Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Συνεχιζω οσο προλαβαινω γιατι το καρπουζακι κοιμαται απ τις πεντε οποτε καπου τωρα θα ξυπνησει.Νινακι μου χρονια πολλα,να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου.Ολα αυτα που περιγραφεις για τα δυο σου κοριτσια τα κατανοω πληρως.Ακριβως ετσι αισθανομουν κι εγω προς τη μεγαλη οταν γεννησα τη μικρη.Φαβτασου οτι επι μηνες κρατιομουν και δεν ημουν τελειως διαχυτικη προς το μωρο οταν ηταν μπροστα η μελινα.Τα βραδια κι εγω στο ενα χερι θηλαζα και στο αλλο ειχα αγκαλια τη μελινα και διαβαζα παραμυθια.Ολη η προσπαθεια σου ομως να μην της αλλαξεις ρουτινα και συνηθειες παρα την πιεση χρονου θα τη βοηιησει πολυ να την αποδεχθει αληθινα κι οχι επιφανειακα και να την κανει πιο ευκολα μερος της καθημερινοτητας της αφου θα νιωθει οτι δεν απειλειται.Εγω αυτη τη φορα ειμαι πιο απελευθερωμενη συναισθηματικα.Με τη μελινα δεν εχω κανενα απολυτως θεμα,ανυπομονουσε τρελα και τωρα που εγινε ειναι ποκυ ευτυχισμενη.Τη βλεπω και λιωνω.Με τη δαναη ειμαι πιο προσεκτικη γιατι ειναι κι αυτη μωρο,δε μιλαει κανονικα για να συνεννοηθουμε οποτε βλεπω συνεχεια αντιδρασεις κι ειμαι απο κοντα.Παντως προς το παρον αντιδρα πολυ καλα,ολο μπεμπα μου και μπεμπα μου.Αυτη τη φορα παρολο που λογικα η δυσκολια ειναξ μεγαλυτερη ειμαι πιο χαλαρη,τα βλεπω πιο απλα και νιωθω μια ολοκληρωση που δεν ενιωσα στο δευτερο,σαν η οικογενεια μας να ταν πλασμενη για τρια παιδακια.

Αχ να κάτι τέτοιες ιστορίες διαβάζω και ρωταω συνέχεια ποτέ θα μπορέσω να ξαναμεινω έγκυος! :rolleyes:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κορίτσια, πόσο δύσκολο είναι να κρατηθούν οι ισορροπίες στα δύο τρία και βάλε παιδιά....Κι εγώ έχω θέμα με τον τρίτο ο οποίος τώρα αντιδρά καλύτερα αλλά τις δυο πρώτες μέρες μιλούσε άσχημα, δυο φορές χτύπησε το μωρό σε ανύποπτη στιγμή κι έλεγε εγώ θα φύγω, δε με χρειάζεστε πια και με πίκραινε τόσο πολύ.....:( Τον παίρνω με το καλό, κοιτάω να του δείχνω πόσο μεγάλος είναι σε σχέση με το μωρό, τον αφήνω κοντά στο μωρό (με εμένα ή το μπαμπά παρών γιατί....), κάνουμε πράγματα μες στο σπίτι μαζί κι ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα.Σε κάθε παιδί το περνάς αυτό το στάδιο, μακάρι να κρατά λίγο μόνο.... Αντωνία, αυτό που περιγράφεις με τα τρία παιδιά...κι εγώ έτσι ένιωθα, ότι η οικογένεια ολοκληρώθηκε τότε...εχμμμμ μέχρι πριν τρία χρόνια που πάλι άρχισε κάτι να λείπει για να ολοκληρωθεί χαχα!!!:roll::roll:Τώρα που το σκέφτομαι...τη μέρα που γέννησα ήταν περίπου η μέρα που ανακάλυψα πριν τρία χρόνια την τέταρτη εγκυμοσύνη που έληξε άδοξα (από τότε άρχισα να θέλω πάρα πολύ έντονα τέταρτο παιδί...ήρθε τρία χρόνια μετά....)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια να σας πω τον καημό μου και μην με παρεξηγήσεις Σας ζηλεύω (καλοπροαίρετα) εσάς που θηλαζετε. Ονειρευόμουν εδώ και μήνες τον θηλασμό και το δέσιμο με την κόρη μου και τώρα νιώθω ότι μειονεκτω. Ξέρω ότι είναι νωρίς ακόμη αλλά φοβάμαι μήπως δεν τα καταφέρω. Σήμερα για παράδειγμα ή μικρή έκανε ενα "άλμα". Από 40ml ειπιε 60ml. Έλα όμως που ο οργανισμός μου δεν ήταν συνηθισμένος και είχα βγάλει λιγότερο γάλα. Το παιδί δεν χόρτασε και του έδωσα ξένο. Πω πω ένιωσα σαν να καρφώθηκε μαχαιρι στην καρδιά μου. Δεν μπορούσα να χορτασω το παιδί μου. Έκτοτε ανά μιάμιση ώρα περίπου βάζω θηλαστρο αφενός για να αυξησω την παραγωγή και αφετέρου για να μπορώ να έχω έτοιμα τα επόμενα γεύματα της. Τυχερες όσες μπορέσετε από την αρχή να θηλαζετε! Σας καμαρωνω! Είναι πολύ ψυχοφθορο κ;αι κουραστικό να έχεις γάλα αλλά να μην μπορείς να θηλασει...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αχ να κάτι τέτοιες ιστορίες διαβάζω και ρωταω συνέχεια ποτέ θα μπορέσω να ξαναμεινω έγκυος! :rolleyes:

Αφού γέννησες φυσιολογικά μπορείς να μείνεις έγκυος από τώρα κοπελιά χαχα, δεν ξέρω αν αυτήν την απάντηση ήθελες αλλά θα ξέρεις κι εσύ φαντάζομαι όπως όλες μας ιστορίες για κοπέλες που ξαναέμειναν με το που σαράντισαν!!!!Ξέρω αδερφές που γεννήθηκαν την ίδια χρονιά η μια Ιανουάριο κι η άλλη Νοέμβριο και πήγαιναν στην ίδια τάξη χαχα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια να σας πω τον καημό μου και μην με παρεξηγήσεις Σας ζηλεύω (καλοπροαίρετα) εσάς που θηλαζετε. Ονειρευόμουν εδώ και μήνες τον θηλασμό και το δέσιμο με την κόρη μου και τώρα νιώθω ότι μειονεκτω. Ξέρω ότι είναι νωρίς ακόμη αλλά φοβάμαι μήπως δεν τα καταφέρω. Σήμερα για παράδειγμα ή μικρή έκανε ενα "άλμα". Από 40ml ειπιε 60ml. Έλα όμως που ο οργανισμός μου δεν ήταν συνηθισμένος και είχα βγάλει λιγότερο γάλα. Το παιδί δεν χόρτασε και του έδωσα ξένο. Πω πω ένιωσα σαν να καρφώθηκε μαχαιρι στην καρδιά μου. Δεν μπορούσα να χορτασω το παιδί μου. Έκτοτε ανά μιάμιση ώρα περίπου βάζω θηλαστρο αφενός για να αυξησω την παραγωγή και αφετέρου για να μπορώ να έχω έτοιμα τα επόμενα γεύματα της. Τυχερες όσες μπορέσετε από την αρχή να θηλαζετε! Σας καμαρωνω! Είναι πολύ ψυχοφθορο κ;αι κουραστικό να έχεις γάλα αλλά να μην μπορείς να θηλασει...

Ποια να σε παρεξηγήσει καλέ??Λοιπόν...ξαναπάμε....Αν θες να θηλάσεις θα θηλάσεις τέλος.Το μωρό σου δεν είναι δυο μηνών να πω το έχασες το τρένο, είναι λίγων ημερών!Βάζε την στο στήθος να μαθαίνει, να το ενεργοποιεί κιόλας, το στοματάκι της είναι το καλύτερο θήλαστρο...Βγάζε κι εσύ με το θήλαστρο και μείωνε το ξένο σιγά σιγά...Μην τη ζυγίζεις συνέχεια κι αγχώνεσαι!Σε αυτή τη φάση το στομαχάκι της έχει μέγεθος βερύκοκο, πόσο δύσκολο είναι να γεμίσεις ένα βερύκοκο με γάλα?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Μην αγχώνεσαι, εσύ είσαι τέρας ψυχραιμίας, remember???Αν το θέλεις μπορείς!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου εδω ειμαι και εγω,σας διαβαζω καθε βραδυ αλλα σημερα ειπα να σας γραψω κιολας γιατι τις προηγουμενες νυχτες επεφτα ξερη μετα!!!!!!

Λοιπον χρονια πολλα στα κοριτσια μας που εχουν γενεθλια,οι φρεσκομανουλες να σας ζησουν τα αγγελουδακια σας και με το καλο οι επομενες εγκυουλες.......

Εμεις ειμαστε καλα,τρωμε,κοιμομαστε,ολα καλα.....απορω πως προλαβενετε να γραφετε και τοσα πολλα εσεις που γεννησατε προσφατα,εγω ολη μερα στο ποδι ειμαι,οχι τοσο για την μπεμπα αλλα για τις υπολοιπες δουλειες και υποχρεωσεις:mad: αφου τωρα που σας γραφω πονανε τα ποδαρια μου!!!!τωρα εκατσα να ξαπλωσω το ερημο κορμι μου!!!

Κοριτσια να σας πω και εγω οτι το μωρακι μου ειναι ευλογημενο,ως τωρα τουλαχιστον:mrgreen: δεν με ταλαιπωρει καθολου,ειναι ενα καταπληκτικο μουτρακι,που το κοιταζω και λιωνωωωωωωωωω...... Με τα αλλα μου παιδακια νιωθω καποιες τυψουλες γιατι ταχω παραμελησει καπως,ασχολειτε μαζι τους ο μπαμπας τους,αλλα ρε κοριτσια να πω την αμαρτια μου δεν εχω καθολου κουραγιο, εχουν τοση πολλη ενεργεια που νιωθω τεζα και δεν μπορω να τα ακολουθησω:( γερασα ρε γμτ ,τι διαολο γινετε εχω πεσει πολυ απο αντοχες!!!!!! Βλεπω οτι ολες μας περναμε διαφορα στο σπιτι με τα παιδακια μας,και περνω κουραγιο οτι δεν ειμαι η μονη......αυριο γεμιστα εχει το μενου,ουφ!!!!!κουραστηκα........κοριτσια σεξ εχετε κανει εσεις που γεννησατε?εγω βλεπω τον συζυγο να του εχει γυαλισει το ματι.....δεν την γλιτωνω μου φαινεται:-D:-D

Με τα λοχεια σχεδον εχω καθαρισει,αλλα απο διαθεση.....πατος!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσακια μου εδω ειμαι και εγω,σας διαβαζω καθε βραδυ αλλα σημερα ειπα να σας γραψω κιολας γιατι τις προηγουμενες νυχτες επεφτα ξερη μετα!!!!!!

Λοιπον χρονια πολλα στα κοριτσια μας που εχουν γενεθλια,οι φρεσκομανουλες να σας ζησουν τα αγγελουδακια σας και με το καλο οι επομενες εγκυουλες.......

Εμεις ειμαστε καλα,τρωμε,κοιμομαστε,ολα καλα.....απορω πως προλαβενετε να γραφετε και τοσα πολλα εσεις που γεννησατε προσφατα,εγω ολη μερα στο ποδι ειμαι,οχι τοσο για την μπεμπα αλλα για τις υπολοιπες δουλειες και υποχρεωσεις:mad: αφου τωρα που σας γραφω πονανε τα ποδαρια μου!!!!τωρα εκατσα να ξαπλωσω το ερημο κορμι μου!!!

Κοριτσια να σας πω και εγω οτι το μωρακι μου ειναι ευλογημενο,ως τωρα τουλαχιστον:mrgreen: δεν με ταλαιπωρει καθολου,ειναι ενα καταπληκτικο μουτρακι,που το κοιταζω και λιωνωωωωωωωωω...... Με τα αλλα μου παιδακια νιωθω καποιες τυψουλες γιατι ταχω παραμελησει καπως,ασχολειτε μαζι τους ο μπαμπας τους,αλλα ρε κοριτσια να πω την αμαρτια μου δεν εχω καθολου κουραγιο, εχουν τοση πολλη ενεργεια που νιωθω τεζα και δεν μπορω να τα ακολουθησω:( γερασα ρε γμτ ,τι διαολο γινετε εχω πεσει πολυ απο αντοχες!!!!!! Βλεπω οτι ολες μας περναμε διαφορα στο σπιτι με τα παιδακια μας,και περνω κουραγιο οτι δεν ειμαι η μονη......αυριο γεμιστα εχει το μενου,ουφ!!!!!κουραστηκα........κοριτσια σεξ εχετε κανει εσεις που γεννησατε?εγω βλεπω τον συζυγο να του εχει γυαλισει το ματι.....δεν την γλιτωνω μου φαινεται:-D:-D

Πλακα κανεις που θα κανω και σεχ...απαπα....εδω ποναω μονο στη σκεψη....καλα εγω γεννησα κ πριν εννια μερες θα μου πεις....σε κανενα παιδι δε θυμαμαι να εκανα κατι πριν το μηνα και σιγουρα δεν ηταν ευχαριστο το κατι στην αρχη...εχει να κανει με το πως αναρρωνει η καθεμια....οσο για τα παιδια...

Οσο τεζα κι αν νιωθεις κανε κατι μαζι τους θελουν κι αυτα το χρονο τους με τη μαμα....διαβασε τους κατι η παιξτε κατι...εγω σημερα δεν κοιμηθηκα μεσημερι κι εννιαμισι το βραδυ ημουν τεζα αλλα επαιξα μωρουδισιο κρυφτο με τον τριτο(το λεει ετσι γτ ηταν ξυπνιο κ το μωρο κ το ειχα στον καναπε οποτε εγω δεν μπορουσα να μετακινηθω) και το καταχαρηκε...εστω αυτο το χαζο παιχνιδακι...το χαρηκε....για δοκιμασε....καλως η κακως δεν υπαρχει μονο το μωρο στην οικογενεια....τι κανω ξυπνια εγω τωρα;;;;το μικρο σημερα ειχε ενα διωρακι ξυπνιο που με εβγαλε οφ αυπνη ουσα αλλα μολις κοιμηθηκε πηγα κατω τακροποιησα κουζινα καθιστικο κι ετοιμασα πλυντηριο ρουχων...απαντω και στο πως προλαβαινουμε να γραφουμε εδω ως γεννησαμε προσφατα χιχι...παω να τεζαρω δεν ξερω τι σκοπους εχει ο μικρουλης.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσιααα εσπασαν τα νερα αργα το σαββατο κ το παλευαμε μεχρι χτες το βραδυ!στις 2.30 τη νυχτα μπηκα για καισαρικη γιατι δεν ειχα καμια διαστολη...οποτε ξεχασαμε το vbac...ο παιδαρος βγηκε 4100 και 53εκ ακριβως σαν τον αλλο,ολοιδιος ομως!εχουμε ενθουσιαστει!εγω ερωτευτηκα!!!περασε ενα 24ωρο κ προσπαθω να συνελθω απο την τομη κτλ.πεινα τρελη εχω!!!κανω υπομονη κ τα ξαναλεμε!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Κοριτσιααα εσπασαν τα νερα αργα το σαββατο κ το παλευαμε μεχρι χτες το βραδυ!στις 2.30 τη νυχτα μπηκα για καισαρικη γιατι δεν ειχα καμια διαστολη...οποτε ξεχασαμε το vbac...ο παιδαρος βγηκε 4100 και 53εκ ακριβως σαν τον αλλο,ολοιδιος ομως!εχουμε ενθουσιαστει!εγω ερωτευτηκα!!!περασε ενα 24ωρο κ προσπαθω να συνελθω απο την τομη κτλ.πεινα τρελη εχω!!!κανω υπομονη κ τα ξαναλεμε!!!

Αχ κι ελεγα θα γεννησε για να μη μπηκε!!!!Να σας ζησει ο βασανιαρης κουκλος μαναρι μου παντα γερο το αγορακι( αγοραρος δηλαδη χαχα)σας!Οσο για την κ.τ. το παλεψες δυο μερες....ηρωιδα αγαπη πλακα κανεις;;;;Καλα φωτια πηρατε αυτες τις μερες δεν προλαβαινουμε γεννες και μωρακια!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Σεξ; Τι είναι αυτό; :?::?::?: Έχω να κάνω από το Νοέμβριο του 2014!!! Ασε που ο γιατρός μου είπε όχι πριν να σαραντισω.

Για τις τύψεις που λες όπως θα διαβασες όλες λίγο πολύ τις έχετε. Υπομονή. Φταίνε και οι ριμαδες οι ορμόνες...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49-cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49-cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!-2500 gr-48 cm-Φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/08-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980- 02/08- κοριτσάκι! - 2870 gr – 50 cm - ?. Τ.

-Cristi84.- 03/08-αγοράκι!-? gr-? cm-?.T.

-ARCA-04/08- κοριτσάκι!-2965 gr- 52 cm K.T.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm – K.T.

-Meldan - 06/08- κοριτσάκι!-3060 gr - 50 cm - Φ.Τ.

-Popaki -10/08-κοριτσάκι!-? gr -? cm- K.T.

-Magda18 -10/08- αγοράκι!-4100 gr-53 cm-K.T.

-lonestar-10/08-αγοράκι!- ? gr-? cm- ?.T.

-habibi -10/08- αγοράκι! -? gr-? cm- ?.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Evangelia_kapa--13/8 κοριτσάκι!-2900--gr

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000--gr

-madata80 αγοράκι!-2800 gr- προγραμματισμένη ?.τ. -17/08

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-2480 gr

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πλακα κανεις που θα κανω και σεχ...απαπα....εδω ποναω μονο στη σκεψη....καλα εγω γεννησα κ πριν εννια μερες θα μου πεις....σε κανενα παιδι δε θυμαμαι να εκανα κατι πριν το μηνα και σιγουρα δεν ηταν ευχαριστο το κατι στην αρχη...εχει να κανει με το πως αναρρωνει η καθεμια....οσο για τα παιδια...

Οσο τεζα κι αν νιωθεις κανε κατι μαζι τους θελουν κι αυτα το χρονο τους με τη μαμα....διαβασε τους κατι η παιξτε κατι...εγω σημερα δεν κοιμηθηκα μεσημερι κι εννιαμισι το βραδυ ημουν τεζα αλλα επαιξα μωρουδισιο κρυφτο με τον τριτο(το λεει ετσι γτ ηταν ξυπνιο κ το μωρο κ το ειχα στον καναπε οποτε εγω δεν μπορουσα να μετακινηθω) και το καταχαρηκε...εστω αυτο το χαζο παιχνιδακι...το χαρηκε....για δοκιμασε....καλως η κακως δεν υπαρχει μονο το μωρο στην οικογενεια....τι κανω ξυπνια εγω τωρα;;;;το μικρο σημερα ειχε ενα διωρακι ξυπνιο που με εβγαλε οφ αυπνη ουσα αλλα μολις κοιμηθηκε πηγα κατω τακροποιησα κουζινα καθιστικο κι ετοιμασα πλυντηριο ρουχων...απαντω και στο πως προλαβαινουμε να γραφουμε εδω ως γεννησαμε προσφατα χιχι...παω να τεζαρω δεν ξερω τι σκοπους εχει ο μικρουλης.....

Με εσένα marouskaki κυριολεκτικά έχω μείνει αφωνη. Που την κρύβεις τόση ενέργεια;;;:D:D:D

Να σε ρωτηςω. Το πινακακι το ξανααναλαμβανεις εσύ; Γιατί μαζεύτηκαν αρκετά γεννητουρια

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Να σου ζήσει κορίτσι μου! Θρεφταρακι ο παίδαρος! Κοιτά να ξεκουραστείς τωρα και οπότε μπορέσεις μπαίνεις και μας λες λεπτομερειες

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49-cm-K.T.

-Novemberrain-22/07-κοριτσάκι!-3800 gr -51 cm-K.T.

-Loveisintheair-28/07- κοριτσάκι! -2600 gr-49-cm-VBAC!

-Φραουλίτσες -29/07-κοριτσάκι!-2800 gr-48cm-K.T.

-Marianthi27-31/07- κοριτσάκι!-2500 gr-48 cm-Φ.T.

-Ninakimou -01/08-κοριτσάκι!-3000 gr-51 cm-Φ.T.

-Marouskaki- 02/08-αγοράκι! -3430 gr-51cm-Φ.Τ.

-lucy1980- 02/08- κοριτσάκι! - 2870 gr – 50 cm - ?. Τ.

-Cristi84.- 03/08-αγοράκι!-? gr-? cm-?.T.

-ARCA-04/08- κοριτσάκι!-2965 gr- 52 cm K.T.

-Mάχη84 - 05/08 - κοριτσάκι!-3250 gr- 52cm – K.T.

-Meldan - 06/08- κοριτσάκι!-3060 gr - 50 cm - Φ.Τ.

-Popaki -10/08-κοριτσάκι!-? gr -? cm- K.T.

-Magda18 -10/08- αγοράκι!-4100 gr-53 cm-K.T.

-lonestar-10/08-αγοράκι!- ? gr-? cm- ?.T.

-habibi -10/08- αγοράκι! -? gr-? cm- ?.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Evangelia_kapa--13/8 κοριτσάκι!-2900--gr

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000--gr

-madata80 αγοράκι!-2800 gr- προγραμματισμένη ?.τ. -17/08

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2950 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-2480 gr

Πως αλλαζει το πινακακι μας! Γιουπι!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Με εσένα marouskaki κυριολεκτικά έχω μείνει αφωνη. Που την κρύβεις τόση ενέργεια;;;:D:D:D Από τον καλό Θεούλη και την οικογένειά μου παίρνω δύναμη, από πού αλλού?;)

Να σε ρωτηςω. Το πινακακι το ξανααναλαμβανεις εσύ; Γιατί μαζεύτηκαν αρκετά γεννητουρια

Done baby!!Good morning!Πάω, ξύπνησαν τρεις στους τέσσερις!!!:P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...