Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νινακι απο πιπιλα της πηρε ο αντρας μου την ολη σιλικονη της κικο αλλα εμενα δε μου αρεσει γιατι μου φαινεται τεραστια.Προτιμω την κλασικη με το πλαστικο μπροστα.Παντως εχω σωθει γιατι οταν ξυπναει χωρις λογο της την δινω και ξανακοιμαται.Την κραταει καλυτερα οταν ειναι ανασκελα γιατι στο πλαι της φευγει.Εμενα το δεξι στηθος βολευει καλυτερα και τη μπεμπα κι εμενα αλλα προσπαθω να δινω και τα δυο ισα για να μην εχω διαφορα στην παραγωγη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εγώ πήρε 14 έχασα τα οχτώ με τη γεννά κ ρε κορίτσια με το θηλασμό ξαναπήραν αλλά 3 ...πολύ φαΐ... Τι θα κάνω;;

αααα...και γω ετσι την πατησα...μου ανοιξε η ορεξη με τον θηλασμο...ετρωγα χωρις σταματημο...τουλαχιστον εσυ εχασες και 8 εμενα μου εφυγαν 4 μονο και πηρα 2 ....ΣΟΚ επαθα...τωρα εχω αρχισει διαιτα...ειμαι στην 4η ημερα σημερα!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Νινακι απο πιπιλα της πηρε ο αντρας μου την ολη σιλικονη της κικο αλλα εμενα δε μου αρεσει γιατι μου φαινεται τεραστια.Προτιμω την κλασικη με το πλαστικο μπροστα.Παντως εχω σωθει γιατι οταν ξυπναει χωρις λογο της την δινω και ξανακοιμαται.Την κραταει καλυτερα οταν ειναι ανασκελα γιατι στο πλαι της φευγει.Εμενα το δεξι στηθος βολευει καλυτερα και τη μπεμπα κι εμενα αλλα προσπαθω να δινω και τα δυο ισα για να μην εχω διαφορα στην παραγωγη.

ναι και γω αυτη ειχα παρει και δεν την κραταει και τελικα της εδωσα της mam αλλα την βλεπω λιγο μεγαλη :rolleyes: σημερα θα παρω της chiccoμε το πλαστικο μπροστα

για τον θηλασμο...θελει και τα 2 στηθη ακριβως για να μην σταματησει το ενα παραγωγη...

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κορίτσια σας διαβάζω και λέω καλά μπράβο τους που κάνουν δίαιτα εγώ είμαι η μόνη που τρώω ό,τι μου έρχεται όποτε να'ναι και δεν με νοιάζει κιόλας και τα μπάνια μου τα έκανα και χ#στηκα τι θα σχολίαζε ο κόσμος αλλά μπράβο σε όσες τηρείται πρόγραμμα και το ράβετε εμένα πάντως δεν με ξενίζει ένα πλαδαρό σώμα αλλά μάλλον είναι όπως έχει μάθει κανείς..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Γεια δας κοριτσια !γεννησα εναν μπεμπαρο 3600 και 50 εκ στις 10 του μηνα.μπηκα με προκληση το πρωι αλλα εφτασα μεχρι 1 διαστολη οποτε το απογευμα καισαρικη.ο γιατρος ηταν αψογος το παλεψαμε πολυ για φυσιολογικο αλλα οι μαιες αδιαφορες δεν μου δειξαν ουτε μια αναπνοη.το φιλικο προς το θηλασμο νοσοκομειο δεν μου δωδε το μωρο να το κρατησω στην ανανηψη ουτε να το θηλασω (4ωρες μετα το πηρα αγκαλια).η δικαιολογια οτι στην ανανηψη εκανε κρυο και θα κρυωνε και γιατι με ειχε πιασει πολυ δυνατα η επισκληριδιος λεει και δεν μπορουσα να κατσω καθιστη.. ο πραγματικος λογος ηταν μονο 2 ατομα καιδεν προλαβαιναν να ασχοληθουν...μετα στο δωματιο η μαια που μου φερε το μωρο μου δωσε ενα φυλαδιο με οδηγιες θηλασμου αυτη ηταν η συνεισφορα της....οταν της ειπα δεν θα με βοηθησεις κοιταξε το στηθος και μου λεει δεν θα θηλασεις ποτε με αυτες τις θηλες.επαθα κριση.. μετα προδπαθησα μονη μου με τη μανα μου (την οποια εδιωξαν μεταγιατι δενν ειχε επισκεπτηριο)

Τωρα ειμαστε σπιτι και ειμαστε καλα.θηλαζουμε μονο μου χει πληγωσει τρελα τις θηλες αλλα χαλαλι του και μονο που τον βλεπω λιωνω.χτες βταδυ θηλαζε ανα μιση ωρα και δενκοιμοτανν με τιποττα.τωρα καταλαβα πως δινουν ξενογιατι δεν χορταιν εγω τον εβαζα απλα ολη την ωρα στο στηθος.καποια στιγμη χορτασε και κοιμηθηκε 2,5 ωρες.ο αντρας μου σολο αυτο ειναι τελειος εχει αδεια και ξυπνα μαζι μου καθε φορα.

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω γιατι ολο ταιζω.συγχρητηρια σε οσες γεννησαν.φιλια

Να σου ζησει κοριτσι ο μπεμπακος σας.Αχορταγο το μαναρι σου ε?Σε ποιο νοσοκ γεννησες κι ηταν ετσι ασχημη η εμπειρια σου?Δε θυμαμαι.Μπραβο και στον αντρα σου για την υποστηριξη.Ευχομαι ολα να πανε οπως τα θες απο δω και περα.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κροκετακι σαραντισατε καλε?Ποπο περναει ο καιρος-τωρα ετσι λεμε γιατι στις τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης αλλα λεγαμε!!Μεγαλωσε πολυ το μαναρακι σου.Και της μπεμπας ειναι πεταχτος ο αφαλος και το σκεφτομουν.Κι εγω την περιπτωση της νοσηλειασ ετρεμα τωρα με τα κοριτσια που περασαν γαστρεντεριτιδα.Το εξω δεν το φοβαμαι τοσο οσο το μεσα για ιωσεις.Σημερα το απογ θα βγουμε για καφεδακι κι αυριο θα επιχειρησουμε αλλο ενα μπανακι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αχ πάλι δεν το γλιτώσαμε το ξένο γάλα. Πολυ στεναχωριέμαι μην δεν πιάσει στήθος και πάλι. Πήγα να θήλασω και απο την τόση πείνα που είχε μου πάτησε κατι ρουφηξιές πάνω απο Τις ψεύτοθηλες και με μάτωσε!!!!!! Δεν έπρεπε να πίνει αίμα και μου φέρανε ξένο γάλα.... Ο ίκτερος απο 11 πήγε 13... Και μπήκε στη λάμπα και για να βγούμε αυριο θα την ταΐσουν οι μαίες απόψε ώστε να μην μείνει ωρα εκτός λάμπας. Αυριο ομως;;;;;; Με τις θηλές;;;; Πάνω που χάρηκα.... Τωρα δεν ξερω τι μου γινεται!!!!!! :?:|:|

Ανθη μου τι εγινε τελικα με τον ικτερο?Επεσε?Βγηκατε η θα κατσετε καμια μερουλα ακομη?Με το θηλασμο τι εκανεα?Ξαναδοκιμασες με τις ψευδοθηλες?Δεν ηρθε κι η καταστροφη μωρε να πιει λιγο ξενο μεχρι να επουλωθει τκ στηθος.Απλως νομιζω οτι πρεπει οσο εχεις αιμα να βγαζεις το γαλα σου με θηλαστρο και να το πετας γιατι αν συσσωρευτει γαλα θα στο γυρισει σε μαστιτιδα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κορίτσια σας διαβάζω και λέω καλά μπράβο τους που κάνουν δίαιτα εγώ είμαι η μόνη που τρώω ό,τι μου έρχεται όποτε να'ναι και δεν με νοιάζει κιόλας και τα μπάνια μου τα έκανα και χ#στηκα τι θα σχολίαζε ο κόσμος αλλά μπράβο σε όσες τηρείται πρόγραμμα και το ράβετε εμένα πάντως δεν με ξενίζει ένα πλαδαρό σώμα αλλά μάλλον είναι όπως έχει μάθει κανείς..

Καλε ουτε εμενα με ξενιζει ενα πλαδαρο σωμα ουτε μπαινω στη διαδικασια να σχολιασω στην παραλια καποια με πεντε η δεκα κιλα παραπανω.Απλως οταν ειμαι στα κιλα που εχω συνηθισει τον εαυτο μου νιωθω πιο καλα.Τα εφτα κιλα πογ μου χουν μεινει μου προκαλουν δυσφορια,δεν τα θελωωω.Αλλα δεν τρελαινομαι κιολας,μου δινω χρονο...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρούσκα τα περισσότερα αρσενικά σε -ος σχηματίζουν την κλητική σε -ε (φίλε, Θόδωρε) εξαίρεση

αποτελούν τα δισύλλαβα κύρια ονόματα που σχηματίζουν κλητική σε -ο ( Γιώργο, Νίκο, Παύλο, Πέτρο)

Τώρα γιατί με τον Παύλο πολλοί τρώνε κόλλημα και τον λένε Παύλε δεν έχω καταλάβει!!!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Πηγα σήμερα στο γιατρό...βλέπει διαστολή 2 αλλα τράχηλο σκληρό. Αν θελω μπορουμε να κάνουμε πρόκληση αυριο αλλιως ξαναπαω τη Δευτέρα και το συζητάμε...προτιμουσα να βγει λιονταράκι ο γιος μου αλλά απο οτι φαίνεται εχει αποφάσισει να βγει παρθένος. Τη Κυριακή αλλάζει το ζώδιο ... αποφάσισα να τον περιμενω λιγες μέρες ακομα. Εχω κάνει πρόκληση χωρις επισκληρηδιο και λεω να την αποφυγω οσο μπορώ....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Πηγα σήμερα στο γιατρό...βλέπει διαστολή 2 αλλα τράχηλο σκληρό. Αν θελω μπορουμε να κάνουμε πρόκληση αυριο αλλιως ξαναπαω τη Δευτέρα και το συζητάμε...προτιμουσα να βγει λιονταράκι ο γιος μου αλλά απο οτι φαίνεται εχει αποφάσισει να βγει παρθένος. Τη Κυριακή αλλάζει το ζώδιο ... αποφάσισα να τον περιμενω λιγες μέρες ακομα. Εχω κάνει πρόκληση χωρις επισκληρηδιο και λεω να την αποφυγω οσο μπορώ....

Που ξερεις???μεχρι το σαββατο το βραδυ εχεις ακομη...μπορει να βγει!και γω που εκανα προκληση και δεν προλαβαμε την επισκληριδιο τα ειδα ολα στις εξωθησεις!μου ειπαν οτι αν ο τοκετος ερθει μονος δεν ποναει τοσο...η πονοι κανουν πιο δυνατες τις ωδινες:confused:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Δεν το κανω μαναρι μου για τον κοσμο...για τον εαυτο μου το κανω και υην υγεια μου...χεσ&^/# τι θα πουν οι τριτοι!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

τι κάνουν τα κορίτσια????

να σας ζήσουν τα μωράκια .... σε όσες δεν έχω ευχηθεί!!!!

και με το καλό και τα υπόλοιπα!!!!!

σας διαβάζω από το κινητό..αλλα δεν είχα τον υπολογιστή για να σας γράψω...

απορώ πότε τα προλαβαίνετε όλα...εγώ από την αυπνία έχω βαρέσει διάλυση!!!!

η μικρούλα μας θα ήταν ένα αγγελούδι...αν δεν είχε κολικούς και ΓΟΠ...με αυτά τα δυο όπως καταλαβαίνετε...τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

όλη μέρα βογκάει..και το βράδυ για την ακρίβεια κατά τις 3 τα ξημερώματα η κατάσταση χειροτερεύει.

Μου είπε η παιδίατρος να σταματήσω τα γαλακτοκομικά, τα αλλαντικά, τα πικάντικα, τις σως, τη σοκολάτα, τον καφέ...δηλ. τα πάντα αλλά και πάλι ...δεν βλέπω καμία πρόοδο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η μικρή να θέλει όλη μέρα στήθος, όλη μέρα να βγάζει γουλιές και να κάνει εμετό...

Η μεγάλη μου ...όλο ζήλια και κακό...εκεί που το κάνει αγκαλιά εκεί του ρίχνει και μια αδέσποτη...εμένα δεν με θέλει καθόλου..έχει κολλήσει με τον μπαμπά της...και δεν σας κρύβω ότι αυτό με πληγώνει πάρα πολύ...

Τα πρωινά συνήθως βγαίνουμε τη βόλτα μας με το καρότσι...θηλάζουμε όπου σταθούμε και βρεθούμε...απλά δεν αφήνω να την παίρνουν αγκαλιά τρίτα πρόσωπα. Μόνο εμείς και οι γιαγιάδες.

Ο τοκετός ήταν υπέροχος...και πολύ σύντομος!!!! Τα ράμματα δεν με πονάνε πλέον... απλά πρέπει τον Οκτώβρη να κάνω κάτι εξετάσεις...γιατί κάτι έπιασαν στην μήτρα μου...μάλλον λίπωμα είπαν..αλλά πρέπει να το τσεκάρουμε. Μην μπλέξεις με γιατρο..εγώ αυτό ξέρω!!! Ο θυροειδής μου επανήλθε στα φυσιολογικά του επίπεδα...αναμενόμενο...εφόσον μου έφύγε το άγχος του vbac όλα λειτουργούν κανονικα!!..σχεδόν όλα..εκτός από τον μεταβολισμό μου. Έβαλα 16 κιλά..έχασα τα 10 μέχρι και σήμερα...υπόλοιπο 6...και 2-3 από την προηγούμενη εγκυμοσύνη....πείτε ότι θέλω να χάσω 10 κιλά...αντε να δούμε πότε θα ξεκολλήσει η βελόνα...

έχετε πει τόσα πολλά πράγματα...αλλά με τη μικρή να γκρινιάζει μου είναι πολύ δύσκολο να τα ξαναδιαβάσω!!!

σας φιλώ προς το παρόν!!!

να προσέχετε να μωράκια σας!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

τι κάνουν τα κορίτσια????

να σας ζήσουν τα μωράκια .... σε όσες δεν έχω ευχηθεί!!!!

και με το καλό και τα υπόλοιπα!!!!!

σας διαβάζω από το κινητό..αλλα δεν είχα τον υπολογιστή για να σας γράψω...

απορώ πότε τα προλαβαίνετε όλα...εγώ από την αυπνία έχω βαρέσει διάλυση!!!!

η μικρούλα μας θα ήταν ένα αγγελούδι...αν δεν είχε κολικούς και ΓΟΠ...με αυτά τα δυο όπως καταλαβαίνετε...τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

όλη μέρα βογκάει..και το βράδυ για την ακρίβεια κατά τις 3 τα ξημερώματα η κατάσταση χειροτερεύει.

Μου είπε η παιδίατρος να σταματήσω τα γαλακτοκομικά, τα αλλαντικά, τα πικάντικα, τις σως, τη σοκολάτα, τον καφέ...δηλ. τα πάντα αλλά και πάλι ...δεν βλέπω καμία πρόοδο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η μικρή να θέλει όλη μέρα στήθος, όλη μέρα να βγάζει γουλιές και να κάνει εμετό...

Η μεγάλη μου ...όλο ζήλια και κακό...εκεί που το κάνει αγκαλιά εκεί του ρίχνει και μια αδέσποτη...εμένα δεν με θέλει καθόλου..έχει κολλήσει με τον μπαμπά της...και δεν σας κρύβω ότι αυτό με πληγώνει πάρα πολύ...

Τα πρωινά συνήθως βγαίνουμε τη βόλτα μας με το καρότσι...θηλάζουμε όπου σταθούμε και βρεθούμε...απλά δεν αφήνω να την παίρνουν αγκαλιά τρίτα πρόσωπα. Μόνο εμείς και οι γιαγιάδες.

Ο τοκετός ήταν υπέροχος...και πολύ σύντομος!!!! Τα ράμματα δεν με πονάνε πλέον... απλά πρέπει τον Οκτώβρη να κάνω κάτι εξετάσεις...γιατί κάτι έπιασαν στην μήτρα μου...μάλλον λίπωμα είπαν..αλλά πρέπει να το τσεκάρουμε. Μην μπλέξεις με γιατρο..εγώ αυτό ξέρω!!! Ο θυροειδής μου επανήλθε στα φυσιολογικά του επίπεδα...αναμενόμενο...εφόσον μου έφύγε το άγχος του vbac όλα λειτουργούν κανονικα!!..σχεδόν όλα..εκτός από τον μεταβολισμό μου. Έβαλα 16 κιλά..έχασα τα 10 μέχρι και σήμερα...υπόλοιπο 6...και 2-3 από την προηγούμενη εγκυμοσύνη....πείτε ότι θέλω να χάσω 10 κιλά...αντε να δούμε πότε θα ξεκολλήσει η βελόνα...

έχετε πει τόσα πολλά πράγματα...αλλά με τη μικρή να γκρινιάζει μου είναι πολύ δύσκολο να τα ξαναδιαβάσω!!!

σας φιλώ προς το παρόν!!!

να προσέχετε να μωράκια σας!!!!

υπομονη ...υπομονη...υπομονη για ολες μας!θα περασει ο καιρος ...θα μεγαλωσουν και θα ειναι καλυτερα!με τα μεγαλυτερα ολοι λιγο πολυ αντιμετωμιζουμε προβληματακια....ειναι φυσιολογικο και το δεσιμο με τον μπαμπα τους!Και μενα απο εκει που ηταν πανω μου κολλημενη εχει αρχισει να ζητα ολη μερα τον μπαμπα της για να παει βολτα γιατι εγω δεν εβγαινα και ιδικα οταν της ειπα οτι θα σου παρω καινουρια σκουλαρικακια μου ειπε ο μπαμπας μου θα μου τα παρει με τσακησε...:( τωρα ερχετε αυριο!λειπει μια εβδομαδα με την γιαγια και τον παππου διακοπες και χτες μου ειπε η μαμα μου οτι εκλαιγε γιατι δεν ηθελε να ερθει πισω γιατι θα ειναι κλεισμενη μεσα!Τωρα ομως που πηρα την ευχη και βγαινω θα βγαινουμε και θα ειναι καλυτερα και στις 7 Σεπτεμβρη φευγουμε για 10 μερες Σαντορινη!Εκπληξη του αντρα μου :D

Η παιδιατρος που μιλησα μου ειπε οτι οσο και αν μας ποναει πρεπει να ειμαστε λιγο καθετοι απεναντι στα μεγαλυτερα παιδια και να τους λεμε συνεχεια ποσο προσοχη και φροντιδα θελει το μωρο γιατι αν τους κανουμε ολα τα χατιρια την βαψαμε μετα!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...