Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κιλα? Κολλησε η ζυγαρια σε εμενα....πηρα 30 κιλα,εχασα 17-18 περιπου και εδω και 10 μερες κολλησε το πραγμα:twisted::twisted:παρολο που τα βραδια δεν τρωω,εχει μπλοκαρει ο μεταβολισμος μου.βεβαια θα πιω την μπυριτσα μου,και ναι εννοειτε οτι πινω και καφε.φραπεδακι 2 την ημερα παρακαλω:Dδεν βλεπω καπου να επηρρεαζει το μωρακι,ουτε εκνευρισμο εχει,ουτε αυπνιες,ουτε κατι περιεργο....αφου και στην εγκυμοσυνη επινα μετα τον 6ο μηνα και επιτρεποτανε,γιατι τωρα να απαγορευεται?πιο ευκολα περνανε αυτα που τρωμε η' πινουμε μεσω του αιματος μας στο μωρο,παρα μεσω του γαλακτος στο μωρο.πρεπει να κανεις υπερβολες για να το επηρρεασεις αρνητικα.εμεις αυτα τα εχουμε ξεχασει:rolleyes:

Καλε πως εχασες τοσα κιλα????τι μαγικα εκανες????

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νινακι ξεχασα να σου πω τι κολπο κανω με τη μπουμπου και σωθηκα.Το ανακαλυψα χθες το απογευμα που δοκιμασα τα παντα και δε μπορουσα να την κοιμισω.Φασκιωμα το θαυματουργο.Οχι το κλασικο των γιαγιαδων μας.Την τυλιξα με ενα σεντονακθ με τα χερακια κατω τεντωμενα και το κορμακι ολο ισιο και σταματησε αμεσως.Κι ολο το βραδυ ετσι τη θηλαζα και την κοιμιζα.Δε ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα το βραδυ μας πηγε τελεια.Δοκιμασε το και πες μου.

Και την νεφελη μου ετσι την εκανα και κοιμοταν αλλα ηταν χειμωνας...σκεφτηκα να το κανω και στην μπεμπα γιατι τιναζετε και ξυπναει αλλα δεν θα ακασει???

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλε πως εχασες τοσα κιλα????τι μαγικα εκανες????

Βρε τα 18 κιλα ητανε τα οιδηματα μου,τωρα που μεινανε τα 12 καθαρο λιπος να δουμε αυτα πως θα φυγουνε:confused: πολλες απο εσας πηρατε μονο τοσα γιατι δεν ειχατε οιδηματα, εσεις τωρα πως τα χανετε?ενω καθε βραδυ τρωω σαν σπουργιτι και πολυ λεω,η ζυγαρια συνωμοτει εναντιον μου:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εχω αλλη μια ερωτηση....υπαρχει περιπτωση το γαλα να μην ειναι θρεπτικο??και αν ναι απο τι εξαρταται??γιατι το ακουσα και αυτο...

Μου φαινεται ορεξη εχεις να τα ακουσεις απο την μαρουσκα!!!:P:pμην λες τετοια και της ανεβαζεις την πιεση;);)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλιτσες μου! θα με ξεχασατε τωρα καταφερα να μπω κ αυτο με ενα ματι.Δεν κοιμαμαι δεν δεν δεν...

ειμαι τρελαμενη με τον ΓΙΟ μου!Τον γεννησα με προκληση φ/τ 2.800 κ 49 cm

πολλα θελω να πω μα δεν προλαβαινω!ακομη δεν σας εχω διαβασει να δω ποια μανουλιτσα μας γεννησε! θα σας γραψω οταν συνελθω λιγακι φιλακια πολλα

mI14p3.png

vEpEp3.png

Μου φαινεται ορεξη εχεις να τα ακουσεις απο την μαρουσκα!!!:P:pμην λες τετοια και της ανεβαζεις την πιεση;);)

Το ξερω μωρε ...ρωταω ομως το μαρουσκακο γιατι ξερει πολυ περισσοτερα...ειναι σαν να ρωταω συμβουλο θηλασμου...;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!

Mάλλον γεννάω σήμερα. Τα πονάκια περιόδου σταμάτησαν εντελώς χθες το μεσημέρι και με ξαναέπιασαν πολύ τακτικά χθες στις δέκα το βράδυ. Πήγα στην κλινική να δω τι παίζει κι εκεί τα πονάκια έγιναν πόνοι κανονικοί και δεκάλεπτοι αλλά από διαστολή τίποτα, σταθερά στα 2 και ο ΚΤΓ έδειξε ότι οι συσπάσεις μου παρά τον πόνο δεν κάνουν και πολλά για να ανοίξουν τον τράχηλο. Με έστειλαν σπίτι να ξεκουραστώ λίγο και θα ξαναπάμε τώρα το πρωί. Κατάφερα όλη νύχτα να κοιμάμαι λιγάκι ανάμεσα από τις συσπάσεις, με τα χίλια ζόρια. Αν δεν κάνουν τίποτα και πονάω τόσο καλέ, όταν θα είναι αποτελεσματικές τι θα κάνω θα πεθάνω?:confused:

Ελπίζω σήμερα να κρατήσω στην αγκαλιά μου την κόρη μου, γερή και υγιή! Θα ξαναμπω οταν μπορεσω να σας πω νεα! Φιλιά

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσια !!!!

Χρόνια πολλά σε όλες και ιδιαίτερα στις εορταζουσες!!!

Μαρουσκακι χρόνια πολλά με υγεία!!! Να χαίρεσαι τα αγόρια σου και να σε χαίρονται και εκείνα!!!!

yk1yp3.png

Είναι πολυ ασχημο να γυριζεις μονος σπιτι κ το παιδι να παραμενει μονο στο νοσοκομειο.Τον θελω εδω αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα.Ας βοηθησει η Παναγίτσα να τον εχω αγκαλίτα γρηγορα

LMb5p2.png

Διαφημίσεις

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49-cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49-cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!-2500 gr-48 cm-Φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/08-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980- 02/08- κοριτσάκι! - 2870 gr β 50 cm - ?. Τ.

-Cristi84.- 03/08-αγοράκι!-3200 gr-51 cm-?.T.

-ARCA-04/08- κοριτσάκι!-2965 gr- 52 cmβ K.T.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm β K.T.

-Meldan - 06/08- κοριτσάκι!-3060 gr - 50 cm - Φ.Τ.

-Elafi-08/08- κοριτσάκι!-? gr-? cm-?.T.

-Popaki -10/08-κοριτσάκι!-3350 gr -50,5 cm-K.T.

-Magda18 -10/08- αγοράκι!-4100 gr-53 cm-K.T.

-lonestar-10/08-αγοράκι!- ? gr-? cm- ?.T.

-habibi -10/08- αγοράκι! -2800 gr-49 cm- Φ.T.

-madata80-11/08- αγοράκι!-3120 gr- ? cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Evangelia_kapa-13/8 κοριτσάκι!-2900--gr

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000-gr

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-AnthiP. - κοριτσάκι!-πρόκληση 17/08

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-3100 gr

Mπράβο ρε Χαμπιμπάκι, δόξα τω Θεώ, όλα πήγανε καλά!Να σου ζήσει ο πολυπόθητος γιόκας σου, καλή ανατροφή, πάνε πέρασαν όλα τα άσχημα της εγκυμοσύνης, απόλαυσε τη μητρότητα!

Ευαγγελία μου, λες να είναι η μεγάλη μέρα σήμερα??Λες να διάλεξε τόσο μεγάλη γιορτή η κορούλα σου να κάνει την εμφάνισή της?Όπως και να έχει...με μισό πονάκι, να θυμάσαι τις αναπνοές κι όλα θα πάνε καλά!

Χρόνια πολλά στις Μαρίες,Μάριους, στους Παναγιώτηδες, στις Παναγιώτες, Δέσποινες!!!Με το καλό σε όσες δεν γέννησαν και καλή δύναμη σε όσες γέννησαν να μεγαλώσουν τα παιδάκια τους!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια !!!!

Χρόνια πολλά σε όλες και ιδιαίτερα στις εορταζουσες!!!

Μαρουσκακι χρόνια πολλά με υγεία!!! Να χαίρεσαι τα αγόρια σου και να σε χαίρονται και εκείνα!!!!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου, να χαίρεσαι κι εσύ την όμορφη οικογένεια που φτιάξατε!Πωπω, κοντεύετε 2 μηνών, φτου φτου, πότε ήταν που γεννούσες....:P

:P:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Είναι πολυ ασχημο να γυριζεις μονος σπιτι κ το παιδι να παραμενει μονο στο νοσοκομειο.Τον θελω εδω αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα.Ας βοηθησει η Παναγίτσα να τον εχω αγκαλίτα γρηγορα

Δύσκολα περνάς κοριτσάκι μου...Η Παναγίτσα ακούει, είναι κι αυτή μάνα και πονάει τα παιδιά όλου του κόσμου...Κάνε υπομονή να πάρει λίγο τα πάνω του ο μικρός και μετά θα είναι όλος δικός σου!Τι σας λένε οι γιατροί?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εχω αλλη μια ερωτηση....υπαρχει περιπτωση το γαλα να μην ειναι θρεπτικο??και αν ναι απο τι εξαρταται??γιατι το ακουσα και αυτο...

Χαχα, ναι, δεν είναι θρεπτικό αν εσύ είσαι ένα βήμα πριν πεθάνεις από την αστία, αλλιώς, μην ανησυχείς, είναι σούπερ τούρμπο!Στην αρχή του κάθε ταίσματος βγαίνει το γάλα για να ξεδιψάσει το μωρό, μετά το παχύ γάλα για να μεγαλώσουν και στο τέλος το γάλα που τα χαλαρώνει και το κόβουν στον ύπνο, τρία σε ένα κατάλαβες?;)

Κι εμείς ήμασταν ανήσυχοι απόψε, τώρα έτυχε, άρχισαν τα πονάκια...ίδωμεν!Καλή μέρα σε όλες σας, να περάσετε όμορφα και οικογενειακά σήμερα!Τα παιδάκια μου πήγανε με τους παππούδες εκκλησία να κοινωνήσουν ένεκα της γιορτής (ποιος να μου το έλεγε πέρυσι τέτοια μέρα!!!)και μετά θα φάμε εδώ, μπριζόλες με πατάτες της γιαγιάς συν μιλφέιγ φυσικά και τούρτα! :-P:-P:-P:-P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου, να χαίρεσαι κι εσύ την όμορφη οικογένεια που φτιάξατε!Πωπω, κοντεύετε 2 μηνών, φτου φτου, πότε ήταν που γεννούσες....:P

:P:p

για αυτους λεει ειναι κατι που το βλεπουν συνεχια για τους γονεις ειναι αλλιως.10 μερες αντιβιωση θελει κ λίγο ακομα τα πνευμονακια του να ωριμασουν

LMb5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...