Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ανθη μου να σου ζησει η κορουλα να ειναι γερη και καλοτυχη!

Κοριτσακια η κατασταση στραβωσε εντελως.Χτες ξαναματωσε η θηλη και τις πρωτες πρωινες ωρες ανακαλυψα πετρωματα στον εναν μαστο.Ενιωσα αδυναμια και ριγη.Τελικα τωρα εχω δεκατα ειμαι εξουθενωμενη στο κρεβατι ,γαλα βγαζω με το θηλαστρο ,δοκιμασα τη θηλη σιλικονης και με ποναγε κι αυτη.Οτι κι αν κανω ποναω ,ποναω συνεχεια ,δεν ξερω τι αλλο να κανω.Ακομα και το θηλαστρο το φτανω μεχρι τη μεση ,μετα ποναω.Θελω να χαρω τη μπουμπου μου και δεν μπορω .Θελω να κανω το καλυτερο γι αυτην και ειμαι ανημπορη.Τουλαχιστον πηρε πρωτογαλα σκεφτομαι κι ειναι κι αυτο κατι.

Δεν επαθα ποτε μαστιτιδα για να σου πω...αλλα τα κοριτσια σου προτεινουν καποια πραγματα.η συμβουλος τι λεει;;;σιγουρα θελει αδειασμα το στηθος παντως....κοιτα και με την ψευδοθηλη θα πονας στην αρχη αφου ειναι πληγωμενες οι θηλες αλλα σιγα σιγα στρωνουν....πουρελαν βαζεις;η συμβουλος πως την ειδε τη μικρη;τραβαει καλα γαλα;;;για δεστο και με τα δεκατα σου...μηπως χρειαστει οντως αντιβιωση....περαστικα σου!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα εγω εδω πρωινη με καφεδακι, δροσια κι ησυχια!Ο μικρουλης κοιμηθηκε καλα κι η μαμα το ιδιο-δοξα τω Θεω- κι η μερα ξεκινα αισιοδοξα χαχα... Παστιτσιο με τυρια για σημερα ετοιμο, παω για ποτισμα τωρα! Ουπς...το μικρο γουργουριζει....εφυγα! Καλημερα να εχετε ολες με ησυχα μωρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια.Κοιμηθηκα και στανιαρα.Μου κανε δωρακι η μπεμπα υπνο απ τις 00.00 ως τις 05.30 ,δηλ ολη νυχτα.Αφου οταν ξανακοιμηθηκε εκεινη εγω δε νυσταζα,φαντασου.Μαρουσκακι καλημερα,ηδη ετοιμο το φαγακι σου ε?Εγω τρεις μερες τωρα δε μαγειρευω τιποτα για να μη ζηλευουν τα μικρα που χουν πηξει στο λαπα και στο κοτοπουλο.Σε λιγο θα βγω εξω-παω ΚΕΠ για κατι επικυρωσεις και ταχυδρομειο για τα χαρτια του εσπα.Η μπουμπου θηλαζει κι ειναι παλι ετοιμη για νανι.Τι παιδι ειναι αυτο???Θα το ματιασω,εκτος απο κατι κουλα που μας εχει κανει μερικες φορες,ειναι τοσο ησυχη.Τη συγκριν και με τις αλλες δυο που ηταν παλαβιαρες και ξυπναγαν καθε μια ωρα και καταλαβαινω τη διαφορα.Αν ηταν το πρωτο μου θα βαριομουν απ την ησυχια.Βεβαια μη λεμε μεγαλα λογια γιατι αλλαζουν..

.Νινακι μου με ειχες ρωτησει για τη μιση ευχη.Εχω βγει ηδη εξω οποτε απλως θα σαραντισω κανονικα.Πηγαμε και την πρωτη μας βολτα ως πενταδα στις κοντινες μας κουνιες και βγαζαμε φωτογραφιες λες κι ημασταν στην ακροπολη χα χα.Ανθουλα πως πηγε το βραδυ σας?Ευαγγελια μου εσεις πως ειστε?Αχ,μαιευτηριο...λες να μην το ξαναζησουμε ποτε???Νοβεμπερ πως πηγε η μικρη απο κακα?Οντως μεγαλη αλλαγη ο αντρας σου ε?Κι ξτθε πανω εκει που τη χρειαζοσουν περισσοτερο.Συνεχιζετε τις καροτσαδες?Σημερα κατι λεμε γι απογευματινη θαλασσα αλλα ακομη κι εγω που ψοφαω να την μυρισω δε ξερω αν εχω τις αντοχες...ειναι μια ωρα αποσταση κι οταν γυρισουμε θα ναι αργα αφου θα παμε κι αργα κι αντε μπανιο τα παιδια,μαζεματα,θηλασμος...θα δουμε.Μαχη μου εγω της ξεκινησαχθες πιπιλα και την ρουφηξε αμεσως.Το κανα γιατι πολλες φορες νυσταζει και δε μπορω με τιποτα να την κοιμισω.Χθες την πιπιλισε και κοιμηθηκε.Βεβαια μετα αρχιζει ο γολγοθας "φευγει η πιπιλα,σηκω βαλτην".Παντως συγχυση δεν επαθε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49-cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49-cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!-2500 gr-48 cm-Φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/08-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980- 02/08- κοριτσάκι! - 2870 gr β 50 cm - ?. Τ.

-Cristi84.- 03/08-αγοράκι!-3200 gr-51 cm-?.T.

-ARCA-04/08- κοριτσάκι!-2965 gr- 52 cmβ K.T.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm β K.T.

-Meldan - 06/08- κοριτσάκι!-3060 gr - 50 cm - Φ.Τ.

-Elafi-08/08- κοριτσάκι!-3280 gr-51 cm-Φ.T.

-Popaki -10/08-κοριτσάκι!-3350 gr -50,5 cm-K.T.

-Magda18 -10/08- αγοράκι!-4100 gr-53 cm-K.T.

-lonestar-10/08-αγοράκι!- ? gr-? cm- ?.T.

-habibi -10/08- αγοράκι! -2900 gr-49 cm- Φ.T.

-madata80-11/08- αγοράκι!-3120 gr- ? cm-K.T.

-Evangelia_kapa-15/8 κοριτσάκι!-3860gr-55 cm-Φ.Τ.

-AnthiP. -17/08- κοριτσάκι!-2850 gr-51 cm-Φ.Τ.

Εγκυούλες... ακόμη!

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000-gr

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-3100 gr

Το διόρθωσα Ανθή μου!Καλούς θηλασμούς κοπέλα μου!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια. Ουφφφ μπόρεσα και ξεκουραστηκα κάπως απο χτες. Το μωρό μου χαίρει άκρα υγείας , είχαμε απλώς ένα θεμα με Τίς θηλές μου τις οποίες τραυμάτισε πολυ και υποφέρω. Εδώ δεν μου τα δείξανε καλα και προφανώς την έβαζα λάθος. Ευτυχώς σημερα το είδαμε με τη μαία. Ο πόνος μεγάλος αλλά θα το αντέξω για τη μικρή μου. Αχ κορίτσια ειναι Τοςο γλυκιά και όμορφη. Δεν μπορώ να την χορτάσω. Ααααα για το πίνακακι μας δεν ξερω τι σας είπα χτες. Γεννήθηκε 2850 και 51εκ. Ψηλό το Μαναρακι μου. Σας φιλω

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Ανθουλα καλημερα.Υπομονη με τις θηλες,υπαρχουν λυσεις για να επουλωθουν.Στο μαιευτηριο το παθαινουν πολλες,ειδικα πρωτομανουλες.Ζητα ξανα οδηγιες.Τελικα γεννησες φυσιολογικα?Τωρα το δα στο πινακακι και χαρηκα γιατι ξερω ποσο το θελες και φοβοσουν την προκληση.Μπραβο και παλι να σου ζησει.Δεν προκειται να την χορτασεις ποτε,να το ξερεις!!!!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ανθουλα καλημερα.Υπομονη με τις θηλες,υπαρχουν λυσεις για να επουλωθουν.Στο μαιευτηριο το παθαινουν πολλες,ειδικα πρωτομανουλες.Ζητα ξανα οδηγιες.Τελικα γεννησες φυσιολογικα?Τωρα το δα στο πινακακι και χαρηκα γιατι ξερω ποσο το θελες και φοβοσουν την προκληση.Μπραβο και παλι να σου ζησει.Δεν προκειται να την χορτασεις ποτε,να το ξερεις!!!!

Αααα ναι δεν σας το είπα. Θα σας πω Συντομα λεπτομέρειες τοκετού. Φυσιολογικά πάντως γέννησα και με οχι τόση ταλαιπωρία. Όσο για τις θηλές ναι, δεν ξερω ιδιωτικό μαιευτήριο και έπρεπε να ερθει η μαία του γιατρού μου για να μου εξηγήσει. Λες και είχα εμπειρία. Οι άλλες εδώ... Τους το λέβα ότι πονάω.... Και απλά μου έλεγαν να κανω υπομονή και ότι έτσι ειναι. Έλα ομως που έβαζα λάθος το μωρό και τις τράβαγε

s-event.png

Καλημερα κοριτσια.Κοιμηθηκα και στανιαρα.Μου κανε δωρακι η μπεμπα υπνο απ τις 00.00 ως τις 05.30 ,δηλ ολη νυχτα.Αφου οταν ξανακοιμηθηκε εκεινη εγω δε νυσταζα,φαντασου.Μαρουσκακι καλημερα,ηδη ετοιμο το φαγακι σου ε?Εγω τρεις μερες τωρα δε μαγειρευω τιποτα για να μη ζηλευουν τα μικρα που χουν πηξει στο λαπα και στο κοτοπουλο.Σε λιγο θα βγω εξω-παω ΚΕΠ για κατι επικυρωσεις και ταχυδρομειο για τα χαρτια του εσπα.Η μπουμπου θηλαζει κι ειναι παλι ετοιμη για νανι.Τι παιδι ειναι αυτο???Θα το ματιασω,εκτος απο κατι κουλα που μας εχει κανει μερικες φορες,ειναι τοσο ησυχη.Τη συγκριν και με τις αλλες δυο που ηταν παλαβιαρες και ξυπναγαν καθε μια ωρα και καταλαβαινω τη διαφορα.Αν ηταν το πρωτο μου θα βαριομουν απ την ησυχια.Βεβαια μη λεμε μεγαλα λογια γιατι αλλαζουν..

.Νινακι μου με ειχες ρωτησει για τη μιση ευχη.Εχω βγει ηδη εξω οποτε απλως θα σαραντισω κανονικα.Πηγαμε και την πρωτη μας βολτα ως πενταδα στις κοντινες μας κουνιες και βγαζαμε φωτογραφιες λες κι ημασταν στην ακροπολη χα χα.Ανθουλα πως πηγε το βραδυ σας?Ευαγγελια μου εσεις πως ειστε?Αχ,μαιευτηριο...λες να μην το ξαναζησουμε ποτε???Γκουχ γκουχ, νάααααατα μας!!!Νοβεμπερ πως πηγε η μικρη απο κακα?Οντως μεγαλη αλλαγη ο αντρας σου ε?Κι ξτθε πανω εκει που τη χρειαζοσουν περισσοτερο.Συνεχιζετε τις καροτσαδες?Σημερα κατι λεμε γι απογευματινη θαλασσα αλλα ακομη κι εγω που ψοφαω να την μυρισω δε ξερω αν εχω τις αντοχες...ειναι μια ωρα αποσταση κι οταν γυρισουμε θα ναι αργα αφου θα παμε κι αργα κι αντε μπανιο τα παιδια,μαζεματα,θηλασμος...θα δουμε.Μαχη μου εγω της ξεκινησαχθες πιπιλα και την ρουφηξε αμεσως.Το κανα γιατι πολλες φορες νυσταζει και δε μπορω με τιποτα να την κοιμισω.Χθες την πιπιλισε και κοιμηθηκε.Βεβαια μετα αρχιζει ο γολγοθας "φευγει η πιπιλα,σηκω βαλτην".Παντως συγχυση δεν επαθε.

Εμείς πάλι είδαμε αλλαγή με το να κοιμάται μπρούμυτα!Όχι ότι πάλι δε θέλει αγκαλίτσα, αλλά κοιμάται γρηγορότερα και καλύτερα...Τον αγαπάωωωω, σας το είπα?MELDAN, το φαγάκι έτοιμο από χθες, είπαμε, οργάνωση γιατί δεν ξέρουμε τι βράδυ θα έχουμε και τι μέρα θα ακολουθήσει;).Δεν ήθελα να σας γράψω για τον τρίτο μου τις τριτομανούλες να μη σκιαχτείτε χαχα, αλλά αφού έχετε τόσο ήσυχα μωράκια...Πολύ βασικό ρε παιδιά, εμάς μας είχε βγάλει την ψυχή από μικρός....Ο άντρας μου δεν κοιμόταν, μαλώναμε συνέχεια όσο ήταν μωράκι και μετά το χρόνο που άρχισαν οι ωτίτιδες....εγώ ξέρω πώς δε χωρίσαμε, αυπνία, γκρίνια κι αυπνία...Και το πρωί δουλειά κι οι δυο.... Μετά από αυτό το παιδί είπα αντέχω τα πάντα....Το πιο απαιτητικό παιδί μου,ο Αντρίκος μας....Α, σας είπα?Καταλήξαμε σε δυο ονόματα για το μικρό μας, και δε μπορούμε να διαλέξουμε χαχα!Ξύπνησε στις 08.20, και 10.00 κοιμήθηκε, εδώ στο πάρκο τον έχω...Χθες έπλυνε η μαμά μου το καρότσι που μας έδωσε η κουνιάδα μου ( :shock::shock::shock::shock:;);););)) και μας μένει να περάσουν οι 24 μέρες!Χαχα, μετράνε οι φυλακισμένοι, οι φαντάροι κι εγώ!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ανθη καλημερα να σου ζησει το μωρακι! κοριτσια τελικα του εδωσα πιπιλα χθες πλανταξε το κακομοιρο με τη κοιλιτσα και τον ηρεμησε. μου εκανε και μια μελανια στο στηθος απο τα νευρα του οποτε ηταν μονοδρομος! ευτυχως δεν μπερδευτηκε που λενε πολλοι οταν ηταν να φαει απευθειας την εφτυσε! καθε ποτε πρεπει να τις αποστειρωνουμε? και που τις φυλαμε τις αποστειρωμενες, συντηρουνται με καποιο τροπο?

c6vNp3.png

Λοιπόν λεπτομέρειες θηλασμού.. Μπήκα 11 το βράδυ μου βάλανε το υπόθετο για πρόκληση, άρχισαν σιγά σιγά πονάκια τα οποία γίνανε έντονα γύρω στις 4 το πρωί. Μου σπάσανε τα νερά στις 6 και απο αρχίσανε λιγο οι πιο έντονοι πόνοι και η διαστολή σε καλό δρόμο. Εύκολα έφτασα στο 10... Απλά έκλαιγα απο τον πόνο. Γύρω στις 10.45 γέννησα. Υπέροχο το συναίσθημα. Μεγάλη η συγκίνηση. Κύριο όλων ήταν ότι ο άντρας μου απο τις 6 ήταν μαζί μου μέσα στην αίθουσα, ήταν πολυ χαλαρός μέχρι τέλος και έτσι με βοήθησε να γεννήσω καλα. Πονούσα μέχρι το βράδυ στο πιπί γιατι μου κάνανε ραματακια, και ούτε να καθίσω δεν μπορούσα. Για το θηλασμό σας τα είπα και νωρίτερα. Όλα μου φαίνονται ρόδινα με τον ερχομό της κόρης μου και το μόνο που περιμενω ειναι να επιστρέψουμε οι 3 μας στο σπίτι. :) κορίτσια μια ερώτηση. Οι ψεύτοθηλες θα βοηθήσουν ώστε βα μην πονάω; Τουλάχιστον να κλείσουν οι πληγές . Στο Τσακ ειναι να ματώσουν και δεν κάνει για το παιδι.

s-event.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν λεπτομέρειες θηλασμού.. Μπήκα 11 το βράδυ μου βάλανε το υπόθετο για πρόκληση, άρχισαν σιγά σιγά πονάκια τα οποία γίνανε έντονα γύρω στις 4 το πρωί. Μου σπάσανε τα νερά στις 6 και απο αρχίσανε λιγο οι πιο έντονοι πόνοι και η διαστολή σε καλό δρόμο. Εύκολα έφτασα στο 10... Απλά έκλαιγα απο τον πόνο. Γύρω στις 10.45 γέννησα. Υπέροχο το συναίσθημα. Μεγάλη η συγκίνηση. Κύριο όλων ήταν ότι ο άντρας μου απο τις 6 ήταν μαζί μου μέσα στην αίθουσα, ήταν πολυ χαλαρός μέχρι τέλος και έτσι με βοήθησε να γεννήσω καλα. Πονούσα μέχρι το βράδυ στο πιπί γιατι μου κάνανε ραματακια, και ούτε να καθίσω δεν μπορούσα. Για το θηλασμό σας τα είπα και νωρίτερα. Όλα μου φαίνονται ρόδινα με τον ερχομό της κόρης μου και το μόνο που περιμενω ειναι να επιστρέψουμε οι 3 μας στο σπίτι. :) κορίτσια μια ερώτηση. Οι ψεύτοθηλες θα βοηθήσουν ώστε βα μην πονάω; Τουλάχιστον να κλείσουν οι πληγές . Στο Τσακ ειναι να ματώσουν και δεν κάνει για το παιδι.

Εμενα με βοηθησαν παρα πολυ οι ψευδοθηλες...βεβαια τις πρωτες φορες κ με αυτες ποναει αλλα οχι τοσο.επισης να βαζεις πουρελαν και το γαλατακι σου πανω στις θηλες.Καλη δυναμη...οταν μαθει λιγο η μικρη να τραβαει ολα θα ειναι σουπερ...υπομονη....γυρω στις 5-6 μερες τα χρησιμοποιησα εγω...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εμενα με βοηθησαν παρα πολυ οι ψευδοθηλες...βεβαια τις πρωτες φορες κ με αυτες ποναει αλλα οχι τοσο.επισης να βαζεις πουρελαν και το γαλατακι σου πανω στις θηλες.Καλη δυναμη...οταν μαθει λιγο η μικρη να τραβαει ολα θα ειναι σουπερ...υπομονη....γυρω στις 5-6 μερες τα χρησιμοποιησα εγω...

Αααα μάλιστα. Purelan μου φέρανε σημερα. Επίσης μου είπε η μαία να βάζω και γάζες με Αλατόνερο.

s-event.png

Koρίτσια μου καλησπέρα!

Ανθή μου να σου ζησει το νινάκι σου, γερό να είναι! Εχω χάσει επεισόδια, γεννησε καμιά άλλη?

Εμείς σήμερα γυρίσαμε σπίτι μας. Το κοριτσάκι μας έχασε, με αποκλειστικό θηλασμό, 230γρ δηλαδή κάτω του 6% του βάρους της. Θηλάζει από την πρώτη στιγμή με μεγάλη δύναμη και όρεξη, κι εμένα οι θηλές μου πονάνε πολύ αλλά φταίω εγώ. Απο τη βιασύνη και τη λαχτάρα μου κάθε φορα να την ταίσω δεν περιμενα να ανοίξει καλά το στόμα και δεν επιανε μεγάλο μέρος της θηλαίας άλω. Τώρα προσπαθώ καθε φορά να το θυμαμαι.

Ερώτηση, εσείς το βράδυ πώς θηλάζετε? Ξυπνάτε και κάθεστε κανονικά? Γιατι εγω τη θηλάζω ξαπλωτή για να ξεκουράζομαι λιγάκι, και στα σκοτεινά πάλι όπως πιάσει τη θηλη το μωρό, δεν βλέπω για να σιγουρεύομαι οτι επιασε σωστά.

Πάντως θηλάζουμε πολύ συχνά και για ώρα. Είναι μια γλύκα, ψηλόλιγνη και καλοσχηματισμένη, δεν χορταίνω να τη βλέπω...

Εγώ υποφέρω, δεν μπορώ να κάτσω από τα ράμματα και επίσης δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμα τουαλέτα ενώ νιώθω ότι θέλω. Πρέπει κιολας να μου έχουν ραγίσει ένα πλευρό στον τοκετό, μία μαία είχε πέσει πάνω στην κοιλιά μου για να σπρώξει το μωρό έξω και είχα ακούσει ένα κρακ εκείνη την ώρα. Τώρα πονάω σε εκείνο το σημείο οταν το πατάω και με τη βαθιά αναπνοή.

Και τέλος, αλλη μια όμορφη συνέπεια της δύσκολης γέννας μου είναι ότι έχω ακράτεια ούρων!! Ο γιατρός είπε ότι θα περάσει με τον καιρό, είναι λόγω της μεγάλης πιεσης, της βεντούζας και της μεγαλης περινεοτομής. Εχω στεναχωρηθεί και με αυτό.

Αχ βρε κορίτσια όταν τη βλέπω ετσι που κοιμαται με τα χειλάκια της και τα μαγουλάκια της, θελω να τη ρουφήξω!

c8i6p2.png

Koρίτσια μου καλησπέρα!

Ανθή μου να σου ζησει το νινάκι σου, γερό να είναι! Εχω χάσει επεισόδια, γεννησε καμιά άλλη?

Εμείς σήμερα γυρίσαμε σπίτι μας. Το κοριτσάκι μας έχασε, με αποκλειστικό θηλασμό, 230γρ δηλαδή κάτω του 6% του βάρους της. Θηλάζει από την πρώτη στιγμή με μεγάλη δύναμη και όρεξη, κι εμένα οι θηλές μου πονάνε πολύ αλλά φταίω εγώ. Απο τη βιασύνη και τη λαχτάρα μου κάθε φορα να την ταίσω δεν περιμενα να ανοίξει καλά το στόμα και δεν επιανε μεγάλο μέρος της θηλαίας άλω. Τώρα προσπαθώ καθε φορά να το θυμαμαι.

Ερώτηση, εσείς το βράδυ πώς θηλάζετε? Ξυπνάτε και κάθεστε κανονικά? Γιατι εγω τη θηλάζω ξαπλωτή για να ξεκουράζομαι λιγάκι, και στα σκοτεινά πάλι όπως πιάσει τη θηλη το μωρό, δεν βλέπω για να σιγουρεύομαι οτι επιασε σωστά.

Πάντως θηλάζουμε πολύ συχνά και για ώρα. Είναι μια γλύκα, ψηλόλιγνη και καλοσχηματισμένη, δεν χορταίνω να τη βλέπω...

Εγώ υποφέρω, δεν μπορώ να κάτσω από τα ράμματα και επίσης δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμα τουαλέτα ενώ νιώθω ότι θέλω. Πρέπει κιολας να μου έχουν ραγίσει ένα πλευρό στον τοκετό, μία μαία είχε πέσει πάνω στην κοιλιά μου για να σπρώξει το μωρό έξω και είχα ακούσει ένα κρακ εκείνη την ώρα. Τώρα πονάω σε εκείνο το σημείο οταν το πατάω και με τη βαθιά αναπνοή.

Και τέλος, αλλη μια όμορφη συνέπεια της δύσκολης γέννας μου είναι ότι έχω ακράτεια ούρων!! Ο γιατρός είπε ότι θα περάσει με τον καιρό, είναι λόγω της μεγάλης πιεσης, της βεντούζας και της μεγαλης περινεοτομής. Εχω στεναχωρηθεί και με αυτό.

Αχ βρε κορίτσια όταν τη βλέπω ετσι που κοιμαται με τα χειλάκια της και τα μαγουλάκια της, θελω να τη ρουφήξω!

Θηλαζω παντα καθιστη...ξαπλωτη δε με βολευει...ρε κοριτσι...πολλα μαζεμενα...πλευρα....ακρατεια....απαπα....με τοσα ραμματα τι τουαλετα να πας χωρις φοβο;;;;μηπως να εκανες κανα κλυσματακι αν νιωθεις οτι θα σκασεις η δεν κανει;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ανθη τελικα και με προκληση τα καταφερες.Αρκετες ωρες βεβαιασυνολικα αλλα τι να πει κανεις μπροστα στο αποτελεσμα?Για τις ψευδοθηλες δε ξερω να σου πω,δεν εχω χρησιμοποιησει,πουρελαν ομως και δικο μου γαλα εβαζα κι εγω πανω στις θηλες.Μολις αρπαζει το στηθος παντα με ποναει,χωρις πυτε ενα δοντι και νιωθω λες κι εχει ταναλια στο στοματακι της.Αλατονερο προτειναν και στο ιασω,εγω δεν εχω βαλει ποτε.Κριστη τις πιπιλες υποτιθεται οτι τις αποστειρωνουμε συνεχεια π.χ αν την πιασεις με το χερι σου,αν ακουμπησε η θηλη της στον καναπε κτλ.Εγω τωρα στο τριτκ ειμαι πιο χαλαρη αλλα δεν ειναι απαραιτητως και σωστο.Συνυηρουνται στο ψυγειο μεδα σα ειδικη θηκη για πιπιλες που πρεπει να ναι κι αυτη αποστειρωμενη.Εγω εχω προς το παρον μια-την βραζω στο μπρικι και της την δινω μετα απο λιγο.Ευαγγελια μου ολα μαζι σου πεσαν.Μα να σου ραγισει το πλευρο?Αυτο θα πει υπερβαλλων ζηλος εν ωρα εργασιας!!!Ολα αυτα που περιγραφεις ειναι δυσκολααλλα περαστικα.Μολις αρχισουν να πεφτουν τα ραμματα θα πας πιο ευκολα τουαλετα και θα καθεσαι πιο καλα.Μεχρι τοτε....τι αλλο?Υπομονη.Μαρουσκα για το κλυσμα που λες στο μαιευτηριο λιγο ακομα και θα τους ζητουσα να μου κανουν.Ετρωγα τον αμπακο,ενιωθα οτι θελω να παω αλλα πηγαινα και τζιφος κι ρνιωθα τεραστια δυσφορια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...