Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Gennawwww.....Me valan mesa me proklisi koritsia Mou avto itan!

O Θεός μαζί σου, με το καλό κοριτσάκι μου να ελευθερωθείς, με μισό πονάκι!Είδες Λίτσα, γίνονται και τα ξαφνικά;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σβηνοντας τα 33 μου κερακια νιωθω πληρης και full ευτυχισμενη εχοντας στην αγκαλια μου 2 πανεμορφα πλασματα και τον αντρουλη μου!!!Ποσο χαρουμενη νιωθω!!!Αντε να παρω και την μιση σαραντιση να βγω εξω γιατι εχω φρικαρει στο σπιτι...:tongue:

Χαρούμενα γενέθλια μανάρι μου, δεν ξέρω αν μπορούν να γίνουν πιο χαρούμενα φυσικά!Αυτό το αίσθημα της πλήρους ευτυχίας...πέστε μου αν συγκρίνεται με κάτι άλλο....Φλασιά τώρα...σήμερα έχει κι η Χαμπίμπι γενέθλια!!!!!!!!Κάνει πλάκα να προλάβει να γεννήσει σήμερα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μια χαρά το κοριτσάκι σας, εύχομαι να δώσει το πράσινο φως ο ντοκ για διακοπή ξένου....Μια πρωτομανούλα δύσκολα το αποφασίζει μόνη της....;)

Μωρέ εγώ σαν τρελή κάνω για να κόψω το ξένο! Κάθε φορά που το τρώει και πέφτει για ύπνο σαν μαστουρωμενο μου έρχεται να βάλω τα κλάματα. Αλλά τι να κάνω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Να σας πω και τα δικά μου κουφά νέα, για άλλη μια φορά?Πάω λοιπόν τουαλέτα και βλέπω κάτι να κρέμεται από τον κόλπο, φυσικά παθαίνω σοκ, Παναγιά μου τι είναι τούτο λέω....Ο άντρας μου μόλις είχε σχολάσει και κοιμόταν, δεν ήθελα να τον ξυπνήσω, περίμενα να ξυπνήσει, ευτυχώς το μικράκι μόλις είχε κοιμηθεί...Ξυπνάει, του το δείχνω, φεύγω νοσοκομείο σφαίρα....Τι ήταν?Κομμάτι από το σάκο του μωρού που δεν καθάρισαν καλά και φυσικά δε θα έφευγε από μόνο του αν δεν πήγαινα, ε πέστε τώρα εσείς, άμα δε μου συμβαίνουν όλα τα τρελά σε αυτό το μωρό....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το οποίο συνεχίζει το καλό του πρόγραμμα με μαμ, κακά και νάνι που δεν περίμενα ότι θα είχε ποτέ δικό μου παιδί, έστω κι αν κρατήσει για λίγο χαχα!:mrgreen:

!!!:o:o:o:shock::shock::shock:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μωρέ εγώ σαν τρελή κάνω για να κόψω το ξένο! Κάθε φορά που το τρώει και πέφτει για ύπνο σαν μαστουρωμενο μου έρχεται να βάλω τα κλάματα. Αλλά τι να κάνω...

Δεν τον βρήκες ακόμη το ντοκ?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Να τα χιλιασεις! και να εχεις κοντα σου αυτους που αγαπας!

σημερα η μικρη ειναι κολλημενη στο βυζι....

η μιση ευχή τι είναι?σου διαβάζουν μεχρι τη μέση κ στα 40 τα υπόλοιπα?:mrgreen::mrgreen:

ουτε εγω την παλευω άλλο μεσα

Χαχα, όχι ρε, είναι η ευχή που παίρνεις αν πας στις 20 μέρες, δεν ξέρω τι σου διαβάζουν ακριβώς, θα μας πει το Νινάκι άμα πάει!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Σιγουρα το να εχεις 2 παιδια δεν εχει καμια σχεση με το ενα!Τωρα απλα δεν εχεις χρονο με τιποτα και θελεις να προσφερεις στο μεγαλο ακομη περισσοτερα για να μην νιωσει "εγκαταληψη"...οσο ομως και να τρεχω υπαρχουν στιγμες που λεω μηπως νιωθει ασχημα η Νεφελιτσα μου???μηπως νομιζει οτι δεν την αγαπω?μηπως ζηλευει?και μετα λεω...μηπως δεν κανω αρκετες αγκαλιες την μικρη?μηπως δεν της δινω τοση σημασια?Τα συναισθηματα πανε και ερχονται και προσπαθω να τα κρατησω σε μια ισορροπια!Η μεγαλη μου ειναι πολυ καλη με την μικρη αλλα εχει πεταξει του τυπου....παλι την ταιζεις?εμενα δεν με ταιζεις....ή μεσα στα μαυρα μεσανυχτα που θηλαζω με περνει χαμπαρι και φωναζει ...μαμαααααα θελω αγκαλιτσα....και τρεχω με τα μεμε εξω απο την μια να θηλαζω και απο την αλλη να κανω αγκαλιες την μεγαλη :rolleyes: ναι δεν λεω...εχω κλαψει κανα 2 φορες γιατι δεν θελω να στερησω σε καμια τιποτα αλλα ειμαι σιγουρη οτι γρηγορα θα βρουμε ολοι τους ρυθμους μας!Ηταν να φυγω την Πεμπτη με τους γονεις μου και την μεγαλη αλλα τελικα θα μεινω εδω και θα φυγει μονο εκεινη...της ειπα οτι τελικα δεν θα παω μαζι της γιατι ο γιατρος δεν με αφηνει και στεναχωρηθηκε στην αρχη αλλα τωρα μου λεει οτι οταν θα γυρησει θα ειμαι καλα και θα πηγαινουμε βολτες!Αυτα ως δευτερομανουλα :rolleyes:

Αχ είναι και αυτές οι στιγμές οι ορμόνες! Υπομονή! Είναι οι πρώτες μέρες ακόμη. Σύντομα θα προσαρμοστείτε όλοι στη νέα κατάσταση και θα ξαναβρειτε τις ισορροπιες σας. Είμαι σίγουρη πως ή μεγάλη σου κατά βάθος ξέρει ότι την αγαπάς πολύ και δεν θα νιώθει αδικημένη

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Συνεχιζω οσο προλαβαινω γιατι το καρπουζακι κοιμαται απ τις πεντε οποτε καπου τωρα θα ξυπνησει.Νινακι μου χρονια πολλα,να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου.Ολα αυτα που περιγραφεις για τα δυο σου κοριτσια τα κατανοω πληρως.Ακριβως ετσι αισθανομουν κι εγω προς τη μεγαλη οταν γεννησα τη μικρη.Φαβτασου οτι επι μηνες κρατιομουν και δεν ημουν τελειως διαχυτικη προς το μωρο οταν ηταν μπροστα η μελινα.Τα βραδια κι εγω στο ενα χερι θηλαζα και στο αλλο ειχα αγκαλια τη μελινα και διαβαζα παραμυθια.Ολη η προσπαθεια σου ομως να μην της αλλαξεις ρουτινα και συνηθειες παρα την πιεση χρονου θα τη βοηιησει πολυ να την αποδεχθει αληθινα κι οχι επιφανειακα και να την κανει πιο ευκολα μερος της καθημερινοτητας της αφου θα νιωθει οτι δεν απειλειται.Εγω αυτη τη φορα ειμαι πιο απελευθερωμενη συναισθηματικα.Με τη μελινα δεν εχω κανενα απολυτως θεμα,ανυπομονουσε τρελα και τωρα που εγινε ειναι ποκυ ευτυχισμενη.Τη βλεπω και λιωνω.Με τη δαναη ειμαι πιο προσεκτικη γιατι ειναι κι αυτη μωρο,δε μιλαει κανονικα για να συνεννοηθουμε οποτε βλεπω συνεχεια αντιδρασεις κι ειμαι απο κοντα.Παντως προς το παρον αντιδρα πολυ καλα,ολο μπεμπα μου και μπεμπα μου.Αυτη τη φορα παρολο που λογικα η δυσκολια ειναξ μεγαλυτερη ειμαι πιο χαλαρη,τα βλεπω πιο απλα και νιωθω μια ολοκληρωση που δεν ενιωσα στο δευτερο,σαν η οικογενεια μας να ταν πλασμενη για τρια παιδακια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Η μπεμπα μας ειναι ησυχη αλλα χτες ολη μερα με αφησε off....ηθελε ολη μερα να ειναι στηθος....την εβαζα επινε λιγο εκανε πιπιλα και κοιμοταν και οταν την αφηνα κατω εκλαιγε και κουνιοταν σαν τρελη....ισως περναγε φαση αυξηση γαλατος γιατι κοιμηθηκε ευτυχως στις 1 το βραδυ και μετα ξυπνησε στις 6 το πρωι και ειναι υσηχη παλι σημερα!Δεν νομιζω να ειχε κατι αλλο γιατι ποδαρακια δεν μαζευε για να πω τιποτα κολικοι και κακα της κανει συνεχεια! μακαρι να μην το ξαναπερασει αυτο :rolleyes:

Ερωτηση: επειδη εχω ξεχασει....

1. πιπιλα δινουμε μετα τις 40 μερες?Δεν ξέρω, δεν απαντώ :tongue::tongue::tongue: κανένα παδί μου δεν πήρε ππίλα.

2. ποσο καιρο χρειαζετε να εδραιωθει ο θηλασμος?όταν πια δε θα νιώθεις καραπρησμένο το στήθος εκτός κι αν αργήσει να ξυπνήσει το μωρό, όταν μετά το θηλασμό το στήθος είναι μαλακό τότε εδραιώθηκε.Για χρονικό διάστημα δεν ξέρω να σου πω, πχ εμένα το μωρό είναι 8 ημερών κι ήδη νομίζω ότι έχουμε εδραίωση θηλασμού.Θα ψάξω και κάτι πιο επιστημονικό να σου βάλω ως απάντηση, ναι, πάλι κοιμάται και τα άλλα λείπουν για παιχνίδι...

3. Υπαρχει καποια τροφη απαγορευμενη στο θηλασμο?(απ οτι θυμαμαι μου ειχαν πει να αποφυγω μπροκολο, μελιτζανες, οσπρια, τηγανιτα, σοκολατα, λαχανο για να μην προκαλεσω κολικους στο μωρο)Δοκιμάζεις και κόβεις ανάλογα...Εμένα τον πείραξε ο αρακάς που μου έδωσαν στο νοσοκομείο (εδώ πείραξε εμένα:evil::evil::evil:)....

4. ποτε αρχιζουν οι κολικοι περιπου?

Γύρω στις 17-20 μέρες, νωρίς είναι ακόμη....Αυτό που περιγράφεις το κάνει γιατί θέλει εσένα και την αγκαλίτσα σου, αγάπη μου....τίποτα δεν έχει!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλα το θεμα μας εχει παρει φωτια.Δε ξερω απο που ν αρχισω αλλα αρχιζω δικαιωματικα απο το ποπακι που γεννησε και τη lonestar που λογικα εχει γεννησει.Να σας ζησουν ,ελπιζω ολα να γιναν οπως τα ονειρευτηκατε ολους αυτους τουσ

ς μηνες.Habibi μου και σε σενα και στο μωρο σου ετ

υχομαι ολα τα καλα του κοσμου.Να ξεκινησετε μια υπεροχη ευτυχισμενη οικογενεια.Αρκα μου κι εσενα να σου ζησει η μπουμπου σου,να στε γεροι να τη μεγαλωσετε.Ποσα γεννητουρια θεε μου,ποσα καινουρια αγγελουδακια κατεφτασαν?Μαρουσκα τι μπορω να σχολιασω για τους γιατρους και την κλινικη?Τα χω χαμενα,ευτυχως που βγηκε μονο του θα μπορουσες να παθεις χοντρη ζημια...Εισαι καλα τωρα?

Αγάπη, δε βγήκε μόνο του, μόνο η άκρη...πήγα στο νοσοκομείο και το αφαίρεσαν κι εκεί που το αίμα είχε λιγοστέψει τώρα ξαναδίνει....Τι να πω...Πιο πολύ φοβήθηκα γιατί ο μαιευτήρας μου είπε στον τοκετό ότι έχω ορθοκήλη λόγω των 4 φυσιολογικών τοκετών κι είπα μήπως ήταν από αυτήν (γιατί θα χρειαστεί χειρουργείο κάποια στιγμή) κι έτρεξα...:?:-?:?:-?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ρε κοριτσια τι σημαινει η λεξη habibi? Μαριανθη ολα καλα με τη μικρη,αφου πηρε τοσο βαρος,λογικα θ αρχισει να ανταπεξερχεται μονο με το δικο σογ.Η δικη μου πιανει στηθος αφκυ παιδευτει πρωτα για κανα μισαωρο στο οποιο εκνευριζεται πολυ και κλαιει το κακομοιρακι μου.Ετσι βγαζω συνεχεια θηλαστρο και το πινει μονορουφι πανευκολα.Θελω ομως να συνηθισει στηθος γιατι αγχωνομαι ολη την ωρα νε τις αποστειρωσεις και τα ζεσταματα γι αυτο την αφηνω πρωτα να ψαχτει πολυ με το στηθος κι ας γκρινιαζει.Ειναι παντως πολυ γλυκο μωρο,τρελαινομαι σας λεω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Η μπεμπα μας ειναι ησυχη αλλα χτες ολη μερα με αφησε off....ηθελε ολη μερα να ειναι στηθος....την εβαζα επινε λιγο εκανε πιπιλα και κοιμοταν και οταν την αφηνα κατω εκλαιγε και κουνιοταν σαν τρελη....ισως περναγε φαση αυξηση γαλατος γιατι κοιμηθηκε ευτυχως στις 1 το βραδυ και μετα ξυπνησε στις 6 το πρωι και ειναι υσηχη παλι σημερα!Δεν νομιζω να ειχε κατι αλλο γιατι ποδαρακια δεν μαζευε για να πω τιποτα κολικοι και κακα της κανει συνεχεια! μακαρι να μην το ξαναπερασει αυτο :rolleyes:

Ερωτηση: επειδη εχω ξεχασει....

1. πιπιλα δινουμε μετα τις 40 μερες? Ποτέ. Γιατί να εισάγεις στο παιδί κάτι αχρειαστο; Μόνο αν είναι γκρινιαρικο το μωρό. Αλλιώς αποφύγει το

2. ποσο καιρο χρειαζετε να εδραιωθει ο θηλασμος? Στις 40 μέρες. Μου το είπε μαια

3. Υπαρχει καποια τροφη απαγορευμενη στο θηλασμο?(απ οτι θυμαμαι μου ειχαν πει να αποφυγω μπροκολο, μελιτζανες, οσπρια, τηγανιτα, σοκολατα, λαχανο για να μην προκαλεσω κολικους στο μωρο) Θεωρητικά όχι. Αλλά θα φανεί και στην πράξη αν κάτι ενοχλήσει το μωρό. Πάλι μου το είπε μαια

4. ποτε αρχιζουν οι κολικοι περιπου?

Για τους κολικους δεν ξέρω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ρε κοριτσια τι σημαινει η λεξη habibi? Μαριανθη ολα καλα με τη μικρη,αφου πηρε τοσο βαρος,λογικα θ αρχισει να ανταπεξερχεται μονο με το δικο σογ.Η δικη μου πιανει στηθος αφκυ παιδευτει πρωτα για κανα μισαωρο στο οποιο εκνευριζεται πολυ και κλαιει το κακομοιρακι μου.Ετσι βγαζω συνεχεια θηλαστρο και το πινει μονορουφι πανευκολα.Θελω ομως να συνηθισει στηθος γιατι αγχωνομαι ολη την ωρα νε τις αποστειρωσεις και τα ζεσταματα γι αυτο την αφηνω πρωτα να ψαχτει πολυ με το στηθος κι ας γκρινιαζει.Ειναι παντως πολυ γλυκο μωρο,τρελαινομαι σας λεω.

Και εγώ έτσι ακριβώς λειτουργώ.Την βάζω 2-3λεπτα να παίξει με το στήθος, αλλά μετά βάζει τα κλάματα την λυπάμαι και της δίνω με το μπουκαλι. Εμένα ευτυχώς με βοηθάει ο άντρας μου με το ζεσταμα και την αποστηρωση, οπότε εγώ έχω χρόνο για να ασχολήθηκε με τα βυζια! Χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...