Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

εδώ είμαι κι εγώ ακόμα εγκυούλα

από τις τελευταίες από ότι βλέπω

γύρισα από διακοπες τη δευτέρα

μου κράτησαν στο εξοχικό τα παιδιά οι γονείς μου

κι έτσι πρόλαβα να ετοιμάσω το σπίτι και τα μωρουδιακά και τη βαλίτσα...

γιατί δεν είχα κάνει τίποτα

το βράδυ επιστρέφουν τα θηρία μου και θα τα ισοπεδώσουν όλα πάλι....

χτες έφαγα μια φρίκη

είχα 2 ώρες να ακούσω το μωρό και πήγα στο νοσοκομείο

έκανα υπέρηχο και νστ όλα καλά μου είπαν

αλλά δεν είναι τόσο σβούρας όσο ήταν ....υποτονικές οι κινήσεις του

κατά τα άλλα δεν έχω καμία ένδειξη για επικείμενο τοκετό....

για να δούμε...θα μου έρθει στη γιορτή μου δωράκι?

εγώ πάντως ανθή δεν βιάζομαι...

αρκεί να μη μου ξανακάνει κανά χουνέρι και δεν κουνιέται γιατί χτες τα χρειάστηκα....κλαίγοντας έφτασα στο νοσοκομείο....

τη δευτέρα θα γυρίσει ο γιατρός μου και θα πάω να με δεί...

Και εγω εχω το φόβο μην και δεν την ακούσω. Ευτυχώς ομως.... Θα έλεγα ότι ειναι αρκετά υπέρ-κινητική :-D.... Ποσο να κουνηθεί κι ολας αφού σαν μπαλάκι μαζεμένο το καλό μου. Όσο για την βιασύνη που λες.... Εντάξει ίσως εχεις δίκιο απλώς εγω απο τη στιγμή που εχω τις προϋποθέσεις να γεννήσω νωρίτερα, γι αυτο επέλεξα να το κανω τωρα. Νιώθω ταιριαστια εξάντληση προφανώς λόγω αναιμίας... Η πίεση μου πέφτει κάποιες φορές, και με το ζόρι κανω το οτιδήποτε λόγω βάρους. Τι να πω........ Τοςο αντέχω.... :cry: γι αυτο με το καλό θα γεννήσω τη Δευτερα

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49-cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49-cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!-2500 gr-48 cm-Φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/08-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980- 02/08- κοριτσάκι! - 2870 gr β 50 cm - ?. Τ.

-Cristi84.- 03/08-αγοράκι!-3200 gr-51 cm-?.T.

-ARCA-04/08- κοριτσάκι!-2965 gr- 52 cmβ K.T.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm β K.T.

-Meldan - 06/08- κοριτσάκι!-3060 gr - 50 cm - Φ.Τ.

-Popaki -10/08-κοριτσάκι!-3350 gr -50,5 cm-K.T.

-Magda18 -10/08- αγοράκι!-4100 gr-53 cm-K.T.

-lonestar-10/08-αγοράκι!- ? gr-? cm- ?.T.

-habibi -10/08- αγοράκι! -? gr-? cm- ?.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Evangelia_kapa-13/8 κοριτσάκι!-2900--gr

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000-gr

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-madata80 αγοράκι!-2800 gr- προγραμματισμένη ?.τ. 17/08

-AnthiP. - κοριτσάκι!-πρόκληση 17/08

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-2480 gr

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια.Εμεις περασαμε παλι ανησυχο βραδυ.Ολη μεραη μπεμπα βρισκεται σε αλλον κοσμο,θηλαζει κι αμεσως κοιμαται τριωρα αθορυβη.Το βραδυ γυρω στις δυο ξυπναει κι ενωτρωει και φαινεται οτι κοιμαται τελεια την αφηνω στο καροτσι και μετα απο δεκα λεπτα κουνιεται και ξυπναει.Παλι απι την αρχη και συνεχεια το ιδιο σκηνικο,κοιμαται και μετα απο δεκα κεπτα ξυπναει.Ολο αυτο τραβηξε ως τις εξι και κοιμηθηκε ως τις εννιαμιση.Αυτο το τριωρο εχω κοιμηθει κι εγω ολη νυχτα.Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να της συμβαινει?Ο αντρας μου εντωμεταξυ κειπει απ το πρωι,τρεχει για τα χαρτια του εσπα οποτε δεν υπαρχει η προοπτικη να ξαπλωσω.Δεν πειραζει,ευτυχως εχουμε φαγητο απο χθες.Η μπεμπα τωρα κοιμηθηκε κι εγω θ αφησω ολες τις δουλειες και θα παιξω οσο μπορω με τις μεγαλες.Ενα μπανακι μονο παω να κανω να συνελθω.Βρε κοριτσια,ειδικα με αφορμη οσα εγραψε η νοβεμπερ περι υπομονης και ορμονων,δε ξερω τι μου συμβαινει και δεν εχω καθολου νευρα.Σε αλλη περιπτωση αν ημουν αυπνη θα μουν στην τσιτα και θα τα βαζα με ολους,τωρα ειμαι ηρεμη και δεν με πειραζει η ταλαιπωρια.Δε ξερω ποσο θα κρατησει αυτη μου η διαθεση αλλα οσο κρατησει καλο ειναι.Νοβεμπερ εσυ μας ειχες ρωτησει για σεξ?Παναγιτσα μου λεω μονο στη σκεψη...ακομη εχω λιγα ραμματα κι ο συνδυασμος με τις αιμορροιδες ειναι συγκλονιστικοε.Πιστευω οτι θα το ξανασξεφτω σε κανα διμηνο.Καλημερα ποπακι.Τι κανει η μπουμλου?Πως ηταν το βραδυ σας?

Έτσι ακριβώς είμαι κι εγώ...αρντάν...φταίει που ο μικρός είναι καλός, φταίει που τον ήθελα τόσο, δεν ξέρω αλλά όσα με πείραζαν στον τρίτο, που ξυπνούσε τη νύχτα και καθόταν μιάμιση ώρα,μπλα μπλα μπλα... τώρα τα βλέπω φυσιολογικά και δε με πειράζουν...Χάνω την υπομονή μου μόνο το μεσημέρι με τα μεγάλα όταν δε με ακούν, αυτό, κατά τ' άλλα, ζω σε ένα γαλάζιο συννεφάκι...όσο κρατήσει που λες κι εσύ!:DΓια τις αιμορροίδες δοκίμασες το κόλπο με το να πίνεις παγωμένο νεράκι νηστική το πρωί?Εμένα με βοηθά πολύ...Η μικρή σου μήπως επειδή κοιμάται όλη μέρα τα 3ωρα-4ωρα μένει ξύπνια τη νύχτα?Εμένα κοιμάται καλά και τη μέρα αλλά μένει ξύπνιος και δυο ώρες τη φορά οπότε τη νύχτα ή που θα θηλάζει μόνο μες στον ύπνο του ή άντε να κάτσει μια φορά 1,5 ώρα ξύπνιος...Αλλά σου λέω τη μέρα μένει ξύπνιος 1-2 ώρες μετά από κάθε γεύμα....ίσως αλλάξει μεγαλώνοντας λίγο η μπουμπού, θα δεις πώς θα πάει...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

εδώ είμαι κι εγώ ακόμα εγκυούλα

από τις τελευταίες από ότι βλέπω

γύρισα από διακοπες τη δευτέρα

μου κράτησαν στο εξοχικό τα παιδιά οι γονείς μου

κι έτσι πρόλαβα να ετοιμάσω το σπίτι και τα μωρουδιακά και τη βαλίτσα...

γιατί δεν είχα κάνει τίποτα

το βράδυ επιστρέφουν τα θηρία μου και θα τα ισοπεδώσουν όλα πάλι....

χτες έφαγα μια φρίκη

είχα 2 ώρες να ακούσω το μωρό και πήγα στο νοσοκομείο

έκανα υπέρηχο και νστ όλα καλά μου είπαν

αλλά δεν είναι τόσο σβούρας όσο ήταν ....υποτονικές οι κινήσεις του

κατά τα άλλα δεν έχω καμία ένδειξη για επικείμενο τοκετό....

για να δούμε...θα μου έρθει στη γιορτή μου δωράκι?

εγώ πάντως ανθή δεν βιάζομαι...

αρκεί να μη μου ξανακάνει κανά χουνέρι και δεν κουνιέται γιατί χτες τα χρειάστηκα....κλαίγοντας έφτασα στο νοσοκομείο....

τη δευτέρα θα γυρίσει ο γιατρός μου και θα πάω να με δεί...

Πού το λέει βρε μανάρι μου ότι πρέπει να το νιώθεις το μωράκι κάθε ώρα?Κάποιες ώρες κοιμούνται κι αυτά τα δόλια, αλλά σε καταλαβαίνω, τώρα στα τέλη....Καλώς να δεχτείς τα βλασταράκια σου, έτοιμη κι η βαλίτσα, άντε μακάρι το 15Αύγουστο να σου κάνει τη χάρη ο πρίγκηπας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και απο εμένα. Καλεεεε πλέον μόνο οι μανούλες γράφετε.... οι άλλες εγγυούλες που ειναι;;;; Οεο;; Δεν με πειράζει... γιατί μαθαίνω πολλά απο εσάς. χεχε... ετοιμάζομαι κορίτσια... διανύω τις τελευταίες μέρες με τον αντρούλη οι δυό μας.... και ανυπομονώ να αγγαλιάσω το μπεμπάκι μου. Θα μπώ Κυριακή βράδυ μέσα... ωστε Δευτέρα πρωί να ξεκινήσουμε τη διαδικασία. Περιμένω τηλ. απο τη μαία να συννενοηθούμε/. Χθες αργά αποφάσισα το ναι .. και ετσι πήρα το γιατρό μου. Τώρα οτι θέλει ο Θεός ας γίνει. Φυσιολογικά ή καισαρική... τι να κάνουμε. Είναι το λιγότερο μπροστά στην ευτυχία μου για την κόρη μου.

Άντε έφτασε η μεγάλη στιγμή και για σένα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σημερα βγαινουμε απο το μαιευτηριο,επιτελους να βρουμε την ησυχια μας στο σπιτι μας,κουραστηκα με τις επισκεψεις ολη μερα.

Καταρχας να ευχηθω στις μανουλες που γεννησαν να τους ζησουν τα μπεμπακια να ειναι υγιη και καλοτυχα.Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω διοτι οπως καταλαβαινετε τα ειδα ολα.

Με τον θηλασμο δεν τα εχω παει καλα ,οι θηλες μου πληγιαστηκαν ασχημα ,μου εχει κοστισει πολυ ψυχολογικα ,εκλαιγα συνεχεια ,μαλλον ημουν η κλαψιαρα του οροφου.Τελικα βρηκα λυση προσωρινη με το θηλαστρο αλλα δινω και ξενο γαλα γιατι πειναει και δεν χορταινει με το δικο μου.Επισης πηρα και θηλες σιλικονης τις οποιες δεν εχω χρησιμοποησει ακομα,οταν παμε σπιτι θα ερθει μια μαια να μου τις δειξει.Εχω φοβηθει και δεν θελω να κανω κατι λαθος και τελικα να στραβωσει εντελως ο θηλασμος.Μολις παμε σπιτι.θα κανω παλι αντληση θα της δωσω απο το δικο μου και θα δω μετα.Αχ παντως εχω αγχωθει μεχρι να παμε σπιτι μη τυχον πειναει η μπουμπου και ποτε θα της δωσω γαλα.

Μόλις δοκιμασεις την ψευδοθηλή μπες σε παρακαλώ να μου πεις εντυπώσεις. Μου πρότεινε κι εμένα ο παιδίατρος θηλη αλλά τσιγκουνευτηκα λίγο τα λεφτά και το άφησα. Μου είπε οτι έτσι η μικρή θα πιάσει ίσως πιο γρήγορα το στηθος

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσακια καλημερα!!Γεννησα 3/8 ενα μπεμπακι 3200 κα 51 cm!Μολις χθες γυρισαμε σπιτι μας ο μικρουλης ειναι μια γλυκα και θηλαζει συνεχεια. Τα πηγαμε πολυ καλα απο την αρχη, μολις βγηκε μου τον εβαλαν απευθειας στο στηθος και επιασε πολυ καλα, τις 2 πρωτες μερες με πληγωσε λιγο αλλα εβαζα τη γνωστη κρεμα και ολα καλα απο την τριτη μερα εχω γαλατακι και ευχαριστιεται.:P Φοβερο νοσοκομειο το Αλεξανδρας πολυ φιλικο στο θηλασμο, πολυ καθαρα σουπερ. Δεν εχω διαβασει καθολου νεα σας συγχαρητηρια σε οσες γεννησαν!!!

Συγχαρητήρια καλή μου! Να χαιρεσαι το παλικάρι σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια μου καλημέρα. Μόλις γυρνάμε από το γιατρό. Πλακούντας καλός, αμνιακό υγρο μπόλικο, τράχηλος μαλακός, διαστολή 2. Κοντεύουμε....

Μπορεί να αργεί το μωρακι σου, αλλά όταν θα το αφίξεις για πρώτη φορά στην αγκαλιά σου θα αποζημιώσεις για κάθε λεπτό αναμονής!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Ποιανής το μωράκι συμφωνεί με τον πιτσιρικά; :tongue::tongue::tongue:

[ATTACH]1653[/ATTACH]

Εμένα η μπέμπα χθες για να κοιμηθεί μας έβγαλε την Παναγία και τελικά όταν κοιμήθηκε μου έκανε εντύπωση που κοιμήθηκε 3 ώρες Γιατί συνήθως κοιμάται 2ωρες μετά ξυπνάμε..Επίσης εκτός του να θηλάζει χρησιμοποιεί και το στήθος μου για πιπίλα Για.να νανουριστει κοινώς είμαι όλη την ώρα με τα. Με με έξω..Τι κάνει το.αναστασακι.Πώς είναι η κοιλίτσα.της.;ηρέμησε καθόλου;

ewKwp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα.Σας παρακολουθώ και μαθαίνω νέα σας.Να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας και να στε πάντα τόσο ευτυχισμένες όπως τώρα.Και στις εγκυούλες μ έναν πόνο.:D:D

Εμείς είμαστε 3100 πλέον,και αν μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη δε γεννήσω μπαίνουμε την Παρασκευή πρώτα ο Θεός με πρόκληση τοκετού.Είμαι πολύ ευτυχισμένη που πλησιάζει ο καιρός.

Ανυπομονώωω.Φιλάκια σε όλες

7H5Lp3.png

Αντε ανθη μου αφου το αποφασισατε με το καλο να ρθει η μπεμπα σας και μακαρι να τα καταφερεις να γεννησεις οπως θες.Ευαγγελια μου εφτασες στο τελος.Κι εγω τεταρτη ειχα διαστολη 2 και πεμπτη γεννησα.Με το καλο κι ας αργησε!!!!Θηλες σιλικονης ειχε παρει κι η αδελφη μου γιατι οι δικες της ειχαν πληγωθει και θηλασε καλα.Εγω κοριτσια στο μαιευτηριο αγορασα "κοχυλια"που τα προτεινουν πλεον αντι για επιθεματα αλλα ειναι μουφα.Μια φορα τα χρησιμοποιησα και γεμισα γαλατα.Οχι οτι με τα επιθεματα τη γλυτωνω.Δεκα μπανια τη μερα να κανω παλι γαλα πανω μου θα βρεις.Μαρουσκα οταν μενει ξυπνιος κανα δυο ωρες ειναι ησυχος?Τον αφηνεις καπου η αγκαλια?Εμενα η μπεμπα το απογ εμεινε δυο ωρες ξυπνια αλλα εκλαιγε.Ηθελε να κοιμηθει αλλα δεν ηξερα τι αλλο να κανω?Δοκιμασα τα παντα.Οταν τα πιανει αυτο νιωθω ανημπορη.Κριστη μου να σου ζησει ο μπεμπης,εισυε επιτελους σπιτακι σας ε?Ποσο καιρο το επιθυμουσες,τωρα το ζεις.Μαριανθη το ξεκινησες το σκευασμα για τους κολικους?Ειδες διαφορα?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Τελικά το Αναστασακι έχει κωλικούς. Ο γιατρός μας πρότεινε το biogaia που περιέχει προβιοτικα για την ρύθμιση του εντέρου της. Παράλληλα εγώ την κραταω όρθια μετά από κάθε γευμα με την κοιλιτσα της να πιέζεται στην δική μου και φαίνεται ότι πιανει. Αλλά πολύ ζόρι τραβάει το καημενουλη. Το λυπάμαι πολυ

Ειπαμε ΥΠΟΜΟΝΗ.....:rolleyes:κουραγιο στην μανουλα και στο μαναρακι σου....θα περασει και αυτο!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...