Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια,καλησπεραααα!!θελω τα φωτα σας!διανυω την 9η εβδομαδα κυησης κι σημερα οι ξινιλες που ειχα(οχι εμετους μονο ξινιλες & μεταλλικη γευση) σχεδον σταματησαν,λιγα πονακια μονο εχω,κοπωση & υπνηλια.φοβαμαι για παλλινδρομη κυηση κτλ.ειδαμε το μπεμπε πριν 10μερες,ειχε 150παλμους.δεν εχω κανει αποβολη ποτε& εχω κανει εξετασεις προγεννητικου ηδη.να ανησυχω;;

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν, σας έχω νέα! χθες πήγαμε στο γιατρό, για 2η φορά και αφού την πρώτη φορά την είδαμε την καρδούλα, εχθές την ακούσαμε κιόλας!!! χτυπά δυνατά και ρυθμικά στους 142 κτύπους!! μεγάλωσε το σποράκι μας πωπω! 1,2 εκατοστά είναι τώρα και βάση υπερήχου 7 εβδομάδων και 2 ημερών. Από βδομάδα θα πάω για τον προγεννητικό έλεγχο. Και επόμενο ρβ με το γιατρούλη μας αρχές Φλεβάρη.

Σήμερα το πρωί είχα πάει στο ΤΕΒΕ και καθόμουν στην ουρά στη μηχανογράφηση, αχ, μια ουρά άλλο πράγμα. Είχα έντονη ζαλάδα και αναγούλα, τάση για εμετό. Αλλά ευτυχώς δεν έκανα. Εσείς τι τρώτε όταν σας πιάνει υπόταση και αναγούλα μαζί;

Εμένα τα γλυκά με βοηθάνε. Έχω βρει κάτι καραμέλες χωρίς ζάχαρη και παίρνω μία κάθε φορά που νιώθω αναγούλα. Υπόταση είναι η αλήθεια δεν είχα ποτέ...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

[/b]

Τι εννοεις να μεινουμε ολοι μαζι?στο ιδιο σπιτι? Εμεις μενουμε στον πρωτο οροφο και αυτη στο ισογειο,πανω κατω δηλαδη.Εγω πηρα μεταθεση με το συζυγο,φυγαμε απο Αθηνα και μας φερανε Εβρο.Ο συζυγος εχει δικο του σπιτι εδω , που σκ@τα να μεναμε? Να νοικιαζαμε αλλου? Αν ηξερα οτι θα επεφτα στην λερναια υδρα θα ειχα βαλει βισμα να ακυρωθει η μεταθεση!

Αααα... Εγώ κατάλαβα ότι μένετε στο ίδιο σπίτι... Συγγνώμη, λάθος...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα σε όλες. Εύχομαι σε όλες μας να έχουμε τις καλύτερες εγκυμοσύνες με γερά παιδιά!!!

Κανονικά ανήκω στις του Σεπτεμβρίου αλλά λόγω καισαρικης πάω 29 Αυγούστου.

Είχα δυο υπέροχες εγκυμοσύνες στα 2 κοριτσάκια μου 6 και 8 τώρα.

Σε αυτήν τι να πω..... Ειχα καφε βλέννα την Δευτέρα, την Τετάρτη και σήμερα. Παίρνω cyclogest λόγω του ουι βρίσκομαι εξωτερικό. Ο γιατρός μου ειπε ξεκούραση. Χοριακη από 27027 την Τρίτη πήγε 37326 σε λιγότερο από 48 ώρες. Η εδώ γιατρός λέει ειναι abnormal και ο γιατρός Ελλάδα λέει ότι ειναι πολύ καλή. Τα εχω παιξει!!!!! Στον υπέρηχο την Τρίτη είδαμε τον σάκο σε φυσιολογικό μέγεθος. Ηταν κοιλιακός και δεν μπορούσαμε να δούμε κάτι άλλο. Επόμενο ραντεβού στις 28!! Έχω αγχωθεί πολύ!!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη! Γιατί αγχώνεσαι, δεν κατάλαβα... Για την χοριακή; Από όσο ξέρω αυτά είναι απλώς νούμερα. Εφόσον ο γιατρός είδα σάκο, δεν πιστεύω πως έχεις πρόβλημα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια,καλησπεραααα!!θελω τα φωτα σας!διανυω την 9η εβδομαδα κυησης κι σημερα οι ξινιλες που ειχα(οχι εμετους μονο ξινιλες & μεταλλικη γευση) σχεδον σταματησαν,λιγα πονακια μονο εχω,κοπωση & υπνηλια.φοβαμαι για παλλινδρομη κυηση κτλ.ειδαμε το μπεμπε πριν 10μερες,ειχε 150παλμους.δεν εχω κανει αποβολη ποτε& εχω κανει εξετασεις προγεννητικου ηδη.να ανησυχω;;

Για ποιο λόγο φοβάσαι για παλίνδρομη κύηση; Τα συμπτώματα που αναφέρεις είναι φυσιολογικά και το σύνηθες είναι να υποχωρούν προς το τέλος του πρώτου τριμήνου. Οι χτύποι της καρδιάς είναι φυσιολογικοί

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη,φοβαμαι λιγο περισσοτερο απ'οτι καταλαβες!εχουμε ταλαιπωρηθει εδω & 3 χρονια για να πιασουμε παιδι & προσεχω το παραμικρο τωρα!λες οτι δεν ειναι τιποτα ε;;;θα παω σε μια εβδομαδα ξανα στον ντοκτορ!

ECV6p3.png

καλησπέρα κι απο μένα...

να καλοσωρίσω κι εγώ τις νέες της παρέας...

κι εμένα μου έχουν υποχωρήσει τα πολλά συμπτώματα αλλά με βάση την εμπειρία μου δεν σημαίνουν τίποτα....

τα περισσότερα συμπτώματα εγκυμοσύνης τα είχα στην παλλίνδρομη οπότε

δεν μου λένε κάτι ...ούτε κι οι χοριακές την έχω πατήσει και μ'αυτές...

αν είναι κάτι να γίνει θα γίνει ...από τη φύση του

αλλά πως να περιμένω μέχρι την αυχενική....

λέω αύριο που θα πάω στο Έλενα για να βρώ την ενδοκρινολόγο

να μπώ στον πειρασμό να κάνω υπέρηχο στα εξωτερικά ιατρεία....

στο πρώτο ήμουν πιο χαλαρή από όλες τις εγκυμοσύνες μου

είχα άγνοια....4 υπερήχους είχα κάνει όλους κι όλους....

και κανένα άγχος...είχα ένα προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά...

πολλές μέλλουσες τριτομανούλες βλέπω και μου κάνει εντύπωση

που το πήρατε απόφαση

στο κύκλο μου μας κοιτάνε σας εξωγήινους στην ίδεα του τρίτου

και ένα και μοναδικό ζευγάρι που έχει τρία παιδάκια μας έιπε

ότι όλοι τους οι τσακωμοί οφείλονται στο τρίτο παιδί....αυτά ακούει

κι ο άντρας μου και βρίσκει πάτημα....

τέλος πάντων κάναμε μια κουβέντα και κάλμαρε κάπως

Τάνια Νιγηρία ε? εδώ που δουλεύω οταν πάνε τα πλοία Νιγηρία είμαστε

σε επιφυλάκη ...κάνουνε είδικα εμβόλια....οι ναυτικοί έχουν και extra bonus για το ρίσκο που παίρνουν να πάνε εκεί...βάζουμε ένοπλους φρουρούς πάνω στο πλοίο για τυχόν πειρατές και γενικά και με το φορτίο μας κάνουν διάφορα

από την άλλη ένας ξαδερφός μου πήγε πρόσφατα Νιγηρία με την ομάδα παραδοσιακών χορών που συμμετέχει και πέρασε σούπερ...

Αύρα εγώ για σκοτοδίνες που με πιάνουν πάντα κατά τις 12 πριν το μεσημεριανό έχω πάντα στη τσάντα μπανάνα...μόνο με αυτή συνέρχομαι...

ταχυκαρδίες έχετε?...κουράζεστε πιο ευκολα...εγώ λαχανιάζω εύκολα

ίσως φταίει και ο χαμηλός αιματοκρίτης βέβαια

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Αφού κοιμούνται 20.30 είσαι αρχόντισσα!!;););)
Καλώς ήρθες στην παρέα μας και σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη! Γιατί αγχώνεσαι, δεν κατάλαβα... Για την χοριακή; Από όσο ξέρω αυτά είναι απλώς νούμερα. Εφόσον ο γιατρός είδα σάκο, δεν πιστεύω πως έχεις πρόβλημα...
καλησπέρα κι απο μένα...

κι εμένα μου έχουν υποχωρήσει τα πολλά συμπτώματα αλλά με βάση την εμπειρία μου δεν σημαίνουν τίποτα....

που το πήρατε απόφαση

σε επιφυλάκη ...κάνουνε είδικα εμβόλια....οι ναυτικοί έχουν και extra bonus για το ρίσκο που παίρνουν να πάνε εκεί...βάζουμε ένοπλους φρουρούς πάνω στο πλοίο για τυχόν πειρατές και γενικά και με το φορτίο μας κάνουν διάφορα

από την άλλη ένας ξαδερφός μου πήγε πρόσφατα Νιγηρία με την ομάδα παραδοσιακών χορών που συμμετέχει και πέρασε σούπερ...

Αύρα εγώ για σκοτοδίνες που με πιάνουν πάντα κατά τις 12 πριν το μεσημεριανό έχω πάντα στη τσάντα μπανάνα...μόνο με αυτή συνέρχομαι...

Καλησπέρα γλυκές μέλλουσες μανούλες!! Να καλωσορίσω κι εγώ τις καινούριες! Καλές και όμορφες εγκυμοσύνες εύχομαι σε όλες μας!!

Τάνια μου, καταλαβαίνω την ανησυχία σου αλλά οι τιμές της χοριακής μου φαίνονται μια χαρά, αυξημένες αυξημένες:D:D! Ξεκουράσου όσο μπορείς και προσπάθησε να ακους το γιατρό σου στην Αθήνα, που από ό,τι κατάλαβα τον εμπιστεύεσαι και περισσότερο.

Ειρήνη, όλα μου φαίνονται φυσιολογικά τα όσα περιγράφεις. Κι εγώ ανησυχία έχω ακόμη πολύ και όλο ψάχνω ενδείξεις ότι όλα πάνε καλά.. Τι πράγμα κι αυτό, κάθε φορά που πάω τουαλέτα κοιτάω έντρομη το χαρτί μην τυχόν και δω αίμα ή καφέ.. αλλά κατά τα άλλα όλα καλά.

Chrimai ταχυκαρδίες έχω κι εγώ όταν κουράζομαι. Είναι φυσιολογικό λόγω του επιπλέον αίματος που στέλνει η καρδιά μας. Δουλεύει για δύο ΄τώρα αν έχω καταλάβει καλά..

Χαίρομαι που ο σύζυγος ηρέμησε λίγο..

Marouskaki να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!! Να ναι καλότυχα, γερά και ευτυχισμένα!

November κι εσύ κορίτσι μου να χαίρεσαι την κόρη σου!! Να ναι γερή, έξυπνη κι ευτυχισμένη!

Σας φιλώ, πρέπει να φύγω τώρα..

Μαριανθη,φοβαμαι λιγο περισσοτερο απ'οτι καταλαβες!εχουμε ταλαιπωρηθει εδω & 3 χρονια για να πιασουμε παιδι & προσεχω το παραμικρο τωρα!λες οτι δεν ειναι τιποτα ε;;;θα παω σε μια εβδομαδα ξανα στον ντοκτορ!

Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ 2 χρόνια προσπαθούσα και μετά κόπων και βασάνων κατάφερα να μείνω έγκυος. Όμως το σημαντικότερο όλων είναι να προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Από αυτά που αναφέρεις, όλα μου φαίνονται φυσιολογικά. Αλλά δεν θέλω να το παίζω ειδικός. Ο γιατρός σου θα ξέρει καλύτερα και απλά θα κάνεις λιγάκι υπομονή. Και ψυχραιμία... Εμένα αυτή είναι η συμβουλή μου

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλησπέρα κι απο μένα...

που το πήρατε απόφαση

Εύχομαι όλα καλά να πάνε και μετά να σκέφτεσαι πως άδικα αγχωνόσουν...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες. Σήμερα είχα την τρίτη μου επίσκεψη στον γιατρό. Με δυσκολία (λόγω παράξενης ανατομίας της μήτρας μου) είδαμε το σποράκι. 3,7 εκατοστά και όλα καλά. +1,5 κιλό. Καλά αυτό το ήξερα και εγώ. Ο γιατρός λέει πως είμαι μια χαρά αλλά εγώ σκέφτομαι να προσπαθήσω να ελέγξω λίγο τις λιγούρες γιατί είναι ακόμη η αρχή! Επίσης μας είπε ότι υπάρχει μια πιθανότητα να είναι κορίτσι. Η καρδιά του έχει πολύ δυνατούς χτύπους και μας είπε ότι συνήθως αυτό το έχουν τα κορίτσια! Εγώ θέλω πάρα πολύ ένα κοριτσάκι, οπότε αν βγούνε σωστές οι προβλέψεις θα τρελαθώ από την χαρά μου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Χρονια σας πολλά να τα εκατοστησετε με υγεία χαρά και ευτυχία!!!!

Εμείς έχουμε στις 27 την μεγάλη μου!!!

Βρε βρε κιαλλη εορταζουσα!να την χαιρεσαι και εσυ την κορουλα σου.Βαλε κανα τικερακι ρε κοριτσι να σε βλεπουμε και σενα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Χαχα, και στις 25 ο Αντρίκος μας χαχα, πολύ καρπερός αυτός ο γενάρης ρε παιδί μου!!!

Χαχαχα αν ριξεις μια ματια σε ολες τις συζυτησεις του forum θα καταλαβεις οτι ο κοσμος π@δαει.... ολους τους μηνες του χρονου :P:p:p:p

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσια.Μολις τςλειωσα δουλιτσες και μαγειρεμα.Παστιτσιο εφτιαξα.Μ αρεσει πολυ αυτο το φαγητο αλλα πιο πολυ μ αρεσει που εχουμε και για την αλλη μερα.Τανια ποσο χρονων ηταν τα κοριτσια οταν φυγατε?Εχουν προσαρμοστει?Εμενα η μεγαλη ειναθ πολυ κολλημενη με καθε ειδους αλλαγες.Πιο παλια δεν τολμουσαμε ουτε ν αλλαξουμε θεση στις καρεκλες.Τωρα καλυτερα αλλα ακομη σκεφτομαι τι θα γινει οταν αλλαξει κρεβατι και δωματιο...Αντε με το καλο τα γενεθλιακια σας αλλα δε μου πατε τελικα,24 σε παιδοτοπο ποια απ τις δυο εκλεισε γιατι το μυαλο μου χανει στροφες.Κι εγω υδροχοακι ειμαι αλλα του φεβρουαριου.Τα μωρα μου ειναι ολα καλοκαιρινα.Ιουλιο,Σεπτεμβριο και το σπορι Αυγουστο.

Εγω εκλεισα στις 24 του μηνα για παιδοτοπο!!! Και της ετοιμαζω πολυ ωραια πραγματα;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...