Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια σε ολες εχει κανει την πρωτη επισκεψη η παιδιατρος?Η δικη μας λειπει διακοπες κι ειπα να την περιμενω.Δεν εχω ιδεα για το βαρος της αλλα αφου τρωει τοσο καλα και κανει τσισα και κακα ειμαι ησυχη.Μαρουσκα τι αλλο να κανεις για το παιδι δε ξερω να σου πω.Ζηλευε απ την εγκυμοσυνη,ειχε δειξει τις διαθεσεις του?Γενικα τονιζοταν στο σπιτι οτι ειναι ο μικρος?Ολα τα παιδακια στη θεση του σιγουρα περνανε ενα σοκ απλως το καθενα το δειχνει διαφορετικα,αλλο τα κραταει μεσα του,αλλο βγαζει νευρα,αλλο θυμο.Εμενα η δαναη παει να βγαλει ζηλιες (μου εκανε ολοκληρο σκηνικο για την πιπιλα του μωρου) αλλα μετα επηρεαζεται απο τη μελινα που ναι πολυ τρυφερη και ζουζουνα και κανει κι αυτη τα ιδια-ευτυχως.Ενω ομως εμεις δεν εχουμε θεμα με το μωρο,εχουμε θεμα με το χαρακτηρα της δαναης γενικως-ειναι πολυ πεισματαρα-σε βαθμο αηδιας-θελει να περναει παντα το δικο της και γενικα σπανια συνεννοεισαι μαζι τηε-δεν περναει ουτε το καλο ουτε το αγριο.Αφου καναμε τα χαρτια για τον παιδικο σταθμο και μου λεει ο αντρας μου "ενα μηνα μας δινω πριν μας την γυρισουν πισω".Τα βραδια πεφτω για υπνο ψυχολογικα κουρασμενη απ τη δαναη αντι για την μπεμπα.

Καλημερα φιλεναδιτσα!!και εμενα η μεσαια μου ειναι ακριβως οπως περιγραφεις την δικια σου...εγωιστρια-πεισματαρα....τι ζωδιο ειναι?αστα να πανε και εμενα πολυ με κουραζει το πεισμα της,το ριχνω στο οτι ειναι μικρη ακομα και ελπιζω να στρωσει μεγαλωνοντας:rolleyes::rolleyes:εσενα βεβαια ειναι και ενα χρονο μικροτερη....εγω ακομα χαιρι απο τον εγωισμο της δεν εχω δει,και ειναι μονο 3,5χρονων....τι μας περιμενειδηλαδη αμα μεγαλωσουνε??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα πρωινες μανουλες!!Πινω το καφεδακι μου και δροσιζομαι μπαλκονατο γιατι δεν ξερω ποση ζεστη θα φαμε παλι σημερα:mad:πριν λιγο ταισα την μπουμπου μου,τωρα ολα κοιμουνται,ο συζυγος ειναι στο κυνηγι κλασσικα(αυτα δεν τα χανουμε!!!) και εγω εβαλα φασολαδα να γινεται.....χθες καθε δυο ωρες πειναγε η μπεμπουλα:confused:δεν προλαβαινα να κουνηθω,εκει που ξεκιναγα να κανω κατι τσουπ....ζηταγε γαλατακι!!για να δουμε σημερα:rolleyes:και καθεται και καμποση ωρα ξυπνια,μεγαλωνουμε λοιπον και ξετσουτσουρευουμε....καλε εχει μια δροσια εξω,απαπα μαλλον ζακετουλα θελω....η' ειμαι εγω αυπνη και κρυωνω???.....;)

Καλημερα!!!Δροσισε αγαπη...δε φταιει η αυπνια!!!!Κι εμενα κοιμουνται ολα....βλεπανε τσαμπιονς λιγκ με το μπαμπα ντε...ο μικρος μονο βελαζει....αλλα στον υπνο του...μηπως περνα το πρωτο αλμα αναπτυξης η μπεμπα;στις 5-6 εβδομαδες ειναι....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια δας κοριτσια !γεννησα εναν μπεμπαρο 3600 και 50 εκ στις 10 του μηνα.μπηκα με προκληση το πρωι αλλα εφτασα μεχρι 1 διαστολη οποτε το απογευμα καισαρικη.ο γιατρος ηταν αψογος το παλεψαμε πολυ για φυσιολογικο αλλα οι μαιες αδιαφορες δεν μου δειξαν ουτε μια αναπνοη.το φιλικο προς το θηλασμο νοσοκομειο δεν μου δωδε το μωρο να το κρατησω στην ανανηψη ουτε να το θηλασω (4ωρες μετα το πηρα αγκαλια).η δικαιολογια οτι στην ανανηψη εκανε κρυο και θα κρυωνε και γιατι με ειχε πιασει πολυ δυνατα η επισκληριδιος λεει και δεν μπορουσα να κατσω καθιστη.. ο πραγματικος λογος ηταν μονο 2 ατομα καιδεν προλαβαιναν να ασχοληθουν...μετα στο δωματιο η μαια που μου φερε το μωρο μου δωσε ενα φυλαδιο με οδηγιες θηλασμου αυτη ηταν η συνεισφορα της....οταν της ειπα δεν θα με βοηθησεις κοιταξε το στηθος και μου λεει δεν θα θηλασεις ποτε με αυτες τις θηλες.επαθα κριση.. μετα προδπαθησα μονη μου με τη μανα μου (την οποια εδιωξαν μεταγιατι δενν ειχε επισκεπτηριο)

Τωρα ειμαστε σπιτι και ειμαστε καλα.θηλαζουμε μονο μου χει πληγωσει τρελα τις θηλες αλλα χαλαλι του και μονο που τον βλεπω λιωνω.χτες βταδυ θηλαζε ανα μιση ωρα και δενκοιμοτανν με τιποττα.τωρα καταλαβα πως δινουν ξενογιατι δεν χορταιν εγω τον εβαζα απλα ολη την ωρα στο στηθος.καποια στιγμη χορτασε και κοιμηθηκε 2,5 ωρες.ο αντρας μου σολο αυτο ειναι τελειος εχει αδεια και ξυπνα μαζι μου καθε φορα.

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω γιατι ολο ταιζω.συγχρητηρια σε οσες γεννησαν.φιλια

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλε 22 δεν γεννησες πως γινατε 1 μηνος??? λαθος θυμαμαι?:confused:

Μην δινεις σημασια μαναρι απο την αυπνια ειναι τα λαθη!!ειδα 4 βδομαδες και τις περασα για μηνα:rolleyes:ε! Σε 2 μερες κλεινουμε μηνα, σαμπως τι θα αλλαξει? Και εμεις εχουμε μια μικρη ομφαλοκηλη αλλα ειπε ο ντοκ οτι θα μπει μεσα μονη της...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Οσο για το σεξακι στον φτ σιγουρα ειναι αλλιως τα πραγματα,ειδικα αν εχεις και ραμματα απο κατω....εμενα τα λοχεια κρατησαν 3 βδομαδες περιπου,ο συζυγος ειχε ανησυχιες τον εβλεπα,τωρα σαν να μαλακωσε παντως...ετσι ειναι οι αντρες,λαθος κανω??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Οσο για το σεξακι στον φτ σιγουρα ειναι αλλιως τα πραγματα,ειδικα αν εχεις και ραμματα απο κατω....εμενα τα λοχεια κρατησαν 3 βδομαδες περιπου,ο συζυγος ειχε ανησυχιες τον εβλεπα,τωρα σαν να μαλακωσε παντως...ετσι ειναι οι αντρες,λαθος κανω??

Χαχα...δεν κανεις λαθος....οπως τους ηρεμει το σεξ δεν τους ηρεμει τιποτα...εγω εκανα δυο ραμματα οχι κατι ιδιαιτερο αλλα αν και βγηκε ολοκληρο μωρο απο εκει δε θελω τιποτα να μπει ακομη χαχα....ας ειναι και μικροτερο απο 35 εκ περιμετρος κεφαλιου μπεμπη....:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα!!!Δροσισε αγαπη...δε φταιει η αυπνια!!!!Κι εμενα κοιμουνται ολα....βλεπανε τσαμπιονς λιγκ με το μπαμπα ντε...ο μικρος μονο βελαζει....αλλα στον υπνο του...μηπως περνα το πρωτο αλμα αναπτυξης η μπεμπα;στις 5-6 εβδομαδες ειναι....

Και εμενα η μπεμπουλα κανει ολο φωνουλες στον υπνο της ειδικα μετα το πρωινο γαλατακι,τεντωνεται ξανατεντωνεται,γκριματσες,για καμερα ειναι:P:p

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Χαχα...δεν κανεις λαθος....οπως τους ηρεμει το σεξ δεν τους ηρεμει τιποτα...εγω εκανα δυο ραμματα οχι κατι ιδιαιτερο αλλα αν και βγηκε ολοκληρο μωρο απο εκει δε θελω τιποτα να μπει ακομη χαχα....ας ειναι και μικροτερο απο 35 εκ περιμετρος κεφαλιου μπεμπη....:tongue:

Εγω στηθος με τιποτα δεν θελω να πιανει,εξαλλου φοραω και το σουτιεν θηλασμου ολη μερα και νυχτα,ουτε στο σεξ δεν το εβγαλα χαχαχα...ποναω εκει πολυ και ανατριχιαζω.....με τιποτα στηθος εξω....καλα και εγω δεν τρελαθηκα μην νομιζεις χιχι:P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ πάλι δεν το γλιτώσαμε το ξένο γάλα. Πολυ στεναχωριέμαι μην δεν πιάσει στήθος και πάλι. Πήγα να θήλασω και απο την τόση πείνα που είχε μου πάτησε κατι ρουφηξιές πάνω απο Τις ψεύτοθηλες και με μάτωσε!!!!!! Δεν έπρεπε να πίνει αίμα και μου φέρανε ξένο γάλα.... Ο ίκτερος απο 11 πήγε 13... Και μπήκε στη λάμπα και για να βγούμε αυριο θα την ταΐσουν οι μαίες απόψε ώστε να μην μείνει ωρα εκτός λάμπας. Αυριο ομως;;;;;; Με τις θηλές;;;; Πάνω που χάρηκα.... Τωρα δεν ξερω τι μου γινεται!!!!!! :?:|:|

Καπου ειχα διαβασει οτι και ναματωνουν οι θηλες δεν υπαρχει προβλημα να πινει το μωρο γαλα με αιμα της μαμας(λιγο ενταξει οχι ποσοτητες μεγαλες)marouska κανω λαθος?το ξερεις αυτο?μια συμβουλος θηλασμου το εχει γραψει στο forum.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Και εμενα η μπεμπουλα κανει ολο φωνουλες στον υπνο της ειδικα μετα το πρωινο γαλατακι,τεντωνεται ξανατεντωνεται,γκριματσες,για καμερα ειναι:P:p

Κοριτσακι μου αυτο το τεντωμα που λες ειναι κολλικοι!! υπιοι να μεν αλλα κολλικοι! σφιγγονται επειδη πονανε!!

Τετοιους κολλικους εχει και μενα (η παιδιατρος μας μου το ειπε)

79o6p3.png

Μην δινεις σημασια μαναρι απο την αυπνια ειναι τα λαθη!!ειδα 4 βδομαδες και τις περασα για μηνα:rolleyes:ε! Σε 2 μερες κλεινουμε μηνα, σαμπως τι θα αλλαξει? Και εμεις εχουμε μια μικρη ομφαλοκηλη αλλα ειπε ο ντοκ οτι θα μπει μεσα μονη της...

χιχιχιχι κοριτσακι σε καταλαβαινω!!! ειδες 4 βδομαδες και βιαστηκες να την μεγαλωσεις,σωστα τη ειναι 2-3 μερες πανω -κατω :D:D

79o6p3.png

Εμ συγγνώμη αλλά δεν είναι μόνο ότι πετιέται τότε γάλα αλλά και αν πέσει κανένα φιλάκι εκεί πάνω και τότε πέφτει ειδικά πριν την εδραίωση του θηλασμού :oops:

Καλε τι φιλακια λετε???τρελες εισαστε??χαχαχα ε τοτε βαλτετον να θηλασει κιολας:shock: ηπιες αγαπη μου καφεδακι?θελεις και λιγο γαλα μεσα? ελα δωσε ενα φιλακι στα μεμε και θα πιεις οσο θελεις......καπως ετσι??χαχαχαχαχαχαχαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τωρα ξεκινησε κολικους ρε γμτ;;;;Αχ σαραντισατε....σιδερενια μανουλα και καλη ανατροφη! Και ψηλωσατε και βαρος μπολικο καλε φτου φτου απο 2200 φτου φτου φτου!!!! Η ομφαλοκηλη τι ειναι;;;

οχι κολλικους ειχε απο τις 7 μερες περιπου και μετα αλλα επειδη ηταν υπιοι δεν εκλαιγε

απλα σφιγγοταν σαν τεντωμα και ξαναπαλι (εγω νομιζα οτι επειδη δνε εκλαιγε οτι δεν ειχε

Η ομφαλοκηλη ειναι κηλη στον αφαλο πεταγεται ο αφαλος προς τα εξω Ειναι θεμα κατασκευεις και μερικες φορες και θεμα κολλικων

θα περασει μονο του :)

79o6p3.png

Κοριτσακι μου αυτο το τεντωμα που λες ειναι κολλικοι!! υπιοι να μεν αλλα κολλικοι! σφιγγονται επειδη πονανε!!

Τετοιους κολλικους εχει και μενα (η παιδιατρος μας μου το ειπε)

Εγω νομιζω οτι τεντωνεται επειδη εχει πιαστει ολη μερα και νυχτα κουλουβαριασμενη να κοιμαται....δεν ειναι κολικοι,ουτε κλαιει,ουτε δειχνει δυσφορια,σαν να τεντωνεται για να ξεπιαστει κανει...μονο τα πρωινα,οχι απογευματα....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...