Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Αχ πάλι δεν το γλιτώσαμε το ξένο γάλα. Πολυ στεναχωριέμαι μην δεν πιάσει στήθος και πάλι. Πήγα να θήλασω και απο την τόση πείνα που είχε μου πάτησε κατι ρουφηξιές πάνω απο Τις ψεύτοθηλες και με μάτωσε!!!!!! Δεν έπρεπε να πίνει αίμα και μου φέρανε ξένο γάλα.... Ο ίκτερος απο 11 πήγε 13... Και μπήκε στη λάμπα και για να βγούμε αυριο θα την ταΐσουν οι μαίες απόψε ώστε να μην μείνει ωρα εκτός λάμπας. Αυριο ομως;;;;;; Με τις θηλές;;;; Πάνω που χάρηκα.... Τωρα δεν ξερω τι μου γινεται!!!!!! :?:|:|

Και εμεις ειχαμε ικτερο μπηκαμε στην λαμπα ενα 24ωρο και επεσε δεν ειναι τπτ

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θεμα πιπιλα!

Λοιπον σημερα ειπα να της δωσω πρωτη φορα πιπιλα γιατι μιας και αυριο θα κανουμε την πρωτη μας βολτα δεν ειμαι διατεθιμενη να βγαζω οπου παμε τα βυζακια μου εξω για να πιπιλα η μπουμπου...εξαλου θελω να μαθει οτι το στηθος ειναι μονο για φαγητο...ειχα παρει της chicco την κλασικη που ειναι ολη σιλικονη και ειχα και μια της mam...η mam μοιαζει με της avent τις οποιες χρησιμποποιουσα και στην Νεφελη...Και η μπεμπα λοιπον την chicco δεν την ηθελε με τιποτα της mam την επιασε οχι βεβαια ευκολα....κανει ταση για εμετο και εννοειται οτι της φευγει...με λιγη εξασκηση θα την μαθει πιστευω!

meldan εσενα την επιασε αμεσως?ποια πηρες?

Επισης το στηθος το επιασε μετα...καμια συχγηση...ξερει ποτε πειναει και ποτε θελει πιπιλα απλα δεν ειναι το ιδιο τα ζεστα στηθη της μανουλας με το πλαστικο πραμα αλλα δεν εχουμε αλλες λυσεις!:rolleyes:

Πιπιλα και εγω του εχω δωσει!!,δεν θελω να μαθει να κανει πιπιλα το στηθος!,οσο και να θελω να ασχοληθω μαζι του πεισσοτερο με αλλα 2 παιδια ειναι πολυ δυσκολο εμενα την επιασε με την πρωτη!!!! χωρις πιπιλα δεν κοιμαται!! Της Chicco εχω παρει την σιλικονη (οχι αυτη που εινα ισκετη σιλικονη αυτη που εχει και κοκκαλο μαζι ειναι πολυ μικρη και ισως γιαυτο την επιασε αμεσως) της Mam Καλες ειναι αλλα η παιδιατρος μου ειπε να μην της προτιμω οχι τουλαχιστον στην αρχη ειναι πολυ μεγαλη για το στοματακι του νεογγενητου

79o6p3.png

Κορίτσια καλησπέρα. Αρχικά μια ερώτηση.... Υπάρχει περίπτωση να μάθει το παιδι με την ψευδό θηλή και μετα να μην θελει την δίκη μου; Σημερα πήρα και απο το πρωί προσπαθώ βα θήλασω με αυτές για να μην πονάω. Κάνουν δουλειά. Αντέχω τον πόνο. Και χάρηκα πολυ γιατι χθες το βράδυ που έπρεπε βα φάει και έκλαιγα απο πόνο, αναγκάστηκα και της έδωσα ξένο. Έπαθα σοκ με πήρε τοσο απο κάτω που ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω. Το πρόλαβα ομως. Γι αυτο σας ρωτάω για τις ψεύτοθηλες. Μπορει να πάρω και θηλαστρο τελικα. Η μικρούλα μου πάντως μου βγήκε πολυ ήσυχη.... Πολυυυ υπναρου και ειναι πολυ χαριτωμένη.. Κάναμε και λιγο ίκτερο 11, κατι. Μου είπε ότι ειναι οκ μέσα στα όρια. Αυριο βγαίνουμε πρώτα ο θεός..

Ανθη μου στην ψευδοθηλη θα πω ναι (υπαρχουν και κρεμουλες που επουλωνουν της θηλες και βοηθουν στον πονο) στο θηλαστρο θα σου πω καλυτερα οχι,τουλαχιστον οχι μεχρι να εδρειωθει ο θηλασμος για να αυξηθει η παραγωγη θελει το μωρο να μπαινει στο στηθος οσο εκεινο συχνα θελει το θηλαστρο θα μειωσει την παραγωγη

Ειναι για μανουλες που δουλευουν οι εχουν τα παιδακια τους στην θερμοκοιτιδα

Στην αρχη ετσι ησυχα ειναι συνηθως τα ωραια ξεκινουν μετα την δευτερη εβδομαδα:rolleyes::rolleyes:

79o6p3.png

Χαχα μου ειπες νομιζω...θα δοκιμασω και θα σου πω τι φευγει κι αν φευγει!!!αλλα και τα σημαδια ρε συ....κριμα ειναι....

Εγω παντως του φοραω το 2!! μια χαρα μενουν και τα κακακια και τα τσισακια!

Παω για υπνο τωρα που κοιμηθηκε,αχ μακαρι να μου κανει κανα 5 ωρο υπνο παλι καλο ξημερωμα κοριτσακια!!;)

79o6p3.png

Κοριτσια γιναμε ενος μηνων!!!!!!!!!!! Τηνναγαπαω πολυ την τσουπρα μου,ειναι και μια κουκλιτσα βεβαια:P:p:pεκανε μαγουλακια,μπουτακια,ανθρωπακι κανονικο...το θαυμα της ζωης!!

Καλε 22 δεν γεννησες πως γινατε 1 μηνος??? λαθος θυμαμαι?:confused:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Αρχικά μια ερώτηση.... Υπάρχει περίπτωση να μάθει το παιδι με την ψευδό θηλή και μετα να μην θελει την δίκη μου; Σημερα πήρα και απο το πρωί προσπαθώ βα θήλασω με αυτές για να μην πονάω. Κάνουν δουλειά. Αντέχω τον πόνο. Και χάρηκα πολυ γιατι χθες το βράδυ που έπρεπε βα φάει και έκλαιγα απο πόνο, αναγκάστηκα και της έδωσα ξένο. Έπαθα σοκ με πήρε τοσο απο κάτω που ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω. Το πρόλαβα ομως. Γι αυτο σας ρωτάω για τις ψεύτοθηλες. Μπορει να πάρω και θηλαστρο τελικα. Η μικρούλα μου πάντως μου βγήκε πολυ ήσυχη.... Πολυυυ υπναρου και ειναι πολυ χαριτωμένη.. Κάναμε και λιγο ίκτερο 11, κατι. Μου είπε ότι ειναι οκ μέσα στα όρια. Αυριο βγαίνουμε πρώτα ο θεός..

Οχι δε θα μπερδευτει με την ψευδοθηλη....μια χαρα πιανει τη δικη σου μετα....ικτερος πανω απο 13-14 ειναι πολυ για τα μωρα...Με το καλο να πατε σπιτι σας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αχ πάλι δεν το γλιτώσαμε το ξένο γάλα. Πολυ στεναχωριέμαι μην δεν πιάσει στήθος και πάλι. Πήγα να θήλασω και απο την τόση πείνα που είχε μου πάτησε κατι ρουφηξιές πάνω απο Τις ψεύτοθηλες και με μάτωσε!!!!!! Δεν έπρεπε να πίνει αίμα και μου φέρανε ξένο γάλα.... Ο ίκτερος απο 11 πήγε 13... Και μπήκε στη λάμπα και για να βγούμε αυριο θα την ταΐσουν οι μαίες απόψε ώστε να μην μείνει ωρα εκτός λάμπας. Αυριο ομως;;;;;; Με τις θηλές;;;; Πάνω που χάρηκα.... Τωρα δεν ξερω τι μου γινεται!!!!!! :?:|:|

Θα σε αφησουν οι παιδιατροι να βγειτε με το 13αρι ικτερο;Εμας στον τριτο μας βαλανε στη λαμπα, εγω εβαζα ρολοι και τον ταιζα με μπιμπερο το γαλα μου ανα διωρο και παλι δεν επεσε για να βγουμε.Ελπιζω να πεσει εσας....Αν οντως βγειτε να ξετεις οτι ο ικτερος την κανει νωχελικη κ δε μπορει να ρουφηξει καλα- γι αυτο σε ματωσε η δεν κατεβηκε ακομη καλα το γαλα σου...θελει συχνα γευματα με μπιμπερο.εγω εβγαζα με θηλαστρο κι εδινα το δικο μου με μπιμπερο, αν δε μπορεις να βγαλεις αναγκαστικα ξενο θα δωσεις να μην αφυδατωθει....ρωτα και μαια....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ηρθε και η μαία μας σπίτι να μας δει σημερα και πάνε όλα καλά! Απο χθές που βγήκαμε απο το μαιευτήριο βάλαμε 120γρ! Λίγο ακόμα και θα επανακτήσει το βαρος γέννησης η μπουμπούκα μου.

meldan μου ωραία η ιδέα σου κι εγώ πολύ θα ήθελα να ανταλλάξουμε φωτογραφίες ρε κορίτσια, τόσο καιρό μιλάμε!

Κι εδω αν πατε στο προφιλ μας μπορουμε να κανουμε αιτηματα φιλιας η μια στην αλλη και να προσθεσουμε φωτος που θα βλεπουμε μονο εμεις....θα δοκιμασω καποια στιγμη...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Θα σε αφησουν οι παιδιατροι να βγειτε με το 13αρι ικτερο;Εμας στον τριτο μας βαλανε στη λαμπα, εγω εβαζα ρολοι και τον ταιζα με μπιμπερο το γαλα μου ανα διωρο και παλι δεν επεσε για να βγουμε.Ελπιζω να πεσει εσας....Αν οντως βγειτε να ξετεις οτι ο ικτερος την κανει νωχελικη κ δε μπορει να ρουφηξει καλα- γι αυτο σε ματωσε η δεν κατεβηκε ακομη καλα το γαλα σου...θελει συχνα γευματα με μπιμπερο.εγω εβγαζα με θηλαστρο κι εδινα το δικο μου με μπιμπερο, αν δε μπορεις να βγαλεις αναγκαστικα ξενο θα δωσεις να μην αφυδατωθει....ρωτα και μαια....

Περιμενω να μου πουν αν βγήκε απο τη λαμπΑ. Χθες πάντως μου είπαν ότι το 13 πέφτει ευκολΑ και θα φύγουμε αλλά παντα εχω έναν ενδοιασμό. Όσο για το γάλα, δεν ήξερα ότι μπορώ τωρα να βγάλω με θηλαστρο. Θέλω να το δοκιμάσω πάντως γιατι το στήθος απο χτες που η μαία μου το μαλαξε αρκετά για να κατέβει το γάλα, εχει πρηστεί και τρέχει μόνο του συνέχεια. Με πονάει το ένα απο τη δεξιά πλευρά. Εχω μαζέψει πιθανόν αρκετό... Γιατι δεν το θήλασα απο χθες στις 5 το απόγευμα.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλημερα απο ζαλισμενη μανουλα.Το γιοκαρινι ξυπνιο 23.00-01.00, εγω ως τις 02.00 απλωμα και συμμαζεμα μεσαιου οροφου, 02.00 ξανα μαμ ο μικρος και μετα 05.00 ....Τι να κανουμε...υγεια χαχα!Χαχα διαβαζω σεξ και ποναω μονο στην ιδεα....Καλα....φιλια στο στηθος δεν παιζει Αντιγονη....μετα απο καμια διετια....Τα κοριτσια της καισαρικης τολμησαν βλεπω το σπορ πριν το σαραντισμο....σε μας δεν αφηνουν οι γιατροι...λογικο....εδω ακομη δεν καθαρισαμε απο τα λοχεια....ωρα ειναι τωρα να παθουμε και καμια μολυνση....απαπαπαπα....:oops: Νινακι δε νομιζω να παιζει το σεναριο το ενα στηθος εχει πιο πολυ γαλα....οσο τραβα το μωρο θα εχει...αν για το χψω λογο δεν το βαζουμε απο το ενα στηθος ναι....δε θα εχει....αλλα εσυ τη βαζεις....να δινεις κι απο το αλλο....μη φοβασαι...οσο τραβαει τοσο θα συνεχιζει να παραγει το στηθος....Φραουλιτσα τον Πετρο τον φωναζουμε Πετροοοοο αλλα η κλητικη του Παυλου ειναι Παυλε χαχα- μαλλον δε θελαμε αυτο το ονομα χαχα και ψαχναμε δικαιολογια- Τα παιδια το συνηθισαν και τον φωναζουν.Βροχουλα θα ανοιξουν τα σχολεια θα εχει αλλες εννοιες ο τριτος αλλα ξεχνιεται η ζηλεια;;;θα περασει κι αυτο...απλως να...τα μεσημερια νιωθω κουρασμενη πολυ....ολη μερα με τα τεσσερα εδω....αλλο τι ηθελα να πω;;;α....η λυση για να μην πιπιλανε πριν τον υπνο ειναι καροτσαδα χαχα! Εγω αυτο θα κανω καθε πρωι...θηλασμος καφεδακι και φυγαμε!!!!ουτε τζιτζι ουτε τιποτα δεν ψαχνουν στη βολτα.την υπολοιπη μερα τζιτζι και παλι τζιτζι....λετε δυσκολο με αλλα παιδια στο σπιτι...το καταλαβαινω....εχετε μικρα παιδακια....εμενα ακομη κι ο τριτος -παρα τη ζηλεια- εχει εξοικειωθει με την εικονα της θηλαζουσας μαμας και πολυ χαιρομαι που δεν εχω αντιδρασεις του τυπου να χαζογελανε πονηρα με το στηθος κλπ η να διαμαρτυρονται οτι δεν κανουμε πραγματα λογω αυτου...και να παιξουμε μπιρουμε οσο θηλαζω και αυριο μεθαυριο και θα διαβασουμε και μαθηματα και παραμυθια...απλως θα μπει και το μωρο σε αυτην την εικονα....μου αρεσει που στμμετεχουν και ρωτανε πραγματα....δε νιωθω οτι με στερουνται...ισα ισα που παιρνουν μαθηματα για τη ζωη ως ενηλικες κ γονεις....ε ρε και να μου φερουν καμια νυφη να μη θηλαζει:tongue: Πωπω...λιγα εγραψα....απαντησα μαζεμενα σε οσα θυμαμαι...α παιδιατρο μετα το μηνα εμεις Αντωνια μου...κανονικα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Περιμενω να μου πουν αν βγήκε απο τη λαμπΑ. Χθες πάντως μου είπαν ότι το 13 πέφτει ευκολΑ και θα φύγουμε αλλά παντα εχω έναν ενδοιασμό. Όσο για το γάλα, δεν ήξερα ότι μπορώ τωρα να βγάλω με θηλαστρο. Θέλω να το δοκιμάσω πάντως γιατι το στήθος απο χτες που η μαία μου το μαλαξε αρκετά για να κατέβει το γάλα, εχει πρηστεί και τρέχει μόνο του συνέχεια. Με πονάει το ένα απο τη δεξιά πλευρά. Εχω μαζέψει πιθανόν αρκετό... Γιατι δεν το θήλασα απο χθες στις 5 το απόγευμα.

Αντε κατεβηκε το γαλα τοτε μαναρι!!!Ποτε θα στη φερουν;;;Για να βγαλεις να της δωσεις το δικο σου λεω....Γιατι να μη μπορεις να χρησιμοποιησεις το θηλαστρο απο τωρα βρε;Μια χαρα....αντε να πανε ολα καλα!Καλημερα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλε 22 δεν γεννησες πως γινατε 1 μηνος??? λαθος θυμαμαι?:confused:

Μια χαρα θυμασαι...η βροχουλα βιαστικη εκλεισε απο τεσσαρων εβδομαδων το μηνα χαχα!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγω γιαυτο τοτε ειχα πει για facebook!! Πχ καποιον κοριτσιων εχω δει φωτος Και μωρακια,

Χθες πηγαμε 2η φορα παιδιατρο 4040 εχει παει ο μπεμπουλης μου και 54 εκατοστα!!

τελικα ξεκινησε και εμενα κολλικους μαλιστα εκανε και ομφαλοκηλη... καλοηθη που απο οτι μας ειπε η παιδιατρος θα μπει μεσα τον πρωτο χρονο!

Ευτχως οι κολλικοι ειναι οερισσοτερο την μερα!! ααα χθες καναμε το πρωτο μας 5ωρο υπνο 3-8 το πρωι!! :D:D

Αχ Meldan μου τι ωραια που βγηκατε βολτα! εμεις ακομα εκτος απο παιδιατρο και με το αυτοκινητο δεν εχουμε παει πουθενα ξερω και εγω φοβαμαι για ιωσεις εχω κακη εμπειρια! αν δεν το ξερετε μωρο που κανει πυρετο πριν κλεισει 3 μηνων θελει νοσηλεια! 45 ημερων ειχε νοσηλευτει ο μεσαιος μου για 10 μερες λογο πυρετου οποτε φοβαμαι πολυ να τον βγαλω ακομα...

εγω και σεχ εκανα και στην θαλασσα μπανιο (αν και δεν ξερω αν εκανε)

χθες Σαραντισαμε αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να παω να παρω ευχη!

Τωρα ξεκινησε κολικους ρε γμτ;;;;Αχ σαραντισατε....σιδερενια μανουλα και καλη ανατροφη! Και ψηλωσατε και βαρος μπολικο καλε φτου φτου απο 2200 φτου φτου φτου!!!! Η ομφαλοκηλη τι ειναι;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα πρωινες μανουλες!!Πινω το καφεδακι μου και δροσιζομαι μπαλκονατο γιατι δεν ξερω ποση ζεστη θα φαμε παλι σημερα:mad:πριν λιγο ταισα την μπουμπου μου,τωρα ολα κοιμουνται,ο συζυγος ειναι στο κυνηγι κλασσικα(αυτα δεν τα χανουμε!!!) και εγω εβαλα φασολαδα να γινεται.....χθες καθε δυο ωρες πειναγε η μπεμπουλα:confused:δεν προλαβαινα να κουνηθω,εκει που ξεκιναγα να κανω κατι τσουπ....ζηταγε γαλατακι!!για να δουμε σημερα:rolleyes:και καθεται και καμποση ωρα ξυπνια,μεγαλωνουμε λοιπον και ξετσουτσουρευουμε....καλε εχει μια δροσια εξω,απαπα μαλλον ζακετουλα θελω....η' ειμαι εγω αυπνη και κρυωνω???.....;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια σε ολες εχει κανει την πρωτη επισκεψη η παιδιατρος?Η δικη μας λειπει διακοπες κι ειπα να την περιμενω.Δεν εχω ιδεα για το βαρος της αλλα αφου τρωει τοσο καλα και κανει τσισα και κακα ειμαι ησυχη.Μαρουσκα τι αλλο να κανεις για το παιδι δε ξερω να σου πω.Ζηλευε απ την εγκυμοσυνη,ειχε δειξει τις διαθεσεις του?Γενικα τονιζοταν στο σπιτι οτι ειναι ο μικρος?Ολα τα παιδακια στη θεση του σιγουρα περνανε ενα σοκ απλως το καθενα το δειχνει διαφορετικα,αλλο τα κραταει μεσα του,αλλο βγαζει νευρα,αλλο θυμο.Εμενα η δαναη παει να βγαλει ζηλιες (μου εκανε ολοκληρο σκηνικο για την πιπιλα του μωρου) αλλα μετα επηρεαζεται απο τη μελινα που ναι πολυ τρυφερη και ζουζουνα και κανει κι αυτη τα ιδια-ευτυχως.Ενω ομως εμεις δεν εχουμε θεμα με το μωρο,εχουμε θεμα με το χαρακτηρα της δαναης γενικως-ειναι πολυ πεισματαρα-σε βαθμο αηδιας-θελει να περναει παντα το δικο της και γενικα σπανια συνεννοεισαι μαζι τηε-δεν περναει ουτε το καλο ουτε το αγριο.Αφου καναμε τα χαρτια για τον παιδικο σταθμο και μου λεει ο αντρας μου "ενα μηνα μας δινω πριν μας την γυρισουν πισω".Τα βραδια πεφτω για υπνο ψυχολογικα κουρασμενη απ τη δαναη αντι για την μπεμπα.

Η σωματικη κοπωση παλευεται...η ψυχολογικη δεν....Κι εμεις για τον παιδικο λεμε κανουν παρτυ τωρα που εφυγε ο Ανδρεας....στα νηπια λεμε...τις βλεπουμε και τις δυο να παραιτουνται....οι οποιες ειχαν και τα αλλα δυο παιδια, αλλα με αυτον θα τα δουνε ολα....πανεξυπνο παιδακι, αληθινα πανεξυπνο αλλα απαλευτο....αχ τι μας περιμενει παλιιιιιι....τα παιδια πανε εναλλαξ λεει ενα τρελο ενα ησυχο....εμας προς το παρον και ως το τεταρτο....ισχυει!!!!ο πρωτος κι ο τριτος ειναι ιδιοι, ολοιδιοι χαρακτηρες κι ο δευτερος ειναι η ηρεμη δυναμη ομοιως ο τεταρτος...προς το παρον τελοσπαντων....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...