Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καπου ειχα διαβασει οτι και ναματωνουν οι θηλες δεν υπαρχει προβλημα να πινει το μωρο γαλα με αιμα της μαμας(λιγο ενταξει οχι ποσοτητες μεγαλες)marouska κανω λαθος?το ξερεις αυτο?μια συμβουλος θηλασμου το εχει γραψει στο forum.....

Μαναρι το αιμα κανει μαυρα τα κακα τους μετα....εμεις φτασαμε να νομιζουμε οτι εχει θεμα με το στομαχι ο Φ που επινε κι αιμα μαζι με γαλα...δεν ξερω αν κανει αλλα σιγουρα ως ιδεα ειναι ανατριχιαστικη....με τις ψευδοθηλες σωθηκα ξαναλεω...καθαρισαν και τα κακα του Φ τοτε κι ησυχασαμε....παιδια ο Θεος να μου δωσει δυναμη σημερα...ο Α δε σταματα τη γκρινια ξυπνησε το Φ ο οποιος επισης μες στα βευρα αφου τον ξυπνησαν....δερνονται....ο Α παει στο μωρο το τσιμπαει τραβαει τον τραβαω ξαναπαει...χτυπα το Φ...βριζει...ο Γ αταραχος διαβαζει μικρο Νικολα...ο Λουκας κοιμαται το αγγελουδι μου....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω πηρα 11 εχασα 6 με τη γεννα αλλα 2 μετα οποτε....εμειναν 3.Εγω θελω κι αλλα 3 μετα...για να δουμε.Δεν αγχωνομαι...Χαζομανουλες...παντα!!!!

Εγώ πήρε 14 έχασα τα οχτώ με τη γεννά κ ρε κορίτσια με το θηλασμό ξαναπήραν αλλά 3 ...πολύ φαΐ... Τι θα κάνω;;

Κοριτσια ειμαι στενοχωρημενη για τον 3ο....οσο δε με κουραζει το μωρο που ξεχναμε την υπαρξη του το μαναρι μου τοσο με εξαντλει αυτος με τη ζηλεια του....:(και που παιζω μαζι του παλι θα βρει να θυμωσει....δεν ξερω τι να κανω αλλο....γκρινια γκρινια γκρινια και νευρα πολλα κι απροβλεπτες αντιδρασεις....και στο κολυμβητηριο που πηγανε παλι με μουρμουρα πηγε....ποσο θα αντεξουμε να δω....

Ας μωρό ψυχή μου , του πήρε τη θέση το μωράκι αυτό σκέφτεται...θα περάσει ρε μαρουσκακι , μήπως να μιλήσεις κ με τη δασκάλα του η με την παιδίατρο για τροπο αντιμετωπίσεις; Συνήθως αυτοί εμπειρικά γνωρίζουν κ τρόπους λύσεις...

Εγω νομιζω οτι τεντωνεται επειδη εχει πιαστει ολη μερα και νυχτα κουλουβαριασμενη να κοιμαται....δεν ειναι κολικοι,ουτε κλαιει,ουτε δειχνει δυσφορια,σαν να τεντωνεται για να ξεπιαστει κανει...μονο τα πρωινα,οχι απογευματα....

Κ μένα τεντονεται όλη την ώρα κ συμφωνώ , νομίζω ότι είναι για να ξεπιαστει. Άσε που έχει κ πολύ γέλιο όταν τον βλέπω!!!

Καπου ειχα διαβασει οτι και ναματωνουν οι θηλες δεν υπαρχει προβλημα να πινει το μωρο γαλα με αιμα της μαμας(λιγο ενταξει οχι ποσοτητες μεγαλες)marouska κανω λαθος?το ξερεις αυτο?μια συμβουλος θηλασμου το εχει γραψει στο forum.....

Κ εμένα είχαν ματώσει οι θηλές κ θηλάζα κανονικά. Η σύμβουλος θηλασμού μου είπε πως δεν παθαίνει τίποτα το παιδί. Θήλασα κανονικά κ μέσα σχεδόν σε 3 μέρα φτιάξανε...

Διαφημίσεις

Μαρουσκαααα κ μεις μια απο τα ιδια... ο μεγαλος τρομερη αντιδραση σε ολα!ξυπναει κ χτυπαει πορτες, ανοιγει την τηλροραση κ το ραδιοφωνο στο τερμα,,, τι να κανω??? κλαιει ο μικρος κ νευριαζει...γκρρρρ λεει γιατι κλαιει παλι??? τι θελει??? του εξηγω οτι θελει λιγο πιο ηρρεμα για να κοιηθει κ τοτε πεταει πραγματα για να κανει θορυβο,,,

του κανονιζω εξοδους για μπανιο, πισινα κ αλλα να απασχολειται... οταν παω να του μιλησω ηρεμα φευγει κ γελωντας να μου σπασει τα νευρα... οταν τελικα κοιμαται το μωρο του λεω ηρεμα να παιξουμε η να παμε μια βολτα κ αρνειται....

δυστυχως εχω κ τα ορια μου κ τις ορμονες μου κ του επιτεθηκα προχτες αθελά μου, γυρισα πλευρο κ τον αρπαξα απο οπου βρηκα, το μπρατσο του που τον γρατσουνισα κ εμεινε κ μελανια... απο τοτε νιωθω τοσο χαλια... μου βγηκε αυθορμητα,,μου εσπασε τα νευρα, ηθελα ν κοιμηθω κ χοροπηδουσε πανω μου...κ μου πετουσε μαξιλαρια στο προσωπο...ουτε που ηξερα τι εκανα,,,ουρλιαξα σαν ζωο... ξεφυγα,,, απο τοτε ποσες συγνωμες να ζητησω,,,δε με δεχεται ακομα καλα...

απο τοτε εξαφανισαμε τα κοντρολ της τηλεορασης, κ τα ταμπλετ,υπολογιστες,ολα! ειναι πολυ πιο ηρεμος,,, χτες παιξαμε μαζι καλα, δεν ξεφυγε ουτε αυτος, εγω προσπαθω πολυ,,, ξερω οτι θα περασει,αυτός δε θα ξεχάσει όμως,,,ούτε εγώ,,,η τύψεις κ το κλάμα πάνε σύννεφο...Πώς να ηρεμήσω ρε κορίτσια????πόσο άλλο να τον αγνοήσω... με πιάνουν τα κλάματα όταν του μιλάω κ δε με ακούει...με κοροιδεύει πια....

θελω να τον στειλω σχολειο σε μια βδομαδα, αλλα σκεφτομαι οτι θα κινδυνεψει το μικρουλι...δεν ξερω τι να κανω...

ΜΕΛΝΤΑΝ χιλια μπραβο που το τολμησατε το εξω κ το μπανιο κ ολα!κ βγήκατε κ κερδισμένοι! εμεις ειμαστε πολυ πισω σε αυτο, ο αντρας μου τρεμει μην παθει τιποτα ο μικρος, κ ειναι καθετος στο εξω ολοι μαζι, ακομη κ στο σχολειο του μεγαλου που θα αρχισει συντομα, αλλα αν τον εχω αλλο ακομη τον μεγαλο σπιτι θα τρελαθω,,, σαν να νιωθει κ εγκλωβισμενος, βαριεται,,,λογικο!

Ευτυχως ειμαι πολυ καλυτερα σωματικως από τομές, τελειωσαν κ τα λοχεια,,, ελπιζω δηλαδή εκτός αν ξαναρθουν,,,

να προσθεσω κ κατι αλλο απο την εμπειρία μου,,, μιλησατε για σεξ ενώ θηλαζετε,,, έχετε όρεξη??το στηθος εννοείται δε συμμετέχει καθόλου, ούτε ως εικόνα, μονίμως με σουτιέν, μήνες πρωί βράδυ... εγώ θυμαμαι ότι όσο θηλαζα όχι οργασμός, καμία όρεξη,,,,μόλις τελείωσε ο θηλασμός τότε επανήλθα ως γυναίκα ορμονικά...ήρθε περίοδος κ μετά,,, εκτός αν έχετε περίοδο οπότε αυτό είναι άλλο...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημερα.Τι κανουμε σημερα?Πολλα νευριασμενα παιδια διαβαζω.Αχ μαγδα μου ανθρωπος εισαι και υπεκυψες στα νευρα σου αλλα σε καταλαβαινω πολυ καλα για τις τυψεις.Κι εγω μια φορα την τελευταια εβδομαδα της εγκυμοσυνης φερθηκα καπως ετσι στη δαναη και το χα μετανιωσει τοσο πολυ.Καθε μερα αναρωτιομουν αν το θυμαται.Για το σχολειο υ

του μεγαλου ρωτα και τη γνωμη του παιδιατρου.Αν δεν τον στειλεις απο εβδομαδα αλλα απο τελη σεπτεμβρη να χει παρει και το μωρο λιγο τα πανω του και να κανει και τα πρωτα εμβολια?Εμενα κατι τετοιο μου χε προτεινει η παιδιατρος.Εμεις απο χθες το απογευμα αποφασισαμε να μαστε πιο καθετοι στα πεισματα της δαναης γιατι μας ειχε καβαλησει πολυ.Περασαμε ενα απογευμα γκρινιας γιατι σε καθε "οχι"αντιδρα με κλαμα αλλα τι να κανουμε?Μαρουσκα μου κι εσυ δυσκολα.Δε ξερω τι να πω πρεπει να μπαινουμε στην ψυχολογια τους και στον τροπο σκεψης τους αλλα αυτο απαιτει χρονο και υπομονη.Σου στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Και ποιο μωρακι δεν θελει την μοιρωδια της μανουλας του???και γω την παιρνω τα μεσημερια και να δεις πως κοιμαται....παρτο μωρε...μωρακι ειναι....μετα θα φυγει και θα σου λειπει ;)

Εγω ειμαι υπερ της αγκαλιας..στα χαδια και τα φιλια....το πρωτο τριμηνο το μωρακι θελει να νιωθει ασφαλεια....δωστα οσο μπορεις...κανεναν δεν εβλαψε η αγαπη...ισα ισα που θα γινει πιο δυναμικο παιδι μετα με περισσοτερη αυτοπεποιθηση!!!

Και γω τωρα την εχω ξεζουμιξει...απο την Κυριακη που θα ερθει η μεγαλη θα πρεπει παλι να μοιραστω στα 2 για να μην μεινει καμια με το παραπονο!

Αυτο ειναι το προτερημα το πρωτοτοκων!

κι εγω συμφωνω ειμαι πολυ υπερ της αγκαλιας και ειμαι και αγκαλιτσας του λογου μου! χαχααχ αλλα ξερεις πως ειναι πλακωσαν πεθερες μαμαδες θα το κακομαθεις κλπ και με αγχωσαν! Ακολουθω ομως το ενστικτο μου και τον εχω λυωσει στα φιλια!! οτι εχει αναγκη θα το παρει απο τη μανουλα!

Για το στηθος που λες εχω ακριβως το ιδιο θεμα, μιλησα με την παιδιατρο μας που ειναι συμβουλος θηλασμου και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικη αυτη η ασυμμετρια, απλα να θηλαζω λιγο πιο συχνα απο το πιο πρησμενο για να αδειαζει, Ετσι τις δινω το πιο μικρο στηθος ανα 2 θηλασμους και ειμαστε μια χαρα.

Οσο για το σεξ κοριτσια το σκεφτομαι αλλα περιμενω το οκ πρωτα απο γιατρο! Απο λοχεια δεν εχω πολλα αλλα οσο να ναι εχουμε υποστει ταλαιπωρια!

c6vNp3.png

κι εγω συμφωνω ειμαι πολυ υπερ της αγκαλιας και ειμαι και αγκαλιτσας του λογου μου! χαχααχ αλλα ξερεις πως ειναι πλακωσαν πεθερες μαμαδες θα το κακομαθεις κλπ και με αγχωσαν! Ακολουθω ομως το ενστικτο μου και τον εχω λυωσει στα φιλια!! οτι εχει αναγκη θα το παρει απο τη μανουλα!

Για το στηθος που λες εχω ακριβως το ιδιο θεμα, μιλησα με την παιδιατρο μας που ειναι συμβουλος θηλασμου και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικη αυτη η ασυμμετρια, απλα να θηλαζω λιγο πιο συχνα απο το πιο πρησμενο για να αδειαζει, Ετσι τις δινω το πιο μικρο στηθος ανα 2 θηλασμους και ειμαστε μια χαρα.

Οσο για το σεξ κοριτσια το σκεφτομαι αλλα περιμενω το οκ πρωτα απο γιατρο! Απο λοχεια δεν εχω πολλα αλλα οσο να ναι εχουμε υποστει ταλαιπωρια!

ναι αλλα αν δινεις ανα 2 θηλασμους απο το στηθος που δεν γεμιζει τοτε αργα ή γρηγορα δεν θα παραγει τοσο γαλα....εγω ειμαι της αποψης καθε φορα ενα στηθος απλα οταν ειναι η φορα του στηθους που δεν εχει πολυ γαλα αν συνεχιζει να πειναει το βαζεις και στο αλλο για να συμπληρωσει :confused:

το θεμα θηλασμου απ οτι ξερω ειναι προσφορα-ζητηση...οσο πιο πολυ το βαζεις τοσο θα βγαζει..αν σταματησεις να το βαζεις θα σταματησει να βγαζει

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια ορεξη για sex εχω πολυ...μετραω τις μερες για να κανω αγκαλιτσες με τον αντρα μου...οσο για το στηθος δεν με πειραζει αρκει εκεινη την στιγμη μην ειναι ετοιμα για εκρηξη :tongue:

μανουλες που αντιμετωπιζετε προβλημα με τα μεγαλυτερα παιδια...σας καταλαβαινω απολυτα!ειναι και οι ορμονες μας....μηπως να αρχισουμε ολες το μαγνησιο καλε μπας και ειμαστε πιο ηρεμες?το καθε παιδι εχει το χαρακτηρα του και αντιμετωπιζει την κατασταση διαφορετικα....μαλλον πρεπει εμεις να βρουμε τα κουμπια τους γιατι αυτα δεν παιζει να υποχωρησουν! :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κοριτσια δε συζητω ακομη το σεξ.Ουτε το θελω,ουτε μου λειπει,ουτε μπορω φυσικα,ραμματα,αιμα κι αιμορροιδες το καθιστουν αδυνατο.Γυρω στο διμηνο ευελπιστω να χω συνελθει και κυριως να το θελω αν κι ειμαι σιγουρη οτι στην αρχη θα Απο ποναω παλι.Απο χθες αρχισαμε οικογενειακως να κοιμομαστε ο καθενας στη θεση του γιατι ειχαμε ξεφυγει παλι.Κοιμιζαμε τη φαναη μαζι γιατι δεν εχει αιρ κοντισιον και τα χαμε κανει κουλουβαχατα.Φοβομουν μη χασουν τη σειρα που τους ειχα βαλει κι απο χθες στοπ στις βλακειες.Αχ ποσο μου χε λειψει αυτους τουςηνες ο υπνος μπρουμυτα.Μονο ετσι ξεκουραζομαι.Χθες ε λεπα κι εγω το ματι το αντρα μου που γυαλιζε αλλα εκανα οτι δεν το βλεπω.Οσο για το στηθος,εννοειται οτι ηταν για πολυ καιρο εκτος παιχνιδιου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλε τι φιλακια λετε???τρελες εισαστε??χαχαχα ε τοτε βαλτετον να θηλασει κιολας:shock: ηπιες αγαπη μου καφεδακι?θελεις και λιγο γαλα μεσα? ελα δωσε ενα φιλακι στα μεμε και θα πιεις οσο θελεις......καπως ετσι??χαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχα να σαι καλα μ εκανες και γελασα!χαχαχχαχα μα ναι μου φαινεται εντελως αλλοκοτο να μου ακουμπησει το στηθος καλε δε παιζει!!!ειναι αλλουνου τωρα πως να το κανουμε!!!!:tongue::tongue::tongue:

c6vNp3.png

την πιπιλα δεν την θελει ακομη και πολυ...θα παω να παρω σημερα αλλη μια της chicco με το κοκκαλο να δοκιμασω :rolleyes:

σημερα θα παμε μαγαζια το απογευμα να αλλαξουμε κατι πραγματα....ευχομαι μην την πιασει καμια κριση για φαγητο και πεταξω τα ζαζια μου εξω στην μεση του δρομου :rolleyes:

Ηρθε και ο παππας και μας εδωσε ευχη...τελικα ειναι η ευχη που δινουν στην γεννηση...μου ειπε τα κλασικα...να βγαινω εξω μονο για τα απαραιτητα και να μην δεχομαι πολλους ιδικα το βραδυ...και να παω στις 40 μερες για την ευχη ...:rolleyes: ...ναι καλα οκ!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Γεια δας κοριτσια !γεννησα εναν μπεμπαρο 3600 και 50 εκ στις 10 του μηνα.μπηκα με προκληση το πρωι αλλα εφτασα μεχρι 1 διαστολη οποτε το απογευμα καισαρικη.ο γιατρος ηταν αψογος το παλεψαμε πολυ για φυσιολογικο αλλα οι μαιες αδιαφορες δεν μου δειξαν ουτε μια αναπνοη.το φιλικο προς το θηλασμο νοσοκομειο δεν μου δωδε το μωρο να το κρατησω στην ανανηψη ουτε να το θηλασω (4ωρες μετα το πηρα αγκαλια).η δικαιολογια οτι στην ανανηψη εκανε κρυο και θα κρυωνε και γιατι με ειχε πιασει πολυ δυνατα η επισκληριδιος λεει και δεν μπορουσα να κατσω καθιστη.. ο πραγματικος λογος ηταν μονο 2 ατομα καιδεν προλαβαιναν να ασχοληθουν...μετα στο δωματιο η μαια που μου φερε το μωρο μου δωσε ενα φυλαδιο με οδηγιες θηλασμου αυτη ηταν η συνεισφορα της....οταν της ειπα δεν θα με βοηθησεις κοιταξε το στηθος και μου λεει δεν θα θηλασεις ποτε με αυτες τις θηλες.επαθα κριση.. μετα προδπαθησα μονη μου με τη μανα μου (την οποια εδιωξαν μεταγιατι δενν ειχε επισκεπτηριο)

Τωρα ειμαστε σπιτι και ειμαστε καλα.θηλαζουμε μονο μου χει πληγωσει τρελα τις θηλες αλλα χαλαλι του και μονο που τον βλεπω λιωνω.χτες βταδυ θηλαζε ανα μιση ωρα και δενκοιμοτανν με τιποττα.τωρα καταλαβα πως δινουν ξενογιατι δεν χορταιν εγω τον εβαζα απλα ολη την ωρα στο στηθος.καποια στιγμη χορτασε και κοιμηθηκε 2,5 ωρες.ο αντρας μου σολο αυτο ειναι τελειος εχει αδεια και ξυπνα μαζι μου καθε φορα.

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω γιατι ολο ταιζω.συγχρητηρια σε οσες γεννησαν.φιλια

να σου ζησει κοριτσακι μου!!!Στο Ρεα γεννησες?Γιατι οντως εκει εχουν κατι μ%$#@% μαιες...εγω ευτυχως ειχα την δικη μου αλλα λογω εμπειριας απο την πρωτη μου δεν χρειαστηκα βοηθεια στο θηλασμο...αν και ηρθαν 2 φορες να με ρωτησουν αν θελω...οταν γεννησα εγω ειχαν και καθε μερα 11-1 μαθηματα θηλασμου στον πρωτο οροφο!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...