Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις καλα.Η μπεμπα μου εκανε μια καταπληκτικη νυχτα,καμια σχεση με αλλα βραδια.Κοιμηθηκε ενα πενταωρο,ενα τετραωρο κι ενα τριωρο συνεχομενα με δυο θηλασμους ενδιαμεσα μισαωρους κι ευκολους.Το συνηθισε το στηθος καλα και δε βγαζω θηλαστρο.Το μονο θεμα ειναι οτι επειδη πινει μονο απο το ενα και μετα κοιμαται πολυ το αλλο στηθος πρηζεται πολυ.Εγω κοριτσια δεν τη ζυγιζω,εχω δανεισει τη ζυγαρια μας και καλυτερα που δε μπαινω σ αυτη τη διαδικασια.Μονο στην πρωτη τα κανα αυτα.Η νυχτα μας ειχε αλλο ευτραπελο.Η δαναη εκανε δυο εμετους και διαρροια.Κυκλοφορει ιωση παλι.Νινακι μου σε καταλαβαινω που θες να κανει η νεφελξυσα μπανακια.Κι εγω πολυ σκεφτομαι την κλεισουρα τους.Αυριο το απογευμα λεμε μηπως τις παμρ στη θαλασσα κατα τις εφτα μαζι με το μωρο.Θελω πολυ γιατι θα χαρουν αλλα μου φαινεται βουνο.Τρια καθισματακια πισω στο αυτοκινητο,αν νε χρριαστει η μπεμπα θα πρεπει να βαλω τη μελινα στο μπροστινο καθισμα,ελπιζω αν πεινασει στην παραλια να πιασει ευκολα τι στηθος κι αλλες σκεψεις.Τελοσπαντων.Αρκετα με τα δικα μας.Ποπακι σας εβγαλε νοκ αουτ η μπεμπα απ το πρωτο βραδυ?Ειπενα δειξει απ την αρχη ποιος ειναι το αφεντικο του σπιτιου!!!Νοβεμπερ υπομονη γενικα εννοειται οτι κανουμε,αλλιως δε βγαινει.Παλι καλα στις περισσοτερες,νομιζω σε ολες που εχουμε πολλα παιδακια,μας βγηκαν ησυχα,τουλαχιστον προς το παρον.Μαντατα να σου ζησει το ξανθουλινι σου,να το χαιρεστε.Εγω κοριτσια επισκεψεις δεν εχω ευτυχως.Λειπουν κι ολοι γι αυτο.Αβυπομονω ομως να γυρισουν απο διακοπες οι δυο κολλητες μου για να καμαρωσω για την κορουλα μου,να γυρισουν κι οι αδελφες μου να χω λιγη παρεουλα,το κακο ειναι οτι δουλευει ο αντρας μου.Σημερα ομως θα σχολασει το μεσημερι και θα ξαναπαει τη δευτερα οποτε θα τον εχουμε δυομιση μερουλες.Κοριτσια καφε πινετε?Εγω ενα φρεντο καθε πρωι,τον εχω αναγκη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια μου!

christi και madata να σας ζήσουν τα νινάκια! Γέμισε η λίστα μας με γεννητούρια!

Ανθη μου με το καλό τη Δευτέρα να υποδεχθείτε το παιδάκι σας, να πάνε όλα τέλεια!

Πείτε μου τώρα εσείς που έχετε εμπειρία. Απο την ώρα που ξύπνησα έχω μερικά πονάκια στην κοιλιά, τύπου περιόδου αλλά πολύ ελαφριά. Ακανόνιστα, ανα 15 λεπτά, μετα ανα 30 λεπτα, μετά ανα 35, 20 κλπ. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερος πόνος και δεν δίνω πολλή σημασία μεχρι στιγμής.

Λετε να ξεκίνησε η διαδικασία, ή πονάει περισσότερο συνήθως?

Ευαγγελια μου αφου εχεις διαστολη δυο σιγουρα ο οργανισμος σου εχει μπει σε διαδικασια εναρξης τοκετου.Οσο τα πονακια ειναι ακανονιστα δε μπορεις να κανεις τιποτα παρα να περιμενεις βα γινουν τακτικα.Δινε τους σημασια και να τα χρονομετρεις.Αν αυξηθει ο πονος σε ενταση και οι πονοι γινουν περιοδικοι ετοιμαζεσαι για μαιευτηριο.Βεβαια αυτο μπορει να γινει το απογευμα η μπορει να κρατησει και δυο μερες.Κανεις δε ξερει,μονο η μπουμπου σου.Ποτε θα ξαναπας γιατρο?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ευαγγελια μου αφου εχεις διαστολη δυο σιγουρα ο οργανισμος σου εχει μπει σε διαδικασια εναρξης τοκετου.Οσο τα πονακια ειναι ακανονιστα δε μπορεις να κανεις τιποτα παρα να περιμενεις βα γινουν τακτικα.Δινε τους σημασια και να τα χρονομετρεις.Αν αυξηθει ο πονος σε ενταση και οι πονοι γινουν περιοδικοι ετοιμαζεσαι για μαιευτηριο.Βεβαια αυτο μπορει να γινει το απογευμα η μπορει να κρατησει και δυο μερες.Κανεις δε ξερει,μονο η μπουμπου σου.Ποτε θα ξαναπας γιατρο?

Aυριο θα πάμε στην κλινική για έναν έλεγχο και αν δεν γεννήσω μέχρι τότε τη Δευτέρα πάλι..

Ουφφφφ

c8i6p2.png

Νινακι ξεχασα να σου πω τι κολπο κανω με τη μπουμπου και σωθηκα.Το ανακαλυψα χθες το απογευμα που δοκιμασα τα παντα και δε μπορουσα να την κοιμισω.Φασκιωμα το θαυματουργο.Οχι το κλασικο των γιαγιαδων μας.Την τυλιξα με ενα σεντονακθ με τα χερακια κατω τεντωμενα και το κορμακι ολο ισιο και σταματησε αμεσως.Κι ολο το βραδυ ετσι τη θηλαζα και την κοιμιζα.Δε ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα το βραδυ μας πηγε τελεια.Δοκιμασε το και πες μου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου. Αγόρασα το τσάι για τον θηλασμό και μέχρι στιγμής δεν είδα σημαντική διαφορά. Βέβαια μόνο 3 φορές ήπια, οπότε είμαι σε αναμονή.

Το ευχάριστο είναι ότι το Αναστασάκι έκανε μια πρόοδο σήμερα: κατάφερε να κρατήσει την θηλή του στήθους μου για αρκετά δευτερόλεπτα και να κάνει απαλές θηλαστικές κινήσεις! Σοκαρίστηκα μόλις το συνειδητοποίησα και την σταμάτησα για να την γεμίσω με φιλιά. Μετά βέβαια το μωρό αναστατώθηκε οπότε του έδωσα το μπιμπερό...:rolleyes: Αναπτερώθηκε το ηθικό μου και φυσικά τώρα θα προσπαθήσω με μεγαλύτερη όρεξη και θέληση να την μάθω να θηλάζει!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις καλα.Η μπεμπα μου εκανε μια καταπληκτικη νυχτα,καμια σχεση με αλλα βραδια.Κοιμηθηκε ενα πενταωρο,ενα τετραωρο κι ενα τριωρο συνεχομενα με δυο θηλασμους ενδιαμεσα μισαωρους κι ευκολους.Το συνηθισε το στηθος καλα και δε βγαζω θηλαστρο.Το μονο θεμα ειναι οτι επειδη πινει μονο απο το ενα και μετα κοιμαται πολυ το αλλο στηθος πρηζεται πολυ.Εγω κοριτσια δεν τη ζυγιζω,εχω δανεισει τη ζυγαρια μας και καλυτερα που δε μπαινω σ αυτη τη διαδικασια.Μονο στην πρωτη τα κανα αυτα.Η νυχτα μας ειχε αλλο ευτραπελο.Η δαναη εκανε δυο εμετους και διαρροια.Κυκλοφορει ιωση παλι.Νινακι μου σε καταλαβαινω που θες να κανει η νεφελξυσα μπανακια.Κι εγω πολυ σκεφτομαι την κλεισουρα τους.Αυριο το απογευμα λεμε μηπως τις παμρ στη θαλασσα κατα τις εφτα μαζι με το μωρο.Θελω πολυ γιατι θα χαρουν αλλα μου φαινεται βουνο.Τρια καθισματακια πισω στο αυτοκινητο,αν νε χρριαστει η μπεμπα θα πρεπει να βαλω τη μελινα στο μπροστινο καθισμα,ελπιζω αν πεινασει στην παραλια να πιασει ευκολα τι στηθος κι αλλες σκεψεις.Τελοσπαντων.Αρκετα με τα δικα μας.Ποπακι σας εβγαλε νοκ αουτ η μπεμπα απ το πρωτο βραδυ?Ειπενα δειξει απ την αρχη ποιος ειναι το αφεντικο του σπιτιου!!!Νοβεμπερ υπομονη γενικα εννοειται οτι κανουμε,αλλιως δε βγαινει.Παλι καλα στις περισσοτερες,νομιζω σε ολες που εχουμε πολλα παιδακια,μας βγηκαν ησυχα,τουλαχιστον προς το παρον.Μαντατα να σου ζησει το ξανθουλινι σου,να το χαιρεστε.Εγω κοριτσια επισκεψεις δεν εχω ευτυχως.Λειπουν κι ολοι γι αυτο.Αβυπομονω ομως να γυρισουν απο διακοπες οι δυο κολλητες μου για να καμαρωσω για την κορουλα μου,να γυρισουν κι οι αδελφες μου να χω λιγη παρεουλα,το κακο ειναι οτι δουλευει ο αντρας μου.Σημερα ομως θα σχολασει το μεσημερι και θα ξαναπαει τη δευτερα οποτε θα τον εχουμε δυομιση μερουλες.Κοριτσια καφε πινετε?Εγω ενα φρεντο καθε πρωι,τον εχω αναγκη.

Να τρως ταχίνι! Θα είσαι φουλ στην ενέργεια όλη μέρα. Βέβαια, έχει πολλές θερμίδες...:rolleyes:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μπραβο βρε μαριανθη.Σε ρωτησα αν θηλασε μολις γεννηθηκε γιατι οσα δεν το κανουν ξεχνανε τη θηλαστικη κι ηση που γνωριζαν μεσα στην κοιλια και χρειαζεται να την μαθουν απ την αρχη.Λογικα το αναστασακι δυναμωνει καθε μερα και προσπαθει να μαθει την κινηση.Πιστευω οτι εισαι σε καλο δρομο.Μακαρι να τα καταφερετε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Α οσο για το ταχινι δε θα παρω.Μακρια απο οτιδηποτε με πολλες θερμιδες.Θελω να επανελθω οσο το δυνατο γρηγοροτερα για να νιωσω ο εαυτος μου.Ξεκινησα 58 εφτασα 72 και τωρα ειμαι 66.Προσεχω και νομιζω οτι με το θηλασμο θα τα χασω σχετικα ευκολα.Η μονη παρασπονδια μου ειναι κανα παγωτακι που και που.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κιλα? Κολλησε η ζυγαρια σε εμενα....πηρα 30 κιλα,εχασα 17-18 περιπου και εδω και 10 μερες κολλησε το πραγμα:twisted::twisted:παρολο που τα βραδια δεν τρωω,εχει μπλοκαρει ο μεταβολισμος μου.βεβαια θα πιω την μπυριτσα μου,και ναι εννοειτε οτι πινω και καφε.φραπεδακι 2 την ημερα παρακαλω:Dδεν βλεπω καπου να επηρρεαζει το μωρακι,ουτε εκνευρισμο εχει,ουτε αυπνιες,ουτε κατι περιεργο....αφου και στην εγκυμοσυνη επινα μετα τον 6ο μηνα και επιτρεποτανε,γιατι τωρα να απαγορευεται?πιο ευκολα περνανε αυτα που τρωμε η' πινουμε μεσω του αιματος μας στο μωρο,παρα μεσω του γαλακτος στο μωρο.πρεπει να κανεις υπερβολες για να το επηρρεασεις αρνητικα.εμεις αυτα τα εχουμε ξεχασει:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Α οσο για το ταχινι δε θα παρω.Μακρια απο οτιδηποτε με πολλες θερμιδες.Θελω να επανελθω οσο το δυνατο γρηγοροτερα για να νιωσω ο εαυτος μου.Ξεκινησα 58 εφτασα 72 και τωρα ειμαι 66.Προσεχω και νομιζω οτι με το θηλασμο θα τα χασω σχετικα ευκολα.Η μονη παρασπονδια μου ειναι κανα παγωτακι που και που.

http://thermides.gr/?q=%CE%A4%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%BD%CE%B9

Ξέχνα το ταχίνι...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγω νοβεμπερ στην εγκυμοσυνη και τωρα πινω ενα φρεντο καπουτσινο καθε πρωι.Δυο απογευματα που ηπια ξανα η μπεμπα ηταν ανησυχη οπως σας εγραψα.Χθες κρατηθηκα και δρν ηπια και κοιμοταν ολη νυχτα.Το πιο πιθανο ειναι να ναι τυχαιο αλλα θα το παρακολουθησω λιγο και θα σου πω.Το πολυ πολυ τα απογευματα να πινω ντεκαφεινε για να μην εχω και τυψεις.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Kαλημέρα κορίτσια μου!

christi και madata να σας ζήσουν τα νινάκια! Γέμισε η λίστα μας με γεννητούρια!

Ανθη μου με το καλό τη Δευτέρα να υποδεχθείτε το παιδάκι σας, να πάνε όλα τέλεια!

Πείτε μου τώρα εσείς που έχετε εμπειρία. Απο την ώρα που ξύπνησα έχω μερικά πονάκια στην κοιλιά, τύπου περιόδου αλλά πολύ ελαφριά. Ακανόνιστα, ανα 15 λεπτά, μετα ανα 30 λεπτα, μετά ανα 35, 20 κλπ. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερος πόνος και δεν δίνω πολλή σημασία μεχρι στιγμής.

Λετε να ξεκίνησε η διαδικασία, ή πονάει περισσότερο συνήθως?

Κι εμενα ετσι ηταν και μετα εγιναν τακτικοι πονοι και γεννησα.επειδη ειναι πρωτο παιδακι ομως μπορει να παει κ μερουλες ετσι ευχομαι οχι!!!!!!!:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Νινακι ξεχασα να σου πω τι κολπο κανω με τη μπουμπου και σωθηκα.Το ανακαλυψα χθες το απογευμα που δοκιμασα τα παντα και δε μπορουσα να την κοιμισω.Φασκιωμα το θαυματουργο.Οχι το κλασικο των γιαγιαδων μας.Την τυλιξα με ενα σεντονακθ με τα χερακια κατω τεντωμενα και το κορμακι ολο ισιο και σταματησε αμεσως.Κι ολο το βραδυ ετσι τη θηλαζα και την κοιμιζα.Δε ξερω αν ηταν τυχαιο αλλα το βραδυ μας πηγε τελεια.Δοκιμασε το και πες μου.

Το φασκιωμα τους θυμιζει το στριμωγμα στην κοιλια κ νιωθουν ασφαλεια...κι εγω το εκανα τις πρωτες μερες αλλα πρωτον ειχε δροσια κ δευτερον του αρεσε αλλα εβγαζε εξω τα χερια του.τωρα με αυτην την καψα δεν υπαρχει πςριπτωση....εδω λιγο τον σκεπαζω και το βγαζει με τα ποδια του...ρε παιδια ..εσας γυρνανε;εμενα απο το πλαι που τον βαζω γυρνα ανασκελα κι ετσι κοιμαται....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγω νοβεμπερ στην εγκυμοσυνη και τωρα πινω ενα φρεντο καπουτσινο καθε πρωι.Δυο απογευματα που ηπια ξανα η μπεμπα ηταν ανησυχη οπως σας εγραψα.Χθες κρατηθηκα και δρν ηπια και κοιμοταν ολη νυχτα.Το πιο πιθανο ειναι να ναι τυχαιο αλλα θα το παρακολουθησω λιγο και θα σου πω.Το πολυ πολυ τα απογευματα να πινω ντεκαφεινε για να μην εχω και τυψεις.

Δυο ελληνικους πρωι απογευμα....φραπε που επινα στην εγκυμοσυνη τον τρελαινε στο κουνημα κ δεν τολμαω....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μου. Αγόρασα το τσάι για τον θηλασμό και μέχρι στιγμής δεν είδα σημαντική διαφορά. Βέβαια μόνο 3 φορές ήπια, οπότε είμαι σε αναμονή.

Το ευχάριστο είναι ότι το Αναστασάκι έκανε μια πρόοδο σήμερα: κατάφερε να κρατήσει την θηλή του στήθους μου για αρκετά δευτερόλεπτα και να κάνει απαλές θηλαστικές κινήσεις! Σοκαρίστηκα μόλις το συνειδητοποίησα και την σταμάτησα για να την γεμίσω με φιλιά. Μετά βέβαια το μωρό αναστατώθηκε οπότε του έδωσα το μπιμπερό...:rolleyes: Αναπτερώθηκε το ηθικό μου και φυσικά τώρα θα προσπαθήσω με μεγαλύτερη όρεξη και θέληση να την μάθω να θηλάζει!

Μακαρι να τα καταφερει η μικρουλα σου σιγα σιγα....αχ συγνωμη ρε κοριτσια αμα κατανταω γραφικη με το θηλασμο....φανατικη σιγουρα....αν μπορουσα....θα ηθελα να θηλαζουν τα μωρα ολου του κοσμου....για τα μωρα ρε γμτ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...