Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ρε κορίτσια πόσα γράψατε, δεν προλαβαίνει να γεννήσει κανείς πια ουφ!!! γέννησα πριν μια εβδομάδα, αλλά πού να προλάβω να μπω, δεν είχα και ιντερνετ.... μια χαρά το κοριτσάκι σας, υγεία εύχομαι σε όλες σας και στα παιδάκια σας....

kdRKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49-cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49-cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!-2500 gr-48 cm-Φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/08-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980- 02/08- κοριτσάκι! - 2870 gr β 50 cm - ?. Τ.

-Cristi84.- 03/08-αγοράκι!-3200 gr-51 cm-?.T.

-ARCA-04/08- κοριτσάκι!-2965 gr- 52 cm β K.T.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm β K.T.

-Meldan - 06/08- κοριτσάκι!-3060 gr - 50 cm - Φ.Τ.

-Elafi- 08/08- κοριτσάκι!-3280 gr-51 cm-Φ.T.

-Popaki -10/08-κοριτσάκι!-3350 gr -50,5 cm- K.T.

-Magda18 -10/08- αγοράκι!-4100 gr-53 cm-K.T.

-lonestar-10/08-αγοράκι!- ? gr-? cm- ?.T.

-habibi -10/08- αγοράκι! -2900 gr-49 cm- Φ.T.

-madata80-11/08- αγοράκι!-3120 gr- ? cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Evangelia_kapa-13/8 κοριτσάκι!-2900--gr

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000-gr

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-AnthiP. - κοριτσάκι!-πρόκληση 17/08

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-3100 gr

Μας τα πρόλαβε ναι, χαχα!Να σας ζήσε κοριτσάκι μου, πάντα γερή κι ευτυχισμένη η κορούλα σας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49-cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49-cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!-2500 gr-48 cm-Φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/08-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980- 02/08- κοριτσάκι! - 2870 gr – 50 cm - ?. Τ.

-Cristi84.- 03/08-αγοράκι!-3200 gr-51 cm-?.T.

-ARCA-04/08- κοριτσάκι!-2965 gr- 52 cm K.T.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm – K.T.

-Meldan - 06/08- κοριτσάκι!-3060 gr - 50 cm - Φ.Τ.

-Elafi-08/08- κοριτσάκι!-3280 gr-? cm-Φ.T.

-Popaki -10/08-κοριτσάκι!-3350 gr -50,5 cm-K.T.

-Magda18 -10/08- αγοράκι!-4100 gr-53 cm-K.T.

-lonestar-10/08-αγοράκι!- ? gr-? cm- ?.T.

-habibi -10/08- αγοράκι! -2900 gr-49 cm- Φ.T.

-madata80-11/08- αγοράκι!-3120 gr- ? cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Evangelia_kapa-13/8 κοριτσάκι!-2900--gr

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000-gr

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-AnthiP. - κοριτσάκι!-πρόκληση 17/08

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-3100 gr

Μας τα πρόλαβε ναι, χαχα!Να σας ζήσε κοριτσάκι μου, πάντα γερή κι ευτυχισμένη η κορούλα σας!

α. και 51 εκατοστά. να 'σαι καλά Μαρουσκάκι!!! να δω αν μπορώ να διαβάσω τα προηγούμενα τωρα ααααχχχχ

kdRKp3.png

επειδή κάτι πήρε το μάτι μου για το θηλασμό... βάλτε τα στο στηθος όποτε θελήσει εχετε δεν εχετε γαλα (ή νομιζετε πως δεν εχετε). θα κατεβει μονο του να είστε σιγουρες! να τρωτε σωστα και να ξεκουράζεστε!

kdRKp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου Χρονια Πολλα,σε ολες τις εορταζουσες και στις οικογενειες σας και σε ολες τις μανουλες και μη.Η Παναγια να φυλαει ολον τον κοσμο!!

Εμεις οικογενειακα εδω,πολυ μου αρεσει!! κατσικακι στο φουρνο με πατατουλες και μπυριτσα...;);). και τουρτα παγωτο!!σας γραφω και εχω το μωρο μου αγκαλιτσα και το μυριζω ;););)

Αυτο που λετε μερικες κοπελες οτι ειστε με το βυζι ολη μερα εξω και πινει το μωρο καθε μιση,μια ωρα το ειχα στην μεσαια μου.και τελικα προκοπη δεν ειχα δει.ο παιδιατρος μου μου ειχε πει να μη μαθει το παιδι το βυζι για πιπιλα,γιατι ολη μερα δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα,ειμαι εγω τωρα με αλλα δυο παιδια να καθομαι σε ενα κρεββατι τη μιση μερα?10-15 λεπτα -20 λεπτα την κραταω στο στηθος και φροντιζω να μην αποκοιμιεται,αλλα να πινει.ετσι θα σου μεινει χορτατη για 2-3 ωρες.αν πιο νωρις θελει πιπιλα η' παρηγορια τοτε υπαρχουν και οι πιπιλες για αυτην τη δουλεια.εγω της δινω πιπιλα και ουτε συγχηση εχει παθει ουτε τιποτα.αν το παιδι ειναι να πιει γαλα θα πιει,οσες θηλες διαφορετικες και να του δωσεις.τωρα εμεις πλησιαζουμε τον μηνα βεβαια,μεγαλωσαμε και λιγο οποτε ειναι πιο δυνατη....χθες πηγαμε και βολτουλα το απογευμα η μπουμπουκα κοιμοτανε και εγω το καταχαρηκα πολυ γιατι ημουνα κοντα στα παιδακια μου που τα εχω παραμελησει τελευταια και μονο αυτο με στεναχωρει.κατα ταλλα ειμαι πολυ καλα μερα τη μερα:-P σας φιλω......

november...Εχεις δικαιο....και μενα η μαια μου αυτο μου ειπε....ειναι πανεξυπνα!Ασε μου ειπε να περασουν λιγες μερες και αν δεις οτι κανει πιπιλα στο στηθος δωσε κανονικη πιπιλα...το μωρο πρεπει να μαθει οτι το στηθος ειναι για φαγητο και οχι για πιπιλα!Ετσι εχασα το παιχνιδι θηλασμου με την μεγαλη μου....εκανε πιπιλα στο στηθος και δεν ετρωγε με αποτελεσμα απο εκει που ετρωγε ανα 3 ωρες μετα καθε μια ωρα ηταν στο στηθος....το αποτελεσμα ηταν να αρχιζω να βγαζω με θηλαστρο και να της δινω μπιμπερο για να μαθει να τρωει μεγαλυτερη ποσοτητα....Γι αυτο επειδη και τωρα η μπουμπου ενω ετρωγε ανα 3ωρο εχει αρχισει το παιχνιδι της πιπιλας και θελει συνεχεια να ειναι πανω μου θα προσπαθησω να το παλεψω μεχρι την Πεμπτη...αν μεχρι τοτε συνεχιζει το ιδιο θα της δωσω πιπιλα...σκεφτομαι την Παρασκευη να παω να κανω εκπληξη στην μεγαλη μου που θα εχω παρει την μισοσαραντιση και αν ειναι να ειμαι με τα βυζια εξω την βαψαμε....δεν θα μπορω να παω πουθενα και να κανω τιποτα! θα της δωσω πιπιλα και θα την ταιζω οταν πραγματικα πειναει...επισης μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και μωρακια που δεν θελουν την πιπιλα και αλλα που την εχουν αναγκη απο την κοιλιτσα της μανουλας τους...εγω 2 φωτος 4D εχω της μπεμπας και ειναι και οι 2 με τα χερια στο στομα ...οποτε ειναι πιπιλου απο κοιλιας! :rolleyes:

Μαριανθη και ποπακι....κοριτσακια μου δεν ειναι ολα τα μωρακια συνεργασιμα στο θηλασμο....καποια δεν το εχουν...μην στεναχωριεστε...δωστε οσο αντεχετε το πολυτιμο γαλατακι σας με θηλαστρο και μετα δωστε και συμπληρωμα!Σημασια εχει η δικη σας προσπαθεια και να ειστε υγιης διπλα στα παιδακια σας!ενα μηνα θηλασα την Νεφελη μου και τους αλλους 6 εβγαζα με θηλαστρο....ειναι πολυ κουραστικο δεν λεω αλλα με κανει 2 φορες περιφανη μανουλα που το εκανα αυτο...αλλα ακομη και αν κουραζομουν ή καπου το γαλα μου σταματουσε θα ημουν παλι παρηφανη γιατι ειχα προσπαθησει στο μεγιστο!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Ρε κορίτσια πόσα γράψατε, δεν προλαβαίνει να γεννήσει κανείς πια ουφ!!! γέννησα πριν μια εβδομάδα, αλλά πού να προλάβω να μπω, δεν είχα και ιντερνετ.... μια χαρά το κοριτσάκι σας, υγεία εύχομαι σε όλες σας και στα παιδάκια σας....

να σου ζησει και σενα η μπουμπου!Γερη και τυχερη να ειναι!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και απο εμένα. Μαρουσκακι χρόνια σου πολλα, να σαι παντα καλα και να χαίρεσαι την οικογένεια σου. Χρόνια πολλα και σε οποία άλλη γιορτάζει. Εγω καλα.... Έν αναμονή του μεγάλου γεγονότος. Σημερα κατέβηκα στη μαμά μου γιατι ο αντρουλης εχει βάρδια και ειναι και η τελευταία του μέρα στη δουλειά. Μετα άδεια. Δεν σας κρύβω ότι ο ύπνος μου εχει πάει περίπατο απο το άγχος. Όλα καλα θα πάνε απλώς ειναι η πρώτη φορά που θα ζήσω κατι τέτοιο. Μπαίνω απο αυριο το βράδυ αργά στην κλινική για προετοιμασία και ελπίζω μέχρι Δευτέρα μεσημέρι να γεννήσω. Δεν ξερω οι προκλήσεις κρατάνε απο λίγες ώρες έως και αρκετές. Όσο και να ναι γερό να ειναι το κοριτσάκι μου και τίποτα αλλο.

Ευαγγελία μου.... Δεν ξερω εάν γέννησες ήδη η οχι αλλά σου ευχομαι με ένα πόνο και όλα καλα να ειναι..

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κοριτσακια μου καλησπερα και χρονια πολλα.Να χαιρεστε ολες οδους γιορταζουν και τις οικογενειες σας.Μαρουσκακι μου και κριμαι χρονια πολλα,να σας χαιρονται τα παιδακια σας και κριμαι με το καλο ο μπεμπης σας.Ευαγγελια μου μακαρι να γεννησσεις σημερα,ανημερα της παναγιας,σ εχω στο μυαλο μου.Μαριανθη μου να κανεις οπως νιωθεις εσυ καλυτερα.Παρε το χρονο σου,αβαδιοργανωσου κι οποτε νιωσεις καλυτερα μπες να μας βρεις.Νοβεμπερ μπας κι εισαι κι εσυ μαρια κι εχεις τετοια γιορτινη διαθεση?Φτου φτου,ετσι να σαι παντα.Εμεις εχουμε χαλια μερα.Οι εμετοι και πι διαρροιες της δαναης συνεχιστηκαν σε τετοιο βαθμο που φοβηθηκαμε για αφυδατωση και πηγε με τον αντρα μου παιδων.Ευτυχως δεν την κρατησαν,μας εδωσαν οδηγιες,παραλληλα κολλησε η μελινα μονο διαρροιες οχι εμετους και τωρα τρεμει η ψυχη μας για το μωρο.Ειμαστε ολη μερα με χλωρινες κι αντισηπτικα κι ευχομαι και ο θηλασμος να την προφυλαξει γιατι το σπιτι τωρα ο τι κι αν κανω ειναι πηγη μικροβιων.Φιλια σε ολες

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα και χρονια πολλα.Να χαιρεστε ολες οδους γιορταζουν και τις οικογενειες σας.Μαρουσκακι μου και κριμαι χρονια πολλα,να σας χαιρονται τα παιδακια σας και κριμαι με το καλο ο μπεμπης σας.Ευαγγελια μου μακαρι να γεννησσεις σημερα,ανημερα της παναγιας,σ εχω στο μυαλο μου.Μαριανθη μου να κανεις οπως νιωθεις εσυ καλυτερα.Παρε το χρονο σου,αβαδιοργανωσου κι οποτε νιωσεις καλυτερα μπες να μας βρεις.Νοβεμπερ μπας κι εισαι κι εσυ μαρια κι εχεις τετοια γιορτινη διαθεση?Φτου φτου,ετσι να σαι παντα.Εμεις εχουμε χαλια μερα.Οι εμετοι και πι διαρροιες της δαναης συνεχιστηκαν σε τετοιο βαθμο που φοβηθηκαμε για αφυδατωση και πηγε με τον αντρα μου παιδων.Ευτυχως δεν την κρατησαν,μας εδωσαν οδηγιες,παραλληλα κολλησε η μελινα μονο διαρροιες οχι εμετους και τωρα τρεμει η ψυχη μας για το μωρο.Ειμαστε ολη μερα με χλωρινες κι αντισηπτικα κι ευχομαι και ο θηλασμος να την προφυλαξει γιατι το σπιτι τωρα ο τι κι αν κανω ειναι πηγη μικροβιων.Φιλια σε ολες

περαστικα!!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και απο εμένα. Μαρουσκακι χρόνια σου πολλα, να σαι παντα καλα και να χαίρεσαι την οικογένεια σου. Χρόνια πολλα και σε οποία άλλη γιορτάζει. Εγω καλα.... Έν αναμονή του μεγάλου γεγονότος. Σημερα κατέβηκα στη μαμά μου γιατι ο αντρουλης εχει βάρδια και ειναι και η τελευταία του μέρα στη δουλειά. Μετα άδεια. Δεν σας κρύβω ότι ο ύπνος μου εχει πάει περίπατο απο το άγχος. Όλα καλα θα πάνε απλώς ειναι η πρώτη φορά που θα ζήσω κατι τέτοιο. Μπαίνω απο αυριο το βράδυ αργά στην κλινική για προετοιμασία και ελπίζω μέχρι Δευτέρα μεσημέρι να γεννήσω. Δεν ξερω οι προκλήσεις κρατάνε απο λίγες ώρες έως και αρκετές. Όσο και να ναι γερό να ειναι το κοριτσάκι μου και τίποτα αλλο.

Ευαγγελία μου.... Δεν ξερω εάν γέννησες ήδη η οχι αλλά σου ευχομαι με ένα πόνο και όλα καλα να ειναι..

ανθη μου με το καλο!!!και γω στην πρωτη μου ειχα μπει απο βραδυς για προετοιμασια...το πρωι μου εβαλαν τους τεχνιτους στις 7 και 12;45 γεννησα...επισης στην δευτερη με προκληση...μπηκα το πρωι γιατι ημουν δευτεροτοκος...μου εβαλαν τους πονους στις 8 και 10;30 γεννησα...σου ευχομαι και σενα να εχεις ενα γρηγορο και ευκολο τοκετο!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Μαντατα μου ευχομαι να περασουν γρηγορα οι μερες για σας και να παρετε το μπεμπακο σας υγιεστατο στο σπιτακι σας και ποτε να μην ξαναχωριστειτε.Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο αυτο που περνατε αλλα ξερουν οι γιατροι.Αφου λενε οτι ειναι κατι συνηθισμενο ετσι ειναι.Ανθη μου εφτασε η μεγαλη μερα και για σας.Να πανε ολα καλα,οπως τα χεις φανταστει και να κρατησεις τη μπεμπα σου γερη.Νινακι μου γιατι ανησυχεις αν το γαλα σου ειβαι θρεπτικο?Εχεις ενδειξεις για το αντιθετο?Οπωε ειπε κι η μαρουσκα μονο αν δεν τρως καθολου δε θα χει θρεπτικη αξια.Εμενα παντως ο θηλασμος μου κοβει την ορεξη.Ειδικα ακριβως την ωρα του θηλασμου με πιανει κατι σαν κομπος στο συομαχι.Αν δε σκεφτομουν την ποιοτητα και την ποσοτητα του γαλατος θα μπορουσα ολη μερα να μαι με δυο καφεδες και μερικα σνακ.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

ανθη μου με το καλο!!!και γω στην πρωτη μου ειχα μπει απο βραδυς για προετοιμασια...το πρωι μου εβαλαν τους τεχνιτους στις 7 και 12;45 γεννησα...επισης στην δευτερη με προκληση...μπηκα το πρωι γιατι ημουν δευτεροτοκος...μου εβαλαν τους πονους στις 8 και 10;30 γεννησα...σου ευχομαι και σενα να εχεις ενα γρηγορο και ευκολο τοκετο!

Σε ευχαριστώ ninaki μου. Αχ μακάρι και για μένα να ειναι τόσο συντομα...... !! Ανυπομονώ όσο δεν πάει... :oops:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Μαντατα μου ευχομαι να περασουν γρηγορα οι μερες για σας και να παρετε το μπεμπακο σας υγιεστατο στο σπιτακι σας και ποτε να μην ξαναχωριστειτε.Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο αυτο που περνατε αλλα ξερουν οι γιατροι.Αφου λενε οτι ειναι κατι συνηθισμενο ετσι ειναι.Ανθη μου εφτασε η μεγαλη μερα και για σας.Να πανε ολα καλα,οπως τα χεις φανταστει και να κρατησεις τη μπεμπα σου γερη.Νινακι μου γιατι ανησυχεις αν το γαλα σου ειβαι θρεπτικο?Εχεις ενδειξεις για το αντιθετο?Οπωε ειπε κι η μαρουσκα μονο αν δεν τρως καθολου δε θα χει θρεπτικη αξια.Εμενα παντως ο θηλασμος μου κοβει την ορεξη.Ειδικα ακριβως την ωρα του θηλασμου με πιανει κατι σαν κομπος στο συομαχι.Αν δε σκεφτομουν την ποιοτητα και την ποσοτητα του γαλατος θα

μπορουσα ολη μερα να μαι με δυο καφεδες και μερικα σνακ.

Οχι καλε απλα μου το πεταξε καποιος καλοβουλος.....εγω παντως πειναω σαν λυκος και θελω πολλα γλυκα...γι αυτο απο δευτερα το ραβω με διατροφη γιατι βλεπω να γινομαι γουρουνιτσα!!!αντι να χανω θα παιρνω...:rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...