Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Η βροχούλα έχει παιδότοπο αυτή τη βδομάδα, εμείς την άλλη Κυριακή!Μιαμ...τρελαίνομαι για παστίτσιο.Εμένα η καλή μαμά συνεχίζει να μαγειρεύει...γιουβαρλάκια σήμερα, σλουρπ....

Και τα γιουβαρλακια ειναι απο τα αγαπημενα μου και το παστιτσιο,ολα τα λεφτα!!!!Εγω αυριο θα φτιαξω πρασορυζο,προχειρο φαγητο αλλα πολυ θρεπτικο..Τυχερουλες εχετε τις μανουλες σας κοντα σας, και εμενα μου μαγειρευει η "πεθερα" ...στον υπνο μου....:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια,καλησπεραααα!!θελω τα φωτα σας!διανυω την 9η εβδομαδα κυησης κι σημερα οι ξινιλες που ειχα(οχι εμετους μονο ξινιλες & μεταλλικη γευση) σχεδον σταματησαν,λιγα πονακια μονο εχω,κοπωση & υπνηλια.φοβαμαι για παλλινδρομη κυηση κτλ.ειδαμε το μπεμπε πριν 10μερες,ειχε 150παλμους.δεν εχω κανει αποβολη ποτε& εχω κανει εξετασεις προγεννητικου ηδη.να ανησυχω;;

Εσυ για να εισαι τοσο προβληματισμενη σιγουρα μιλας με ατομα που εχουν ασχημες εμπειριες και στις μεταφερουν.Απο που και ως που μιλας για παλλινδρομη κυηση αφου λες οτι δεν ειχες ποτε τετοια εμπειρια και γιατι να εχεις?Μια χαρα συμπτωματα εχεις για την βδομαδα σου,κοπωση-υπνηλια, οκ! καθε βδομαδα αλλαζουν τα δεδομενα,δεν θα εισαι το ιδιο παντα μεχρι να γεννησεις.Εσυ σαν πρωτομανουλα πρεπει να κανεις πολυ ομορφες σκεψεις και να μην μαυριζεις την ψυχουλα σου επειδη καποιοι- καποιες σε βομβαρδιζουν με μαυρες σκεψεις.Για σκεψου το....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαριανθη,φοβαμαι λιγο περ'οτι καταλαβες!εχουμε ταλαιπωρηθει εδω & 3 χρονια για να πιασουμε παιδι & προσεχω το παραμικρο τωρα!λες οτι δεν ειναι τιποτα ε;;;θα παω σε μια εβδομαδα ξανα στον ντοκτορ!

Σε καταλαβαινω οτι μετα απο τοσο καιρο προσπαθειων εχεις γινει ενα με το αγχος,αλλα απεβαλε οτιδηποτε αγχωτικο απο γυρω σου γιατι εχεις δρομο πολυ ακομα και δεν θα χαρεις τιποτα...Στο λεω σαν παθουσα και .....μαθουσα??????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλησπέρα κι απο μένα...

να καλοσωρίσω κι εγώ τις νέες της παρέας...

κι εμένα μου έχουν υποχωρήσει τα πολλά συμπτώματα αλλά με βάση την εμπειρία μου δεν σημαίνουν τίποτα....

τα περισσότερα συμπτώματα εγκυμοσύνης τα είχα στην παλλίνδρομη οπότε

δεν μου λένε κάτι ...ούτε κι οι χοριακές την έχω πατήσει και μ'αυτές...

αν είναι κάτι να γίνει θα γίνει ...από τη φύση του

αλλά πως να περιμένω μέχρι την αυχενική....

λέω αύριο που θα πάω στο Έλενα για να βρώ την ενδοκρινολόγο

να μπώ στον πειρασμό να κάνω υπέρηχο στα εξωτερικά ιατρεία....

στο πρώτο ήμουν πιο χαλαρή από όλες τις εγκυμοσύνες μου

είχα άγνοια....4 υπερήχους είχα κάνει όλους κι όλους....

και κανένα άγχος...είχα ένα προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά...

πολλές μέλλουσες τριτομανούλες βλέπω και μου κάνει εντύπωση

που το πήρατε απόφαση

στο κύκλο μου μας κοιτάνε σας εξωγήινους στην ίδεα του τρίτου

και ένα και μοναδικό ζευγάρι που έχει τρία παιδάκια μας έιπε

ότι όλοι τους οι τσακωμοί οφείλονται στο τρίτο παιδί....αυτά ακούει

κι ο άντρας μου και βρίσκει πάτημα....

τέλος πάντων κάναμε μια κουβέντα και κάλμαρε κάπως

Τάνια Νιγηρία ε? εδώ που δουλεύω οταν πάνε τα πλοία Νιγηρία είμαστε

σε επιφυλάκη ...κάνουνε είδικα εμβόλια....οι ναυτικοί έχουν και extra bonus για το ρίσκο που παίρνουν να πάνε εκεί...βάζουμε ένοπλους φρουρούς πάνω στο πλοίο για τυχόν πειρατές και γενικά και με το φορτίο μας κάνουν διάφορα

από την άλλη ένας ξαδερφός μου πήγε πρόσφατα Νιγηρία με την ομάδα παραδοσιακών χορών που συμμετέχει και πέρασε σούπερ...

Αύρα εγώ για σκοτοδίνες που με πιάνουν πάντα κατά τις 12 πριν το μεσημεριανό έχω πάντα στη τσάντα μπανάνα...μόνο με αυτή συνέρχομαι...

ταχυκαρδίες έχετε?...κουράζεστε πιο ευκολα...εγώ λαχανιάζω εύκολα

ίσως φταίει και ο χαμηλός αιματοκρίτης βέβαια

Θυμάμαι τα παιδιά του χορευτικού ηταν υπέροχα όλα τους. Μπράβο να τους πεις ξανά και ξανά! Εμβόλια πολλά παρά πολλά! Και μένα ο σύζυγος στη ναυτιλία ειναι και λέει ότι οι πειρατές ειναι κίνδυνος εδώ. Όσο για ασφάλεια, θα σου πω στην αρχή έβλεπα όπλο και έτρεμα τωρα αν δεν δω σε κάθε γωνία έναν αστυνομικό με όπλο τότε φοβάμαι!

Γιατί ειναι τόσο περίεργο το τρίτο παιδί;;;

Διαφημίσεις

καλησπέρα κι απο μένα...

να καλοσωρίσω κι εγώ τις νέες της παρέας...

κι εμένα μου έχουν υποχωρήσει τα πολλά συμπτώματα αλλά με βάση την εμπειρία μου δεν σημαίνουν τίποτα....

τα περισσότερα συμπτώματα εγκυμοσύνης τα είχα στην παλλίνδρομη οπότε

δεν μου λένε κάτι ...ούτε κι οι χοριακές την έχω πατήσει και μ'αυτές...

αν είναι κάτι να γίνει θα γίνει ...από τη φύση του

αλλά πως να περιμένω μέχρι την αυχενική....

λέω αύριο που θα πάω στο Έλενα για να βρώ την ενδοκρινολόγο

να μπώ στον πειρασμό να κάνω υπέρηχο στα εξωτερικά ιατρεία....

στο πρώτο ήμουν πιο χαλαρή από όλες τις εγκυμοσύνες μου

είχα άγνοια....4 υπερήχους είχα κάνει όλους κι όλους....

και κανένα άγχος...είχα ένα προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά...

πολλές μέλλουσες τριτομανούλες βλέπω και μου κάνει εντύπωση

που το πήρατε απόφαση

στο κύκλο μου μας κοιτάνε σας εξωγήινους στην ίδεα του τρίτου

και ένα και μοναδικό ζευγάρι που έχει τρία παιδάκια μας έιπε

ότι όλοι τους οι τσακωμοί οφείλονται στο τρίτο παιδί....αυτά ακούει

κι ο άντρας μου και βρίσκει πάτημα....

τέλος πάντων κάναμε μια κουβέντα και κάλμαρε κάπως

Τάνια Νιγηρία ε? εδώ που δουλεύω οταν πάνε τα πλοία Νιγηρία είμαστε

σε επιφυλάκη ...κάνουνε είδικα εμβόλια....οι ναυτικοί έχουν και extra bonus για το ρίσκο που παίρνουν να πάνε εκεί...βάζουμε ένοπλους φρουρούς πάνω στο πλοίο για τυχόν πειρατές και γενικά και με το φορτίο μας κάνουν διάφορα

από την άλλη ένας ξαδερφός μου πήγε πρόσφατα Νιγηρία με την ομάδα παραδοσιακών χορών που συμμετέχει και πέρασε σούπερ...

Αύρα εγώ για σκοτοδίνες που με πιάνουν πάντα κατά τις 12 πριν το μεσημεριανό έχω πάντα στη τσάντα μπανάνα...μόνο με αυτή συνέρχομαι...

ταχυκαρδίες έχετε?...κουράζεστε πιο ευκολα...εγώ λαχανιάζω εύκολα

ίσως φταίει και ο χαμηλός αιματοκρίτης βέβαια

Και εγω λαχανιαζω ευκολα και φαντασου ειμαστε στην αρχη ακομα...Πωπω φαντασου 7-8 μηνων με την κοιλια στο στομα πως θα ξεφυσαμε:twisted:

Εγω προσωπικα ηθελα κιαλλο παιδακι και προσπαθουσαμε απο το Σεπτεμβρη,ευτυχως νωρις ηρθε.Εσενα βλεπω η μικρη σου δεν εχει χρονισει ακομη,αρα η κουραση σου ειναι μεγαλη και με ενα τριτο παιδακι.Εγω ηθελα η μικρη μου να ξεπεταχτει λιγακι,να μη φοραει πανα ας πουμε,να μην εχει πιπιλα,να τρωει μονη της κλπ για να ξεκινησω προσπαθεια για το τριτο.Εφοσον σας ετυχε ομως δεν σου μενει παρα να το απολαυσεις!Εχεις και αλλη επιλογη??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα μανούλες. Σήμερα είχα την τρίτη μου επίσκεψη στον γιατρό. Με δυσκολία (λόγω παράξενης ανατομίας της μήτρας μου) είδαμε το σποράκι. 3,7 εκατοστά και όλα καλά. +1,5 κιλό. Καλά αυτό το ήξερα και εγώ. Ο γιατρός λέει πως είμαι μια χαρά αλλά εγώ σκέφτομαι να προσπαθήσω να ελέγξω λίγο τις λιγούρες γιατί είναι ακόμη η αρχή! Επίσης μας είπε ότι υπάρχει μια πιθανότητα να είναι κορίτσι. Η καρδιά του έχει πολύ δυνατούς χτύπους και μας είπε ότι συνήθως αυτό το έχουν τα κορίτσια! Εγώ θέλω πάρα πολύ ένα κοριτσάκι, οπότε αν βγούνε σωστές οι προβλέψεις θα τρελαθώ από την χαρά μου!

Μπραβο μαριανθη μου συγχαρητηρια για τα ομορφα νεακια σου,και το μπεμπε μεγαλο ειναι παντως!!!το ταιζεις καλα φαινεται!! Εμενα στην 10η βδομαδα ητανε 3,5 εκατ.Super τα νεα σου!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πως;;;;

Ωχ σωθηκες!και εγω μετα απο πολυ προσπαθεια το εκανα και τωρα το εχω ξεχασει ηδη.Το marouskaki ομως ειναι εξπερ σε αυτα! Ρωτησε την.

Αληθεια πως πιανεις το parentscafe?μεσω internet?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλησπερες!!!ειρηνακι...το αγχος δεν κανει καλο ουτε σε σενα ουτε στο νινι.επισης...δεν εχεις λογο να σκας σε ολες τα συμπτωματα μεταβσλλονται... Μαριανθη ....μια χαρα τα σπορονεα σας.πολλοι γιατροθ δεν το παραδεχονται αυτο με τους παλμους και το φυλο αλλα ευχομαι να σου βγει αφου το θες τοσο! Κριμαι....ταχυκαρδιες οχι....κοπωση ναι....εμενα κανεις δεν απορησε ακομη για το τεταρτο μιας κι εχω τρεις γιους ε σου λεει πανε για την κορη.... Εμενα στις σναγουλες με αμακουφιζουν οι χολς με γευση λαιμ! Τανια....αυριο απο το γραφειο θα σου βαλω το λινκ για τικερακι... Βροχουλα....μπιπ μπιπ ο κοσμος που θα παει θα το λυσουμε το δημογραφικο.... Αυρα....Αντωνια....Κροκετ....χαδακια στις κοιλιτσες...παω για νανι....και πολυ αντεξα.... Σορι για τα λαθη αλλα μπαινω σπο κινητο...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Και εγω λαχανιαζω ευκολα και φαντασου ειμαστε στην αρχη ακομα...Πωπω φαντασου 7-8 μηνων με την κοιλια στο στομα πως θα ξεφυσαμε:twisted:

Εγω προσωπικα ηθελα κιαλλο παιδακι και προσπαθουσαμε απο το Σεπτεμβρη,ευτυχως νωρις ηρθε.Εσενα βλεπω η μικρη σου δεν εχει χρονισει ακομη,αρα η κουραση σου ειναι μεγαλη και με ενα τριτο παιδακι.Εγω ηθελα η μικρη μου να ξεπεταχτει λιγακι,να μη φοραει πανα ας πουμε,να μην εχει πιπιλα,να τρωει μονη της κλπ για να ξεκινησω προσπαθεια για το τριτο.Εφοσον σας ετυχε ομως δεν σου μενει παρα να το απολαυσεις!Εχεις και αλλη επιλογη??

καλε τα δυο θα κλεισει το κοριτσακι της....κι εγω κανω αφαιρεση και δε μου βγσινουν χαχα

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ωχ σωθηκες!και εγω μετα απο πολυ προσπαθεια το εκανα και τωρα το εχω ξεχασει ηδη.Το marouskaki ομως ειναι εξπερ σε αυτα! Ρωτησε την.

Αληθεια πως πιανεις το parentscafe?μεσω internet?

Ναι μέσω Ίντερνετ εχω ότι θέλω από Ελλάδα και από παντού και μάλιστα έχουμε και 4G!!!!!!

Αν δεν υπήρχε και αυτό το κρεβάτι θα ηταν πραγματικό μαρτύριο. Αααα έχουμε και συνδρομητική με πολλά κανάλια εκτός ελληνικά και ετσι βλέπω και ταινίες σειρές κλπ.

Άντε καλημέρα σε όλες μας!!!!

Καλημερα κοριτσια!!!!!! Να χαιρεστε τα παιδακια σας (πω πω γενέθλια)!!!!!!!

Τανια καλώς ήρθες!

Σημερα ρεπαρω γιατι ειμαι χαλια με λαιμο κλειστό. .

Αυριο θα παω για τις εξετασεις προγεννητικου...Σε ενα μηνα 3 τρυπημα... Υπομονή.....

Τι κανετε εσεις????? Κι εγω δεν εχω συμπτωματα παντα... καποιες φορες τωρα νιωθω ζαλαδες κ που κ που καμια αναγουλα.Αυτα. Οι πονοι περιοδου εχουν σταματησει (φυσιολογικο να υποθεσω???)...Αλλα κουραζομαι ευκολα κι εγω...Ανεβηκα μια ανηφόρα χθες κ για να συνεχισω εκατσα να ξεκουραστώ! !!!!

MYfKp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!! Να χαιρεστε τα παιδακια σας (πω πω γενέθλια)!!!!!!!

Τανια καλώς ήρθες!

Σημερα ρεπαρω γιατι ειμαι χαλια με λαιμο κλειστό. .

Αυριο θα παω για τις εξετασεις προγεννητικου...Σε ενα μηνα 3 τρυπημα... Υπομονή.....

Τι κανετε εσεις????? Κι εγω δεν εχω συμπτωματα παντα... καποιες φορες τωρα νιωθω ζαλαδες κ που κ που καμια αναγουλα.Αυτα. Οι πονοι περιοδου εχουν σταματησει (φυσιολογικο να υποθεσω???)...Αλλα κουραζομαι ευκολα κι εγω...Ανεβηκα μια ανηφόρα χθες κ για να συνεχισω εκατσα να ξεκουραστώ! !!!!

Καλημέρα κορίτσι!Περαστικούλια σου!Αχ τρία τρυπήματα σε ένα μήνα...τι να κάνεις...για το μπεμπάκι ρε γ....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...