Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κορίτσια πως καταλαβαίνουμε ότι ένα μωράκι έχει κολικούς; Εσείς τι κάνετε στα δικά σας όταν τους πιάνουν; Διάβασα στο ίντερνετ ότι τα χαϊδεύουμε στην κοιλίτσα, ότι τα σηκώνουμε όρθια και ότι βάζουμε ζεστές κομπρέσες

Μαριάνθη σήμερα μου μίλαγε η παιδίατρος για τους κολικούς μπορεί λέει να ξεκινήσουν από την 10μερα ζωής του παιδιού μέχρι και 3μηνων λέει..πανανε μαζεύουν.τα πόδια τους τα.τεντωνουν κάπως έτσι..Και τους κάνεις μασάζ.Στην κοιλίτσα και φέρνεις λέει τα πόδια τους στην κοιλιά. Τους έτσι ώστε.να φύγουν τα.αέρια..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια πως καταλαβαίνουμε ότι ένα μωράκι έχει κολικούς; Εσείς τι κάνετε στα δικά σας όταν τους πιάνουν; Διάβασα στο ίντερνετ ότι τα χαϊδεύουμε στην κοιλίτσα, ότι τα σηκώνουμε όρθια και ότι βάζουμε ζεστές κομπρέσες

Οι κολικοι ξεκινουν γυρω στις 17 μερες.διπλωνουν ποδαρακια δεν βρισκουν ησυχια πουθενα κ τα πιανει ιδια ωρα περιπου καθε μερα συνηθως απογευμα βραδακι.εμενα τα ανακουφιζε η σταση τιγρης στο δεντρο δηλαδη το μωρο πανω στο χερι σου μπρουμυτα και με το αλλο χερι του τριβεις την κοιλιτσα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαχη μου παει καλυτερα το θεμα θηλασμος ε?Αν ξυπναει καθε δυο ωρες και τη βαζεις στηθος θα χεις μεγαλη παραγωγη.Δεν υπαρχει φυσιολογικο στο ποσο καθονται στο στηθος.Εμενα η μικρη καθεται γυρω στα δεκα λεπτα και πολυ λεω και μετα κοιμαται με τη θηλη μεσα στο στομα.Για να παει και στο αλλο στηθος την ιδια φορα ουτε λογος,ειναι τεζα απ το ενα.Οι αλλες μου κορες δεν ειχαν ξεκολλημο απ το βυζι.Εγω ταλαιπωρουμαι απο αιμορροιδες.Δεν εβγαλα στον τοκετο με τοση πιεση και εβγαλα τωρα στο σπιτι.Εχω μεγαλο θεμα,η κρεμα δεν μου κανει τιποτα,ποναω ορθια και καθιστη.Λιγο σημερα σαν να μαι καλυτερα αλλα και παλι ποναω αρκετα.Μαρουσκα με τα κιλα δεν εχω προβλημα απο αισθητικη αποψη αλλα με κανουν να νιωθω δυσφορια,δε νιωθω ο εαυτος μου κι ενοχλουμαι πολυ οποτε αρχισα να προσεχω και νιωθω ηδη καλυτερα.Τα κοριτσακια μου εχουν παει κουνιες,η καρπουζελα κοιμαται κι εγω μαγειρεψα κοκκινιστα κεφτεδακια με πενες για σημερα και γι αυριο.Το μεσημερι δεν προλαβα να μαγειρεψω και την βγαλαμε με πιτσα.Αυτη τη φορα νιωθω πιο μαμα απο ποτε.Απο τα τρια μου παιδια αυτο νιωθω οτι το αγαπησα πιο αυτοματα απο τ αλλα.Σκεφτομαι οτι στο πρωτο ειχα το αγχος της πρωτομανουλας και το "αγχος" να το αγαπησω και ν ανταποκριθω σε οσα ειχα ακουσει περι μητροτητας,στο δευτερο ειχα το αγχος πως θα αντιφρασει το πρωτο κι αν θα μπορεσω να τα αγαπησω ισα,τωρα νιωθω πολυ απελευθερωμενη επειδη κι οι δυο ειναι πολυ ευτυχισμενες με τη μπεμπα κι εχω αφεθει κι εγω να το ζησω.Ισωςπαιζει ρολο και το ιδιο το μωρο που ναι τοσο ησυχο και δεν εχω ζοριστει πολυ.Αυτες ειναι οι σκεψεις μου.Μαρουσκα εσυ που εχεις πολλα παιδακια,μοιαζει σε κανενα ο μπεμπης?Εμενα ειναι μιξη ,μας φαινεται οτι εχει ματια μελινας,μυτη εχουν κι οι υρρις ιδια-τη δικη μου και στομα δαναης.

Ναι πάμε πολύ καλά δόξα τον Θεό γιατί είχα τρελαθεί και εγώ .. Άλλες φορές την έβαζα στο στήθος και καθόταν ώρες δεν είχα..κατεβάσει γάλα πολύ ενώ τώρα μια.χαρά τρώει κανένα τεταρτακι με μισάωρο και μετά νάνι το κοριτσάκι μου..Και κοιμάται κανένα δίωρο με τρίωρο και μετά ξυπνάει πάλι..Και το βάρος της.Είναι καλό γιατί το είχα άγχος.ότι δεν χορταίνει το παιδί μου..Εμένα η μπέμπα.Όχι επειδή είναι δικό μου παιδί αλλά μου φαίνεται πανέμορφη...Είναι.ίδια.ο άντρας μου με το σχήμα των ματιών δικό μου..κοινώς μάλλον με είχε πάρει ο ύπνος..Αλλά δεν με νοιάζει έτσι. Και αλλιώς ο μπαμπάς μας είναι.ομορφουλης..

ewKwp3.png

Μαχη μου παει καλυτερα το θεμα θηλασμος ε?Αν ξυπναει καθε δυο ωρες και τη βαζεις στηθος θα χεις μεγαλη παραγωγη.Δεν υπαρχει φυσιολογικο στο ποσο καθονται στο στηθος.Εμενα η μικρη καθεται γυρω στα δεκα λεπτα και πολυ λεω και μετα κοιμαται με τη θηλη μεσα στο στομα.Για να παει και στο αλλο στηθος την ιδια φορα ουτε λογος,ειναι τεζα απ το ενα.Οι αλλες μου κορες δεν ειχαν ξεκολλημο απ το βυζι.Εγω ταλαιπωρουμαι απο αιμορροιδες.Δεν εβγαλα στον τοκετο με τοση πιεση και εβγαλα τωρα στο σπιτι.Εχω μεγαλο θεμα,η κρεμα δεν μου κανει τιποτα,ποναω ορθια και καθιστη.Λιγο σημερα σαν να μαι καλυτερα αλλα και παλι ποναω αρκετα.Μαρουσκα με τα κιλα δεν εχω προβλημα απο αισθητικη αποψη αλλα με κανουν να νιωθω δυσφορια,δε νιωθω ο εαυτος μου κι ενοχλουμαι πολυ οποτε αρχισα να προσεχω και νιωθω ηδη καλυτερα.Τα κοριτσακια μου εχουν παει κουνιες,η καρπουζελα κοιμαται κι εγω μαγειρεψα κοκκινιστα κεφτεδακια με πενες για σημερα και γι αυριο.Το μεσημερι δεν προλαβα να μαγειρεψω και την βγαλαμε με πιτσα.Αυτη τη φορα νιωθω πιο μαμα απο ποτε.Απο τα τρια μου παιδια αυτο νιωθω οτι το αγαπησα πιο αυτοματα απο τ αλλα.Σκεφτομαι οτι στο πρωτο ειχα το αγχος της πρωτομανουλας και το "αγχος" να το αγαπησω και ν ανταποκριθω σε οσα ειχα ακουσει περι μητροτητας,στο δευτερο ειχα το αγχος πως θα αντιφρασει το πρωτο κι αν θα μπορεσω να τα αγαπησω ισα,τωρα νιωθω πολυ απελευθερωμενη επειδη κι οι δυο ειναι πολυ ευτυχισμενες με τη μπεμπα κι εχω αφεθει κι εγω να το ζησω.Ισωςπαιζει ρολο και το ιδιο το μωρο που ναι τοσο ησυχο και δεν εχω ζοριστει πολυ.Αυτες ειναι οι σκεψεις μου.Μαρουσκα εσυ που εχεις πολλα παιδακια,μοιαζει σε κανενα ο μπεμπης?Εμενα ειναι μιξη ,μας φαινεται οτι εχει ματια μελινας,μυτη εχουν κι οι υρρις ιδια-τη δικη μου και στομα δαναης.
Κι εμενα μοιαζουν και τα τεσσσερα οτι ειναι αδερφακια...μια κοψια ολα!Ο μεγαλος ειναι ιδιος εγωο τριτος ιδιος ο αντρας μου και τα ζυγα ειναι μιξεις!!!!Η οποια μικρη μειξη κοιμαται απο τις επτα κι εχω καταπρηστει!!!Ξυπνα βρεεεε....:cool:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

το άλλο κουλό που άκουσα!!!!η λεχώνα να μη βγει έξω βράδυ και να μην απλωνω τα ρουχα του μωρου νυχτα!!!!εγω βραδυ πλένω πρωι μαζευω!!!!Τι άλλο θα ακουσω!!!Η λεχωνα αν βγει νύχτα θα γίνει λυκάνθρωπος?

Ηπια ένα κουτάκι μπίρα γρήγορα και την άκουσα!!!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Καλε κοριτσια εσεις δουλειες δεν εχετε να κανετε?? Ολο εδω μεσα τριγυρνατε??χαχαχα;);)

Λοιπον σας διαβασα και εχω να πω το εξης: απο την μερα που μαθαινουμε τα ευχαριστα τηςωεγκυμοσυνης ξεκιναει αυτοματα και ενας συνδιασμος ευθυνης-αγχους,να παει καλα η εγκυμοσυνη,να ειναι γερο το μωρο,να γεννησω με ασφαλεια, να θηλασει το μωρο,να παρει βαρος,να αντιδρα στα ερεθισματα,να να να να να να.............τι τραβαμε και εμεις οι μανες!!!!!

Απο τυψεις νιωθω και εγω μερικες φορες,φοβαμαι οτι καπου το χανω,ειτε με τα αλλα δυο παιδια μου,ειτε το οτι δεν κραταω στην αγκαλια μου πολυ το μωρο,ωρες ωρες νιωθω λιγη απεναντι σε ολους,αλλα νομιζω οτι σε βαθος χρονου ολα αυτα θα ειναι απλα χαζομαριτσες,οπως ετσι διαπιστωσα μετα τον χρονο στα αλλα δυο παιδια μου και τσαμπα χαλαγα την διαθεση μου.νομιζω οτι τωρα φταινε πολυ οιορμονες οι οποιες εχουν παθει κοκο μπλοκο μετα την γεννα καιγια να ερθουν στα ισα τους μετα απο 9-10 μηνες πρεπει νακανουμε υπομονη για αλλημια φορα:rolleyes::rolleyes:υπομονη!!!!!!! Τι σπαστικη λεξη:Υπομονη:mad::-x:-x

Μαριανθη ολα καλα κοριτσακι μου πανε σημασια εχει οτι εχεις ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου,αυτο δεν ειναι το πιο σημαντικο?

Εμεις ειμαστε καλα,την παλευουμε....αν και θελω να βγω εξω βραδακι να πιω κανα ποτακι:confused::confused: καλα μην βαρατε...μια κουβεντα ειπα...τι να μου κανει εμενα η μπυριτσα φραουλιτσα.....θελω μια βαρελα μπυρα για να πω οτι την ακουσα!!!!διοτι ημουνα γερο ποτηρι στα νιατα μου!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

το άλλο κουλό που άκουσα!!!!η λεχώνα να μη βγει έξω βράδυ και να μην απλωνω τα ρουχα του μωρου νυχτα!!!!εγω βραδυ πλένω πρωι μαζευω!!!!Τι άλλο θα ακουσω!!!Η λεχωνα αν βγει νύχτα θα γίνει λυκάνθρωπος?

Και εγω τα εχω ακουσει αυτα τα παλιακα.......ναι βεβαια για κατι τετοια ειμαστε λεχωνες,για ολα τα αλλα δεν ειμαστε....για το σκουπισμα,σιδερωμα,φαγητο,πλυσιμο........η λεχωνα κανονικα καθεται σπιτι 40 μερες για την αναρρωση της,οχι για να ξεκατινιαζεται στις δουλειες!!ο παπας που μου εδωσε τη μιση ευχη μου ειπε μετα τις 6 το απογευμα να μην βγαινω εξω,ουτε εγω ουτε το μωρο:confused::confused:excuse me???:shock::shock:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαριάνθη ανασυντάξου!!!!Αν μπορεσεις να θηλάσεις καλώς!Αν όχι δεν ήρθε το τελος του κόσμου...έλεος πια! Κοιτα να χαρεις το μωρο σου που κάθε μέρα μεγαλώνει και κάνει κ διαφορετικες γκριματσες κ μην τρελαίνεσαι!κ εγω που δεν με θηλασαν καθολου μια χαρα παιδι βγήκα αντιβίωση δεν εχω πάρει!!!!:P:p:p:p:p

Οτι βγηκες μια χαρα παιδι εσυ το λες!!!για να ρωτησω την πεθερα σου τι γνωμη εχει για αυτο;);)χαχαχα;);)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγώ ξέρω ότι δεν κάνει να δεχτεί επισκέψεις μετα την δύση του ήλιου.. Προληψεις :cool:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλε κοριτσια εσεις δουλειες δεν εχετε να κανετε?? Ολο εδω μεσα τριγυρνατε??χαχαχα;);)

Λοιπον σας διαβασα και εχω να πω το εξης: απο την μερα που μαθαινουμε τα ευχαριστα τηςωεγκυμοσυνης ξεκιναει αυτοματα και ενας συνδιασμος ευθυνης-αγχους,να παει καλα η εγκυμοσυνη,να ειναι γερο το μωρο,να γεννησω με ασφαλεια, να θηλασει το μωρο,να παρει βαρος,να αντιδρα στα ερεθισματα,να να να να να να.............τι τραβαμε και εμεις οι μανες!!!!!

Απο τυψεις νιωθω και εγω μερικες φορες,φοβαμαι οτι καπου το χανω,ειτε με τα αλλα δυο παιδια μου,ειτε το οτι δεν κραταω στην αγκαλια μου πολυ το μωρο,ωρες ωρες νιωθω λιγη απεναντι σε ολους,αλλα νομιζω οτι σε βαθος χρονου ολα αυτα θα ειναι απλα χαζομαριτσες,οπως ετσι διαπιστωσα μετα τον χρονο στα αλλα δυο παιδια μου και τσαμπα χαλαγα την διαθεση μου.νομιζω οτι τωρα φταινε πολυ οιορμονες οι οποιες εχουν παθει κοκο μπλοκο μετα την γεννα καιγια να ερθουν στα ισα τους μετα απο 9-10 μηνες πρεπει νακανουμε υπομονη για αλλημια φορα:rolleyes::rolleyes:υπομονη!!!!!!! Τι σπαστικη λεξη:Υπομονη:mad::-x:-x

Μαριανθη ολα καλα κοριτσακι μου πανε σημασια εχει οτι εχεις ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου,αυτο δεν ειναι το πιο σημαντικο?

Εμεις ειμαστε καλα,την παλευουμε....αν και θελω να βγω εξω βραδακι να πιω κανα ποτακι:confused::confused: καλα μην βαρατε...μια κουβεντα ειπα...τι να μου κανει εμενα η μπυριτσα φραουλιτσα.....θελω μια βαρελα μπυρα για να πω οτι την ακουσα!!!!διοτι ημουνα γερο ποτηρι στα νιατα μου!!!

Αχ αυτη η υπομονή... Πόσες φορες την έχουμε αναφέρει εδώ μέσα; :?

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα εγώ είχα την πεθερά μου σπίτι κ φρόντιζε να μαζεύει τα ρούχα..κ της λέω τι κανείς κ έφριξε που δεν το ήξερα !! Χαχαχα

Κι εμενα μοιαζουν και τα τεσσσερα οτι ειναι αδερφακια...μια κοψια ολα!Ο μεγαλος ειναι ιδιος εγωο τριτος ιδιος ο αντρας μου και τα ζυγα ειναι μιξεις!!!!Η οποια μικρη μειξη κοιμαται απο τις επτα κι εχω καταπρηστει!!!Ξυπνα βρεεεε....:cool:

Μαρουσκακι να σου ζήσει το αγόρι !!!!

Καλημέρα κορίτσια. Τελικά το Αναστασακι έχει κωλικούς. Ο γιατρός μας πρότεινε το biogaia που περιέχει προβιοτικα για την ρύθμιση του εντέρου της. Παράλληλα εγώ την κραταω όρθια μετά από κάθε γευμα με την κοιλιτσα της να πιέζεται στην δική μου και φαίνεται ότι πιανει. Αλλά πολύ ζόρι τραβάει το καημενουλη. Το λυπάμαι πολυ

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...