Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλημέρα και απο μένα!!! Χτες είδαμε το σποράκι επιτέλους,,,κουνούσε χέρια και πόδια...ξετρελαθήκαμε!!! είναι ανθρωπάκι κανονικό!!! μάλλον δεν το είχα χωνέψει ακόμα...τι να πω??? αυχενική στις 3 Φεβρ. Όλα καλά φαινόταν, κούρνιαζε σε μια γωνιά της μήτρας! τα συμπτώματα επιμένουν ακόμα μή σας πω γίνονται και πιο έντονα...κάθε βράδυ κλαίω...τουλάχιστον δεν έχω αρνητικές σκέψεις και αμφιβολίες πια!!! πάμε για τον τερματισμό!!!! Αύγουστος!!! Είμαι 11 εβδομάδων καρατσεκαρισμένο!!!

Να σας ρωτήσω και κάτι. Το έχετε πει στό παιδί/α σας??? εγώ μόνο μια ερώτηση του έκανα, λόγω ηλικίας δηλαδή επειδή είναι 3,5. Τι θα έλεγες αν είχαμε ένα καινούριο μπεμπακι?Αυτό μόνο, δε θέλω ακόμα να του το πω, μέχρι να φανεί η κοιλιά... Τι λέτε εσείς??? φαντάζομαι παίζει ρόλο και η ηλικία του/των πρώτου/ων, έτσι???

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο μαριανθη μου συγχαρητηρια για τα ομορφα νεακια σου,και το μπεμπε μεγαλο ειναι παντως!!!το ταιζεις καλα φαινεται!! Εμενα στην 10η βδομαδα ητανε 3,5 εκατ.Super τα νεα σου!

Υποτίθεται πως είμαι στην 10η εβδομάδα αλλά αυτό το ηλίθιο τικεράκι δεν λέει να συνεργαστεί και έχει κολλήσει στην 8η! Δεν ξέρω τι κάνω λάθος και δεν λειτουργεί σωστά...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημέρα και απο μένα!!! Χτες είδαμε το σποράκι επιτέλους,,,κουνούσε χέρια και πόδια...ξετρελαθήκαμε!!! είναι ανθρωπάκι κανονικό!!! μάλλον δεν το είχα χωνέψει ακόμα...τι να πω??? αυχενική στις 3 Φεβρ. Όλα καλά φαινόταν, κούρνιαζε σε μια γωνιά της μήτρας! τα συμπτώματα επιμένουν ακόμα μή σας πω γίνονται και πιο έντονα...κάθε βράδυ κλαίω...τουλάχιστον δεν έχω αρνητικές σκέψεις και αμφιβολίες πια!!! πάμε για τον τερματισμό!!!! Αύγουστος!!! Είμαι 11 εβδομάδων καρατσεκαρισμένο!!!

Να σας ρωτήσω και κάτι. Το έχετε πει στό παιδί/α σας??? εγώ μόνο μια ερώτηση του έκανα, λόγω ηλικίας δηλαδή επειδή είναι 3,5. Τι θα έλεγες αν είχαμε ένα καινούριο μπεμπακι?Αυτό μόνο, δε θέλω ακόμα να του το πω, μέχρι να φανεί η κοιλιά... Τι λέτε εσείς??? φαντάζομαι παίζει ρόλο και η ηλικία του/των πρώτου/ων, έτσι???

Συγχαρητήρια! Σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και εγώ χτες έτσι έκανα! Μου φαίνεται απίστευτο πως έχουμε μέσα μας ανθρωπάκια με ύψος μόλις μερικά εκατοστά! Τα φαντάζομαι σαν playmobil! χαχα

Όσον αφορά το θέμα με τα αδέρφια, εγώ αυτό που είχα προτείνει και παλιότερα σε μια άλλη μέλλουσα μανούλα είναι ότι καλό θα ήταν να ενημερώσεις σχετικά νωρίς το πρώτο σου παιδί για τον ερχομό του δεύτερου ώστε να έχει το χρόνο να το επεξεργαστεί. Δεν είναι καλό για την ψυχολογία του η ξαφνική εμφάνιση ενός ξένου στο σπίτι που θα διεκδικεί την αγκαλιά και τα χάδια σου. Έτσι το βλέπουν τα παιδιά. Σου μιλάω σαν επαγγελματίας...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια νιώθω απίστευτη συγκίνηση!!! Όχι μόνο κατάφερα να διορθώσω (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣ!!!) το τικεράκι μου, αλλά μπόρεσα να προσθέσω και δεύτερο!!! Γιούπι!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σ κοριτσια.Μαριανθη και Μαγδα τελεια τα νεα σας.Παντα τετοια να χουμε.Μαγδα μου κλαις καθε βραδυ?Ατιμες ορμονες,τι μας κανετε?Αφου τουλαχιστον δεν οφειλονται σε ασχημες σκεψεις παλι καλα.Αυτο με το τι λεμε στα παιδακια μας το χουμε ξανασυζητησει παλιοτερα.Κι εγω της μελινας που εινσι τρεισημιση δεν της το χω πει γιατθ φοβομουν μη γινει τιποτα κακο και μετα θα γεμιζε αποριες.Κι εμεις τη ρωταμε αν εκτος απ τη δαναη θελει αλλο αδελφακι και λεει οτι θελει αλλα δυο!!οποτε πιστευω οτι ειμαστε σε καλο δρομο.Ε,οταν φουσκωσει κι η κοιλιτσα θα πρεπει να γινουν οι αποκαλυψεις.Μου χει δωσει να κανω γενικη αιματος και ουρων και θελω να παω συντομα γιατι εχω πολλα υγρα οπως παντα αλλα τις τελευτ μερες μυριζουν εντονα.Chrimai το ιδιο ισχυει και στον δικο μας κυκλο,ολοι θεωρουν το τριτο παιδι φοβερη υπερβαση.Μονο ενα ζευγαρι φιλοι μας εχουν τρια αγορακια και δεν ειναι καθολου καλα.Βεβαια αυτοι ειχαν διδυμα και στους τρεις μηνες η κοπελα ξαναμεινε εγκυος.Εχουν διαφορα ακριβως ενα χρονο,τουτεστιν σε δυο χρονια τρια μωρα!Η κοπελα ειναι πραγματικα στα προθυρα νευρικης κρισης.Προσπαθω να μην τους σκεφτομαι ως παραδειγμα τριτεκνων...Arca περαστικα.Ξεκουρασου κι απολαυσε το ρεπο σου.Μαριανιη αφου θες τοσο ενα κοριτσακι ελπιζω να σου ρθει.Θυμαμαι κι εμεις στο πρωτο ποσο πολυ θελαμε μια μπουμπου και τις χαρες που καναμε οταν το μαθαμε.Σημερα δε μαγειρεψα,παστιτσιο σπο χθες και αυριο το μενου εχει φακες.Εχω επιθυμησει κεφτεδακια τηγανητα με πατατες τηγανητες κσι μαρουλοσαλατα αλλα θελω κσποιον να μου τα φτιαξει!!!Τωρα που το σκεφτομαι θα φτιαξω σουτζουκακια,σας κολασα εγκυουλες?Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Nονember πιστευω κι εγω οτι τα τρια ειναι ηλικια οροσημο για τα παιδακια.Η μελινα ξαφνικα εκεινο το καλοκαιρι αλλαξε,"ωριμασε".Μπορουσαμε πια να συννενοηθουμε για τα παντα κι ενιωσα μια απελευθερωση.Μπορει να μας ακολουθησει παντου,μπορει να φαει τα παντα,να μην κοιμηθει στην ωρα της χωρις να της βγει γκρινια,πηγαινει τουαλετα κτλ.Εγω σκεφτηκα για το τριτο αντιθετα απο σενα.Ειπα οτι αν και η δαναη φτασει τρια και ειμαστε πλεον αποδεσμευμενοι απι μωρουδιλα και ο τι αυτο συνεπαγεται,δε θα μπαιναμε στη διαδικασια του τριτου.Θα μου φαινοταν πιο βουνο το φτου κι απτην αρχη.Βεβαια και η δικη μας εκδοχη θα χει δυσκολιες αλλα δεν πειραζει.Ειπαμε,μολις το μικροτερο φτασει τρια θα ναι ολα πιο απλα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Γεια σ κοριτσια.Μαριανθη και Μαγδα τελεια τα νεα σας.Παντα τετοια να χουμε.Μαγδα μου κλαις καθε βραδυ?Ατιμες ορμονες,τι μας κανετε?Αφου τουλαχιστον δεν οφειλονται σε ασχημες σκεψεις παλι καλα.Αυτο με το τι λεμε στα παιδακια μας το χουμε ξανασυζητησει παλιοτερα.Κι εγω της μελινας που εινσι τρεισημιση δεν της το χω πει γιατθ φοβομουν μη γινει τιποτα κακο και μετα θα γεμιζε αποριες.Κι εμεις τη ρωταμε αν εκτος απ τη δαναη θελει αλλο αδελφακι και λεει οτι θελει αλλα δυο!!οποτε πιστευω οτι ειμαστε σε καλο δρομο.Ε,οταν φουσκωσει κι η κοιλιτσα θα πρεπει να γινουν οι αποκαλυψεις.Μου χει δωσει να κανω γενικη αιματος και ουρων και θελω να παω συντομα γιατι εχω πολλα υγρα οπως παντα αλλα τις τελευτ μερες μυριζουν εντονα.Chrimai το ιδιο ισχυει και στον δικο μας κυκλο,ολοι θεωρουν το τριτο παιδι φοβερη υπερβαση.Μονο ενα ζευγαρι φιλοι μας εχουν τρια αγορακια και δεν ειναι καθολου καλα.Βεβαια αυτοι ειχαν διδυμα και στους τρεις μηνες η κοπελα ξαναμεινε εγκυος.Εχουν διαφορα ακριβως ενα χρονο,τουτεστιν σε δυο χρονια τρια μωρα!Η κοπελα ειναι πραγματικα στα προθυρα νευρικης κρισης.Προσπαθω να μην τους σκεφτομαι ως παραδειγμα τριτεκνων...Arca περαστικα.Ξεκουρασου κι απολαυσε το ρεπο σου.Μαριανιη αφου θες τοσο ενα κοριτσακι ελπιζω να σου ρθει.Θυμαμαι κι εμεις στο πρωτο ποσο πολυ θελαμε μια μπουμπου και τις χαρες που καναμε οταν το μαθαμε.Σημερα δε μαγειρεψα,παστιτσιο σπο χθες και αυριο το μενου εχει φακες.Εχω επιθυμησει κεφτεδακια τηγανητα με πατατες τηγανητες κσι μαρουλοσαλατα αλλα θελω κσποιον να μου τα φτιαξει!!!Τωρα που το σκεφτομαι θα φτιαξω σουτζουκακια,σας κολασα εγκυουλες?Φιλια

Σουτζουκάκια με κόκκινη σαλτσούλα, πατατούλες και μαρουλοσαλάτα;;;; Το σποράκι μου ήδη κλοτσάει από την αναστάτωση!!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλε τα δυο θα κλεισει το κοριτσακι της....κι εγω κανω αφαιρεση και δε μου βγσινουν χαχα

Ωχ αμαν δικιο εχεις,εχω μεινει στο 2014 ακομα:rolleyes:

Καλησπερα στις τσουπρες....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!! Να χαιρεστε τα παιδακια σας (πω πω γενέθλια)!!!!!!!

Τανια καλώς ήρθες!

Σημερα ρεπαρω γιατι ειμαι χαλια με λαιμο κλειστό. .

Αυριο θα παω για τις εξετασεις προγεννητικου...Σε ενα μηνα 3 τρυπημα... Υπομονή.....

Τι κανετε εσεις????? Κι εγω δεν εχω συμπτωματα παντα... καποιες φορες τωρα νιωθω ζαλαδες κ που κ που καμια αναγουλα.Αυτα. Οι πονοι περιοδου εχουν σταματησει (φυσιολογικο να υποθεσω???)...Αλλα κουραζομαι ευκολα κι εγω...Ανεβηκα μια ανηφόρα χθες κ για να συνεχισω εκατσα να ξεκουραστώ! !!!!

Αντε και καλα αποτελεσματα ρε κοριτσακι και περαστικα σου.Τι να πω και εγω που με τρυπησανε 3 φορες και τις 3 χασανε τα αποτελεσματα.δημοσιο στο μεγαλειο σου!!!!(δεν πηγα σε ιδιωτη πηγα στο νοσοκομειο).Τωρα θα ξαναπαω παλι την Παρασκευη :twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Συγχαρητηρια για τα ομορφα νεα σου.Οσον αφορα αν το εχω πει στα παιδια μου,ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα.Στην κορη μου λεω:θες ενα μικρο μωρακι στο σπιτι μας?ναι μου λεει,θελω ενα αληθινο μωρακι(ως εδω καλα τα παμε).Μετα μου λεει : εχω και εγω ενα μωρακι στη κοιλια μου :confused: Ο γιος μου παλι μου λεει: εγω θελω ενα μωρακι να το λεω μπειμπισιτι και να ειναι κοριτσακι :confused: καταλαβατε τιποτα?Εγω παλι δυσκολευομαι!!

Σιγουρα παιζει ρολο η ηλικια του παιδιου,οσο μεγαλυτερο τοσο το καλυτερο.Τωρα στις ηλικιες των παιδιων μας(2-3-4) μπερδεμα.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια νιώθω απίστευτη συγκίνηση!!! Όχι μόνο κατάφερα να διορθώσω (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣ!!!) το τικεράκι μου, αλλά μπόρεσα να προσθέσω και δεύτερο!!! Γιούπι!!!

Καλε εσεις σε λιγο εχετε επετειο γαμου?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ατιμη meldan μας ανοιγεις την ορεξη με τις ιδεες σου!εγω αυριο...φασολαδα,ελιες σαρδελιτσα!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Nονember πιστευω κι εγω οτι τα τρια ειναι ηλικια οροσημο για τα παιδακια.Η μελινα ξαφνικα εκεινο το καλοκαιρι αλλαξε,"ωριμασε".Μπορουσαμε πια να συννενοηθουμε για τα παντα κι ενιωσα μια απελευθερωση.Μπορει να μας ακολουθησει παντου,μπορει να φαει τα παντα,να μην κοιμηθει στην ωρα της χωρις να της βγει γκρινια,πηγαινει τουαλετα κτλ.Εγω σκεφτηκα για το τριτο αντιθετα απο σενα.Ειπα οτι αν και η δαναη φτασει τρια και ειμαστε πλεον αποδεσμευμενοι απι μωρουδιλα και ο τι αυτο συνεπαγεται,δε θα μπαιναμε στη διαδικασια του τριτου.Θα μου φαινοταν πιο βουνο το φτου κι απτην αρχη.Βεβαια και η δικη μας εκδοχη θα χει δυσκολιες αλλα δεν πειραζει.Ειπαμε,μολις το μικροτερο φτασει τρια θα ναι ολα πιο απλα.

Ειπαμε τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα...μετα σου φαινονται ολα πιο ευκολα χιχιχιχι.Αχ θα τρελαθω! Καλα κατσε να σε δω του χρονου τετοιο καιρο(αν προλαβαινουμε να μπαινουμε στο forum να γραφουμε τα νεα μας) τι θα λεμε.Μεχρι να φτασουνε τα μικρα τα 3 χρονια θα μοιαζει λες με αιωνα?Ας μας πει και το marouskaki που εχει κανει μεταπτυχιακο στην τριτεκνια:-D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γειά σας και χαρά σε όλες τις μανούλες και εύχομαι σε όλες καλή και τελειόμηνη κύηση! Νέα στο παρεντς και στο φορου εδώ. Για πρώτη μου φορά μανούλα στη 12η εβδομάδα και διαβάζω και παρηγοριέμαι που έχουμε λίγο πολύ τα ίδια συμπτώματα. Η χαρά μεγάλη καθώς η πρώτη μου κύηση ήταν ανεμβρυϊκή μα τώρα όλα πάνε καλά (αν εξαιρέσουμε την κυστική ίνωση που εμφανίστηκε σε εμένα) αλλα δεν ανησυχούμε και ανυπομονούμε για την αυχενική διαφάνεια που θα φανεί το μικρό ανθρωπάκι μας (και ίσως και το φύλο) Κάνουμε υπομονή για τις 27/1. Μετεκλογικά λοιπόν! Τώρα θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας για το εξής. Ο γιατρός μου, είναι σε ιδιωτικό και εγώ θέλω να γεννήσω στο Έλενα, όμως δεν έχω βρεί κάποιον ακόμα λόγω του οτι έχω ΠΗΤ 9/8. Έχω πάρει τηλ. τρείς γιατρούς που μου πρότειναν γνωστές και φίλες, αλλα θα είναι και οι τρείς σε διακοπές και δεν με αναλαμβάνουν... :roll: Τι θα μου προτείνατε σαν επόμενη κίνηση? Θα εκτιμούσα εμπειρία σας γνώμη ή πληροφορία. :)

gHTSp2.png

Να καλωσορίσω κι εγώ με τις σειρά μου τις καινούργιες της παρέας κορίτσια καλοστέριωτα τα μωράκια σας!!! Εγώ είμαι χάλια στομαχικά!!! 'Έχω συνέχεια ανακατωσούρες στομαχόπονους νευρόπονους πονάκια κι όλα τα σχετικά. Την Κυριακή γιόρταζε ο σύζυγος και πήγαμε σ' ένα πολύ ωραίο εστιατόριο με πολύ καλό φαγητό. Ε όπως τα φαγα έτσι τα βγαλα μόλις φτάσαμε σπίτι τρείς φορές εμετό έκανα κι από τότε είμαι χάλια... Κούραση και υπνηλία τρομερή και σήμερα είχα κάτι περίεργους πόνους λίγο μέση λίγο κοιλιά και μ' έπιασε μιά ανησυχία ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά ευτυχώς τώρα συνήλθα. Την Πέμπτη πάω γιατρό για υπέρηχο και αν όλα είναι καλά που το ελπίζω με όλη μου την ψυχή 9 Φεβρουαρίου πάμε για αυχενική. Πάντως στον μικρό δεν είχα τέτοια συμπτώματα το στομάχι δεν με είχε ενοχλήσει ούτε 1 φορά. Αυτά ήταν τα νέα μου φιλιά!!!!:wink:

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...