Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμφωνω!!!Η πουρελαν σωτηρια κ επάλειψη με γάλα!!!Το έπαθα κ εγώ ποπάκι!Ημουν σε 3κλινο κ είχα όλη την ώρα το στήθος έξω για να μην ακουμπά μπλούζα!!!Όλη την ωρα τα βυζια έξω να τα χτυπα αερας!Εσύ σε μονοκλινο θα έχεις περισσότερη άνεση!Ευτυχώς τις ώρες επισκεπτηρίου έπαιρνε το μωρό η παιδίατρος κ το κρατούσαν ως τη λήξη του κ από τη δεύτερη μέρα δεν είχα επισκέψεις εκτός από τον άντρα μου κ είχα ησυχία!Τους έλεγα να μην έρθουν αφού δε θα τη δουν!!!Ευτυχώς καταλάβαιναν ότι με κουράζουν οι επισκέψεις...

Μα είναι πολυ λογικό τις πρώτες μέρες που γεννάς να θες την ησυχία σου. Να χαρείς το νινί σου. Οι επισκέψεις μπορούν να γίνουν και στο σπίτι πιο χαλαρά και όταν θα είναι ο κατάληλος καιρός. Αλλά..... ξέρω είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις. Και εγώ δεν θέλω πολλές επισκέψεις. Ευτυχώς οι περισσότεροι λέιπουν διακοπές..... και θέλων να πιστέυω οτι δεν θα έρθουν πολλοι... :shock:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Αχχχ δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ λαχταράω να την πάρω στην αγγαλιά μου την μικρή. Είμαι πραγματικά σε μεγάλο δίλημμα. Θα ΄θελα πολύ να πάω νωρίτερα χωρίς άγχος (ε πιθανόν λιγότερο) γιατί πραγματικά δεν αντέχω το βάρος ... Απο την άλλη αν το κάνω και δεν πιάσει και με πάει καισαρική; Είδες; Δεν μου το είπε ο γιατρός. Και γιατί αν το πεί; Είναι δυνατον να του ξεκαθαρίζεις απο την αρχη οτι δνε θες με τίποτα καισαρική να σου λεει φυσικα οτι και εκείνος προτιμά τους φυσιολογικούς τοκετούς.... αλλάνα μην σου λέει τώρα οτι η πρόκληση μπορει να οδηγήσει σε καισαρική; Ασε γιατι διαβάζω οτι συνήθως στην πρόκληση μπορεί να κάνει και 18 ώρες να γεννήσει η γυναίκα. Βέβαια... εγώ έχω κάποια μικρή διαστολή... δεν ξέρω εάν αυτό ειναι στα σύν. Εννοείται θα τον ρωτήσω σήμερα στο τηλέφωνο να δω τι θα μου πει...

Ανθή κάνε υπομονή και περίμενε να έρθει το μωράκι!!!!Όλοι υπέρ του φτ είναι!!!Για μέτρα κτ και πες μου! Και αν σου πει εκείνη την ώρα πάμε για κτ τί θα πεις....δεν ρισκάρεις να πάθει κάτι το μωρό!!!

8NkSp3.png

Καλημέρααααα. Σε ευχαριστώ πολυ για την άποψη σου. Δεν σου κρύβω ότι χθες τα έψαχνα πολυ στο Ίντερνετ. Βεβαια ακριβώς πως γινεται η πρόκληση, μου την εξήγησε και ο γιατρός. Το μόνο που δεν μου είπε ειναι και μου το λες ΕΣΥ αλλά και το διάβασα στο Ίντερνετ απο εμπειρίες γυναικών, ότι οι πρωτότοκες έχουν πολυ μεγάλες πιθανότητες να μην τα καταφέρουν έτσι και να οδηγηθούν σε καισαρική. Κατι που με τίποτα δεν το ήθελα και αυτο ειναι που με αγχώνει.

ακομα απάντηση δεν εχει παρει ο γιατρός μου για το τι θα αποφασίσω. Πάντως..... Δεν ειναι απο αυτούς που προσπαθεί να με πιέσει για κατι που δεν θέλω. Ούτε να πάει διακοπές. Αν μου λέει το αποφασίσεις νωρίτερα εγω εδώ θα είμαι άμα πάσα ωρα και στιγμή. Ακομα και 15 Αύγουστο που λέει ο λόγος. Τωρα θα δω..... Και κάτι ακόμη. Ο γιατρός μου ειναι αρνητικός στο να ξεπεράσουμε τις 40 εβδομάδες. Αν φτάναμε εκει και δεν σπαγανε νερά η αν δεν άρχιζαν οι πόνοι, πάλι με πρόκληση θα με πηγαινε

Εγώ με πρόκληση μπήκα και γέννησα με φυσιολογικό. Εμπειρία από άλλο τοκετό δεν έχω αλλά ξέρω ότι οι τεχνητοί πόνοι πονανε πιο πολύ από τους φυσικους. Με διαστολή 0 και έκανα επισκληρηδιο για να αντεξω τον πονο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ανθή κάνε υπομονή και περίμενε να έρθει το μωράκι!!!!Όλοι υπέρ του φτ είναι!!!Για μέτρα κτ και πες μου! Και αν σου πει εκείνη την ώρα πάμε για κτ τί θα πεις....δεν ρισκάρεις να πάθει κάτι το μωρό!!!

H αληθεια είναι ότι δεν άκουσα ποτέ γυναικολόγο να πει σε εγκυμονούσα "εγώ είμαι υπέρ της καισαρικής", αλλά τα ποσοστά καισαρικής στην Ελλάδα άλλα λένε. Σκεφτείτε το από την πλευρά τους, αν όλες οι γυναίκες γεννούσαν με Φ.Τ. θα επρεπε κάθε βράδυ ξυπνάνε και να τρέχουν, γιορτές, σαββατοκύριακα, αργίες, πάντα on call. Oπότε με όσες μπορούν θα κανονίσουν καισαρικές και προκλήσεις, μια ωραιότατη καθημερινή πρωί. Για να μην πω οτι οι καισαρικές είναι πολύ πιο γρήγορες και εύκολες για αυτούς και παιρνουν και πιο πολλά λεφτα.

Να το ψάχνετε κορίτσια, να ενημερώνεστε όσο γίνεται. Η φράση "εχω εμπιστοσύνη στο γιατρό μου" είναι πολύ λάθος.

Σαν νοσηλεύτρια έχουν δει τόσα τα μάτια μου που έχω χάσει πάσα ιδέα.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ με πρόκληση μπήκα και γέννησα με φυσιολογικό. Εμπειρία από άλλο τοκετό δεν έχω αλλά ξέρω ότι οι τεχνητοί πόνοι πονανε πιο πολύ από τους φυσικους. Με διαστολή 0 και έκανα επισκληρηδιο για να αντεξω τον πονο

Διαστολή είχα 1 χθες. Μάλιστα με ρώταγε η κοπέλα που μου κάνει το nst εαν εχω πόνους... το μωρό έχει κατέβει πάρα πολυ και έψαχνε την καρδιά του για να τοποθετήσει το μηχάνημα.

Και δεν πόνεσες με την επισκληρίδιο ε;; Καλά.... οι πόνοι είναι οι τελευταίοι που σκέφτομαι. Μόνο η καισαρική με κρατά ακόμα. Δεν με πειράζει η τομή που θα γίνει ... προς θεού... γιατί μερικές έχουν θέμα αισθητικό με την τομή... Απλώς εγώ επειδή είναι το πρώτο μου θέλω να είναι όλα φυσιολογικό και να νιώσω την στιγμή που βγαίνει απο μέσα μου ... και όχι να κοιμάμαι :-P:razz: Δεν ξερω πως την εχω δει.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Mην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, γιατί από πράξη ''άστα να πάνε''?Δηλαδή άμα πίνει από το μπιμπερό δικό σου γάλα δε μετράει?Η μικρή σου είναι 12 ημερών έχει πάρει και 300 γρ παραπάνω από το βάρος γέννησης, τι άλλο θέλει ο παιδάτρος?Να φτάσει 4 κιλά? 3? Πόσα πρέπει να φτάσει για να θεωρηθεί δυνατή ώστε να κάνει θηλαστικές κινήσεις???:confused::confused: Εσύ που την βλέπεις, πώς την βλέπεις?Γιατί αυτός από το τηλέφωνο σου είπε ό,τι είπε σωστά?;)

Marouskaki άστα να πάνε. Η ψυχολογία μου βρίσκεται στα πατώματα. Χθες όλη την ημέρα έκλαιγα. Ξέρω φταίνε και οι ορμόνες. Αλλά νιώθω πολλές ενοχές και τυψεις. Από χθες η μικρή αυξησε την δόση του γαλακτος που έπαιρνε, ενώ εγώ δεν μπορώ ακόμη να παράγω συνεχώς τόσο. Έχω τρελαθεί να βγάζω γάλα. Το θηλαστρο πλέον είναι προέκταση του στήθους μου. Αλλά κουραστικά κιόλας. Να βγάζω συνεχώς γάλα, να το βάζω στο ψυγείο, να ξυπνάει η μικρή να την ταιζω, να αποστηρωνω το μπιμπερο και αν δεν χορτάσει να φτιάχνω και το ξένο. Σίγουρα φταίει και η κούραση για την χαμηλη ψυχολογία μου. Χθες για μια στιγμή πελαγωσα. Μπόρεσα να βγάλω μόλις 20ml. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα πως είμαι εντελώς άχρηστη και ήθελα να τα παρατησω. Ευτυχώς 3 ώρες συνεχόμενου ύπνου με συνέφεραν. Για αυτό λέω από πράξη άστα να πάνε...

Υποθέτω ότι ο γιατρός θα θέλει να φτάσει τουλάχιστον τα 3 κιλά η μικρη. Και ναι τηλεφωνικά μου τα είπε. Κλείσανε ραντεβού την άλλη Τέταρτη για να την δει και να την ξανά ζυγίσουμε. Οπότε τότε θα ξέρουμε. Αλλά μεταξύ μας το μωρό δεν είναι ακόμη έτοιμο. Δεν μπορεί να κρατήσει την θηλή και να κάνει παραπάνω από 2-3 φορές την κίνηση. Νιώθω ότι περνά πολύτιμος χρόνος και κάθε μέρα θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να μπορέσω να θηλασω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Το ξέρω ότι δεν υπάρχει ωράριο εμένα έτσι και αλλιώς ξυπνάει κάθε 2ωρες το πολύ και την θηλάζω..Σήμερα ήρθε η παιδίατρος για την πρώτη μας εξέταση ή μπεμπουλα μας είναι πολύ καλά και πολύ καλό βάρος έχει πάρει και δεν θα της ξαναδωσω.συμπλήρωμα μου είπε..Δεν χρειάζεται μια χαρά είναι..Είναι λίγο κιτρινουλα ακόμη από τον ικτερο αλλά θα φύγει αυτό μου είπε..απλά μου είπε να μην την αφήνω πολλές ώρες στο στήθος μου γιατί το έχει βρει και λίγο πιπίλα και δεν υπάρχει λόγος να την έχω τόσες ώρες..θα την θηλασεις παιδάκι μου έτσι και αλλιώς και αυτό που της δίνεις δικό σου είναι και θα πιάσει σιγά σιγά και την θηλή σου..Από πότε σου είπε δηλ το μωρό θα μπορεί να πιάσει την θηλή σου;Πρέπει να πάει συγκεκριμένα κιλά για να μπορεί αυτό δεν το κατάλαβα..

Θα πάμε την άλλη Τέταρτη να την εξετάσει και θα την ξαναζυγισει. Και ανάλογα θα μου πει να το κόψω ή όχι. Ναι το θέμα είναι τα κιλά της. Θέλει να φτάσει τουλάχιστον τα 3.

Ρε συ εγώ δεν το βρίσκω κακό να θέλει απλώς να πιπιλαει τη θηλή σου. Έτσι βρίσκει παρηγοριά και νιώθει ασφάλεια. Εκτός και αν κουράζει εσένα να την έχεις συνεχώς στο στήθος. Χωρίς να είμαι ειδική ή να έχω γνώσεις επί του θέματος, εγώ θα την στηνοόσο της αρέσει στο στηθος

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαστολή είχα 1 χθες. Μάλιστα με ρώταγε η κοπέλα που μου κάνει το nst εαν εχω πόνους... το μωρό έχει κατέβει πάρα πολυ και έψαχνε την καρδιά του για να τοποθετήσει το μηχάνημα.

Και δεν πόνεσες με την επισκληρίδιο ε;; Καλά.... οι πόνοι είναι οι τελευταίοι που σκέφτομαι. Μόνο η καισαρική με κρατά ακόμα. Δεν με πειράζει η τομή που θα γίνει ... προς θεού... γιατί μερικές έχουν θέμα αισθητικό με την τομή... Απλώς εγώ επειδή είναι το πρώτο μου θέλω να είναι όλα φυσιολογικό και να νιώσω την στιγμή που βγαίνει απο μέσα μου ... και όχι να κοιμάμαι :-P:razz: Δεν ξερω πως την εχω δει.

Όχι καθόλου. Σαν μαστουρωμενη ημουν όλη την ωρα. Απλά μια συμβουλή. Όταν πλησιάζει η ωρα να τους πεις να την σταματησουν. Με εμένα δεν έγινε έτσι και κατά την διάρκεια των εξωθησεων ήμουν ακόμη μουδιασμενη και δεν μπορούσα να σπρωξω. Μεγάλο ζορι

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Marouskaki άστα να πάνε. Η ψυχολογία μου βρίσκεται στα πατώματα. Χθες όλη την ημέρα έκλαιγα. Ξέρω φταίνε και οι ορμόνες. Αλλά νιώθω πολλές ενοχές και τυψεις. Από χθες η μικρή αυξησε την δόση του γαλακτος που έπαιρνε, ενώ εγώ δεν μπορώ ακόμη να παράγω συνεχώς τόσο. Έχω τρελαθεί να βγάζω γάλα. Το θηλαστρο πλέον hείναι προέκταση του στήθους μου. Αλλά κουραστικά κιόλας. Να βγάζω συνεχώς γάλα, να το βάζω στο ψυγείο, να ξυπνάει η μικρή να την ταιζω, να αποστηρωνω το μπιμπερο και αν δεν χορτάσει να φτιάχνω και το ξένο. Σίγουρα φταίει και η κούραση για την χαμηλη ψυχολογία μου. Χθες για μια στιγμή πελαγωσα. Μπόρεσα να βγάλω μόλις 20ml. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα πως είμαι εντελώς άχρηστη και ήθελα να τα παρατησω. Ευτυχώς 3 ώρες συνεχόμενου ύπνου με συνέφεραν. Για αυτό λέω από πράξη άστα να πάνε...

Υποθέτω ότι ο γιατρός θα θέλει να φτάσει τουλάχιστον τα 3 κιλά η μικρη. Και ναι τηλεφωνικά μου τα είπε. Κλείσανε ραντεβού την άλλη Τέταρτη για να την δει και να την ξανά ζυγίσουμε. Οπότε τότε θα ξέρουμε. Αλλά μεταξύ μας το μωρό δεν είναι ακόμη έτοιμο. Δεν μπορεί να κρατήσει την θηλή και να κάνει παραπάνω από 2-3 φορές την κίνηση. Νιώθω ότι περνά πολύτιμος χρόνος και κάθε μέρα θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να μπορέσω να θηλασω...

Ξερω κοπελα που η μικρη της δε μπορουσε με τιποτα να θηλασει χωρις να πεθαινει η φιλη μου στον πονο....η μικρη ειχε γεννηθει 2 και κατι κιλακια....το πιστευεις οτι αυτη η μονουλα ειχε τοση επιμονη που επι εξι ΕΞΙ μηνες εβγαζε το γαλα της με θηλαστρο και της το εδινε με μπιμπερο;;;;;δεν ειναι για ολες το ιδιο ευκολος ο θηλασμος....ακομα και παιδι με παιδι της ιδιας μανας διαφερουν....εισαι ηρωιδα να ξερεις....δεν ειναι ευκολο αυτο που κανεις....μην τα παρατησεις και μην ακους τους γιατρους....εμενα στις τρεις μερες μου ειπε η παιδιατρος του νοσοκομειου να δωσω μπιυκαλι να μγν αφυδατωθει....βρε ουστττττττ.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Θα πάμε την άλλη Τέταρτη να την εξετάσει και θα την ξαναζυγισει. Και ανάλογα θα μου πει να το κόψω ή όχι. Ναι το θέμα είναι τα κιλά της. Θέλει να φτάσει τουλάχιστον τα 3.

Ρε συ εγώ δεν το βρίσκω κακό να θέλει απλώς να πιπιλαει τη θηλή σου. Έτσι βρίσκει παρηγοριά και νιώθει ασφάλεια. Εκτός και αν κουράζει εσένα να την έχεις συνεχώς στο στήθος. Χωρίς να είμαι ειδική ή να έχω γνώσεις επί του θέματος, εγώ θα την στηνοόσο της αρέσει στο στηθος

Αυτή λέει ότι και καλά θα με κουράσει εμένα που εκτός από φαγητό θα το θέλει και σαν πιπίλα Γιατί είναι ζωηρή η μπέμπα αλλά εμένα με νοιάζει να τρώει και αφού τρώει ας με ξυπνάει και κάθε μια ώρα..Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου και εγώ αυτό έπαθα στο μαιευτήριο με πήραν τα κλάματα Γιατί ήρθε μια παιδίατρος απο αυτές τις ηλίθιες και μου έλεγε ενώ είναι φυσιολογικό να χάνει βάρος το έμβρυο ότι δεν χορταίνει και ότι έχει ικτερο και ότι θα πρέπει να το βάλουμε στην λάμπα και κάτι τέτοια και οι άλλες κοπέλες δεν είχαν ούτε μια σταγόνα πρωτόγαλα και τις έβλεπες τόσο άνετες και εγώ να νοιώθω σαν άχρηστη μάνα και με πήραν τα κλάματα σαν την ηλίθια..θα πάρει βάρος το αναστασακι σου και θα δεις πως θα τραβήξει την θηλή σου μην στεναχωριέσαι Εσύ..

ewKwp3.png

Ανθή έκανα κτ κ δεν κοιμόμουν!Απλά δεν πόνεσα! Κ το μωρό κατάλαβα όταν βγήκε κ που με ταρακουνούσαν καταλάβαινα.Μόλις έγινε η τομή άκουσα έναν υπόκωφο θόρυβο και ο γιατρός είπε " βρε αυτό κλαίει από την κοιλιά" κ σε δευτερόλεπτα είδα το πλασματάκι μου.μου το έδειξαν το σκούπισαν στα γρήγορα κ το ακούμπησαν πάνω μου!το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν είχα κοντα μου τον άντρα μου να το ζησει κ αυτός.Είναι το μόνο που με πείραξε.Η αναρρωση μου ήταν άμεση κ περπατησα αρκετα την ιδια μερα.είχα rooming in κ δεν χρειαζόμουν συνοδό.

Ολική αναισθησία δεν γίνεται πλέον...τουλάχιστον δεν εχω ακουσει.Η τομή είναι πολύ χαμηλά, τα ραμματα είναι εσωτερικα κ εχει γινει πλαστική.σε 6 μήνες είπε ο γιατρός ότι δε θα ξερω που είναι.

8NkSp3.png

Marouskaki άστα να πάνε. Η ψυχολογία μου βρίσκεται στα πατώματα. Χθες όλη την ημέρα έκλαιγα. Ξέρω φταίνε και οι ορμόνες. Αλλά νιώθω πολλές ενοχές και τυψεις. Από χθες η μικρή αυξησε την δόση του γαλακτος που έπαιρνε, ενώ εγώ δεν μπορώ ακόμη να παράγω συνεχώς τόσο. Έχω τρελαθεί να βγάζω γάλα. Το θηλαστρο πλέον είναι προέκταση του στήθους μου. Αλλά κουραστικά κιόλας. Να βγάζω συνεχώς γάλα, να το βάζω στο ψυγείο, να ξυπνάει η μικρή να την ταιζω, να αποστηρωνω το μπιμπερο και αν δεν χορτάσει να φτιάχνω και το ξένο. Σίγουρα φταίει και η κούραση για την χαμηλη ψυχολογία μου. Χθες για μια στιγμή πελαγωσα. Μπόρεσα να βγάλω μόλις 20ml. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα πως είμαι εντελώς άχρηστη και ήθελα να τα παρατησω. Ευτυχώς 3 ώρες συνεχόμενου ύπνου με συνέφεραν. Για αυτό λέω από πράξη άστα να πάνε...

Μαριάνθη ανασυντάξου!!!!Αν μπορεσεις να θηλάσεις καλώς!Αν όχι δεν ήρθε το τελος του κόσμου...έλεος πια! Κοιτα να χαρεις το μωρο σου που κάθε μέρα μεγαλώνει και κάνει κ διαφορετικες γκριματσες κ μην τρελαίνεσαι!κ εγω που δεν με θηλασαν καθολου μια χαρα παιδι βγήκα αντιβίωση δεν εχω πάρει!!!!:P:p:p:p:p

8NkSp3.png

Ανθή έκανα κτ κ δεν κοιμόμουν!Απλά δεν πόνεσα! Κ το μωρό κατάλαβα όταν βγήκε κ που με ταρακουνούσαν καταλάβαινα.Μόλις έγινε η τομή άκουσα έναν υπόκωφο θόρυβο και ο γιατρός είπε " βρε αυτό κλαίει από την κοιλιά" κ σε δευτερόλεπτα είδα το πλασματάκι μου.μου το έδειξαν το σκούπισαν στα γρήγορα κ το ακούμπησαν πάνω μου!το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν είχα κοντα μου τον άντρα μου να το ζησει κ αυτός.Είναι το μόνο που με πείραξε.Η αναρρωση μου ήταν άμεση κ περπατησα αρκετα την ιδια μερα.είχα rooming in κ δεν χρειαζόμουν συνοδό.

Ολική αναισθησία δεν γίνεται πλέον...τουλάχιστον δεν εχω ακουσει.Η τομή είναι πολύ χαμηλά, τα ραμματα είναι εσωτερικα κ εχει γινει πλαστική.σε 6 μήνες είπε ο γιατρός ότι δε θα ξερω που είναι.

Φραουλιτσα εσυ ησουν τυχερη δεν ειναι ετσι ολες οι κ.τ.εγω και τα δυο κοριτσια που πετυχα οσο ημουν μεσα γεννησαν με κ.τ. Η μια με ολικη αναισθησια αφου δεν την επιανε η επισκληριδιος, φυσικα κ κανουν ακομη ολικη σε καποιες περιπτωσεις.κακα τα ψεματα ειναι χειρουργειο η καισαρικη δεν εχει καμια σχεση με τον φ.τ. και σαν διαδικασια και σαν αναρρωση μετα....γι αυτο ανησυχει η Ανθη κ το σκεφτεται....Δε θελει τσαμπα μαχαιρι....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εμένα κορίτσια αυτό που με έπιασε ήταν οι παρενέργειες από την επισκληριδιο δηλ τρέμουλο και φαγούρα και είχε πέσει και λίγο η πίεση μου..Αυτά η καισαρική δεν πονάει καθόλου την πρώτη μέρα μόνο ήμουν κάπως δεν μπορούσα εύκολα να σηκωθώ και να περπατήσω με τράβαγε λίγο αλλά όλα Καλά..Μια σταλιτσα είναι η τομή πολύ μικρή

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...