που θα ξαβαπαμε. Αν ανεβεί στο 16 τοτε μένει μεςα Ένα 24ωρο :cry:Το μικρακι ταλαιπωρείται απο τις πρώτες μερες της Ζωής του :|:cry::cry:.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Φοράω επιθέματα βαμβακερά που έφτιαξα μόνη μου αλλά εδώ μιλάμε για τρελή ποσότητα γάλακτος, μουλιάζουν τα επιθέματα, το σουτιέν, η μπλουζα και το φορμάκι του μωρού ταυτόχρονα. Λέω να στείλω τον άντρα μου στο φαρμακείο να αγοράσει άλλα, μπας και δω διαφορά. Έχεις να προτείνεις καμιά μαρκα?

Ολα καλα ειναι Εγω εχω της NUK

79o6p3.png

Καλησπερα κορίτσια μου!

καλε γιατι δεν βαζεις επιθεματα στηθους?Αν δεν βαλεις παντα μουσκεμα θα γινονται ολα...εγω φοραω παντα και τα αλλαζω και 2-3 φορες την ημερα γιατι γινονται χαλια....αυτο θα σταματησει λογικα μετα τις 40 ημερες και καμια φορα μπορει και να σου συμβαινει!

Οσο για την αλλαγη στην αρχη κανουν συνεχεια κακα τους...εγω επαιρνα στα σκοτεινα ενα λεκανακι ζεστο νερο και με βαμβακακι την καθαριζα για να μην την πηγαινω στο μπανιο και την ξυπναω...τωρα μεσα στην νυχτα σπανια κανει οποτε την αλλαζω πριν την θηλασω και ετσι κοιμαται συνεχεια!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Εγω φοραω avent και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

χτες ηρθε και η μεγαλη μου!!!Το βραδυ πηγαμε στα γενεθλια του θειου μου και κατσαμε μεχρι τις 1...η μικρη ηταν ξυπνια και καθοοοοταν....οταν ηρθαμε σπιρι θηλασε και κοιμηθηκε απο τις 2 μεχρι τις 8 το πρωι....χαχαχα...μαλλον κουραστηκε απο το ξενυχτι!:tongue: Τωρα μολις την θηλασα ξανα και κοιμουνται και οι 2!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...