Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια να χαίρεστε τα μωράκια σας.με το καλό κ στις υπόλοιπες που μείναν ακόμη με την κοιλίτσα.καλυτερα να περιμένετε να έρθουν μονα τους.μαριανθη παίρνεις τίποτα για την αύξηση γάλακτος;τσάι;μαγιά;καλύτερα να χρησιμοπιεις τα σωληνάκια για το συμπλήρωμα.ενεργοποιουν κ το στήθος.μπορεις να βγάζεις γάλα κ όσο θηλαζεις.υπομονη κ ελπίζω να βρει τη δύναμη η μικρή σου να πίνει μόνο από το στήθος.παντως το ποσο ζυγίζει το μωρο δε δείχνει αν μπορει να θηλασει.κανε κ μαλάξεις στο στήθος όταν τρώει.θα περίμενα κτ καλύτερο απο τν παιδιατρο σου.φανταζομαι ποιος ειναι.συγνωμη για την παρεμβαση κ αν δεν συμφωνείτε μην τα λαμβάνετε καθόλου υπόψιν όσα λεω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριάνθη ανασυντάξου!!!!Αν μπορεσεις να θηλάσεις καλώς!Αν όχι δεν ήρθε το τελος του κόσμου...έλεος πια! Κοιτα να χαρεις το μωρο σου που κάθε μέρα μεγαλώνει και κάνει κ διαφορετικες γκριματσες κ μην τρελαίνεσαι!κ εγω που δεν με θηλασαν καθολου μια χαρα παιδι βγήκα αντιβίωση δεν εχω πάρει!!!!:P:p:p:p:p

Έχεις δίκιο. Ξέρω ότι δεν έχουν λογική τα όσα σκέφτομαι. Απλά με πήρε από κάτω και πρέπει να συνελθω

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια να χαίρεστε τα μωράκια σας.με το καλό κ στις υπόλοιπες που μείναν ακόμη με την κοιλίτσα.καλυτερα να περιμένετε να έρθουν μονα τους.μαριανθη παίρνεις τίποτα για την αύξηση γάλακτος;τσάι;μαγιά;καλύτερα να χρησιμοπιεις τα σωληνάκια για το συμπλήρωμα.ενεργοποιουν κ το στήθος.μπορεις να βγάζεις γάλα κ όσο θηλαζεις.υπομονη κ ελπίζω να βρει τη δύναμη η μικρή σου να πίνει μόνο από το στήθος.παντως το ποσο ζυγίζει το μωρο δε δείχνει αν μπορει να θηλασει.κανε κ μαλάξεις στο στήθος όταν τρώει.θα περίμενα κτ καλύτερο απο τν παιδιατρο σου.φανταζομαι ποιος ειναι.συγνωμη για την παρεμβαση κ αν δεν συμφωνείτε μην τα λαμβάνετε καθόλου υπόψιν όσα λεω

Όχι δεν παίρνω τίποτα για αύξηση του γαλακτος. Ο γιατρός μου συνέστησε ένα τσάι αλλά το σκέφτομαι. Δεν ξέρω. Ποια είναι τα σωληνάκια που λες; Τι έννοιες ότι φαντάζεσαι ποιος είναι ο παιδίατρος;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Έχεις δίκιο. Ξέρω ότι δεν έχουν λογική τα όσα σκέφτομαι. Απλά με πήρε από κάτω και πρέπει να συνελθω

Βρε Μαριάνθη καλα λέει στην τελικη η φραουλιτσα δηλ αν δεν μπορούμε να θηλασουμε θα τρελαθούμε θα χάσουμε τον εαυτό μος Ε εντάξει τι να κάνουμε συμφωνώ καλό είναι να θηλασεις ωραία τα λένε και τα βιβλία και όλα αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας μην τρελαθούμε τώρα και μην δώσεις το ένα και μην δώσεις το άλλο και χίλια δυο..Ε εντάξει αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς δεν μπορείς τι να κάνουμε όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν θηλάσει η δεν έχουν πιει και ξένο ..

ewKwp3.png

Όχι δεν παίρνω τίποτα για αύξηση του γαλακτος. Ο γιατρός μου συνέστησε ένα τσάι αλλά το σκέφτομαι. Δεν ξέρω. Ποια είναι τα σωληνάκια που λες; Τι έννοιες ότι φαντάζεσαι ποιος είναι ο παιδίατρος;

Αυτό το τσάι είναι ένα τσάι της weleda δεν ξέρω αν έγραψα σωστά την εταιρεία και σου κατεβάζει λένε γάλα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό το τσάι είναι ένα τσάι της weleda δεν ξέρω αν έγραψα σωστά την εταιρεία και σου κατεβάζει λένε γάλα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει..

Weleda stilltee. Αυτό μου πρότεινε. Διάβασα καλές κριτικές στο ίντερνετ και είναι και φυτικό. Και εγώ δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Για αυτό και το σκέφτομαι αν θα το πάρω

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Weleda stilltee. Αυτό μου πρότεινε. Διάβασα καλές κριτικές στο ίντερνετ και είναι και φυτικό. Και εγώ δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Για αυτό και το σκέφτομαι αν θα το πάρω

Μου το είπε σήμερα η παιδίατρος σε αυτά που μπορώ να τρώω και να πίνω για να μην πειράζουν το μωρό λαχανικά και τέτοια και μου ανέφερε αυτό το τσάι ότι κάνει πολύ καλό και ότι το έχει πάρει πολύς κόσμος και έχει αυξηθεί πολύ το γάλα λέει τώρα τι να πω δεν ξέρω...η μαμά μου πάντως λέει για να κατεβάσεις πολύ γάλα οι παλιές οι γυναίκες έλεγαν για τα μακαρόνια και το ρυζογαλο ..

ewKwp3.png

Φραουλιτσα εσυ ησουν τυχερη δεν ειναι ετσι ολες οι κ.τ.εγω και τα δυο κοριτσια που πετυχα οσο ημουν μεσα γεννησαν με κ.τ. Η μια με ολικη αναισθησια αφου δεν την επιανε η επισκληριδιος, φυσικα κ κανουν ακομη ολικη σε καποιες περιπτωσεις.κακα τα ψεματα ειναι χειρουργειο η καισαρικη δεν εχει καμια σχεση με τον φ.τ. και σαν διαδικασια και σαν αναρρωση μετα....γι αυτο ανησυχει η Ανθη κ το σκεφτεται....Δε θελει τσαμπα μαχαιρι....

Σωστά τα λες μαρουσκακι εμένα δίπλα μου ήταν μια κοπέλα με φτ καικατευθειαν σηκώθηκε έκανε μπάνιο περπατούσε μια χαρά εγώ την πρώτη μέρα δεν μπορούσα να κουνηθω ποναγα όπως και να έχει είναι χερουργειο μαχαίρι τρως και επίσης άλλες κοπέλες και κτ να κάνουν τους φαίνεται παιχνιδάκι εγώ από την Δευτέρα μέρα και μετά ήμουν κάπως καλύτερα και πάλι με την βοήθεια.του άντρα μου μόνη μου δεν μπορούσα ούτε μπάνιο να κάνω..

ewKwp3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις περασανε δυσκολο βραδυ αλλα ευκολη μερα.Το βραδυ δε μπορουσε βα πιασει με τιποτα το στηθος,ειχε εκνευριστει κιολας.Εντελει επιασε,κοιμηθηκε και στα δεκα λεπτα λοξυγγας.Αντε ξανα να πιασει στηθος,αντε να κοιμηθει,στα δεκα λεπτα κανει κακα.Για να μην πολυλογω εμεινε ξυπνια 2-5 το πρωι.Η μερα μας ομως πηγε τελεια.Πιανει στηθος,τρωει και κοιμαται τριωρα η και τετραωρα.Δε μπορω να εξηγησω γιατι μια φορα στο 24ωρο περιπου δε μπορει να θηλασει και μαλιστα κανει γκριματσες λες και το στηθος την απωθει ενω το γαλα απ το θηλαστρο το κατεβαζει μονορουφι.Που θα παει,ελπιζω οτι θα στρωσει.Ανθη μου η γνωμη μου ειναι να μη βιασρις την κατασταση.Ενταξει εχεις κουραστει αλλα τι ειναι δυο εβδομαδες μπροστα στις 38 που εχουν περασει?Εφοσον θες φυσ.τοκ θα το ρισκαρεις για λιγες μερες?Σκεψου οτι αυτη η αποφαση θα κρινει και το μελλον γιατι αν σε αλλη εγκυμοσυνη θελησεις φυσ.τοκ θα ναι πολυ δυσκολο.Εγω σκεφτομαι οτι αν ειχα κατσει ξαπλα οπως ελεγε ο γιατρος για αλλες λιγες μερες η μπουμπου θα ταν πιο μεγαλη κι ισως πιο ευκολη στο θηλασμο και τα βαζω με τον εαυτο μου που εκανα τα παντα για να γεννησω νωριτερα.Ομως σε προκληση δε θα φτανα.Η αποφαση δικη σου βεβαια,εμεις γνωμες λεμε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αχ μαριανθη μου εχεις αγχωθει πολυ βρε κοριτσακι.Σε νιωθω βεβαια κι εγω θα στεναχωριομουν αν ενιωθα οτι χανω τον θηλασμο,προσπαθησε ομως να σαι συγκροτημενη και να μην πεφτεις.Κανεις ηδη ο τι μπορεις,συνεχισε το θηλαστρο και δοκιμασε και το τσαι,που μπορει να κανει κακο?Θηλασε το μωρο μολις γεννησες,δε θυμαμαι αν εχεις πει.Αφου κανει την κινηση του θηλασμου αλλα σταματαει μου φαινεται οτι απλως κουραζεται.Βεβαια δε ξερω αν στεκει οτι ενα μωρο 2900 δε μπορει να θηλασει ενω ενα μωρο 3 κιλα μπορει.Δε μπορεις να επικοινωνησεις με καποιο συμβουλο θηλασμου η με καποιααπ ολα τα σεμιναρια που παρακολουθησες να σου πει κατι πιο εμπεριστατωμενο γιατι ο παιδιατρος δε μου φαινεται οτι νιωθει την αγωνια σου και την προσπαθεια σου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις περασανε δυσκολο βραδυ αλλα ευκολη μερα.Το βραδυ δε μπορουσε βα πιασει με τιποτα το στηθος,ειχε εκνευριστει κιολας.Εντελει επιασε,κοιμηθηκε και στα δεκα λεπτα λοξυγγας.Αντε ξανα να πιασει στηθος,αντε να κοιμηθει,στα δεκα λεπτα κανει κακα.Για να μην πολυλογω εμεινε ξυπνια 2-5 το πρωι.Η μερα μας ομως πηγε τελεια.Πιανει στηθος,τρωει και κοιμαται τριωρα η και τετραωρα.Δε μπορω να εξηγησω γιατι μια φορα στο 24ωρο περιπου δε μπορει να θηλασει και μαλιστα κανει γκριματσες λες και το στηθος την απωθει ενω το γαλα απ το θηλαστρο το κατεβαζει μονορουφι.Που θα παει,ελπιζω οτι θα στρωσει.Ανθη μου η γνωμη μου ειναι να μη βιασρις την κατασταση.Ενταξει εχεις κουραστει αλλα τι ειναι δυο εβδομαδες μπροστα στις 38 που εχουν περασει?Εφοσον θες φυσ.τοκ θα το ρισκαρεις για λιγες μερες?Σκεψου οτι αυτη η αποφαση θα κρινει και το μελλον γιατι αν σε αλλη εγκυμοσυνη θελησεις φυσ.τοκ θα ναι πολυ δυσκολο.Εγω σκεφτομαι οτι αν ειχα κατσει ξαπλα οπως ελεγε ο γιατρος για αλλες λιγες μερες η μπουμπου θα ταν πιο μεγαλη κι ισως πιο ευκολη στο θηλασμο και τα βαζω με τον εαυτο μου που εκανα τα παντα για να γεννησω νωριτερα.Ομως σε προκληση δε θα φτανα.Η αποφαση δικη σου βεβαια,εμεις γνωμες λεμε.

Και εμένα χτες είχε ανησυχίες. Ευτυχώς τις έβγαλε το ξημέρωμα. Αλλά μετά όλη την ημέρα κομμάτια ήμασταν. Ποιος ξέρει και αυτά τι ζόρια τραβάνε, καθώς αναπτύσσονται...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αχ μαριανθη μου εχεις αγχωθει πολυ βρε κοριτσακι. Και λίγα λες...:tongue: Σήμερα βέβαια είμαι καλύτεραΣε νιωθω βεβαια κι εγω θα στεναχωριομουν αν ενιωθα οτι χανω τον θηλασμο,προσπαθησε ομως να σαι συγκροτημενη και να μην πεφτεις. Αυτό προσπαθώ να κάνω, αλλά τι να πω. Λογικά ξέρω ότι πρέπει να είμαι ψύχραιμη και να συνεχίσω την προσπάθεια. Αλλά αυτή την στιγμή δεν λειτουργεί και πολύ καλά η λογική πάνω μου! Κανεις ηδη ο τι μπορεις,συνεχισε το θηλαστρο και δοκιμασε και το τσαι,που μπορει να κανει κακο? Μήπως έχει τίποτα βλαβερές ουσίες για μένα ή το μωρό. Τόσα ακούγονται για αυτά τα σκευάσματα. Ξέρω κι εγώ... Θηλασε το μωρο μολις γεννησες,δε θυμαμαι αν εχεις πει. Όχι, ποτέ δεν θήλασε. Πιάνει λίγο μόνο την ρόγα στο στήθος, κάνει μια δυο θηλαστικές κινήσεις και μετά την αφήνει. Και με τις κινήσεις δεν πιέζει αρκετά για να βγει το γάλα. Ίσα ίσα ανοιγοκλείνει τα χείλη της για να καταλάβεις. Εγώ πιέζω το στήθος και πέφτουν σταγόνες στο στόμα της για να της δίνω κίνητρο να συνεχίζει Αφου κανει την κινηση του θηλασμου αλλα σταματαει μου φαινεται οτι απλως κουραζεται. Ακριβώς. Κουράζετε και επειδή δεν έχει υπομονή γιατί πεινάει βάζει τα κλάματα. Όταν γίνεται αυτό το έχασα το παιχνίδι. Γιατί μέχρι να την ηρεμήσω και να την επαναφέρω, πέφτει σε λήθαργο. Οπότε από το να μην φάει καθόλου, σταματώ τον "θηλασμό" και της δίνω μπιμπερό Βεβαια δε ξερω αν στεκει οτι ενα μωρο 2900 δε μπορει να θηλασει ενω ενα μωρο 3 κιλα μπορει. Δε νομίζω να θέλει ακριβώς 3 κιλά να γίνει. Ίσως από 3 και πάνω, πιο πολύ για να σταματήσουμε το ξένο. Όχι τόσο ότι μόλις γίνει 3 κιλά θα μπορεί να θηλάζει Δε μπορεις να επικοινωνησεις με καποιο συμβουλο θηλασμου η με καποιααπ ολα τα σεμιναρια που παρακολουθησες να σου πει κατι πιο εμπεριστατωμενο γιατι ο παιδιατρος δε μου φαινεται οτι νιωθει την αγωνια σου και την προσπαθεια σου.

Ο παιδίατρος είναι πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας. Μέχρι τώρα δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο. Εντάξει με χαλάει το ότι της δίνω ξένο, αλλά δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν έχω γνώσεις. Ίσως είναι απαραίτητο. Ίσως αλλιώς να μην μπορεί να γίνει. Κάποιον άλλο δεν ξέρω που μπορώ να βρω. Τα σεμινάρια που παρακολούθησα, ήταν απλώς σεμινάρια. Δεν έχω τα στοιχεία των μαίων

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαχη μου παει καλυτερα το θεμα θηλασμος ε?Αν ξυπναει καθε δυο ωρες και τη βαζεις στηθος θα χεις μεγαλη παραγωγη.Δεν υπαρχει φυσιολογικο στο ποσο καθονται στο στηθος.Εμενα η μικρη καθεται γυρω στα δεκα λεπτα και πολυ λεω και μετα κοιμαται με τη θηλη μεσα στο στομα.Για να παει και στο αλλο στηθος την ιδια φορα ουτε λογος,ειναι τεζα απ το ενα.Οι αλλες μου κορες δεν ειχαν ξεκολλημο απ το βυζι.Εγω ταλαιπωρουμαι απο αιμορροιδες.Δεν εβγαλα στον τοκετο με τοση πιεση και εβγαλα τωρα στο σπιτι.Εχω μεγαλο θεμα,η κρεμα δεν μου κανει τιποτα,ποναω ορθια και καθιστη.Λιγο σημερα σαν να μαι καλυτερα αλλα και παλι ποναω αρκετα.Μαρουσκα με τα κιλα δεν εχω προβλημα απο αισθητικη αποψη αλλα με κανουν να νιωθω δυσφορια,δε νιωθω ο εαυτος μου κι ενοχλουμαι πολυ οποτε αρχισα να προσεχω και νιωθω ηδη καλυτερα.Τα κοριτσακια μου εχουν παει κουνιες,η καρπουζελα κοιμαται κι εγω μαγειρεψα κοκκινιστα κεφτεδακια με πενες για σημερα και γι αυριο.Το μεσημερι δεν προλαβα να μαγειρεψω και την βγαλαμε με πιτσα.Αυτη τη φορα νιωθω πιο μαμα απο ποτε.Απο τα τρια μου παιδια αυτο νιωθω οτι το αγαπησα πιο αυτοματα απο τ αλλα.Σκεφτομαι οτι στο πρωτο ειχα το αγχος της πρωτομανουλας και το "αγχος" να το αγαπησω και ν ανταποκριθω σε οσα ειχα ακουσει περι μητροτητας,στο δευτερο ειχα το αγχος πως θα αντιφρασει το πρωτο κι αν θα μπορεσω να τα αγαπησω ισα,τωρα νιωθω πολυ απελευθερωμενη επειδη κι οι δυο ειναι πολυ ευτυχισμενες με τη μπεμπα κι εχω αφεθει κι εγω να το ζησω.Ισωςπαιζει ρολο και το ιδιο το μωρο που ναι τοσο ησυχο και δεν εχω ζοριστει πολυ.Αυτες ειναι οι σκεψεις μου.Μαρουσκα εσυ που εχεις πολλα παιδακια,μοιαζει σε κανενα ο μπεμπης?Εμενα ειναι μιξη ,μας φαινεται οτι εχει ματια μελινας,μυτη εχουν κι οι υρρις ιδια-τη δικη μου και στομα δαναης.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κορίτσια πως καταλαβαίνουμε ότι ένα μωράκι έχει κολικούς; Εσείς τι κάνετε στα δικά σας όταν τους πιάνουν; Διάβασα στο ίντερνετ ότι τα χαϊδεύουμε στην κοιλίτσα, ότι τα σηκώνουμε όρθια και ότι βάζουμε ζεστές κομπρέσες

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ο παιδίατρος είναι πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας. Μέχρι τώρα δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο. Εντάξει με χαλάει το ότι της δίνω ξένο, αλλά δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν έχω γνώσεις. Ίσως είναι απαραίτητο. Ίσως αλλιώς να μην μπορεί να γίνει. Κάποιον άλλο δεν ξέρω που μπορώ να βρω. Τα σεμινάρια που παρακολούθησα, ήταν απλώς σεμινάρια. Δεν έχω τα στοιχεία των μαίων

Μαριάνθη μου εγώ θα σου έλεγα να κάνεις αυτό που έχω σκοπό να κάνω κι εγώ αν αντιμετωπίσω προβλήματα με το θηλασμό. Πάρε τηλ τον σύνδεσμο θηλασμού ελλάδος la leche league, www.lllgreece.org, 2106003249

Εκεί θα σε βοηθήσουν τηλεφωνικώς και θα σου λύσουν πολλές απορίες, επίσης μπορούν να σου δώσουν τηλ συμβούλων θηλασμού στην περιοχή σου. Εγώ αν και εξωτερικό θα τους πάρω τηλ αν χρειαστεί, εστω κι ετσι μπορεί να βοηθήσουν. Ξέρω πολλές περιπτώσεις γυναικών που τα κατάφεραν με τη βοήθεια τους

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...