Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Kοριτσια μου! Ειμαι ευχαριστα σοκαρισμενη! Μπαινω την Κυριακη στην κλινικη με προκληση λογο υγειας ( προεκλαμψιας ) κ γενναμε το πρωι πρωτα ο θεος το χαμπιμπι μου! Φοβαμαι και χαιρομαι σαν τρεληηηηηηη μου φαινεται πιο νωρις θα μπω απο την πιεση που θα ανεβασω σημερα χεχε...

Άντε με το καλό κορίτσι μου! Φτάνει και ή δική σου ιστορία στο τέλος! Και μετά ξεκινάει μια άλλη ακόμη καλύτερη: της μητρότητας!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γεια σας και απο εμας. Να σας ζησουν τα μωρακια σας.. εμεις ειμαστε 3.100 μας ειδε και απο κατω και μου ειπε μαλλον θα τις φαω ολες τις ημερες και με πηρε απο κατω. Ειχα και πονους αυτες τις μερες και ελεγα τωρα θα βγει.. δε σας κρυβω οτι ηθελα να ακουσω οτι κοντευω πια..

Το καλό πράγμα αργεί!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια γεια σας και απο εμας. Να σας ζησουν τα μωρακια σας.. εμεις ειμαστε 3.100 μας ειδε και απο κατω και μου ειπε μαλλον θα τις φαω ολες τις ημερες και με πηρε απο κατω. Ειχα και πονους αυτες τις μερες και ελεγα τωρα θα βγει.. δε σας κρυβω οτι ηθελα να ακουσω οτι κοντευω πια..

Αυτό που με μια εξέταση το βγάζουν το πόρισμα ότι θα γεννήσεις στις 40 εβδομάδες πολύ με εκνευρίζει, λες κι είναι Θεοί.... Κι εγώ στο πρώτο μου πήγα 20-05 στο γιατρό, ούτε πόνοι ούτε τίποτα, θολό τοπίο κια στις τρεις μέρες γέννησα, ε μα, τσάμπα να σε στεναχωρούν έγκυο γυναίκα!Φυσικά και κοντεύεις πια!!Είσαι στα τέλη 38ης εβδομάδας, μπαίνεις 39η σε δυο μέρες, φυσικά και κοντεύεις!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια έχω υπέροχα νέα! Η μικρή όχι απλώς επανήλθε στα κιλά της γέννας αλλά πήρε και επιπλέον! 2830!!! Περιμένω να με πάρει ο παιδίατρος τώρα για περαιτέρω οδηγίες. Γιατί την μικρή την ζυγισαμε σπίτι με μια ζυγαριά που μας δάνεισε ο γιατρός και όταν πήρα στο ιατρείο του να του δώσω τα αποτελέσματα είχε δουλειά και δεν μπορούσε να απαντήσει.

Αχ ευχομαι να μου πει να κοψω οριστικα το ξενο και μετα να την παλεψουμε να μαθει η μικρη να θηλαζει...

Μια χαρά το κοριτσάκι σας, εύχομαι να δώσει το πράσινο φως ο ντοκ για διακοπή ξένου....Μια πρωτομανούλα δύσκολα το αποφασίζει μόνη της....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Να σας πω και τα δικά μου κουφά νέα, για άλλη μια φορά?Πάω λοιπόν τουαλέτα και βλέπω κάτι να κρέμεται από τον κόλπο, φυσικά παθαίνω σοκ, Παναγιά μου τι είναι τούτο λέω....Ο άντρας μου μόλις είχε σχολάσει και κοιμόταν, δεν ήθελα να τον ξυπνήσω, περίμενα να ξυπνήσει, ευτυχώς το μικράκι μόλις είχε κοιμηθεί...Ξυπνάει, του το δείχνω, φεύγω νοσοκομείο σφαίρα....Τι ήταν?Κομμάτι από το σάκο του μωρού που δεν καθάρισαν καλά και φυσικά δε θα έφευγε από μόνο του αν δεν πήγαινα, ε πέστε τώρα εσείς, άμα δε μου συμβαίνουν όλα τα τρελά σε αυτό το μωρό....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το οποίο συνεχίζει το καλό του πρόγραμμα με μαμ, κακά και νάνι που δεν περίμενα ότι θα είχε ποτέ δικό μου παιδί, έστω κι αν κρατήσει για λίγο χαχα!:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Να σας πω και τα δικά μου κουφά νέα, για άλλη μια φορά?Πάω λοιπόν τουαλέτα και βλέπω κάτι να κρέμεται από τον κόλπο, φυσικά παθαίνω σοκ, Παναγιά μου τι είναι τούτο λέω....Ο άντρας μου μόλις είχε σχολάσει και κοιμόταν, δεν ήθελα να τον ξυπνήσω, περίμενα να ξυπνήσει, ευτυχώς το μικράκι μόλις είχε κοιμηθεί...Ξυπνάει, του το δείχνω, φεύγω νοσοκομείο σφαίρα....Τι ήταν?Κομμάτι από το σάκο του μωρού που δεν καθάρισαν καλά και φυσικά δε θα έφευγε από μόνο του αν δεν πήγαινα, ε πέστε τώρα εσείς, άμα δε μου συμβαίνουν όλα τα τρελά σε αυτό το μωρό....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Το οποίο συνεχίζει το καλό του πρόγραμμα με μαμ, κακά και νάνι που δεν περίμενα ότι θα είχε ποτέ δικό μου παιδί, έστω κι αν κρατήσει για λίγο χαχα!:mrgreen:

ο Χριστος και η Παναγια!!!Ολα καλα ε?

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κορίτσια έχω υπέροχα νέα! Η μικρή όχι απλώς επανήλθε στα κιλά της γέννας αλλά πήρε και επιπλέον! 2830!!! Περιμένω να με πάρει ο παιδίατρος τώρα για περαιτέρω οδηγίες. Γιατί την μικρή την ζυγισαμε σπίτι με μια ζυγαριά που μας δάνεισε ο γιατρός και όταν πήρα στο ιατρείο του να του δώσω τα αποτελέσματα είχε δουλειά και δεν μπορούσε να απαντήσει.

Αχ ευχομαι να μου πει να κοψω οριστικα το ξενο και μετα να την παλεψουμε να μαθει η μικρη να θηλαζει...

Μπραβο!!!αντε καλους θηλασμους απο δω και περα!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Σβηνοντας τα 33 μου κερακια νιωθω πληρης και full ευτυχισμενη εχοντας στην αγκαλια μου 2 πανεμορφα πλασματα και τον αντρουλη μου!!!Ποσο χαρουμενη νιωθω!!!Αντε να παρω και την μιση σαραντιση να βγω εξω γιατι εχω φρικαρει στο σπιτι...:tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Σιγουρα το να εχεις 2 παιδια δεν εχει καμια σχεση με το ενα!Τωρα απλα δεν εχεις χρονο με τιποτα και θελεις να προσφερεις στο μεγαλο ακομη περισσοτερα για να μην νιωσει "εγκαταληψη"...οσο ομως και να τρεχω υπαρχουν στιγμες που λεω μηπως νιωθει ασχημα η Νεφελιτσα μου???μηπως νομιζει οτι δεν την αγαπω?μηπως ζηλευει?και μετα λεω...μηπως δεν κανω αρκετες αγκαλιες την μικρη?μηπως δεν της δινω τοση σημασια?Τα συναισθηματα πανε και ερχονται και προσπαθω να τα κρατησω σε μια ισορροπια!Η μεγαλη μου ειναι πολυ καλη με την μικρη αλλα εχει πεταξει του τυπου....παλι την ταιζεις?εμενα δεν με ταιζεις....ή μεσα στα μαυρα μεσανυχτα που θηλαζω με περνει χαμπαρι και φωναζει ...μαμαααααα θελω αγκαλιτσα....και τρεχω με τα μεμε εξω απο την μια να θηλαζω και απο την αλλη να κανω αγκαλιες την μεγαλη :rolleyes: ναι δεν λεω...εχω κλαψει κανα 2 φορες γιατι δεν θελω να στερησω σε καμια τιποτα αλλα ειμαι σιγουρη οτι γρηγορα θα βρουμε ολοι τους ρυθμους μας!Ηταν να φυγω την Πεμπτη με τους γονεις μου και την μεγαλη αλλα τελικα θα μεινω εδω και θα φυγει μονο εκεινη...της ειπα οτι τελικα δεν θα παω μαζι της γιατι ο γιατρος δεν με αφηνει και στεναχωρηθηκε στην αρχη αλλα τωρα μου λεει οτι οταν θα γυρησει θα ειμαι καλα και θα πηγαινουμε βολτες!Αυτα ως δευτερομανουλα :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Σβηνοντας τα 33 μου κερακια νιωθω πληρης και full ευτυχισμενη εχοντας στην αγκαλια μου 2 πανεμορφα πλασματα και τον αντρουλη μου!!!Ποσο χαρουμενη νιωθω!!!Αντε να παρω και την μιση σαραντιση να βγω εξω γιατι εχω φρικαρει στο σπιτι...:tongue:

Να τα χιλιασεις! και να εχεις κοντα σου αυτους που αγαπας!

σημερα η μικρη ειναι κολλημενη στο βυζι....

η μιση ευχή τι είναι?σου διαβάζουν μεχρι τη μέση κ στα 40 τα υπόλοιπα?:mrgreen::mrgreen:

ουτε εγω την παλευω άλλο μεσα

8NkSp3.png

Η μπεμπα μας ειναι ησυχη αλλα χτες ολη μερα με αφησε off....ηθελε ολη μερα να ειναι στηθος....την εβαζα επινε λιγο εκανε πιπιλα και κοιμοταν και οταν την αφηνα κατω εκλαιγε και κουνιοταν σαν τρελη....ισως περναγε φαση αυξηση γαλατος γιατι κοιμηθηκε ευτυχως στις 1 το βραδυ και μετα ξυπνησε στις 6 το πρωι και ειναι υσηχη παλι σημερα!Δεν νομιζω να ειχε κατι αλλο γιατι ποδαρακια δεν μαζευε για να πω τιποτα κολικοι και κακα της κανει συνεχεια! μακαρι να μην το ξαναπερασει αυτο :rolleyes:

Ερωτηση: επειδη εχω ξεχασει....

1. πιπιλα δινουμε μετα τις 40 μερες?

2. ποσο καιρο χρειαζετε να εδραιωθει ο θηλασμος?

3. Υπαρχει καποια τροφη απαγορευμενη στο θηλασμο?(απ οτι θυμαμαι μου ειχαν πει να αποφυγω μπροκολο, μελιτζανες, οσπρια, τηγανιτα, σοκολατα, λαχανο για να μην προκαλεσω κολικους στο μωρο)

4. ποτε αρχιζουν οι κολικοι περιπου?

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

απορω με την ψυχραιμία σου!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

8NkSp3.png

Κοριτσακια μου καλα το θεμα μας εχει παρει φωτια.Δε ξερω απο που ν αρχισω αλλα αρχιζω δικαιωματικα απο το ποπακι που γεννησε και τη lonestar που λογικα εχει γεννησει.Να σας ζησουν ,ελπιζω ολα να γιναν οπως τα ονειρευτηκατε ολους αυτους τουσ

ς μηνες.Habibi μου και σε σενα και στο μωρο σου ετ

υχομαι ολα τα καλα του κοσμου.Να ξεκινησετε μια υπεροχη ευτυχισμενη οικογενεια.Αρκα μου κι εσενα να σου ζησει η μπουμπου σου,να στε γεροι να τη μεγαλωσετε.Ποσα γεννητουρια θεε μου,ποσα καινουρια αγγελουδακια κατεφτασαν?Μαρουσκα τι μπορω να σχολιασω για τους γιατρους και την κλινικη?Τα χω χαμενα,ευτυχως που βγηκε μονο του θα μπορουσες να παθεις χοντρη ζημια...Εισαι καλα τωρα?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...