Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα. Γέννησα χθες βράδυ έναν κορίτσαρο 3860γρ και 55εκ. Είχαμε πολύωρο τοκετό, σχεδόν 24ώρες με ωδίνες ανά 7-6-5 λεπτά και από διαστολή ψιλοπράγματα. Στις 20ώρες, και αφού είχα τρελαθεί από τους πονους μου είπαν ότι με το ζόρι έφτασα διαστολή 4. Ζήτησα επισκληρίδιο, είχα φτάσει τα όρια μου. Από εκεί και πέρα τα πράγματα προχώρησαν γρήγορα και σχεδόν 9 το βράδυ την κρατούσα στην αγκαλιά μου. Δύσκολος τοκετός κορίτσια, δεν ξερω τι πονεσε πιο πολύ, οι ωδίνες όλη μέρα ή η γέννα. Το μωρό βγήκε με βεντούζα, ερχόταν με το προσωπάκι να κοιτάει επάνω. Πρέπει να έχω πάνω από 40ράμματα.

Χαλάλι της, δεν χορταίνω να την κοιτάζω. Θηλάσαμε μεσα στην πρώτη ώρα, επιασε θηλή αμέσως και με πολλή δύναμη. Τώρα το παλεύουμε με το θηλασμό, μέχρι να βρούμε τους ρυθμούς μας και να έρθει και το γάλα.

Συγχαρητήρια και στα άλλα κοριτσάκια που γέννησαν!

Να σου ζήσει! χαλάλι οι πόνοι και τα ράμματα, όταν την κοιτάζεις τα ξεχνας όλα!

μπραβο στους γιατρους στο εξωτερικο! εκει αποφευγουν τις καισαρικες,όχι όπως εδω. εδω δεν εκπαιδευονται για να κανουν φυσιολογικο σε ισχιακή προβολή, κάνουν μια καισαρική και τελειωνει το θέμα. εκεί ξέρουν να το κανουν σωστα χωρίς κίνδυνο για το μωρο. μια φίλη στην αγγλια γεννησε ετσι.

kdRKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49-cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49-cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!-2500 gr-48 cm-Φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/08-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980- 02/08- κοριτσάκι! - 2870 gr – 50 cm - ?. Τ.

-Cristi84.- 03/08-αγοράκι!-3200 gr-51 cm-?.T.

-ARCA-04/08- κοριτσάκι!-2965 gr- 52 cm K.T.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm – K.T.

-Meldan - 06/08- κοριτσάκι!-3060 gr - 50 cm - Φ.Τ.

-Elafi-08/08- κοριτσάκι!-3280 gr- 51cm-Φ.T.

-Popaki -10/08-κοριτσάκι!-3350 gr -50,5 cm-K.T.

-Magda18 -10/08- αγοράκι!-4100 gr-53 cm-K.T.

-lonestar-10/08-αγοράκι!- ? gr-? cm- ?.T.

-habibi -10/08- αγοράκι! -2900 gr-49 cm- Φ.T.

-madata80-11/08- αγοράκι!-3120 gr- ? cm-K.T.

-Evangelia_kapa-15/8 κοριτσάκι!-3860gr-55 cm-Φ.Τ.

Εγκυούλες... ακόμη!

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000-gr

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-AnthiP. - κοριτσάκι!-πρόκληση 17/08

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-3100 gr

Eυαγγελία, να σου ζήσει η κοράκλα βρε!Πωπω, τι παιδιά κάνεις άμα τρως φακόρυζο χαχα!40 ράμματα βρε κορίτσι??Άουτςςςςςς....Καλή ανάρρωση, την κοιτάς και τα ξεχνάς όλα όμως ε?;)

πήρα πρωτοβουλία και πρόσθεσα και τα εκατοστά μας!!

kdRKp3.png

madata σκέψου σε λιγο καιρο θα το κρατας στην αγκαλιά σου. ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο αυτό να το σκεφτεις τωρα, όμως θα συμβει πολύ συντομα!!! και τοτε θα δειξεις όλη σου την αγαπη με την αγκαλια σου

ποπακι medela purelan στις θηλες και θα με θυμηθεις!!!

kdRKp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου.εμεις χθες βραδυ καναμε λιγο ανησυχο υπνο, γιατι ειχε να κανει κακακια απο το μεσημερι το μαναρακι μου και στις 5.30 το πρωι βελαξε στον πονο:twisted:

Τελικα μετα απο 10-15 λεπτα εκανε 3 μπεμπιλινο κακα:confused::confused:και ξαλαφρωσε η σκατουλα μου και κοιμηθηκε ξερη:)μερα με τη μερα θελει και αυτη την αγκαλιτσα της παραπανω,βγαζει καμια τσιριδα για να την παρω στα χερια σου λεει ολο στο πορτ μπεμπε θα με εχετε?αλλα κατα ταλλα δεν με κουραζει σε κατι.ε μα να μην κρατησω το μωρο μου αγκαλια καθολου??τα αλλα τα ειχα συνεχεια στα χερια,αυτη θα μεγαλωσει στον αυτοματο??Ανθη μου καλα γεννητουρια και σε οσες κοπελες δεν ευχηθηκα ζητω συγνωμη και τις καλυτερες ευχες σας στελνω.χανω καποια επεισοδια που και που!!τωρα θελω να παω μαρκετ,οι υπολοιποι κοιμουνται μαζι και ο ανηρ και σκεφτομαι να τον ξυπνησω γιατι περναει η ωρα και τα νευρα μουυυυυυυ:twisted::twisted::twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου.εμεις χθες βραδυ καναμε λιγο ανησυχο υπνο, γιατι ειχε να κανει κακακια απο το μεσημερι το μαναρακι μου και στις 5.30 το πρωι βελαξε στον πονο:twisted:

Τελικα μετα απο 10-15 λεπτα εκανε 3 μπεμπιλινο κακα:confused::confused:και ξαλαφρωσε η σκατουλα μου και κοιμηθηκε ξερη:)μερα με τη μερα θελει και αυτη την αγκαλιτσα της παραπανω,βγαζει καμια τσιριδα για να την παρω στα χερια σου λεει ολο στο πορτ μπεμπε θα με εχετε?αλλα κατα ταλλα δεν με κουραζει σε κατι.ε μα να μην κρατησω το μωρο μου αγκαλια καθολου??τα αλλα τα ειχα συνεχεια στα χερια,αυτη θα μεγαλωσει στον αυτοματο??Ανθη μου καλα γεννητουρια και σε οσες κοπελες δεν ευχηθηκα ζητω συγνωμη και τις καλυτερες ευχες σας στελνω.χανω καποια επεισοδια που και που!!τωρα θελω να παω μαρκετ,οι υπολοιποι κοιμουνται μαζι και ο ανηρ και σκεφτομαι να τον ξυπνησω γιατι περναει η ωρα και τα νευρα μουυυυυυυ:twisted::twisted::twisted:

Να σου πω ο ανηρ ειχες πει εχει αδεια ενα μηνα...βοηθα καθολου με τα τρια η μπααααα;;;;το λεω γιατι πιο πριν ειχε ενα θεμα.... Kι εγώ πολύ αγκαλίτσα τον κάνω...το 2ο που δεν τον έκανα γτ είχα ψοφήσει με τον 1ο, μου τα έβγαλε αργότερα και τώρα είναι ο νούμερο ένα χαδιάρης μας το πουλί μου!Από σήμερα που στήσαμε το πάρκο, τον βάζω εκεί, για να μην ανεβοκατεβαίνω ορόφους, ευτυχώς όταν άρχισε να γκρινιάζει, τον έκανε παρέα ο 1ος και μπόρεσα να κάνω το κέηκ (με τα ουρλιαχτά αποσυντονίζεσαι είναι η αλήθεια!!!)...Κάνει κακά σε κάθε γεύμα εσένα η μικρή ?Εμένα κάτι κουτσουλιές κάνει και το βράδυ κατά τις 23.00 τα βγάζει όλα και μετά το πρωί πάλι ποσότητα...Α, άρχισε να κοιμάται και μπρούμυτα όπως και τα άλλα τρία, ξέρω ξέρω, δεν κάνει λένε....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

πήρα πρωτοβουλία και πρόσθεσα και τα εκατοστά μας!!

Ελεύθερα καλέ, και ό,τι άλλο λείπει, αλλά να μου λέτε για να το αλλάζω κι εγώ στο word ok? ;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Να σου πω ο ανηρ ειχες πει εχει αδεια ενα μηνα...βοηθα καθολου με τα τρια η μπααααα;;;;το λεω γιατι πιο πριν ειχε ενα θεμα.... Kι εγώ πολύ αγκαλίτσα τον κάνω...το 2ο που δεν τον έκανα γτ είχα ψοφήσει με τον 1ο, μου τα έβγαλε αργότερα και τώρα είναι ο νούμερο ένα χαδιάρης μας το πουλί μου!Από σήμερα που στήσαμε το πάρκο, τον βάζω εκεί, για να μην ανεβοκατεβαίνω ορόφους, ευτυχώς όταν άρχισε να γκρινιάζει, τον έκανε παρέα ο 1ος και μπόρεσα να κάνω το κέηκ (με τα ουρλιαχτά αποσυντονίζεσαι είναι η αλήθεια!!!)...Κάνει κακά σε κάθε γεύμα εσένα η μικρή ?Εμένα κάτι κουτσουλιές κάνει και το βράδυ κατά τις 23.00 τα βγάζει όλα και μετά το πρωί πάλι ποσότητα...Α, άρχισε να κοιμάται και μπρούμυτα όπως και τα άλλα τρία, ξέρω ξέρω, δεν κάνει λένε....

Και εμένα όλη την ώρα κακά κάνει και ποσότητα αν όχι σε κάθε γεύμα Μην είμαι και υπερβολική..Έχει και αέρια το κοριτσάκι μου..μπορείς αποντοσο νωρίς να τον βάλεις σε πάρκο;Δεν το ήξερα και τι κάνει κάθεται στριφογυρναει εκεί μέσα;

ewKwp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα. Γέννησα χθες βράδυ έναν κορίτσαρο 3860γρ και 55εκ. Είχαμε πολύωρο τοκετό, σχεδόν 24ώρες με ωδίνες ανά 7-6-5 λεπτά και από διαστολή ψιλοπράγματα. Στις 20ώρες, και αφού είχα τρελαθεί από τους πονους μου είπαν ότι με το ζόρι έφτασα διαστολή 4. Ζήτησα επισκληρίδιο, είχα φτάσει τα όρια μου. Από εκεί και πέρα τα πράγματα προχώρησαν γρήγορα και σχεδόν 9 το βράδυ την κρατούσα στην αγκαλιά μου. Δύσκολος τοκετός κορίτσια, δεν ξερω τι πονεσε πιο πολύ, οι ωδίνες όλη μέρα ή η γέννα. Το μωρό βγήκε με βεντούζα, ερχόταν με το προσωπάκι να κοιτάει επάνω. Πρέπει να έχω πάνω από 40ράμματα.

Χαλάλι της, δεν χορταίνω να την κοιτάζω. Θηλάσαμε μεσα στην πρώτη ώρα, επιασε θηλή αμέσως και με πολλή δύναμη. Τώρα το παλεύουμε με το θηλασμό, μέχρι να βρούμε τους ρυθμούς μας και να έρθει και το γάλα.

Συγχαρητήρια και στα άλλα κοριτσάκια που γέννησαν!

Συγχαρητηρια για τη μπεμπα σου!!

madata80 κουραγιο κοριτσι μου να δεις που ολα θα πανε καλα:)

δεν ειχαμε ιντερνετ αυτες τις μερες δεν σας εχω διαβασει καθολου!πως πανε τα μπεμπακια? το δικο μας ξεκινησε κωλικους και ταλαιπωριεται ο κακομοιρης απο τις 7 το απογευμα και μετα. Τον παιρνουμε στο κρεβατι και παρηγοριεται λιγο και μετα το πρωι ειναι μια χαρα, τρωει κοιμαται. σκεφτομαι να του ξεκινησω πιπιλα να ησηχαζει λιγο, εσεις που θηλαζετε αποκλειστικα τους δινετε?

c6vNp3.png

Για πες ρε Κροκετακι...εσεις σχεδον σαραντα ημερων...πως τον βλεπεις;;;εστρωσε προγραμμα η ακομη φλου ειναι;;;

σχετικα ειναι ησυχος δεν με εχει ξενυχτησει νυχτα!,αλλα στο τριωρο ειναι ξυπνιος και τσιριζει για γαλα,αφου λεω δεν μπορει ρολοι εχει μεσα του!!:mrgreen:

μπα καμοια διαφορα οπως οταν το πρωτοπηρα σπιτι ετσι και τωρα:|

79o6p3.png

Διαφημίσεις

εμενα στο διωρο ειναι πανω...το βραδυ κοιμαται πάνω μου σχεδον ολη νυχτα...τί δεν κάνω καλα ρε κοριτσια???να την αφήνω να κλαίει δεν το αντεχω

Πανω σου πως καλε???? εσυ κοιμασε καθολου???? και μενα ζηταει αγκαλιτσες αλλα προσπαθω οσο μπορω να μην τον μαθαινω γιατι με αλλα 2 παιδια δεν γινεται...

79o6p3.png

Πανω σου πως καλε???? εσυ κοιμασε καθολου???? και μενα ζηταει αγκαλιτσες αλλα προσπαθω οσο μπορω να μην τον μαθαινω γιατι με αλλα 2 παιδια δεν γινεται...

βαζω το μαξιλαρι θηλασμου κ γυρω γυρω μαξιλαρια μη πεσει κ λαγοκοιμαμαι που κ που...πριν την αφησα να κλαιει στη κουνια αλλα τη σηκωσα μολις εβαλε το πολυ δυνατο κλαμα... αυτο ήταν δηλαδη την καλομαθα?

8NkSp3.png

Αν εχεις κι αλλα παιδια....ειναι πολυ πικρα αυτο με την αγκαλια....αλλα τον λυπαμαι....ειναι μολις 15 ημερων....εμενα ξερει εμενα εμπιστευεται....δεν ειναι φοβερο ρε πσιδια;τα εχεις αγκαλια κ κοιμουνται μακαρια κ με το που ακουμπουν σε κρεβατι κλαμα και ματι ανοιχτο....και παλι αγκαλια και παλι ηρεμια....σε καθε παιδι λεω οχι αγκαλιτσας αλλα μετα το λυπαμαι και προτιμω να τυραννιεμαι εγω....ευτυχως αργοτερα θα κοιμουνται και στη βολτα με το καροτσι χαχα...φραουλιτσα....θα φαω ξυλο αλλα ειναι το πρωτο σου....παρτο οση αγκαλια θελει......

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αν εχεις κι αλλα παιδια....ειναι πολυ πικρα αυτο με την αγκαλια....αλλα τον λυπαμαι....ειναι μολις 15 ημερων....εμενα ξερει εμενα εμπιστευεται....δεν ειναι φοβερο ρε πσιδια;τα εχεις αγκαλια κ κοιμουνται μακαρια κ με το που ακουμπουν σε κρεβατι κλαμα και ματι ανοιχτο....και παλι αγκαλια και παλι ηρεμια....σε καθε παιδι λεω οχι αγκαλιτσας αλλα μετα το λυπαμαι και προτιμω να τυραννιεμαι εγω....ευτυχως αργοτερα θα κοιμουνται και στη βολτα με το καροτσι χαχα...φραουλιτσα....θα φαω ξυλο αλλα ειναι το πρωτο σου....παρτο οση αγκαλια θελει......

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αν ειναι προσωρινό χαλάλι το ξενυχτι

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...