Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια γιναμε ενος μηνων!!!!!!!!!!! Τηνναγαπαω πολυ την τσουπρα μου,ειναι και μια κουκλιτσα βεβαια:P:p:pεκανε μαγουλακια,μπουτακια,ανθρωπακι κανονικο...το θαυμα της ζωης!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ είμαι ακόμα εγκυούλα

πήγα χτες στο γιατρό και μου έκανε εξέταση τραχήλου για πρώτη φορά

μου είπε ότι ήθελε να ερεθίσει λίγο τον τράχηλο μήπως και προκαλέσει λίγες συσπάσεις και ξεκινήσει ο τοκετός....

με πόνεσε πάρα πολύ

του έβαλα τις φωνές και του είπα ότι δε θέλω....

μου είπε να ξαναπάω τη Πέμπτη να το ξανακάνει....άουτς από τώρα!!!

όλα καλά έφυγα από κει κι ένιωθα βάρος χαμηλά για κανά τέταρτο

μετά πήγα βόλτες μεχρι το απόγευμα για να περπατήσω

και το βράδυ είχα συσπάσεις αλλά με την εμπειρία μου από τα 2 προηγούμενα παιδιά....δεν ήταν συσπάσεις τοκετού

όμως από εκεί που δεν είχα καθόλου

ώπα λέω....λες ο γιατρός να ενεργοποιήσε τίποτα....

τελικά μετά από κανά 3ώρο άρχισαν να υποχωρούν και σήμερα πάλι τίποτα

τελευταία ημερομηνία έχω τη Δευτέρα για να δούμε....

πάντως καμία ένδειξη για τοκετό μέχρι στιγμής

έλεγα ότι το τρίτο θα βγεί νωρίτερα αλλά φαίνεται βολεμένος

διαβάζω τα νέα σας που κοιμούνται τα μωράκια σας

και μου φαίνεται απίστευτό

εμένα μέχρι να σαραντίσουν θήλαζαν συνέχεια

και δε μου έκαναν πολλά τρίωρα στον ύπνο

κάτι τεταρτάκια κοιμόντουσαν

ίσα ίσα για να φάω και να κάνω ένα ντουζάκι

ύπνος μηδέν για μένα....

εγώ πάντα θήλαζα ξαπλωμένη

ο πόνος από τα ράμματα, η αυπνία και το αυχενικό μου

δεν μου άφηναν περιθώρια επιλογής

μόνο όταν είμασταν έξω θήλαζα καθιστή....

Crimson μου μην νομίζεις ότι κοιμούνται όλων ..εμένα ας πούμε δεν κοιμάται τα 2ιωρα 3ιωρα σπάνια στην 1,5 ώρα όρθια να την.θηλάσω..μακάρι να αλλάξει αυτό γιατί δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα ποτέ να κοιμηθώ να κάνω μπάνιο ..άρα να περιμένω μέχρι να σαραντησω ..μα το καλό να γεννήσεις και εσύ σιγά σιγά..

ewKwp3.png

Κοριτσια γιναμε ενος μηνων!!!!!!!!!!! Τηνναγαπαω πολυ την τσουπρα μου,ειναι και μια κουκλιτσα βεβαια:P:p:pεκανε μαγουλακια,μπουτακια,ανθρωπακι κανονικο...το θαυμα της ζωης!!

Να ζήσετε να τα εκατοστησετε να έχει υγεία και όλα τα.Καλά..άσε και εγώ έχω πάθει παράκρουση με την κόρη μου πεθαίνω και μόνο που την βλέπω και ας μου έχει βγάλει.λίγο την Παναγία που είναι ζόρικη με τον ύπνο...

ewKwp3.png

Μαρουσκα διαβαζοντας τι περασατε με τον τριτο σκεφτομαι παλι ποσο διαφορετικα αντιδρουν δυο ανθρωποι στο ιδιο γεγονος.Εσενα σ εκανε να σκεφτεσαι οτι αντεχεις οποιοδηποτε παιδι μετα απ αυτο κι ηθελες και τεταρτο!!!!ενω ο αντρας σου σκεφτηκε οπως θα κανε ο περισσοτερος κοσμος κι ειπε οτι μετα απ αυτο δεν αντεχω αλλο και δεν ηθελε τεταρτο.Κι εγω μαλλον προς την πλευρα του κλινω.Αν ειχα τοσο δυσκολη εμπειρια απο παιδι μαλλον δε θα συνεχιζα.Θα μας πεις τα ονοματα να κανουμε ψηφοφορια η θα μας το πεις οταν καταληξετε?

Καταληξαμε μαναρι μου...Λουκα θα το πουμε το αγορι μας...Η μαμα μου αρχισε τα δε μου αρεσει κλπ κλπ αλλα ειναι απο τα πρωτα ονοματα που ηθελα μολις εμαθα την εγκυμοσυνη (ειναι πολυ αγαπημενος αγιος εδω ο αγιος Λουκας ο ιατρος), αρεσει και στο συζυγο και στα παιδια μας οποτε οι παραπερα περισσευουν χαχα.Μα μου λεει θα τον φωναζω Ακη:shock:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκα καταληξατε στο Λουκας?πρωτοτυπο παντως...πως σκεφτηκατε το ονομα αυτο?

Εμεις ουτε κουβεντα για ονομα ακομα.ο ανηρ δεν κανει λογο,μαλλον εγω πρεπει να ξαναανοιξω το θεμα αυτο και ευχομαι να μην σκοτωθουμε.αυτος εννοειτε θα θελει το ονομα της μ@&κισμενης μανας του,αλλα μονο πανω απο το πτωμα μου θα γινει κατι τετοιο...ο γιος μου θελει να την βγαλουμε Μαργαριτα,επειδη ειναι λουλουδι και το εχει πει σε ολη τη γειτονια:P :-ψηνομαι να σας πω την αληθεια,μου αρεσει...την μεσαια μου την λενε Γαρυφαλλια...γιαυτο μας αρεσουν τα λουλουδιαστα ονοματα...;)

Βεβαια εγω εχω στο νου αλλα τρια ονοματα,θα σας τα πω πιο μετα να μου πειτε γνωμες!

Πες μου οτι κι ο γιος ειναι Τριανταφυλλος να τρελαθω ε!!!!Πολυ ωραιο το Μαργαριτα που ειπε το αγορι σου!Κανει πλακα να προτεινει της μανουλας του ο συζυγος.....Αντε πες και τα αλλα τρια αμα δεν καταληξετε....Το Λουκας ειναι πρωτοτυπο μπορει να μην αρεσει στους πολλους αλλα εξηγησα παραπανω γιατι το διαλεξαμε...το αλλο υποψηφιο ηταν Παυλος αλλα πως θα τον φωναζαμε;;;;Παυλε Παυλε....μπλιαξ χαχα!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια δεν σας προλαβαινω.λοιπον πριν κοιμηθω ας γραψω λιγα σχολιακια:

Νινακι αυτο με το πιπιλισμα μου εχει συμβει και εμενα στην μεσαια μου,στην αρχη ετρωγε και μετα απο λιγο πιπιλα.το καταλαβαινεις ομως γιατι δεν ακους να κατεβαζει γουλιες και το στηθος δεν ξεζουμιζετε,οι κινησεις ειναι πιο νωθρες.τα βραδια κανω αμαν και πως να την ξυπναω συνεχεια να μην αποκοιμιεται στο στηθος...κατα ταλλα πειναει:rolleyes:οταν πιασει ζεστο βυζακι επαναπαυεται:rolleyes:

Και εγω βολευομαι ξαπλωτη να θηλαζω,στα προηγουμενα μονο καθιστη αλλα τωρα βολευτηκα ξαπλα και βαζω και κανα δυο μαξιλαρια στο κεφαλι και κλεινω και τα ματια λιγακι...και καθιστη αν τυχει παντως και αυτο κανουμε....

Απο φαγητο ντολμαδακια εφτιαξα σημερα και για αυριο.

Αντωνια μου πηγατε για μπανακι??περαστικα στα κοριτσακια σου.δυσκολη κατασταση παντως και με το μωρακι μεσα στο σπιτι,θα ειχα αγχωθει πολυ εγω.

Μαρουσκα ευχομαι ο ανηρ να συνεχισει να ασχολειτε εντατικα με ταλλα δυο,να με ξεκουραζει και εμενα,ειναι μεγαλη υποθεση αυτο που κανει....βεβαια μεθαυριο θα παει για κηνυγι(χομπι) και δεν μου αρεσε αυτο:evil: του λεω αρχισαμε τα πορτογυρισματα,αλλα δεν μπορω να του στερησω και χρονο προσωπικο δικο του.εγω αυριο εκλεισα να κανω καθαρισμο προσωπου γιατι εννια μηνες το προσωπο μου μπλοκαρε απο σμιγμα και παω για αποσυμφορηση.τον φανταζεστε τον αντρα με τρια παιδια σπιτι???θα ξυπνησω πιο νωρις να ετοιμασω τα πλυντηρια μου και γαλατα παιδιων και μετα θα φυγω.....ανυπομονω για λιγο beaute,γιατι ενα μηνα τωρα νιωθω και λιγο θειτσα,για να μην πω πολυ και αυτο ριχνει την ψυχολογια μου...κοιταω και την κοιλουμπα που εχει χαλαρωσει και την μεση μου που ειναι μονοκοματη και μεγαλων διαστασεων και φυσαω ξεφυσαω....και εγω 10-13 κιλακια θελω να χασω ακομα,ως τωρα εχασα τα 20....αλλα πολυ πεινα εχει πεσει ρε γμτ.αχ που ειναι τα γαριδακια μου,οι σοκολατιτσες μου??????οταν λυσσαγα στο φαι δεν σκεφτομουνα το μετα,τωρα καλα να παθω :mad:

Καθαρισμο ε;;;Χαχα...θα το πληρωσει ακριβα το χομπι του ο ανηρ χαχαχα!!!!Εγω περιμενω να σαραντισω να παω για αποτριχωση και κουρεμα....ειναι κοντα τα μαλλια μου και ελειπε τον Ιουλιο ο κομμωτης οποτε το σεπτεμβρη θα ειναι τρεις μηνες ακοπα...χαλια....θα παω τη μετα του σαραντισμου να τα εχω φρεσκα για τον αγιασμο....ρε συ....ραντεβου εκλεισες στο νοσοκομειο για μετα τις σαραντα;εμενα εχει πρωτο ραντεβου Οκτωβρηηηη....οποτε θα παω οταν πρεπει στη ζουλα ε οχι κι Οκτωβρη....κιλα....στα ελεγα μαρη κι ειχες φαγωθει θα τα χασω κ θα τα χασω....να τωρα τυραννιεσαι και πεινας....αιντε υπομονη....τα εφαγες ολα στην εγκυμοσυνη....τωρα...ραψιμο..

.αντε να μου γινεις μοντελο παλι ντε!!!:cool:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια εγω το βραδυ σηκωνομαι και παω στο σαλονι να θηλασω...ανοιγω και την tv μην με παρει ο υπνος...παντως αντι να μςγαλωνει η ωρα που θηλαζω μικραινει και νομιζω παει να κανει αυτο που εκανε η μεγαλη μου...δηλαδη δεν τρωει πολυ...τρωει λιγακι να φυγει η μεγαλη πεινα και μετα κανει πιπιλα με αποτελεσμα να πειναει πιο συχνα...:rolleyes:

Η τιβι σωτηρια....χαχα....κι εγω χθες προσκυνουσα στις δωδεκα....ευτυχως ειχε μια κωμωδια με το βουτσα κι αντεξα ως να κοιμηθει....μετα ξανασηκωθηκε πεντε οποτε ειμαι οκ....η αληθεια ειναι οτι κι εμενα μου κανουν εντυπωση αυτα τα ωραρια....δεν ειχα συνηθισει σε τοσο υπνο παιδιου....μακαρι να συνεχισει γτ η κατασταση με τον τριτο ειναι αρκετα εξαντλητικη και οι καβγαδες των 1-2ου μου φτανουν και περισσευουν....:?:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

εγώ είμαι ακόμα εγκυούλα

πήγα χτες στο γιατρό και μου έκανε εξέταση τραχήλου για πρώτη φορά

μου είπε ότι ήθελε να ερεθίσει λίγο τον τράχηλο μήπως και προκαλέσει λίγες συσπάσεις και ξεκινήσει ο τοκετός....

με πόνεσε πάρα πολύ

του έβαλα τις φωνές και του είπα ότι δε θέλω....

μου είπε να ξαναπάω τη Πέμπτη να το ξανακάνει....άουτς από τώρα!!!

όλα καλά έφυγα από κει κι ένιωθα βάρος χαμηλά για κανά τέταρτο

μετά πήγα βόλτες μεχρι το απόγευμα για να περπατήσω

και το βράδυ είχα συσπάσεις αλλά με την εμπειρία μου από τα 2 προηγούμενα παιδιά....δεν ήταν συσπάσεις τοκετού

όμως από εκεί που δεν είχα καθόλου

ώπα λέω....λες ο γιατρός να ενεργοποιήσε τίποτα....

τελικά μετά από κανά 3ώρο άρχισαν να υποχωρούν και σήμερα πάλι τίποτα

τελευταία ημερομηνία έχω τη Δευτέρα για να δούμε....

πάντως καμία ένδειξη για τοκετό μέχρι στιγμής

έλεγα ότι το τρίτο θα βγεί νωρίτερα αλλά φαίνεται βολεμένος

διαβάζω τα νέα σας που κοιμούνται τα μωράκια σας

και μου φαίνεται απίστευτό

εμένα μέχρι να σαραντίσουν θήλαζαν συνέχεια

και δε μου έκαναν πολλά τρίωρα στον ύπνο

κάτι τεταρτάκια κοιμόντουσαν

ίσα ίσα για να φάω και να κάνω ένα ντουζάκι

ύπνος μηδέν για μένα....

εγώ πάντα θήλαζα ξαπλωμένη

ο πόνος από τα ράμματα, η αυπνία και το αυχενικό μου

δεν μου άφηναν περιθώρια επιλογής

μόνο όταν είμασταν έξω θήλαζα καθιστή....

Αμα δεν θελει να βγει....δεν παει να σκαλιζει ο ντοκ....ειδες και το νινακι....παντως συνεχισε το περπατημα....λιγο περπατημα...λιγο ο ντοκ....καπως θα ξεκουνηθει ο Νικολας!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!

images?q=tbn:ANd9GcQgkCKzBsqwicGCZH_MoMQ249wu_fVEgrwCIPT2J6kWz9u-ErO0

Με το καλό και οι υπόλοιπες!!!

Με το καλο και τα μωρακια σεπτεμβριου!!!Να ετοιμαζεστε...οσονουπω παραδιδουμε σκυταλη λεμε!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

αααα...χτες αρχισα και την διαιτουλα μου...θελω να χασω 8-10 κιλα!!!μακαρι να φυγουν γρηγορα!!!:rolleyes:

Καλη επιτυχια....γυμναστηριο θα ξαναρχισεις;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημεραααα περα για περα!Γεμιστα ετοιμα απο χθες το απογευμα....παιδια κοιμουνται πλην του 1ου πως ξυπνα οκτω ενω κοιμηθηκε δωδεκα δεν ξερω....Βραδυ καλο με μικρουλη, σπιτι συμμαζεμενο αιντε παμε για απλωμα....ελπιζω να ειχατε καλο βραδυ ολες σας...Ποπακι πως εισαι;;;Ευαγγελια καλυτερα τωρα που κατεβηκε το γαλα;Αντωνια η ιωση τελος;Πως ηταν στη θαλασσα με τις τρεις;;;Habibi, Madata, magda πώς είστε?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημεραααα περα για περα!Γεμιστα ετοιμα απο χθες το απογευμα....παιδια κοιμουνται πλην του 1ου πως ξυπνα οκτω ενω κοιμηθηκε δωδεκα δεν ξερω....Βραδυ καλο με μικρουλη, σπιτι συμμαζεμενο αιντε παμε για απλωμα....ελπιζω να ειχατε καλο βραδυ ολες σας...Ποπακι πως εισαι;;;Ευαγγελια καλυτερα τωρα που κατεβηκε το γαλα;Αντωνια η ιωση τελος;Πως ηταν στη θαλασσα με τις τρεις;;;Habibi, Madata, magda πώς είστε?

Καλημερα!!μια χαρα marouskaki ολα σε ταξη!!:):)

εμεις παλι μαζι κοιμηθηκαμε με το μπεμπη το βραδυ δεν καθεται με τιποτα στη κουνια του.του βαζω πιπιλα του πεφτει κλαιει τη ξαναδινω και ετσι συνεχιζει κανενα μισαωρο μεχρι που τον παιρνω στο κρεβατι! Λετε να τη πατησω και να μη μαθει ποτε στη κουνια??τη μερα μια χαρα καθεται το βραδυ δεν ξερω τι παθαινει

c6vNp3.png

Καλημερα!!μια χαρα marouskaki ολα σε ταξη!!:):)

εμεις παλι μαζι κοιμηθηκαμε με το μπεμπη το βραδυ δεν καθεται με τιποτα στη κουνια του.του βαζω πιπιλα του πεφτει κλαιει τη ξαναδινω και ετσι συνεχιζει κανενα μισαωρο μεχρι που τον παιρνω στο κρεβατι! Λετε να τη πατησω και να μη μαθει ποτε στη κουνια??τη μερα μια χαρα καθεται το βραδυ δεν ξερω τι παθαινει

Καλέ εδώ εμείς και το βράδυ φοβόμαστε να κοιμηθούμε μόνες μας, τα μωρά δε θα θέλουν παρέα?Χαχα...Πιπίλα δεν έδωσα, κανένα δεν τη δεχόταν, κι εντάξει είχα τη γκρίνια αλλά αυτό το βασανιστήριο, βάλτην , έπεσε, ξαναβάλτη, ξαναέπεσε... δεν το είχα! όλα σε τάξη κορίτσι, τώρα κοιμήθηκε, πάω για δεύτερο πλυντήριο και μετά θα παίξω με τον τρίτο τον μακρύτερο:tongue::tongue::tongue: Μας ήρθαν και τα πάμπερς μας ( η παραγγελία για νούμερο 3, φοβήθηκα να πάρω το 2), με γεια χαχα, κακά να τα γεμίσουμε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια!!! Πως τα πάτε;;;

Μαρουσκακι γιατί νούμερο 3;;; Εμείς τώρα πήγανε νούμερο 2!!!

Έχουμε να κάνουμε μια βδομάδα κακά....εκεί που εημουν οκ αρχισα να αγχωνομαι κι ας ξέρω ότι είναι φυσιολογικό!!!.

Ή μικρή ζόριζεται βγάζει αέρια αλλά γενικά ευτυχώς δεν κλαίει... Οπότε κάποια στιγμή θα βγουν...

Άντε ρε παιδί μου ας τα γεμίσουν τα παμπερς!!!

yk1yp3.png

Καλέ εδώ εμείς και το βράδυ φοβόμαστε να κοιμηθούμε μόνες μας, τα μωρά δε θα θέλουν παρέα?Χαχα...Πιπίλα δεν έδωσα, κανένα δεν τη δεχόταν, κι εντάξει είχα τη γκρίνια αλλά αυτό το βασανιστήριο, βάλτην , έπεσε, ξαναβάλτη, ξαναέπεσε... δεν το είχα! όλα σε τάξη κορίτσι, τώρα κοιμήθηκε, πάω για δεύτερο πλυντήριο και μετά θα παίξω με τον τρίτο τον μακρύτερο:tongue::tongue::tongue: Μας ήρθαν και τα πάμπερς μας ( η παραγγελία για νούμερο 3, φοβήθηκα να πάρω το 2), με γεια χαχα, κακά να τα γεμίσουμε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι μωρε δικιο εχεις ειναι μικρακι ακομα, καλα κι εγω το χαιρομαι παρα πολυ που τον κοιμιζω διπλα μου! ειναι να τα φας τοσο μικρα σαν λουκουμακια!!!!:P:p ασε απο κακα αλλο τιποτα!!!εγω εχω μπολικα νουμερο 2 αλλα ακομα το 1 φοραμε

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...