Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μακάρι να ειναι έτσι τόσο απλά και να φύγουν γρήγορα γιατί ειναι τρέλα!!!! Εδώ δεν χρησιμοποιούν κολπικό υπέρηχο όποτε δεν μπορώ να πιέσω νωρίτερα για υπέρηχο.

Δεν δουλεύω για να είμαι δίπλα στα παιδιά στις αλλαγές που έχουν υποστεί!!!

Η κοπέλα κάνει αυτά που δεν θέλω εγώ να κσνω!!! Παλιά την λέγαν δούλα τωρα τις λέμε βοηθούς!!!!

Σαν σύζυγοι παραδοσιακά δεν δουλεύουμε αλλά πίνουμε καφέδες διοργανώνουμε διαφορά event (τραπέζια γιορτές γενέθλια κλπ). Καλό ειναι στην αρχή αλλά μετά βαριέσαι.

Αν δεν είχα κάποιο χόμπι...θα είχα πεθάνει από βαρεμάρα νομίζω...Εσύ τι κάνεις??:roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

What????? Αστο καλε μην τους το λετε ακομα,να τους κανετε εκπληξη το καλοκαιρι: μαμα,μπαμπα κοιταχτε!αλλο ενα μωρακι surprise!!!!!

Μακάρι να μπορούσα να το κάνω αυτό...Στο τρίτο όταν το είπαμε στον πεθερό μου είχε πει...ε εσείς ζηλέψατε τον ξάδερφο (είχε 3 τότε και πήγαινε προς 4).Μόνο αυτό.Το είχε πει φυσικά στην πεθερά μου η οποία- Κύριος οίδε γιατί- έκανε ότι δεν το ήξερε...Μην την ψάχνεις...Πιο πολύ με ανησυχεί τι στάση θα κρατήσει ο ανήρ.Άμα πάμε εκεί κι αρχίσει αχ δε θα τα καταφέρουμε, αχ κλαψ βαχ...φαντάζεσαι τι θα ακούσω (ή μάλλον δε θα ακούσω από πεθερά-κουνιάδα, θα τα πούνε μετά)....ότι τον παρέσυρα και θα τον αρρωστήσω...κλπ, κι άντε να τους πείσεις ότι έτυχε ρε γμτ, δεν τον βίασα....:(:(:(

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αν δεν είχα κάποιο χόμπι...θα είχα πεθάνει από βαρεμάρα νομίζω...Εσύ τι κάνεις??:roll::roll::roll:

Έπαιζα τένις πηγαινα γυμναστήριο κολύμπι στην πισίνα. Μην νομίζεις ότι οι ελεύθερες ώρες ειναι πολλές. Γυρνάω από το σχολείο στις 830 και φεύγω πάλι για το σχολείο στις 1. Μετά διαβάσματα και μετά τις 830 που κοιμούνται καμία ώρα με τον σύζυγο. Στις 10 το πολύ υπνοοοοοοο!!!!

Ελπίζω σε λίγο καιρό να μπορώ τουλάχιστον να κολυμπήσω!!!!

Μακάρι να μπορούσα να το κάνω αυτό...Στο τρίτο όταν το είπαμε στον πεθερό μου είχε πει...ε εσείς ζηλέψατε τον ξάδερφο (είχε 3 τότε και πήγαινε προς 4).Μόνο αυτό.Το είχε πει φυσικά στην πεθερά μου η οποία- Κύριος οίδε γιατί- έκανε ότι δεν το ήξερε...Μην την ψάχνεις...Πιο πολύ με ανησυχεί τι στάση θα κρατήσει ο ανήρ.Άμα πάμε εκεί κι αρχίσει αχ δε θα τα καταφέρουμε, αχ κλαψ βαχ...φαντάζεσαι τι θα ακούσω (ή μάλλον δε θα ακούσω από πεθερά-κουνιάδα, θα τα πούνε μετά)....ότι τον παρέσυρα και θα τον αρρωστήσω...κλπ, κι άντε να τους πείσεις ότι έτυχε ρε γμτ, δεν τον βίασα....:(:(:(

Χαχαχα αυτές οι πεθερές!!! Εμείς μόλις το είπαμε η πεθερά μου χάρηκε πολύ ( επιτέλους θα ακούσει το όνομα έστω ειπε και αγόρι να ειναι) ο πεθερός πάλι .....:evil: έτυχε η το θέλατε. Πως θα τα καταφέρετε. Που θα κοιμάται. Άντε τον κατάφερες και για αυτό!!!!! Και αλλά πολλά!!

Κουράγιο.

Χαχαχα αυτές οι πεθερές!!! Εμείς μόλις το είπαμε η πεθερά μου χάρηκε πολύ ( επιτέλους θα ακούσει το όνομα έστω ειπε και αγόρι να ειναι) ο πεθερός πάλι .....:evil: έτυχε η το θέλατε. Πως θα τα καταφέρετε. Που θα κοιμάται. Άντε τον κατάφερες και για αυτό!!!!! Και αλλά πολλά!!

Κουράγιο.

Αυτό το ''τον κατάφερες''....λες και κοιμόταν εκείνη την ώρα ή τον υπνώτισες....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Έπαιζα τένις πηγαινα γυμναστήριο κολύμπι στην πισίνα. Μην νομίζεις ότι οι ελεύθερες ώρες ειναι πολλές. Γυρνάω από το σχολείο στις 830 και φεύγω πάλι για το σχολείο στις 1. Μετά διαβάσματα και μετά τις 830 που κοιμούνται καμία ώρα με τον σύζυγο. Στις 10 το πολύ υπνοοοοοοο!!!!

Ελπίζω σε λίγο καιρό να μπορώ τουλάχιστον να κολυμπήσω!!!!

Αφού κοιμούνται 20.30 είσαι αρχόντισσα!!;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εκανα λαθος,νομιζα οτι 2 ιαν εκλεισες εσυ παιδοτοπο,αλλα τελικα ειναι το μαρουσκακι.Παντως κι εσενα η κοριτσαρα σου εχει σε λιγο γενεθλια ε?

Καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Εμεις την Παρασκευη εχουμε γενεθλια.Η μπαλαρινα μου γινεται 3 χρονων!:P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ένα ακόμη γλυκο υδροχοάκι έχει γενέθλια!!!;););)Καλημέρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Χρονια σας πολλά να τα εκατοστησετε με υγεία χαρά και ευτυχία!!!!

Εμείς έχουμε στις 27 την μεγάλη μου!!!

Χρονια σας πολλά να τα εκατοστησετε με υγεία χαρά και ευτυχία!!!!

Εμείς έχουμε στις 27 την μεγάλη μου!!!

Χαχα, και στις 25 ο Αντρίκος μας χαχα, πολύ καρπερός αυτός ο γενάρης ρε παιδί μου!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Μολις τςλειωσα δουλιτσες και μαγειρεμα.Παστιτσιο εφτιαξα.Μ αρεσει πολυ αυτο το φαγητο αλλα πιο πολυ μ αρεσει που εχουμε και για την αλλη μερα.Τανια ποσο χρονων ηταν τα κοριτσια οταν φυγατε?Εχουν προσαρμοστει?Εμενα η μεγαλη ειναθ πολυ κολλημενη με καθε ειδους αλλαγες.Πιο παλια δεν τολμουσαμε ουτε ν αλλαξουμε θεση στις καρεκλες.Τωρα καλυτερα αλλα ακομη σκεφτομαι τι θα γινει οταν αλλαξει κρεβατι και δωματιο...Αντε με το καλο τα γενεθλιακια σας αλλα δε μου πατε τελικα,24 σε παιδοτοπο ποια απ τις δυο εκλεισε γιατι το μυαλο μου χανει στροφες.Κι εγω υδροχοακι ειμαι αλλα του φεβρουαριου.Τα μωρα μου ειναι ολα καλοκαιρινα.Ιουλιο,Σεπτεμβριο και το σπορι Αυγουστο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Φύγαμε πριν ενάμιση χρόνο. Τα παιδιά δεν μιλούσαν Αγγλικα αλλά τωρα μια χαρά. Είχαμε αρκετά θέματα με την αλλαγή αυτή. Σιγά σιγά ομως τα ξεπεράσαμε. Σημαντικό ηταν για τις δικές μου ότι μας άρεσε εμάς εδώ όποτε το παρουσιάσαμε και ωραία. Βέβαια περνάμε δράματα μετά τις διακοπές για δυο βδομάδες η μεγάλη κλαίει. Η μικρή στον κόσμο της σκορπιός!!!!!! Είχα και γω θέματα με τις αλλαγες κάθε είδος με την μεγάλη αλλά η κουβέντα πιάνει. Το μπιρι μπιρι τα κουράζει και το δέχονται μετά χαχαχα. Η ζωή αλλάζει από την μια μετά στην άλλη και αυτό πρέπει να το ξέρουν!!

Καλημερα κοριτσια.Μολις τςλειωσα δουλιτσες και μαγειρεμα.Παστιτσιο εφτιαξα.Μ αρεσει πολυ αυτο το φαγητο αλλα πιο πολυ μ αρεσει που εχουμε και για την αλλη μερα.Τανια ποσο χρονων ηταν τα κοριτσια οταν φυγατε?Εχουν προσαρμοστει?Εμενα η μεγαλη ειναθ πολυ κολλημενη με καθε ειδους αλλαγες.Πιο παλια δεν τολμουσαμε ουτε ν αλλαξουμε θεση στις καρεκλες.Τωρα καλυτερα αλλα ακομη σκεφτομαι τι θα γινει οταν αλλαξει κρεβατι και δωματιο...Αντε με το καλο τα γενεθλιακια σας αλλα δε μου πατε τελικα,24 σε παιδοτοπο ποια απ τις δυο εκλεισε γιατι το μυαλο μου χανει στροφες.Κι εγω υδροχοακι ειμαι αλλα του φεβρουαριου.Τα μωρα μου ειναι ολα καλοκαιρινα.Ιουλιο,Σεπτεμβριο και το σπορι Αυγουστο.

Η βροχούλα έχει παιδότοπο αυτή τη βδομάδα, εμείς την άλλη Κυριακή!Μιαμ...τρελαίνομαι για παστίτσιο.Εμένα η καλή μαμά συνεχίζει να μαγειρεύει...γιουβαρλάκια σήμερα, σλουρπ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Φύγαμε πριν ενάμιση χρόνο. Τα παιδιά δεν μιλούσαν Αγγλικα αλλά τωρα μια χαρά. Είχαμε αρκετά θέματα με την αλλαγή αυτή. Σιγά σιγά ομως τα ξεπεράσαμε. Σημαντικό ηταν για τις δικές μου ότι μας άρεσε εμάς εδώ όποτε το παρουσιάσαμε και ωραία. Βέβαια περνάμε δράματα μετά τις διακοπές για δυο βδομάδες η μεγάλη κλαίει. Η μικρή στον κόσμο της σκορπιός!!!!!! Είχα και γω θέματα με τις αλλαγες κάθε είδος με την μεγάλη αλλά η κουβέντα πιάνει. Το μπιρι μπιρι τα κουράζει και το δέχονται μετά χαχαχα. Η ζωή αλλάζει από την μια μετά στην άλλη και αυτό πρέπει να το ξέρουν!!

Κι εγώ πιστεύω ότι τα παιδιά προσαρμόζονται πιο εύκολα από μας στις αλλαγές...Ευτυχώς δηλαδή....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...