Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαρουσκα διαβαζοντας τι περασατε με τον τριτο σκεφτομαι παλι ποσο διαφορετικα αντιδρουν δυο ανθρωποι στο ιδιο γεγονος.Εσενα σ εκανε να σκεφτεσαι οτι αντεχεις οποιοδηποτε παιδι μετα απ αυτο κι ηθελες και τεταρτο!!!!ενω ο αντρας σου σκεφτηκε οπως θα κανε ο περισσοτερος κοσμος κι ειπε οτι μετα απ αυτο δεν αντεχω αλλο και δεν ηθελε τεταρτο.Κι εγω μαλλον προς την πλευρα του κλινω.Αν ειχα τοσο δυσκολη εμπειρια απο παιδι μαλλον δε θα συνεχιζα.Θα μας πεις τα ονοματα να κανουμε ψηφοφορια η θα μας το πεις οταν καταληξετε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευαγγελια προς το παρον θηλαζω καθιστη.Εχω μεγαλη προυπηρεσια και στην ξαπλωτη θεση αλλα οταν ειναι λιγο πιο μεγαλα.Οταν ειναι τοσο μικρο το κραταω κι ορθιο μετα το θηλασμο για να κατεβει το γαλατακι οποτε μου φαινεται ανουσιο να τη θηλαζω ξαπλωτη αλλα μετα να τη σηκωνω.Εσυ τι κανεις?Μευα το γαλα την αφηνεις διπλα σου κοιμισμενη η την σηκωνεις?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!

meldan....καλη βολτιτσα...μισοσαραντιση παιρνω την Πεμπτη και θα παει αυριο ο αντρας μου να ρωτησει εδω στην εκκλησια που εχουμε αν την δινει ο παππας γιατι καμια φορα δεν την δινουν...στην Νεφελη ειχα φωναξει το πατερ σπιτι μου και μας την εδωσε!Παντως δεν την παλευω αλλο...καμια σχεση με τα χειμωνιατικα μωρα...τωρα δεν αντεχεις να εισαι μεσα κλεισμενος!Το ειχα ακουσει οτι γυρναγε παλι γαστρεντεριτιδα....ελεος...τι μας περιμενει τον χειμωνα δηλαδη....:evil:

Εγω εχω ξεκουραστει που λειπει η μεγαλη και εχω αφιερωθει αποκλειστικα στην μπουμπου!Οπως ολα τα μωρακια εδω ετσι και η δικη μου θελει την αγκαλιτσα της...την ταιζω καθεται λιγακι αλλα μετα θελει μανουλα....και φυσικα της δινω τις μεγαλυτερες αγκαλιες μου και εκεινη λιωνει πανω μου!

Μιλησα και με την μαια μου...η μπεμπα μου τρωει ανα 2,5 με 3 ωρες αλλα καποιες φορες θελει στηθος για να νανουριστει...δεν με πειραζει τωρα αλλα αν μαθει ετσι μετα δεν θα μπορω να κανω τιποτα και να παω πουθενα!Η μαια μου ειναι υπερ της πιπιλας...μου ειπε οτι τωρα που ειναι 20 ημερων περιπου δεν υπαρχει περιπτωση να παθει συγχηση θηλων και να της δωσω πιπιλα για να την ηρεμω και να μαθει σιγα σιγα γιατι μετα δεν θα την παρει!Οταν πεινασει θα θελει στηθος σιγα μην την ξεγελα η πιπιλα...ειναι περισσοτερο εξυπνα απ οσο νομιζουμε!Απο αυριο λοιπον αν την δω να εχει φαει και μετα ζητα πιπιλακι θα της την δωσω :rolleyes:Επισης μου ειπε αν δεν την πιασει να βαλω λιγο απο το γαλα μου γυρω γυρω...

Για τις θηλες purelan!H καλυτερη!

Επισης στο νοσοκομειο πηγα να κανω και γω μαστιτιδα...απο την 3-6η ημερα ειδα και επαθα με το στηθος μου...κομπρεσες με ζεστο νερο ...ζεστα μπανια και αποσυμφωρηση με τα χερια ή με θηλαστρο του γαλατος απο το στηθος...ειναι ακομη αδυναμα τα μωρακια για να αδιασουν ολο το γαλα και συμβαινει αυτο!μετα πινουν περισσοτερο και το στηθος μαθαινει ;)

Για την δυσκοιλιοτητα ρε κοριτσια συγνωμη κι ολας αλλα δεν ξερω τι συμβαινει ....τα κοπρανα ειναι τεραστια και δεν βγαινουν ευκολα...το ειχα παθει και στην πρωτη μου αυτο...ελπιζβ να φτιαξει συντομα γιατι μου θυμιζει την στιγμη της γεννας οταν παω τουαλετα :tongue:

οσο αφορα το ταισμα...εγω την ταιζω καθιστη αλλα και ξαπλωτη αν ειμαι πολυ κουρασμενη ή αν ειναι ανυσηχη για να την παρει ο υπνος και την αφηνω μετα στο κρεβατι μου και κοιματαιιιιιιιι...παιρνει μυρωδιες μαλλον :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Ευαγγελια προς το παρον θηλαζω καθιστη.Εχω μεγαλη προυπηρεσια και στην ξαπλωτη θεση αλλα οταν ειναι λιγο πιο μεγαλα.Οταν ειναι τοσο μικρο το κραταω κι ορθιο μετα το θηλασμο για να κατεβει το γαλατακι οποτε μου φαινεται ανουσιο να τη θηλαζω ξαπλωτη αλλα μετα να τη σηκωνω.Εσυ τι κανεις?Μευα το γαλα την αφηνεις διπλα σου κοιμισμενη η την σηκωνεις?

Μεχρι και χθες βράδυ δεν είχε έρθει το γάλα ακόμα έπινε μόνο πρωτογαλα και όσες φορες δοκιμασα να τη βαλω να ρευτεί δεν ρευόταν. Οποτε τα βράδια που μου έκανε μαραθώνιους θηλασμούς την θηλαζα ξαπλωτή και δεν τη σήκωνα κοιμόταν δίπλα μου μετά πράγμα που μου πλήγωσε τις θηλές όμως. Σήμερα κατεβηκε γάλα, πρήστηκε το στήθος, η μικρή αραίωσε και τους θηλασμούς, και πλέον τη βάζω να ρευτεί. Θα δούμε το βράδυ πως θα μας πάει, γιατί συνήθως τότε θηλάζει πιο πολύ. Τι κάνετε το βράδυ δηλαδή κορίτσια, στο κρεβάτι καθιστές? Δεν είναι λίγο άβολο? Αυτά θηλάζουν ώρες.

Πάντως με τι δύναμη ρουφάει, νομίζω οτι θα καταπιεί και τη θηλή μαζί με το γάλα!

c8i6p2.png

Μεχρι και χθες βράδυ δεν είχε έρθει το γάλα ακόμα έπινε μόνο πρωτογαλα και όσες φορες δοκιμασα να τη βαλω να ρευτεί δεν ρευόταν. Οποτε τα βράδια που μου έκανε μαραθώνιους θηλασμούς την θηλαζα ξαπλωτή και δεν τη σήκωνα κοιμόταν δίπλα μου μετά πράγμα που μου πλήγωσε τις θηλές όμως. Σήμερα κατεβηκε γάλα, πρήστηκε το στήθος, η μικρή αραίωσε και τους θηλασμούς, και πλέον τη βάζω να ρευτεί. Θα δούμε το βράδυ πως θα μας πάει, γιατί συνήθως τότε θηλάζει πιο πολύ. Τι κάνετε το βράδυ δηλαδή κορίτσια, στο κρεβάτι καθιστές? Δεν είναι λίγο άβολο? Αυτά θηλάζουν ώρες.

Πάντως με τι δύναμη ρουφάει, νομίζω οτι θα καταπιεί και τη θηλή μαζί με το γάλα!

Ευαγγελία μου καιβεμενα θηλάζει με τις ώρες σχεδόν όλη την ημέρα είμαι στο κρεβάτι και μια θηλάζει μια νανουριζεται πάνω στο στήθος..Ναι καθιστή την θηλάζω αν και είναι κουραστικό αλλά μια φορά που την έκανα ξαπλωμένη δεν είχε γευτεί κιόλας και μου τα έβγαλε ολα..Εμείς αν δεν μας πάρει ο ύπνος αγκαλιά δεν γίνεται άσε. Όλο ξυπνάει και κάθε 2 ώρες όρθια για να θηλάσει..αφουβλεω όλη την ώρα πειναει αυτό το κορίτσι..ζηλεύω με την καλή έννοια πάντα τα παιδάκια σας κορίτσια που κοιμούνται αρκετές ωριτσες..Εγώ στις θηλές μου που ήταν Ματωμένες στην αρχή έβαζα μια κρέμα της frezyderm και μουβειχε πει η μαία να παιρνω λίγο βαμβάκι με οινόπνευμα νανκανω τις θηλές θα σε τσουκσει αλλά εμένα μου πέρασε και να αφήνεις το στήθος σου να περνάει αέρα...

ewKwp3.png

εγώ είμαι ακόμα εγκυούλα

πήγα χτες στο γιατρό και μου έκανε εξέταση τραχήλου για πρώτη φορά

μου είπε ότι ήθελε να ερεθίσει λίγο τον τράχηλο μήπως και προκαλέσει λίγες συσπάσεις και ξεκινήσει ο τοκετός....

με πόνεσε πάρα πολύ

του έβαλα τις φωνές και του είπα ότι δε θέλω....

μου είπε να ξαναπάω τη Πέμπτη να το ξανακάνει....άουτς από τώρα!!!

όλα καλά έφυγα από κει κι ένιωθα βάρος χαμηλά για κανά τέταρτο

μετά πήγα βόλτες μεχρι το απόγευμα για να περπατήσω

και το βράδυ είχα συσπάσεις αλλά με την εμπειρία μου από τα 2 προηγούμενα παιδιά....δεν ήταν συσπάσεις τοκετού

όμως από εκεί που δεν είχα καθόλου

ώπα λέω....λες ο γιατρός να ενεργοποιήσε τίποτα....

τελικά μετά από κανά 3ώρο άρχισαν να υποχωρούν και σήμερα πάλι τίποτα

τελευταία ημερομηνία έχω τη Δευτέρα για να δούμε....

πάντως καμία ένδειξη για τοκετό μέχρι στιγμής

έλεγα ότι το τρίτο θα βγεί νωρίτερα αλλά φαίνεται βολεμένος

διαβάζω τα νέα σας που κοιμούνται τα μωράκια σας

και μου φαίνεται απίστευτό

εμένα μέχρι να σαραντίσουν θήλαζαν συνέχεια

και δε μου έκαναν πολλά τρίωρα στον ύπνο

κάτι τεταρτάκια κοιμόντουσαν

ίσα ίσα για να φάω και να κάνω ένα ντουζάκι

ύπνος μηδέν για μένα....

εγώ πάντα θήλαζα ξαπλωμένη

ο πόνος από τα ράμματα, η αυπνία και το αυχενικό μου

δεν μου άφηναν περιθώρια επιλογής

μόνο όταν είμασταν έξω θήλαζα καθιστή....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω το βραδυ σηκωνομαι και παω στο σαλονι να θηλασω...ανοιγω και την tv μην με παρει ο υπνος...παντως αντι να μςγαλωνει η ωρα που θηλαζω μικραινει και νομιζω παει να κανει αυτο που εκανε η μεγαλη μου...δηλαδη δεν τρωει πολυ...τρωει λιγακι να φυγει η μεγαλη πεινα και μετα κανει πιπιλα με αποτελεσμα να πειναει πιο συχνα...:rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

εγώ είμαι ακόμα εγκυούλα

πήγα χτες στο γιατρό και μου έκανε εξέταση τραχήλου για πρώτη φορά

μου είπε ότι ήθελε να ερεθίσει λίγο τον τράχηλο μήπως και προκαλέσει λίγες συσπάσεις και ξεκινήσει ο τοκετός....

με πόνεσε πάρα πολύ

του έβαλα τις φωνές και του είπα ότι δε θέλω....

μου είπε να ξαναπάω τη Πέμπτη να το ξανακάνει....άουτς από τώρα!!!

όλα καλά έφυγα από κει κι ένιωθα βάρος χαμηλά για κανά τέταρτο

μετά πήγα βόλτες μεχρι το απόγευμα για να περπατήσω

και το βράδυ είχα συσπάσεις αλλά με την εμπειρία μου από τα 2 προηγούμενα παιδιά....δεν ήταν συσπάσεις τοκετού

όμως από εκεί που δεν είχα καθόλου

ώπα λέω....λες ο γιατρός να ενεργοποιήσε τίποτα....

τελικά μετά από κανά 3ώρο άρχισαν να υποχωρούν και σήμερα πάλι τίποτα

τελευταία ημερομηνία έχω τη Δευτέρα για να δούμε....

πάντως καμία ένδειξη για τοκετό μέχρι στιγμής

έλεγα ότι το τρίτο θα βγεί νωρίτερα αλλά φαίνεται βολεμένος

διαβάζω τα νέα σας που κοιμούνται τα μωράκια σας

και μου φαίνεται απίστευτό

εμένα μέχρι να σαραντίσουν θήλαζαν συνέχεια

και δε μου έκαναν πολλά τρίωρα στον ύπνο

κάτι τεταρτάκια κοιμόντουσαν

ίσα ίσα για να φάω και να κάνω ένα ντουζάκι

ύπνος μηδέν για μένα....

εγώ πάντα θήλαζα ξαπλωμένη

ο πόνος από τα ράμματα, η αυπνία και το αυχενικό μου

δεν μου άφηναν περιθώρια επιλογής

μόνο όταν είμασταν έξω θήλαζα καθιστή....

Και μενα μου το εκανε 2 φορες ο γιατρος..μεχρια και αιματακι ειχα αλλα τζιφος...τελικα μπηκα με προκληση 39+5

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Ρε κοριτσια δεν σας προλαβαινω.λοιπον πριν κοιμηθω ας γραψω λιγα σχολιακια:

Νινακι αυτο με το πιπιλισμα μου εχει συμβει και εμενα στην μεσαια μου,στην αρχη ετρωγε και μετα απο λιγο πιπιλα.το καταλαβαινεις ομως γιατι δεν ακους να κατεβαζει γουλιες και το στηθος δεν ξεζουμιζετε,οι κινησεις ειναι πιο νωθρες.τα βραδια κανω αμαν και πως να την ξυπναω συνεχεια να μην αποκοιμιεται στο στηθος...κατα ταλλα πειναει:rolleyes:οταν πιασει ζεστο βυζακι επαναπαυεται:rolleyes:

Και εγω βολευομαι ξαπλωτη να θηλαζω,στα προηγουμενα μονο καθιστη αλλα τωρα βολευτηκα ξαπλα και βαζω και κανα δυο μαξιλαρια στο κεφαλι και κλεινω και τα ματια λιγακι...και καθιστη αν τυχει παντως και αυτο κανουμε....

Απο φαγητο ντολμαδακια εφτιαξα σημερα και για αυριο.

Αντωνια μου πηγατε για μπανακι??περαστικα στα κοριτσακια σου.δυσκολη κατασταση παντως και με το μωρακι μεσα στο σπιτι,θα ειχα αγχωθει πολυ εγω.

Μαρουσκα ευχομαι ο ανηρ να συνεχισει να ασχολειτε εντατικα με ταλλα δυο,να με ξεκουραζει και εμενα,ειναι μεγαλη υποθεση αυτο που κανει....βεβαια μεθαυριο θα παει για κηνυγι(χομπι) και δεν μου αρεσε αυτο:evil: του λεω αρχισαμε τα πορτογυρισματα,αλλα δεν μπορω να του στερησω και χρονο προσωπικο δικο του.εγω αυριο εκλεισα να κανω καθαρισμο προσωπου γιατι εννια μηνες το προσωπο μου μπλοκαρε απο σμιγμα και παω για αποσυμφορηση.τον φανταζεστε τον αντρα με τρια παιδια σπιτι???θα ξυπνησω πιο νωρις να ετοιμασω τα πλυντηρια μου και γαλατα παιδιων και μετα θα φυγω.....ανυπομονω για λιγο beaute,γιατι ενα μηνα τωρα νιωθω και λιγο θειτσα,για να μην πω πολυ και αυτο ριχνει την ψυχολογια μου...κοιταω και την κοιλουμπα που εχει χαλαρωσει και την μεση μου που ειναι μονοκοματη και μεγαλων διαστασεων και φυσαω ξεφυσαω....και εγω 10-13 κιλακια θελω να χασω ακομα,ως τωρα εχασα τα 20....αλλα πολυ πεινα εχει πεσει ρε γμτ.αχ που ειναι τα γαριδακια μου,οι σοκολατιτσες μου??????οταν λυσσαγα στο φαι δεν σκεφτομουνα το μετα,τωρα καλα να παθω :mad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαρουσκα καταληξατε στο Λουκας?πρωτοτυπο παντως...πως σκεφτηκατε το ονομα αυτο?

Εμεις ουτε κουβεντα για ονομα ακομα.ο ανηρ δεν κανει λογο,μαλλον εγω πρεπει να ξαναανοιξω το θεμα αυτο και ευχομαι να μην σκοτωθουμε.αυτος εννοειτε θα θελει το ονομα της μ@&κισμενης μανας του,αλλα μονο πανω απο το πτωμα μου θα γινει κατι τετοιο...ο γιος μου θελει να την βγαλουμε Μαργαριτα,επειδη ειναι λουλουδι και το εχει πει σε ολη τη γειτονια:P :-ψηνομαι να σας πω την αληθεια,μου αρεσει...την μεσαια μου την λενε Γαρυφαλλια...γιαυτο μας αρεσουν τα λουλουδιαστα ονοματα...;)

Βεβαια εγω εχω στο νου αλλα τρια ονοματα,θα σας τα πω πιο μετα να μου πειτε γνωμες!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αντωνια μου ευτυχως η μικρη εστρωσε με τα κακα της,για να δουμε θα εχουμε παλι τιποτα?αγχωνομαι οταν πονανε τα παιδια και δεν μπορω να τα βοηθησω και στεναχωριεμαι μαζι...:( καροτσαδες δεν εχω κανει πολλες,περιμενω να δροσισει γιατι ακομα ψηνομαι στη ζεστη και δεν αντεχω καθολου...αλλα εχω κανει καποιες εξορμησεις σε μαγαζια με το μωρο,σε παιδικη χαρα,σε παρκο,τωρα μου εμεινε και μια καφετερια να πιω ενα φρεντο καπουτσινο που πολυ μου εχει λειψει;);)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...