Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Ενθουσιασμενη απ τη χθεσινη μας βολτα.Πηγαμε για μπανιο στο αυλακι κατα τις εφτα και οι μεγαλες τρελαθηκαν.Το μωρο κοιμισμενο απ το σπιτι,κοιμισμενο στο αυτοκινητο,κοιμισμενο στην παραλια.Τα κοριτσια επαιζαν με το μπαμπα κι εγω καμαρωνα.Η μπεμπα ξυπνησε,θηλασε κι οταν ξανακοιμηθηκε και πηγαμε στο λιμανακι στο πορτο ραφτη για φαγητο σ ενα ιταλικο.Ανανεωθηκα κοριτσια,δεν πιστευα οτι περασαμε τοσο καλα με μωρο δωδεκα ημερων.Το πακετο ηταν βαλε βγαλε πορτ μπεμπε στο αυτοκινητο συν τα μπαγκαζια και η κουραση οταν γυρισαμε,μπανια,κοιμισματα,μωρο...Απο το πρωι σιδερωνω με διαλειμματα γιατι τα ρουχα κοντευαν να βγουν απ τη ντουλαπα κι εχω και πολλα απλυτα.Σηκωνομαι βα φτιαξω μια μακαροναδα και θα επανελθω να σχολιασουμε τα δικα σας.Φιλια

Μπραβο meldan μου που περάσατε ωραία εμείς περιμένουμε να πάρουμε την Τρίτη την μισή ευχή και μετά βέβαια δεν έχω καταλάβει ποτέ πέρασαν οι μέρες αλλά θα ήθελα να πάω καμία βόλτα αν και την έχω και άγχος μην βγούμε έξω και γκρινιάζει η μικρή και που θα πάω να την θηλάσω που κάνουμε και ώρα και τέτοια..Πόσο σας χαίρομαι και με άλλα παιδάκια και κάνετε τόσα πράγματα και έχετε τέτοια κουράγια..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πες μου οτι κι ο γιος ειναι Τριανταφυλλος να τρελαθω ε!!!!Πολυ ωραιο το Μαργαριτα που ειπε το αγορι σου!Κανει πλακα να προτεινει της μανουλας του ο συζυγος.....Αντε πες και τα αλλα τρια αμα δεν καταληξετε....Το Λουκας ειναι πρωτοτυπο μπορει να μην αρεσει στους πολλους αλλα εξηγησα παραπανω γιατι το διαλεξαμε...το αλλο υποψηφιο ηταν Παυλος αλλα πως θα τον φωναζαμε;;;;Παυλε Παυλε....μπλιαξ χαχα!!!!

Παύλο , Παυλο θα τον φωναζες! τον Πέτρο τον φωναζουν Πέτρε?

Παύλος κ Πέτρος είναι από τα αγαπημενα μου! κ το Λουκας μου αρεσει!

8NkSp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!

meldan μου μπραβο για την βολτιτσα σας!περασατε ομορφα ε? τα κοριτσια καλυτερα??η μικρη σου κανει σκηνικα ε??ειναι που ειχε μαθει να ειναι η μικροτερη και τωρα της κακοφαινεται...αυτο νομιζω οτι συμβαινει και με σας μαρουσκακι....

μαρουσκακι γυμναστηριο γιοκ προς το παρον....ποιος θα κρατησει το νεογεννητο και την νεφελη???ο μπαμπας μας με τιποτα...ισως αργοτερα μετα το εξαμηνο να μπορω να αφηνω την μικρη στη μαμα μου και α παιρνω την μεγαλη μαζι μου σε κανενα ομαδικο τυπου zumba...:rolleyes:

αυριο θα ερθει ο παπας να μας δωσει την μιση ευχη να βγουμε επιτελους λιγο εξω..:rolleyes:

μπρουμητα την βαζω και γω τα πρωινα που την κοιταω και οταν την πιανει λοξυγγας....βοηθαει να δυναμωσει ο αυχενας της...ηρεμει και οντως κοιμαται πιο ευκολα...τα βραδυα την βαζω πλαι ή ανασκελα!

sex???εμεις που γεννησαμε φυσιολογικα μετα τις 40 μερες...θα παω οταν σαραντισω να με δει ο doc και να μου δωσει και το ok...εννοειται οτι το θελω καλε!

για τις καινουριες ενα μυστικο....οσες θηλαζετε προσοχη την πρωτη φορα που θα κανετε sex...οταν ερθετε σε οργασμο τα στηθη πετανε γαλα....χαχαχαχα...το ειχα παθει την πρωτη φορα....πολυ γελιο :tongue::tongue::tongue:

3η μερα διαιτας σημερα με ψαρακι....τα δικα μου κιλα παντως δεν νομιζω να τα χασω ευκολα αν δεν κανω λιγο γυμναστικη...ετσι εχει μαθει το σωμα μου

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

θεμα πιπιλα!

Λοιπον σημερα ειπα να της δωσω πρωτη φορα πιπιλα γιατι μιας και αυριο θα κανουμε την πρωτη μας βολτα δεν ειμαι διατεθιμενη να βγαζω οπου παμε τα βυζακια μου εξω για να πιπιλα η μπουμπου...εξαλου θελω να μαθει οτι το στηθος ειναι μονο για φαγητο...ειχα παρει της chicco την κλασικη που ειναι ολη σιλικονη και ειχα και μια της mam...η mam μοιαζει με της avent τις οποιες χρησιμποποιουσα και στην Νεφελη...Και η μπεμπα λοιπον την chicco δεν την ηθελε με τιποτα της mam την επιασε οχι βεβαια ευκολα....κανει ταση για εμετο και εννοειται οτι της φευγει...με λιγη εξασκηση θα την μαθει πιστευω!

meldan εσενα την επιασε αμεσως?ποια πηρες?

Επισης το στηθος το επιασε μετα...καμια συχγηση...ξερει ποτε πειναει και ποτε θελει πιπιλα απλα δεν ειναι το ιδιο τα ζεστα στηθη της μανουλας με το πλαστικο πραμα αλλα δεν εχουμε αλλες λυσεις!:rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

θεμα θηλασμος!

Απο χτες παρατηρησα οτι το αριστερο μου στηθος δεν γεμιζει οσο το δεξι...το νιωθω αδειο...επισης οταν θηλαζω απο το αριστερο πειναει πιο γρηγορα!

Ρωταω λοιπον τις εμπειρες μανουλες που εχουν θηλασει....τι κανω???γιατι???παιζει το ενα να μην εχει τοσο γαλα? τι φταιει? να την αφηνω παραπανω να θηλαζει για να αυξηθει η παραγωγη γιατι αν της δινω και απο τα 2 οταν ξυπναει δεν θα βρισκει τοσο μετα και θα πειναει παλι!!

HELP!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!

meldan μου μπραβο για την βολτιτσα σας!περασατε ομορφα ε? τα κοριτσια καλυτερα??η μικρη σου κανει σκηνικα ε??ειναι που ειχε μαθει να ειναι η μικροτερη και τωρα της κακοφαινεται...αυτο νομιζω οτι συμβαινει και με σας μαρουσκακι....

μαρουσκακι γυμναστηριο γιοκ προς το παρον....ποιος θα κρατησει το νεογεννητο και την νεφελη???ο μπαμπας μας με τιποτα...ισως αργοτερα μετα το εξαμηνο να μπορω να αφηνω την μικρη στη μαμα μου και α παιρνω την μεγαλη μαζι μου σε κανενα ομαδικο τυπου zumba...:rolleyes:

αυριο θα ερθει ο παπας να μας δωσει την μιση ευχη να βγουμε επιτελους λιγο εξω..:rolleyes:

μπρουμητα την βαζω και γω τα πρωινα που την κοιταω και οταν την πιανει λοξυγγας....βοηθαει να δυναμωσει ο αυχενας της...ηρεμει και οντως κοιμαται πιο ευκολα...τα βραδυα την βαζω πλαι ή ανασκελα!

sex???εμεις που γεννησαμε φυσιολογικα μετα τις 40 μερες...θα παω οταν σαραντισω να με δει ο doc και να μου δωσει και το ok...εννοειται οτι το θελω καλε!

για τις καινουριες ενα μυστικο....οσες θηλαζετε προσοχη την πρωτη φορα που θα κανετε sex...οταν ερθετε σε οργασμο τα στηθη πετανε γαλα....χαχαχαχα...το ειχα παθει την πρωτη φορα....πολυ γελιο :tongue::tongue::tongue:

3η μερα διαιτας σημερα με ψαρακι....τα δικα μου κιλα παντως δεν νομιζω να τα χασω ευκολα αν δεν κανω λιγο γυμναστικη...ετσι εχει μαθει το σωμα μου

Εμ συγγνώμη αλλά δεν είναι μόνο ότι πετιέται τότε γάλα αλλά και αν πέσει κανένα φιλάκι εκεί πάνω και τότε πέφτει ειδικά πριν την εδραίωση του θηλασμού :oops:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημερα!!μια χαρα marouskaki ολα σε ταξη!!:):)

εμεις παλι μαζι κοιμηθηκαμε με το μπεμπη το βραδυ δεν καθεται με τιποτα στη κουνια του.του βαζω πιπιλα του πεφτει κλαιει τη ξαναδινω και ετσι συνεχιζει κανενα μισαωρο μεχρι που τον παιρνω στο κρεβατι! Λετε να τη πατησω και να μη μαθει ποτε στη κουνια??τη μερα μια χαρα καθεται το βραδυ δεν ξερω τι παθαινει

Και ποιο μωρακι δεν θελει την μοιρωδια της μανουλας του???και γω την παιρνω τα μεσημερια και να δεις πως κοιμαται....παρτο μωρε...μωρακι ειναι....μετα θα φυγει και θα σου λειπει ;)

Εγω ειμαι υπερ της αγκαλιας..στα χαδια και τα φιλια....το πρωτο τριμηνο το μωρακι θελει να νιωθει ασφαλεια....δωστα οσο μπορεις...κανεναν δεν εβλαψε η αγαπη...ισα ισα που θα γινει πιο δυναμικο παιδι μετα με περισσοτερη αυτοπεποιθηση!!!

Και γω τωρα την εχω ξεζουμιξει...απο την Κυριακη που θα ερθει η μεγαλη θα πρεπει παλι να μοιραστω στα 2 για να μην μεινει καμια με το παραπονο!

Αυτο ειναι το προτερημα το πρωτοτοκων!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Εμ συγγνώμη αλλά δεν είναι μόνο ότι πετιέται τότε γάλα αλλά και αν πέσει κανένα φιλάκι εκεί πάνω και τότε πέφτει ειδικά πριν την εδραίωση του θηλασμού :oops:

χαχαχα....:tongue:

τελικα ποτε ειναι η εδραιωση ...??? στις 20 ή στις 40 μερες??? και πως το καταλαβαινεις οτι ο θηλασμος εχει πια εδραιωθει?:confused:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

αλλη μια πληροφορια που μου εδωσε η μαια μου και θα ηθελα να την μοιραστω....για τις μανουλες που δεν αισθανονται πολυ καλα ψυχολογικα βοηθαει πολυ το μαγνησιο...2 με 3 χαπακια την ημερα μακρια απο γαλακτομικα βοηθαει πολυ ;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα....:tongue:

τελικα ποτε ειναι η εδραιωση ...??? στις 20 ή στις 40 μερες??? και πως το καταλαβαινεις οτι ο θηλασμος εχει πια εδραιωθει?:confused:

Δεν έχω ιδέα εγώ ακόμα μερικές φορές στους 7 μήνες και πρήζομαι (σπάνια πια αλλά το παθαίνω) :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ηρθε και η μαία μας σπίτι να μας δει σημερα και πάνε όλα καλά! Απο χθές που βγήκαμε απο το μαιευτήριο βάλαμε 120γρ! Λίγο ακόμα και θα επανακτήσει το βαρος γέννησης η μπουμπούκα μου.

meldan μου ωραία η ιδέα σου κι εγώ πολύ θα ήθελα να ανταλλάξουμε φωτογραφίες ρε κορίτσια, τόσο καιρό μιλάμε!

c8i6p2.png

Αχ πάλι δεν το γλιτώσαμε το ξένο γάλα. Πολυ στεναχωριέμαι μην δεν πιάσει στήθος και πάλι. Πήγα να θήλασω και απο την τόση πείνα που είχε μου πάτησε κατι ρουφηξιές πάνω απο Τις ψεύτοθηλες και με μάτωσε!!!!!! Δεν έπρεπε να πίνει αίμα και μου φέρανε ξένο γάλα.... Ο ίκτερος απο 11 πήγε 13... Και μπήκε στη λάμπα και για να βγούμε αυριο θα την ταΐσουν οι μαίες απόψε ώστε να μην μείνει ωρα εκτός λάμπας. Αυριο ομως;;;;;; Με τις θηλές;;;; Πάνω που χάρηκα.... Τωρα δεν ξερω τι μου γινεται!!!!!! :?:|:|

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Αχ πάλι δεν το γλιτώσαμε το ξένο γάλα. Πολυ στεναχωριέμαι μην δεν πιάσει στήθος και πάλι. Πήγα να θήλασω και απο την τόση πείνα που είχε μου πάτησε κατι ρουφηξιές πάνω απο Τις ψεύτοθηλες και με μάτωσε!!!!!! Δεν έπρεπε να πίνει αίμα και μου φέρανε ξένο γάλα.... Ο ίκτερος απο 11 πήγε 13... Και μπήκε στη λάμπα και για να βγούμε αυριο θα την ταΐσουν οι μαίες απόψε ώστε να μην μείνει ωρα εκτός λάμπας. Αυριο ομως;;;;;; Με τις θηλές;;;; Πάνω που χάρηκα.... Τωρα δεν ξερω τι μου γινεται!!!!!! :?:|:|

Ο ικτερος θα πέσει μην σε αγχώνει κοθολου απλά είναι το 24ωρο που δείχνει Πόσο μπορεί να φτάσει μετά πεφτει..Κάνε υπομονή βρε άνθη μου τι άλλο να κάνεις;

ewKwp3.png

Ευυαγγελια μου μπραβο για την τουαλετα.Θα νιωσεις πολυ καλυτετα αν αρχισεις να πηγαινεις τακτικα-στο λεω εγω που πα μια φορα την εβδομαδα,χα χα!!!Μ αρεσει που εισαι παντα αισιοδοξη και βλεπεις και τα ξενυχτια ετσι.Η μπεμπα για ζουληγμα ε?Βρε κοριτσια πολυ θα θελα να μοιραζομασταν φωτογραφιες δικες μας και των μωρων μας.Μου χει δημιουργηθει περιεργεια πια τοσο καιρο που μιλαμε.

Εγω γιαυτο τοτε ειχα πει για facebook!! Πχ καποιον κοριτσιων εχω δει φωτος Και μωρακια,

Χθες πηγαμε 2η φορα παιδιατρο 4040 εχει παει ο μπεμπουλης μου και 54 εκατοστα!!

τελικα ξεκινησε και εμενα κολλικους μαλιστα εκανε και ομφαλοκηλη... καλοηθη που απο οτι μας ειπε η παιδιατρος θα μπει μεσα τον πρωτο χρονο!

Ευτχως οι κολλικοι ειναι οερισσοτερο την μερα!! ααα χθες καναμε το πρωτο μας 5ωρο υπνο 3-8 το πρωι!! :D:D

Αχ Meldan μου τι ωραια που βγηκατε βολτα! εμεις ακομα εκτος απο παιδιατρο και με το αυτοκινητο δεν εχουμε παει πουθενα ξερω και εγω φοβαμαι για ιωσεις εχω κακη εμπειρια! αν δεν το ξερετε μωρο που κανει πυρετο πριν κλεισει 3 μηνων θελει νοσηλεια! 45 ημερων ειχε νοσηλευτει ο μεσαιος μου για 10 μερες λογο πυρετου οποτε φοβαμαι πολυ να τον βγαλω ακομα...

εγω και σεχ εκανα και στην θαλασσα μπανιο (αν και δεν ξερω αν εκανε)

χθες Σαραντισαμε αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να παω να παρω ευχη!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...