Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ο μικρος μου δυο βραδια τωρα απο τις 22.00 ως τις 00.00-01.00 δε μπορει να κοιμηθει με τιποτα....τρωει, κοιμαται, τον βαζω στο κρεβατι...ξυπναει και ξανα μανα απο την αρχη....δε φαινεται να ποναει, απλως θελει να ειναι πανω μου.... Ευτυχως δε δημιουργηθηκαν ακομη προβληματα που ειμαστε ολες εκεινες τις ωρες αγκαλια....καπως τα κουτσοβολευουμε με τα μεγαλα....ευτυχως μεχρι να ανοιξουν σχολειο θα σαραντισει και πιστευω καπως θα εχει στρωσει....με ολα αυτα...τρωει κλαιει ξανατρωει κλπ που σου λεω....χθες εφαγα ενα κομματι τουρτα συν ενα κομματι μιλφειγ- απο γλυκα σου λεω τωρα-και σημερα ειμαι μισο κιλο κατω:shock: Εσυ τι διατροφη σκεφτεσαι να κανεις απο αυριο;Αχ κοριτσια...ο αντρας μου αρχισε να στεναχωριεται....νομιζε αυτο θα ηταν μαμ κακα κ νανι και τωρα φοβαται οτι ειναι αλλος ενας ταρζαν στα σπαργανα...εγω αισιοδοξω ακομη...ιδωμεν!!!!Καλημερες!!!Ολοι κοιμουνται....εγω ξυπνια, ταισα, συμμαζεψα κ πινω το ελληνικουλι μου....ησυχιααααααααα.....

κοιτα η διατροφη που εχω ειναι πρωινο (γαλα με δημητριακα ή 2 φρυγανιες με βουτυρο και μελι ή χυμό με ενα τοστ ή χυμό με αυγο) δεκατιανο εχει γιαουρτι+ φρουτο ή 2 φρουτα ή 1 ριζογαλο ή ζελε και παντα 6 αμυγδαλα μεσημερι εχει ψαρι-κοτοπουλο-μοσχαρι-μπριζολα-2 μπιφτεκια + σαλατα ή 2 φλυτζανια οσπρια + σαλατα ή 2 φλυτζανια λαδερο +60γρ τυρι +σαλατα + 1 φετα ψωμι απογευμα ιδιο με δεκατιανο και βραδυ ψητο + σαλατα ή γιαουρτι με μελι και φρουτο ή δημητριακα ή ομελετα ή αυγο ή αραβικη με γαλοπουλα-τυρι + σαλατα ή σαλατα με τυρι ή ντακο...ειναι ισορροπημενη διατροφη και χανεις σιγα σταθερα και δεν τα ξαναπερνεις...επισης ειναι καταλληλη για αυτες που θηλαζουν

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις γυρίσαμε..Σημερα που του εβγαλαν το οξυγόνο με αφησαν να το χαιδεψω...Εκλαιγε κιόλας ανοιξε κ τα ματακια του σαν να ελεγε μανούλα χαιδεψε με ειμαι μόνος τόσες μέρες...:cry::cry::cry:

Αχ θεούλι μου ας περασει γρήγορα...

κοριτσακι μου καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο αυτο που ζεις!σκεψου ομως οτι συντομα θα τον εχεις σπιτακι σου και οτι βρισκετε εκει για να δυναμωσει!ειναι για το καλο του!!!Να εισαι δυνατη γλυκια μου και ολα θα πανε καλα!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Μόλις γυρίσαμε..Σημερα που του εβγαλαν το οξυγόνο με αφησαν να το χαιδεψω...Εκλαιγε κιόλας ανοιξε κ τα ματακια του σαν να ελεγε μανούλα χαιδεψε με ειμαι μόνος τόσες μέρες...:cry::cry::cry:

αχ μην σκεφτεσαι έτσι...να σκεφτεσαι ότι το μωρό δεν εχει κάτι σοβαρο κ ότι σε λιγες μερες θα το εχεις στην αγκαλια σου κ δεν θα χρειαστεί ποτε ξανα να περασεις κατι τέτοιο.Σου στέλνω μια αγκαλιά!!!σα να είχες ένα προαισθημα όταν έλεγες ότι πρέπει να πάνε ολα καλά...να είσαι δυνατη γιατί είσαι μαμά πια και οι μαμάδες στεκονται βράχοι στα δύσκολα για τα παιδακια τους

8NkSp3.png

κοιτα η διατροφη που εχω ειναι πρωινο (γαλα με δημητριακα ή 2 φρυγανιες με βουτυρο και μελι ή χυμό με ενα τοστ ή χυμό με αυγο) δεκατιανο εχει γιαουρτι+ φρουτο ή 2 φρουτα ή 1 ριζογαλο ή ζελε και παντα 6 αμυγδαλα μεσημερι εχει ψαρι-κοτοπουλο-μοσχαρι-μπριζολα-2 μπιφτεκια + σαλατα ή 2 φλυτζανια οσπρια + σαλατα ή 2 φλυτζανια λαδερο +60γρ τυρι +σαλατα + 1 φετα ψωμι απογευμα ιδιο με δεκατιανο και βραδυ ψητο + σαλατα ή γιαουρτι με μελι και φρουτο ή δημητριακα ή ομελετα ή αυγο ή αραβικη με γαλοπουλα-τυρι + σαλατα ή σαλατα με τυρι ή ντακο...ειναι ισορροπημενη διατροφη και χανεις σιγα σταθερα και δεν τα ξαναπερνεις...επισης ειναι καταλληλη για αυτες που θηλαζουν

Νινακι την παίρνω την διατροφουλα σου..Και έχει μπόλικο φαγητακι μια χαρά..Εγώ τώρα με τον θηλασμό δεν πεινάω απλά διψάω δη βράδυ δεν τρώω κανένα φρουτακι μόνο..

ewKwp3.png

Μαντατα μου Καλησπερα! Καταρχην να σου ζησει ο μπεμπης! σε καταλαβαινω απολυτα!!! και τον μπεμπη αλλα και τον μεσαιο μου τους ειχα στην μοναδα 7 μερες λογο βαρους (και ταχυπνοιας που ειχε ο μεσαιος)

οταν φευγεις καθε φορα λιωνεις απο στεναχωρια υπομονη κοριτσι μου θα τον παρετε σπιτι σας και ολα θα ξεχαστουν!!!

Ευαγγελια μου να σου ζησει η μικρουλα!!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Νινακι την παίρνω την διατροφουλα σου..Και έχει μπόλικο φαγητακι μια χαρά..Εγώ τώρα με τον θηλασμό δεν πεινάω απλά διψάω δη βράδυ δεν τρώω κανένα φρουτακι μόνο..

τελικα μονο εγω πειναω τοσο...χαχαχα....απο αυριο διαιτααααααααα:tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

ταλαιπωρια με τα μεγαλυτερα παιδια βλεπω εεε....ειναι κοριτσια και οι ορμονες....και γω τις πρωτες μερες ημουν ετσι...τωρα εστρωσα...λειπει η μεγαλη και ξεκουραστηκα...ηταν και η κουραση των πρωτων ημερων!λειπει 3 μερες και μου φαινονται αιωνες:(την κυριακη θα ειναι παλι πισω και θα τις ζουλαω και τις 2!!!

η μικρη 2 μερες τωρα εστρωσε!!φτου φτου....τρωει ανα 3ωρο κοιμαται και μενει ξυπνια μονο λιγο το πρωι και το απογευμα!το βραδυ ξυπναει μονο 1 φορα...μακαρι να μας παει ετσι!!!νομιζω μεγαλωνουμε και στρωνουμε!:tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημεραααααα κι απο μενα κοριτσαρες!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη ,χτες ηρθε μια μαια στο σπιτι μας κι εκατσε 3 ολοκληρες ωρες!!!Μας εδειξε τα παντα ,εγω ηθελα κυριως για θηλασμο να με βοηθησει γιατι ειχα στεναχωρηθει παρα πολυ και μου την ειχε βαρεσει η ολη κατασταση με το θηλαστρο,η οποια ειναι μια αχαρη και βαρετη διαδικασια.Ειχε απιστευτη υπομονη μου εδειξε τη σωστη θεση,σταση το σωστο ζουληγμα του στηθους ,ποτε το μωρο καταπινει καλα,ποτε χορταινει κλπ.Απο χτες εχω θηλασει 3 φορες.Βεβαια με τσουζει η θηλη αλλα οκ ειναι ανεκτο το τσουξιμο.Βαζω παντα γαλα πανω στη θηλη και το αφηνω να ξεραθει.Η μαια μου ειπε επισης να βαζω ελαιολαδο με κρεμα ακουαζολ.Το εχετε ακουσει αυτο;

Επισης μας εδειξε για το μπανακι του,την αλλαγη πανας,πως να του βαζουμε φυσικο ορο στη μυτουλα,περιποιηση αφαλου κι αλλα πολλα.Εν ολιγοις ξεαγχωθηκαμε καπως.Ουφ!!!

την καλυτερη δουλεια εκανες!εμας ο ομφαλιος επεσε την επομενη που ηρθαμε σπιτι...ευτυχωωωωως γιατι στη μεγαλη εκανε κανα μηνα

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα τη βλεπω τη διατροφη....και τρως δεν πεθαινεις της πεινας!!!Καλη αρχη λοιπον απο σημερα!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ταλαιπωρια με τα μεγαλυτερα παιδια βλεπω εεε....ειναι κοριτσια και οι ορμονες....και γω τις πρωτες μερες ημουν ετσι...τωρα εστρωσα...λειπει η μεγαλη και ξεκουραστηκα...ηταν και η κουραση των πρωτων ημερων!λειπει 3 μερες και μου φαινονται αιωνες:(την κυριακη θα ειναι παλι πισω και θα τις ζουλαω και τις 2!!!

η μικρη 2 μερες τωρα εστρωσε!!φτου φτου....τρωει ανα 3ωρο κοιμαται και μενει ξυπνια μονο λιγο το πρωι και το απογευμα!το βραδυ ξυπναει μονο 1 φορα...μακαρι να μας παει ετσι!!!νομιζω μεγαλωνουμε και στρωνουμε!:tongue:

Δε φταινε οι ορμονες μας αγαπη....το σοκ που παθαινει το αμεσως προηγουμενο παιδακι φταιει....ευχομαι η δικια σου να το περασει πιο ηπια επιστρεφοντας...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαντατα μου Καλησπερα! Καταρχην να σου ζησει ο μπεμπης! σε καταλαβαινω απολυτα!!! και τον μπεμπη αλλα και τον μεσαιο μου τους ειχα στην μοναδα 7 μερες λογο βαρους (και ταχυπνοιας που ειχε ο μεσαιος)

οταν φευγεις καθε φορα λιωνεις απο στεναχωρια υπομονη κοριτσι μου θα τον παρετε σπιτι σας και ολα θα ξεχαστουν!!!

Ευαγγελια μου να σου ζησει η μικρουλα!!

Για πες ρε Κροκετακι...εσεις σχεδον σαραντα ημερων...πως τον βλεπεις;;;εστρωσε προγραμμα η ακομη φλου ειναι;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Βρε μαρουσκακι μου τόσες ώρες κοιμόταν;μπράβο το πουλάκι μου φτου φτου μην τον ματιασω με την καλή έννοια πάντα εμένα για να κοιμηθεί ένα τρίωρο συνεχόμενο κάνω πάρτυ κάθε 1,5 το πολύ 2 ώρες όρθια Για θηλασμό και μετά νανούρισμα..Ποτέ θα κοιμάται.Και εμένα παραπάνω;λές να μην χορταίνει και να μου ξυπνάει τόσο γρήγορα;

Ειχε μεινει ξυπνιος κανα τετραωρο μαναρι πιο μπροστα...δε μπορουσε με τπτ να κοιμηθει γι αυτο ταβλιαστηκε μετα....κι εμενα ξυπνα ανα τριωρο τη νυχτα....δε φταιει ποσο τρωει....κι εμενα ο τριτος κοιμοταν 45λεπτα με το ρολοι....οχι 43 οχι 46 ....45 νταν....λες να μη χορταινε;απλως δεν εχουν ολα τα παιδια τις ιδιες αναγκες σε υπνο η φαγητο ....κατσε κι ειναι μικρουλα ακομη....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσακια!Μετα απο δυο βραδια που ζοριστηκε πολυ μεχρι να κοιμηθει χθες κοιμηθηκε 23.30 εφαγε 02.30 και μετα 05.45 και κοιμαται....Βλεπω σιγα σιγα να διαμορφωνει ενα υποτυπωδες προγραμμα φαγητου και υπνου....Σημερα θα ψησω σουβλακια δεν ξερω με τι κι ισως κανω κανα κεηκ...Αναλογα τις ορεξεις των παιδιων....Πινω το καφεδακι μου, ο ανηρ ετοιμαζεται για δουλεια, τα παιδια κοιμουνται κι εχει μια γλυκια δροσια συν συννεφια....Τρελαινομαι που φευγει το καλοκαιρι επιτελους!!!!!Ζητω η δροσια ζητω το φθινοπωρο χαχα!Τι να κανει η Ανθη αραγε;;;;Μαντατα, οπως πολυ ωραια σου ειπε η φραουλιτσα τωρα εισαι μανουλα κ πρεπει να εισαι βραχος για το ψυχουλινι σου.Ειδες;;;Ενα βημα μπροστα βγηκε απο το οξυγονο....Καθε μερα κ καλυτερα...Κουραγιο μανουλα... Μαριανθακι μου....μου λειπει η παρεουλα σου τα πρωινα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...